iallamående

Så nu har jag kommit hem, var programträning idag, nice nice! aja har i alla fall precis ätit, köttbullar blev det till middag, min mage mår inge bra och jag mår grymt illa. men men.. sånt är väl livet. nu ska jag i alla fall plugga och sedn hoppa in i duschen. puss på er!


i like it!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :) Kan ni inte svara på lite frågor igen? men hur går det för dig nu, har du spytt upp något på senaste eller blir du bättre? :)

2011-04-03 @ 21:39:11
Postat av: Anonym

Är det inte jobbigt att utföra alla vardagliga sysslor så som att bara gå upp ur sängen, gå till bussen, vara i skolan osv med tanke på att ni äter så lite mat? Hur orkar ni ens stå på benen utan att det svartnar för ögonen?



Vad äter ni på en dag ungefär?



Är ni inte jätte lättpåverkade när ni dricker alkohol, eftersom att ni inte äter något?



Tycker ni är så starka tjejer, jag vet att ni vill men för att vilja måste man kämpa. Ni vill väl inte stanna i denna fruktansvärda sjukdom hela livet? Ni lever bara en gång, varför inte ta vara på det och istället äta hälsosamt, träna och unna sig något gott på helgen? Och ni skriver jämt att ni inte skulle tacka nej till en Victoria's Secret kropp, och då undrar jag NÄR ska ni inse att ni är smalare än dom? Och NÄR ska ni inse att om ni går upp några kilo och börjar äta hälsosamt, på rätt tider och tränar hårt så kommer ni att se ut som dom. Det har ni faktiskt förutsättningar för. Det skulle väl vara ett mycket trevligare liv än att gå runt och oroa sig för vad det blir till middag och hur ni ska slippa undan lunchen? Tänk efter... Ni kan bättre. Stå på er! <3

2011-04-03 @ 21:57:25
Postat av: lisa

ska du vara med och tävla ?? :)

2011-04-05 @ 15:40:32
Postat av: lovisa

fin header!

2011-04-05 @ 16:04:09
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Crocs

Hej!



Just nu har Crocs en tävling på www.crocs.se där man kan vinna en resa för två till New York. Gå in och ladda upp ditt bidrag!



Lycka till!

2011-04-05 @ 16:12:26
URL: http://crocs.se
Postat av: Anonym

sjukt snygg header!:D

2011-04-05 @ 16:14:22
URL: http://denisebjrk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0