utgång på G

Håller just nu på att fixa mig för utgång, var först inte taggad ett dugg, min mobil är typ paj..ingen kan ringa till den:( aja nu är jag i alla fall på bättre humör, dock är mamma skit sur för att jag ska ut, hon hade pratat med doktorn och han sa att om man dricker och tar mina tabletter kan man få hjärtklappning och hjärtstillestond.. jag tror inte på sånt, det bara står där för att det kan hända någon enstaka gång på miljonen, så ikväll kör vi! Är grymt taggad!:D


söt till sommaren!

från nelly.com


Några fler bilder från Jönköping
Dykningsveckan

Första och andra dyket

De här bilderna är från första dyket vi gjorde. Vi hade våtdräkter på oss när vi begav oss ner i polen en och en halv timme för att göra olika övningar. Det var lite läskigt första gången, men man lärde sig snabbt hur man skulle göra.


Tredje dyket

Tredje dyket gjordes i polen det med, fast den här gången med torrdräckt, vilket menas med att man har kläder under dräkten och det är meningen att man inte ska bli blöt.
Min dräkt jag hade var för stor i halsen och jag var därför tvungen att ha en gummisnodd där för att inte vattnet skulle rinna in i dräkten. Gummisnodden satt dock alldeles för hårt, så jag kunde kanppt andas och jag fick inget blod i huvudet nästan. Instruktörerna sa att det skulle sitta hårt, så jag begav mig ner i vattnet iallafall, vilket jag inte borde gjort då jag nästan svimmade under vattnet.
Jag kännde att jag började tappa konsentrationen, jag förtod ingenting, kunde inte göra någonting häller. Kämpade för att andas och kännde hur huvudet inte hängde med under ytan. Jag kännde hela tiden att jag blev yrare och yrare, men jag stannade kvar under vattnet iallafall, vilket jag inte borde gjort. En av instruktörerna såg att mina ögon flimmrade, jag kunde inte längre fästa blicken någonstans, hade inte kontroll på min kropp längre. Han tog upp mig på ytan och några på läktaren fick komma och lyfta upp mig ur bassängen. De tog bort gummisnodden runt halsen och jag kännde direkt hu allt tryck började lätta och att jag kunde andas bättre igen, efter att ha vilat på kanten ett tag fick jag hjälp till läktaren, lite skakig men jag mådde bra.
Eftersom jag fick avbryta dyket, fick jag dyka igen någon timme senare. Denna gång utan gummisnodd runt halsen, det gick betydligt bättre den här gången, dock läckte det in vatten i dräkten så att jag vr genoblöt, men bättre de en att tappa medvetandet under vattenytan.


Dyk fyra

Det sista dyket vi gjorde var utomhus, På de flästa av bilderna ser ni mig när jag är på väg ut i vattnet. Att dyka ute var superkul! och den här gången gick allt väldigt bra. De fick tejpa runt halsen så att inte vatten skulle läcka in i dräkten. jag fick dyka själv med en egen instruktör och vi var som djupast nere på 5 meters djup, vilket inte är så jättelångt, men en bra början iallafall.
Vi gjorde övningar under ytan och skulle övna uppstigning från botten, jag lyckades på något sätt få all luft i dräkten i fötterna, vilket gjorde att jag flöt upp till ytan upp och ner och gjorde en volt på vägen, men det gick bra fast det var lite läskigt med all utrustnig som satt på kroppen. Gud som jag och instruktören garvade när vi kom upp till ytan, haha.


Hemma från Jönköpning

Som sagt då var man hemma från Jönköping igen. Veckan har varit helt underbart rolig! Jag kom hem runt halv nio i går kväll och jag var så trött att jag inte orkade blogga. Vi tog tåget hem och jag sov en bit av resan, slog till och med till anton när jag sov. Jag drömde att jag skulle vifta bort handen eftersom det kryllade med myror på den. vaknar av att anton sitter och blänger på mig och undrar vad jag höll på med. Råkade tydligen slå till honom när jag skullevifta bort alla myror, hahas.
Man blir helt slut av att dyka. Våra dykinstruktörer förklarade att en timmes dyk är som att springa en hel mil, vilket jag kan förstå, man dyker med en utrustning som väger väldigt mycket och man måste kämpa sig genom motståndet vattnet har.
Vi har fått gjort massor av dyk i både bassäng och i sjön Vättern. Fått lärt oss att dyka i både torrdräkt och våtdräckt och lärt oss hur man använder alla delar på dräkten och hur man ska ta sig fram, ner och upp ur vattnet, vi är inte riktigt klara med kursen en, utan kommer behöva en dag till i sommar för att certifikat för open water diver. Det innebär att man får dyka och längst ner till 18 meters djup.
jag kommer att berätta mer om veckan senare och lägga ut en massor av bilder. så långe får ni ha det toppen!


Josefin, Jag, Malin och en tjej från göteborg.


snabb info

Sorry för uppdateringen, men vet inte riktigt vad som händer.. vaknade runt 4 idag igen, man blir verkligen jättetrött av alla tabletter, tänkte ju gå till skolan men kunde verkligen inte öppa mina ögon och allt bara snurrade, så stannade hemma, nu ä jag i alla fall lite piggare! ska hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite inför träningen, puss!

Svar till er!

Anonym om Nytt från igår:

jättefina saker, speciellt jeansshortsen du har på dig! vart har du köpt dom? :D

Svar: Från barnavdelingen på kapphalemma om Fråga nu!:

ni är grymt fina båda två, och jag gillar verkligen sophies dagboks tillbaka blickar.. men känner ni någon skulld för att ni typ är "dumma" mot eran mamma? <3

Svar: tack:) Ja vi har väldigt mycket skildkänslor båda två, vi har ju liksom förstört våran familj, och det kommer vi nog alltid att känna, det känns som att vi sviker våra föräldrar hela tiden..

 

johanna om Fråga nu!:

Vad för killar faller ni för?

Svar: hm.. svårt men en bra personlighet är det viktigaste, dom får inte vara för på, utseendet är ju bara ett plus, men det är klart att man kollar på de också, Men dom ska vara charmiga, sedan gör det ju inget om dom har snygga kroppar:)

 

Anonym om Fråga nu!:

Fråga till sophie!
Jag har sett dig på cheerleading, och undrar bara huu blev du så vig!? du är typ huuuuurr vig som helst!
och jag är också topp och skulle jätte gärna vilja bli vigare, typ hur man drar en snygg heel stretch och bow.
och till angelica
har du någonsin gått på cheerleading eller velat börga på det?
Nu blev det rätt så långt, hehe, men kram på er! :)

Svar: Jag har inte gjort någor speciellt, tror bara att viss är vigare än andra och har lätt för att bli viga, jag strechar inte speciellt mycket, det bara finns där liksom, emn om du strechar kommer du också bli vigare, be någon strecha din heal stretch och bow, så kommer du så småningom bli vigare! ;)

Jag angelica har aldrig gått på det, ville förut börja när sophie berättade hur kul det var, men aldrig riktigt på allvar, jag hade ju ridningen och hon var minst lika avis på de, det är bra att vi har olika intressen, för vi behöver vara ifrån varandra!

 

Anonym om Fråga nu!:

SOphie vilken vikt anser mando att du bör gå upp till? Vad anser du själv?

Svar: Mando har satt min målvikt på 43 kg, vilket gör att jag har ett bmi på 17,9, dock har dom pratat om att höja min målvikt då dom anser att det är för lite, dock kommer jag aldrig gå med på det. Jag själv skulle väl vilja ha typ 40kg.

 

Sassa om Fråga nu!:

hur många läsare her ni per dag, sötisar? :3

Svar: runt 500, dock mindre nu på lovet.:)


Madde (madde_maddis94@hotmail.com) om Fråga nu!:

Ser ni er själva som tjocka när ni kollar er i spegeln?

Svar: Ja det gör vi.. vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi gått upp massa i vikt.

 

nelliekarlsson om Fråga nu!:

1. När ni kollar tillbaka på bilder nu, tycker ni att ni var tjocka förut?
2. Har ni gjort något speciellt för att få så långt hår? :)

Svar: De är olika, kanske inte tjocka men man vill ändå inte se ut så, för att man tycker man var för stor.

Nej det har vi väl inte, bara sparat och sparat, klipper bara topparna när vi är hos frisören, sen använder vi värmeskydd och sillikon droppar!:)

 

Anonym om Fråga nu!:

Har ni slutat med halv 8 tävlingen lr är ni redan klara?

Svar: Nej vi har inte slutat, det blev en liten paus efter som vi hade ett lite tjafs tjejerna emellan , det är löst nu så jag tror att vi ska fortsätta:)

 

rebecca om bilder från idag:

superfin jacka verkligen.. vart har du köpt den? :)

Svar: Tack! Den är ifrån new yorker!:)


Anonym om Fråga nu!:

Känner du sophie att du tänker anorlunda nu än vad du gjorde för ett år sedan?

Svar: Ja jag tänker annorlunda, är inte lika rädd för att äta saker, dock sitter alla tankar om kroppen kvar, jag tycker fortfarande att jag är väldigt stor, jag tänker mer på att jag är tjock nu än vad jag gjorde då, men det är ju inte så konstigt eftersom jag är mycket större nu..

 


Anonym om Fråga nu!:

Har ni månadspeng? Isåfall hur mycket?

Svar: Vi har inte månadspeng vi får vårat studiebidrag:)

 

linn om Fråga nu!:

Hur gamla är ni?

Svar: vi är födda 94:)kort

Åh herre gud vaknade för en halvtimma sen, har sovit bort hela dagen kan man ju säga, beror nog på alla tabletter, är helt borta ibland.. aja ska snart börja fixa mig för att åka mot träningen, Föresten pratar med angelica i telfon! och hon hälsar till alla så ni vet! aja vi hörs senare puss!blir hemma idag!

Godmorgon! Skulle egentligen ha suttit på bussen till skolan nu, men återigen har natten varit hämsk, kändes som om hela sidan på rygg/mage skule brinna upp, det var verkligen hämskt, kankse inte så bra att träna med det ändå.. det som är så konstigt är att när jag ätit massa tabletter känner jag knappt av det, dock snurrar det väldigt mycket i mitt huvud och jag mår illa, men sen när tabletterna går ut har jag så himlans ont.. aja blir i alla fall hemma idag, tror jag kommer sova bort hela dagen om jag ska vara ärlig.
På mando igår gick det bra, hon var nöjd och sa att jag snart hade tagit ikapp de jag tappat när jag var magsjuk , så nu ska jag få köra helt fritt, inga mått, ingen mandometer osv,leva som en vanlig människa. så skönt!home

Hejsan svejsan! sorry för dålig uppdatering! men har haft fullt upp hela dagen, kom i alla fall just hem från träningen, är helt slut! känner att jag behöver sova tidigt idag, aja nu vänta duschen! puss
trött och typ drogad?

sitter på kliniken! skulle egentligen ha kommit till frukost men kom inte upp i morse har knappt sovit något i natt, mina ögon är helt svullna av tårarna och tröttheten, känner mig ju verkligen så snygg.. aja här orkar jag inte bry mig om hur jag ser ut, lodiskläderna är på som vanligt! hoppas svullnaden går ner lite tills jag ska vidare till skolan! ne nu ska jag nog ta och gå ut en sväng! ta en liten promenad i området här, inte mycket att se men skönt med lite frisk luft, klockan 11 ska jag träffa min behandlare, är lite nervös men hoppas verkligen att det gått bra, så jag får vara med och träna nu innan SM som mamma lovat i så fall, lite kul att min mamma och min behandlare inte direkt sammarbetar.. Men det är ju bara bra för mig!tips?

