Julia gästbloggar

Hej alla bloggläsare, sitter och skriver från luren nu och det går inte speciellt bra så det blir inte något långt inlägg. Nu är vi hos Jonna och dem andra håller på att fixa sig lite smått. Kl 7 kommer de andra brudarna och då blire middag, hoppas erat nyår blir riktigt jävla lyckat;) puss

Håller på att fixa oss

idag kommer det inte bli så mycket uppdatering eftersom ikväll är det nyår, vilket betyder festa hela natten lång! :) är grymt taggad idag.
Ska också passa på att hälsa er alla där ute ett riktigt gott nytt år och att ni får en jävla rolig nyårsafton!


Jag och sophie just nu, sitter och leker lite med webben när vi håller på att fixa oss.



Kris!

Det är nyår, och jag har inte hunnit köpa någon nyårsklänning! panik! jag har inget att ha på mig. Måste hoppa in i duschen nu sen ska jag fixa mig, måste hitta något snart, hur ska jag annars hinna. Får väl ha mjukis som nyårsoutfit annars.. :(

Victoria secret

Kollade just på victoria secret fashion show, Förebilder? Jag skulle verkligen inte tacka nej till en sådan kropp, men man kan ju alltid drömma..



Nytt!


Dåliga bilder och färgerna missvisar..


fullspäckad dag

Sorry för sjukt dålig uuppdatering från min sida idag, men ahr verkligen haft fullt upp. Har varit i farten hela dagen kan man säga. Åkte taxi hem från kliniken runt nio på morgonen, ska få vara hemma nu över nyår. När jag kom hem åt jag mellis och sen åkte jag direkt iväg för att fixa lite grejer. När ajg kom hem för att äta lunch upptäckte jag att jag glömt min mandometer på kliniken, Smart tjej! så efter jag hade ätit åkte jag och mamma och hämtade den och handlade på vägen, tog ganska lång tid eftersom det tar ca 35 dit och hem, Direkt efter det åkte jag med mickis och angelica och solade så hela dagen har varit full kan man säga. Nu är jag i alla fall hemma och har precis ätit middag. Puss!


Lax oxh potatismos blev det idag.

gårkvällen i bilder.

Hej på er, kom för en stund sen hem från sandra, där gårkvällen spenderades men josse och malin. Det var en mycket trevlig kväll, med mycket snack och skratt! Vi badade badtunna och hade det mysigt.

Bilder från gårdagen.



Mycket fin!

Från asos.com

vill inte

-Jag har sån jävla ångest..
jag vill inte se ut såhär
klarar inte att kolla på mig själv.
Bli äcklad av det jag ser.
Ska det vara såhär.
Känns som om allt är så jävla orättvist.
Jag vill inte ha det här livet.


Snart dags att börja röra sig..

Just nu håller jag på att packa lite kläder och lite skit. ikväll blir det att umgås med tjejerna från klassen och det ska bli riktigt trevligt! Badtunna och allt. Gillar egentligen inte att bada med folk, men skitsamma.. Jag kan inte göra något åt hur jag ser ut idag endå.. Men jag tror iallafall att kvällen kommer bli toppen, så roliga tjejer att umgås med, tror inte man kan ha tråkigt med dem, haha :) Jag blir kvar där över natten också, så vi hörs imorgon om det inte blir något mer iinlägg ikväll. nu ska jag fixa det sista och sedan bege mig till bussen, Puss på er alla!


Jag idag, Tröjan köpte jag igår på Cubus.


Marmaduke

Idag får det bli den här filmen som roar mig!


take it away

Hej alla söta! har just ätit lunch och känner att jag typ bara vill spy är så sjukt jävla mätt, Hatar att jag aldrig kan få känna mig hungrig längre. Imorgon får jag i alla fall åka hem alla har ledigt nu över helgen när det är nyår. Så det ska bli skönt bara en natt till i den där sängen. Annars händer det inte så mycket idag, det bli väl som vanligt äta, kolla på film och sova.. det är ungefär vad mitt liv går ut på när jag är här, ganska tröttsamt. Ska höra om mamma kanske vill komma ikväll så jag får lite sällskap. Aja puss på er!


Gammal bild, jag och johanna

Att våga ta steget..

Sitter just nu och tvingar i mig själv ett litet mellis, ett mellis som ska vara kvar i kroppen.. Jag måste börja gå upp i vikt nu, annars kommer skolsköterskan skicka en remiss till mandokliniken, eller det var vad hon sa sist iallafall.. jag vill verkligen inte tillbaka dit, jag vet att det går sämst just nu med allt, vet att vikten har rasat på sistånde och att mitt beteende blivit hämskt, men jag vill verkligen inte dit igen, kommer inte klara av all ångest och alla tårar. kommer inte klara av att se världen svart i månader fram över. Just nu kan jag ju leva normalt från utsidan, även om det är anurlunda på insidan. Jag kan umgås med vänner och vara ute om nätterna, men läggs jag in där så kommer all ångest ta över, alla tårar kommer bryta ner mig totalt.. Jag vet att all ångest och tårar kommer för att man kämpar mot sjukdomen och att det blir positivare i slutändan, men jag kommer aldrig klara av att må så dåligt som sist. Det ledde nästan till livets slut och jag är idag glad att det fanns personer som då stoppade det många gånger.. Men jag vill inte behöva genomgå allt detta igen, behöva tappa livsglädjen helt och bli isolerad från allt omkring mig, vill inte det igen..
Nej det måste bli något framsteg på vågen när jag träffar skolsyster nästa gång, det måste, det bara måste..


att våga ta steget till det bättre


usch på allt just nu

Hej på er! Nu var alla mål klara för ikväll, känner mig uppstoppad som jag vet inte vad, är så otroligt mätt! Har haft ett långt snack med min behandlare idag också, Hon förstod att jag både var arg och besviken på henne. Fick också veta hur det gick för mig på w-base. Och för er som undrar så ska man då lägga upp maten själv utan att det står hur mycket man lägger upp, jag kulle alltså lägga upp så nära 350g som jag kunde, blev dock ganska mycket för lite.. la upp ca 180g, aja det var ju först gången så. Nu vill jag bara sova så att jag blir av med all ångest och det blir en ny dag. Hoppas alla andra har en bra kväll puss!

hmm.. jag var ju inte litebrun.

Julafton, lite sent, men bättre en aldrig

Här kommer bilderna från julafton, snygg tomte det kom till oss i år va? ;)




Nya tomten som kommer ;)


Hemma från haninge centrum

Nu är jag hemma från centrum igen och nu är allt klart inför nyår! det kommer bli skitkul är taggad till 100. har även hittat lite mer kläder och kanske något att ha på nyår, så det känns bra. Det vart en lång dag i centrum, från halv 11 tills runt fyra då vi kom hem, så det vart en fika med mickis också.. en latte för min del, smarrens!
nu när jag kom hem hittade jag även kameran med alla bilder från julafton, så det kanske dyker upp lite bilder ikväll, eller det kanske är lite sent att lägga upp de nu? Fast bättre sent en aldrig, eller? :)

Bilder från idag.




tankar

Hej på er! eller godmorgon kanske, jag har ju själv varit vaken sen klockan halv åtta typ. Tiden går sakta som vanligt, har ångest för allt jag behöver äta, skolan, och min målvikt. Har verkligen hakat upp mig på den. Känns som om jag aldrig kommer komma här ifrån, som om jag aldrig kommer få börja träna osv osv. Känner mig redan normal, även om jag vet att det är mil kvar tills jag är frisk, Vet ju redan nu att jag inte kommer väga mer en vad jag gjorde från början. Dom kan inte kräva att jag ska väga 5 kilo mer än vad jag gjorde när jag blev sjuk. Och eftersom jag inte tänker väga det kommer jag aldrig få börja träna igen. Mamma sa förut att jag skulle få börja träna när jag vägde 39 men hur blir det nu, Om jag inte får träna då hoppar jag fan av den här jävla behandlingen, eller ja får rättare sagt skita i att gå hit. Det som stör mig är att dom typ vill att man ska var överviktig när man kommer här ifrån. Vafan om jag ska börja på cheer igen vill inte jag vara tung som ett jävla klot, fan då tänker jag inte ens gå dit. Det går så jävla fort allting känns som om jag inte hinner med. Vill inte se på när när jag ändras även om jag vet att det är bäst så.



Till haninge centrum

Godmorgon på er! idag vart det att gå upp tidigt för vi ska åka till haninge centrum och fixa lite saker inför nyår. Jag åker dit med isabell och mickis och blir nog kvar där ett tag, så vi ses senare. puss på er!

Så här ser jag ut..



besök

Pappa var här en stund för att göra mig sällskap och lämna lite grejer, Som några av er kanske förstår så blev det inte dagvård ändå.. Dom är så dåliga på att komunicera på det här stället och alla har så olika åsikter, Så ska börja dagvård nästa vecka istället. Så nu är jag här på Heldygnsvården igen, känns hemskt! Hade ju i alla fall inte med mig några saker hit eftersom jag trodde att jag skulle hem, så pappa lämnade lite saker osv, han glömde dock tandkräm, så vi tog rullen till pressbyron och köpte det, skönt med lite frisk luft i alla fall! Men nu sitter jag ensam, har ångest och vill bara försvinna just nu, Det har varit en jobbig dag kan man säga. Men ska försöka tagga till nyår i alla fall!



Svar på frågor

hanna om Gårdagen:
kan inte ni ta kort och visa hur erat hus eller ifal rum ser ut? Kram
Svar: Foton på Angrlicas rum finns i ett tidigare inlägg, sophies är ganska liknande. HÄR kan du se inlägget. Kram

 

Anonym om Hemma från kista:
har angelica någon gammal blogg som finns kvar? vad heter den isåfall? :)
Svar: Ja jag har en gammal blogg, där jag skrev när jag låg på mando, jag började blogga när jag kom ut från heldygnsvården och började dagvården. Här är bloggen agelica.blogg.se

 

Matilda om Mot kista:
gud vilka lockar! vad använder ni för locktång? :D
Svar: Tack, det var första gången vi testade locktången, vi fick den i julklapp. Den heter Babyliss  paris C20SE easy curl :)

 


Locktången vi har.


Anonym om Mot kista:
Kan ni inte göra ett videoinlägg? Skulle vara superkul :D
Svar: Vi vet inte om vi kommer göra det, lite pinsamt att sitta och prata till en kamera, det är inte riktigt vår grej. Och vad skulle man prata om i så fall? Lite tips på det och sen får vi se hur det blir.. :)

 

Anonym om Mot kista:
Kan inte ni lägga ut före bilder, alltså innan ni fick sjukdomen och började gå ned i vikt? spelar ju ingen roll om de är gamla bilder :) Kram!
Svar: Jo lite svårt att hitta gamla bilder, framförallt på angelica eftersom hon var så ung, bara tretton när hon vart sjuk.. men här är iallafall några bilder.

 


Bilderna stämmer inte riktigt, men på ett ungefär..



amanda om Outfit a la christmas:
hur gjorde sophie sin frisyr? :)
Svar: Hon har satt upp håret längst fram mot ansiktet med hårspännen bakot. :)

 

elin :) om Outfit a la christmas:
åååh ni är super söta båda två! blir ju avis, sophie passade toppen i brunt hår :) har ni hårförlängning båda två? :)
Svar: Å tack vad kul att höra! nej ingen av oss använder hårförlängning.. :)

 

Anonym om Tidiga julklappen till mig själv:
Köpte ni dom där kläderna på nätet eller nån annan stans? ;)
Svar:Ne kläderna är inte köpta på någon hemsida, det står under dem var de är köpta :)

 

Anonym om Tidiga julklappen till mig själv:
har ni beställt/köpt nånting från Victoriassecret via internet? Hur gör man? :)
Svar: Nej det har vi aldrig gjort, så vet inte riktigt hur man gör. De grjerna vi har från Victoriassecret är från när vi har vart utomlands elloer våra vänner har vart det. :)

 

Anonym om Snygg va?:
Var har du köpt den ?
Svar: Den är köpt på Six i skärholmens centrum

  

isabella. om Svar på några frågor:
måste bara fråga, bilden längst upp på dig angelica.
- tyckte du att du såg "tjock" ut på den bilden ?
Svar: Jag hade ju gått upp en del i vikt på de bilderna och då tyckte jag att jag var tjock.. men nu efteråt när jag ser bilderna så tycker absolut att jag var för smal. Men ändå om jag inte vill tillbaka dit, för jag vill inte se ut så, så är sjukdomen så svår att ta sig ur..

 

Anonym om Nytt:
har ni dyslexi eller något?
för ni stavar som krattor.
Annars bra blogg
Svar: haha nej det har vi inte, vi båda gick ut med höga betyg i svenska.. men vi brukar oftast bara skriva väldigt snabbt och då blir det lätt stavfel, sorry för det, vi ska försöka bättra oss..

 

 

Anonym om Snygg va?:
guud vaad snygg ! ;O <3
gjorde det ont att pierca sig, funderar på att göra det men vågar inte :P hur länge gjorde det ont ungefär ? :)
ni är starka och as söta ^^
kram !
Svar: Tack tack! Ja det kändes en del, men det är olika för alla. Vissa av våra vänner tyckte inte ens det gjorde ont.. Själva tyckte vi båda att det gjorde ganska ont och det var väldigt ömt ett bra tag framöver.. men vi tyckte det var värt besväret, det är ju så fint att ha det, framförallt på sommaren :)
Tack och kram på dig :)

 


Anonym om Svar på några frågor:
Hej, :) En fråga bara.. Är det okej för era föräldrar att ni festar? Kram :)
Svar: det är okej att vi går på fester och så, men självklart inte att vi dricker.. men som sagt föräldrar behöver ju inte få reda på det, även om jag tror att de vet det. Dom har ju inga bevis alla gånger :)

 


life sucks

Seriöst, jag vet fan inte vart jag ska ta vägen snart är så jävla irriterad på allt och alla, jag vill verkligen inte längre. Vill inte sitta här ensam, vill inte sova i den här äckliga sängen, vill inte behöva ligga vaken hela natten, Jag orkar verkligen inte mer. Alla bara klagar, allt jag gör är fel och det är mitt fel att jag är här, jag vet redan det. Men hatar när folk säger det till mig. Sitter och håller inne alla tårar, är både arg och ledsen,Varför ska det vara så jävla svårt? allt jag gör är bara fel, ingenting duger, jag har fan gått upp hur mycket som helst i vikt, men det duger inte. Man kan inte ens få höra att det är bra..


If I Die Young - Sam Tsui


Älskar låten och hans röst, så bra och skön låt att lyssna på..


