Natti natti

Nu ska jag krypa ner framför tven och förmodligen somna på soffan.. är extremt trött och måste få lite sömn tills imorgon då vår praktik börjar. jag ska praktisera på Karbin, klättercentret där jag jobbar. det bli förmodligen samma saker att göra som när man jobbar annars, så det blir noginte för svårt. Vi kommer säkert få klättra gratis också, vilket är ett pluss.
Ne nu tänkte jag krypa ner i soffan, Godnatt på er!


Jag just nu..



mellis

mellanmål! vaniljyoghurt och blåbärsproviva


Against all odds - Jay Smith




Love to you

Så mycke jag vill säga, men det finns inga ord. Finns inga ord att beskriva hur mycket du betyder för mig, finns inget som någonsin kommer betyda mer en du. Du är den som står mig närmast, den som jag alltid kan vända mig till och den jag alltid vill ha vid min sida,  den som vet exakt allt om mig. 
Folk tar oss som samma person, behandlar oss som en, fasten vi är två. kanske har de rätt, även om vi är två personer så är bandet mellan oss så starkt att vi ser på allt på samma sätt, agerar ungefär lika och beter oss lika.  skulle något hända dig, skulle en del av mig förvinna. Du är en del av mig, vi delar i stort sätt allt; Hus, kompisar, samma sjukdom och till och med samma blod. Det låter så fånigt att jag skriver allt det här, men det jag vill få fram med det är att jag älskar dig och jag vill alldrig att du försvinenr ur mitt liv, aldrig!



Älskar dig och vi ska klara det här. Det finns inget kanske, Vi SKA! Det tar tid, flera månader, kanske flera år, men vi ska bli friska båda två..


just nu..

Jag är hemma från skolan idag och sitter just nu och äter lite annanas, var så himlans trött imorse och huvudet dunkade av smärta så det vart att stanna hemma.. Jag har bara tagit det lugnt idag och pluggat lite matte, vilket behövs om jag någonsin ska komma ikapp..

Just nu.
 


kort

Nu sitter jag på kliniken, Jag och julia ska just sätta på ett avsnitt av csi ny. Har även möte med min behandlare om 5 minuter, för att prata om hur allt går osv. Hoppas det går fort för jag hatar att sitta och prata med någon som jag inte speciellt mycket tycker om. aja blir bara en kort uppdatering för nu måste jag kila iväg, puss!


Just nu..

stockholm city

Dagen har tillbringats i stan med romina och michaela, Vi skulle ju hitta en present till linus men kom även hem med lite saker till oss själva också.. Det går ju inte att låta bli att shoppa när man väl går runt i affärerna, fick med mig en tröja och en blus eller vad man ska kalla det. ni får se dom imorgon:) Nu är i alla fall presenten klar så då är det lite mindre att tänka på under veckan. Nu tänkte jag lägga mig framför tvn, kommer garanterat att somna så säger godnatt!


Två bilder från dagen


mot stan

Jag just nu! ska in till stan nu med romina och mickis, ska leta en present till vår käre vän linus som fyller 18 bast, så nu börjar jag knata ner till bussen puss på er!


ut i vintervädret

Nu promenad med hubbebubben, Skönt!



3 bilder från igår



uppe tidigt på en söndag

söndag och jag är redan uppe. Är extremt trött, men det är upp och jobba som gäller idag. först ska jag till skolan för att stå på öppet hus och sen blir det att bege sig till klättercentret för att jobba. slutar runt 4 nån gång så lär väl vara hemma igen runt halv 6 ikväll.. Då blir det matte som gäller och hämta min plånbok som jag tappade på bssen igår, som tur var var det någon snäll person som hittade den och hörde av sig till mig igår på facebook, tack och lov säger jag bara, har hur mycket som hälst i plånboken. Hoppas allt ligger kvar bara..




Kan det bli sommar snart


Vill kunna använda massa snygga sommarkläder, så snälla kan det inte bli sommar snart?


Videoinlägg

Hämsk hämskt, men här har ni vårt första videoinlägg..


Frågor och svar

Angelica  ([email protected]) om jeans:
Vart har du köpt den där tröjan?
& du har skitsnygg brun färg på kroppen<3
hur ofta solar du solarium?
kram
Svar: Tröjan är från en affär som heter papaya i usa, dock har jag själv klippt av den.
Tack:) så ofta solar vi inte det går i perioder, ibland kanske man solar två gånger någon vecka men sedan kan det gå över en månad innan man solar igen, det är jätteolika kram

 

Anonym om tårarna rinner:
Har du Sophie varit på en träning ännu? I sådana fall - gick det bra? Fick du några tvångstankar, ångest?
Bli friska snart, båda två!
Svar: Ja det har jag, det fick bra, nej faktiskt inte på träningen kopplar jag liksom bort allt och jag mår så himlans bra när jag är där, för inga av mina kompisar är ju sjuka där.

 
På träningarna mår jag som bäst!

  

Sofie  ([email protected]) om tårarna rinner:
Du som är världens sötaste ju! Kan inte sätta ord på hur söt jag tycker du är. Verkligen en liten pärla! Jösses asså. Haha.
Dina ögon och hela ditt ansikte. Lyssna inte på de elaka rösterna inom dig. För vi andra ser någonting helt annat <3 Believe me!
Hur gör du med plugget nu förresten? Ska du hoppa in i din gamla klass igen eller gå om ?
Stora kramar
Btw, trevligt att träffas idag.
Svar: tack:) förhoppningsvis ska jag hoppa in i min gamla klass, men jag vet inte hur det kommer bli ännu, ska ha möte med skolan den 18 februari och då kommer jag få veta hur jag ska göra..

  

Anonym om lång vinter i år igen!:
ni båda rök rätt?
Hur får man tag i cigaretter? ni båda är minderåriga, eller hur?
samma sak med alkohol.
Har du någonsin önskat att du inte börja röka och dricka?
började du röka för att hålla från att äta?
Svar: Vi får inte röka egentligen, ingen vill väl att ens barn röker..
vi har kompisar som köper som är över 18 osv. Samma när det gäller alkohol, där har vi också vänner som är över 20.
Dricka ångrar vi inte, för det är bara roligt. Men att röka har vi nog båda ångrat ett antal gånger och önskat att vi skulle sluta. Vi gör tappra försök många gånger.
Vi har aldrig gjort det för att känna oss mätta osv, så det beror inte på det.

 

Anonym om mitt matschema:
o my god! Det var mycket mat det, hur får du i dej allt? :P <33
Svar: jadu bra fråga..

 

Anonym om mitt matschema:
Nej det där var faktist inte speciellt mycket jag kan äta hur mycket som helst på kvällen, mackor, godis osv. så det blir bra! men msåte du inte ha gått upp mer efter att du ätit sådär i 3 månader..?
Svar: jag har gått upp ca 8-9 kilo sen jag vägde som minst, så det är ganksa mycket på bara 3 månader. :)

  

Anonym om Look of today:
Angelica, även om det går ganska bra för dej borde du skaffa hjälp som Sophie. Det finns ingen chans att du tar dej ur det här utan hjälp, det har du sagt hjälp också. Snälla, det kommer inte gå utan hjälp..! Jag vill inte verka negativ, men innan det är för sent. Har du tänkt på att skaffa hjälp? Kram! :)
Svar: Jag har tänkt många gånger på att skaffa hjälp igen, men det är så mycket som övrväger att inte göra det. Som tex att jag kommer missa skolan och kommer bli så jävla deprimerad igen osv. men jag har tänkt på det och ibland skulle det faktiskt vara skönt att få hjälp igen, så att man slipper allt man utsätter sig själv för osv. men som det ser ut just nu kommer jag inte söka det för tillfället.
Kram på dig med! :)

 

 

Anonym om Träning:
Kan du inte ta någon bild från hur det går på träningen nu? :D
Svar: Vet inte riktigt vad jag ska fota eftersom jag inte är med och kör utan sitter och gör lite små övningar för mig själv.. Kommer nog inte fota när de andra tränar eftersom andra inte vet vad de kommer tävla med för saker..

 

 

Anonym om Träning:
Fin du är? Har du gått upp någonting sen du började behandlingen sophie och du går fortfarande kvar va? hoppas träningen går bra, kram! :)
Svar: Ja jag har gått upp runt 8-9 kilo sen jag vägde som minst och ja det gör jag. kram

 

Anonym om Årets första dopp:
Fett roligt ändå! :) när gjorde du det första gången? :)
Svar: Det är faktiskt ganska kul, eller det är kul när man väl sitter i bastun och inser att man klarat det! Första gången jag badade isvak var för ca 1 år sen med min gamla klass :)

 

Anonym om Gårkvällen:
vem är tjejen till vänster längst upp?
Svar: Det är Felicia :)

  

camilla om Tema is:
Hur gick de med isvaksbadningen? :P jag badade också isvak när jag gick på gymnasiet o jösses vad kallt det var!
Svar: Det gick bra, väldigt kallt och chockande när man väl var i, men det gick bra i alla fall :)

 

Anonym om To day:
en fråga jag har till er, om ni ska tex åka och bada med gymnasiet alltså klassen, badar ni då även om ni har sjukdomen? och om ni inte badar i gymnasiet badade ni i lågstaidet då med? :) KRAm
Svar: Vi gillar inte att visa oss i bikini, så ofta har vi hoppat över att bada bland folk, men vissa gånger har vi badat på högstadiet, på gymnasiet har vi inte badat i bikini framför hela våra klasser, dock har vi bytt om med klasskompisar i omklädningsrum osv.
Kram!


Fler Frågor och svar kommer inom kort!


Sanningen är skrämmande

Jag förstår inte att allt kan kännas så fel ibland, jag har lyckats gått upp i vikt igen, känner mig glad, men endå är det så svårt att ta till sig att man inte är klar en. Det är en lång bit kvar tills det friska, kanske alldeles för lång väg.. Jag var nere på 30 kilo förut, med behandling gick jag upp till 41, när jag slutade behandlingen gick jag ner igen till 34,5 och nu på egen hand har jag lyckats gått upp till 37,5. Jag tycker det är bra kämpat och känner mig inte speciellt smal, utan normalviktig. Men endå så vet jag att jag har en lång bit kvar, en lång vägg att stegvis ta mig över och det är det som skrämmer mig...



Bilder från idag

Bilder från skolan idag som jag tänkte ni kunde få ta del av. vet inte om ni tycker det är kul att se bilder från skoldagarna, men jag vet inte annars vad jag ska fota, eftersom det är det mina dagar består av till stor del. ni får gärna tycka till om vad ni vill att vi ska skriva om och hur vi kan förbättra bloggen, sen så gör vi så gott vi kan med att uppfylla era krav..

Men som sagt här är iallafall några bilder från idag.



Outfit today

Har precis kommit hem från brandbergen med sophie och har inte hunnit med mer en så idag förutom skolan. slutade väldigt sent idag eftersom vi fått en till lektion på fredagar, så slutade vid klockan fyra idag. Jag slängde inte in min outfit i morse, så tänkte göra det nu.

Så här såg jag ut idag.



mål när jag är frisk

Och det här är ett SKA!, något jag inte tänker låta rinna ut i sanden.


vårkänsla?

Kom just hem från en morgonpromenad med hunden min, så otroligt mysigt väder ute håller ni inte med? Solen lyser och himlen är blå. Blir alltid på bra humör när det är sånt här väder ute! Är hemma från kliniken idag i alla fall, fick ledigt :) och nästa vecka kommer jag att äta frukost hemma och få komma dit till tio istället, skönt va? så idag ska jag försöka plugga lite grann tänkte jag, har lite smått panik då det gäller skolan för jag vill verkligen inte gå om.. i sånna fall funderar jag på att hällre hoppa av och börja jobba för jag tänker inte stå och kolla på när alla tar studenten!

mysigt!


fredag, så skönt!

Det är fredag idag, så skönt! En skoldag kvar och sen är det helg! Jobbigt bara att vi slutar runt fyra idag, eftersom vi ska börja plugga matte B.. usch vad jag inte orkar mer matte egentligen, men men vad ska man göra?..
Ska iallafall ta och bege mig till bussen nu, så puss på er! :)

Sitter och leter lite med webbkameran och så här sr jag ut idag.


fresh

Bjuder på dom här otroligt "vackra" bilderna.. haha nyduschad tjej!