Har proppat i mig fler tabletter, vilket dock inte tycks hjälpa, har legat på badrumsgolvet och gråtit i över en timme, det känns som om någon äter upp mig innefrån och det beror ju på att de är en inflamation i närverna, har fan aldrig känt sådan här smärta! tankarna är heller inte på rätt bana, har suttit och kollat på gamla bilder från när jag var som smalast, visst det kanske inte var snyggt.. 29,5 kilo kanske var lite för lite, men jag trivs inte i min kropp som den är nu häller. Vill verkligen bara få träna och träna så att den bli fast och snygg! Önskar att alla tankar bara försvann och att allt var som för några år sedan, I wish I could turn back time, och aldrig gett mig in på de här tankebanorna från början..
Aja gjort är gjort, bara att blicka frammåt!
Föresten ni som haft bälros/kände någon som haft de, har ni några tips som lindrar smärtan? några speciella krämer/ tablätter? tipsa i så fall!


mår toppen.. eller?

Gud vad alla tabletter tar kol på mig, trodde jag skulle spy påvägen hem från skolan. känner mig yr och trött hela tiden! har i alla fall städat lite, fixar och donat ja allt förutom att plugga då.. asså jag orkar verkligen inte. Jag kan verkligen inte konsentrera mig, hade hela lovet på mig att pluggamen har inte gjort ett skit. Vilket kommer visa sig på våra redovisningar och prov:/ är på dåligt humör också, imorgon ska jag tillbaka till mando, hatar det där stället och vill aldrig mer se det, kommer aldrig att förtränga alla hämska minnen därifrån. usch.. hoppas i alla fall att det gått bra, för om det har det har mamma sagt att jag får vara med på alla träningar fram till sm. Hoppas att det blir så annars kommer jag ju förstör för hela laget.. synd bara att jag inte får bestämma själv..tillbakablickar

Blickat tillbaka, hatar det som var samtidigt som jag saknar de..


Svar på frågestunden del1

Anonym om Fråga nu!:

får ni fortfarande ångest när ni äter och så? Och när ni dricker typ alkohol tänker ni på kalorierna i det då?

Svar: Ja vi får fortfarande ångest när vi äter ibland, inte alltid men det händer, klart man tänker på kalorier, men när vi dricker brukar vi skippa ex middagen ibland osv. Men det är ju när vi är ute och festar vi mår som bäst, man glömmer liksom alla problem, så det är värt de.


Anonym om Fråga nu!:

väljer ni oftast det ''nyttigaste'' valet av mat eller vad som helst när ni ska äta/dricka?

Svar: Ja det kan hända, vi äter ju hellre en sallad en pizza, dricker oftast zero eller light när det gäller läsk, dock tycker vi faktiskt att de är godare!Johanna om Fråga nu!:

Äter ni någonsin nåt onyttigt? Som godis, kakor osv. Kram!

Svar: Ja det gör vi! Brukar äta lite godis till mellanmål ibland.. eftersom vi följer ett matschema måste ju alla mellanmål ner, så ibland äter vi lite godis istället eller något fika, man känner sig inte lika uppsvälld, eftersom de inte är så mättande, och kalorimässigt motsvarar det som ett vanligt mellanmål med exempel yoghurt. Klart att man får ångest ibland, men om man aldrig äter onyttigt kommer man heller aldrig koma över tröskeln/rädslan för det. Kram!

 

 

Anonym om Fråga nu!:

var köper ni alla era skor?
tycker ni har sjuk snygga skor men kan aldrig hita fina skor själv när jag är ute och kollar.

Svar: Lite olika, din sko, H&M, deichmann,  sen finns det ju hemsidor på nätet också så som have2have och nelly :)Anonym om Fråga nu!:

Får båda ni två jätte mycket ångest när ni kollar er i spegeln?
varför?

Svar: Ibland får man så kallade ångestattacker när man ser sig själv, vi har ju båda gått upp mycket i vikt och ibland känner man sig bara så tjock, äcklig och ful och vill inget hellre än att se ut som förut. Det kan hända ganska ofta. När man känner att det liksom bara är fett över hela kroppen, eller hur man nu ska förklara de.Jeni! om Fråga nu!:

Jag tycker det ni går igenom är riktigt tufft men samtidigt blir man lite besviken på er tjejer.. Ni bara för månader sen ville göra allt för att komma bort från sjukdomen men kolla på er, inlägget över där du hade på dig shorts, ni klagar på era ben inser ni inte att ni är för smala? Jag hoppas att Gud får er att vilja bli tjockare, smal räcker men inte för smal man ser bara ben nästan. Ha det bästa livet man kan ha det är allt jag kan önska er tjejer, Hoppas sjukdomen också går bort! Men bli lite tjockare och en fråga till både och, hur många gånger har ni haft sex? är det bra att ha sex när man har anorexia? Ni tjejer är riktigt vackra, använd er av skönheten. Pussar =)

Svar: Livet med anorexi och bulimi är hemskt! Klart man vill bort från de och det vill vi fortfarande, men det tar tid att få alla tankar att försvinna i huvudet, och när man går upp mycket i vikt är det klart att man känner sig tjock. Vi är på väg bort från det livet men tankarna kommer alltid att finnas där även om man blir frisk i kroppen.

Vi har båda haft sex med en person var, varför skulle det vara farligt? Tror inte det spelar någon roll om man är smal.. skulle det vara farligt att ha sex om man är tjock då också?:P Kram:)om Fråga nu!:

vad har ni för tips till de som vill gå ner i vikt? :D

Svar: vi ger inga tips på att gå ner i vikt tyvärr, vi vill inte insperera andra att banta och speciellt inte på det sättet vi har gjort, man ska äta och träna, då mår kroppen bra!:)Jossan (jossan.3@hotmail.com) om Fråga nu!:

Brukar ni låna varandras kläder?

Svar: Ja det brukar vi! Ganska bra att vi har samma storlek, känns ju onödigt att köpa lika dant när vi ändå kan låna av varandra:)outfit


jätte dålig bild.. men kameran dog så han inte ta någon ny.. men så här ser jag ut i alla fall, ska rör mig mot skolan nu!:)


mot jönköping

Just nu sitter jag på tåget på väg mot jönköping, vi kommer vara framme om några timmar. Jag hoppas det kommer bli superkul, dyka kan ju inte bli tråkigt, eller bara om det skulle bli kallt, vilket det kanske blir. Jag brukar frysa ganska lätt. Tror iallafall att det kommer bli superku! Ni kanske inte kommer höra så mycket från mig under veckan, men jag hoppas ni alla får en mysig vecka. Pussar! /Angelica

Vet ni vad jag har gjort?

Jag har precis tagit första doppet! säger bara fyfan vad kallt det var, trodde nästan att jag skulle dö.. haha ne de var väl lite att ta i, men det kan nog inte vara mer än sex grader i vattnet. Någon som han före mig med första doppet? Nu ska jag i alla fall hoppa in i bastun, fryser som jag vet inte vad!need a change

kom för en stund hemn från affären där jag har varit och handlat mat med tjejerna från klassen, vi ska ha med oss en del ner till jönköping imorgon, så det var att åka till ICA för att köpa mat.
det ska bli riktigt skönt att komma iväg hemmifrån ett tag, allt fungerar så mycket bättre med maten då. Här hemma är man alltid inne i samma rutiner liksom. Något jag veärkligen längtar till är att gå ut gymnasiet så att jag kan flytta ifrån Sverige ett tag. Funderar på att flytta till USA och plugga till läkare där, då kommer jag bli borta från sverige ganska länge, kanske runt minst 7-8 år. Det skulle vara superskönt att få komma bort härifrån ett tag, börja ett nytt liv med nya rutiner på egen hand. Börja ett liv i en ny miljö och kultur. Tror verkligen att jag behöver komma härifrån och ge livet en ny chans och sattsa på att varat fullt friskt.

superhjältarna

Har legat ute i solen mer eller mindre hela dagen! så skönt! dock fick jag just jätte ont igen och har lagt mig i soffan och kollar på tv, kollar på den animerade filmen superhjältarna som går på tv, älskar animerade filmer hehe:) antar att det snart är dags för mat, har ingen lust alls att äta, har så jävla ont och mår illa. det suger verkligen.. aja ikväll tänkte vi börja avara på era frågor i alla fall! nu tillbaka till filmen!Summer outside!

Godmorgon på er! är grymt trött efter att ha sovit väldigt dåligt inatt.. har haft så sjukt ont:( Föresten jag måste bara fråga är det farligt att äta de medicinerna jag äter och dricka alkohol? någon som vet? skriv gärna en komentar då!:) aja igårkväll tog jag mickis, angelica, carro och felicia moppen hem till linus, vi plockade upp alex och sebbe på vägen, haha sju stycken på två moppar! aja vi satt i alla fall på hans brygga och bara snackade massa skit, drog väl hem runt två tror jag. Nu ligger jag i alla fall ute i solen, vädret har fan varit underbart hela veckan! love it! puss!

'
Love! <3

Sommar och sol

Nu kan man väl säga att det nästan är sommar ute, eller? enligt mig är det iallafall det. Har varit ute i stort sätt hela dagen idag, först legat ute och solat och sen tog vi mopparna till Mias. Riktigt mysig dag, jag har gått runt i shorts hela dagen, så jag hoppas att man fått lite färg inför dykningsveckan nu.
Imorgon är det sista dagen på lovet, på tisdag går tåget mot jönköping klockan 7 på morgonen från centralen. Vet inte riktigt hur lång tid det tar att åka, men sen blir det att bo på en camping tills på fredag då vi tar tåget hem igen. Ser faktiskt fram emot det även om det är tält vi kommer att bo i, tror det kommer bli riktigt kul att lära sig dyka, eller jag hoppas det iallafall :)


En bild från idag, tagen från Mickis blogg.


lunch på mias

Hej på er! Var just ute på lunch med mickis, Felicia och Angelica, vi åt på mias, och vet ni vad vi åt? vi åt pizza.. Vet inte hur länge sen det var vi åt det.. men det var i alla fall riktigt länge sedan. Ska jag vara ärlig var det inte ens gott. Skulle så mycket hällre beställa en god sallad! men vi åt i alla fall, fick såklart lite ångest och vill gärna bara få upp allt, men det gick ändå helt okej, dock fattar jag inte riktigt hur det kan vara favoritmaten hos så många.. det är ju inte ens specielt gott, aja duktigt var de i alla fall!Snart åker vi!