Från kista igår

Godmorgon! jag klev för en stund sen upp ur sängen och känner mig riktigt seg. idag har jag inte planerat något, men något dyker väl upp så småning om. vi letar fortfarande efter kameran med alla bilder från julafton, men den är borta, fattar inte hur den har försvunnit.. tur att man har en till kamera, så det kan tas nya bilder iallafall och förhoppningsvis hittar vi kameran snart :)

Vi var ju i kista igår och köpte lite saker igår, så tänkte att ni får lite bilder från köpen och från igår, puss!




Don't understand!

Seriöst! Jävla fittställe det här är..Ursäkta språket, men är så jävla irriterad. Varför lovar dom hela tiden att jag ska få massa saker när dom ändra sig dagen efter? jag förstår inte, tror dom att jag ska må bättre när de hela tiden ger falska förhoppningar? nej inte direkt, man tappar ju bara allt jävla förtroende. Förstår verkligen inte vad dom håller på med. Ska fan slut bäratta sanningen annars lär man ju aldrig komma här ifrån, synd för dom men de får fan skylla sig själva när de håller på så här!

Svar på lite fler frågor

Linda om Novell:

Det är väll nt sant? Men gud vilken skit bra novell!
Jag grät typ 7 gånger när jag läste den, kan du inte typ skicka in den i någon författar sak?
Du borde jobba som författare! :D
Svar: Nej novellen är inte sann, men den bygger på hur jag upplevde mitt liv när angelica var som sjukast, Det kändes som om min mamma och syster var döda, så därför fick det vara så i novellen, Och alla tankar som finns med är hur jag kände mig.
Haha tack så mycket men jag vet inte om jag kommer skicka in den till någon sådan sak.. :)

 

 Anonym om Snygg va?:
jag läser eran blogg jätte ofta och älskar den
har bara en fråga jag tycker att jag är hur tjock som hellst och vill gå ner jätte mycket i vikt jag vill inte skämmas över min kropp längre är sjukt trött på det hur vet man att man får aneroxia
jag har nästan slutat äta äter inte ofta jag springer istället för att gå och jag blir inte smalre jag vet inte vad jag ska göra snälla kan ni hjälpa mig ? :(
Svar: Ditt beteende är verkligen inte bra,  det dröjer oftast ett tag innan man börjar gå ner i vikt, men sedan kan allt gå väldigt fort. Du borde verkligen inte förstöra din kropp på något sätt för jag lovar dig om du väl hamnar i skiten, vill man inte ens leva sen, man förlorar vänner, utbildning och ja det mesta.. ,man har inget liv kan man säga. Jag tycker att du borde gå och prata med någon som kan hjälpa dig för du är helt inne på fel spår.  Man märker oftast inte själv att man är sjuk, ingen utav oss kan riktigt erkänna det, jag (sophie) tycker fortfarande inte att jag var så sjuk när jag vägde som minst och samma sak med Angelica.

 

Anonym om Snygg va?:
Är inte ni för smala för att ha navelpiercing? vad är erat midjemått elr vad det nuu heter?? ;) <33
Svar: Nej jag tror inte man kan vara för smal för att ha det.. Men klart att det är snyggare om man inte är för smal. Midjemått och sådant kommer vi nog inte gå ut med i bloggen, lite för privat och sånt vi häller inte vill att andra ska veta<3

 

 

Anonym om Snygg va?:
angelica har du inte du varit medryttare på ngn häst i närheten av vändelsö? :)
Svar: Nej det har jag inte :) kram

 

 

Anonym om Julhandlat i skärholmens centrum:
vem är vem utav er? :)
är sophie med brunt hår? :)
Svar: Angelica är blond, och sophie är brunett:)

 

 

Anonym om Julhandlat i skärholmens centrum:
Sophie... hur går det för dig? ser ju inte ut som du har gått upp så mkt? :/
Svar: Jo det går framåt, jag har faktiskt gått upp ganska mycket i vikt!

 

 

Anonym om just nu!:
är du på kliniken just nu? :)
hur är det att äta mat? :)

Svar: Just nu har jag fått vara hemma över julen, men imorgon ska jag tillbaka men då blir det dagvård:) Det är väldigt jobbigt man behöver äta så sjukt mycket, hatar att vara så mätt hela tiden.

 

 Anonym om Tips till er där ute..:
så som hon ser sig själv i videon, ser ni er likadana typ? :)
för ni är riktigt smala, och ser ni er tjocka/mulliga i spegeln tex? :)
Svar: Man kan säga att man vänjer sig med hur man ser ut och tillslut tycker man liksom att man ser tjock ut på vissa ställen, och har man ätit så ser magen tjock ut osv, och när man går upp lite i vikt känner man sig jättestor fast att man fortfarande är underviktig, bara för att man har sätt sig själv väga mindre. kram

 

 

linnea om true:
Är det nån av era närmaste vänner som har blogg? ..sånnafal vad heter den/dom ?:)
Svar: Ja, några av våra närmaste vänner har det. Läs Mickis blogg här! Läs Felicias blogg här! Läs isabells blogg här!

 

 

Alva om Tips till er där ute..:
Hur vet man att man har anerexia?
Liksom på själva videon ser ju inte hon att hon är smal. Så hur vet man själv när man har det?
anerexia alltså.
tycker att ni två är väldigt starka som har tagit tag i sjukdomen!
Svar: Asso många erkänner inte för sig själva att man är sjuk, många inser det inte, Man får bara höra det från alla andra hela tiden, det är inte förens man börjar bli frisk man inser hur sjuk man var.

 

 

Anonym om Gårdagens outfit:
sophie vart har du köpt den där urgulliga tröjan? :)
Svar: Det är inte min, jag lånade den från mickis men jag tror att den är ifrån bikbok om jag inte minns fel, fast det var ett tag sedan den köptes.

 

 

Anonym om Trött?:
Haha smart! ;) Hur går det när ni ska visa er i bikini? känns det jobbigt eller känns det vanligt pga sjukdomen? och hur är det i nuläget i sjukdomen angelica och sophie? kramkramkram!
Svar: Jo vi båda tycker det är jättejobbigt, tror inte jag (sophie) visade mig i bikini för någon annan än Mickis och Julia i somras, när vi badar, vilket sällan händer så är det med våra närmsta vänner typ, just den här gången badade vi i t-shirt.
I nu läget går sophie en behandling på Mandokliniken, så där går det väl framåt.
Jag Angelica går ingen behandling och det går inte så jättebra just nu.. men ska verkligen försöka kämpa nu för att inte bli sjukare.

 

Natalie om Gårdagens outfit:
sophie jag såg dig idag i torvalla och du va jätte söööt:) skulle ni inte kunna skriva ut hur ni sminkar er, med vilka produkter och så?:) puss!!
Svar: Vi har skrivit ut i tidigare frågor vilka produkter vi använder osv, så kolla in den kategorin till vänster så hittar du det! puss


 
Sofie  ([email protected]) om Gårdagen:
Sophie, var du inte tvungen äta med mandometern när du var hemma?
Hur går det annars därborta tycker du? Är de snälla mot dig? Fått någon favorit/hatobjekt? Haha
Svar: Jo jag är tvungen att äta på mandometer hemma, Dock har jag fuskat från den vissa gånger.. Annars går det väl hyfsat bra, klart allt är skit jobbigt men antar att det är något som alltid kommer vara så. Ja dom är snälla, tycker så klart om vissa mer och vissa mindre, finns en människa som jag hatar kommer dock inte ihåg hennes namn..


Hemma från kista

Då var man hemma igen från kista och gud så mycket folk det var :O. man får ju typ panik när alla tränger sig fram överallt, folk som pressar från alla håll och kanter. usch hatar sådant, men vem gör inte det?
det var svårt att hitta något att köpa i all röra, men några saker fick jag med mig hem, de kommer ni få se senare. så länge slänger jag in dagens outfit för mig och sophie idag.




Nyheter

Ja hur har det nu gått för mig den här veckan då jag fått vara hemma?
Blandat kan jag väl börja med att säga, tror att jag gått upp i vikt, vilket jag antar är positivt, i alla fall i deras ögon. Men jag har också haft återfall eller vad man ska kalla det.. Har med andra ord inte klarat att ha kvar maten hela tiden. Min mamma och min behandlare vet om det.. Men båda var medvetna om att det ofta kommer ett bakslag någon gång.. Känns bra att dom vet även om jag inte vill att de ska veta. Imorgon börjar jag i alla fall dagvård! ska bli så otroligt skönt, ett steg närmre friheten kan man väl säga.. Känns väl bra att man kommit en bit på vägen samtidigt som det känns hemskt att jag gått upp massa i vikt. Men jag försöker se det positivt i alla fall. För om jag klarar allt bra nu så i April då jävlar ska vi har kul tjejer!




Mot kista

Nu åker jag och angelica till kista för att shoppa lite grann, Ska snart svänga förbi mickis och plocka upp henne på vägen också. vi hörs när vi kommer hem puss!


right now!

Så jävla falsk..

Ångest, ångest och återigen ångest. Fattar helt ärligt inte att jag orkar vara den jag är, personen som ljuger för alla och låtsas som ingenting. Personen som döljer allting längst inom sig, döljer det till och med för sig själv. Fattar inte att jag är så himlans bra på att ljuga, ljuga för mig själv..
Jag är så himlans svag, för svag för att ta tag i problemen själv och för svag för att be om hjälp. För svag för att våga inse sanningen. Jag blir äcklad av att se mig själv i spegeln, inte äcklad över vad jag ser, utan för vem jag är..
Det har gått för långt nu, jag har sårat allt för många människor och jag måste ta tag i det här nu, kan inte låta det fortsätta längre, det måste få ett stopp. Jag vill ju inte mer, vill att allt ska ta slut, så varför är det så svårt? varför klarar jag aldrig att hålla det jag lovar mig själv och varför klarar jag mig inte ut det här? Jo för jag är så jävla värdelös, jag tror till och med på mina egna jävla lögner..







cute!

En av mina presenter, En smyckeshållare och en ringhållare, så sött!



Fullt upp dag!

Dålig uppdatering idag jag vet.. Men har haft fullt upp hela dagen! Fick ju även XBOX 360 i julklapp haha så klart man var tvungen att testa, Inget vi hade önskat oss men det är alltid kul att sitta och gika när man inte har så mycket att göra. Tänkte fota lite utav det jag fått och ni ska även få lite bilder från igår, men problemet är att jag inte kan hitta kamerna.. Så måste leta fram den först. Lite kort info sådär bara, Hoppas annars att ni andra hade en riktigt trevlig jul puss!



Tidiga julklappen till mig själv

Hej på er! hoppas ni alla har haft en jättetrevlig julkafton och fått massor av fina presenter :) vi har iallafall haft en trevlig jul och bilder från kvällen och presenterna kommer komma senare. Så länge tänkte jag bara visa vad jag köpte dagen innan julafton till mig själv, en liten tidig julklapp kan man väl kalla det. Tycker halsbandet var skitsnyggt, eller vad tycker ni? :)



Köpte även tröjan jag hade på mig på julafton då, men den har ni ju redan fått sett.


Outfit a la christmas

så här ser vi ut ikväll! bilderna längre ner är med våran lillasyster. Nu börjar firandet med kalle anka, ha en trevlig kväll allihopa!




mot kyrkogården

Nu åker vi mot kyrkogården, vilket vi alltid gör efter julfrukosten. Så nu blir det att tända några ljus för våra kära som ligger där puss!

Så här ser jag ut ljust nu. Ska fixa mig sen när vi kommer hem!

I min julstrumpa i morse

Godmorgon på er och god jul! idag kommer förmodligen uppdateringen inte vara den bästa, eftersom det är julafton och allt. Mångan av er kommer förmodligen inte ha tid att kika in här på bloggen häller, det är ju så mycket som ska hinnas med nu när dagen är inne.
"Tomten" hade imorse lagt någon liten juliklapp i julstrumpan. En ängel, med texten "Nyckeln till lycka finns innom dig". Ett mobilfodral, servätter att torka mobilen med och en chokladtomte. Tack tomten för de första klapparna ;)


Ha en så trevlig jul nu allihopa!


Ätbara julklappar

Så här såg det ut när vi bakade ikväll och några av resultaten. Det ska bli ätliga julklappar till några i släkten, ganska bra att ge bort om man inte kommer på något att köpa, sen är det ganska roligt att hålla på med.




GOD JUL!!

Har haft fullt upp ikväll, klätt granen, slagit in paket och bakat. Har även hunnit träffa mickis en sväng och hälsat god jul.
På klockan ser jag att det faktiskt är julafton nu. Det känns inte som det, har inte fått den där julkänslan en, men det kommer väl snart hoppas jag. Snart ska väl också mamma och pappa, eller jag menar "tomten" komma och lägga något paket i julstrumpan också, hihi får se imorgon vad det blir :)
Det kommer fler bilder i nästa inlägg på när det bakades också, men så länge vill jag önska er alla en riktigt god jul!

Bilder från när vi pyntade granen och slog in lite paket.




like it



Åh synd att inte de här finns att köpa längre! skulle vara bra till nyår..

Nytt


Köpte också piercingen och en till tröja.
Den översta är från gina och den undre från cubus.


Svar på några frågor

Anonym om Gårdagens outfit:
hade ni sjukdommen när ni var runt 13 oxå?
Svar: jag Angelica hade sjukdomen då, jag blev som sjukast när jag var runt tretton, fjorton år. Blev med hjälp bättre, men nu har jag blivit sämre igen.



 


Anonym om yes:
Vem kan ni säga är eran absolut bästaste kompis? :)
Svar: Vi har båda samma bästa kompis och det är Mickis. Den absolut underbaraste vän man kan ha! Läs hennes blogg HÄR!

 

 

Anonym om Kan inte säga stopp, har inget val.:
hej!
hur funkar det när du är hemma med maten och så? hur har dom koll, är det dina föräldrar som får kontrollera eller hur är det? kram!
Svar: När jag är hemma sitter mina föräldrar med mig och äter och har koll på mig. Kram!

 

 

Anonym om Fan!:
Är du aldrig hungrig?
Svar: Verkligen inte nu när jag äter enligt mitt matschema, det är så mycket mat, så man går mätt hela tiden.