Någonting hemskt

Nu få ni se någonting hemskt, nämligen mig när jag badar isavak. Jag varnar för världes fulaste Angelica, utan smink, utan hår eftersom det är instoppat i mössan och ja en hämsk video helt enkelt och min röst låter inte sådär egentligen, hehe.. ville egentligen inte lägga upp den kan jag säga, men ni måste ju få se när jag badar isvak.. :)

 




mitt matschema

Det var någon som vile se hur mitt matschema såg ut nu. så här har ni det!

Frukost
Alt1:2dl yoghurt/fil, 1,5 dl flingor och 3dl proviva/juice
Alt2: 2 mjuka smörgåsar med ett påläggsalternativ på varje(ex 2tsk leverpastej) och 2dl proviava/juice
Alt3: 1 portion havregrynsgröt, 1dl mjölk, 1 frukt/2 msk sylt och 2,5dl proviava/juice

Mellis
Alt1: 2,5 dl yoghurt/fil och 1,5 dl flingor
Alt2: 2st knäckemackor med ett påläggsalternativ på varje och 3dl proviva/mjölk
Alt3: en risifrutti och 1 frukt/1 digistivkex

Lunch

350g lagad mat (40% pasta/ris/potatis, 30% kött/fisk/kyckling, 20% kokta grönsaker, 10% sås) och 2,5dl mjölk

mellis
Alt1:1 yoggi(125g), 1 frukt och 2dl dricka
Alt2: 2dl yoghurt, 1dl flingor och 2dl dricka
Alt3: 1 mjuk smörgås med et påläggsalternativ och 3 dl dricka

Middag

350g lagad mat (40% pasta/ris/potatis, 30% kött/fisk/kyckling, 20% kokta grönsaker, 10% sås) och 2,5dl mjölk

mellis
Alt: 1frukt/1 digestivkex och 2dl dricka
Alt2: 1 drömyoggi
Alt3: en mjuk smörgås och en kopp te

lite mat va?:O

lång vinter i år igen!

Hej på er!
sitter på kliniken igen då och har precis ätit mellis, känner mig jävligt mätt och längtar verkligen inte till lunchen, det är ju torsdag idag vilket gör att det finns risk för att jag får pankakor till lunch, ucsh mår illa av ens tanken att äta dom. Aja ska i alla fall fortsätta kolla på the town nu. Föresten har ni hört att vintern ska bli som förra året?:O Lång och kall, enligt forskarna ska det i alla fall vara vinter fram till april, fyfan! jag vill ju ha somma nu!



Look of today

Nu känner jag mig lite stressad, ska packa klart väskan och bege mig till skolan som vanligt. Men så här ser jag ut idag iallafall..


Svar på frågor

Anonym om Här är jag idag:
Det verkar som att du har blivit smalare :O Ska du inte få hjälp av Mando snart? :)
Svar: Jag har inte blivit smalare, har faktiskt gått upp en del i vikt. En så länge tänker jag inte ta hjälp av Mando i alla fall, får se hur det blir senare.. :)

 

Anonym om mycket snyggt!:
kan ni inte skriva vart ni hittar alla snygga kläder? ;)
Svar: Det skulle vi kunna göra, men vi vill helst hitta våra egna kläder och förhoppningsvis är det inte lika många som går i samma kläder om man leter lite själv på hemsidor osv. :)

 

elin om jeans:
dom där jeansen är ju helt magiska!
vart har du köpt dem? :)
Svar: Dom är från Ginatrecot

 

johanna & Tuva om jeans:
Var köper ni alla era kläder? Dom är skit snygga! :)
Svar: Vi köper kläder på alla vanliga affärer, som t.ex. Gina, H&M, Vila, Bikbok, Lindex, New Yorker mm. Några kläder är från olika hemsidor också. Tack! :)

 

Anonym om Expressen & DN:
oj, är det en dvärg? haha! :)
Svar: Tror inte den här kommentaren var seriös men ska ändå svara på den som de flesta andra. Malin är absolut inte dvärg, bara någon centimeter kortare en mig (Angelica) , bilden vart dock lite konstig, men dvärg är hon inte! :P

 

Anonym om Här är jag idag:
har du på klackar i skolan? gör fötterna ont?
också hur lång är ni både?
du ser alltid så välklädd. vill du inte någonsin bara koppla av, som har på en hoodie och trackies?
Svar: Jag har inte klackar i skolan eller till skolan, har inte haft klackarna på mig på länge utomhus. Dock använder jag klackarna på outfit bilderna för att se lite längre ut, som jag sagt förut..
Sophie är 155 cm och Angelica är 158 cm.
Jag är inte alltid välklädd.. dock lägger jag bara ut outfit bilder då jag är någorlunda klädd. Jag tycker inte det är någon vitts att visa en outfit i lodiskläder. När jag kommer hem från skolan svirar jag alltid om till mjukiskläder, samma sak när jag träffar mina närmaste vänner, om vi inte ska på fest så klart..

 
Bild från google.


Anonym om Time to go:
vart är blusen köpt? :D
Svar: Den är från Cubus. :)

 

lindalindalinda;*  ([email protected]) om Julia gästbloggar!:
Har julia någon blogg?:) kramar
Svar: Nej tyvärr :/ Kram på dig med!

 

Lina om tårarna rinner:
Vad är erat bästa tips till att snabbt gå ner i vikt?
Kram!
Svar: Vi ger inga tips på hur man kan gå ner i vikt. Kram!

 

camilla om tårarna rinner:
Tänkte bara fråga om ni tappar/tappade mycket hår?
Svar: Jo vi tappar en hel del hår. Värst har det vart för Angelica när hon åkte in på klinik förra gången. Hon tappade då nästan en tredjedel av håret, så fort man tog i det kom högar av hår.. inte speciellt trevligt eller roligt..

 
Håravfall är inte så kul i någon ålder..


Träning

Nu tar jag bussen och möter upp jonna, sen bär det av till torvalla för lite träning, riktigt nice! hörs när jag kommer hem om jag inte däckar på soffan hehe. puss!


Min outfit för träningen hehe


Årets första dopp

Då har man tagit årets första dopp, så skönt och uppfriskande! eller inte.. ne men det var rätt kul faktiskt, eller rättare sagt det var kul när man blivit varm igen för då kunde man känna sig lite stålt över att ha badat isvak. man han knappt känna att det var kallt i vattnet eftersom allt domnade bort helt och hållet. Däremot vart det jävligt kallt när man kom upp på land igen, men det var bara raka vägen in i bastun så vart det bättre. Vi fick ha ryggsäck på oss också, så att man skulle känna hur det kändes om man trillar i på riktigt.
Det filmades faktiskt en video när jag hoppar i, men får se om det kommer upp senare.. ser förmodligen väldigt hämskt ut, haha.

Tre bilder på mig när jag badar isvak, inte de snyggaste.. Har inget hår utsläppt eller någonting, men får bjuda på dem.



...

the mirror never lies.
But sometimes I wish it did.

isvaksdopp nästa

hej på er! snart beger jag mig till hellasgården för isvaksdopp.. Är inte så taggad på att hoppa i vattnet, men men det får göras iallafall. Just nu sitter jag och svarar på en massor av era frågor, så förmodligen kommer det komma ett inlägg med svar till er senare ikväll. jag vet att det brukar dröja ett tag innan svaren kommer upp upp och det är för att det finns så mycket annat som ska hinnas med. men vi ska iallafall svara på era frågor en gång i veckan har vi sagt och oftare om vi hinner.
Nu ska jag packa ner lite varma kläder i väskan och sedan bege mig iväg, ni får ha en trevlig dag så länge! :)




kvällens

Kom just hem från en tre kilometers promenad med michaela, mysigt och otroligt skönt sådär ni vet. Man sover ju så sjukt mycket bättre när man varit ute och gått! så i natt kanske man får sova för en gång skull, nu blir det dags för kvällsrutinen.. godnatt på er!

mycket bra! rekomenderas stort!

Prommis

Två bilder på hubbebubben från våran lilla promenad, blev inte så lång hehe, var ju fan svinkallt ute!



Hemma från isen

Hemma igen från en dag ute på isen. Det var faktiskt ganksa trevligt att åka, men jobbigt vill jag lova er.. kommer förmodligen att ha träningsvärk i både benen och rumpan imorgon, hehe. trodde faktiskt inte det skulle vara så jobbigt att åka långfärdsskridskor, men det är nog en ganska bra träningssport kan jag tänka mig.
Imorgon blir det att åka tillbaka till hellasgården för isvaksdopp, låter väl trevligt att hoppa i en vak? eller inte.. vi ska ha ryggsäck och grejer på oss, så jag kommer aldrig orka ta mig upp. Så om jag inte hör av mig imorgon så dog jag väl i vaken eller något.. Ne lite muskler ska jag väl ta fram så att jag orkar häva mig upp med isdubbarna imorgon :)

Bilder från idag, bilden längst ner är på mig.



To day

Blev hemma för min del idag med, har sovit jättdåligt inatt och har haft ont i huvudet som bara den. Nu sitter jag i alla fall och äter mellis.. som vanligt vid den här tiden då kan man ju säga, funderar på att gå en liten promenad med bubben min också, skulle verkligen vara skönt att få komma ut och röra på sig lite grann och orkar inte vänta på att mina kära vänner ska komma hem från skolan, så det blir nog en prmomenad för mig själv hehe aja puss på er!


2 dl Vaniljyoghurt, 1/2 dl kellogs all bran och 1/2 päron


Tema is

Godmorgon, hoppas ni alla har sovit gott inatt! idag börjar vi klockán nio, vi ska först vara i skolan och ha teori, sen efter lunchen ska vi ut till hällasgården och åka långfärdsskridskor. Det ska väl bli helt okej, så länge jag inte fryser bara. Jag får hoppas alla kläder jag tagit med håller mig varm och god :)
Just nu har vi is som vårt tema inom äventyrsdelen, så det är därför vi är ute på isen den här veckan. Imorgon ska vi liksom bada isvak, brr vad kallt.. Fast jag har ju badat det förut, så det ska nog gå bra den här gången också hoppas jag :)

Jag när jag badar isvak förra året.



seg som fan!

Gud vad dålig uppdatering idag.. men har varit helt slut hela dagen, ska i alla fall försöka komma iväg till kliniken imorgon även fast att jag egentligen bara vill vara hemma, jag menar mamma är ju hemma hela dagen så kan ju lika gärna vara hemma med henne.. man kanske kan försöka få vara hemma en dag till? kommer vara så jobbigt att sitta där och ha ont i huvudet osv, kanske vill jag också bara slippa gå dit för att jag bara inte vill vara på det där stället längre, jag vill ju bara vara någon annan stans än där, vart som hälst. Skolan skulle verkligen inte sitta fel! aja nu ska jag fortsätta kolla på top model:) puss på er!


söta michaela när jag träffade henne idag

När pengarna kommer säger det klick klick




Sjuk

Godmorgon på er! Egentligen borde jag sitta på kliniken just nu och deppa, men är sjuk igen så fick ble hemma för min del, Huvudet dånar, halsen värker och öronen gör ont. Och i morse fick jag också problrm med andningen, mina medisiner ville inte hjälpa så fick ta några tabletter för att det skulle bli bättre, annars har jag sovit hyffsat bra den här natten kanske inte så konstigt eftersom jag bara fick en timmas sömn natten innan. Nu har jag i alla fall just käkat mellis och snart ska och mamma iväg till maxi så jag kan vara med och välja vad jag vill ha för produkter eftersom jag kör laktosfritt nu. Puss! 



mycket snyggt!

Till sommaren?


Gårkvällen

Gårkvällen spenderades hemma hos oss. vi hade till början en mysig tjejkväll med tjejerna. Jag och sophie gjorde olika chokladfoundyer och skar upp en massa god frukt man kunde dom i.  Vi blandade lite drinkar och satt och snackade skit. badade gjorde vi också, hade det nice helt enkelt. Efter några timmar bestämde vi oss för att dra hit några av killarna och fortsätta lite lugnt. Så hela kvällen spenderades med trevligt folk. Jag somnade dock vid halv tre.. men de andra fortsatte tills sex på morgonen. De badade, bastade och hade det trevligt.

Bilder från kvällen.



Varför...

