svar till dig!

Anonym om Mot jobbet och träning:
sophie, du har aldrig skrivit om din ätstörningshistoria, hur det började och så :) angelica har ju det och skulle vara kul att läsa om din också, ni är så sjukt söta och kämpa på ni kommer alltid vara vackra!

Svar: Jag har visst skrivit om min ätsörningshistoria!:) den finns i början av bloggen kolla under kategorin ätsörning, så finns alla delar någon stans i början! kram


Kommentarer
Postat av: "Lisa"

Hej. Jag undrar om det är normalt att må illa efter varje måltid? Jag känner en enorm ångest varje gång jag ätit. Just nu tappar jag en del i vikt.

Vet med mig att jag har problem med ätandet men det har inte varit såhär illa. Nu har jag börjat räkna kalorier, jag räknar verkligen allt jag äter. Under en dag kan jag komma upp i 5-800 kalorier. Jag vill inte söka hjälp, mitt BMI är fortfarande en bra bit över gränsen till underviktig. Men i början på januari låg det på 24.9 och nu 22.2.

Har ni några tips på vad som är lätt att äta? Söka hjälp är det sista jag kommer göra.

2011-05-14 @ 21:23:04
Postat av: Anonym

hej, jag är 151 cm lång och väger runt 41 tycker jag är ganska mullig eller vad man säger.. är de normalt att väga så mycket för min längd?

2011-05-14 @ 23:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0