 

 

Sofie  ([email protected]) om trött:
Vilken nattpersonal är din favorit förresten? ;)
Svar: Vet inte hur hon stavas, men Elighia eller nått sådant :)

 

 

Anonym om Outfit for today:
verkligen skit bra att du lägger upp dagens outfitt osv, gör bloggen mycket bättre :) . Men har frågat flera gånger men aldrig fått svar.. VARFÖR gör ni INTE VIDEOBLOGG?" ni skulle kunna tjäna pengar på det? och mer besökare och roligare att läsa, snälla kan ni inte gööra det? eller iaf ha ett utalanade om varför niinte villl göra det, och säg inte att det är töntigt, eftersom det är vi som ber er til det , då är det ju inte töntigt då är det bara snällt liksom :)
Svar: Tack tack! Jo vi har fått en hel del kommentaren på det, men vi vet inte om det är något får oss. Vi båda är inga höjdare på att sitta och prata till en kamera, så tror inte just nu att det kommer komma nått videoinlägg just nu, men kanske om ett tag vem vet ;)

 

 

ella om ...:
Läste er blogg nyss och den är sjukt bra!
Men en fråga, gick ni i vikingaskolan när ni var yngre? :)
Svar: Tack! Nej det gjorde vi inte, vi gick på Hagaskolan :)
 

 

Anonym om Life changes us:
Hej! inte för att låte elak eller så men är ni verkligen enäggstvillingar? Jag tycker ni är inte så lika varandra som enäggstvillingar brukar vara :O
Svar: Hej! Vi är enäggstvillingar och alla har åsikter om hur lika vi är, vissa tycker vi ser likadana ut, med vissa tycker vi är olika.


 
Vissa tycker vi är lika, vissa inte.

 

Anonym om har jag valt rätt?:
Kan ni göra ett inlägg om vad ni tycker om lyckebys skol syster? Hon är hemsk enligt mig!! Anklagar att min kompis är för smal och sen att en annan kompis är för tjock och onormal. Hur fan stog ni ut?! Hon är helt borta i huvudet och störd! Hon tvingade mig att väga mig och sa sen aa du ligger bra till, jävla fucking idiot! Å bara hatar henne som fan!
Förlåt men blir bara sur och tycker så synd er som fick stå ut med henne, eller hon kanske var snäll mot er? Kramisar:)
Svar: Hej! Vi tänker inte skriva ut exakta åsikter om henne i bloggen, men det är klart att hon var jobbig och väldigt oförstående.. vi hade henne bara sista året på lyckeby, innan hade vi en annan skolsyster som jobbat med ätstörningar.
Hon var ganska jobbig då hon alltid påpekade att allt berodde på ätstörningen, hade man ont i huvudet eller benet så berodde det alltid på att man inte ätit, även om man hade gjort det osv..
Kram! :)

 

 

Anonym om har jag valt rätt?:
hur långa är ni? :)
Svar: Angelica är 158 cm och Sophie 155 cm

 

 

Anonym om Recept till vaniljlussebullar.:
Vart kommer vaniljen ifrån då? :o <3
Svar: Vet inte riktigt hur du menar, men man har vaniljsocker :)

 

 

Anonym om sankta lucia, sjänk mig en tia..:
åt du fikat ? :)
Svar: Tyvärr inte den här gången, var inte sugen på något :)

 

 

Clara om Outfit:
Vart kommer allt ifrån? :)
Svar: Tröjan är sophies och är från Bikbok. Örhängena är från Gina. Leggens från H&M och klackskor från Din sko.

 

 

Anonym om ...:
jäääätte fin bild och klänning? vart är den ifrån?
Svar: Tack! Den är från asos.com :)

 

 

Anonym om tjejmiddag nästa!:
vart är tröjan köpt? :) nyligen?
super fin
Svar: Det är egentligen inte en tröja, utan en klänning som jag har vikt upp. Den kommer ifrån Bikbok och är köpt i somras.

 

 

felicia om gårkvällen:
ni har ju sagt att ni är blyga, hur gör ni då när ni festar? hur tar ni kontakt med folk? blir ni mindre blyga närni dricker och så?
älskar er blogg
Svar: ja vi är blyga och när vi festar kan det synas ibland. Det är lättare nu att ta kontakt med folk, eftersom man lärt känna ganska många av de vi brukar umgås med. Sen är det lättare att ta kontakt med folk som är sociala och de flesta vi umgås med är det. 
Vi är inte lika blyga när vi dricker, men nästan alla blir socialare av att dricka, så inte så konstigt med det.






One day left

Godmorgon! Det är dagen innan julafton! känns verkligen inte så. Det är mycket som ska fixas idag, Granen ska kläs, det ska bakas och julandlas. Kommer bli en stressig dag kan man säga.
Jag är sjukt irriterad på min behandlare, hon tycker att imorgon när det är jul ska jag typ gå upp före alla andra och äta alla mål osv, vadfan? det är ju jul, ska jag behöva sitta och äta själv bara för att de andra ska äta någon annan tid. Blir ju som att fira julafton ensam.. I don't get it.  Aja hoppas att det blir en vanlig och mysig jul i alla fall.



kort

Gud vad tiden flygit iväg nu under kvällen.. Eller rättare sagt har hela dagen bara försvunnit! Det får bli bilder på de nya inköpen imorgon och ni får även svar på frågor då. Det är lite så nu innan julen, mycket som ska fixas och göras, Aja jag säger godnatt i alla fall, så hörs vi imorgon puss!


Snygg va?


Min nya piercing! mycket snyggare i verkligheten!
Föresten har sätt att det börjar bli en hel del frågor på bloggen så tänkte att vi ska försöka svara på alla ikväll!:)


Julhandlat i skärholmens centrum

idag har det inte blivit någon uppdatering, eftersom jag och sophie har haft fullt upp med att hadla julklappar i skärholmens centrum. vi passade även på att köpa lite saker till oss själva, som ni får se i bloggen senare. Tyvärr hittade vi inte alla julklappar, så det blir att åka imorgon igen en snabbis, lite jobbigt i all julstress, men så är det.

Bilder från idag.




Hemma från tjejkvällen

Min kväll har spenderats hemma hos Romina, med Mickis, Jonna, Felicia och Linn. Väl där bytte jag om till lodiskläder och först vart det tjejmiddag och vi satt och snackade en massa skit i flera timmar, sen vart det en film framför tven. Vi hade det jättemysigt och det var riktigt kul att umgås med alla.  Det måste verkligen göras om snart igen!
Det vart lite jobbigt med maten ett tag, ville ju liksom äta ganska mycket så att allt skulle värka så normalt som möjligt, blev jättemätt, men lyckades samla mig och tänka på annat och tillslut lade sig mättnaden och det känndes mycket bättre. Jag tror att det är ganska bra för mig att äta borta med kompisar, för det får mig att verkligen kämpa med att äta och att liksom ha kvar maten..

Här är iallafall några bilder, eller ja de bilderna som togs.

Mickis ville inte synas, så därför är hennes ansikte överklottrat..


Nyår?

kanske ska beställa hem den här till nyår? tyckte den var jättesöt!



Time to meet some friends

Ikväll ska jag och några tjejkompisar hem till romina och äta middag och chilla med film, lite mys sådär! det var ett tag sen vi gjorde något allihopa och väldigt länge sen man träffade vissa, om man bortser från helgen vill säga. men det ska bli riktigt mysigt och kul iallafall. Hon bor väldigt nära också, så jag tror det blir att promenera dit med mickis och felicia runt sextiden.

Såhär ser jag iallafall ut ikväll.

Tröja: New yorker. Jeans: Cheep monday. Klackskor: Din sko



just nu!

Jag sitter och huttrar i soffan, mår sådär kan man säga. Hatar verkligen att vara sjuk, sitter i alla fall och äter mitt mellanmål just nu, Känner att jag verkligen inte är på topp!


lodis, sjuk och trött! vad mer kan man säga?



Julavslutning äntligen

Idag har vi haft julavslutning i skolan. Vi körde lite tävlingar och fick höra några julhällsningar från lärarna, det var lite kul sådär. nu är det iallafall äntligen lov! så himlans skönt att få sova ut och bara ta det lugnt. eller jua mitt lov kommer betå av 30 sidor matte, 30 beskrivningar av våra praktiska dagar och 3 momentbeskrivningar på typ 4 sidor var, aja, får skylla mig själv att jag ligger så mycket efter..

Bilder från idag.



3 dagar kvar!

Godermorgon alla läsare! Är fortfarande sjuk och idag vaknade jag av att rösten var borta.. Kul får hoppas att den blir bättre under dagen.. i alla fall så ville Kliniken inte att jag skulle komma eftersom jag är sjuk och min lillasyster har varit magsjuk, så dom är väl rädda att jag också ska bli det och smitta ner alla andra.. Aja bara bra för mig som får vara hemma.. kommer få vara hemma över julen nu i alla fall. Har lite smått panik då det bara är tre dagar kvar till jul och jag har inte handlat en ända julklapp, Bara jag som är ute så sent? aja det får jag ta imorgon. Idag blir det att ligga till sängs hela dagen, puss!

Morgonen är i alla fall planerad!

Tips till er där ute..

Det är säkert många av er som läser bloggen, som har problem med ätstörningar av olika typer. Jag tänkte därför berätta lite om abkontakt. Det är en sida med massor av information om ätstörningar, tips och hjälp för både för dig med problem och för annhöriga. Det står allt från hur sjukdomen fungerar, till hur man söker hjälp. De har också något som kallas mentorer. De kan du med ätstörning ta kontakt med, och de är inte till som vårdare, utan en person att få stöd av och kunna berätta om tankar och problem. Dessa mentorer är personer som själva haft ätstörningar som yngre, fast nu har varit friska under många år. De förstår exakt allt, eftersom att de själva vart i samma situationer. Så ett tips till er med dessa problem, kan vara att skaffa en sån här mentor. Du kan läsa mer om det HÄR!


Den här videon är så hämsk, men den ger verkligen en bild av hur det är att leva med anorexia..


true

- Jag har seriöst inget liv

Klättring idag

kom precis ut ifrån bastun, där jag råkade somna. Vaknade av att jag var helt överhättad, haha. e så sjukt trött just nu, eller jag har typ vart det hela dagen. Snart e det iallafall lov så att man kan sova ut.
idag har det varit en vanlig skoldag och när vi slutade åkte jag, Malin, Jossan och Sandra till klättercentret och klättrade, var riktigt kul, men kommer väl förmodligen ha träningsvärk imorgon..
Vet inte om jag egentligen får träna, skulle kanske tänkt på det innan för nu får man väl en utskällning av mamma eller något.. men men gör det bara för att det är kul och inget annat. men får se till att det går bra med vikten och så nu, det måste börja gå frammot så att jag får göra allt jag vill göra.


Kan man bli helt återställd?

Känns så fel att jag är påväg till ett nytt liv, för på något sätt vill jag inte, Kanske mest för att jag är rädd för att bli så mycket större. För jag menar det ända jag vill är ju att leva normalt liv som alla andra. Men någonting gör att allt känns så dåligt, vill inte att alla andra ska se mig större, kanske borde jag inte tänka på vad alla andra ska tycka, kanske måste jag göra det här fast att jag inte vill. Jag tror aldrig att dessa tankar kommer att försvinna. Jag tror inte att även om jag väger 43 igen kommer jag må bra, känns som att sjukdomen och det som styr över mitt liv alltid kommer finnas kvar.. Eller kommer jag kunna leva normalt sen och inte ha några tankar kvar?

presents

Present från jonna!


kill me!

Godmorgon! Skulle ju igentligen ha tagit taxin tillbaka till kliniken i morse. Men har feber och känner mig helt död, det är sjuk känns som att jag skulle ha 40 graders feber eller något. Antar att det är något virus som kommit nu när det blivit vinter. Får i alla fall vara hemma idag så att jag inte ska smitta ner alla andra patienter. Skönt! lite konstigt att man måste vara sjuk och få hål i tänderna för att man ska få slippa det där stället.. Aja idag blir det att vara hemma och vila i alla fall, puss!


Lite snabbt sådär

Godmorgeon, ska snart bege mig till skolan.. är extremt trött idag, vilket gjorde att jag valde att sova lite längre och istället skippa smink och något anständigare kläder.
inte världesns snyggaste bild, men så här ser jag ut iallafall.




so sweet!

Enklet och snyggt!


Natti Natti

Är så himlans trött och blir bara ännu tröttare när jag tänker på att det är skola imorgon.. har liksom aldrig någon energi till skolan, är så himlans skoltrött.. just nu sitter jag och kollar på The day after tomorrow, som går på teven och efter det blir det sängen direkt tror jag, om jag i överhvudtaget ska ha någon chans att orka upp imorgon.. så med det säger jag puss och godnatt!

 


Trött?

Fyfan vad jag är trött, Fick väl typ 1,5 timmars sömn inatt så kan inte påstå att jag mår prima direkt! Huvudet dunkar och jag mår jävligt illa.. Men men kul hade jag i alla fall. Var ju ett tag sedan jag festade senast. Jag var i alla fall riktigt duktig igår! vi badade ju badtunna.. Och ja min mobil fick också bada hehe. Snabbänkt som man är så glömde man ju bort att jag hade den i min bh. Så den fick sig också ett varmt bad hehe, men otroligt nog så funkar den idag grymt ju! Så nu är den både ren och hel haha!

Så glad att den funkar, så att jag slipper önska mig en ny i julklapp!:)

Gårdagens outfit

Här är min och sophies outfit för igår!

Angelca: Tröja: Gina. Jeans: Cheep monday. Klackskor: Din sko.
Sophie: Tröja: Mckis. Tights: H&M. Klackskor: Din sko.               


Gårdagen

Godmorgon! det är en väldigt trött tjej som skriver idag, vi kom i säng sju imorse, så det kanske inte är så konstigt att man är trött.. Kvällen började iallafall med en tjejmidag med de gamla vännerna från before, alltså de vi alltid umgicks med i nian. Tyvärr kunde flera av de som skulle komma på middagen inte komma, så vi vart bara fem stycken, men det var supertrevligt iallafall! Det känns som vi träffas allt för sällan, men det är lika kul varje gång.
Mina päron bestämde sig för att sova borta, så vi drog hem lite folk efter, vet inte hur många vi vart, men en hel del vart det i slutet. vi badade badtunna, bastade och festade, hade lite kul sådär helt enkelt. De sista personerna drog hem sex imorse med taxi och ´mickis, isabell, john, erik och sebbe sov kvar, eller sov och sov kan jag ju inte påstå att det gjorde. Vet inte vart deras energi kom ifrån så sent, eller ja tidigt på morgonen..

Här är bilder från igår, vart bara bilder från början av kvällen, för det var ingen som orkade ta fram kameran sen.


yes

idag blir det FEST!! så komemr inte bli någon uppdatering, utan det blir mycket imorgon istället! puss hoppas ni får en trevlig kväll!

Nice Nice

Godmorgon, eller ja god eftermiddag.. morgonen har bestått av att städa och åter igen städat, så nu äntligen börjar man se lite resultat, men det är fortfarande långt ifrån klart.. har iallafall tagit en paus från städandet nu och satte mig och kollade på klänningar. Jag hittade den här snnygga! asos.com har verkligen massor av snygga kläder.




Kan inte säga stopp, har inget val.