Varför gör man saker man inte borde göra och egentligen aldrig velat göra. Jag förstår inte vad jag tänkte med, det var bara dumt.. Är så fylld av ångest, vet inte om det beror på det eller allt annat, men känns som om jag bara vill gråta. Jag fattar inte vad jag tänker med, men inte är det huvudet iallafall..


jeans

mina nyaste jeans jag köpte som ni aldrig fick se!


Vet inte varför men bilderna blev jättesuddiga.. men orkar inte ta nya..


två bilder från igår

Här är två bilder från våran mysiga kväll igår! Tagna från michaelas blogg



That is hot

Titta vilken söt bikini jag hittade, håller ni inte med?
Jag vill verkligen ha den även om den inte skulle sitta lika snyggt på mig, men vad ska man göra åt saken, den perfekta kroppen är ju inget man bara får. Tror nästan jag ska klicka hem den iallafall, Den kanske sitter snyggt när jag blivit friskare och fått lite mer kvinnliga former..




mysfredag

Kom just hem från michaela, tillbringade kvällen med romina och angelica där, mys! proppat i mig massa grönsaker med dipp, så nu sitter ångesten uppe i halsen även fast det inte är så jätteonyttigt, aja ska lägga mig och kolla på tvn nu och tänka på annat imorgon blir det massa som ska fixas och donas, klockan är ställd på åtta för att gå upp och käka frulle, sen går jag och lägger mig för att sova ut, vill sova länge imorgon för en gångs skull så funderar på att skjuta upp mitt tio mellis lite grann, sov gott och dröm sött alla söta!


Nya stjärntecken!

Helt sjukt.. Nu har man upptäckt att jorden har axelerat alltså flyttat på sig, så datumen till vilket stjäntecken man har är ändrat, Så jag är inte skorpion längre, är nu mera våg.. Det har även kommit ett nytt stjärntecken som heter ormbäraren. Haha konstikt det där men dom säger att det inte ska ändras och att alla ska ha kvar sina stjärntecken även om de inte stämmer, så jag kommer fortfarande kalla mig skorpion!

här e de nya stjärntecknen, Vilket stjärntecken är ni?

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan


Expressen & DN

Hemma från skolan och jag har svirat om till lodiskläder, jätteskönt! Idag har vi som sagt vart på Expressen och DN, på något som heter bakom kulisserna. Många av er som vart där med skolan? jag var där i nian, så har redan gjort allt vi fick göra förut så det var inte så jättekul, men roligare en att sitta i skolan iallafall.

Bilder från när vi var på Expressen och DN.



Här är jag idag

snart är det dags att som vanligt ta sitt pick och pack och bege sig till skolan. vi ska idag mötas vid expressen, där vi ska på studiebesök med klassen. tror vi kommer få se lite mer hur tidningar byggs upp osv, ganska tråkigt med tanke på att vi var på besök där med klassen i 9an.

Har spenderat en liten stund nu till att ta outfit bilder, vilket jag inte lyckades speciellt bra med, men här kommer två bilder på en osminkad Angelica idag.




seg dag

Vet inte vad det är med mig idag..
Är så sjukt jävla trött, känner att jag inte har ork till någonting. Huvudet bankar och känner mig helt efter.
Vet inte riktigt varför, säkert för att jag sov väldigt lite inatt. Har sovt bort hela dagen när jag kom hem kan man säga, somnade liksom sittades i soffan.. snacka om trött? Har haft en klump i magen hela dagen men vet inte varför, sitter och gråter fast ingenting är fel, eller jag kan ju inte säga att allt är rätt men det har liksom inte hänt något speciellt. aja nog om det imorgon blir det nytt schema ska nämligen göra om hela mitt matschema till laktosfritt, ska testa det i två veckor och se om min mage blir bättre, för just nu är den helt cp, Aja vet inte om jag kanske ska gå och lägga mig redan nu, orkar inte med den här dagen mer, imorgon kanske jag mår bättre. Puss och godnatt!



Konstigt nog är jag superglad

Då var man hemma från skolan och det har faktiskt vart en rolig dag idag, bara positvt. Först har det blivt mycket skratt och trevliga stunder med vännerna och sen gick det bra på besökett hos skolsyster också! är faktiskt riktigt glad för det, tror aldrig jag har vart glad över att ha gått upp i vikt, men nu är jag faktiskt det. hoppas det håller i sig nu och fortsätter frammåt, ska ju tillbaka till skolsyster om två veckor för ny vikt och även hälsosamtal. Inget jag ser direkt fram emot eftersom jag kommer behöva snacka med henne typ en halvtimme om livet, hälsa osv. Inte det jag gillar att prata om, tycker bara det är jobbigt och speciellt när man ska prata med henne om det.. Aja ska inte haka upp mig på det nu, utan vara glad över att det gått bra den här gången innan jag börjar se det negativt.

Två bilder från lektionen idag.



lunchen avklarad

Har nyss ätit lunch, är väldigt glad att jag slapp pankakor med sylt och grädde som många andra fick, hade ju seriöst spytt rakt ut över bordet om jag smakade, har aldrig gillat pankakor och kommer aldrig göra det häller, verkligen en av de värst rätterna jag vet. Nu sitter i alla fall jag och Julia och kollar på oskydigt dömt, alltid kul att kolla på serier då man kan sitta och kolla flera avsnitt i rad.. aja vi hörs sen i alla fall puss!



If I Die Young - Sam Tsui


Älskar låten och hans röst, så fin text blir helt tagen.


Time to go

Nu blir det att ge sig av ner till bussen för att åka till skolan. idag kommer jag träffa skolsyster men det känns okej, vet att jag har gått upp i vikt, så det oroar jag mig inte så mycket för. jag är så glad att jag lyckats gått upp lite, även om jag känner mig tjock osv. det posetiva överväger det negativa kan man väl säga. känns rätt så bra helt enkelt.

Jag idag.



Träning

Gud vad klockan har tickat iväg idag! Var ju i alla fall på träningen och det var värkligen superkul, Mår så himlans bra när jag är där, Glömmer liksom allt och bara umgås med människor som är underbara. Gjrde inte så mycket körde några volter och lite styrka, bara lite eftersom jag lovade mamma att bara köra lite försiktigt, Nej nu ska jag fan bli frisk så jag kan träna på heltid! det är ju inte så långt kvar ändå. Måste försöka komma i säng nu så att jag orkar upp imorgon, klockan är ställd på 05.40, suck!
En grej som jag bara känner att jag måste skriva av mig lite om är hur alla kompisar reagerar.. Vissa är ju verkligen stöttande osv, men vissa säger att dom är arga och irriterade på hur vi håller på. Det gör mig verkligen ledsen för det känns inte som om de ser hur man försöker, jag menar hur långt på vägen har jag liksom inte kommit? Förstår att de tykcer att det är jobbigt när vi håller på som vi gör, man att de blir arga kan jag faktiskt inte förstå.. det är ju liksom en sjukdom, men jag antar att de aldrig kommer att förstå, även om de säger att de gör de. Man förstår inte själv förns man har suttigt i samma sits. även om man tror det.


stunten! miss it

Kvällsmellis

Sitter just nu och äter kvällsmellis, frukt och dricka. Sen jag kom hem idag har jag inte gjort någonting, bara vart hemma och tråkat. Får ångest när jag vet att matte och engelskaböckerna ligger och väntar på mig, men orkar verkligen inte ta det idag känner jag..
Imorgon blir det skola som vanligt och besök hos skolsyster, suck hatar att gå dit, hatar att prata med främmande männinskor om mina problem. Tycker inte det angår dem och känns bara fel att säga saker, så sitter hällre tyst och undviker att svara på deras skumma frågor. Det ska tas en vikt också, som jag tror kommer ha gått bra. Våran våg tyder iallafall på det, så får väl se det positivt iallafall.


Mums! rik på c-vitamin och bra för att höja kaliumvärdet i kroppen, som jag behöver.


tårarna rinner

the only thing I want is to be beautiful

Nu hatar jag mig själv jag vill inte se ut så här

vill bara spy när jag ser mig i spegeln.

Snälla jag vill inte.


Fight it through


<- Angelica    Sophie ->



Svar på frågor

Anonym om little girl, big voice:
Vem är hon?? Verkligen enormt duktig! Mållös...
Bra blogg,
Svar: Hon heter Maddi Jane. Och ja för att vara 11 år är hon riktigt grym!;)


Här är låten igen.


Anonym om Bevis!:
Dålig att dom ljuger sådär hallå sjukt ju :o men har en fråga, hur lång tid tar det innan maten smälter ner och man kan inte "spy" upp maten? sitter dom och väntar tills din mat har smällt ner ordenligt sophie på kliniken?
Svar:  Vet inte riktigt hur lång tid det tar men på kliniken får man inte gå på toa förens efter en timma, fast nu när man går på dagvården har dom inte koll på det.

 

Anonym om kliniken:
vad är era bästa ''skönhetstips''? :)
Svar:  oj det var svårt.. men om man har torrt hår, rekommenderar vi silikondroppar till håret, aansiktskräm om man är torr  ansiktet sv. Annars vara lycklig för du mår hela du bättre! :)

 

elin  ([email protected]) om Frågor och svar:
ja jag har undrat om alltså..varför röker ni när ni har detta problem? men ni kommer kunna bli normala så fortf som möjligt för jag vet att ni är såå starka båda två!
använder nån av er löshår elr nåt liknande ?
har nån av er tatuering elr nån piercing nånstans ?
det e de jag undrat !
ta hand nu puss <3
Svar:  Jadu.. Vet inte varför, tycker rökningen dämpar ångsten och när man mår dåligt släpper allt liksom lite, sen när man väl har börjat är det svårt att sluta..
Nej ingen utav oss har löshår eller något sådant.
Nej ingen av oss har någon tatuering, men så fort vi kommit på vad vi vill göra ska vi tatuera oss, vi vill ha något som står för oss två tillsammans.. något förslag kanske?:) vi har båda hål i öronen och i naveln:) tack

 
Inte vår mage på bilden.


Sofie ([email protected]) om Frågor och svar:
Men åh vad irriterande. Personen ovanför som skriver under namnet "HDV patient". Blir så fruktansvärt nyfiken på vem det är så jag håller på att spricka. Vadå vägra skriva sitt namn? -_-
Angelica, du sa förut att om du inte själv lyckades gå upp i vikt skulle du ev få behandling igen. Vart isåfall? Om de skulle remittera dig till mando skulle du då "acceptera" platsen där eller totalvägre?<3
Svar: ja det sägs så och det är många som tjatar på att jag ska anmäla mig till behandling igen. I så fall handlar det om Mandokliniken och om jag inte skulle klara det här kommer jag nog att acceptera hjälpen. :)

 

Anonym om sommar snart?:
sophie din kropp på denna bild är helt sjukt perfekt varför ville du bli smalare?? Du hade ju rena victoria secret kroppen helt seriöst sjukt vältränad och sånt. förstår verkligen inte
Svar:  Vet inte riktigt om jag kan hålla med hehe, men tack så mycket. Nu när jag går upp är jag rädd att jag ska bli mycket tjockare vilket skrämmer mig, Känner mig redan större en vad jag var när jag var frisk. från början ville jag bara ha lite plattare mage.. men slutade så här, man ska inte leka med bantning för det går inte alltid som man tänkt sig, plötsligt sitter man i en ond cirkel som inte går att ta sig ur..

 
Nja inte direkt..


klara om kliniken:
Hej! Har bara en fråga till dig Angelica: Vad använder du för färg när du färgar håret? Jättefint!
Svar:  Vet inte riktigt, färgar alltid hos frisören, men jag färgar aldrig hela håret utan lägger bara i ljusa slingor, då ser det mer naturligt ut tycker jag, tack:)

 

s om kliniken:
hur många besökare har ni ungefär? :)
Svar: runt 400. Vanligtvis strax under, men det händer att det stiger över ibland. :)

 

Anonym om kliniken:
går julia oxå där eller bara hälsa på?
Svar: Ja Julia går också där.:)



flicka om Frågor och svar:
hej, jag är 172 cm och väger 67 är det mycket? jag tycker själv att jag är tjock å mina lår är jätte stora. Är jag tjock?
Svar: Nej du är inte tjock, helt normalviktig enligt BMI, så inget du ska tänka på eller känna dig, kram!

