äntligen klart!

Åh blev just superglad! har äntligen efter mycket om och men fått mitt utlåningsavtal påskrivet. Så nu är det klart, jag får tävla DM, jättekul! och med världens bästa lag!



strange

En sak jag inte förstår är att när man bara går ner lite i vikt, så blir man nöjdare. men när man sen har varit på den vikten ett tag ser man större ut, och så går man ner lite till, och efter ett tag ser man ännu större ut. och sen när man måste gå upp det man tappat, som bara kan röra sig om 2 kilo, känner man sig dubbelt så stor som man var innan man ens gick ner dom kilona.. eftersom att jag inte har något val måste jag gå upp igen, annars får jag bara ta alla konsekvenser.. för om det inte gå upp och lite ner då och då kommer jag bara få problem, Ibland vill jag bara tillbaka till min vikt förut, men vet att det inte skulle funka, för då skulle ag få börja om igen, sluta skolan, sluta träna, och va på kliniken. och sen skulle jag ändå komma till samma punkt där jag är idag, dom kommer ändå tvinga mig att väga mer än vad jag vill, så jag kan inte göra något åt saken. Nu under jullovet har jag gått upp lite av det jag tappat, usch ångest. skulle till kliniken i onsdags men lyckades slippa, sköt fram det lite sånu blire på måndag. måste gått upp mer tills dess, kan dom inte vara nöjda har ju gått upp hur mycket som helst från förra året..

från förra året

Sjuk lagom till nyår..

Idag har man inte gjort mycket. bara legat hemma och degat i soffan. Är nämligen inte helt frisk. Har fått något liknande med bihålsinflammation eller något, så har haft jätte ont i ena sidan av huvudet nu i lite mer en två dagar. I morse vaknade jag även med lite feber vilket inte känndes så jättekul nu inför nyår. Men men vad ska man göra liksom? Ska i alla fall piggna till nu, för ikväll blir det bio med Joakim. Riktigt mysigt! Han hämtar mig runt åtta och sen bär det av in till Heron city för en trevlig kväll.
gårkvällen spenderades men mina fina vänner i från klassen, eller förra klassen ska man väl säga eftersom vi började i ny nu till 2an. En av tjejorna har flyttat till Gävle, men kom på besök i stockholm nu i veckan, så då passade vi på att ses alla tjejorna. Riktigt roligt att umgås alla igen! Har verkligen saknat att umgås alla tillsammans. Senast var nog i somras då vi var på åland några dagar.


Bild från Åland i sommras på mig och Sandra :)


nyår imorgon!

Då var det dan innan nyår då! Och själv har jag inte hittat något fint att ha på mig.. få väl bli något gamalt ur garderoben antar jag, tråkigt men så får det bli! Vad har ni för planer för nyår då? Fira hemma med familj, släkt vänner? eller ska ni ut och partaja kanske? själv ska jag ut och fira med kompisar, dock är planerna inte helt klara än.. men jag hoppas att det blir bra ändå!



trötter!

Godmorgon! somnade inte föresns halv 5 inatt, så var grymt trött när jag vaknade i morse, ska fixa lite här hemma och spela lite spel tänkte jag för att roa mig själv. puss!



middag ikväll

Är just redo och klar för att åka hem till Joakim för att käka middag med han och hans familj. kommer nog bli jättrevligt. Så här ser jag ut idag.




dont waste your time

Vad har den här dan gått ut på då? i stort sätt ingenting. har kastat bort hela dagen, usch borde ta vara på tiden, får lite smått ångest för att den bara försvinner! aja nu ska jag fixa mig och sen ska jag umgås med bästa michaela! ha en bra kväll allesammans!





Mina julklappar

Tänkta bara lägga upp bilder på det jag fick i julklapp i år. Är jättenöjd faktiskt. Dock saknas det bilder på några få saker.




sverige på samma ställe

Gårdagen spenderades som sagt till att gå runt lite i farsta centrum och kolla liteb bland kläder och annat skit. Hittade inte så mycket om man säger så. Jag tycker det är jobbigt att gå runt i affärer när halva sverige gär en sällskap i samma butik. ne mellandagsrean är inte riktigt min grej.
Efter det åkte vi hem till farmor där det bjöds på julmiddag och så. När vi kom hem tog jag en snabb dusch och väntade in joakim som gjorde mig sällskap under kvällen. vi tog en promenad och badade jacuzzi i blåsten osv. riktigt trevlig kväll.