Godmorgon! sitter redan ute i solen för att börja presa lite, det är grymt varmt, våren han ju nästan knappt komma innan det blev sommar.. men det gör inte mig något, älskar sommaren, livet känns bara så underbart när solen skiner!
Har proppat i mig lite avledon och iprem för att minska smärtan på magen/ ryggen. Det gör så sjukt ont, ville bara gråta imorse. tog även lite fler tabblätter, blandannat valaciclovir och alargitablätter.. känner att min mage inte mår riktigt bra. Aja ska inte klaga jag överlever ju hehe:) puss på er!
Snart åker vi!

här är tre bilder från när vi var i halmstad förra gången, i sommar kommer det bli ännu roigare! dom här bilderna är ifrån när vi var på tylösand!

såå fin

Så söt klänning från nelly.com, vill ha den! vill ha hennes utseende också!


Bältros

Kul.. åkte ju till sjukhuset idag eftersom jag haft så sjukt ont i magen och ryggen på vänster sida, det har krampat och jag har inte kunnat komma åt där utan att jag får värta smärtorna, det liksom bräns osv, igår fick jag utslag också, både på magen och ryggen, det gör sjukt ont. Så vi åkte i alla fall till sjukhuset, Jag har tydligen fått bältros. skoja inte om det gör ont! Någon som haft det? hur länge har man ont? ska i alla fall käka antibiotika i tio dar nu..


Letar ni efter era påskägg?

Det är något vi gör varje år, mamma eller pappa gömmer äggen och vi får leta. Lite barnsligt med tanka på att vi nästan är 17 år, men det är tradition och det är ju endå lite småroligt. Vi har iallafall fått letat ägg idag och det tog två sekunder för mig att hitta mitt, tror att mamma behöver amstränga sig ännu lite mer nästa gång.


Lillasyster som har varit påskkärring idag,  eller hon har vart på hopptävling i stallet där man tydligen skulle vara utklädd. Jag blir riktigt imponerad över att hon vågar tävla, jag menar jag var betydligt äldre när jag red och jag vågade aldrig tävla.


-


Jag och romina


Så här såg vi ut igår


Så här sågvi ut när vi begav oss till Willy för att fira hans 18-årsdag :)


18-års firandet

Gårkvällen var väldigt trevlig! vi firade Willy på 18-års dagen med en massa av folk. Det bjöds på välkomstdrink och chanpagne vid tolvslaget, folk dansade och umgicks och hade det bara trevligt. Jag fick i mig lite för mycket vin, vilket resulterade i att jag mådde ganska illa ett tag och det kanske också är anledningen till att jag är ganska så bakis idag. Vi körde Bearpong, några av er vet nog vad det är, men man ska iallafall träffa glas som står på ett åingisbord med en pingisboll. Jag och Sophie utmanade Linus och Alex, dock förlorade vi och fick dricka een hel del, vilket nog är andledningen till att det blev lite för mycket. Det vaar iallafall en väldigt trevlig kväll annars!

Vart inte några bilder nästan, utanm fotade lite snabbt med mobilkameran i början av kvällen, men är har ni några bilder.outfit för påskmiddagen!

Time to eat dinner

Snart är det dags för oss att dra till Farmor på middag och efter det bär det av på 18-års fest, för att fira willy. Till middagen idag ser jag iallafall ut såhär. Ska inte ha uppsatt hår dock, jag har satt upp det för att försöka få lite volym i mitt tunna trista hår. Efter middagen åker jag och Sophie snabbt hem för att fixa klart oss och byta om till klänning! Ikväll blir det party all night long, Hoppas det blir väldigt trevligt ikväll.
Bilderna från igår när vi grillade med tjejerna kommer komma upp i morgon, puss så länge!


Outfit till middagen iallafall, fastnade inte på bild idag..


look today


ny bikini!

Köpte den i två färger eftersom priset var så bra:)jeans idag

Viilken fin dag det har varit idag, eller iallafall till typ klockan fyra ungefär, efter det gick solen i moln.. Dagen har varit riktigt trevlkig, först var vi hemma hos oss alla nio tjejor och åt lunch och tog någon drink. Vi har suttit och snackat och grejat i flera timmar. Jättemysigt faktiskt!
Nu har jag precis fixat mig klart för att åka till mormor och morfar på påskfika. Efter det ska jag och Sophie hem till Romina med några polare och umgås på kvällen. Jag kommer inte lägga ut någon outfit, men jag har till och med tagit på mig jeans. Jag som hatar det egentligen, tycker att benen blir tio gånger större pluss att det är obekvämt.. Aja måste lära mig att kunna acceptera att ha på mig det också, jag menar det är ju väldigt snyggt, fast på mig blir det en annan ska liksom..
Ni får iallafall ha en väldigt trevlig kväll alla fina personer där ute. pussar!


En bild från idag på Romina, Carro, Sophie och mig.


sommerfeeling

Sitter hemmo hos oss med alla tjejer! solen lyser och det är grymt skönt ute, vi har i alla fall grillat kött och ätit en god sallad till, känns verkligen som sommar nu! dricker lite och hänger i solen.. känns fan som sommar lov! like it!!

jättedålig bild men här har ni i alla fall några av tjejerna! felicia, carro, romina och linn!

...

Catch the day, make it stay,
Never let it go away


Ur min dagbok

2008-12/10 Observera att det här var när bara Angelica var sjuk och inte jag!

Dagen har varit hämsk, mycket tårar kan man väl beskriva allt med. Var i skolan som vanligt, satt i grupprumet med Julia, michaela och olivia som vanligt, Dom har skrattat och och haft lika kul som vanligt, själv har jag suttit ganska tyst, tänkt på annat och haft en klump i magen, Tror inte jag liksom kan skratta längre och mena det. Det finns för mycket att tänka på, allt hemma med angelica, vill ju inte förlora verken henne eller mamma, men vet inte hur jag ska göra heller..
Angelica ligger som vanligt inne på scä, mamma bor ju också där. Men idag i skolan kom hon hit, hon hade rymt. Hon sprang gråtandes hit och sa att hon skulle ta livet av sig, det kändes verkligen som om hela världen rasade samman, jag orkar inte mer, hon berättade att hon aldrig mer tänkte åka tillbaka och om någon tvingade henne skulle hon ta sitt liv. Mamma ringde mig och grät, jag började också gråta. Hon trodde angelica hade hoppat framför tåget och sprang runt och letate på varje tunnelbanestation i närheten av kliniken.Hon och pappa körde runt i tre timmar. Hon frågade mig om jag hade hört något, jag ljög och sa att jag inte visste, då började hon gråta ännu mer, jag lovade att jag skulle berätta om jag fick höra något, vilket jag inte gjorde. Mamma gick in i någon slags deppressionsspanik vilket gjorde att jag trodde att hon själv skulle hoppa. Jag får alltid stå mitt imellan mamma och angelica, alltid välja sida, och varje dag hugger det innom mig att behöva ljuga för någon, tänk om någon tar sitt liv för att jag inte sagt som det var, att det skulle vara mitt fel att någon av dom dör. jag orkar inte leva såhär längre, varje dag är det något nytt. tankarna om att bara försvinna har börjat komma allt oftare.. vem kommer ge upp först?
Efter skolan åkte jag hem, Mamma och pappa var ute och letade efter angelica, Jag gick in i något apatiskt tillstånd, la mig på soffan och, stängde av omvärlden och bara försvann, vaknade inte förens fram mot sju, det var middag. Ingen sa ett ord, inte ens ett andetag hördes. Det var tomt.. Tänk om hon aldrig mer kommer hem, om hon nu redan har hoppat framför et tåg? jag vill bara vakna ur denna mardrömm. Det här händer inte, vår familj var så perfekt, och nu.. nu går jag och väntar på vem som ska försvinna först. orkar inte många dagar till. ångesten, klumpen i magen, lögner och tårar är det ända min vardag består av. Snälla Älskade syster.. gör inte såhär.. kom hem, du betyder allt för mig!


Nytt från igår

Var ju och köpte lite nya kläder igår och här är bilder på mina köp.
...

I love my family, and someday...Älskar låten!cute

Söt! från asos.com!


Skola på lovet..

hej på er! idag steg jag upp sex i morse för att bege mig till tandläkaren, direkt efter det har jag faktiskt vart i skolan i fyra och en halv timme för att skriva prov. kan inte fatta att jag åker dit på påsklovet för att göra det, när jag kunde valt att göra det efter skolan, men det var lika bra, för annars hade de aldrig blivit gjorda. Hade prov i både geometri och statistik och det känndes ganska bra, ett prov är redan rättat och där fick jag MVG så jag är nöjd, hoppas det andra gick lika bra :) kom hem runt tre och sen dess har jag vart med Mickis och Sophie. Juste, fick svar om sommarjobb från komunen idag och jag var en av de 300 som fick ett jobb. Kul att man har något nu, mindre kul att det är sämsta betalningen.. aja bättre en inget iallafall. Jag ska jobba med parkarbeten isåfall, får se hur det går.


Bild från idag när jag satt vid vattnet vid skolan.


morgon trött

Godmorgon! sitter och dricker varm mjölk med kanel i, borde ni testa! det är faktiskt gott. vädret är lite för kallt för att ligga ute i, frös så fort jag gick utanför dörren så tänkte sätta mig och plugga en stund och hoppas på att det blir varmare, Har så grymt mycket jag måste göra, läsa en bok på 500 sidor, lära mig och förbättra mitt tal, göra massa gramatik övningar i engelska, jobba matte, börja läsa en bok i engelska, usch och har inte ens börjat.. skjuter alltid upp allt till typ sista dagen på lovet.. så typiskt mig..:/ aja nu ska jag faktiskt försöka plugga! hörs senare puss!


Morgontrött tjej!

NU Big brother

Hej på er! kom hem för ett litet tag sedan och äter just nu mellanmål! ett äppla och kaffe, dumt att dricka det nu kanske.. kommer ju inte kunna sova då. Aja efter att vi hade varit hos isabell åkte vi hem till mickis och bastade, mys! ni får se bilderna på shoppningen imorgon, eftersom det är för mörkt för att man ska se vad det är, hehe, Nu sitter jag i alla fall och kolla på BB, så roligt! utmaningen är att gå upp så mycket i vikt som möjligt på tre dagar, lite kul faktiskt, aja Godnatt på er i alla fall!:)


Gillar outfiten, en vanlig skön outfit till sommaren liksom!

mot isabell

vi har just slängt i oss lite mat, grillat blev det idag igen! jag och angelica var i handen och shoppade lite också, visar er när vi kommer hem! för nu ska vi ta moppen till isabell dit även romina och mickis ska, mysig kväll med massa prat på hennes altan! puss så länge!Fråga nu!

Det har kommit väldigt mycket frågor på sistonde som vi inte har beavarat.. det är för att vår blogg har låst sig så vi inte kan se vissa komentarer, så ni som ställt frågor och inte fått svar, eller har frågor ni vill ställa passa på nu! vet att det var mycket frågor om vart grejer varit köpta osv.. så fråga här igen så ska ni få svar, alla frågor är välkommna!


Frukost today

Sitter just nu vid frukostbordet och äter lite youghurt, medans jag väntar på att solen ska bli tillräckligt varmt för att gå ut och lägga sig på solstolen. Idag ska jag försöka sola hela dagen och plugga matte eftersom jag ska till skolan och skriva prov imorgon. Känns lite tråkigt att åka till skolan på lovet, men det var jag själv som föreslog det eftersom jag ligger lite efter, eller jag har missat två matteprov. Så imorgon blir det att åka till skolan för att skriva dem, så att jag tar igen allt jag missat.