Jag ser på mig själv i spegeln och vill bara gråta! Jag klarar inte att bli större nu..
Jag bara vill inte längre, fan att jag började behandlingen, nu har jag inget val..
Om det inte går bra över helgen kommer jag inte få vara hemma över julen..
Fan jag har ju inget val.. Måste ju gå upp i vikt, men vill verklgen inte..
kommer aldrig mer ha kontrollen över mig själv


Att våga leva

Känner att jag vill gå under jorden och aldrig mer komma upp, känner att jag vill flyga iväg och känna friheten jag aldrig känner, känner att jag vill gråta ut i famnen på personen som verkligen förstår..

Jag vill få känslan av att slippa alla tankar, få känslan av att vara helt frisk. Jag vill få allt det där som jag saknar i mitt liv, vill få ett liv.. och jag ska kämpa för att få ett liv.. Jag förstår inte att den här sjukdomen kan vara så svår, men den är så jävla fucking svår, så jävla komplicerad och krånglig att förstå sig på.

Jag ville aldrig hamna där jag är idag, men ändå så sitter jag här, som fast i lera, lera som hela tiden drar mig djupare ner.. Jag skulle så gärna vilja säga att det inte var mitt fel att jag hamnade här, men hur mycket jag vill så kan jag inte ljuga för mig själv. Det är mitt fel, det var jag som skapade sjukdomen, det var jag som skapade alla problem. Jag insåg det bara inte förens det var försent och nu sitter jag här, fängslad i min egen lilla fängelsehåla, fastkedjad i mig själv. Det var alla lögner som tog mig hit och för att ta mig härifrån måste jag börja vara ärlig mot mig själv..





Home home sweet home

Då var man hemma från skolan. på med varma morgonrocken och slå sig ner framför datan och bara känna kännslan av fredag, så skönt! ikväll blir det att städa en massor, hela huset ser ut som ett bombnedslag, och ja jag är väl inte direkt helt oskyldig till att det blivit så.. jag suger på att plocka undan saker efter mig, hehe.

Bilder från skolan idag.

Malin, Jossan och sandra. Lite trötta på lektionen..


Fan!

Jag orkar inte.. Det blir mathöjning ändå! Jävla skit kommer aldrig klara det. Är så fucking jävla ledsen och besviken, Jag vill inte finnas kvar längre.. Jag orkar verkligen inte den här skiten längre.. Jag kom med massa bra förslag på hur vi kunde göra för att få allt att funka, men de lyssnar inte, Jag vet bäst själv vad jag behöver och vad som är bra för mig.. men dom dumföklara mig och säger att jag aldrig kommer komma här ifrån och att jag aldrig kommer få komma hem, jävla äckliga fi**or är det som jobbar här, Att folk kan vara så jävla elaka.. förstår inte, Och att dom ljuger och säger att dom vill mitt bästa.. Seriöst dom kan bara gå och hänga sig!




Tur?

Asso jag måste nog ha väldigt mycket tur! Skulle ju höjt mitt matschema idag eftersom dietisten varit sjuk de två senaste gångerna, but I guess I'm lucky. Hon är sjuk idag igen! "överlycklig" haha. Så forhoppningsvis blir det ingen höjning inann helgen! Snart blir det att äta tio mellis och sen ska jag träffa Julia i värkstaden, Gud så kul tiden går så mycket fortare då. Ska verkligen bli kul att träffa henne, känns som år sedan senast.. Så vi har nog en hel del att prata om:)



jag idag

kunde inte blogga mer igår eftersom blogg.se inte funkade, så därför vart det bara ett inlägg för min del. idag är det iallafall skola som vanligt och så här ser jag ut idag.




fuck off

HAHA du är ett jävla skämt!
Du lovar något den ena dagen.
Men Dagen efter ha du redan brytit ditt löfte!
Du säger saker hela tiden.
Jag kan fan inte tro på ett ord du säger.
Jag kan inte tro på dina löfen.
Ärlighet finns fan inte.
Jag har i alla fall gjort ett val som är bra för våran familj även om jag inte vill det själv.
Men det ända jag får höra från dig är hur dålig jag är.
Tack!.. Jättekul, det hjälper verkligen!


time to bed

jag är så sjukt nere och ledsen ... Men nu efter att man gråtit ett tag känns allt bättre.. även om tårar inte hjälper en någon stans, kan man väl säga att dom hjälper för tillfället..
Gud så jag längtar till helgen! ska bli så kul att få göra något med mina kompisar känns som evigheter sedan sist.. så det ser jag verkligen fram emot! Natten tillbringas i alla fall här på kliniken, känner mig helt utmattad efter dagen så kanske kan man sova bra för första gången? Aja godnatt på er i alla fall sov sött!



Jag älskar dig oavsätt vad som händer! Den ända som verkligen förstår allt.

miss it!

Jag saknar sommaren!

Städ dags!

NU ska jag ta och storstäda! Vårt hus ser seriöst ut som ett bombnedslag, ja man skulle faktiskt kunna tror att någon sprängt en bomb i vårat hus! Ligger kläder och saker typ överallt! Får panik när det ser ut såhär! Alla saker ska i alla fall undan idag, sen åker nog damsugaren fram imorgon, Måste ju ta taxin tillbaka ikväll så får se hur mycket som hinns med puss!


Outfit for today

Godmorgon, snart dags att åka ner till bussen för att ta sig till skolan. idag blir en kortare dag för min del, tänkte gå efter lunchen.. men nu måste jag skynda mig, slänger in en outfit, puss så länge!




one of the biggest places

Jag har precis pratat med mamma, eller har berättat för henne att jag har bestämt mig för att gå till skolsyster en gång i veckan och väga mig. Om jag inte kommer göra framsteg och gå upp i vikt, så kommer jag inte få delta i aktiviteterna vi gör i skolan, som skidor, klättring och dykning mm. Jag måste liksom börja inse att jag aldrig kommer komma någonstans i sjukdomen om ingen sätter krav på mig, måst liksom inse att jag inte kommer klara det här själv, även om jag vill det. Måste börja ta tag i mitt liv, så att jag kommer någonstans här i världen..
Mamma vart så rörd när jag pratade med henne, att tårarna bara rann. Hon var så glad att jag äntligen tog tag i allt, att jag liksom på något sätt insätt att jag behöver hjälp och hon har ju faktiskt rätt, jag kommer aldrig klara det här på egen hand.


Jag har verkligen väldes gulligaste mamma, en mamma som verkligen alltid vill finnas där och alltid vill ens bästa. En mamma som jag älskar och har en av de största platserna i mitt hjärta.


...

Fuck life, I don’t wont this anymore!

I want to stop this now! I can’t do this anymore..

Take me away.. Pleas take me away!



Dykningen idag

Iag har vi haft dykning med klassen, jag var med fast jag egentligen inte fick. men jag menar skolsyster kan inte bara bestämma saker utan att prata med en läkare så.. men det gick iallafall bra, var ganska läskigt då grejerna var så tunga, så det kändes ibland som om man skulle mosas, haha. Det var också lite läskigt med andningen, eftersom vi hade tuber och ibland fick man lite paniker när det känndes som man inte fick luft, men det var endå en kul grej att ha testat sådär. lite svårt med allt man skulle hålla reda på bara, så mycket slangar till olika grejer osv, men helt klart var det värt att göra :)

Bilder från dagen..



Trasig flicka

Då var mitt första hål lagat då! haha gud vilken konstig känsla det var att ha bedövning i halva munnen.. åt ju direkt efter så har tydligen råkat bita sönder hela läppen utan att jag ens märkt det, duktig jag är va? Är i alla fall hemma nu, var och träffade min älskade mickis en snabbis också, kul kul! Nu blir det väl att fixa i årdning middagen och sen kommer mormor och morfar ner på besök. puss!


mot Tandläkaren då!

Godmorogon allihopa! Har just käkat frukost och fy så mätt jag känner mig, tror fan att jag skulle hålla mig mätt hela dagen på min frukost.. Men man har ju tyvärr fem mål kvar som väntar.. Har i alla fall beställt en taxi som går klockan halv 11 och då bär det av till tandläkaren, Trevligt! slipper det här stället, men är jävligt nervös för jag har aldrig lagat ett hål förut, gör det jätteont? Aja hällre det en att sitta och ruttna här.. Ska packa i ordning lite saker nu och sen sätter jag på en rulle, Dear john får det bli idag. Puss!


Gud vad jag vill festa! känns som år sedan sist. Men i helgen då jävlar!

inte morgontjejen direkt

Blev inget direkt inlägg imorse, men var så jävla trött att jag somnade om i sängen hela tiden.. Det blev riktigt stressigt på morgonen och satte bara på mig ett par mjukisbyxor och skippade sminket. dagen gick riktigt segt, vi hade teori hela dagen och jag var så himlans rastlös under lektionerna, kunde knappt sitta still, haha.

han faktiskt ta en bild på min outfit och ja ingen höjdare direkt, men haha här e jag idag..




har jag valt rätt?

Är så jävla förvirrad och orolig över skolan! Vet inte vad jag ska göra, jag har ju missat hur mycket som helst. Mamma gav ett förslag att jag ska ta ledigt resten av detta läsår, Och börja på nytt efter sommaren igen. Skulle kännas så mycket lättare men jag tänker fan inte ta studenten ett år senare en alla andra, och inte göra om det jag hittils gjort den här terminen. Men kanske blir det bäst så, allt känns ändå så fel. Kanske ska jag välja en helt ny linje och skola? Något som är enklare, där det inte är lika höga krav. Även om jag tycker design är kul så går jag nog mest den här linjen för att jag får en bra utbildning och kan jobba med något som jag tjänar pengar på. Men är det de här jag egentligen vill? Vet man vad man vill när man bara är 16 år?

Saknar min gammla skola!


14/12-10

Hej på er! Det har väl inte hänt något speciellt här, som vanligt med andra ord.. Skulle ha träffat dietisten halv tio egenligen men det blev inte av för att hon var sjuk, Blev väldigt glad hehe för  nu slipper jag mathöjningen:) ska dit på fredag istället. Imorgon ska jag till tandläkaren för att laga ett hål, kommer även få vara hemma över natten eftersom min behandlare tyckte det var onödigt att åka fram och tillbaka, så det kanske lönar sig att ha hål i tänderna? nu ska jag i alla fall kolla på grown ups, puss så länge!


haha coola brudar! Love u

Life changes us

A red rose can turn into black. A life can change in the same way..




Dagens snyggaste


Bara för söta kläder! från asos.com


Recept till vaniljlussebullar.

Föresten till dig som undra om receptet till våra vaniljlussebullar, så är det väldigt enkelt. Man gör bara vanlig lussebulsdeg fast man har i ett ägg och en burk kesella i degen, sen gör man som med vanliga bullar,  rullar ut degen och har på en blandning av smör, socker och vaniljsocker, Tror de är det röran består av som man har på om jag inte minns fel. Sen kan man ju ha russin på om man tycker det är gott! Testa baka! jag lovar att ni kommer gilla dom, mycket bättre en vanliga torr lussebullar.



it's true

Du betyder så otroligt mycket! Jag älskar dig och hoppas att du förstår det även om jag kanske inte visar det, Så jävla glad att du finns i mitt liv!


sankta lucia, sjänk mig en tia..

Har vart i skolan idag och skrivit prov, som gick helt år *******.. trågikt när jag imorse kunde alla 90 gloserna och sen på provet fick jag hjärnsläpp.. men men, annars har vi haft luciatåg och lite sånt på skolan idag, eller om man nu ska kalla det luciatåg, det var bara rektorn som sjöng, haha :) nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen måste jag plugga. puss!

Bilder från dagen!


Bilder från luciatåget och när skolan bjöd på lussefika.


Några ideer?


Tycker synd om mig själv!

Gud vilken morgon säger jag bara! Taxin skulle ha kommit 07.00 men deras sida hade tydligen legat nere under natten så dom kunde inte se några beställningar.. Stod ute och väntade i över en halvtimma, sen gick jag in, det slutade med att den var 50 minuter sen. Så nu fick jag äta frukosten senare och melliset typ direkt efter, Inte nog med det, chaffören körde med öppna fönster och det är 12 minus ute. Blev ju inte direkt varmt i taxin. Sen när jag kommer hit får jag veta att jag ska ta prover.. Så nu har dom stuckigt mig flera gånger i varje arm, och de har fortfarande inte fått något blod.. Vilken trevlig morgon va? någon som haft det lika bra som mig?



Outfit

snart bär det iväg till skolan, det blir ut i kylan och vandra ner till bussen idag. jobbigt eftersom det är så långt, tar 20 min ungefär, men får stå ut..

Såhär ser jag iallafall ut idag.



smarrigt med färskpressat

Snart bli det att lägga sig i sängen för att läsa på lite inför engelska provet imorgon. först ska jag bara dricka upp min förskpressade mandarinjoice och se till att jag har packat väskan inför imorgon. det bli skolaa som vanligt och ska bli kul att träffa alla efter helgen igen. ne nu ska jag ta och bege mig till sängs, behöver verkligen sova efter de få timmarna vi sov inatt..  Så godnatt på er alla! :)


Riktigt nyttigt och gott, full med cvitaminer och kalium, perfekt för hälsan.


Tillbaka igen då.

Ja, då var man väl redo för kliniken igen då.. gud så tråkigt! Taxin går klockan sju i morgon bitti. Har i alla fall laddat ner lite filmer nu så jag har någonting att göra.. Tack för tippsen föresten! :)



självmordsbombare i sverige!

Seriöst är fan chockad, Trodde aldrig detta skulle inträffa i sverige. Tycker det är sjukt läskigt då jag trodde självmordsbombare bara fanns i typ irak och iran, Det är säkert någon som kommer där ifrån eftersom dom har den tron.. Tror inte en Svensk skulle göra något sådant, om den inte bara är väldigt jävla korkad.. I Iran och Irak tror man väl typ att man kommer till något bättre? Så skulle inte förvåna mig om det var någon med sådan bakgrund.. Inte för att jag har något emot invandrare eller så.. verklgien inte men trodde aldrig att detta skulle hända i sverige..?:O tydligen var syftet att spränga sig bland andra människor mitt i julhandeln.. sjukt läskigt!



gårkvällen

Godmorgon på er, jag kom hem för ca en och en halv timma sen. vart att fira mallanballan lite först på kvällen, med pizza och allt. jag åt ganska mycket faktiskt, så är stolt över det faktiskt. runt tio drog jag och mötte mickis som hade fått problem, allt löste sig och istället för att dra hem åkte jag vidare på fest, var där ett bra tag innan vi tillslut runt sex på morgonen kröp ner i sängarna för att få sova. så  det är en trött tjej som skriver just nu, men har haft en trevlig kväll, träffat mycket gamla skolkamrater och vänner! ska snart ta och krypa ner i soffan och sova lite, så att jag orkar plugga lite ikväll sen.. puss!