 
Så här såg jag ut igår. En riktig vår outfit, men solen sken och det var hela
sju grader ute, så varför inte liksom.


Bild tagen hos farmor, vi roade oss med att spela lite twister men lillesyrran
 och hennes kompis. ibland blir man som barn på nytt!


love

kanske är vi inte bra för varandra, och iblan hatar jag dig mer än allt. men ingen står mig så nära som du, ingen vet lika mycket om mig som du. Du är min andra sida och betyder allt för mig!


hysteriskt med folk!

Hej på er kom just hem från en julmiddag hos farmor, jättemysigt! jag och angelica åkte direkt från farsta dit, vi var ju och kollade lite på mellandagsrean som sagt var.. Så sjukt mycket folk. Gick knappt att gå ibland, usch så mycket folk är bland det värsta som finns! aja nu ska jag kolla om det finns något roligt att hitta på. puss!

jag idag!


storm

Godmorgon på er! Fler än oss som haft världes storm ute inatt? själv vaknade jag av världes duns mot sovrumsväggen. blev skit rädd trodde ett träd var påväg egenom väggen, men så var det inte, det var tydligen vår stora paranbol som hade ramlat ner och hänger och dinglar utanför mitt fönster. Sen har något träd fallit också och våra utemöbler låg över hela tomten, sjukt, tur så har vi strömmen kvar i alla fall, vi som aldrig brukar ha ström. aja ska börja fixa mig nu för att åka och kolla lite på mellandagsrean, ha det bäst puss!

jag på prmiisen med hubbebubben!

la familja

Min älskade familj, Mitt allt. önskar jag kunde spola tillbaka tiden, få saker ogjorda. det går inte, ångest, förlåt mamma och pappa, ni förtjänar så mycket bättre. men ni ska veta att ni betyder så enormt mycket för mig. önskar att jag kunde säga hur mycket jag uppskattar er. Allt ni gjort för oss. Önskar jag kunde laga allt som är trasigt. bara fixa allt över en natt. Men tror att det vi gjort är oförlåtligt. Jag älskar er så otroligt mycket, men ibland känns det som om ni inte tycker detsamma, fast det kan jag förstå, jag får skylla mig själv!

en julklapp mamma ch pappa fick av mig och angelica, i hope they like it!


bilder från julbaket dagen innan


då var julstöket över!

hej på er! hoppas ni hade en bra jul! min var jättetrevlig och så klart höll vi de gamla vanliga traditionerna, med frukost med farmor, kyrkogården, kalle anka, julbord med mormor och morfar, tomte och paketöppning. lika dant varje år! men det är kanske det som är meningen med julen. dock är julen inte alls så speciellt längre om man tänker på hur det var när man var yngre! men så är det väl för alla. på bilden ovan ser ni i alla fall hur jag såg ut igår! puss på er!


Julaftons outfit






bara timmar kvar!

Hej på er, är precis klar med all städning och bakning, har inprencip hållit på hela dagen! fast jaag tror nog inte jag är ensam, det är nog väldigt många som ängnat den här dagen åt de! om bara några timmar är det jul, sjukt att det redan har gått ett år sen sist. Det är skrämmande hur tiden går så fort, vilket får mig att tänka väldigt mycket på allt som hänt och händer runt omkring och i familjen, läskigt! 2012 ska bli ett bra år! hoppas jag i alla fall. aja nu ska jag väl bara hänga upp min julstrumpa och se om tomten varit där när jag vaknar ;) puss!



Så snyggt! något av detta hade inte suttit fel i julklapp






Den 23 december

Just nu sitter en morgonpigg Angelica i soffan. Det är inte likt mig tt gå upp klockan nio på en helg, men nu är jag i alla fall upp och det är väl lika bra det. Det är julafton imorgon och detär tusen saker som ska fixas. Städa och baka massor av julgodis är vad jag och sophie kommer syssla med hela dagen! Klä granen ska vi gör ikväll också, det är en tradition varje dag innan julafton. Det är lite stressigt med allt, men det är ju faktiskt julfton redan imorgon!
allt har gjorts lite i sista sekund nu inför jul, eftersom det vart så mycket i skolan. Plugg hit och dit.. Men igår hde vi julavslutning och är nu ledeig två och en halv vecka. Ska bli skönt att få slappna av lite och vila ut innan det nya året startar. Våran avslutning bestod utav fika och pyssel, jag vet att vi går i fjärde klass längre, men det var lite roligt endå. En kopp kaffe och två kort lyckades jag åstakomma under tiden.
 

