Frågor och svar

Anna om Nya stjärntecken!:
Oj.. då byter jag ju tecken med! Konstigt. Hur går det för dig Sophie med det nya matschemat.. mår magen bättre? Hur der set du?
Svar: Ja min mage mår faktiskt bättre, men har råkat fuskat lite ibland och då blir den sämre, matschemat ser lika dant ut bara att det är laktosfria produkter förutom att yoggi(125g) byts ut mot soya yoghurt.

 

Angelica  ([email protected]) om jeans:
Vart har du köpt den där tröjan?
& du har skitsnygg brun färg på kroppen<3
hur ofta solar du solarium?
kram
Svar: Tröjan är från en affär som heter papaya i usa, dock har jag själv klippt av den.
Tack:) så ofta solar vi inte det går i perioder, ibland kanske man solar två gånger någon vecka men sedan kan det gå över en månad innan man solar igen, det är jätteolika kram!

 

philippa om Här är jag idag:
vilken fin blus! Vart har du köpt den? :)
Svar: Tack! Den är från vero moda :)

 



V om Fight it through:
snäll hjälp mig, jag vet inte vad jag ska göra. jag känner mig så himla tjock hela tiden, det började när vi förra måndaen skulle till badhuset med klassen och vi skulle visa oss i bikini.. jag har aldrig varit missnöjd med min kropp förut, men en tjej i min klass började kommentera min mage osv. blev verkligen skit ledsen eftersom hon är väldigt mycke smalare än mig. sen dess har jag sprungit på vågen minst 2 gången per dag, och tittar mig mer i spegeln och öpptäcker saker som jag inte hade sett förut.. jag är ca 172 och väger 52-54 kg. snälla svar ni är så himla starka och jag vet inte vem jag annars skulle prata med, hör gärna av er på mmin hotmail, tack så mycket ni är jätteduktiga ta hand om er! kramar <3
Svar: Tycker det är riktigt dåligt av din klasskompis att hålla på sådär! Vad är det för kompis egentligen? Ta inte åt dig.. hon säger säkert så för att må bättre själv, det brukar vara så men egentligen är hon bara osäker själv. Avundsjuk kanske? Enligt din vikt och längd är du verkligen inte tjock nån stans! För smal i sådana fall. Jag hoppas du inser att du är fin som du är.. för du vill inte hamna i detta helvete! Ett råd är att du slänger vågen, Man fastnar lätt vid den och det blir ett beroende. Tänk att de bara är siffror.. inget att bry sig om, väger mig själv minst en gång om dagen och det gör bara att man mår sämre. Kram och lycka till på dig!

 

Sofie om tårarna rinner:
Du som är världens sötaste ju! Kan inte sätta ord på hur söt jag tycker du är. Verkligen en liten pärla! Jösses asså. Haha.
Dina ögon och hela ditt ansikte. Lyssna inte på de elaka rösterna inom dig. För vi andra ser någonting helt annat <3 Believe me!
Hur gör du med plugget nu förresten? Ska du hoppa in i din gamla klass igen eller gå om ?
Stora kramar
Btw, trevligt att träffas idag.
Svar: tack:) förhoppningsvis ska jag hoppa in i min gamla klass, men jag vet inte hur det kommer bli ännu, ska ha möte med skolan den 18 februari och då kommer jag få veta hur jag ska göra..

 

Ida om mitt matschema:
Oj oj, mycket. Är detdär matschemat mest anpassat för att gå upp mycket i vikt eller att kroppen ska må bra. Jag menar då att om en normalviktig skulle äta allt detdär & gå upp i vikt. Det är ju otroligt mycket mat :o
Svar: Det är ju meningen att jag ska gå upp i vikt, men eftersom jag vart underviktig så går jag ju upp, det är mýcket mat jag vet men en vanlig person kanske småäter lite dricka, godis osv under dagen så det jämnar nog ut sig. En vanlig kvinna ska äta runt 2000-2500 kalorier om dagen mitt schema är på ca 2300 kalorier..

 

Anonym om Träning:
Kan du inte ta någon bild från hur det går på träningen nu? :D
Svar: Vet inte riktigt vad jag ska fota eftersom jag inte är med och kör utan sitter och gör lite små övningar för mig själv.. Kommer nog inte fota när de andra tränar eftersom andra inte vet vad de kommer tävla med för saker..

  

Anonym om Träning:
Fin du är? Har du gått upp någonting sen du började behandlingen sophie och du går fortfarande kvar va? hoppas träningen går bra, kram! :)
Svar: Ja jag har gått upp runt 8-9 kilo sen jag vägde som minst och ja det gör jag. kram

 

Anonym om Prommis:
Vad skulle du göra om er hund skulle springa iväg och aldrig komma tillbaka? (du börjar säkert leta men om chansen skulle vara så stor att han inte skulle komma tillbaka eller om du endå inte skulle hitta han.) Vad skulle du göra?
Svar: Okej det var ju en lite annorlunda fråga.. ja vad skulle man göra, ringa polisen och be dom hålla koll på om dom får in någon hund och såklart fortsätta leta..:P

 


Anonym om Svar på frågor:
Vad heter jeansen på ''jeans'' inlägget. Alltså Ginas kläder har ju typ namn eller vad man ska säga :d
Svar: Det är inget märke på dem.. står bara perfect jeans ginatricot..



Kommentarer
Postat av: Josephine

Eftersom du Sophie har gått/går på cheerleading kommer du då komma och kolla på DM på söndag och heja på HCE? :) fortsätt kämpa ni är jätte duktiga! kram

2011-02-02 @ 08:47:40
Postat av: Anonym

Min kompis HUND sprang bort förra året. (Den råkade springa iväg när pappan släppte ut han från bilen och pappan som hade problem med benet orkade inte leta efter hunden) Ingen i familjen letade efter hunden i alla fall så vitt som jag vet... Och så vitt jag vet ringde dem inte polisen eller gjorde någonting annat. Dem bor mitt ute i skogen och jag tror att dem visste att det var självklart att hunden sprang sin väg och aldrig mer skulle komma tillbaka. (det var därför jag undrade..)

2011-02-02 @ 15:03:27
Postat av: Jossan

Har eran mens försvunnit någonsin under er sjukdom? Läste på eran blogg nämligen att om man har anorexi så riskerar man att mesen försvinner, och om mesen försvinner så riskerar man att man inte kan få barn när man blir äldre!

2011-02-05 @ 17:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0