Trött och påsar under ögonen!

Godmorgon! vaknade nyss, har skit ont i magen och mår jätte illa. vet inte varför, har ångest också men kan inte förklara varför. aja ska försöka tvinga i mig lite frukost trots allt! och även börja fixa mig. Börjar 12 idag, så har fått lite sovmorgon! efter skolan ska jag stressa hem för att sedan åka och träffa Julia, ska bli riktigt trevligt! puss på er!

Dags för smink och kläder!

Kommentarer
Postat av: camilla

vad fin du är utan smink!

2011-08-25 @ 15:15:26
Postat av: Anonym

Hej fina du! förlåt att jag äns tar upp detta men snälla du gör inte det här till en Kissie blogg! er blogg är jätte bra den visar verkligen hur farligt det är att hamna i en äs.

Men på senaste tiden märker jag att du och angelia skriver på väldigt olika sätt.

Angelica försöker hela tiden visa att hon blir bättre även om det är svårt och som artikeln hon la ut angående förbudet mot för smala modeller.

Men du skriver hela tiden att "ååh nu ska jag trycka i mig mat blabla.. vad detta är jobbit tror jag ska gå och springa lite innan träningen. och själv klart får du göra det men jag menar bara att tänk efter på vilka som läser er blogg! Ni 2 är sånna förebilder för såå många tjejer! och jag menar verkligen inget illa men när du skriver sånna här saker så visar du att det är mer eller mindre okej att inte äta frukost att mat är något negativt att det är fullt normalt för någon som redan är underviktig att träna innan träningen! Jag vill absolut inte att du tar det här på fel sätt jag tycker du är super! men tänk igenom vad du gör och fråga dig själv om det du gör gynnar inte minns dig själv. För vet du vad, jag tror inte du kommer att må bättre av att du tar extra jogging turer, eller att du ser maten som din värsta fiende. Tro mig när jag säger det här jag vet att det är tufft jag hade olika ätstörningar i nästan 11 år! Om du fortsätter tänka så här kommer sjukdommen dra ner dig igen. Jag skulle aldrig villja att det händer dig. För vips så sitter man där så har 10 år av ens liv försvunnit och du kommer vara samma person du kommer ha varit in och ut på behandlinghem och i slut enden kommer du väga lika mycket som du gjorde innan du börja du kommer tycka att du fortfarande är överviktig du kommer att se maten nagatvit och folk kommer tillslut ha tröttnat på dig och dina problem folk kommer tröttna på att stötta och hjälpa. Din familj och vänner kommer vara där för dig men du kommer endå vara ensam. Du har världens chans med den hjälp du får! Så gör nu det här ordentligt in i det sista så ska du få se vad sann lycka är :) Kämpa nu lillen det kommer ordna sig för dig! <3

2011-08-25 @ 16:48:12
Postat av: rebeccastips, allt ifrån sex till mode

KOM IGEN FOLK KOMMENTERA MIN SMASKIGA, ROLIGA & SNUSKIGA BLOGG.

HAR BJÖDIT PÅ NÅGOT SNUSK IDAG, KOMMENTERA GÄRNA. PUSS PÅ ER!



KOM IGEN FOLK KOMMENTERA MIN SMASKIGA, ROLIGA & SNUSKIGA BLOGG.

HAR BJÖDIT PÅ NÅGOT SNUSK IDAG, KOMMENTERA GÄRNA. PUSS PÅ ER!



KOM IGEN FOLK KOMMENTERA MIN SMASKIGA, ROLIGA & SNUSKIGA BLOGG.

HAR BJÖDIT PÅ NÅGOT SNUSK IDAG, KOMMENTERA GÄRNA. PUSS PÅ ER!



KOM IGEN FOLK KOMMENTERA MIN SMASKIGA, ROLIGA & SNUSKIGA BLOGG.

HAR BJÖDIT PÅ NÅGOT SNUSK IDAG, KOMMENTERA GÄRNA. PUSS PÅ ER

2011-08-25 @ 18:25:53
URL: http://rebeccastips.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0