En bild från igår när några i klassen gjorde ett pepparkakshus



skulle publicerats igår kväll

Hej på er allesammans! Klockan drog iväg som bara den idag, hade en mysig avslutning i skolan och sedan kom Angelica till nacka och vi inhandlade alla julklappar! wop woop! var hemma runt halv 5 och då plockade linus upp mig och Angelica och vi åkte och käkade, bästa mickis bjöd mig på mat! sedan spenderade vi lite tid hemma hos honom, jättekul att träffa folk man inte sätt på länge! sen har hela kvällen gått åt til latt baka, slå in julklappar och städa.. och de är klart på långa vägar.. finns massa mer och ska bakas och städas.. men det tar vi imorgon när jag vaknar! puss och godnatt!


bild från idag..

mot sista skoldagen

Godmorgon på er fina ni! ska snart börja rulla ner mot bussen, för sista dagen i skolan för i år! gud så snabbt tiden har gått, snart är det 2012! aja har lite brottom men hörs senare puss på er!


up and down, hela tiden

Hej på er! Började tidigt idag men hade bara en lektion så kom hem hyffsat tidigt ändå. Träffade då min älskade vän michaela, vilket var supermysigt eftersom vi inte sätts på ett tag! imorgon har vi avslutning i skolan lite snabbt och sedan kommer jag och angelica inhandla alla julklappar! har faktskt inte köppt en ända om jag ska vara ärlig. Annars tänkte jag försöka komma i säng tidigt idag, har ångest och vill helst vakna till en ny dag, kram!

Jag idag!


söt


åh älskar ponchon! från modehus.nu

sleeptime

Så då var man hemma från den sista träningen för i år och har såkallat jullov, jättetråkigt och hade gärna tränat under lovet, men men what to do? aja imorgon blire skola i alla fall, tror dock att jag kommer sluta rätt så tidigt, superskönt! ska hoppa i säng nu i alla fall så godnatt på er fina!

Bjuder på de har tekningarna, lite mer tecknat och inte verklighet! med tusch!

När ljusen slocknar lyser stjärnorna

Idag har jag varit tvungen att prata med skolsköterskan och min mentor igen. Det enda de ville få sakt var väl att de tänkte skriva till socialtjänsten för att hala våran familj ska kunna få mer hjälp.. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Socialtjänsten för mig är någon som kommer för att omplacera barn till nya och bättre familjer, med såklart var det inget sånt det var frågan om i vårt fall. De skulle kunna prata med hela familjen samtidigt för att kunna reda ut problem osv.
Blev ju inte direkt glatt överaskad om man säger så, hatar samtal hit och dit. och kan redan nu föreställa mig hur det kommer se ut om hela familjen sitter hos någon som ska prata.. Det kommer vara tyst, så svart att få fram ord och den där obehagliga kännslan i kroppen kommer krypa fram och ta tag om en. Vill inte tänka på vilken jobbig situation man kommer sitta i då..
Annars ställdes det bara några frågor som jag knappt svarade på. Satt ner och mumlade för mig själv och stirrade ner i marken, var helt enkelt lite för irreterad för tillfället för att göra något annat antar jag.

Bild på mig här om dagen då vi tittade fter julklappar, det som syns på bilden står nu på min lista!  
 



vit jul?

God kväll på er gott folk! har haft en väldigt chill dag måste jag säga, satt kvar i skolan en stund och gjorde klar designen.. orkar inte visa er det idag, känns som om bloggen bara blir full med massa tråkiga bilder, eller är sånt också kul att kolla på i vår blogg? aja efter skolan har jag bara tagit det lugnt kom hem lagom till middagen och sen dess har tiden bara flytit på, hade tänkt att gå och lägga mig tidigt ikväll, men kom just på att jag är ledig imorgon, så varför göra det?:), skulle igentligen till kliniken imorgon men lyckades skuta upp det, skönt! ska i alla fall sätta på en rulle och sen får vi se hur det blir med sömn. Puss och godnatt på er!