Bilder från igår



hjälp mig!

Kan någon tippsa om några bra filmer? skulle behöva ladda ner lite nya nu när jag åker tillbaka till kliniken, har ni något bra tipps? skulle vara jättesnällt i så fall! kram.

Som ny!

Så nu är jag nyduschad och fräsch, känner mig som en ny männiksa efter att ha pilat kroppen och haft ansiktsmask. Nyrakade ben och insmord i lotion, kan inte bli bättre!



myskväll!

Detta ska jag sysselsätta mig med ikväll!



on my way

Nu är det snart dax att åka. pressenten är inslagen och jag tror jag har med mig allt. så vi hörs imorgon eller senare ikväll, beror på om jag blir kvar hos malin inatt eller inte. men förhoppningsvis blir det lite bilder från kvällen. puss så länge!


Fick bli julpapper runt paketet, för jag hade inget annat. men det är väl okej, det är ju bara drygt två veckor kvar tills julaftan ;)


tjejmiddag nästa!

Har fixat mig klart inför kvällen nu. Ska på tjejmiddag hos Malin i min klass som fyllt år, så det ska bli trevligt! Blir att träffa många från gamla skolan, som malin fortfarande umgås med, men ska bli roligt att se alla faktiskt. Dagen hr spenderats i port73 för att leta någon present och även kolla på julklappar till mamma och pappa, hittade dock inga julklappar, men en liten present till mallan vart det iallafall :)

Så här ser jag ut ikväll!

Ska dock inte ha klackskorna på mig, många brukar påpeka det på bilderna, men vill bara se lite längre ut en vad jag egentligen är ;)


Svar til er

Fia om take me back..:
Om man är 155 och man väger 39 är de bra elr dåligt?
känner man ganska tjock och vill helst inte äta :S ngt förslag vad jag ska göra??
kram!
Svar: Det beror helt på hur gammal man är, är du i vår ålder är du ju underviktig, men många som är yngre väger ganska lite för att kroppen inte har utvecklats än..  dock ska man ju inte väga för lite häller men innan kroppen utvecklas väger man alltid mindre.  Men enligt BMI så är du underviktig och du behöver verkligen inte oroa dig för att du skulle vara tjock för du är väldigt långt ifrån att ens vara nära.. Säger som till alla andra man ser sig själv 25% tjockare, så tänk på det! Sen får du bara nöja dig med dig själv, alla ser olika ut. kram


Anonym om To day:
skit snygg tröja var har du köpt den?
plus du är skit snygg också " avensjujk"
Svar: Det är min lillesyrras tröja haha, men den är från stadiums barnavdelning, den är verkligen jätteskön! tack tack vad glad jag blir:)

Anonym om Julstämning:
Hej sophie! Går det bra när du äter hemma nu? Du får inte tankar av att spy upp maten längre? Hoppas verkligen inte det! Hoppas allt går bra för dig, kramkramkram! :)

Svar: Det går väl okej faktiskt, klart att det är jobbigt och speciellt när Angelica är sjuk, Tankarna har jag efter varje gång jag äter, det har varit flera gånger jag mått så dåligt för att jag känner att jag ätit så mycket. Och flera gånger vill jag bara spy upp allt.

 

 

Linnea om Permission idag!:
vem håller du på? :) <3
Svar: Jag vet faktiskt inte, Men någon av de som var med från början i alla fall tror jag, men älskar programmet! Så sjukt roligt :)


Anonym om långa dagar är bra dagar:
vad har du för vinter jacka? :)
Svar: En peak Gortex jacka :)

 

 

 

Anonym om Hem ljuva hem!:
vad heter de på bilden? tycker jag känner igen ena tjejen, hon med brunt hår..
Svar: Hon med brunt hår är Tessan, de andra är jag och michaela.


Anonym om Rekomenderar!:
Min syrra är 16 år och hon har alltid tänkt lite på sin vikt, att inte bli för tjock. men nu när vi äter middag, så säger hon att han redan ätit, eller att hon ska äta hos en kompis, eller att hon åt mycket mellis. och jag när hon väl äter med oss, så går hon på toa efter, så jag misstänker att hon kräks upp maten då. och när hon säger att hon ätit hos en kompis, så vet jag att hon har varit hemma. för mamma och pappa kommer hem till middagen. så dom vet ju inte att hon ljuger. men jag vågar inte säga någonting! och det är svårt för mig själv att fatta att hon är sjuk! jag har försökt att snoka lite på vad hon äter till frukost och så. jag har märkt att hon blivit smalare. men jag vågar inte säga det! hoppas ni fattar hur jag känner? snälla hjälp mig! vad ska jag göra? skulle vara jätte snällt:)
Svar: Gud vad jobbigt! Jag(sophie) förstår verkligen hur du känner, När Angelica blev sjuk visste jag inte vad jag skulle göra jag lovade mamma att säga allt till henne om Angelica åt osv, Men jag ljög för mina föräldrar sa att hon åt och allt sånt där.. Jag fick stå mitt emellan mina föräldrar och Angelica vilket var otroligt jobbigt. Jag ville så gärna berätta för mina föräldrar men jag vågade inte, för jag visste att Angelica skulle hata mig. Jag kände samma sak när vissa av mina vänner sa att dom skulle berätta för mina föräldrar och ringa till Mando kliniken och grejer när jag blev sjuk. Dom ville bara hjälpa.. men jag sa att jag aldrig skulle förlåta dem osv, så dom gjorde inget. . Det är verkligen en jobbig situation att stå bredvid och bara kolla på, Jag tycker du ska prata med dina föräldrar berätta hur allt ligger till, för kanske har de inte märkt det än,
Sen kan dina föräldrar snacka med din syster om det, dom behöver ju inte säga att du sagt något utan att de märkt det själva. Det är bättre att ta tag i det innan det blir försent. Du gör bara din syster en tjänst även om hon inte kanske tycker det just då. Lycka till!


Anonym om Tidsfördriv:
På den kliniken du bor på får man ha med sig datorn och internet dit? Eller måste man bara sitta hela dagarna, jag tänkte eftersom du kan spela sims och blogga. Jag är rädd att jag kommer hamna där om jag hör av mig till dom om min antagligen anorexia.. Vad gör man där, om man vill får man bara sitta på sitt rum eller måste man alltid göra saker?
/ Tjej som inte vet vad hon ska göra, igen..
Svar: Man får ha med sig datorn dit, Internet finns där. Filmer och spel får du också ha, Man får inte vara på sitt rum efter 8.00 på morgonen till 21.30 på kvällen, för att dom ska kunna hålla koll på att man inte tränar och sådana saker, man tillbringar dagarna i ett slags vardagsrum kan man säga, där det finns tv och soffor typ, så man kan kolla på tv där, jag brukar mest sitta vid min dator och göra olika saker.  Visst är det långtråkigt men amn får ha besök vissa tider och så, Jag tycker du ska söka dit om du behöver hjälp, för desto längre du lever i sjukdomen desto svårare är det att ta sig ur den. Kram och lycka till

 

 

 

Anonym om couples fear factor:
Hej, vill inte verka dum eller så men har ni båda aneroxi och bulimi eller bara något av det? Och vad är skillnaden mellan aneroxi och bulimi? Kram! :)
Svar: Vi har båda en blandning kan man säga,  tänker på vad man äter och spyr upp det.. det man har kvar vill man ska vara något nyttigt osv så det är blandat kan man säga..

 

 

 

Mimmi om ...:
Sophie: Kan inte du berätta lite om ditt "cheer liv" från början till slut? :)
Svar: Det finns väl inte så mycket att berätta egentligen, jag började på cheerleading år 2005 då i deras minior lag, gick där i två år, var inte speciellt seriös då var bara liten och tyckte det var kul, sen började jag i juniorA laget där jag gick i tre år, Det var under de två sista åren jag insåg att sporten var på allvar och dåt var då jag också började utvecklas, sista åter körde jag även stunt, vilket gjorde att jag som topp lärde mig väldigt mycket,Har också varit i USA och tävlat. Nu i år hade blivit mitt sjätte år och då hade jag gått i senior A, tråkigt att jag aldrig kom dit.. Men kanske tränar jag cheerleading snart igen, eller så väljer jag att sluta helt.

 

 


Anonym om Svar till er!:
heeej älskar er blogg ni är fan bäst men kan ni inte börja från och med nu skriva typ som dagbok det hade varit skit kul puss tjejer<3
Svar: Hej, guud vad kul att höra! Fattar inte riktigt hur du menar, du skulle gärna få förklara det lite noggrannare, puss :)

 

 

 

Gör jag fel? om Svar till er!:
Jag äter aldrig frukost och det är sällan jag äter lunch heller, äter jag lunch blir det kanske lite sallad och vatten. Jag försöker att skippa middagen också för jag vet att man ska äta minst till middag, jag är 165 lång och väger 42 kg och jag känner mig oftast snurrig på dagarna och flera personen säger att jag äter ingenting, och hur ja egentligen orkar.. Hjälp mig, är mitt beteende normalt?
Svar: Hej där! Ditt beteende är inte nomalt. Du bör absolut äta för att inte skada din kropp. Du säger att du känner dig snurrig, vilket tyder på att att kroppen inte får i sig tillräckligt med näring. Så det bästa du kan göra för dig sälv är att äta. Om amn inte äter frukost sätter kroppen inte igång att jobba, och förbränningen och allt sätter inte igång.Lycka till tjejen!

 

 

 

Anonym om Svar till er!:
hej sophie! :)
jag undra bara för jag går på cheerleading, faktiskt i haninge cheer elite och är också topp, så jag undrar hur blev du så vig? xD är du fortfarande lika vig, strechar du nånting fortfarande? :P
älskar eran blogg, kram :)
Svar: Jag vet faktiskt inte hade inte svårt för att bli vig, men antar att jag stretchade, nej jag är inte lika vig längre, får ju inte träna och sånt och får inte stretcha häller, Men det kommer tillbaka när jag börjar träna om jag kommer göra det. :)

 

 

 


:( om Svar till er!:
Är jag jätte tjock som är 163 cm och väger 67 kg ?:(
Svar: Enligt BMI är du inte överviktig utan ligger på normalviktig. Så du ska inte oroa dig, alla ser olika ut. Du ska vara nöjd med den du är! :)

 

 

 

Anonym om Nickelback:
Hej, jag tänkte bara, jag är 16 år, jag är 173 cm och jag väger 45 kg. Är det för lite? När jag kollar ner på mina lår blir jag äcklad för att dom är för tjocka, och jag måste ha fyra par leggings under mina byxor, jag vågar aldrig visa mig i bara leggings. Min mens har slutat komma för jag har blivit så smal. När jag går upp i vikt så blir jag äcklad av mig själv och tycker jag är tjock. Min psykolog säger att jag har extrema ätstörningar då jag aldrig äter när jag är själv, bara när andra är med. Då jag äter en barn portion. Inte ens det. Jag mår psykiskt dåligt sen innan och jag skär mig. Är det här ett bra beteende eller är det början på en ätstörning.
/ En tjej som inte vet vad hon ska göra.
Svar: Ditt beteende är absolut inte normalt och allt det du skriver tyder på att du har ätstörningar. Vi känner båda igen oss i det du berättar och sjukdomen är jättefarlig. Du borde absolut ta hälp av någon som är mer proffisionell och erfaren av ätstörningar. Din vikt är absolut alldeles för låg och du riskerar att få frammtida problem, som att inte kunna få barn, benskörhet och skadade organ. Vi vet båda hur jobbig denna sjukdom är, och vi hoppas att du söker hjälp av en ätstörningsklinik så du kan börja ta hand om dina prolem. Vi önskar dig all lycka till!

 

 

 

Emelie om Resultatet!:
Åh, kan du inte lägga ut receptet? :)
Svar: jo kan lägga ut det imorgon för orkar inte leta efter det just nu.. :)

 

 

 

elmo ([email protected]) om Resultatet!:
Hejsan! Vart skulle du åka om du vann 40 000 att resa för? Varmt eller kallt land? :)
Svar: Jag (sophie) skulle välja att åka till Australien eller Afrika, Skulle vara coolt att få gå på typ safari och se deras miljöer, jag vill även åka tillbaka till Thailand.
Jag (Angelica) skulle också välja Australien eller Afrika, få chansen att uppleva nya tropiska länder och kunna få se alla Afrikas vilda djur, skulle även vilja hälsa på någon by eller barnhem i Afrika för att få en oförglömlig erfarenhet av dessa människor.


Anonym om pyssel & prassel:
har du spytt upp någon mat när du vart på kliniken?
Svar: Nej det har jag inte.

 

 


Anonym om Så här ser jag ut:
har du klackskor sandaler i skolan,nu med snön och allt? lite kallt kanske..
Svar: Jag har inte klackskor ute när det är vinter, jag har dom bara på bilderna för att jag vill se längre ut.

 

 

Anonym om Så här ser jag ut:
vad heter kamera moddellen ni fotar med
Svar: Sony DSC-W55S, 7,2 megapixel cyber-shot digital camera.


 


Talk and talk

Idag har jag pratat med min handledare, som berättade att de inte ville låta mig vara med på flera aktiviteter i skolan, eftersom de inte riktigt visste hur jag mådde. Han pratade om en massa risker med att anstränga kroppen när den inte mådde bra osv. Han sa att jag måste träffa skolsystern mer ofta och låta henne väga mig om jag ska få någon chans att vara med. Så efter en del prat så kom han med en deal att om jag vägde mig hos henne så skulle han se om jag fick vara med på dykningen på onsdag. Så jag gick med på det och ska väga mig hos henne på torsdag, och utefter det får vi se hur det blir med kommande aktiviteter, om jag ihuvudtaget får vara med osv. men det kan nog vara bra för mig att väga mig hos någon regelbundet. Det gör att man får motivation till att öka i vikt, eftersom det är skolsyster som bestämmer vad jag får vara med på. Alltså om det går bra så får jag kanske vara med på fler aktiviteter osv.


Önskar att jag hade tänkt till lite tidigare, innan allt var för sent.


kreativ?

Kul man kan ha i värkstaden då! detta lyckades jag skapa haha!



pyssel & prassel

Idag blir det hemfärd för min del, ska få vara hemma hela helgen! lite spännande sådär, Ska i alla fall bli skitkul. Skulle ju också höjt mitt schema idag, men Jag satt och pratade med dietisten och jag lyckades övertala henne om att vi ska höja det på tisdag istället så att jag slipper få det över helgen när jag ska vara hemma.. Så nu är jag glad och på bra humör hehe, Nu bär det i alla fall av till värkstaden där min kära julia håller till, kul kul! puss! Föresten Ikväll kommer nog lite svar på era frågor ni ställt i bloggen, och om det är någon som undrar något är det bara att fråga, Så får ni svar till kvällen!


