Hubbe a lá pilot

Elin kom just upp med Hubbe, stolt var hon när hon lyckats styla honom till en pilothund, haha. Tyckte nästan lite synd om honom, men han klagade inte och hon tog snabbt av honom kläderna. Men var tvungen att ta en bild på dem när de var så söta! :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni båda har väl haft bulemi?

Om ja, spydde ni i skolan och så också?

Allt kommer bli bättre, ni är såå fina! Hoppas ni vet det!! Kram <3

2011-03-26 @ 23:30:39
Postat av: Carolina

är inte bulemi typ hetsätande och så, och att man kräks? jag undrar åt ni ingenting, i början? eller började allt med att ni spydde upp maten?

jag är en tjej på snart 15 år, frisk, tränar friidrott 5 ggr i veckan. Men på senare tid har jag börjat tappa mer fokus från träning och börjat tänka på min vikt. Alla säger till mig att jag är jättesmal men när jag tittar på mig själv mår jag bara dåligt.

Jag började spy för någon månad sen, kanske 2. Inte varje dag och så, men ofta. Senare tid 0-5ggr varje dag. Ibland får jag dåligt samvete om jag liksom inte gör det. Men ändå är det här ett dåligt tecken, börjar jag komma in på fel väg?

Jag kan äta normalt utan att få dåligt samvete men vad ska jag göra?! Jag läser er blogg och jag tycker ni fixar det bra som vågar skriva om ert liv här. Men jag tycker det är så sjukt, ni är typ världens vackraste människor, och klagar på er själva.

Livet är komplicerat.

2011-03-27 @ 03:07:23
Postat av: Anonym

Vem var det som fyllde år? Och ska ni inte forsätta ha halv åtta hos mig? :O Kram!

2011-03-27 @ 10:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0