Så här såg det ut utanför mitt hus imorse! kanske blir en vit jul ändå!:)

Bloggtips



Denna snygga tjej driver en egen blogg som ni borde läsa. Den handlar om hennes roliga vardag och mycket nu på senaste tiden har handlat om jobb hon gjort på olika galor. Kika in vet jag, bloggen är läsvärd! scenbloggen.com/michaela



Bilder från när vi julklapps shoppade igår




söndagsträning!

Hemma efter en lång och underbar träning med dom bästa, bara älska mitt lag och mår så himlands bra när jag är där! love! nu har jag i alla fall fått i mig lite mat och står redo för att hoppa in i duschen, efter de är det plugg som gäller, har prov imorgon så kan ju vara bra om man läst igenom det en gång så man i alla fall vet vad det handlar om! bättre att börja plugga sent en aldrig!:) aja nu duschen och sen en god kopp chaitea!


Tiden bara flyger iväg ibland

Igår kväll var joakim här på middag och pappa hade gjort lite extra fin mat. fint tillagad hjort med hasselbackspotatis, kantarellsås och sallad. Smakade riktigt bra! Kvällen spenderades vid matbordet med familjen och sen gick vi även ut och badade också. Efter ett tag kom även Sophie, Linn och Romina och gjorde oss sällskap ett tag. Vi kom inte i säng förens fyra i natt, så idag har vi legat och slappat framför teven nästan hela dagen. Men det har varit mysigt det med! Han gick harifrån för för ungefär två timmar sen och nu väntar jag på att mickis ska komma hit och göra mig sällskap i badtunnan.


alla killar har väl en fenemin sida också, eller? :)


sunday

Godmorgon på er! hade fullt upp igår. Först var jag och Angelica i skärholmen och shoppade julklappar.. eller snarare kollade vad vi själva ville ha, hehe :) sen kom jag hem duschade och fixade mig innan vi åt en liten finare middag med familjen, mysigt. Senare kom Romina och Linn över och vi joinade Angelica och Jocke i jacuzzin! superskönt i det äckliga vädret! aja nu ska jag i alla fall åka och träna, är grymt trött men jättetaggad! har bäst puss!


bjuder på en till, eftersom jag inte hunnit ladda upp bilder från gårdagen!

jackan jag önskar mig

Anonym om julklappstips?:
Kan du snälla svara på varifrån jackan kommer? :)

svar: jackan är från new yorker! :)


Fullt upp idag

idag blir det dålig uppdatering. först har jag och sophie varit i skärholmens centrum för att kolla julklappar och nu har vi precis hunnit duschat och fixat oss lite igen. Ikväll blir det middag med familjen och Joakim kommer även hit och gör oss sällskap. Mer mer uppdatering i morgon så ni vete, trevlig lördag alla där ute!




Stabil och stadig tjej, eller?

Fredag fredag och återigen fredag! Visst är det skönt när man känner att helgen äntligen är här. Idag har jag ägnat mig åt att åka skridskor med skolan på idrotten och även vart på någon teater. Skridskor var det flera år sedan man stod på och att hålla balansen var inte det lättaste från början. Det var kul endå, dock var inte teatern lika rolig. Den riktade sig mer till mindre barn om man säger så. Men de som gjorde pjäsen hade lagt ner tid och var duktiga för sin ålder.

Bilder från idag

Sista bilden bjuder jag på.. Världens stabilaste tjej..


Blyerts och tusch


Har ritat lite, ovanför ser ni resultatet, hittade insperation från en bild på internet!

så mycket Starkare en du

Är egentligen ledig idag, men har gjort mig i ordning för att åka tillskolan i alla fall. Tänkte plugga lite extra idag för att kappa lite nu tills slutet av terminen. Efter skolan bär det av direkt till jobbet, hemma lär man inte vara förens runt tio ikväll.
I går var skoldagen inte den bästa, med en klump i magen gick jag runt och försökte vara så glad som möjligt. Träffade även min mentor och skolsyster igår. Satt och tjaffsade om att ta en vikt i över en halvtimme och jag gick med på det till slut. Jag har tappat några kilo i vikt, men så farligt är det endå inte. Har lite svårt att fatta att de plötsligt reagerar så fort.. Men men det är väl bra på ett sett så att man inte fortsätter ner..
Efter skolan åkte jag hem och städade lite, lagade mat åt familjen och väntade på att Joakim skulle komma. Vi tog en promenad och badade jacuzzi i över två timmar så att vi såg ut som russin. Vi satt och pratade om allt möjligt och det känndes riktigt bra. Efter det blev det att krypa ner i sängen och sova.




julklappstips?