 

Anonym om Middag på kinarestaurang:
var har ni köpt mössorna som ni har på denna bild? skitsnygga! :)
Svar: Dom är från stadium, dock köpta för cirka ett år sedan. Tack:)

 

Anonym om En och en halv timmes sömn..:
ni vet väl anledningen till sömnproblemen? när kroppen är inställd på svält kan den inte "slappna av". sömnproblem ger ju på sikt depression..så det kan bli en enda svart cirkel. har ni fått sömnmedicin utskrivet någon gång?
Svar: Ja det vet vi och vissa gånger vill man bara dö för att man mår så dåligt. Nej ingen utav oss har fått det utskrivet.



Missade tiden hos skolsyster

Skolan idag har gått bra, vi har bara gått igenom praoen typ, så slutade runt 11. skitskönt! och imorgon börjar vi klockan ett, ännu skönare, haha. Missade tiden hos skolsyster, eller rättare sagt jag "glömde" den.. men men ska dit på torsdag istället, så kommer inte undan direkt. Får alltid panik av att veta att jag ska dit, blir så osäker vid dessa tillfällen, men jag måste så det är bara att härda ut.

Två bilder från dag.


True

Finns så mycket som ni inte vet, finns så mycket som många inte vet, önskar att jag kunde berätta men det går liksom inte, döljer nog hälften utav vad ni vet. Stänger in det inom mig själv. kanske gör det inte saken bättre, för sanningen kommer någon gång att komma fram.



Jag ljuger inte, döljer kanske bara sanningen lite grann..

Ätit ute idag

Hej på er söta läsare!
Dagen har spännderts ensam här på kliniken för julia var sjuk, men dagen har faktiskt rullat på ganska bra ändå..
På lunchen var jag och en till pasient ute och åt lunch på en resturang med två behandlare, Var faktiskt helt okej, skönt att slippa äta här med folk som sitter och klagar på allt, desutom fick jag ju välja bland några rätter vad jag ville ha, så jag slapp ju maten här som är värre än skolmaten. Såklart kom ju ångesten efter men det var inte lika illa som att sitta på kliniken. Imorgon kommer jag att få åka lite tidigare här ifrån eftersom jag ska vara med och träna, ska verkligen bli jättekul. Min behandlare har dock sagt att jag inte får träna, Men hon får skylla sig själv som ändrar grejer hon säger, så imorgon blir min första träning på jag vet inte hur länge, ska bli riktigt kul även om jag inte kommer få göra så mycket. Är faktiskt jävligt nervös. Nu ska jag i alla fall försöka sätta mig och plugga lite, känner att jag behöver få något gjort om jag ska slippa gå om när jag kommer tillbaka. puss!

just nu då!

So qute

Skulle inte dessa sitta fint frammåt sommaren? Det tyckeer iallfall jag, är kär i alla söta kläder som börjar komma.




Svar till er.

camilla ([email protected]) om gårdagens:

ÅÅ grymt snygg tröja, vart e den köpt?

Svar: Tack! Den är från New Yorker

 

Anna om fresh:

Hur set ditt matschema ut från Manometerkleniken? Kämpa på!

Svar: Jag ska lägga ut det på bloggen när jag har tid:) Tack!

 

Anonym om tummen ner!:

vart brukar ni sola? :)

Svar:  Vi solar oftast i brandbergen:)

 

Anonym om Vaknade nu..:

Om det är meningen att du ska gå upp i vikt så borde du inte bara dricka en milkshake till lunch?

Svar:  Nej händer inte så ofta jag äter det,men ibland är man bara inte hungrig.

 

om mys på en fredag:

hur kommer du att göra med skolan sophie? :)

Svar:  Jag ska försöka komma tillbaka till skolan så snabbt som möjligt och då ska lärarna lägga upp en plan på hur jag ska komma ikapp, pratade ju om förut att kanske börja om nästa år, men känner att jag aldrig skulle klara att se mina vänner ta studenten utan mig..

 

Camilla om walking in the winterland:

Hoppas verkligen att du får åka :) vart ser du på blue water high någonstans? :) jag och syrran älskar det programmet hihi

Svar:  Har boxen hemma haha, ja visst är det bra?;)

 

Anonym om walking in the winterland:

Är det jobbigt för er att alla kommer med sina bekymmer till er och ber om hjälp när ni själva är mitt uppe i det?
Hoppas verkligen att ni tar er ur det!

Svar: Nej då! Det känns bara bra om vi på något sätt kan hjälpa till, för vi vill ju verkligen inte att folk ska hamna i sjukdomen, för man går miste om så jävla mycket..  tack:)

Anonym om walking in the winterland:

har julia blogg?

Svar:  Nej tyvärr inte.

 

Anonym om Rip min telefon!:

Hej tjejer!
Jag har börjat få ångest 'attacker' varje gång jag äter nånting som är sött,fett o så och har börjat träna mer än vanligt. När jag ätit vill jag få upp det o brukar försöka med det, som tur är hatar jag att spy så lyckas aldrig. Men har ni nåt tips för att få bort tankarna?
Jag önskar er all lycka i att bli friska! Kram :)

Svar: Det är så himla svårt att kontrollera sina tankar även om man så gärna vill,  Det bästa är att prata men någon om dem kanske en jättenära vän, mamma eller pappa, eller en mentor, för ibland kan det vara lättare att prata med någon man inte känner. På abkontakt.se kan du läsa mer om mentorer och kanske ta steget att skaffa en, du kan välja själv om du vill träffa personen eller om du vill ha mejlkontakt osv, dom har tystnadsplikt så sånt behöver du inte oroa dig för:) Tack

 

Anonym om wii:

are you allowed to do Wii fit??
i mean, you havent been a day patiant for that long have you? are you really allowed to do like exercise and that? or do you just not tell your supervisor?
just wondering, it seems like you would still be doing hte whole "No activity" ?

Svar: Jag tycker jag verkligen är tillräckligt frisk för att träna, vet att min behandlare skulle säga att jag inte får, men hon behöver ju inte få veta allt, jag är liksom inte speciellt sjuk längre och jag tycker i alla fall att jag är frisk nog för att träna.

 

bella om Rolig dag på jobbet:

Vilket klättringscenter? :) Är det där i Sickla?

Svar: Nej det ligger inte i sickla. Karbin heter det och ligger ganska nära liljeholmen :)

 

Anonym om Tills i sommar kanske?:

Jättefina, vart kommer dom ifrån? :)

Svar: de är ifrån Asos.com :)

 

Nea om lång dag idag:

=) jag har för mig att du nämnt att du ridit? kan du inte praktisera på ett stall eller ridsportbutik?
lycka till kram

Svar:  ja jag har ridit men tyvärr så får jag inte det, det måste ha något med äventyrssporter att göra..:) tack kram på dig med

 

Anonym om En och en halv timmes sömn..:

Vad använder ni för ansiktskrämer (om ni gör det) eftersom ni har sån fin hy?
Gryyym blogg måste jag bara säga!!

Svar: Vi använder inte ansiktskrämer, förutom ibland någon åerfuktande ansiktskräm. I så fall brukar det vara Garnier Nordic Essentials.
Tack! :)

 

Anonym om it hurts inside:

Hej Sophie en fråga bara? När du tränade cheerleading förut när du var sjuk, hur lite vägde du som minst när du tränade då och hur orkade du träna då? var inte det jätte jobbigt utan någon energi, utan mat liksom? Eller åt du för att du visste att du skulle träna eller var du helt tom när du tränade? :o <3

Svar:  Som minst när jag tränade vägde jag nog 37 tror jag, sen fick jag inte träna längre och då gick jag ner runt 7,5 kilo till, Asso jag kan inte påstå att jag hade någon ork, hade ju knappt någon mat i kroppen så fick ju liksom ingen energi.. Var alltid trött och utmattad, kram

 


plugg plugg och plugg

Snart ska jag sätta mig ner och plugga matte och engelska, så kommer nog bli några timmar framför böckerna, men men måste komma ikapp lite. imorgon blir det skola igen och träffa skolsyster, usch vill verkligen inte.. men men enligt vågen ska jag inte behöva oroa mig för besöket, så hoppas det går bra.

Från skolan idag.



The right way

Ny vecka, ny start ocj jag är på bra humör. När jag kom hem idag så plockade jag fram vågen som mina päron gömt. Jag ville väga mig för att veta hur mycket jag väger, ska nämligen till skolsyster imorgon och vill ju att det ska ha gått frammåt när jag ställer mig på hennes våg imorgon.
Så plockade fram vågen och kände mig faktiskt rädd för vad den skulle visa. Jag menar det kändes verkligen som om jag hade gått upp i vikt, men jag var ändå rädd att den skulle visa tvärtom..
Behövde inte oroa mig när vågen visat att jag gått upp i vikt och jag är faktiskt glad att det visade på en uppgång och inte tvärtom. Jag måste göra framsteg nu så att jag inte tappar greppet helt, även om jag redan känner att alla kropsdelar blivit större, så är det bara att fortsätta. Jag kan ju inte leva så här hela mitt liv, måste börja leva livet istället för att gömma sig från det.


Ett steg på vägen, ett steg till det bättre.


it's never to late

Godmorgon! Sitter här på kliniken igen då, har en klump i magen men vet faktiskt inte riktigt varför, eller jo det vet jag nog, är nervös för mötet jag ska ha med min behandlare, Ska ju bestämmas om jag får vara med och träna och så idag. Har verkligen börjat fått ångest över hur jag ser ut. Seriöst höll på att börja gråta när jag skulle välja kläder i helgen, klarar inte av att kolla på mig själv för jag blir så jävla äcklad. Önskar verkligen att jag aldrig blivit sjuk så att jag inte hade alla dessa tankar, då hade jag ju inte haft något att jämföra mig med, nu kollar jag ju bara tillbaka på hur jag såg ut innan jag lades in och ser bara hur mycket större jag är nu. Fan det dubbla. Ångest.. önskar att man bara kunde spola tiden.



Snabba ryck

Morsning på er, nu är det strax dags att pallra sig till bussen for en ny skolvecka, suck.. jag är så himlans trött på skolan just nu, men vad ska man göra, det är bara att försöka stå ut iallafall.

Jag idag.



Solsidan

Världens bästa program? jag bara älskar det, Håller ni inte med? måste köpa boxen sen när den kommer ut!



Bilder från igår

Några bilder från igår, dock bara från när vi var hemma hos isabell för sedan vart kameran bortglömd. vi drog hem väldigt tidigt från henne imorse för sophie skulle äta och jag jobba, men natten vart en plåga för mig. Jag fick feber och låg och mådde dåligt hela natten, morgonen var inte mycket bättre så kunde inte jobba idag,  utan vart hemma for att vila upp mig.. Jag har dock inte haft feber sen imorse, så om det håller i sig så kan jag nog gå till skolan imorgon iallafall.

Bilder från igår.



gårdagens

 Godmorgon på er, vart ingen uppdatering för mig igår, vilket berodde på att jag jobbade och när jag kom hem var det bara att börja fixa sig för att på kvällen dra hem till isabell med tjejerna. vi fixade oss lite smått där och satt och snackade en massa skit, alltid kul! senare på kvällen drog vi hem till snyggingen bella där vi spenderade kvällen med en massa vänner, riktigt trevligt att träffa lite folk. vid fem, sex någonting var vi hemma hos isabell där vi spenderade natten. Fylleåt gjorde vi också, duktig jag är haha, men det är faktiskt mycket lättare att äta vid sådanna tillfällen. Så ett pluss i kanten där.

outfit för igår.

Så här såg jag ut igår, en enkel outfit men endå snyggt tycker jag..


fresh

Ny duschad och fresh! då blir det att fixa inför kvällen för känner att jag måste ut och göra något även om jag typ somnar vilken sekund som helst hehe.. ska ringa mickis nu och se hur planerna ser ut, puss!



fix

Godmorgon sunshines! Har just ätit lunch och fan vad jobbigt det var idag dom sista tuggorna gick knappt att få ner eftersom maten typ satt uppe i helsen. Tar det i alla fall lugnt framför tvn just och kollar på punk'd weekend på mtv, grymt roligt program! Känner mig helt slut idag orkar knappt gå typ som om jag hade varit magsjuk eller något. ska snart hoppa in i duschen och se om jag piggnar till, för om vi ska ut ikväll är det en hel del som måste fixas,


Nu sätter jag på hög musik och ska ta en lång och varm dusch puss!

gudöfolket

Kom just hem,jag och angelica har varit ute och snackat med romina i över en timma, haha. Men det var jätte skönt, snackat om allt från himmel till jord, ni vet som tjejer brukar göra?:) var i alla fall kul att träffa henne och det är så bra att vi är några tjejer som bor här i området, så helt öde är det ju inte ändå. aja nu ska ja dra på mig mina mystofflor och lägga mig framför tvn, hörs imorgon puss!

tummen ner!

