Banff Mountain Film Festival World Tour

Godmorgon! Idag är det fredag och jag antar att många är rätt så trötta efter hela veckan. Själv är man väldigt trött, fick drygt 4 timmars sömn i natt, vilket berodde på att jag kom hem sent igår kväll. Var nämligen på bio med skolan och såg på Banff Mountain Film Festival World Tour. Det är inte en direkt film man kollar på, utan de är några personer som pressenterar olika filmer från extrema äventyrare. Självklart får man se filmerna också, men det är lite anurlunda en att titta på vanlig bio.  Allting började runt halv 7 och slutade inte förens halv 11, så det blev sent hem eftersom det tar ett tag att ta sig hem också. Det var rätt så kul att se hur jävla sjuka grejer det går att göra. Jag själv blev grymt taggad på att flytta till Nya Zeeland ett år och prova på mängder av anurlunda sporter, som tex: surfing, rafting, bergsklättring och även skidor. Skulle verkligen vilja ta ledigt ett år och bara leva livet och göra saker som man vanligtvis aldrig skulle göra.

Här e trailen på filmen, dock visade filmen bytydligt häftigare saker.


  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dags att bytta header snart? :)

2011-09-23 @ 08:33:19
Postat av: Anonym

om du vill surfa skulle jag rekomendera mer Australien. Nya zeeland påminner vädligt mycket om England eller Iralnd så åk dit först så får du se lite hur det är :)

2011-09-23 @ 16:23:46
Postat av: anonym

Du ovan: Att jämföra England/Irland med Nya Zeeland är väldigt dumt. Har du varit där ens? Det är som att jämföra USA med Australien. Det är inte på något sätt lika varandra. Möjligvis skulle Nya Zeeland och Australien vara lika varandra men det är trots allt fyra OLIKA kulturer med OLIKA naturer. Och surfa, den bästa surfningen hittar du på Hawaii eller Australien då det finns bäst vågor där och har sitt ursprung där.Och det som möjligen har något gemensamt är England och Irland är att det ligger nära, gott om pubar(öl, bönor,korvar) och natur.Du vet inte vad du talar om!!

2011-09-24 @ 14:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0