Denna jacka står på min önskelista! blev kär i den direkt, den har världens största luva också, love it! aja annars då? kom just hem från träningen och har slängt i mig lite mat. Ska möta romina på en prommis sen, mys var så länge sen vi sågs! Kanske någon annan än jag som skrev matte nationella idag? fy så svårt det var men hoppas att det gick bra i alla fall! imorgon blire muntligt och redovisning i teknik, suck det är så sjukt mycket nu sista veckan! Föresten har ni något bra tips på vad man kan önska sig i julklapp?:)


Ett nytt tag vid varje andetag

Det känns lite bättre idag, men jag kan inte sluta tänka på allt och har fortfarande en stor klump i magen som inte vill släppa. Gårdagen var riktigt jobbig. Jag var inte berädd på vad som skulle tas upp på mitt utvecklingssamtal, men det slutade att både rektor, min mentor, kuratorn och min mamma satt i rummet. Mötet var mer planerat för att prata om min sjukdom i stället för skolan. Det hela slutade i tårar och vi satt en timme och pratade om hur vi skulle lösa allt. Skolan var nämligen oroliga och vill att jag söker hjälp på klinik igen, eftersom de tycker jag blivit sämre. Något jag inte kommer att göra en gång till. Blev väldigt jobbiga diskutioner om mat och om att jag aldrig kommer komma någonstans i livet och aldrig bli tagen på alvar osv.. Helt enkelt tunga ord som fick mig att bryta ner totalt.
Rädd blev jag också, nya saker skrämmer mig ibland. Eftersom jag absolut inte tänker söka till en klinik igen så slutade det med att jag måste träffa psykolog från bup och även väga mig hos skolsyster igen. Måste träffa en akut innan jullovet har skolan berstämt. Vet inte riktigt hur det kommer gå.. Jag är nog en av de svaraste personerna för att öppna sig för folk. Jag gillar helt enkelt inte att dela med mig av mina problem. Jag tycker dem är mina och ingen annans. Får helt enkelt så hur det kommer gå, vet inte riktigt om jag kommer kunna få fram några ord i över huvudtaget om man säger så.
Någon som pratat med psykolog någon gång? Går det att öppna sig för främmande personer? och hjälper det ens? jag vet faktiskt inte, är lite skeptiskt mot det men det är väl värt ett försök antar jag...


keep going girl.. perhaps some day, but not today..


från design lektionen


Hej på er! kom just hem från träningen, älskar min drakfamilj! nu ska jag nog ta en dusch och sedan hoppa i bingen så att jag hinne ladda upp till nationella i matte imorgon, från 09.00-13.30, ovanför ser ni två biler från designlektionen idag. ritat med tusch, dock är dom ju inte klara! aja godnatt på er. puss


Jobbig jobbig jobbig dag

E det så att man inte ser det själv, att man helt enkelt är blind? När andra reagerar är det då man ska inse sanningen? Är det så enkelt att ljuga för sig själv, så att man faktiskt själv tror på lögnerna?
Den här dagen har varit hemskt jobbig, den slutade i tårar och nu vill jag bara försvinna, krypa under täcket och aldrig mer komma fram. Har ingen lust att gå till skolan imorgon, har faktiskt ingen lust till någonting..


aldrig sätt sötare!