Mot pysselvärkstagen! haha

Så här ser jag ut

Godmorgon! snart blir det skolan och essäskrivning, typ som ett högskoleprov och jag kan inte ett skit känns det som, hoppas det går bra iallafall. Såhär ser iallafall jag ut idag!


.

- Vänner är som en bh, nära hjärtat och ett bra stöd!



hur besegrar jag fienden, migsjälv?

Look forward, be strong and fight for what you want. Goals are not impossible to achieve, even if it often feels like that. This disease is not stronger than we are. We are humans, we are created to handle these kinds of setbacks, right?..


problemet är att sjukdomen är jag, hur besegrar jag mig själv?


helt död!

Shiit vad jag är trött! det är fan sjukt har typ sovit bort hela dagen! Vaknade precis i alla fall har inte hunnit med ett skit kan man säga.. Jag som tänkte plugga lite svenska och så idag, Måste få någonting gjort i skolan asso. Har i alla fall träffat julia en stund i idag alltid dagens höjdpunkt när man får göra det.. Önskar att det kunde bli lite oftare bara hehe. Nu blir det American funniest home vidio, puss o och hej!


Trötta tjejer?

school today

Hat knappt kunnat hållt ögonen öppna under dagen, har typ suttit och sovit vid bänken i skolan och ja varit lite borta sådär. sista lektionen avslutades med en timmes föreläsning med någon känd person från tv tydligen, jag hade ingen aning om vem det var, men Dick Harrison tror jag han hette.. Någon som viste vem det var? han höll iallafall en föreläsning om digerdöden, hängde inte med så värst bra eftersom jag halvsov under föreläsningen men läskig och skum var han iallafall, haha

Bilder från dagen.



take me back..

Hej på er! Dagen har väl flytit på, har sovit den mesta av tiden fram tills lunch för har varit så jävla trött! kanske inte så konstigt när jag låg och kollade på film tills två och sen blev väckt vid sju, trodde jag skulle dö när jag steg upp hehe, Har i alla fall precis ätit lunch nu, och jag vet inte varför men jag har aldrig haft sån ångest efter att jag ätit, Känns hämskt just nu. Vet inte ens varför jag mår så här, kanske för att jag vet att allt jag stoppar i mig gör mig större.. För jag tycker liksom det räcker nu, Jag har blivit tillräckligt stor, Även om jag vet att jag är långt ifrån det jag vägde förut, Så känns det som om jag är större en det. Vet inte varför jag känner så här, Kanske känner man sig större en vad man är.. Hatar att se hur jag blir större. åh imorgon ska dom kanske höja mitt matschema, Jag vill verkligen inte, känner mig proppmätt hela tiden och jag tror verkligen inte att jag klarar att äta mer en det jag gör. Är så jävla rädd att jag kommer falla tillbaka i mitt betende. Fattar inte varför allt ska vara så svårt..



Trött och sliten tjej

Godmorgon, har knappt sovit något idag, eftersom jag har så jävla ont i munnen.. så det är en trött tjej som ska bege sig till skolan idag..
såhär ser iallafall en nyvaken Angelica ut på morgonen, trött och sliten.




Polis polis potatisgris

min dag idag har bestått av att åkt långfärdsskidor och frysit, inte jättekul, men men vad ska man göra..
Fick även ett samtal av polisen idag, så har blivit förhörd via telefonen.. Tog ungefär 20 min kanske och det gick ganska bra. En trevlig polis var det iallafall jag snackade med, han ställde en rad frågor och samtalet avslutades med att han berättade att jag kanske kommer bli kallad som vittne ifall den skulle bli rättegång. Men iså fall ska jag få vittna för våran sida eller vad man ska säga, alltså vittna för att inget brott begåtts i samband med partybussen, så det känns skönt att det blir att vittna från den sidan isåfall, har ju såklart lite att göra med vad jag sa till polisen och så, men hade aldrig klarat att vittna mot de som vi åkte bussen med, skulle kännas hämskt.. Allt med det här känns mycket bättre nu iallafall, även om en rättegång låter skrämmande..


Jag, Isabell, Sophie och Felicia.
Nån vecka efter allt med partybussen.


trött

Gud vad trött jag är! Helt sjukt, fast kanske inte är så konstigt när jag inte sovit bra på tre veckor snart, Det går bara inte att sova här borta, tar flera timmar innen jag somnar plus att jag vaknar minst 10 gånger per natt, Längtar verkligen tills jag får börja dagvården! hoppas verkligen att det blir snart asso! Så man i alla fall får sova i sin egen säng.. ni såg ju min säng här.. ingen höjdare direkt va..?


Sten hård! har fan fått ryggproblem!:O

To day

Så här ser jag ut idag, ska snart tillbaka till kliniken.. Tråkigt men förhoppningsvis får jag komma hem till helgen, så jag får hoppas på det! puss!



Mysigt!


dagens snyggaste


Snyggt, snyggt, så snyggt! Från nelly.com


Julstämning

Godmorgon på er! Eller god eftermiddag kanske man ska säga, har ju varit upp sen åtta i morse, då frukosten serverades. Känns verkligen underbart att vara hemma även om alla andra är i skolan osv, Trodde aldrig att jag kunde längta hem, med tanke på hur vi haft det här hemma osv, Men jag har lärt mig att man ska vara glad för det man har, för det är ju bättre en ingenting alls! Dagen har i alla fall tillbringats med mamma, Det blev pepparkaks bak nu inför julen, lite mysigt så där.

  


Vart tog hon vägen?

Jag är så Rädd, rädd för att göra fel, rädd för att göra folk besvikna. Jag vill göra allt så bra, men det är så svårt. jag trodde aldrig att livet kunde vara så här, vara så jävla komplicerat. Jag har alltid trott att jag skulle klara allt så bra, att alla motgångar skulle gå att ta sig över hur svåra de en var. Men nu sitter jag här, snart tre år har det gått sen jag blev sjuk i sjukdomen och ändå har jag inte blivit frisk, tre år och jag har fortfarande inte besegrat den här motgången. Jag fattar inte att jag kan vara så jävla dålig och svag, fattar inte att jag inte orkar stå upp och vara stark, fattar inte att jag inte lyckats ta mig ur allt det här när det gått så lång tid..


Vart tog den här glada lilla tjejen vägen? tjejen meg energi och glöd..


pepparkakshus!

Snyggt pepparkashus jag och lillasyster har gjort va? Typ alla bitar gick sönder haha men det blev ju ett hus till slut i alla fall.



Permission idag!

Har just ätit lunch och för en gång skull fick vi mat som faktiskt var ätbar och smakade okej. Vi går nämligen en matlagningskurs några stycken här ifrån Heldygnsvården, vet faktiskt inte varför, jag menar jag vet ju hur man lagar mat.. Vi lagade i alla fall någon kyckling gryta med pasta. Nu är det bara typ en halvtimme kvar tills min taxi kommer, ska nämligen hem över natten! ska bli jättte skönt. Nu ska jag kolla klart på Paradise hotel och sedan packa det sista jag ska ha med mig hem, puss så länge!


Christmas


Här dunkas det julmusik för fullt! Snart är det bara två veckor kvar till jul! Har fan panik, har ju inte hunnit julhandlat överhuvud taget.. men det löser sig ska vi se, brukar alltid vara ute sent med sånt.

Långfärsdskridskor

idag blir det att åka långfärdsskridskor med klassen, eller det var planerat så iallafall. Men på hällasgårdens hemsida står det att man inte får åka för att isen är så tunn och det bara ligger en massa snö åvanpå den. så hoppas de inte tvingar ut oss iallafall, det skulle ju vara som att riskera livet typ. så hoppas för våran skull att det blir inställt så att vi kan göra något annat en att riskera våra liv ute på isen, någåt roligare för den delen skulle inte skada..




långa dagar är bra dagar

Har varit en proppfull dag idag, kan man säga. kom hem från skolan halv sju på kvällen, eftersom jag satt kvar i skolan och skrev ett matteprov som jag missat. Det gick sådär, är väldigt osäker på resultatet, men men kan inte förvänta mig för mycket utav mig själv när jag knappt orkat plugga till det, så får helt enkelt så hur det går. Är faktiskt sjukt irreterad på mig själv just nu för att jag inte tagit skolan på allvar den här terminen, fattar inte vad som hänt med tjejen som pluggade hela tiden för bra betyg.. Jag vill fortfarande vara den tjejen, men jag orkar helt enkelt inte längre, har gett upp allt känns det som..

Bilder från idag.



will this never end?

Jag vill dö, jag vill faktiskt inte finnas kvar längre, jag orkar inte mer. Jag vill inte bli större men jag kommer aldrig komma här ifrån om jag inte blir det, det ät liksom upp till mig vad jag väljer. Vill inte leva såhär längre! men jag vill fan inte bli större det går inte.. Känner mig så jävla dålig! Varför kan inte allt bara vara som förut, varför kan jag inte bara somna inatt och när jag vaknar är allt som förut. Jag orkar inte gå igenom det här jag orkar verkligen inte. Varför ska det vars så jävla svårt? Hur fan kunde det ens bli så här.. Kan inte fatta att vår familj fått gå igenom det här i 3 år. Har ångest för allt skolan, alla mina kompisar, att jag är här.. allt!

När du blev sjuk mådde jag så fruktansvärt dåligt, det var ett helvete hemma och då skojar jag inte, skulle hällre plågas till döts en att gå igenom den tiden igen.. Jag försökte verkligen gör allt för att du skulle bli frisk, Och jag tror faktiskt att det hjälpte för du blev ju sakta bättre. Men sen är jag helt jävla dum i huvudet och gör samma jävla sak själv, sätter mig i samma jävla helvete. Hur fan kunde jag ens göra så när jag visste vad vår familj gått igenom, jag trodde varje dag att du eller mamma skulle ta livet av sig, jag grät varje kväll jag var så fruktansvärt rädd, alla hemska drömmar om hur ni tog era liv och att jag kom försent för att rädda er.  Hur mamma låg instängd på sitt rum helt apatisk, hur du sprang in med alla tablätter på ditt rum för att du inte ville leva längre, och hur pappa försökte sparka in din dörr,Tänk att det liksom var våran vardag?  Jag ville bara allt allt skulle bli bra, och det började fan bli bättre. Sen kom jag Och förstörde allt, om jag inte hade gjort så här hade du varit frisk för länge sen och vi hade haft ett normalt liv. Men istället drog jag med dig ner så du får gå igenom allt igen.. fattar inte att det ska vara såhär..



Rekomenderar!

Okej måste bara säga att den här filmen är grymt bra! både rolig och sorlig, Ni måste se den! faktiskt en av de bättre filmerna jag sätt. Familjen jones



tid för plugg!

Hej på er! Idag har tiden faktiskt gått ganska snabbt, kanske för att jag har hittat något att fördriva tiden med? Nu tänkte jag faktiskt försöka börja lite på vår svenska uppgift, Har typ panik över skolan då det ända jag kan jobba med är svenska och engelska, alla andra ämnen kommer jag att få ta igen när jag kommer tillbaka, fyfan vad det kommer bli jobbigt! Kommer ju behöva gå dubblet så myclet i skolan nästa termin om jag ska plugga in allt jag missat, Fyfan hur ska jag lyckas med det, när jag typ inte ens orkat gå till skolan den här terminen, har inte bryttt mig och har haft väldigt stor frånvaro och när jag väl är där så gör jag typ ingenting? Hur ska jag lyckas nästa termin om jag utöver skolan måste plugga in allt jag ligger efter.. Wish me good luck.. Men tänker fan inte gå om i alla fall.



Föresten till er som ska välja gymnasium så kan jag rekomendera Nacka gymnasium där jag går! det är sjukt stort och har nog nästan alla inriktnignar. Det är bra lärare osv, fast det beror säkert på vilken linje man går. Och det ligger jättenära Nacka forum, supernice ju!

Kär..

Som vanliget hehe, men är verkligen så sjukt sugen på att shoppa! Är inte dom här riktigt snygga? Dom kommer ifrån modegallerian.se


Godmorgon!

Godmorgon, nu drar jag strax till skolan. slänger in en dagens look for today lite snabbt bara. puss på er!




Mer om polisförhöret

Det har blivit mycket kommentarer på det här med polisförhöret, så tänkte berätta det lite nogrannare.
Som många av er vet, så åkte vi partybuss med våra kompisar. Det slutade med att polisen tog sophie när bussen stannade för att hon skulle gå på toa. polisen lät alla andra i bussen vara, förutom busschafören. och nu ska vi på förhör om hela skiten,  eftersom busschafören riskerar att få 30 000 i böter på grund av att det var mynderåriga som drack på bussen och för lite andra saker. Så antar att polisen vill att vi ska vittna om det såldes alkohol och om fler på bussen var mynderåriga osv, så att busschafören kan bli fälld osv.. Det är det polisen är ute efter av mig och sophie.. och vi båda är ganska nervösa, vet inte vilka frågor som kommer komma och hur man ska svara på dem på ett bra sätt och hur alvarligt det kommer att vara osv.


couples fear factor

Sitter och kollar på Couples fear factor, det är verkligen skit kul! Dom tävlar ju i par och får göra så sjukt äcklig saker, Men det är verkligen jättekul att kolla på. Final är det nu också! Nu blir det i alla fall middag, som vanligt med andra ord, Mat hit och dit, känns som om det ända jag gör är att äta..Aja hörs senare puss!


Fyfan!

...

Är grymnt irreterad på allt och alla just nu. Har lust att riva matteboken itusen bitar för at jag inte fattar talet jag vill kunna räkna ut. Lust att spring några var i området för att få luft, känns just nu som om jag kvävs i detta hus. Lust att skrika, för att ingen förstår. Lust att gråta för att jag är så jävla värdelös och lust att slå sönder något, så att allt känns bättre efteråt..




Tidsfördriv

Igår satt jag och pratade med min kära vän julia i evigheter, Minst en timme på telefon blev det, men det var så jävla skönt! Hon går ju egenom exakt samma sak som jag gör just nu och det var verklgien skönt att få prata av sig om allt. Peppade varandra gjorde vi också!  så otroligt jävla skönt och kände att jag fick lite ny energi. Såklart pratade vi om amssa andra saker också, ni vet det som tjejer är bäst på;)
Efter som dagarna går sjukt sakta när man är här så fick jag ju ett tipps om att spela the sims 3, så nu är det installerat på datan, haha. År sen jag spelade det, men det fördriver ju faktiskt tiden. Nu ska jag in i spelets värld, som när man var liten!



Dagens snyggaste


Skit snyggt och skitmysigt! Från bubbleroom.se


spex

Någon la ut vårt spexfoto från nian på facebook, lite kul för hade glömt bort att det fotot ens fanns.


