Verkligheten är svår att se

Sitter just nu och kollar på en dokumenter om barnpornografi i kambodja. Det är så hemskt att se hur vanligt utnyttjande av barn är där. Det är hur mycket turister/pedofiler som köper små flickor från familjer, för att få ha dem över natten.. Man blir bara så arg, hur kan människor köpa små små barn och utnyttja dem? tycker så synd om familjerna som tvingas sälja sina barn för att få råd med mat, för att ens få något att dricka.. Barnen är bara barn, många inte ens fyllda 7 år.
En journalist med en dold kamera var ute och åkte i kambodja, när en pojke på ca 10 år springer fram till hans bil och frågar om journalisten vill ha flickor. Han följer med för att kunna filma hur allt verkligen går till. pojken leder journalisten in till ett rum där det står 5 flickor mellan 4-7 år, han säger att flickorna i mellan 4-5 år suger och att flickorna mellan 6-7 fick han ha sex med.. Det var så hemskt att se, tänk att det faktiskt är så verkligheten ser ut idag i många av dessa länder, det är helt jävla sjukt!
Genom att se allt detta blir jag bara mer motiverad till att kämpa för att uppfylla min dröm med att kunna hjälpa utsatta barn, kunna få en bra läkarutbildning och resa till dessa länder för att hjälpa familjer och barn. Jag vill verkligen kunna hjälpa på något vis..



Kommentarer
Postat av: Anonym

bra att man kan tänka på någon annan än sig själv!

2011-03-04 @ 06:31:37
Postat av: michelle

kan man se den här dokumentären någon stans?

uppskattar svar. Kram!

2011-03-04 @ 10:13:03
Postat av: v

usch det är helt sjukt hur orättvist det är i världen!

men jag tkr att du gör helt rätt när du vill hjälpa, you go girl<3

2011-03-08 @ 20:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0