Kan inte säga stopp, har inget val.

Jag ser på mig själv i spegeln och vill bara gråta! Jag klarar inte att bli större nu..
Jag bara vill inte längre, fan att jag började behandlingen, nu har jag inget val..
Om det inte går bra över helgen kommer jag inte få vara hemma över julen..
Fan jag har ju inget val.. Måste ju gå upp i vikt, men vill verklgen inte..
kommer aldrig mer ha kontrollen över mig själv


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej!

hur funkar det när du är hemma med maten och så? hur har dom koll, är det dina föräldrar som får kontrollera eller hur är det? kram!

2010-12-17 @ 22:24:11
Postat av: Anonym

snälla läs det här!

det kommer kännas piss jobbigt , som om att ingen förstår, och jag menar du har ju en sjukdom klart du kommer tycka det är jobbigt att ta dig ur den , men dag efter dag blir du bättre utan att du själv vet det. dom höjde mitt schema också även fasst jag vägrade. men nu mår jag bra, jag ser bättre ut och mår myycket bättre. det tog lång tid innan tankarna slutade men det tar sin tid. ge inte upp du kan !

2010-12-17 @ 22:43:42
Postat av: Anonym

Tänk att sjukdommen är en trappa. Du måste ta ett steg i taget för att tillslut komma upp för trappan (bli frisk) Tänk på att efter varje steg du klarar av så kommer du bli starkare inombords och få mer styrka. Tänk på din framtid. Tänk när du har uppnått det sista trappsteget, och äntligen är uppe ( frisk )

Förstår om det är svårt. Men du har redan kommit upp några trappsteg. Tänk att det första steget var att acceptera att du hade en sjukdom.

Tänk att det andra steget var att söka hjälp.

Tänk att det tredje steget var att börja arbeta mot sjukdommen.. osv.



Fortsätt kämpa på. Jag känner itne dig men vet att du kan klara det här, ge inte upp nu när du kommit så långt. Även fast det kommer va tufft så tänk vad skönt det kommer bli när du blivit helt friskt och tänker tillbaka på det här?

Jag tror på dig!



KRAM

2010-12-17 @ 23:00:39
Postat av: Bea

Ni är så otroligt starka och blir riktigt imponerad av dig Sophie som tog steget och sökte hjälp. Det är ett riktigt stort steg framåt ur sjukdomen och du verkar vara en riktig kämpe. Känner inte er men ville bara säga att fortsätt kämpa och ni kan klara er ur det ni verkar starka!

2010-12-17 @ 23:26:48
URL: http://makeitnasty.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fortsätt Kämpa Sophie! Du kommer vara MINST lika vacker med några kilo till, jag lovar. Kom igen nu, gör det för din familj och dina vänner men framförallt för din egen skull!

2010-12-19 @ 10:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0