 


perfection

Do not look for perfection, no one can be perfect. Perfect does not exist. one day everything will be fine. no thoughts, no anxiety. but it will never be perfect!


färskpressat kan inte bli godare

Snart är det dags för mig att hoppa i säng, det ska inte bli så sent idag som det nästan alltid blir. Först ska jag bara dricka upp min färskpressade juice som jag spenderat tid på att göra. Färskare och godare kan det inte bli en när man pressar egen juice från saftiga apelsiner!
puss och godnatt!


slow down time

Min helg har varit toppen! Där i mot har den gått väldigt snabbt och är nu redan över. I bland skulle det inte skada om tiden gick lite saktare. I fredags så jobbade jag hela kvällen och kom hem rätt så sent och i lördags var jag med Joakim. Hans släkting hade lite julfirande, så vi åt middag och spendreade kvällen där. Sov även kvar där och idag har vi bara tagit det lugnt förutom en långpromenad ute i kylan. Kallt var det, kinderna och näsan vart rosiga utav kylan men det var väldigt mysigt med lite frisk luft i trevligt sällskap. kom hem runt halv fyra idag och har spenderat tiden till att plugga och träffat mina fina vänner Romina och Michaela.

Outfit från i lördags




vi hade i all fall tur med vädret?

Hej på er! kom just hem från skolan, orkade aldrig blogga igår efter jobbet för var helt död och kom hem jättesent. vädret suger idag, usch blir så däppig när det är regn och rusk ute! Annars är det jobb som gäller ikväll också, fyfan, vill verkligen inte!

Så här såg det ut igår! vad hände med vädret?

veckorna går fort!

God morgon! så här ser jag ut just nu. ska väl ta och börja sminka mig, har precis käkat lite frukost, gröt blev det idag. har lite brottom men vi hörs efter att jag kommer hem från jobbet! puss


smile because you wont to, not because you have to

Godmorgom på er, hoppas ni sovit bra! Idag är det ingen skola för min del. Jag är ledig hela dagen, men börjar dock jobba klockan fyra så helt ledig är man inte. Är uppe tidigt också eftersom jag ska till läkaren och kolla mina lungor igen. De ska bara lyssna på dem för att höra om de låter konstiga eller så. Jag hoppa lungimflammationen är borta, men är inte helt säker eftersom det fortfarande rasslar när jag andas ibland, men det kanske kommer i från halsen och inte lungorna.
Gårkvällen spenderades med Joakim, Mysigt mysigt! han sov även kvar här. Det är alltid trevligt med lite sällskap!



night!

Tänkte bara titta in och säga godnatt! min kropp är fruktansvärt öm om man kan säga så.. har så sjukt ont överallt! kommer inte kunna gå imorgon.. tur att man har sovmorgon på torsdagar i alla fall, får ju sova lite längre! Tänkte sätta på en film nu, försöka att somna hyffsat tidigt eftersom jag ska iväg och jobba direkt efter skola, det blir en lång dag! puss och..

Föresten någon som har något bra filmtips? behöver nya rullar att kolla på om kvällarna!

carry you home




min sötnos här om dagen!


dragons träning!

Hej på er! hoppas ni mår bra! själv mår jag helt okej lite trött bara, har även ont i hela kroppen, Träningsvärk och blåmärken överallt, men jag gillar de! och snart bar det av mot träning igen, superskönt och så sjukt kul att träna!

jag valde verkligen rätt!

sliten, men bara att fortsätta

Det var inte igår.. Men det är så mycket just nu, så mycket plugg att jag nästan druknar i det. Förra veckan var helt enkel hemskt jobbig, flera utav skoldagarna hade jag lust att bara försvinna, få vara död i några dagar och sedan återupplivas igen när allt inte var lika jobbigt. Den här veckan är Det också sjukt mycket att göra i skolan, jag antar att det är för att terminen närmar sig sitt slut och allt vi jobbar med ska göras klart innan lovet börjar. Märker på mig själv att kroppen inte riktigt orkar med allt just nu, för jag känner mig extremt trött hela tiden, har lyckats försovit mig och somnat på lektionerna tre gånger under förra veckan.. Jag tror det beror på stress och för lite sömn, så idag ska jag försöka gå och lägga mig tidigt, även om jag har massor att göra. Känner att kroppen behöver det faktiskt.


såhär såg man ut idag, lätt sminkning bestående utav puder, rouge och lite mascara på överfransarna.



love love love!