Just nu.Solen håller humöret uppe!

dagen har varit riktig mysig! Den började med att jag och sophie låg ute och solade på gräsmattan,  skinande sol som brände på kroppen, riktigt nice! Måste ju passa på nu när solen skiner, så att man får lite färg innan dykningsveckan. Efter ett tag kom mickis och vi åkte till Trollbäcken oich köpte läsk och satt i solen och snackade. på vägen hem hämtade vi upp Julia och Carro och åkte hem till Mickis. Efter ett tag kom även Romina och vi satt och snackade ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka och äta på Mias. Det blev ingen mat för min del, eftersom jaf inte hade pengar, men smakade lite av de andra. Nu är jag hemma igen och funderar på att ta fram matteböckerna för att plugga, men vet inte om jag orkar.. Det kanske man kan göra lite senare ikväll och istället åka ock träffa tjejerna igen. Hm får fundera på vad jag ska göra :)


Mickis och sophie vid Trollbäckens centrum :)


Jag, och till er som undrar hur mitt hår ser ut ofixat, så här har ni ett exempel på det.


och tillsist en bild på några av mina fina tjejer på Mias. Lika fina osminkade som sminkade!


good or bad?


lite speciell bikini.. kan inte bestämma om jag tycker om den eller inte men tror att den skulle vara grymt snygg på rätt person, speciellt om man är brun!


underbar dag!!

Hej på er! förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har verkligen tagit vara på dagen! känns så otroligt bra för det är sällan jag gör det.. men idag har allt verkligen kännts underbart.. närtan sommar ute också! Ska i alla fall snart äta och sedan börja fixa mig lite småyy inför träningen, tränar till tio idag, så är väl hemma runt 11! pussSteek i solen

Ligger just nu ute och solar i det fina vädret med Mickis och Sophie. vi har det jävligt nice och tänkte snart kanske ta mopparna upp till affären för att köpa något att dricka, men vi får se. Hoppas ni alla njuter av det fina vädret lika mycket som vi gör! pussar.


just nu :)


Vi åt ute igår!

Vädret ute är toppen! jag blir så himlans glad av lite sol.  Gårkvällen var mycket trervlig. Först firade vi Isabell med en middag hemma hoa henne. Eftersom, vädret var så fint, så gjorde vi en liten premiär genom att sitta ute och äta. Vi bänkade oss vid bordet med filtar och tjocktröjor. Vi satt ute ett riktigt bra tag och snackade och åt taccos som det bjöds på. Riktigt mysigt med tanke på det fina vädret :)
Runt 10 på kvällen drog vi till hanna som hade lite fest. Det var rätt så mycket ochg trevligt folk där, vilket gjorde kvällen väldigt trevlig. Runt 4 någon gång började vi rörsa oss mot bussen för att bege oss hem till linus där vi sedan sov kvar några stycken.


Isabell, Romina och Sophie


Sophie, Felicia och Linn


Snyggingarna Isabell och Julia


Danne, Sophie, Felicia och Carro :)


Jag och Romina


Sophie och  Isabell :)


vaken!

Godmorgon! kom precis ut ur duschen och har lagt mig på stutsmattan för att sola lite i det underbara vädret! berättar mer om gårkvällen senare. För nu ska jag sova lite i solen för att piggna till för träningen! puss!


Lite bilder från i fredags! underbar dag var det!

facelook

Så här ser vi ut just nu! ha en trevig kväll allihopa så hörs vi när vi kommer hem eller imorgon! puss!


nytt köp!

Så nu är jag redo för middag hos isabell, ska bli riktigt trevligt! har också på mig mitt nya halsband!


fuck life!!

Vill bara dö, vill bara lägga mig under täcket och aldrig mer komma fram, Dom säger att man ska må bra när man gått upp i vikt, men jag mår bara sämre, jag orkar inte längre, jag kan inte se ut såhär! kollar mig i spegeln och tårarna börjar bara rinna. Spegeln ljuger inte.. sitter och bölar, för egentligen ingenting, de har inte hänt något. Jag klarar bara inte av att se mig själv bara gå upp mer och mer. så jävla ful och äcklig.. varför känner man såhär.. hatar att det ska vara såhär ibland.. töntig jag är.. Namnsdagsfika!

Just nu har vi fika här hemma.. jag har namnsdag så mormor, morfat och farmor är här, jättetrevligt! bjuder på tårta och kaffe! mums älskar kaffe! ska senare börja fixa mig att åke till isabell, vi ska fira henne för att hon har fyllt år, så det bjude på middag där! aja här är tårtan som jag har gjort!

bilder från idag

Vädret har ju vart super idag, så vi satt ute en stund på bryggan på rasten, jättemysigt var det! Det togs några bilder också som jag tänkte lägga ut. Det känns som om det snart är sommar. ljusare dagar och kvällar, man märker verkligen att vädret får en att må bra.


Snyggingen Sandra! Sen Malin och Josefin som steker i solen.

Mysigt på bryggan :)

Jag, Sandra och Josse

jag igen då haha


Plugg hela dagen

idag har varit en bra dag, humöret har varit strålande och vädret har vart på topp. Så det ska vara helt enkelt! Kom hem runt halv 6 idag, eftersom vi slutar så sent just idag, men det gjorde inte mig så mycket, eftersom haf endå inte skulle ut ikväll. Var nämligen tvungen att göra klart en film som skulle vara inne senast inatt klockan 12. Vi har även haft muntlig redovisning idag, vilket gick pissdåligt! känns inte så bra efter den kan jag säga.. skitsamma, nu är det påsklov iallafall och ska inte bry mig ett skit om något! eller skolan måste få en del av det tyvärr..

Jag idag.

Lånade Sebbes kepps, hehe


...

bjuder på den här riktigt fula bilden. Är på grymt dåligt humör, bloggar imorgon!


vädret är underbart!

Kom precis hem. jag och jula har varit i stan och shoppat lite, fick med mig ett halsband och en byxdress! kommer bli snyggt till sommaren. nu ska jag i alla fall sova en stund och sedan börja fixa mig för träning. hörs sen! puss

en bild från idag. på söta julia!

 


Från idag

här kommer några bilder från idag. De två första är från lunchrasten och de två andra från när vi var på väg hem från skolan.
Usch, fy, blä

Besöket hos skolsyster idag gick bra, riktigt bra.. usch nu vill jag fan inte gå upp mer i vikt, känner mig så jävla ful så det finns inte. Jag försöker att se allt positivt, försöker tänka att jag blir finare, men jag blir bara fulare.. Jag kan inte se att jag på något vis blivit finare nu när jag gått upp i vikt igen, rundare ansikte, bredare lår.. och sen tankarna om att de vill att jag ska gå upp mycket mer "ångest". Jag väger fan 10,11 kilo mer idag en vad jag vägde som sjukast, det borde ju räcka..
Det enda positiva med det här är att jag får vara med och dyka iallafall, så får väl hoppas att dykningsveckan var värd att gå upp så mycket.

Jag idag..solarium!

Nu drar jag och träffar julia! vi ska dra och sola och bara snacka skit, ni vet?:D så vi hörs antagligen när jag kommer hem! sk sova hos henne puss!


Snygg? haha

Fick ingen ambulans..

Godmorgon! så jävla skönt att få sova lite längre idag.. har i alla fall kolalt på tv 4 på morgonen då dom pratar om emil linell som avled eftersom han inte fick någon ambulans, han ringde till sos tre gånger och bad om att dee skulle skicka en ambulans, men ändå så hände det inget, Emil avled bara 23 år gammal, orsaken var brusten mjälte. Tycker det är så hämskt! hans brorsa och mamma medverkade i tv imorse och det var därför jag ville titta. För lillebrorn alexander har gått i samma skola och vi har setts på fester ibland. Blir väldigt upprörd när sånt här händer! det är sjuk och jag hoppas att sjuksköterskan som inte skickade någon ambulans får sitt straff! Kan inte fatta hur jobbigt det måste vara för hans familj, vet själv att jag aldrig skulle klara av att någon i min familj lämnade mig.. Beklagar stort! och nu måste lagarna förbättras, det är allt för mycket slarv inom sjukvården idag!läs en av alla artiklar här!
Se interljuven på tv4nyheterna i morse här!

sweet

Från asos.com
Älskar färgen på klänningen! den skulle vara perfect till en varm sommardag! åh ge mig sommar nu, nu, nu!

Nu gäller det!

idag måste vikten ha gått bra, annars får jag inte åka på spcialiseringsveckan då vi ska dyka. ska träffa skolsyster nån gång under dagen för att ta vikt. Jag tro det kommer att ha gått bra, eller det måste det ha gjort, har kännt mig hur stor som helst under de senaste veckorna och jag ser en stor skilldnad.. så jag hoppas att allt har går bra så att jag får följa med. börjar dock få ångest unför veckan eftersom jag gått upp så mycket i vikt, är rädd att folk ska tycka saker, men förhoppningsvis kanske de inte gör det. Aja nog snackat om det, vi får se hur det går helt enkelt.
just wont summer!


Onsdag

Så tar en paus från boken nu! tänkte berätta lite kort om dagen. Åkte tidigt i morse till kliniken år frukost, mellis och lunch där. Min behandlare tog vikt osv, och allt verkade bra, så ska bara fortsätta som jag gör! dock tänka på att hällre hälla upp för mycket en förlite.. men annars var allt bra, efter det åkte jag till skolan, hade diskution i engelska, fyfan säger jag bara helt säker på att jag kommer få IG! Fatttar inte varför jag har så svårt med engelska.. aja här är i alla fall en bild på juliet vid skolan!Läsning högst upp på listan

Hej på er! Har just lagt mig på elins rum för att läsa lite, Ni vet boken lilla stjärna som jag berättade om förut, som vi sedan ska ha prov på?;) måste ju liksom börja läsa om jag ska komma någon vart, hehe. Aja berättar mer om dagen senare, om hur det gick på mando osv:) för måste hinna läsa innan jag blir för trött, sov ju nästan inget i natt igen.. aja just nu är jag i alla fall pigg efter två koppar kaffe, så vi hörs lite senare!:)


kortfattat kan vara bra ibland

Hej hej på er! sitter just nu med Casper och arbetar lite på ett projekt i skolan som ska var klart på fredag. Han jobbar med powerpointen och jag bloggar, så det ska vara haha. ne men jag är också delaktig, men had är duktig på att göra allt snyggt, så bäst att han gör det så jag inte sabbar något. Lite kor updatering, men jag bloggar mer ikväll, pussar på er!


så länge får ni en bild från i fredags på Romina, Emelie och mig :)


start på dagen

snart dags att bege sig till skolan och har funderat på att låna mammas cyckel ner till bussen, men vädret gör att det inte kommer bli en sådan rolig tur. Det kommer skvätta lera och skit, så tror jag tar det en annan dag, Dt hade annars vart skönt att få cyckla lite, kanske är något man borde göra alla dagar för att träna upp lite benstyrka och kondition? Det är ju rätt så skönt om det är bra väder och solen lyser en rakt i ansiktet :)
Nu ska jag äta upp min frukost, som består av en yoghurt och sedan bege mig iväg. Ni får ha en så bra dag allihopa, Pussar!