Blir en hemma kväll idag, har ju varit sjuk så lika bra att friskna till helt, men imorgon blir det utgång är grymt taggad! Kom just hem i alla fall jag och angelica tänkte ta en snabbis förbi solariumet men när vi kommer dit funkar inte växlaren och inga affärer hade öppet så det var ju bara att pallra sig hemmot, så nu är man fortfarande blek:( aja skönt att bara vara hemma med familjen ibland, blir väl att sätta på någon ruller eller något sen, puss!


Tänk om man också kunde..

Jag vill verkligen också kunna sjunga, blir så himlans avundsjuk på dem som verkligen kan.. Josefine i min klass viasade mig den här låten som sjungs av hennes kompis och man kan inte bli annat en avundsjuk, vill också ha en bra röst.. men man får ju inte allt man vill ha, men hon är väldigt duktig.






Vaknade nu..

Gud vad trött jag är, vaknade precis på soffan där jag sovit några timmar. Känner mig väldigt seg just nu, men funderar på att åka till brandbergen med sophie och kanske sola. men vet inte riktigt om jag är vaken en att pallra mig iväg.. Här presis ätit middag också, paj med broccoli och skinka. Den smakade helt okej, men nu sitter jag här jätte mätt, aldeles för mätt, åt på tok för mycket.. maten sitter högst upp i halsen, mår så jävla illa..

Bilder från skolan idag som flytit på som vanligt!



mys på en fredag

Hej på er!
blev att vara hemma för min del idag också, känner mig bättre en igår, men har sovit dåligt och haft feber inatt så kände att jag lika gärna kan vara hemma. Nog hade jag orkat vara där och så för jättesjuk är jag ju inte men det är ju alltid skönare att vara hemma ni vet?;)
Så har sluppigt det där stället några dagar nu vilkt är otroligt skönt! Snart ska jag lägga mig i bastun och typ bara ta hand om mig själv, ansiktsmask och fotbad tänkte jag, inte helt fel en fredagseftermiddag!



bad things happen for a reason

Snart är det dags för mig att börja knata ner till bussen, jobbigt värre.. tänkte snabbt slänga in en dagens outfit bara och så.
Föresten har provsvaren sen jag var hos läkaren kommit. De visade tydligen dåligt. Tog ju urinprov eftersom det är blandannat det som visat dåligt. Den här gången var det inte samma fel som förut, utan nu var det tydligen röda blodkroppar i det? Vet inte om det menas med att det är blod i det eller vad det nu är, eller om det är farligt. men har iallafall fått en ny tid hos läkaren om två veckor typ. Det är så konstigt att kroppen kan må dåligt utan att man känner av det, jag menar jag känner mig ju hur frisk som hälst. men men dåliga saker händer väl av en anledning, så det har väl något positivt i slutändan hoppas jag..

Jag idag, lånade lite kläder av sophie.


walking in the winterland

kom just hem från en lång och skön promenad med michaela, jätteskönt med friskt luft! Snackat om allt och inget som vanligt men alltid lika skönt! Blir bara mer taggad när vi snackar om resan i påsk, jag ska med så är det! Nu blire att kolla på blue water high och käka mitt kvällsmellis. puss!



Rip min telefon!

Kul att min telefon är trasig, saken man stoppar in laddaren i har gått sönder.. så kan inte ladda den och nu tog det sista batteriet slut:(, ska skicka in den på lagning så att de kan fixa det så fort som möjlig för vill ju liksom inte leva på den här telefonen speciellt länge.. Hur ska jag klara mig nu liksom?


kul...


just nu..

Ett sent mellanmål skulle igentligen ätits klockan tre



wii

Är hemma från kliniken idag hade feber och skit i natt. Ganska skönt faktiskt, julia är ju också sjuk så det finns ju absolut inget att göra där. Just nu har jag i alla fall käkat lite alvedon och kör lite wii fit, det var länge sen jag körde det, kanske ett år? Aja kul är det i alla fall och man känner hur det tar i magen:)



jag är sjuk, eller...

Jag är hemma från skolan idag, varför vet jag egentligen inte. Intalade mig själv imorse at jag hade ont i huvudet och kanske hade jag det, men bara lite isåfall, inte så att jag inte klarat av att gå till skolan. Tror jag intalade mig själv att vara sjuk för att helt enkelt slippa gå till skolan idag, eller rättare sagt träffa skolsyster som det var inbokat idag. Jag vägde mig igår och det var ingen skildnad på vågen, en bit ner till och med.. Jag kan inte visa att det inte gått så bra, för då kommer jag inte få vara med på olika aktiviteter och det kan bli en remiss tillbaka till Mandokliniken. Skulle det bli så, så kommer jag inte ens få gå i skolan och det är väl därför jag är hemma idag antar jag, jag är för rädd att få höra att det inte gått bra, för rädd för att ta alla konsekvenser..
Nu kommer det bli en ny tid nästa vecka och då ska det fan ha gått frammåt, så att jag kan känna mig säker när jag ställer mig på vågen..

Sitter just nu och äter frukost en activia på 125 ml, det sägs att de ska vara bra för magen.


it hurts, but thats life

Mår skit
tårarna rinner
vad jag gör jag för fel?
vill bara höra att jag duger
vill bara höra att jag gör något bra
ligger i fosterställning och skakar
vad fan är det för fel på mig?
orden sårar
Kan lika gärna skita i det här för jag får ändå bara höra hur dålig jag är.
Jag är svag, jävligt svag
jag tar åt mig av allt, kanske är det de som är felet.
vill bara vara en förebild för dig, men det vet jag att ja inte är.
har fått det bekräfftat. kanske lika gärna ska hoppa av det här, du har nog rätt det skulle inte spela någon roll!
Jag önskar att du kunde se att jag gör det blandannat för dig, för att jag älskar dig och vill att allt ska bli bra.
Men som du säger, jag kanske lika gärna ska hoppa av?



Rolig dag på jobbet

kvällen har spenderats på klättercentret, där jag och malin jobbat som instruktörer idag. vi fick några personer att ta hand om och säkra, men det gick bra. de jag säkrade var så himlans roliga, ett par bögar eller homosexuella låter lite bättre att säga kanske.. haha så skön humor och så glada av sig, man kan ju inte göra annat en att vara glad i deras omgivning! Så det vart en riktigt rolig dag på jobbet.





Start på dagen

Är ledig från skolan idag, så det har vart jätteskönt. meningen är ju att vi ska leta efter praoplatser idag, har dock inte hittat någon en.. tänkte strax hoppa in i duschen innan det blir dags att bege sig till jobbet, jag och Malin ska hålla en dropp in kurs nu på kvällen, så kommer hemn senare ikväll.
Ska först dricka upp min start på dagen, nämligen en smothie gjord på ananas, blåbär, hallon, vinbär och youghurt, mums!




me like

Den här tatueringen gillar jag, Så när jag skaffar min första tatuering, blir det nog något liknande. Hoppas att det blir snart!


Onsdag

Hej på er! Sitter här på klinken och har precis ätit lunch, det gick väl hyffsat bra men tog väl lite tid. Taxin var jättemycket försenad idag så fick äte frukost hemma, det var samma visa igår också, Förstår inte vad taxis har för problem egentligen.. Fast åt andra sidan gör det mig inget att jag behöver vara här lite kortare:) Aja nu är det bara en och två halv timma kvar tills jag får åka hem, skönt! ska fördriva tiden med att kolla på några avsnitt blue water high och kanske sova? förstår inte att jag inte är trött på dagarna när jag bara sover ca 4 timmar varje natt. Nog snackat om det vi hörs sen puss!



lång dag idag

Nu är jag hemma eller kom hem för en timme sen ungefär. Först idag har det varit vanlig skola och vi har spenderat hela dagen åt att leta efter praktikplats tills resten av terminen, men jag har såklart inte hittat någon.. Någon som har förslag kanske? ska vara något ställe, butik som är kopplad till friluftslivet eller någon speciell aktivitet, typ en nationalpark, något center eller någon butik inriktad på en speciell aktivitet.. Tipsa gärna isåfall! :)
Vi slutade ganska tidigt idag, men stannade kvar i skolan tills fyra då vi gick till centrumet för att ta nån typ av middag, eftersom vi senare skulle på en kurs och inte skulle vara hemma förens halv tio. Kursen var inom jobbet jag har just nu som klätterinstruktör och nu har jag gått vidare ett steg och får hålla flera kurser och även vara huvudinstruktör, så det är positivt även om kursen inte var den roligaste direkt..

Från skolan idag.



it hurts inside

Haha kul att min behandlare blev ganska så ägd när jag visade att hon hade skrivit att jag skulle få träna nästa vecka. Alla möjlig bortförklaringar kom hon med haha, Är så sjukt jävla irriterad på det här stället, Fattar inte att de gör så man tappar förtroendet om och om igen. sjukt.. Jag orkar i alla fall inte bry mig om vad hon säger, jag går till baka till träningen en gång i veckan nästa vecka vare sig hon vill eller inte, punkt slut! Jag tänker fan inte gå upp mer annars.Det är ju liksom en vecka kvar så kommer ju säkert att ha gått upp ett kilo till tills dess. Fuck jävla kliniken!



little girl, big voice


Sjukt hon är bara elva år! lyssna på låten hon är grymt duktig!

Middag



Dagens mat.. Biff, potatis,sås och kokta grönsaker, suck mår illa och sprängs snart, sjukt hur mycket man behöver äta!


Julia gästbloggar!

Tjaaaa, julia här, tänkte gästblogga lite etersom tvillingarna vart så dåliga på att uppdatera idag. Just nu sitter jag och sophie och degar i soffan framför våra macs. Riktigt seg dag idag, fast det är det ju alltid här, ska se om man kan övertala sophie att spela lite sims, haha år sen jag spelade det men det är så jälva kuuuul :) puss så länge


Tills i sommar kanske?

 





school next

Godmorgon på er där ute, idag är det skola som vanligt och tror att ni alla flästa går i skolan idag. eller ågon som fortfarande har lov? isåfall är jag avundsjuk som fan.. idag kommer det inte bli mer uppdatering från min del förens runt kanske tio ikväll. ska nämligen på en utbildning efter skolan, eller utbildning, en kurs inom klättringen, så vi kan få fler arbeten och kurser att ta hand om på klättercentret. men det kommer nog bli en kul kurs hoppas jag, två timmar lång så ska väl stå ut iallafall.
nu börjar klockan ticka och det är dags att dra sig ner mot bussen, puss så länge!

Jag idag.



thay say bad things happens for a reason

Men vad fan är anledningen? tänker på det men kan inte komma på en anledning, jag menar det gör ju inte direkt något bättre? jag har hittat en sak som är positiv med den här behandlingen och det är att jag inte är lika spruträdd längre. Sen finns det inget mer! mår bara skit när jag ser på mig själv, mår skit när jag behöver trycka i mig saker jag inte vill ha, mår skit när jag inte får göra det jag vill och inte får ha någon kontroll, Visst min kropp kanske kommer bli frisk, men jag tror aldrig att jag kommer bli det, tankarna kommer alltid finnas kvar och jag kommer aldrig gilla hur jag ser ut, kommer alltid ha ångest när jag ätit och alltid kommer jag vara ledsen på insidan. önskar att det var jag som blev frisk och tänkte normalt men att min kropp fortfarande var sjuk, hällre det än tvärtom förstår ni? då skulle jag i alla fall må bättre på insidan..

Bevis!

God kväll!
När jag kom hem idag hade mamma varit på min skola och hämtat mitt busskort och fixat photo shop till min data, Dock fattar jag verkligen ingenting av mitt nya photo shop, brukar ju inte använda adobe photo shop cs4, så unnder kvällen har jag spänderat några timmar till att lära mig några grunder, dock har jag kanske 10 timmar kvar på den flmen? aja börjar i alla fall hitta vart vissa grejer finns osv även om jag inte vet hur man använder de än hehe..
Är jävligt lack på min behandlare också, de ljuger som vanligt, idag sa hon att hon inte hade sagt att jag skulle få börja träna en dag i veckan, vecka 3. men jag har bevis det står på ett papper som hon skrev till mig, så nu ska hon fan få för att hon säger att jag hittar på saker!