Saknar verkligen nian, saknar klassen!

Svar till er!

Hej, jag tänkte bara, jag är 16 år, jag är 173 cm och jag väger 45 kg. Är det för lite? När jag kollar ner på mina lår blir jag äcklad för att dom är för tjocka, och jag måste ha fyra par leggings under mina byxor, jag vågar aldrig visa mig i bara leggings. Min mens har slutat komma för jag har blivit så smal. När jag går upp i vikt så blir jag äcklad av mig själv och tycker jag är tjock. Min psykolog säger att jag har extrema ätstörningar då jag aldrig äter när jag är själv, bara när andra är med. Då jag äter en barn portion. Inte ens det. Jag mår psykiskt dåligt sen innan och jag skär mig. Är det här ett bra beteende eller är det början på en ätstörning.
/ En tjej som inte vet vad hon ska göra.

Svar: hej tjejen! Ditt beteende visar tydligt att du har ätstörning redan. och din vikt är oroande låg! Jag (Angelica) vet hur jobbigt det är att gå upp i vikt och att man kan känna sig hur tjock som hälst många gånger och hur ångesten sätter fart och säger nej till att gå upp i vikt. och det är den man måste komma över och det går oftast inte utan hjälp från speciella ätstörningskliniker.
Jag mådde för ca 2 år sen väldigt psykiskt dåligt under sjukdomen och precis som du skadade jag också mig själv. Jag ångrar det som fan idag.. även om jag idag är sjukare i sjukdomen igen, så lyckades min tid på ätstörningsklinik att få bort mycket av tvångstankar mm. men det tog lång tid.
jag tycker att du ska ta insiativ och sriva till en ätstörningklinik som kan hjälpa dig. eller be dina föräldrar, skolsyster eller psykolog om hjälp. Detta är alvarligt.
Ett stort lycka till!

 

Hemliigt.. om Hem ljuva hem!:

Hej, Jag har en fråga, jag är 13 år och är 165 cm lång. Och jag väger 47kilo.

Väger jag för mycket eller för lite? Jag har världens dåligaste självförtroende..känner mig jättetjock.. Älskar bloggen!

 

Svar: Det är så himlans svårt att säga för alla har så olika kroppstyper, men du är verkligen inte överviktig! du skulle kunna gå upp mer i vikt, för enligt bmi är underviktig. Men du är ju inte så gamal en, men din vikt kommer att ändras med tiden, För du är ju snart i den åldern då kroppen förendras och alla hormoner spökar.. Jag tycker att du borde försöka gå upp lite i vikt du kommer bara få en snyggare kropp! Och som jag har sagt förut, man ser sig själv 25% tjockare än vad man egentligen är, så tänk på att andra inte ser dig som du själv gör. Det flesta tjejer har komplex och dåligt självförtroende men man måste någon stan inse att det inte blir bättre utav att grubbla över det, alla ser ut på olika sätt och det måste man helt enkelt lära sig leva med. Men du borde försöka gå upp i vikt lite grann.


Recept på Cupcake

Det var någon som frågade om receptet på de cupcake jag gjorde och här är det.




Ingredienser
150 g smör
1 dl mjölk
3.75 dl strösocker
3 st ägg
4 dl vetemjöl
1 st citron "rivet skal" / 2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
3/4–1 tsk bakpulver

Topping
200 g färskost (cream cheese)
2 dl vispgrädde
50 g rumsvarmt smör
0.5 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
0.5 st citron, rivet skal / 2 tsk kakao

 

 

Tips

Receptet är beräknat för 15 mindre eller 10 stora muffins.

Gör så här

1. Koka upp smör och mjölk.

2. Vispa socker och ägg lätt och luftigt.

3. Häll den kokande mjölken över äggsmeten och fortsätt vispa på låg hastighet.

4. Tillsätt mjöl, rivet citronskal / kakao, vaniljsocker och bakpulver och blanda till en slät smet.

5. Sätt i kyl över natten.

6. Fyll muffinssmeten i formar upp till ca 3/4.

7. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader, ca 10 minuter. Tidsåtgången beror på storleken på formarna.

8. Låt svalna.

9. Vispa ihop alla ingredienser till toppingen till en lätt och luftig smet.

10. Spritsa eller bred topping på muffinsen.

11. Garnera med vackra blad och blommor.



Känns som igår

Var så omitiverad för bara några timmar sedan, men sen när jag låg här på kliniken så fick jag ganska mycket tid för att tänka. Tänker på allt jag ska göra, och allt som jag har gjort förut. Liksom innan allt börja och vad som kommer hända längre fram, Blev Faktiskt mer motiverad helt plöttsligt. Men det kommer ju och går hela tiden. Längtar till allt jag kommer kunna göra. Och saknar allt jag kunde göra förut,  Kom och tänka på när jag och mickis jobbade på pizza hut i två veckor. Vi åt fan pizza varje dag! Konstigt nog så saknar jag verkligen de tiderna, för jag hade så jävla roligt och inte brydde jag mig häller om att jag åt det varje dag, Tänk att man kan sakna sånna saker.. men det är längtan till allt jag kommer kunna göra som får mig att någonstan kämpa.



kommer du ihåg? jag saknar det verkligen. Känns som om det vore igår.



Resultatet!

Så här blev våra Lussebullar med vaniljsmak! Ser dom inte goda ut? :D



Öppet hus i skolan

Kom för en stud hem från skolan, där jag har stått på öppet hus. det var faktiskt kul! Förutom att vi behövde ha på oss fulaste tröjorna, men men. Hade dock inte så många besökare, så vi roade oss med annat. Blev lite Stylad i Håret och snackade en massa skit. En trevlig dag helt enkelt.

Lite bilder från dagen!



Jag vill inte längre!

Har legat på kliniken i typ två och en halv vecka nu, Det är lätt att sätta löften och lova saker, Men det verkar som att löften är till för att brytas, För det är sällan folk håller vad dom lovar. Det har jag märkt. Såklart blir man ledsen och besviken. Fan vad allt ska vara jobbigt! jag vill inte gå behandlingen längre, känner mig så jävla fet, Hatar mig själv och jag orkar fan inte längre. Vill vara hemma men jag mår ändå inte bra.. snälla ta mig till en annan plats på jorden. Långt bort från allt och alla!



Julbak

Gud jag har aldrig sovit så bra som jag gjorde i natt.. Fick ju sova hemma inatt, vaknade inte en ändå gång, På kliniken dröjer det typ tre timmar innan jag somnar och sen vaknar jag varje halvtimme typ. Det är verkligen underbart att få vara hemma! Men tyvärr måste jag tillbaka till kvällen.. Dagen har i alla fall gått till julbak, Bakar våra speciella lussebullar, Vi gör vanlig deg men formar dom till bullar och gör som vanlijbullar, dom blir sjukt mycket godare!



Här har vi våra ogräddade bullar, dom blir nog vackrare när dom är klara:)


Outfit

Är tidigt uppe idag som sagt. ska snart bege mig till min skola och stå på öppet hus. tänkte slänga in en dagens outfit lite snabbt bara.




Skolan idag

Skolan idag gick bra, vi har haft demokratiprojekt hela dagen, vilken faktiskt var skitkul. vi har varit uppdelade i grupper där alla har fått göra om ett land från diktatur till demokrati. sen vart det argumentation med alla länderna och det var värsta diskutionerna. kul att höra faktiskt.
imorgon ska jag upp tidigt. ska stå på öppet hus på min skola och försöka få elever att börja där. Får ju biobiljätter för att stå där, så det är därför jag gör det, hade aldrig gjort det annars direkt.

Två bilder från skolan idag.


Polisförhör

Guud nu blev jag rädd... Pappa berättade just att jag och sophie har blivit kallade till polisförhör.( FAN FAN FAN.) Läskigt, har aldrig haft med polisen att göra på det sättet. vet inte när det kommer vara men förmodligen snart och jag är skitnervös.. Bara inte socialen blir inblandad, mamma sa att det fanns risk för det..
Jag tycker verkligen att det har blivit en stor grej det här, allt var ju bara en kul grej liksom. Dom ska alltid överdriva så mycket.




Hem ljuva hem!

Idag ska jag få permission! Kommer åka efter tremellis, Gud så jag längtar, ska bli så otroligt skönt att få komma hem! Dessutom ska jag få sova hemma och komma tillbaks hit till middagen imorgon, Så jävla nice! så nu är det bara hoppas att alla går bra! Får se vad som hittas på, kanska ska passa på att julbaka och julhandla? Kan ju behövas julen börjar ju faktiskt närma sig! Om mickis är hemma idag eller imorgon ska jag nog försäka träffa henna också, för det var ett tag sedan. Nu ska jag i alla fall kolla på "Säg att du älskar mig" Hörde att den är bra men hämsk, så vi får väl se. Föresten hörde att det snöat ännu mer under natten, is it true? Puss på er!




Vaken!

Jag har just vaknat, är döttstrött men jag är i alla fall uppe! Så nu blir det frukost här..





Bjuder på bilderna, Såhär ser jag ut, trött tjej kan man snacka om.

Jag idag..

Godmorgon, ska bege mig till skolan strax. vaknade imorse och var skitrött som vanligt.. så orkade inte sminka mig och hitta några direkt snygga kläder att sätta på mig. men tog en dagens outfit iallafall, bilderna är hemska, men lägger ut dem iallafall..
Puss




Svar till er!

snygga byxor or WHAT!? om är rädd om dig:
förlåt om jag är lite desperat...
men under kategorin "outfits", så är det ett inlägg när du har lagt ut en bild på din outfit,du hade ljus blåa jeans på dig, och dom var as snygga! om du vill, så kan du gärna säga vart du köpte dom!:)(det är angelika på bilden)
Svar: Tack! :) vet inte riktigt vilka du menade men de mörkare jeansen på bilden nedanför är från cheep monday och de ljusare är jeanstights som är från ginatricot. dock är båda från förra året tror jag.


 

v  ([email protected]) om bak inför kvällen:jätte fina :D skulle du kunna lägga ut receptet på dom också? :)
Svar: haha tack :) jo det kan jag göra imorgon.



Anonym om Tips till bloggen?: glömde säga, gud vad fina ni är på den bilden :)
och sophie du hade ätstörningar där? du ser så frisk ut eller vad man ska säga :P
Svar:  Tack tack :) Nej det där var typ mer en ett och ett halvt år sedan så jag(sophie) hade inte ätstörningar där.

 

Anonym om Yesterday!:
Var är dom köpta? :D Såg jättemysiga ut :)
Svar: Jag fick ju dom i födelsedagspresent men jag tror dom kommer ifrån kappahl, dom är verkligen jättesköna!:)

 

Anonym om Dykning nästa:
BOR NI HEMMA NU?
Svar:  Angelica bor hemma men sophie bor fortfarande på kliniken.

 

Anonym om svag och trött:
Vad väger du och sophie nu? :) hoppas allt blir bra!
Svar: Jag (sophie) vet inte vad jag väger, vägde 30 kilo när jag lades in, men har nog gått upp en hel del, får ju inte veta min vikt..
Jag (Angelica) väger som i tidigare inlägg. lyckades gå upp ett kilo, men tappade det när jag vart sjuk. men har börjat försökt ta igen det nu när jag mår bättre.
Tack! :)

 

Anonym om svag och trött:
Jätte fin ju och mycket kvinnligare! fast dock skulle du bli så jävla snygg om du gick upp kanske 4-5 kilo till! fattar inte varför du inte vill du skulle få en sån jävla snygg kropp, tänk vad bra du skulle passa i alla kläder! du skulle kunna få vilken kille som helst!
En fråga bara: Ska du inte söka hjälp? jag menar varför gör du det inte samtidigt som sophie och dina kompisar? då kan ni hjälpa varandra och sätta mål tillsammans! tänk när alla ni har ett normalt liv och gör grymt roliga saker tillsammans. Varför inte ta steget samtidigt så du slipper missa det roliga sen, för ju äldre man blir desto roligare grejer kan man hitta på, varför missa dom? puss hoppas du tar tag i det, bra blogg föresten!
Svar: Jo jag vet det är många som säger det, och jag har tänkt att göra det flera gånger, men samtidigt vill jag klara det själv, eftersom jag redan gått behandling i ett och ett halft år förut, och vet hur jobbigt det är. Om jag inte klarar det själv kommer jag tillslut att söka hjälp, även om det är jobbigt.
tack och puss på dig med :)

 

belinda om jag ritar!: Vaad har du gjort?
Varför sitter du i rullstol? :)
Svar: Jag gör inte det längre.. eller bara om jag ska vara ute. Men jag fick göra det för att jag vägde så lite och för att spara så mycket energi som möjligt. Hade också massa dåliga världen som gjorde att mitt hjärta kunde stanna, så därför fick jag göra det.


Anonym om Onepiece:
Har du sophie haft ammi sima som lärare?
Svar: Nej inget namn jag känner igen, eller vi hade en lärare som hette ammi på vår skola, hade henne inte som lärare, men det kanske var hon? :)

 

Emilia om Onepiece:
Hej, min fråga hör inte direkt till det här inlägget men, hur lyckades ni dölja för era föräldrar att ni slutade äta osv? sen när ni fick bulimi så kunde ni väll inte spy hemma? eller typ en fika med er mormor och morfar, hur kunde ni dölja det då? de måste väll ha märkt ngt ganska tidigt?
hoppas ni blir bättre och tar er ur det här :)
Svar: Det går ju inte direkt att dölja att man äter mindre. men genom att säga att man redan ätit, och jag äter borta osv, så kunde man dölja det en del.
När vi fick bulimi visste inte våra föräldrar det och det var bara att gå på toa som vanliga personer kunde göra.
Nu när vi fikade med dem, så vet ju alla redan att vi har problem och tar hänsyn till det.
Tack :)



Anonym om en dag närmare:
Vad var det hon hittade på att du hade gjort?
vad bråkade ni om ?
vem är du på bilden ?
KRAM
Svar: Hon hittade på att jag tränade igen! Fast det stämmer inte hon sa att hon såg att jag gjorde det fast det ända jag gjorde var att byta om. Jag blev skitirriterad och så började vi tjafsa.. sen bråkade jag med andra behandlare om att jag inte fick gå ut med mina kompisar..
Jag är inte med på bilden.. det är från vänster, Olivia, Julia och Michaela, väldigt gammal bild!