äter jag just nu.
vacker?

Lodiskläderna är på! haha som vanligt då när jag ska till kliniken.. men varför ska jag fxa mig när jag ska dit? Ligger ju typ ändå bara och sover och kollar på film när jag är där! aja tar moppen ner till bussen idag i alla fall, ser redan ut som jag vet inte vad så undra hur jag kommer se ut när jag är framme.. inte speciellt vacker i alla fall. Fast varför bryr jag mig ens? rädd för vad andra ska tycka? Eller är det bara för mig själv?Rätt eller fel?

Jag var ju och solade idag och när jag låg i solariumet, så var det nyheterna på radion. Eftersom det inte gick att byta kanal så lät jag det vara på under tiden. Något jag verkligen vaknade till av när jag hörde var att Frankrike infört en lag på att man inte får ha heltäckande slöja i landet och att om man har det så får man böter. Lagen infördes igår och idag hade en första kvinna fått böter på 150 £ för att hon burit slöjan i stan.. Det är alltså ca 1500 svenska kronor!? Rätt så sjukt om man tänker efter. Jag menar de personerna har den religionen och det levnadssättet, de är uppväxta på det sättet och har den tron.. Borde inte alla ha rätt till att själva välja hur man vill gå klädd eller hur man ser på saker och ting? Visst jag kan erkänna att jag kan tycka att det ser lite läskigt u och att ja ibland tycker att man egentligen kanske inte borde bära det, men ändå liksom..
Jag är inte troende nån stans och visst ibland fattar jag inte hur man kan tro på vissa saker, men de människorna borde väl ändå ha rätt till sitt eller? Man dömer folk så jävla lätt och det är fan sjukt. Vi är väl alla människor trotts utseende?
Om en människa från tex Iran skulle begå ett brått i Sverige, så skulle alla direkt tänka " fan jävla invandrare" men om tex en person från Finland skulle begå ett brått, så skulle ingen säga så.. Jag menar han är ju lika mycket invandrare som personen från iran. Detta visar på hur vi hela tiden dömer folk efter utseende.
kanske är det just för att alla dömer varandra så mycket, som samhället ser ut som det gör idag. Kanske är det därför människor börjar sträva efter perfektion, för att bli accepterade, för att känna att de passar in så bra som möjligt. Kanske är det därför strävan efter hur man ska se ut och vara blir allt större. Kanske är det därför ätstörningar blir allt vanligare i dagens samhälle..


Är det rätt eller fel att döma folk efter religion eller utseende? är det rätt att man ska betala böter för man har en viss klädstil?


so true

- Alltid har man ont. Är den inte i kroppen, så är det i tankarna..

Tårögd
Duktig jag är idag

Idag har det inte vart så mycket skola, börjadeklockan tio och slutade halv ett och varav den tiden var en timme lunch. Väldigt skönt! Vi har gått egenom mycket om dykningsveckan efter påsk. Vi ska tydligen bo på en kamping, där vi ska tälta så vi får hoppas att det blir bra väder. Vi kommer att ha tillgång till ett äventyrsbad varje dag och det är där vi kommer börja att dyka, innan vi ska dyka i sjön. Kommer bli superkul! dock måste man ju gå i bikini en del, inget jag ser fram emot.. men får väl stå ut och låtsas som ingenting helt enkelt..
På torsdag ska jag träffa skolsyster för att ta en ny vikt, om inte målet är uppnått får jag inte dyka. Tror inte jag behöver oroa mig, men ska försöka äta mycket nu tills på tors så att vågen inte visar något annat. Jag har faktiskt varit riktigt duktig idag, åt lite till lunch fast jag inte var hungrig + att jag köpte zoogodisar på vägen hem idag. Vikten ska visa bra på torsdag!

Bilder från idag.

Anton som var väldigt nöjd i Josefins Skinnjacka :)


Malin på Lunchen :)

Efter skolan idag drog jag malin och Josefin och vigde in våra nya klätterskor som vi fick efter att vi hade praktiserat på Karbin. Riktigt kul att vi fått ett varsit par eftersom att de kostar 1000 kr om man ska köpa själv. Jag Kommer vara död i armarna imorgon eftersom vi körde en hel del. Kommer säkert att ha ont i kroppen också eftersom vi körde lite armhövningar, magövningar och lite gymnastik, men det är bra, kroppen ska tränas :) vi hade iallafall jättekul! Efter klättringen åkte jag med Josefin till trollbecken och solade lite. Ska vi visa oss i bikini ska vi iallafall ha lite färg på kroppen! ;)


Klätterskorna vi fick, och ja de är inte så snygga, men det är inga sådanna skor. :)Grattis älskade isabell

Idag fyller den här söta tjejen 17 år! Det är en av mina närmaste vänner som betyder så mycket för mig. Mer en vad hon tror kan jag tänka mig, En person som vart en del av mitt liv under en längre tid och som alltid varit där under jobbiga tider. Älskar dig så otroligt mycket!
Love you!


Galet seg..

God morgon på er! åter igen en jobbig natt. Somnade inte förens runt 4 och gick upp vid 7.. så jobbigt! somnde dock en timme till efter frukosten, nu ska jag i alla fall hitta något att ha på mig istället för min sköna morgonrock. Och sen bär den väl av till skolan! puss på er och hoppas ni får en bra dag!
just nu ser jag ut såhär!

Fyfan!

Omg fick just värsta paniken, set är största spindeln på mitt rum! Och när jag fotade den sprang den iväg.. Vart fan ska jag nu sova inatt?:O Antingen kan ju ju sova i mammas och pappas säng bredvid pappa eftersom mamma lagt sig i elins rum eftersom han snarkar så att hela huset skakar nu när han är sjuk.. frågan är ju om det ens går att sova då? hmm.. får väl bli soffan inatt då:/

Så jävla vidrigt, mitt hjärta slår fortfarande i hundraåtti.. usch:(

frågor och svar!

Anonym om iphone?:
hör du själv hur jävla bortskämd du låter??

Svar: Bortskämd.. är jag verkligen inte brukar få jobba för de mesta. Undrade bara om ni hade några förslag på vad jag skulle ta?


Anonym om Vatten hit, Vatten dit:

vart har ni köpt era klänningar på headern?
finns det någon möljlighet till att sophies klänning finns kvar o köpa?
eller har hon planer på att sälja sin? (:

Svar: Angelicas är från asos.com och Sophies från bikbok.. dom finns inte kvar för dom köptes förra året.. tyvärr:/ och min är inte till salu.. hehe sorry:(


Anonym om iallamående:

Hej :) Kan ni inte svara på lite frågor igen? men hur går det för dig nu, har du spytt upp något på senaste eller blir du bättre? :)

Svar: Det blir bättre och bättre:)

 

 

Anonym om iphone?:

Tycker att du ska ta en iphone, du kommer inte ångra dig ..
en fråga ungefär hur många besökare har ni i veckan/dag Kram

Svar: lite olika men runt 500 ibland lite mer och ibland lite mindre, kram

 

Anonym om iphone?:

Kan inte ni berätta och visa bilder på Julia?

Svar: Vad ska vi berätta om henne? Bilder kommer upp i bloggen lite då och då!:)

 

Anonym om Navelpiercingar:

gud vilka finna! vart har ni köpt dom som vi har på er nu! var de dyra?
tacksam för svar! :D

Svar: Hjärtat är från guldfynd och den fick jag i pressent så vet inte riktigt vad den kostade.. Glitterbollen är också ifrån guldfynd och kostade 199 kr:)

 

 

Anonym om Hur dum får man vara!?:

Kan inte ni ha ett inlägg där ni visar bilder på erat hus, trädgård och så? <3 :D

Svar: Jo, men någon dag då det är städat och när vi fått ordning tomten efter vintervädret!:)

 

 

 

B om Hur dum får man vara!?:

Kan inte ni göra en kategori för ur min dagbok ? :)<3 fortsätt kämpa tjejer ni är sjukt unga och hela livet framför er ni är så vackra ! Kom igen nu ni vill ju ur den här sjukdommen sötisar <3

Svar: Hm.. jo kanske det.. men skriver bara om dom speciella händelserna.. skulle väl vara ganska tråkigt att läsa om  samma saker eftersom det var vad vår vardag bestod av då.. det var väldigt mycket om skrik, tårar osv. kram!


 

Anonym om Hur dum får man vara!?:

Fråga till Angelica :)
Blev du friskskriven från mando? Gick du inte på uppföljningsprogrammet när du insjuknade igen så dom märkte det?

Svar: Nej jag blev inte friskskriven, blev kickad kan man säga.. jag skötte mig inte och vägrade att gå dit, så tillslut blev jag remiterad till psykavdelningen på bup där man typ bor på något hem.. Kom dock aldrig dit eftersom det inte var någon som tvingade mig, mina föräldrar hade förlorat greppet och visste inte vad de skulle göra. Jag tyckte jag var tillräckligt frisk, men det tog inte lång tid innan jag föll tillbaka igen
Så nej jag gick aldrig något uppföljningsprogram. Kram!


Anonym om sweet!:

tycker ni hon på bilden är tjock?

Svar: Nej hon är väl helt normal..


 

Anonym om två bilder från idag!:

Sööt! Har Julia en syrra? :)))<3

Svar: Ja det har hon, en som heter Moa och är född 97 tror jag och en som är typ ! år :)

 

 

Anonym om två bilder från idag!:

va e det fel på julia ? har hon oxå sjukdomen ?:/ snälla svara

Svar: Det är inget fel på henne.. men ja hon har samma sjukdom!

 

 

Anonym om never go back:

Hej Sophie,
Såg dig på Mando idag men vågade inte säga hej.. hehe. skulle kännas lite konstigt kanske, jag läser din blogg men du har inte en aning om vem jag är..
Undrar bara vilken behandlare du har fått nu efter Cecilia?
Kram

Svar: Klart du kan säga hej, det är ju bara trevligt:)

Nu har jag Anna som behandlare.. vet inte vad hon heter i efternamn men hon är svarthårig i alla fall kram

 

 

Anna om never go back:

Ligger det där i Huddinge? :)

Svar: Ja det gör det:)

 

 

Anonym om never go back:

Hej tjejer! Ni är så jävla grymma!!
min fråga är hur många centimeter ni har i "midje-mått"? Om ni inte vet, vad skulle ni gissa på? Eller vad hade ni senast för mått?/vad hade ni när ni var som smalast? Tack på förhand! <3

Svar: Tack:) midjemått osv är inget som kommer ut i bloggen.. Kommer inte ihåg vad vi hade som minst och har faktiskt ingen aning nu.. Vill inte veta heller..:/

 


Micke  (Bladez0r_Cs@hotmail.com) om frågor och svar:

Vill bara säga till er först att. Ni är så duktiga som kämpar på! dock till det jag verkligen måste påpeka...
Sa inte ni att era föräldrar också läser dagboken?
Isf lär dom ju få reda på det nu? Hihihih :)
Vet inte om ni inte tänkt på det eller inte, men komiskt är det iaf!
Anonym om ur min dagbok:
vet era föräldrar om att ni röker?
Svar: Nej inte vad vi vet i alla fall
Kämpa på!!
Stor kram på er båda!

