Lite kort om resan

Internet är nu i gång igen och som vi skrev ska vi självklart berätta lite om resan.. Redan första kvällen när vi kom dit, drog vi in till bargatan för att kolla läget och vi vart nog alla lika chockade över vilket jävla drag det var! Hur mycket folk som helst och massor av barer att gå in på. Alla kvällarna på Rhodos var vi inne på bargatan förutom en kväll då vi stannade hemma för att återhämta oss lite. Vi dansade sjukt mycket, på både golv, bord, soffor och på upphöjda plattformar på barerna. Drack massor av både goda och mindre goda drinkar. Sjöng och skrek, tills ingen av oss längre kunde prata i över huvud taget.
det jobbiga på bargatan är bara att många greker drar i en hela tiden och vill bjuda på drinkar för att sedan få något för det.. Va försiktiga med allt sådant säger jag bara!
På dagarna försökte vi sola så mycket som möjligt, även om man ibland inte orkade ligga så länge. Vi åkte iväg en dag till en starnd där vi badade och gick lite i Gamla stan en dag för att kolla läget lite. Annars låg vi mest vid hotellets pool, vilket vi inte hade något emot då det var ett riktigt fint poolområde.
Sen  har vi tatuerat oss också.. ja vet inte riktigt vad man ska säga om tatueringen, den blev riktigt ful med andra ord.. Skulle ha tänkt lite mer innan vi bestämde oss för att göra den utomlands, för den blev inte alls som vi hade tänkt oss. Det är försent att göra något åt det nu, alla gör väl något man ångrar ibland antar jag. Tatueringen har i alla fall ett syfte och står för mig och sophie, så den var inget vi gjorde bara för att liksom. men hade önskat att den hade blivit som vi tänkt oss om man säger så..
Efter veckans slut mådde vi tjejer som förtjänat, sjuka hela bunten.. men det är helt klart värt att vara sjuk, för resan är det roligaste som jag någonsin gjort. Därimot önskar jag att det sjuka ska försvinna snart, Har varit sjuk i över en vecka nu med feber hosta och rinnande näsa..


En bild från våran balkong


en bild från en bar på Bargatan. Fler bilder från resan kommer att komma upp så snart som möjligt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att ni haft det brA! Visa tatueringen :)

2011-07-25 @ 21:28:06
Postat av: Anonym

visa tatueringen! eller allas tatueringar

2011-07-25 @ 22:34:39
Postat av: Anonym

Visa tatueringarna!! :D

2011-07-25 @ 23:29:35
Postat av: Anonym

Lägg ut bild på tatueringarna :D

2011-07-26 @ 10:57:13
Postat av: Madde

Tatueringarna vill alla se :D

2011-07-26 @ 17:50:01
URL: http://thebigkings.webblogg.se/
Postat av: Therese

Lägg upp bild på tatueringarna!! :D

2011-07-27 @ 21:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0