 

Anonym om Godnatt:

Saknar du inte ditt lag och stunten? på vilka sätt saknar du dom? :) super fin blogg ni är otroligt starka och super fina, lycka till med allt kram.
Svar: Jo det är klart jag gör! Jag saknar båda men stunten mest, den var liksom lite mer personlig eller vad man ska säga och vi hade så kul ihop. Dessutom tycker jag det roligaste är att bygga så saknar stunten mest. Saknar liksom att få vara delaktig och känna sig bra på något, känna att man klarar utmaningar och nya saker, saknar förståss också att stå på mattan och tävla! Sen finns det saker som gör att jag ändå på något sätt inte vill fortsätta när jag blir frisk, känns som om ajg kommer ha tappat allt och inte kunna någonting, känns jobbigt att jag måste bygga upp allt från början liksom. Är även rädd för hur andra ska se mig, tycka jag är tung osv. Kram

 


Anonym om Godnatt:
Sophie kan du inte berätta lite om din stunt?? :D
Svar: Har ju ingen längre.. men Vi var några tjejer som bestämde oss för att köra stunt, från början var vi inte speciellt seriösa om man säger så hehe, men sen fick vi Elin som tränare och då började alvaret, Den bettydde jätte mycket för mig och alltid var det lika kul att träna. Ett stort tack till Elin som hjälpte oss annars hade vi inte kommit någon stans. Vi tävlade DM där vi vann, det var jätte kul eftersom vi inte hade några förväntningar, sen tävlade vi SM där vi kom trea, Den tävlingen var också rolig även om vi missade lite. Saknar det otroligt mycket.

 

Anonym om Godnatt:
hej!
Jag är 13 år, är 152 cm lång och väger 36-37 kg.
Jag tycker absolut inte att jag är tjock snarare lite för smal. Många av mina vänner är också smala och jag vill inte va den som är "normal" för då tänker ju folk att jag bara är kort och inte liten. Jag går även på cheerleading och där är det mäst problem, jag vill inte vara den toppen ingen vill ha för att jag är så tung, och vill även inte vara "större" än mina vänner.. men jag tycker fortfarande att jag är för smal.. har ni några tips? :) tack isåfall! :)
btw. eran blogg är super bra!
puss
Svar:  Du väger ju ganska mycket för lite, vilket kan leda till att du kommer vara liten i kroppen hela ditt liv medans alla andra kanske får kurvor och en kvinnlig kropp. Kanske får du din mens jättesent om du inte har fått den en.. Jag skulle hellre vilja bli kallad kort och se äldre ut en att bli kallad kort och se lite ut, för man vill väl se äldre ut?

Jag kände lite som dig när jag gick på cheerleading, att man inte ville vara den största toppen.. men tro mig du kommer aldrig att bli det! Jag hoppas verkligen att du vill gå upp i vikt för det är inte snyggt att vara för smal och killar gillar det inte häller. Tänk att när alla dina andra kompisar kanske har jättesnygga kroppar kanske du inte ens får kurvor för att du varit så liten och tun innan. Jag skulle rekommendera dig att verkligen gå upp, du kommer bara att bli snyggare! Har du svårt att gå upp rekommenderar jag näringsdrycker , Du borde väga mer för att orka träna, när jag vägde lite och tränade orkade jag inte volta eller någonting. Tack tack:)

 

sanne om Outfit:
Vart har du köpt tröjan? :) kram
Svar: Den är från bikbok :)

 

Anonym om Så här ser det ut:
Hur bred säng? :)
Svar: jag tror den är 1,20 om jag inte minns fel, madrassen då alltså, sängen är myket bredare:)

 

Anonym om Så här ser det ut:
var bor ni nu hemma eller?, hur ser ditt rum ut där du bor nu `? pöss kram
Svar: Angelica bor hemma, men sophie bor på kliniken, men hon har börjat få permissioner så hon får komma hem ibland. Det ser ut såhär..

 


Mitt rum på kliniken.


Anonym om Sommar snart?:
Kan ni ge tips på nåra bra sidor där man kan shoppa kläder? :)
Svar: Det är inte så jätteofta vi shoppar kläder från hemsidor. men vi båda gillara asos.com dom har mycket snygga kläder!

 

Anonym om vinter:
Varför svarade ni inte på min kommentar ? :(
Ni borde svara på alla ;)
bra blogg, fortsätt kämpa
Svar: Vi Försöker svara på alla kommentarer, men vissa väljer vi bort för att vi tycker dom är lite för personliga.. Det kan också hänt att vi missat den så ställ den igen i så fall:)

 

hanna. om Svar till er!:
heeej tjejer jag ser mig jätte tjock ut plus nu jag äter bara en äpple eller ibland lite grönsaker för att när jag kollar på min mage så jag får damp :( ibland jag vill bara bort för jag vill inte se mig så tjock ut jag väger 54 kg :( och min mamma&pappa bryr sig inte om mig dom snackar bara skit asså ingen vet hur jag känner:/
Svar: Du är säkert inte tjock! bara så du ser dig själv.. vilket är jättejobbigt att göra, vet hur det känns.
jag vet också hur det känns när föräldrar inte förstår hur man känner, det är skitjobbigt. jag tycker du borde vända dig till någon du anförtror dig till, kanske en kompis, skolsköterska eller någon som du kan prata med om hur du känner. det är viktigt att få prata ut om saker man tycker är jobbiga och få hjälp med problemen. Lycka till!

 

anonym om Svar till er!:
Asså ni är så starka tjejer kämpa på nu ! Jag vet att ni kommer klara det men jag har en fråga:
Alla säger jag är skit smal och sånt men när jag tittar i spegeln ser jag inte skit smal ut, jag vill väga mindre men jag vill endå inte. Vet att det inte är en fråga men kan inte ni skriva nått som skulle kunna hjälpa mig...
Svar: Tack tack, om folk säger att du är skit smal borde du ta åt dig för jag tror inte att dom ljuger, en sak som kan hjälpa är att man ser sig själv 25% tjockare en vad man egentligen är. Så tänk på det, Försök ta åt dig utav det bra andra säger till dig och att du duger precis som du är, men det är sant att man själv ser sig tjockare en vad man är.



är rädd om dig

Kvällen har spenderats av att baka pepparkakor med lillasyster min. ville göra något med henne, eftersom att hon blir "ja vad man nu ska kalla det"  typ lite bortglömd mitt i allt detta kaus. Mår så himlans dåligt när jag tänker på att hon inte får den uppmärksamheten, som jag och sophie fick i hennes ålder.
När vi var små gjorde vi grejer med familjen hela tiden. Vi åkte skridskor, åkte skidor, åkte till simhallar var ute och lekte osv, men hon får ingen av den uppmärksamheten och det svider när jag vet att det mycket beror på allt med sjukdomen..
Det värsta är att allt med sjukdomen påverkar henne negativt och det är jättestor chans att hon som äldre kommer att drabbas av ätstörning. Hon är nio år och påpekar redan att hon är tjock, att hennes mage står ut, att hennes vader är för stora!? Jag menar som nioåring ska man inte ens veta van en ätstörning är för något.
Det värsta är att hon har sagt att hon önskar hon att hon såg ut som mig, och till sophie har hon sagt att hon är avundsjuk på att hon får åka rullstol.
Jag blir jätterädd när hon säger så, jag blir verkligen ledsen. Är jätterädd att hon som äldre kommer sätta sig i samma sits som vi satt oss i..

Nått år gamla bilder. men så fin!


en dag, den dagen ska vara snart.

Massa saker snurrar i mitt huvud, Jag är glad att jag får hjälp samtidigt som jag verkligen inte vill ha den och önskar att jag inte fick den. Jag känner mig glad samtidigt som jag bara vill gråta och dö, Ser på allt positivt samtidigt som jag ser allt negativt. Men idag låg jag och tänkte på vad jag vill med framtiden. Och jag vill i alla fall inte leva i den här skiten mer, jag vill inte att andra ska må dåligt pågrund av mig. Vill att min familj ska bli hel igen. När jag tänker på hur mitt liv ska se ut längre fram så har jag familj och barn och gör massa roliga saker. Men jag vet att om jag inte tar mig igenom det här nu så kanske jag aldrig kan få det. Så även om jag inte vill Ska jag se till at det här blir bra någon gång! Även om allt är skit och jag är rädd för en förändring.


Är bara tvungen att lägga ut den här bilden! Sjukt länge sen nu men fan vad jag saknar!

Tips till bloggen?




Promenad i vita landet

Är ju hemma idag, eftersom jag hade feber igår. Men nu känns det bättre så det blir skola imorgon, vilket känns skönt. Har faktiskt saknat skolan och vännerna där så ska bli kul att komma dit igen. Har precis vart på en prommis med min hund och gud så skönt det var att komma ut även fast det var så kallt ute. Fick riktigt frisk luft, som jag inte fått när jag suttit inne hela veckan, så känner mig som ny just nu. Det är så himlans mysigt när det är snö exekt överallt och hubbe är helt överlycklig nu när det är snö, så det blev en mysig promenad med världens goaste hund.


Är han inte värdens finaste hund.. ? :)


Just nu

Har just vart på biblioteket och lånat filmer, kan ju behövas eftersom jag redan kollat på alla jag hade här.. Det blev pojken i randig pjamas, se and the city, säg att du älskar mig och kalle och chokladfabriken, hehe har typ sätt alla förut emn det skadar inte att se dom igen, plus Kalle och chokladfabriken var ju ett stort fan till den när jag var lite så var bara tvungen att hyra den:)

Vilken ska man börja med då?


Yesterday!

Hej söt små!
Har ätit fruckost och sedan somnade jag i värmerummet! otrloligt skönt. Det var verkligen Jätte skönt att få komma hem igår! Kände mig fri och allt var för stunden underbart, Fikade ju också men släkten, Det var lite jobbigt men jag smakade i alla fall av det som serverades, Tyckte det var lite jobbigt att äta det där och fick lite ångest men det var ju första gången sen jag lades in här, så är ändå nöjd att jag smakade.. Trevlig kväll blev det och nu hoppas jag att min behandlare låter mig komma hem i helgen också.



Mina jätte mysiga tofflor jag fick utav mormor och morfar, så otrlogit sköna!
och jag gillar att man kan ha dem på två olika sätt.

godnatt

Då har gästerna gått och det vart en lång kväll.. febern har kommit tillbaka igen, så det blir att vara hemma imorgon också. Lite jobbigt eftersom det känns som om jag missar så mycket i skolan. Men men vad ska man göra, kan ju inte gå dit med hög feber..
Har iallafall fått lite pengar och sånt ikväll av mina nära och kära (alltså mormor,morfar och farmor). Det kommer förmodligen lite bilder på det imorgon, för jag är så sjukt trött just nu orkar knappt hålla mig vaken. Så puss och godnatt på er!




home!

Gissa vart jag är? :D, jo jag är hemma! kommer inte blogga så mycket under kvällen eftersom jag ska umgås med min familj nu när jag har tid! Klockan 21.30 tar jag taxi tillbaka till klineken igen, tråk tråk, men det är verkligen skönt att vara hemma! puss så länge


Fick träffa min älskade vovve! saknad har du varit.


bak inför kvällen

Blev att vara hemma idag istället för att dyka som jag egentligen skulle. Fick feber igen så det vart att lägga sig på soffan och vila. Ikväll kommer sophie hem och vi får gäster, som ska fira våran födelsedag. Så jag passade på att baka cupcakes med smak av citron med citron topping och choklad med chokladtopping. bakade även en cheescake med äpple och kolasås till gästerna ikväll..

Lite bilder från när jag bakade.

Resultatet av mina cupcakes. Skitfula, men men har prövat dem på några försökspersoner, som sa att de var jättegoda.. Hoppas de talar sanning, haha


Jag är kär..

.. i dessa två bikinis! Älskar båda färgerna! åh vill ha den! Men vilken är snyggast? Dock vill jag inte beställa någon bikini nu, vet ju att i sommras tror jag inte att jag visade mig i bikini för någon annan en michaela. Men i sommar lär jag ju va frisk.. Får väl se hur det blir då. Men va dom inte snygga?



ideal

Egentligen varför är alla människor så insatta på att man ska se ut och vara på ett speciellt sätt? Måste man se ut på ett visst sätt för att folk ska tycka om en? Jag tror inte att det är det som gör att folk drabbas av ätstörningar. Jag tror inte att man blir mer omtyckt om man går ner massa vikt. Men det är förebilderna som finns som får alla att skapa en bild av hur man ska se ut, Alla modeller är jättesmala och nästan alla har anorexia, Klart man tänker att dom blev modeller för att de är vackra, alltso måste man vara smal för att vara vacker.. Det är så verkligheten ser ut. Alla kändisar Kör massa olika bantingsdieter och det görs reklam för nya saker varje år. Man ska inte äta det ena eller det andra. Vad får man egentligen äta? Det är inte konstigt att världen ser ut som den gör, allt handlar hela tiden om hur man ska se ut och vilka tränder man ska följa. Dom svaga faller med och dom starka kan stå imot. Men hur kom man på den idealen? Jag menar hur blev den till från början? Hur kan man välja ett liv som inte ens är värt att leva bara för att vara smal istället för ett liv med glädje. Många tror nog inte att man kan fastna i denna hämska sjukdom.


Snyggt? nej inte direkt, så varför strävar så många unga tjejer efter att bli smalare,
jag menar man blir inte direkt vackrare.

Dykning nästa

Idag bli det dykning med klassen och det ska faktiskt bli riktigt kul. det enda problemet är att man kommer behöva gå i bikini i början av lektionen.. Usch önskar jag hade värsta snygga kroppen just nu. tur är det iallafall att vi kommer få sätta på oss våtdräkter efter ett tag och då ser man ju inte så mycket och vi kommer ju vara under vattnet en del också, så det känns skönt.
ska proppa i mig några alvedon också, känns som om kroppen inte är med mig idag och varje gång jag äter så vrider det till i magen, men men det är väl så det är efter man vart sjuk. Så några alvedon är nog lösningen om jag ska orka dyka idag..


Jag och sophie sommaren 2009.


Hem färd idag!

Idag är jag glad! ska ju få komma hem en stund, gud vad skönt det ska bli. Behövs efter gårdagens depp när jag fick veta min målvikt. Dom är fan dumma i huvudet här.. De säger att jag ska väga 4 kilo mer en vad jag gjorde innen, och det tänker jag inte göra! helt bestämt så det kan dom ju glömma. Först vile dom att jag skulle väga 7kilo mer en vad jag gjorde innan. Det värsta var att hon sa att jaag aldrig skulle bli friskskriven från det här stället om jag inte vägde det. Jobbigt var det men kom på att det bara är att skita i att komma hit sen, när jag nått min normala vikt. alltso den jag hade innan jag blev sjuk på ca 43 kilo. Jobbigt var det i alla fall när någon sitter och säger att man kommer få leva med det här resten av livet, jag menar jag har ju inget liv och vill ju inte leva så här. Men det bli inte bättre utav alla komentarer dom ska ställa som om man är psykiskt störd på riktigt, För det är jag väl inte?

Det är lucia snart ju! gud vad det här året har flygit förbi.

RSS 2.0