Svar: Tror inte dom läser så ofta och dom orkar nog inte sitta och läsa alla detaljer.. Men dom vet att vi röker ibland.. men dom har inga bevis så dom kan inte göra så mycket..:P kram!

 

 

Anonym om frågor och svar:

Hände det förut att någon sa typ: ''Du är redan smal'' och du sa ''Nej, jag är tjock''? Skulle ni tro att personen ljög när han eller hon sa att du var smal? Frågan kan vara till vem som helst. Söta är ni!

Svar: Ja det kunde hända eftersom man inte insåg själv hur smal man var.. Skulle någon säga till mig (sophie) nu att jag var smal så vet jag att dom inte talar sanning eftersom jag gått upp så sjukt mycket.. Tror angelica känner detsamma. Tack:)

 

 

Cornelia om Navelpiercingar:

vart rekomenderar ni att köpa navelpiercingar? :) där de finns snygga

Svar: hm.. det är olika på marknader i visby brukar det finnas fina.. men det är ju kanske lite långt att åka hehe.. men det finns lite överallt, Ibland på guldfynd, och någon affär som heter typ six eller något liknande som ligger i farsta.

 

 

my om Navelpiercingar:

vad har ni för kamera? snygga piercingar och grymma bilder! :D

Svar:

 

 

Anonym om Vatten hit, Vatten dit:

Hej! Grym blogg ni har :D
Men jag måste bara fråga en grej, vad är det ni gör? Alltså är det under skoltid ni tvättar och fyller på grejer? Eller är det erat extra jobb? Jag fattar ingenting haha. puss på er :)

Svar: Det är på vår praktik.. vi har ju det två gånger i veckan och det var då vi fick tvätta klossarna.. vi jobbar ju på ett klättercenter:)

 

Malin om Navelpiercingar:

Jättefina, hur lång tid tog det för era navelpiercingar att läka? :) ♥

Svar: Oj kommer faktiskt inte ihåg men runt två månader tror vi.. dock fick angelica en infektion i sin så det tog lite längre tid.. men helt läkta och bra var dom nog inte förens ca 4 månader efter:)

 

SARA om dagen:

Hej! Ni lägger upp sjukt snygga klänningar (två vita) de senaste månaderna, var kommer dom ifrån? :) älskar er blogg!!

Svar: Den ena är från Asos.com och den andra från bikbok båda köpptes dock förra året.. tack:)
Fuck mondays

Sitter i en jävla telefonkö till SL.. Det är så sjukt jävla segt! SL är fan inte inte snabba när det gäller någonting! Om ni undrar varför jag ringer dit så är det för att jag tappat min plånbok. Hade bankomatkort, legg, körkort, busskort och hela skiten i den! blir så jävla irriterad. Hela dagen har varit sämst. För det första såg jag ut som ett fuck face som rullade fram när ajg skulle till skolan, sen är min plånbok borta och mina solglasögon gick sönder! ååh orkar fan inte. Hatar sånna här dagar. Kommer säkert behöva betala allt för att få nytt. körkort och busskort är ju ganska dyrt.. Kommer fan inte ha råd att göra ett skit i sommar! nej nu vill jag bara att det ska bli en ny dag. Hatar måndagar, det har jag alltid gjort!


Så fint, så fint!

 
Från asos.com 986 kr

Säger bara att den här klänningen bara är för fin, Skulle verkligen vilja köpa den, men priset är lite över min budget kan man väl säga.


like like

gillar bikinin!


tierd

jag är uppe. Grymt ju! har ju blivit så himlands tröt på allt de senaste dagarna, vill bara sova och inte göra ett piss.. förutom att träna då! på tal om träning så är min kropp helt jävla mörbultad. Har sån träningsvärk i kroppen att jag knappt kan gå! aja ni ska jag börja fixa mig sedan bär det av till skolan fö att möta upp julia och ha matte, puss på er!

Fett snygga!

build a life

Ligger och tänker och funderar på livet, på hur tiden bara rinner iväg. Hur dagar paserar och veckor går, hur klockan tickar och åren rinner iväg. Förlorad tid åt helvetet, tårar, skrik, ångest. Dagar då livet nästan varit över, dagar då jag hoppats att livet tagit slut. Månader av isolering, månader av hat. Flera år i en sjukdom som aldrig tar slut.
Jag mår bättre idag en vad jag mådde som sjukast, jag väger nästan 10 kilo mer idag en vad jag gjorde då, men jag är långt ifrån frisk och det vet jag. Är så trött på att livet bara ska bestå utav lögner, eller det består inte av lögner, hela livet är en lögn.. Är så trött på att försöka få allt att se så bra ut utifrån, när allt är en stor lögn på insidan, så trött på att jag aldrig kan ta tag i allt det här en gång för alla och sluta med allt.
Jag vill inte göra folk illa längre, vill inte bli hatad för det här, vill inte påverka dig negativt, vill inte vara världens sämsta förebild. Men jag vet att jag aldrig kommer bli frisk i det här huset, jag måste bort härifrån. långt bort för att bryta mönster och bygga upp ett riktigt liv, ett liv utan lögner, ett liv utan någon sjukdom.


Vill inte, men borde göra det som är bäst för alla, försvinna och komma tillbaka när allt blivit bättre. Men vågar man släppa det som betyder mest för en? och vart ska man ta vägen.. love you, but we are not good for each other right now,we have to go differed roads now..


uppdateringen suger för tillfället

Trööt tjej, hej hej! blir ingen uppdatering från min sida idag, ledsen! lovar att bätra mig men har just nu tusen grejer att göra puss!

Träning!

Hej! ska snart ner till bussen. Dags för träning idag igen! michaela ligger här och sover men hon ska snart skjutsa ner mig till bussen! vi ska inviga hennes moppe för sesongen. Är i alla fall hyffsat pigg nu efter tre koppar kaffe! mums. aja vi hörs när jag kommer hem puss!

Snygg och osminkad tjej... bjuder på den bilden!

mot Jobbet

Godmorgon! jag är som sagt uppe tidigt idag, ska nämligen jobba idag på Karbin som klätterinstruktör. Jag och malin ska ha tre kurser på raken utan någon rast, från 12 - 17. det kommer förmodligen bli jobbigt kan jag tänka mig, men Det är alltid bra med en extra fickpeng.
Vi kommer att få klätterskor idag också. Eftersom vi praktiserade och de var så nöjda, så får vi ett varsit par nya skor. En rolig liten överraskning! De kostar ju igentligen 1000 kr, så det var riktigt uppskattat!
Nu ska jag iallafall börja klä på mig och fixa i årdning håret lite snabbt, se you later!
Fredagens outfit

har inte bloggat så mycket under dagen, har legat och degat i soffan bara. Tänkte att jag kunde slänga in fredagens look lite snabbt sådär bara. Jag hoppas ni alla haft en trevlig lördag och att ni som är vakna får en fortsatt trevlig dag, eller natt ska man kanske säga.


dags att fixa sig

Är helt död, har värsta träningsvärken och är helt slut i kroppen.. man kan ju undra hur ont jag kommer ha på måndag efter att ha tränat hela helgen..? aja nu ska jag börja fixa mig, ikväll drar jag och jonna till viktoria för att fira henne eftersom hon fyller år, ska bli riktigt trevligt! tror att det skulle va lokal om jag inte minns fel, nice nice! nej nu måste jag sätta fart puss på er och ha en trevlig kväll!


Time for make up!

Godmorgon och godnatt

Godmorgon eller eftermiddag, eller vad man nu ska kalla det. just nu är det en ganska sliten tjej som skriver, ganska bakis helt enkelt. Fattar inte att jag alltid blir det, då menar jag varje gång.. gårkvällen tillbringades hos john med lite folk. en trevlig kväll vart det med trevligt folk. sov även kvar där och blev väckt  10 i morse av att någon öppnar fönstret på vid gavel. åkte därifrån runt halv 12 i morse och då vart det förbi centrum för att köpa en dricka så att man kunde piggna till lite. Startade då inte dagen som grabbarna gjorde genom att öppna en varsin öl på morgonkvisten, ne usch där finns det en gräns :)
Nu tänkte jag faktiskt ta och sova en stund, så att man piggnar till lite, godnatt alla söta!

och sen en liten ful bild sådär

 


coffie

God morgon gott folk! sitter just nu och dricker kaffe med kanel, så gott! och en bra star på dagen. Igår vet jag inte vad som hände.. mådde skitdåligt på kvällen, och drömde att angelica kom hem, och det var så verkligt, jag var liksom vaken och hon satt berdvid mig mig, måste typ ha halusinerat eller något. För sedan somnade jag och när jag vaknade var hon borta, gick och letade men hittade henne inte.. så sjukt hon har ju sovit borta inatt! inte ens varit här.. okej nu fattar ni nog ingentng hehe:P men har aldrig haft den känslan i kroppen förut.. aja nu ska jag börja fixa mig och sedan göra lunch, sedan åker jag till träningen! puss!koffein..

shit.. hela min kropp skakar, det är skit läskigt! måste vara alla jävla koffeintabletter.. plus ångesten. Känns som om jag ska svimma eller spy typ.. allt bara snurrar, jättläskigt!:(


Tog nog för många..

Aldrig mer!

Har just tränat! så jävla kul, även om det inte gick bäst haha, åh vill seriöst bo på torvalla man mår ju bara så jävla bra där. Ska fan lägga all skit bakom mig nu, pallar inte leva det här fucking äckliga livet längre! Har typ två kilo kvar upp, aldrig mer ska jag ha tankar på att vilja skada mig själv, aldrig mer ska jag springa till toan efter att jag ätit, jag ska bara blicka frammåt, Ska ta skolan på allvar, ska börja träna på heltid, bli hälsosam och börja springa! Jag ska sluta bry mig om min feta kropp, man lever ju bara en gång, jag ska inte slösa någon mer tid på denna skit. Tiden går fort och jag menar varför sa jag inte kunna leva och äta normalt? jag gjorde det förut så varför skulle jag inte kunna det nu? Jag ska från och med nu leva varje jävla sekund som om det vore den sista! fuck this shit! aldig mer! livet här kommer jag! Och även om Du Angelica inte väljer samma väg, så gör jag det fan ensam. Rensa huvudet.. rensa huvudet.. åh hoppas det funkar nu. Jag föddes för att leva inte för att må skit.

Kommer säkert må skit flera gånger om men ska fan bara blicka frammåt! det kan bara bli bättre..


Dax för utgång

Just nu håller jag och julia på och fixar oss och hoppas på att det blir utgång ikväll. Vi får helt enkelt se, annars lär vi hitta på något annat. ni får ha det så trevligt ikväll alla läsare, för mig lär ni nog inte höra från förens imorgon.
pussar!


Jag just nu!