 

Vill ha dessa snyggingar!!

från nastygal.com


ledig! :D

Godmorgon sunshines! ligger ett tunt snötäcke ute på marken, jättemysigt, dock kommer det säkert att smälta bort under dagen, men ändå det har i alla fall snöat, jag som trodde jag bara hade sovmorgon idag, behövde inte ens komma till skolan, superskönt! så nu ligger jag i sängen med en kopp kaffe, tänkte faktiskt ta vara på dagen så ska gå en promenad med min fina vovve och sedan plugga! puss och kram!

bjuder på den här vackra bilden! usch nyvaken tjej!

true


pepparkaksbakande!

haha riktigt vackert måste jag säga!


bak i skolan!

Hej på er! blev en lång dag i skolan idag och kom inte hem förens halv 7 typ.. vi bakade egna pepparkakshus i skolan idag med temat fördomar, var faktiskt riktigt kul måst jag säga! dagen har faktiskt flytit på ändå, har varit pigg och glad hela dagen, och imorgon har vi kompleteringsförmiddag, och dom som inte har något att kompletera har sovmorgon, så underbart!! nej idag ska jag faktiskt plugga pussar till er!


it just the way the world looks like

Its sad!

 


dessa dagar kommer allt för ofta

Usch sämst dag! allt har gått dåligt och mår inge bra alls, känner mig jättehängig.. kanske påväg att bli sjuk? ska sätta mig och plugga, som jag som vanligt skjutit upp till sista dagen även fast jag i stort sätt inte gjort mycket alls den här helgen. usch ångest för att jag inte presterat tillrekligt bra på träningen också. hate it! ne godnatt på er, vaknar till en ny bättre dag imorgon! kram!



victoria secret fashion show!

God kväll på er! kom just hem från romina, har haft en myskväll där med massa tittande på victoria secret fashion show, både 2009, 10 och 11, åh dör för hur snygga dom är önskar verkligen att jag ahde deras kroppar och utseende! skulle seriöst kunna döda för att se ut som dom, Någon annan som kollat på de? annars kan ni kolla här! ;)



Breaking dawn igen

Nu blr jag strax upplockad utav Joakim, vi ska gå och så på breaking dawn på bio. Har redan sett den men vad spelar det för roll? den var ju bra, så varför inte se den igen :)




recept på bullarna!

till dig som undra om receptet till våra vaniljlussebullar, så är det väldigt enkelt. Man gör bara vanlig lussebulsdeg fast man har i ett ägg och en burk kesella i degen, sen gör man som med vanliga bullar,  rullar ut degen och har på en blandning av smör, socker och vaniljsocker, Tror de är det röran består av som man har på om jag inte minns fel. Sen kan man ju ha russin på om man tycker det är gott! Testa baka! jag lovar att ni kommer gilla dom, mycket bättre en vanliga torr lussebullar.



Lördag!

Godmorgon! super skönt att få sova ut idag! för igår var jag supertrött hela dagen efter skolan åkte jag till torvall för att lämna en nyckel och prata lite med de ansvariga i min gamla förening. Var kul att se alla igen! mer än så gjorde jag inte igår! Nu ska jag och angelica i alla fall baka våra traditionella lussbullar, som vi bakar varje år, julen närmar sig!



vill ha!

 

Love it! från nastygal.com


tupplur!

Hej på er! om precis hem från skolan, är super trött,ska sätta på en film och sova en stund tror jag. vet dock att jag verkligen måste plugga, har SO prov imorgon och har inte en aning om vad jag ska kunna, men tar det ikväll tror jag. Gick sådär på kliniken.. hade tappat i vikt, hon sa att det var lite mer en 1,5 kilo. så nu ska jag dit om två veckor igen och då måste jag gått upp i vikt, har två veckor på mig, det klarar jag! aja känns skönt att ha det överstökat i alla fall. puss!


Mandokliniken

Godmorgon allihopa! har precis fixat mig lite snabbt, lite makeup och plattat håret ni vet! nothing special. Är grymt trött men ska i alla fall börja knata till bussen. Ska till världens mest hatade ställe på jorden, nämligen kliniken. Jag hoppas att det har gått bra, har lyckats gått upp lite av de jag tappade i alla fall! Har annars känt mig nere och gråtfärdig nästan varje dag i typ tre veckor, vet inte varför och det kan komma när som helst på dagen, usch ångest skulle fan kunna döda.. aja måste rulla nu, hörs puss!


RSS 2.0