Time to run over all this

Har suttit och snackat med sophie, vi har pratat lite om vikt och om sommaren och så och jag bli riktigt taggad på att gå upp i vikt. jag har ju som mål att gå upp till 40,2 innan specialiseringsveckan vecka 17 då vi ska dyka med skolan en hel vecka. Det är ett krav på att jag ska få följa med och dyka. Är riktigt motiverad till att nå den vikten så att jag får följa med. Ska klara det liksom, är inget tal om det, tänker inte missa massor av det roliga liksom! Ska börja dagen imorgon med en bra frukost och sedan äta en bra lunch i centrum. Blir så grymt motiverad när jag snackar med alla vänner om allt roligt vi ska göra. Det gäller att sattsa fullt ut nu och jag ska verkligen försöka att göra det nu, även om tankarna säger stopp. Ska bevisa att jag är starkare en den här sjukdomen!


Time to run over all this..


Kommentarer
Postat av: sophia

ni är så modig båda två, när ni har gått upp till normalvikten tänk hur mycket ni får vara med på, tänk hur skönt det ska bli att gå ut och fika utan att ha en jävla monster i huvudet som berättar för dig exakt vad du ska ta. tänk också hur skönt det ska bli och bli älskad för den man egentligen är och inte anorexi-spöket. kram <3

2011-04-05 @ 07:53:12
Postat av: Anonym

Åh bra inställning! Kämpa vi tror på dig (er) !! :D kram

2011-04-05 @ 09:33:35
Postat av: Sara

Gud vad glad jag blir till er inställning! Fortsätt kämpa, ni vet att ni aldrig kommer kunna komma någon vart med att sluta äta igen?

Lev livet, ni är unga. Det är nu ni ska få stoppa i er vad ni vill och få dra ut på äventyr. Jag tror starkt på er, jag hoppas verkligen att ni kommer klara det här, för ni kommer bli så mycket gladare då och ni kommer lära er att tycka om er med tiden! :)

2011-04-05 @ 18:07:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0