Träning på G

Har feta ångesten, träningskläderna är på och det är snart dags för träning. kollar mig i spegeln och insåg just hur jävla stor jag har blivit, det är sjukt. får panik när mina lår bara väller fram ur shortsen. ucsh det är så sjukt äckligt! Har igentligen ingen lust alls att visa mig, men träningen får mig ju att må bra. Och mina lår blir ju inte direkt vackrare om jag inte tränar.. aja ska bli kul att träna i alla fall, det är ju SM snart! pussmysigt mysigt

Gårkvällen var riktigt mysig, jag spenderade kvällen på café 60 men Josefin, Sandra och Malin. vi satt och snackade skit i några timmar medans vi fikade. Jag var inte speciellt hungrig, så det fick bli en chailatte för min del, vilket i och för säg är ganska mättande. Efter några timmar på  cafét begav vi oss hem till Josefin där vi spenderade kvällen och natten framför tven med film. Först American crime och sen Barnhemmet, riktigt mys! Godis åt jag också, tänkte att det var bäst att äta något extra eftersom jag inte hade ätit middag, så det blev zoo godisar till filmen. Duktig jag är som tänker på att försöka äta något extra när jag vet att jag ätit för lite. Dock valde jag ju att hoppa över middagen för att orka ta något på cafét, vilket kanske är mindre bra, mem men. Hade det varit förut. så hade jag skitit i det totalt, inte ätit någonting under dagarna. Men nu ska jag i allafall försöka gå upp en del till så att jag får dyka efter påsklovet på specialiseringsveckan. så då är det bra att jag äter något extra om jag vet att jag missat en del.

Bilder från Café 60.Försovit mig!

God morgon sun shines! har försovit mig. Kanske för att jag för första gången på länge fick sova typ hela natten, 7 timmars sömn blev det. såå skönt! Dock försov jag ju mig.. men orkar faktiskt inte bry mig. Så det blir hemma idag eftersom jag ändå kommer missa typ hela lektionen.. Så jag går nog och lägger mig igen, har ju fortfarande sömna att ta igen! puss!


sömn tack!

Dagen har varit grymt seg! var helt död i skolan, sov en timma när jag kom hem vilket verkligen behövdes! hoppas jag kan sova i natt nu bara, skulle vara så skönt att bara få sova en hel natt. Aja träffade farmor påvägen hem från skolan också, haha hon kände inte igen mig först.. men det var värkligen trevligt och vi satt och snackade hela vägen hem. Hon är så underbar! Har grymt ont i mina fötter, känns som om jag gått flera mil idag.. aja nu ska jag i alla fall plugga. puss på er!jag idag!Fika i stan

Ikväll ska jag och tjejerna från klassen ut på stan och ta en fika. Det blir förmodligen café 60 eftersom det har öppen enda till tolv i kväll. Det ska bli jättemysigt! Efter det ska jag och Malin med hem till Josefin och sova kvar där. Film och pratkväll lär det bli kan jag misstänka :) sova ut får vi göra imorgon också, eftersom vi har studiedag. Ska dock inte försöka bli för sen hem, eftersom jag ska plugga en del och fixa lite här hemma. vi hörs lite senare, puss och hej!


Right now


död,helt jävla utmattad!

Okej.. jag är helt död, har fan knappt sovit något på fyra dygn, vet inte vad som är felet? kan bara inte sova.. och nu känner jag att kroppen börjar säga ifrån, så ska verkligen försöka ta en tupplur nu, tror det skulle behövas. Så nu sätter jag på csi ny, som vanligt! är fan beroende! mer uppdatering senare! pussFråga till er läsare!

Vad tycker ni om bloggen? vad är bra? vad är dåligt? vad fattas? Skulle vara roligt att få höra vad ni tycker! Så var helt ärliga  :)


April väder

Jag blev hemma idag från skolan, var helt slut imorse. huvudet känns bättre nu, men halsen är fortfarande irreterad, men den känns lite bättre in i morse iallafall. Jag vag var just ute på balkongen och tog lite frisk luft, ganska skönt även fast vädret var väldigt tråkigt. Men det är ju April så vad ska man begära? vädret skiftar från sol till regn på bara några minuter under den här månaden. Annars har jag precis ätit frukost, ett glas yoghurt med flingor och ska snart försöka börja plugga lite.


För en stund sen


lodis

Så då var mjukiskläderna på! var så jävla trött i morse.. har typ inte sovit något på fyra dar så kanske inte är så konstig. Hade verkligen ingen lust att gå upp när jag så vädret heller. Så somnade om och då fick man stressa som fan för att hinna bli klar.. känner att mina ögon typ bara hänger och hela jag är helt svullen i ansiktet pga allt jävla pollen som börjar komma.. aja nu är det brottom måste vandra ner till bussen! hörs när jag kommer hem puss!
skola, eller inte?

Känner  mig inte på topp idag. Har ont i huvudet och hallsen är irreterad, känns nästan som om jag inte kan få någon luft. tror jag komme bege mig till skolan iallafall, eller ska jag skita i det? orkar knappt lyfta mig ifrån soffan för att sätta på mig lite riktiga kläder. på något sätt vill jag verkligen till skolan, det är så roligt där. men orkar jag verkligen? Känner mig inte speciellt frisk..


sweetie

Den vän jag kännt längst och fortfarande umgås med. Så glad att jag har dig! love you sötis!


tagga

Jag och julia har taggat till den här låten idag, refrängen stämmer så in på hur man ska leva livet!

Trött och sliten

just nu sitter jag och dricker ett glas joice och tar det lugnt i soffan. Är helt slut i kroppen från igår och det lär inte vara bättre imorgon eftersom vi klättrat idag också. Det känns som om någon slagit mig gul och blå liter överallt, fast det igentligen bara är träningsverk. Fattar inte att manb kan bli så trött i kroppen efter att ha klättrat lite, det är fan sjukt. Ska nog ta och lägga mig tidigt idag så att jag orkar skolan imorgon.
imorgon bli det träff med skolsysyter igen för att se jur allt gått, det ska tas vikt osv. Jag tror inte jag behöver oroa mig någonting, för det känns som om jag gått upp en hel del i vikt, har kännt att kroppen ser större ut, så det är ett tecken på att det förmodligen har gått bra, eller det är vad jag tror och hoppas iallafall.
Nu ska jag försöka plugga lite grann för att komma ikapp lite i skolan, pussar!
Jordgubbar så sommrigt

Idag har det vart sista dagen på praktiken, skönt att det är över, men på ett sätt tråkigt. Det är ju först nu man börjar få lite bättre kontakt med de som jobbar i centret. Dessutom kommer vi inte klättra lika mycket längre, vilket har vart en så bra träning.
På vägen hem idag köpte vi jordgubbar, årets första jordgubbar! gud det var så länge sen man åt det, har hite ätit färska jordgubbar sedan förra sommaren tror jag, så det var riktigt smaskigt! Åt jättemånga för att det var så gott. De smakade ju inte som sommarjordgubbarna, men eftersom de var årets första var de supergoda i alla fall.
Just nu lyser solen utanför fönstret och himlen är riktigt blå, känns som om sommaren verkligen är här snart. Längtar underbart mycket, gör inte ni? Det är så mycket planer inför sommaren och så mycket man vill göra. Vad ska ni hitta på i sommar? någon som kanske har lite roliga planer? dela gärna med er i så fall, lite tips på vad man kan hiita på skulle också vara roligt att få :)

Bilder från idag, jordgubbar!

Josse och Mallan och smarriga jordgubbar!


Ser det inte sommrigt ut? ;)


bra start pa dagen. .

Jag har forsovit mig, Kommer forsent till praktiken, vaknar med allergichock och ser ut som varsta uppsvallda balongen. . Tror inte dagen kan borja battre. .. /Angelica

coola tjejer

Ny duschade tjejer då! vi har såklart inte duschat tillsammans.. vi har två badrum hehe:)
Vi säger i alla fall godnatt för kvällen, hoppas ni haft en bra dag! puss


bilder från praktiken idag
längtar till att träna sönder

Idag har jag haft praktik hela dagen, vi har fått gjort lite olika saker, men för det mesta städat av klätterhallen. klättrat har vi gjort en hel del också, två timmar för att vara helt korrekt. riktigt skönt, dock klättrar man ju inte hela tiden, utan när man kört en stund vilar man några minuter innan man ger sig på nästa vägg eller utmaning. riktigt trött blev jag iallafall. Kommer förmodligen att ha träningsvärk i armar och rygg imorgon, men det känns bara bra! Något som jag märkt är att man faktiskt har blivit lite starkare, framförallt i armarna och det är kul att man faktiskt känner skilldnad. Jag klättrar mycket svårare väggar nu en förut, så utvecklas gör man fast man inte tänker på det.


japp det här är jag då, visst jag spänner typ allt jag har och mina armar ser typ ut som hus på bilden, men jag tror faktiskt klättringen börjar ge lite resultat, även om mycket på armarna bara är fett och inte muskler.. men fan snart ska jag träna gärnet och bygga muskler som fan!jag idag

så här såg jag ut idag utanför praktiken.mot brännan!

Nu åker vi och solar! måste ju bli lite brun liksom! ser ju ut som ett lik just nu, usch äckligt! hatar att var blek.. känner mig så jävla ofräsch då. så nu åker vi till centrum pussar!


Stuttsa stuttsa

Var ute och hoppade lite med elinpelin, fan vad jag får sommarkänslor, solen skiner det är varmt och det är verkligen vår nu!! love it! bjuder på bilden nedanför.. haha fyfan! söta elin på den översta.våren är här

åh yttligare en jobbig natt, kunde verkligen inte sova hur mycket jag än försökte, satte på avsnitt efter avsnitt av csi ny, var inne på mitt femte avsnitt inann jag somnade, klockan var säkert runt fyra.. och nu är jag vaken. Angelica stampade in i mittt rum så jag kunde inte somna om. kul? aja kommer säkert vara ganska trött senare idag vilket kanske är bra så att jag inte vänder på dygnet. nu ska jag försöka få ner något i magen tänkte jag.Föresten jag gillar verkligen vädret. nu känns det som om de är vår på riktigt. puss!


like it!

Time to run over all this

Har suttit och snackat med sophie, vi har pratat lite om vikt och om sommaren och så och jag bli riktigt taggad på att gå upp i vikt. jag har ju som mål att gå upp till 40,2 innan specialiseringsveckan vecka 17 då vi ska dyka med skolan en hel vecka. Det är ett krav på att jag ska få följa med och dyka. Är riktigt motiverad till att nå den vikten så att jag får följa med. Ska klara det liksom, är inget tal om det, tänker inte missa massor av det roliga liksom! Ska börja dagen imorgon med en bra frukost och sedan äta en bra lunch i centrum. Blir så grymt motiverad när jag snackar med alla vänner om allt roligt vi ska göra. Det gäller att sattsa fullt ut nu och jag ska verkligen försöka att göra det nu, även om tankarna säger stopp. Ska bevisa att jag är starkare en den här sjukdomen!


Time to run over all this..


de är positivt okej!