Tror jag ska sova snart..

idag har vart en seg dag, har vart så himlans trött eftersom jag knappt sov inatt. Det slutade med att jag skippade sista lektionen och gick hem, så nu har jag ennu mera plugg att ta tag i, men tror att jag skippar det idag för tänkte snart hoppa i säng, fasten klockan inte ens är åtta.. Lär ju vara piggare imorgon iallafall om jag lägger mig såhär tidigt, så det är väl det positiva i det hela.

Några bilder från idag.


kliniken

Ja, då sitter man på kliniken igen, Har träffat dietisten så är smått irriterad.. Nu får jag längre inte själv välja vad jag vill ha för mellanmål osv, utan har bestämda vissa dagar,  skit jobbigt, nu kanske jag måste sitta och proppa i mig något jag inte ens vill ha, Har i alla fall julia här idag vilket är skönt för då fördrivs ju tiden mycket snabbare, aja ska försöka sova lite nu eftersom jag bara fick 3,5 timmars sömn inatt. puss!


Dålig bild hehe men jag och julia i alla fall..

En och en halv timmes sömn..

Godmorgon på er! Idag vart det upp tidigt eftersom det är skola idag, redan klockan fem ringde klockan och jag är inte speciellt pigg eftersom jag kom i säng halv fyra inatt.. En och en halv timmes sömn bara, fattar inte hur jag ska orka med skolan idag, haha men det löser väl sig. Jag har fått jättesvåra sömn problem nu på sistone och jag ber till gud att det inte ska bli som förut då det tog tre timmar att somna och jag vaknade var femte minut hela nätterna, under de perjoderna kunde jag ligga vaken och gråta på nätterna för att jag aldrig fick sova.. Ne jag hoppas verkligen inte att det är påväg tillbaka!

Jag idag.



Frågor och svar

Anonym om Att ta tag i..:
VARFÖR ÄR SALT DÅLIGT ? :o
JAG ÄTER MYCKET SALT, MEN VISSTE INTE ATT DET VAR FARLIGT , ÄR DET DET ? :O
SNÄLLA SVARA
Svar: Salt är farligt i för stor mängd, och både jag och sophie har problem med att vi saltar exakt allt vi äter, soppa, fiskpinnar mackor till och med pannkakor har det hänt att vi saltar och när vi saltar så handlar det inte om små mängder utan nästan om matskedar till varje måltid.. Salt i för stor mängd kan ge högt blodtryck och hjärtproblem.


 


Anonym om sommar snart?:
hur kunde du bli sjuk? jättefin kropp verkligen :)
Svar: Ja jag vet faktiskt inte, fattade inte hur angelica kunde bli sjuk, det var ju liksom bara att äta.. men sen hamnade jag själv där och antar att man påverkas fast man inte tror man gör det. :)

 

Anonym om sommaren 2010:
va ni sjuka då?,en fråga till har ni haft kille eller har ni nu , vad säger dom för att ni e sjuka nu o sånt puss kämpa på alla kmr bli bra tjejer ni är bäst!
Svar: i somras var vi båda sjuka ja. Just nu har vi ingen kille, men jag Angelica  hade i somras och han tog det väl ganska bra antar jag, vi brukade inte direkt prata så mycket om det, utan lät det ligga vid sidan om.
Tack vad glada vi blir! :)

 

Anonym om sommaren 2010:
vad använder ni för rouge? :)
Svar: Ja vi är inga rika människor direkt, så vi har H&Ms egna, den mörkaste tror jag. Men den funkar ;)

 

undrar... om Svar på frågor:
Vilken underbar blogg ni har måste jag skriva först. Sen undrar jag ang en låt som ni har med i Er video fr sommaren 2010.En låt med en kille o en tjej tyg...midnighttrain..undrar om ni vet vem som sjunger den?
Svar: tack tack! Det är Glee Cast  :)

 

camilla  ([email protected]) om sommar snart?:
Ni är jättefina där! hur länge har ni vart sjuka?dricker ni näringsdrycker? hur känner ni inför viktuppgång?
fortsätt kämpa :)
Svar: Jag Angelica har varit sjuk i snart tre år och Sophie i lite mer en ett år.
Vi dricker näringsdrycker ibland, beror lite på liksom.
Med viktuppgång är det lite av båda sidor, vi vill gå upp, men när man väl går upp så vill man inte gå upp i vikt. Vi vill båda få kurvor och få tillbaka mensen osv, men samtidigt är det jättejobbigt att se sig själv förändras och det är väl det som sätter lite stop för att gå upp i vikt.
Tack :)

 

Anonym om Middag på kinarestaurang:
Angelica, känner du att du kommer lite i skym undan när sophie går på behandling och så?
Svar: Jo det gör jag ibland, men för det mesta tycker jag att det är ganska skönt att det inte är någon stenhård koll på mig, eftersom att då kan jag göra lite hur jag vill. Vilket egentligen inte är något positivt, utan bara otroligt skönt.. Men ska försöka ta mig upp nu lite på egen hand och hoppas det går bra utan ”stöd” från någon behandling osv..

 

Emma Liljevall om sommar snart?:
Hej hur ser båda era matscheman ut nu för tiden?
Svar: jag Angelica har inte något speciellt matchema, eftersom jag inte går behandling just nu, men Sophies schema kommer komma inom kort.

 

Anonym om Outfit för ikväll:
Oj va bruna ni är! Skit snyggt! :D
Brukar ni ofta sola solarium? Eller har ni den typ av hud för att bli bruna lätt efter en dag sol?
Svar: tack! :) så ofta solar vi inte solarium, men på vintern gör vi det ibland och det är lite olika hur mycket vi solar. Det kanske blir runt två-tre gånger i månaden. Ibland inte ens det, vissa månader kanske man inte solar alls och någon vecka kanske man solar två gånger osv, så det är lite olika. Sen har vi väldigt lätt för att få färg, vi har ärvt vårt pigment efter vår pappa som blir svart efter några dagar i solen, så därför har vi ganska lätt för att få färg. :)


 


ida ♥ om Middag på kinarestaurang:
" förstår " era föräldrar att ni inte ville äta med dom?
& " förstår " dom er i eran situation? eller är dom arga på nått sätt? att ni satte er i sitautionen alltså.
Svar: Ja vi förklaradem, eller Sophie sa att hon inte ville äta med mandometern med gäster, så vi fick gå ut och äta istället.
Jag vet inte om de riktigt förstår, men de vet ju vad sjukdomen innebär eftersom de vart med om den så länge. De är nog både ledsna och arga och det märks ibland med arga kommentarer och ord rätt ut, eller att mamma går ner i depression osv..

 

Anonym om Middag på kinarestaurang:
Förlåt men jag måste fråga... asså jag vet att ni har förklarat så många gånger att ni inte kan äta som man ska p.g.a sjukdomen, men hur kan ni då dricka när ni festar utan problem? jag förstår verkligen inte! öl och vin innehåller ju massa kalorier. Det måste ju vara enklare att äta vanlig mat, vilket innebär färre kalorier, eller? snälla förklara.
Svar: Det är betydligt lättare att dricka, för det första känner man inte mättnaden på samma sätt och blir ofta hungrig dagen efter. Dessutom drar alkoholen med sig vätskan ur kroppen och man känner sig ofta smalare dagen efter osv, även om det innehåller mycket kalorier.
Och man måste ju få ha lite roligt ibland också :P

 

Anonym om Frågor och svar:
hejhej hur länge ska sofie gå på dagvården`, ska du upp till en viss vikt först? vilken? bra kämpat tjejer!<3
Svar: Hur länge man går på dagvården beror helt på hur behandlingen går osv. Går det bra behöver man inte vara där lika mycket och går det sämre behöver man vara där mer osv. tillslut är det meningen att man aldrig ska vara där.
Tack! :)

 

 

c om nytt i kläder:
snygg! vart är halsduken ifrån? :)
Svar: Den fick Angelica i julklapp förra året, så kommer faktiskt inte ihåg vart den är köpt. :)

 

Charlotte om så trött:
Hej tjejer! Ni är så sjukt söta och så starka, fortsätt kämpa! :)
Jag har några frågor, när ni gick ner så mycket i vikt och hade sjukdomen, tränade ni samtidigt då? Så att ni gick ner ännu fortare i vikt? Blev även era lår och vader mindre då?
kram
Svar: Sophie tränade redan cheerleading 3-4 gånger i veckan när hon blev sjuk och fortsatte med det som vanligt, eftersom hon alltid gått på det, men tillslut fick hon inte vara med på grund av att hon gick ner i vikt.
Angelica fick ett slags träningsberoende med sjukdomen och började träna stenhårt, sprang två långa rundor varje dag, tränade boxfys två gånger i veckan och red en gång i veckan, sen utöver det hettsgjorde jag situps och armhövningar flera gånger varje dag, allt för att gå ner i vikt vid den tiden.
Kram på dig med.


Att ta tag i..

Imorgon börjar skolan och då startar jag mina förbättringsplaner. Många körde med nyårslöften och det här är väl ungeför det samma kan man säga. Så imorgon börjar jag och det kommer inte bli lätt att hålla dessa grejer, men det ska fan gå hoppas jag!




sommaren 2010

Vi har fått nåra kommentarer om att vi ska lägga upp bilder från i somras, så här kommer en video full med bilder från i somras. Dock är det bara från några tillfällen, man har ju inte alltid kameran med sig. :)





sommar snart?

Nu vill jag ha sommar! sitter och kollar på massa bilder och bara längtar tills man går barfota, barbent och i korta klänningar. Ge mig sommar nu! Lägtade ännu mer när man idag vaknade av att solen sken in genom fönstret, kändes nästan som vår när man kollade ut genom dörren. Verkligen underbart kan man säga!


sommaren 2009, innan jag blev sjuk.


Middag på kinarestaurang

Jag och Sophie kom hem för en stund sedan, vi har ätit på restaurang, eftersom vi inte ville äta när vi har gäster här hemma, hatar att äta bland folk man inte känner så jättebra.. Det vart kinamat, riktigt onyttigt, och det gick väl sådär för mig och sophie med maten, inte så jättebra direkt.. Fan vill ju klara det egentligen och komma ur allt, men det är så svårt..
Vi var där ett bra tag, eftersom det var så mysigt. lite kinesisk stil på inredningen, vilket jag älskar. Är ett fan av asiatisk stil, det är så snyggt!
Vi orkade inte direkt fixa oss inför kvällen, men här kommer några bilder iallafall.





Frågor och svar

m om Lite kort sådär..:
Hej, eftersom inte ni har någon mail eller så så känner jag för att skriva av mig lite och jag tror jag behöver eran hjälp. Det är så att jag har gått upp lite under lovet, fått tjockare lår och större mage enligt mig själv, när jag frågar kompisar så tycker dom inte desamma. Jag käkar som aldrig förr. Funderar varje dag på att svälta mig själv lite och sluta äta lika mycket bara för att bli smalare och få mindre lår. Det är skitjobbigt, men jag vet liksom inte vad jag ska göra. Tycker jag är tjock hela tiden och vill bara bli smalare, väger 46 och är 164. Är det normalt?
Har ni tips på vad jag kan göra också? För jag vill verkligen inte ha dessa lår och fettet som hänger över på magen. Kram, jättetacksam för svar!
Svar: Du är verkligen inte tjock! Underviktig enligt BMI, Tänk på att man ser sig själv 25% tjockare. Du tänker verkligen i helt fel banor och jag råder dig till att verkligen inte följa dina tankar, du vill inte leva så här som vi gör. Tycker du borde prata med någon om dina tankar osv. Om du går in på abkontakt.se finner du massa information. Du kan även få en mentor som du kan prata med allt om eller gå med i självhjälpsgrupper osv. gå in under fliken drabbade och sedan mentorer eller självhjälpsgrupper så kan du läsa om hur man gör, var stark kram på dig

 

Anonym om Bastukväll:
jätte söta :) så otroligt fint hår båda två.
den bikinin angelica har vart är den köpt ?
den var superfin :)
Svar: Åå tack så mycket. Den är från Lindex.

