Svar på frågestunden del1

Anonym om Fråga nu!:

får ni fortfarande ångest när ni äter och så? Och när ni dricker typ alkohol tänker ni på kalorierna i det då?

Svar: Ja vi får fortfarande ångest när vi äter ibland, inte alltid men det händer, klart man tänker på kalorier, men när vi dricker brukar vi skippa ex middagen ibland osv. Men det är ju när vi är ute och festar vi mår som bäst, man glömmer liksom alla problem, så det är värt de.


Anonym om Fråga nu!:

väljer ni oftast det ''nyttigaste'' valet av mat eller vad som helst när ni ska äta/dricka?

Svar: Ja det kan hända, vi äter ju hellre en sallad en pizza, dricker oftast zero eller light när det gäller läsk, dock tycker vi faktiskt att de är godare!



Johanna om Fråga nu!:

Äter ni någonsin nåt onyttigt? Som godis, kakor osv. Kram!

Svar: Ja det gör vi! Brukar äta lite godis till mellanmål ibland.. eftersom vi följer ett matschema måste ju alla mellanmål ner, så ibland äter vi lite godis istället eller något fika, man känner sig inte lika uppsvälld, eftersom de inte är så mättande, och kalorimässigt motsvarar det som ett vanligt mellanmål med exempel yoghurt. Klart att man får ångest ibland, men om man aldrig äter onyttigt kommer man heller aldrig koma över tröskeln/rädslan för det. Kram!

 

 

Anonym om Fråga nu!:

var köper ni alla era skor?
tycker ni har sjuk snygga skor men kan aldrig hita fina skor själv när jag är ute och kollar.

Svar: Lite olika, din sko, H&M, deichmann,  sen finns det ju hemsidor på nätet också så som have2have och nelly :)



Anonym om Fråga nu!:

Får båda ni två jätte mycket ångest när ni kollar er i spegeln?
varför?

Svar: Ibland får man så kallade ångestattacker när man ser sig själv, vi har ju båda gått upp mycket i vikt och ibland känner man sig bara så tjock, äcklig och ful och vill inget hellre än att se ut som förut. Det kan hända ganska ofta. När man känner att det liksom bara är fett över hela kroppen, eller hur man nu ska förklara de.



Jeni! om Fråga nu!:

Jag tycker det ni går igenom är riktigt tufft men samtidigt blir man lite besviken på er tjejer.. Ni bara för månader sen ville göra allt för att komma bort från sjukdomen men kolla på er, inlägget över där du hade på dig shorts, ni klagar på era ben inser ni inte att ni är för smala? Jag hoppas att Gud får er att vilja bli tjockare, smal räcker men inte för smal man ser bara ben nästan. Ha det bästa livet man kan ha det är allt jag kan önska er tjejer, Hoppas sjukdomen också går bort! Men bli lite tjockare och en fråga till både och, hur många gånger har ni haft sex? är det bra att ha sex när man har anorexia? Ni tjejer är riktigt vackra, använd er av skönheten. Pussar =)

Svar: Livet med anorexi och bulimi är hemskt! Klart man vill bort från de och det vill vi fortfarande, men det tar tid att få alla tankar att försvinna i huvudet, och när man går upp mycket i vikt är det klart att man känner sig tjock. Vi är på väg bort från det livet men tankarna kommer alltid att finnas där även om man blir frisk i kroppen.

Vi har båda haft sex med en person var, varför skulle det vara farligt? Tror inte det spelar någon roll om man är smal.. skulle det vara farligt att ha sex om man är tjock då också?:P Kram:)



om Fråga nu!:

vad har ni för tips till de som vill gå ner i vikt? :D

Svar: vi ger inga tips på att gå ner i vikt tyvärr, vi vill inte insperera andra att banta och speciellt inte på det sättet vi har gjort, man ska äta och träna, då mår kroppen bra!:)



Jossan ([email protected]) om Fråga nu!:

Brukar ni låna varandras kläder?

Svar: Ja det brukar vi! Ganska bra att vi har samma storlek, känns ju onödigt att köpa lika dant när vi ändå kan låna av varandra:)



Kommentarer
Postat av: Anonym

går du kvar på kliniken sophie?

2011-04-26 @ 21:33:22
Postat av: Jasse

Alltså förlåt mig men hur kan ni tycka att ni är tjocka? Vad väger ni,40 typ? Och folk som är lika långa och gamla som er och väger typ 55-60 kg, tycker ni då dom är smällfeta? Jag förstår inte hur ni tänker helt ärligt, är trött på alla som klagar över sin vikt och sen skyller på en sjukdom som bara bygger på tankar egenligen. Missförstå mig inte, tycker ni är starka som försöker ta er ut ur allt de där och modiga som vågar skriva om sånt här öppet på er blogg utan att va anonyma. Men ni behöver verkligen inse att ni är låååångt ifrån att vara överviktiga. Oj en sak till, hellre liiite för mkt än ingenting alls, tror inte någon tänder på ett benrangel. Man måste ha något att ta i. Vem tar i ett handtag utan att ta i själva handtaget? Skärp er, och säger det är att vara ärlig och för att ni ska förstå verkligen. Sköt om er!

2011-04-28 @ 23:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0