God kväll! Mår tusen gånger bättre en tidigare idag och känner mig nästan helt frisk, stannar ju dock hemma imorgon också eftersom det ska gå 48 timmar innan man slutar smitta. Har suttit och funderat väldigt mycket nu på kvällen. Först tänkte jag bara på att jag varkligen ville gå ner i vikt och bli smal, att jag verkligen bara ville se ut som förut, men tankarna slutade positivt, jag började tänka på hur mycket bättre jag mår. Träningarna är där jag verkligen mår bra och jag bara glömmer alla bekymmer, hur mycket man en gråtit så blir livet underbart när man kommer ner på träningana. Längtar tills jag verkligen får vara med och köra fullt ut, fyra dagar i veckan. Jag börjar acceptera att jag ska se ut såhär. Jag har inte så lågt kvar innan jag är uppe i min målvikt. dock känns det lite jobbigt att vi har magdräkt på tävling.. men men vad ska jag göra? Börjar inse att livet faktiskt är så mycket bättre nu än vad det var förut. tror faktiskt att jag kommer vara nästan 100 procent frisk i sommar. Även om tankarna tar över ibland, ganska ofta och jag verkligen mår skit när jag kollar på mig själv så vet jag att det inte kommer bli bättre av att gå ner i vikt.. Det är såhär jag ser ut även hur tjock jag än tycker att jag är. Kommer aldrig bli nöjd med mig själv, kommer alltid kolla på min kropp och hata den, men livet är fan så mycket bättre när man får träna, gå i skolan och orkar umgås med dom som är roligast. Och hällre har jag allt de, en att leva i en bubbla, med ångest,tårar och allt bara föra att tycka om mig själv mer, så egotrippad är jag inte. Det ända problemet nu är det psykiska, men kropp mår ju bra, jag önskar bara att mitt huvud gjorde detsamma. Och nu fick jag ångest..
Men julia.. se upp jag kommer att vinna det här vadet!
superdag!

Idag har vart en riktigt trevlig dag och jag har varit på riktigt bra humör. skolan har gått super och gud som vi skrattat idag, flummat runt en hel del vilket har varit riktigt skojj. Ibland måste man få vara barn på riktigt haha. Jag har även fått en hel del gjort i matten och på fjällreflektionen, vilket känns riktigt skönt!
Efter vi slutat, satt vi kvar i skolan ett bra tag, tror klockan var 20 över fyra innan vi äntligen började dra oss därifrån. på vägen till tvären upptäckte vi hur fint vädret var, så vi stannade i parken och tog en del bilder Jag, Josefin, Malin, Andrei och Mario. Vi hade det väldigt roligt när vi skulle klättra ut på en trädstamm över vattnet för att försöka få några fina bilder. Jag ser dock inte så bra ut, var inte sminkad och hade mjukiskläder på mig, så bilderna kunde väl ha blivit bättre om man säger så, men det viktigaste var ju att vi hade det riktigt kul!

En bild från idag tagen med min mobilkamera som de nedanför :)from today


Underbara människor, finns nog inga som får mig att skratta så mycket! :)


ingen matlust alls!

Det ända jag fått i mig hittils.. Ett glas proviva och en bar, 185 kalorier på hela dagen. På ett sätt känns det bra, fast vet att det kommer visa sig på onsdag när jag ska till kliniken.. men vad ska jag göra. Har ju ingen aptit alls. Kankse går det bra ändå?Sjukling

Godmorgon! egentligen är det skola idag, men jag är sjuk så blir hemma, mår riktigt jävla dåligt, natten var sjukt lång. usch magsjuka är inget att leka med.. mår i alla fall mycket bättre nu och sitter och försöker få i mig lite proviva. Ska verkligen försöka orka plugga idag. liggeer ju lite efter kan man säga.. aja uppdaterar senare, hoppas ni mår bättre än mig! kram


Om någon i eran familj eller vänner blir magsjuka svälj vitpepparkorn för att själva inte få det! tror det var runt tio man skulle ta:)

iphone?

Eftersom Angelica fick en dator ska jag ju såklart också få någonting, men jag vet inte vad.. jag har ju en tv, en data, en mobil, kamera. så vad ska jag ha? någon som har något förslag? jag kanske ska ta en iphone men jag vet inte, trivs faktiskt med den mobilen jag har, men kanke blir det ändå? eller vad tycker ni? Är dom lika bra som alla säger?:)

????

iallamående

Så nu har jag kommit hem, var programträning idag, nice nice! aja har i alla fall precis ätit, köttbullar blev det till middag, min mage mår inge bra och jag mår grymt illa. men men.. sånt är väl livet. nu ska jag i alla fall plugga och sedn hoppa in i duschen. puss på er!


i like it!

Äntligen en ny dator

Mamma och pappa kom just hem med en överraskning till mig! En bärbar dator! Jag är överlycklig, för det var något jag verkligen behövde. Vi har så mycket pluygg som ska göras på datorn, så en dator är något jag önskat mig ett riktigt bra tag.
Anledningen till att jag fickj den är för att mamma och pappa har fått pengar ifrån försäkringskassan och då tyckte de att vi skulle få något, eftersom att pengarna är för att vi är sjuka. Vi ska även åka på en resa i höst hela familjen, det ska bli riktigt kul, för vi behöver göra  något hela familjen tillsammans för att liksom få samman familjen igen. just är familjen helt splittras, så en resa kanske kan ändra lite på det, kanske kommer vi alla närmare varandra igen efter allt det här som har hänt. Det skulle vara riktigt skönt isafall, liksom få en ny start som en familj och inget annat. kanske kunna glömma lite av allt som vår familj gått igenom under flera åroch bara vara en familj.


Tack så mycket mamma och pappa, älskar er! Snart kommer allt bli bra, snart ska vi vara en familj igen..
Bilder från i fredags


Jag


Mickis och HannaJulia och Sophie

Hanna, Phille, Jerre och Oskar

Alex, Jerre och Sebbe

Alex och jag


goodbye my dears

Nu åker jag till träningen, nu är det allvar, har panik hur jag ska klara allt.. typ en månad kvar. usch ångest när jag tänker på det. men jag ska, jag kan bara jag vill!

puss!


Vill hitta på något

Jag är verkligen helt slut sen i fredags, även om det var ett bra tag sen, haha. sov i stort sätt hela dagen igår, orkade inte ens resa mif ifrån soffan. Förutom på kvällen, då det ringde en kille på min telefon och sa att de stod utanför på parkeringen.. jag livrädd eftersom jag inte visste vem det var, sen hör man lite skratt i bakrunden och jag inser att det är tjejerna från klassen som står utanför huset med några killkompisar och vill att ujag ska komma ut och hälsa. Så jag går ut i lodiskläder och ser ut som ett jävla as och hälsar på dem. lite pinsamt, men men.. Det var roligt att de kikade förbi iallafall :).
just nu är jag ganska sugen på att hitta på något, men vet inte vad, är lite rastlös efter att ha legat hemma igår och idag. funderar på att ta en springtur, men får se.. Pappa kommer ju hem snart, så det kanske inte är en så bra ide.
filmkväll

Sitter just nu oh kollar på pansionärjävlar, blir bara att vara hemma idag, är grymt seg från gårdagen, ingen aning om vad klockan var när jag somnade men skulle gissa på runt sex typ. blir skönt att vara hemma, då slipper jag vara bakis på träningen imorgon också, ett plus i kanten! aja har i alla fall kollat på filmen she´s the man, riktigt bra faktiskt och lite smårolig. Bör väl hoppa in i duschen antar jag men, men har ingen ork just nu så tar det lite senare, aja nu tillbaka till pansionärjävlar!

han är så söt i filmen! blir fan kär.

fredags

åh så trött jag är! har sovit ungefär hela dagen.. förutom när jag och mickis tog en liten promenad, aja igårkväll var jag först och tränade och sednan när jag kom hem hade angelica dragit hem massa folk, blev skit irriterad, men hoppade in i duschen och började fixa mig. kvällen blev riktigt trevlig, emn man mår ju inte speciellt bra dagen efter.. Pappa kom hem senare på kvällen och umgicks lite med folket här, haha. Aja har just käkat, grillen kom fram idag, mysigt! känns verkligen som om våren är här!
ur funktion

internet ur funktion för tillfället.. bloggar lite senare när det funkar puss!!

Hur dum får man vara!?

som sagt idag har det vart första april och jag har såklart blivit totllurad.. fattar inte att jag kan var så dum.. helt sjukt att jag gick på det skämtet.. så här sg det ut när josfin skrev till mig imorse.

Josefin - Kul att polisen stoppade bussen och anklagar chaffören för rattfull? :O 8 på moronen liksom -.- ni kan åka i förväg för dom skulle snacka med alla på bussen -.- kan du säga till sara (lärare) ?

jag
- skämtar du haha, ofta nu :P aa jag säger till sara :)

Josefin
- ja fett läskigt :O tänk om han kört av vägen eller nått :O okej tack så mycket, kommer antagligen senare <3

Josefin
- vänta nu får man gå över till en ny buss, hinner kanske! :) <3

Jag
- Smsa när du närmar dig gullmars :) <3


Josefin - ni med! :)

josefin- Fan nu ändrade sig dom vänta :O

Jag -
okej, hur blev det? :)

Josefin - Dom ska sjutsa oss i polisbilarna haha för att det ska gå snabbare! :P så är där om ca5 minuter, håll utkik efter polisen <3

Jag - haha ofta alla får platts, jag är bara i norra sköndal en så länge :) ( jag sitter dum nog och kollar ut genom fönstret efter polisbilar) -.- ..

Josefin - det är flera bilar :) säg till när du närmar dig gullmars! jag sitter i en stor polisbil, säg till om du ser oss :)

Jag - okej (jag sitter och kollar efter en stor polis bil -.-)


Nu är vi framme i gullmars och jag möter Josefin..


Jag- ofta de märkte att chaffören var full :O

Josefin - Ja de grep han med hanklovar och allt :O

Jag - ofta de gör de när någon är alkoholpåverkad :O

Josefin - ja jag vet.. Föresten fick jag sitta brevid värsta snygga killen i polisbilen!! :)

Jag - Va ofta, fett kul :)

Josefin - APRIL APRIL!!!!!!!!!

Jag - HAHAHA skämtar du med mig!! Fan vad dum jag ä som gick på den där -.- hur dum får man vara..Min Dröm kropp!

skulle seriöst dö för att se ut såhär! Fan vad livet är orättvist ibland..school


Nu åker jag till skolan, först Extra engelska och sen mattte. Första gången jag går på exstra engelska på hela året hehe, var ju inte så duktig att gå dit förut eftersom dom andra inte hade någon lektion.. men om jag ska bli bättre så bör jag ju ta tag i det. Så jag är vaken!

April april..

Din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill, haha.. Ja då är det första april idag, får se om man lyckas bli lurad av någon, eller om någon lyckas lura mig. Någon som kan något bra lurande skämt att dra kanske
? ;)
snart dags att dra sig mot skolan. idag blir det en lång dag, vi slutar runt fyra och då blir det hem för att fixa sig inför kvällen. Idag blir det om allt följer planerna fest,ska prata mer med tjejerna idag om det, för har inte snackat med alla igår. Eftersom jag inte orkar gå med samma smink ikväll som på dagen, kör jag på lodis idag, mjukiskläder and no makeup helt enkel. Det är väldigt skönt att gå så i skolan, skiter i hur hemsk jag ser ut :)

Det blev inte så mycket bloggning igår, för sophie hade lyckats gömma datorsladden, så att jag inte kunde lägga ut bilder och så. Så dagens outfit för igår får ni se här idag istället. Jeans, linne och någon sorts kavaj. Hatar igentligen jeans, tycker det är obekvämt och man får så stora ben i det, men det sitter så snyggt på alla andra och det går att göra fler outfits till det, så använder det ibland iallafall.
Pussar!

RSS 2.0