 

Anonym om thats life:
Varför är det så jobbigt för er att äta? Varför hittar ni inte några favoriter när det kommer till mat?(det kanske är lättare för er att äta då?)
Svar: Problemen med maten är ju på grund av Anorexian/bulimin. Vi har nog båda favoriter när det kommer till maten, dock är inte det till någon större hjälp.

 

elinuddhammar om Gårdagens outfit:
hur får ni ert hår att bli så fint vågigt ? :o
har försökt med det jätte mycket, men blir aldrig nöjd :( men ni får det skit fint ! :)
Svar: Vi sover med två flätor i håret. Tack tack :)

 

Anonym om ny:
can we see your stomach piercing?
and whats your mealplan? please post, Angelica too!
i need tips on what to eat to try to gain weight.
Svar: vet inte om det kommer komma någon bild på navel piercingen, men mitt matshema ska jag absolut lägga ut så snart som möjligt.

 

Gabi om ny:
Vart köper du dina piercingar? :) jag tror på dig, fortsätt kämpa!
Svar: Lite olika, har några från Guldfynd, Six och piercbody. Tack :)

 

Anonym om ny:
hur ser sophies matschema ut?
Svar: Ska lägga upp det snarast möjligt så att ni får se det :)

 

ida ♥ om Äckliga näringsdrycker:
En fråga: Om du skulle bli jättehungrig på mandokliniken, alltså om du vill ha mer mat eller så. Dom ger väl dig mer då? & om du är hungrig nån gång fast det inte är mattid, får du mat då? :)
Svar: Har aldrig vart med om att någon ens frågat om mer mat på kliniken, alla går ju mätta hela tiden, men jag antar att man får mer mat om man vill ha det :)

 

Anonym om ny:
vad betyder den där märket? :)
Svar: Orkar inte förklara, är ganska komplicerat, men läs mer om märket HÄR!

 

 

Anonym om Äckliga näringsdrycker:
hej, jag är har också anorexi och jag undrar bara om det inte är jobbigt för er ¨båda att båda ni har anorexi!
men menar, är det inte jobbigt att se t.ex att den ena är smalare än den andra, eller det kanske är så att den ena behöver gå upp i vikt och den andra inte, fast om ni väger lika mycket!
eller att den andra äter mindre an den ena?
tack för era svar i förhand!
Svar: Jo det är jättejobbigt att någon som är så nära och man är med varje dag är sjuk. Vi påverkas väldigt mycket av varandra, både positivt och negativt. Vi drar ner varandra oftast, men ibland kan vi även peppa varandra och dra varandra framåt i sjukdomen.
Något som är bra med det är att man alltid har någon att prata med och någon som verkligen förstår hur jobbigt det är. Tack själv!

 

irta om Bastukväll:
varför vill sophie inte synas på några bilder?
Svar: Ja hon tyckte hon var för ful och ville inte bjuda på några bilder..

 

Anonym om Bastukväll:
vart får ni öl och sånt ifrån? Tar ni från era föräldrar elr ber ni folk att köpa ut åt er? :)
Svar: Vi har vänner som kan köpa ut :)

 

Malin om Bastukväll:
Får ni dricka? :O Eller asså är ni inte för unga för de? :p
Svar: Ne egentligen får vi väl inte dricka, vi är ju under 18.. men det kan väl inte skada att ha lite kul :P

 

Anonym om Svar på frågor:
Är ni inte rädda för att era vänner också ska få sjukdomen? Tror ni inte att ni påverkar dem också?
Svar: Jo det är en räddsla vi båda har.. dock är många vi brukar umgås med också sjuka och det är också jobbigt eftersom man påverkar dem på ett negativt sätt.

 

Sofie  ([email protected]) om tears never stop flowing:
Hejsan sötnosar. Har följt er blogg ett tag nu. Har en fråga till dig Sophie.
Hur reagerade du när du fick reda på att du var tvungen att börja HDV, samt hur reagerade du när du fick reda på att du skulle ha rullstol? Själv hatade jag det ibörjan och skötte mig inte alls.. Men hur hanterade du situationen?
Tycker du är superstark som kämpar på ! <3
Svar: När hon först berättade det typ skrattade jag åt det och sa att det aldrig skulle hända att jag satte mig i den. Men hade ju inget val kan man ju säga. Blev sedan jättearg när jag insåg att jag skulle ha rullstol, många gånger sprang dom efter med den när jag valde att gå utan. Tror jag började gråta över hela situationen om jag inte minns fel allt var ju så nytt första dagen. Grät i omgångar, visste att jag behövde hjälp men ville inte inse det. Det blev ju inte bättre när jag insåg att jag skulle fira min födelsedag där.

 

Anonym om tears never stop flowing:
Får du börja träna så tidigt, trots att viken är så låg? Bra att ha något att kämpa för :)
Svar: Ja, men bara en dag i veckan, Har ju gått upp nästan 7 kilo sen jag lades in nu..


Sen vill vi passa på att tacka för alla underbart fina komentarer ni skrivit, det värmer verkligen! :)


My closest friends


Det här är den mäst underbara personen som finns, min absolut närmaste vän. En envis tjej som hatar att ha fel och kan aldrig erkänna när hon har fel, rolig humor och en stor personlighet och framför allt ett stort hjärta. Vi vet exakt allt om varandra och kan prata om samma saker tusen gånger om. vi vet att vi kommer känna varandra livet ut, dela alla upplevelser med varandra, barn, resor, bröllop och allt haha. Tror inte någon kan ha bättre relation en vad vi har till varandra, vi bråkar nästan aldrig och har aldrig haft ett långt bråk.
Denna otroligt snygga tjej är den absolut bästa vän man kan ha och jag älskar dig över allt annat! <3




Dena snygging är den mest sköna personen, så rolig att vara med! vi kan prata om nästan allt och känner varandra in och ut. Vi går alla igenom samma sak och förstår varandra hur bra som helst. Vi är bäst på att peppa varandra och ge stöd i svåra situationer. Man garvar alltid i hennes närhet, dock inte åt hennes skämt kanske hehe.. men hennes personlighet smittar av sig direkt när man ser henne. Denna heta solstråle har en stor platts i mitt hjärta, älskar dig och kommer alltid finnas vid din sida! <3



När man ser den här personen kan man inte bli annat en glad. Värje gång vi träffas saknar jag dig mer och mer, eftersom vi var så nära varandra hela tiden i nian. vi gjorde allt tilsammans, grät, skratta och hade underbara och hämska minnen tillsammans. En person man verkligen kan prata om allt med och känna sig trygg hos. Vi har gått och går en idag igenom samma sak och vi har alltid stöttat varandra igenom tuffa tider. Vi träffas inte lika ofta nu som förut, men varje gång blir jag så glad över att bara vara i hennes närhet. Den här Söta tjejen har en stoor plats i mitt hjärta och kommer alltid att finnas där, älskar dig! <3



Vi har inte känt varandra speciellt länge, ett år snart, men det känns som om vi varit vänner hela livet. Det här är nog den mäst sociala person man kan hitta, så rolig, glad och underbar på alla sätt. I hennes närhet kan man nog inte ha tråkigt, man blir så glad av hennes personlighet. Hon är jättelätt att prata med och bra på att lyssna och komma med bra lösningar på problem. Denna Extremt snygga tjej har en stor plats i hjärtat och big love to you! <3



Lite kort sådär..

Gårkvällen spens hemma hos Romina, det vart supertrevligt! vi kom dit vid halv 11 ungefär och det var jag, sophie, mickis, linn occh romina där. vi satt och krökade för oss själva, men vi hade det supertrevligt. jag kom i säng halv 6 imorse och var tvungen att gå hem 10 för att sophie skulle äta. gick och la mig direkt, men vart väckt av mamma tio minuter senare och blev tvingad att äta frukost.. Nu sitter jag här trött som fan och håller på att somna, så tror jag ska krypa till sängs, godnatt!


så trött

- Uppdatering kommer! men är död just nu så ska sova ett tag till puss på er!

Outfit för ikväll




makeup done

Sminket klart nu blir det att fixa håret och hitta något att ha på sig!



nytt i kläder



En promenad i vårt igensnöade land

Jag och Ssophie kom precis hem från en skön promenad ner till stranden. Solen sken och det var faktiskt jättemysigt. Vi tog med lite varm choklad som ett mellanmål och det var faktiskt gott att sitta och smutta på vid vattnet, eller vattnet, isen ska vi nog säga.. hela sverige ser ju ut som alaska typ. Men det var härligt med en promenad och solen sken, vilket var ett tag sen sist. Jag blir så glad när solen skiner, räddade typ min dag med några stålar som bländar ansiktet. Känns nästan som om våren är på väg, fast det är månader kvar egentligen..
Det lär ju dröja innan badplattsen är snöfri och vattnet är varmt så att man kan bada, men men det kommer när det kommer, men guuud som jag längtar!

Några bilder från promenaden.



thats life

Hello sunshines! vägde mig idag.. och har gått upp yttligere ett kilo, känns hämskt men försöker att inte tänka på det även om det nästan är det ända som snurrar i mitt huvud. Men det finns ju inte så mycket jag kan göra åt saken måste bara lära mig handskas med det helt enkelt. Ikväl lblir det förhoppningsvis party! är grymt taggad och då tänker man på annat också. Men nu är det dags för mellis, suck, mat hit och dit, det ända mitt liv består av just nu..


Till festen

Klänningar från nelly.com  Perfekt till fest och så snyggt! :)


Kvällsmellis

Har precis kommit hem ifrån mickis där vi kollade på film. Bestämde mig för att ta ett mellis nu när jag kom hem, måste börja gå upp i vikt nu tills skolan börjar, för då ska jag träffa skolsyster och väga mig igen och om det inte blir framsteg så ligger jag inte så bra till.. Fick bli lite yoghurt med flingor, så nu sitter jag och äter det långsamt så att jag inte får någon snabb mättnadskänsla, men det ska nog gå fint fint :) Puss!


Och så här ser melliset ut, haha



Livet är ingen dans på rosor

Livet är inte en dans på rosor, ibland vill man hällre gå under jorden och bara försvinna, försvinna för all framtid och bara slippa allt det jobbiga. Tänk om man kunde slippa alla problem, tänk om man hade vingar och kunde flyga förbi alla hinder på vägen. Livet skulle vara så skönt då, jag skulle känna mig fri och lycklig på både insidan och utsidan. men nu kan jag inte fly från alla problemen, jag har inga vingar att flyga över alla hinder på vägen. Jag måste stå upp, vara stark och ta tag i problemen och lösa dem ett efter ett..


Det jobbiga är att ta tag i problemen och möta mer av det jobbiga, men bäst at börja så at man slipper dem någon gång, även om det kommer vara tufft..



ny

Nu har jag bytt till denna piercing! vad tycks?:)



Äckliga näringsdrycker

Nu en liten rekomendation, drick inte fortimel näringsdrycker. De smakar jätteäckligt, bara järn och konstiga ämnen. Usch spyr nästan av smaken av dessa och lukten är inte bättre.
Välj istället calshake, en påse pulver som man blandar med mjölk, så mycket bättre och man behöver inte dricka lika stor mängd då påsen innehåller mer en en vanlig näringsdryck.






Bastukväll

har precis vaknat efter att ha somnat när vi kom hem imorse. gårkvällen så spenderades i mickis bastu med musik, ansiktsmask, öl och vin, riktigt trevligt! vi satt och snackade om allt från himmel till jord, som vi är grymmast på, haha. Vi vart även kvar där över natten och kom hem tidigt i morse eftersom mickis skulle rida. Vi satt och pratade en del om resan i påsk och jag blir så taggad på att bli frisk, så att man får åka! det kommer bli så jävla nice, vi vet inte bara riktigt var vi ska åka, förslag någon? Puss

Bilder från igår, inte världens snyggaste, men men.



Svar på frågor

HDV patient om ytterligare lite svar till er!:
Vilken bra blogg ni har.Jag ligger inne på HDV på Mando sedan ett tag nu.Har ni bra förslag hur man kan hantera alla känslor när man är här?Om jag har dett jobbigt och det känns jobbigt att man inte kommer nånstans skall man fortsätta ändå?Kram
Svar: hej på dig! När det är jobbigt ska du absolut fortsätta kämpa, tänk att du inte ska ha gått igenom en massa i onödan och försök se det ljusa även om det är svårt, vi vet båda hur jobbigt det är på heldygnsvården och hur mycket tårar som fälls, men fortsätt kämpa. Ibland står man still i behandlingen, men snart kommer du komma över det trappsteget till nästa fas och då har du kommit en bit på vägen.
Känslorna är något av det svåraste att hantera, ibland vet man inte vart man ska ta vägen osv.. Något som vi båda tycker hjälper är att ringa någon som står en väldigt nära och verkligen förstår. Jag och sophie brukar ringa varandra när saker blir jobbigt och bara prata ut och samtalen brukar sluta utan tårar och med tankarna på andra saker.
Kram och lycka till!

 

Josefin om Svar på frågor:
Vad brukade ni svara då folk frågade varför ni inte åt?
Svar: Det kunde vara lite olika ursäkter, saker som ”jag är inte hungrig” ”jag har redan ätit” Jag äter när jag kommer hem” osv..

 

Anonym om at the clinic again:
vart skulle ni i påsk?
Svar: vi ska utomlands med några nära vänner till oss, eller ska och ska, det beror på hur det går.  Antingen en vecka till grekland eller Spanien, vi har inte riktigt bestämt oss en, men till ett festställe med mycket sol och bad :). Ska bli så kul att åka själva med kompisar, ser verkligen fram emot det!

 

 

Anonym om Natti natti:
vilka bloggar läser ni??
Svar: framförallt våra vänners bloggar, eller nästan bara våra vänners bloggar. Sen även ibland de större bloggarna, som paow, kissie osv.

 

josse om Natti natti:
NÄr drack ni första gånge? eller aa typ blev fulla?
Svar: första gången vi blev fulla, var väl för ca 2 år sedan eller något.

 

Anonym om Besök på södersjukhuset:
hur mkt vägde du?? :D
Svar: 36 kilo, så jag har lyckats gått upp från 35 som jag vägde när bloggen startades, dock var det lite mindre en jag vägde sist på sjukhuset, men bara ett halvt kilo, så det var inte så farligt. :)

 

  

Anonym om Dagvård nästa:
Hej, finns det någonstans man kan kontakta er förutom bloggen? Typ någon bloggmail eller så? :)
Om inte så borde ni skaffa det! :D
Svar: nej det finns det faktiskt inte, men det är något som vi kanske borde skaffa, för det är fler som frågat efter det, så det kanske kommer inom en framtid :)

 

 

Anonym om Vart en lunch ute..:
sitter ni alltid på det där cafet :O
ni är typ alltid där.. vart ligger det, är det bra mat och service osv?
Svar: Jag har bara vart där tre gånger i mitt liv tror jag, så alltid vet jag inte om man kan säga.
Det ligger i haninge centrum, ett mysigt café/lunchställe. Jo det är väl bra service och trevlig personal och maten är också bra. Det finns olika sallader, mackor, paninis, lite varma rätter som paj, lasagne mm. Sen har e även en del bakverk och en rad olika latte osv. Dock väldigt dyrt..


 
Så här ser Den övre delen av caféet ut.



Anonym om Dagvård nästa:
Vem är Julia? Har hon också ätstörningar?
Svar: Det är en nära kompis till oss, och ja det har hon.


Malin  ([email protected]) om Dagvård nästa:
Jag bara älskar eran blogg. Jag går i Haninge Cheer Elite Thunders och känner igen, SophieAngelicaSophie någon av er som har gått där. Jag känner också igen er ifrån haga, jag hade Sophie som fadder i ettan. Ni kämpar på superbra.
När jag var magsjuk i två veckor så gick jag ner 4-5 kilo och min mamma tycker att jag äter lite och att jag ser smalare ut än vad jag gjorde förut. Jag försöker äta men blir mätt. Några tips? :)
Älskar eran blogg ♥
Svar: Vad roligt att höra, tack!
Du borde försöka äta med jämna mellanrum, helst sex mål om dagen, frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och mellanmål, helst ska målen vara ganska stora också.
Du kan också ta hjälp av näringsdrycker, men det kostar pengar om man inte får det utskrivet från läkare.. :)



så tråkigt

Nu ska jag läsa denna bok, har läst kanske hälften men den är så dålig! blir att man läser typ två sidor för sen ger man upp, kan inte läsa böcker som inte är bra. Men måste ju, skulle ha läst klart den och skrivit en raport förra tarminen.. så det är väl bara att fortsätta käpmpa igenom alla sidor, kan bara inte konsertrera mig.

Läs den inte! Riktigt dålig säger jag bara.

tears never stop flowing

Hej på er! Allting är väl egentligen som vanligt här, Maten sitter uppe vid halsen och magen står ut som en ballong..
Det ända som skiljer sig är att jag får åka hem vid fyra och att de inte har samma koll på allt, visst har de koll men dom är inte lika petiga som heldygnsvården, Har pratat med Cicilia i dag också, (min nya behandlare för er som undrar) och vi har kommit överens om att jag ska få vara med på en träning i veckan. Dock om två veckor. Lite surt att det bara är en träning men bättre en inget kanske. Det gör mig dock lite ledsen att laget snart ska tävla så det finns inte så mycket för mig att göra kan man säga, Jag som ville köra riktigt hårt när jag ändå fick träna, Aja vi får väl se hur det bli med allt, dom kanske inte vill ha mig på träningen nu när tävlingen närmar sig. Aja så är läget just nu i alla fall, Känner mig stor som ett hus och vill bara försvinna.. Tårarna rinner som vanligt när jag är här.



Hemma från heron city

Då var vi hemma från bion igen och jag har precis hoppat ut från duschen. Filmen var sådär, inte något speciellt, bara äcklig.. Det är inte riktigt min grej att se folk hugga av sig sina egna ben och armar, dra upp grejer från inuti sina magar osv, ne usch.. Det vart iallafall en mysig kväll med tjejerna, så därför är jag på bra humör. Kanske ska man till och med försöka ge sig på lite plugg nu på natten.


Två bilder från bion.




Dagvård nästa

Yes! jag är på bra humör, äntligen efter snart sju veckor i behandling har jag börjat dagvård. Så skönt att skippa sova där borta, och nu kommer jag ju kunna umgås med min kära julia om dagarna. Så nu blir det typ som att gå i skolan kan man säga, Ska vara där klockan åtta varje morgon och får gå hem klockan fyra. Jobbigt att jag kommer behöva gå upp så tidigt bara men jag får ju i alla fall sova i min egna säng och jag får vra hemma på helgerna! Aja snart bär det i alla fall av mot heron för bio som sagt var, mys! känner mig helt plöttsligt jättefri till att få göra massa saker, puss!


Har en riktigt dålig dag.. men så här ser jag i alla fall ut.

Bio ikväll

snart ska jag bege mig till bussen med sophie. Vi ska på bio ikväll med bästaste tjejerna! ska bli supermysigt, eller kanske inte med tanke på att vi ska se saw 3D! gud jag är egentligen skitskraj för sådanna filmer, så kommer säkert blunda halva filmen, haha. Ne men det ska bli jättetrevligt iallafall, bio med dem som står närmast mitt hjärta kan ju inte bli tråkigt.

leker lite med webben och så här ser jag ut just nu.





Besök på södersjukhuset

kom precis hem i från södersjukhuset där jag träffat en läkare för lite prover osv, det gick bra, de behövde inte ta blodprov den här gången så slapp vara rädd.. De tog vikt och längd, blodtryck och lite andra prover. känndes lite onödigt att åka hela vägen för det, men det är väl så det är. Det är liksom bara att acceptera när kroppens värden inte är som de ska.. så nu är det bara att vänta på svaren från proverna och sen om de är som de ska.




Natti natti

Imorgon blir det möte med läkaren, min behandlare och min kommande behandlare, är jättenervös eftersom det ska bestämmas om jag får börja dagvården eller inte. Usch har ångest tänk om jag inte skulle få det.. Aja snart måste man ju släcka ner här borta så säger väl..


Så snyggt!

Lägger ut en bild på den här fina klänningen, så snyggt! och tänk om man kunde bära upp en klänning så som modellen gör.


Från bubbleroom.se


Vart en lunch ute..

Då var man hemma från centrum igen och gud så mycket jag och mickis har pluggat!! eller inte.. Det var inte så jättelätt att konsentrera sig, så vart bara en och en halv sida i matteboken gjorda för min del, bara ca 25 kvar "suck"..
Det blev att äta lunch ute också, fick en kick att klara av att äta för att gå upp i vikt, måste ju börja snart, så att vi kommer iväg utomlands i påsk och ska jag ändå äta kan det ju vara något som inte är så nyttigt så att man går upp lite i vikt.. Ångrade ganska snart att jag ätit, även om jag inte orkade äta allt så blev jag proppmätt och det fanns inte någon utväg när vi satt i centrumet. men efter att ha gått runt ett tag lättade mättnadskännslan, så det känndes bättre och nu är jag glad att maten är nere i magen, en bit på vägen för att komma iväg med tjejerna utomlands i påsk!

Bilder från idag.



mot haninge c för att plugga..

Godmorgon! snart ska jag bege mig till haninge centrum med mickis, vi hade tänkt sätta oss på ett café och plugga, jag ligger ju en hel del efter, så känns som om det börjar bli dags att sätta fart nu, även om jag inte har lust. Jag har så jävla svårt att koncentrera mig, vilket beror på sjukdomen. Så för att klara av skolan måste jag bli frisk.. aja nu är det dags att packa ner matteboken i väskan. puss på er!



take me away

Jag klarar inte det här stället längre, Får jag inte börja dagvård imorgon vet jag inte vad jag gör. Så fort jag kommer hit blir jag en helt annan människa, ledsen, deprimerad och typ förstörd. Vart tog allt det lyckliga vägen egentligen. Lunchen var grymt jobbig och nu vill jag bara försvinna, Seriöst jag vill verkligen inte mer, klarar inte att se mig större. Tankarna vägrar att försvinna hur länge ska de finnas egentligen? Jag vill bara sätta stopp men jag kan inte.

at the clinic again

Ja.. Då var man på kliniken igen då, imorgon tas beslutet om jag får börja dagvård eller inte. Är lite nervös faktiskt. Har i alla fall precis ätit frukost och snart ska jag iväg för att ta prover och det hänger till viss del på om dom visar bra eller inte som jag får börja dagvård imorgon. Igår var jag och Angelica i handen och jag blev tusen kronor fattigare:( fick med mig en skinnjacka och ett par jeans hem, visar bild på det imorgon när jag förhoppningsvs kommer hem här ifrån. Hittade ju entligen ett par jeans som satt hyffsat bra, Kanske för att jag gått upp ca 6 kilo. Usch hemskt sex kilo är hur mycket som helst.. Aja även om jag hatar det så får jag väl se det från den ljusa sidan, lär ju komma iväg i påsk i alla fall!


Bjuder på den här, jag just nu!

ytterligare lite svar till er!

orolig vän om Marmaduke:
hej..jag har en vän som har slutat äta och jag är jätte orlig hennes armar är bara ben.. och idag när jag kolla på hennes blogg så hade hon en bild som jag blja gråta av.. kan ni snälla kolla på hennes blogg på den bilden inlägget heter sjuk chey leker med paint eller ngt likande.
Svar: Ja hon ser väldigt smal ut, kanske kan du prata med din kompis om det eller något, för det kan bli riktigt alvarligt. Läste lite av hennes blogg och det värkar som hon har mer problem än bara maten, typ med familjen och så. Att prata med någon vuxen är också bra, även om vi vet att det känns jättetaskigt mot din kompis, så är det ju bara för att hjälpa.. Förstår att det känns riktigt jobbigt att bara se på men inte kunna göra något, det var så för mig (Sophie) när Angelica blev sjuk också, Man vill hjälpa men det går inte och man vill inte häller svika sin kompis. Men det bästa du kan göra e och prata med din kompis, eller med en vuxen om det. Lycka till!

 

Anonym om Hemma från haninge centrum:
Vad tycker du är härligast? Jul eller nyår, eller inget av dessa?
Svar: Dom är härliga på helt olika sätt, Julen är ju jättemysig, man spenderar tid med familjen och har allmänt trevligt och mysigt,
Nyår firas ju med sina kompisar, man festar och har kul hela natten lång, vet inte vilken som är bäst, vi gillar båda men på olika sätt.

 

Anonym om Svar på frågor:
skulle vara jätte bra om ni svarde på min fråga :)
jag är jätte smal, fast jag äter mycket, eller som en vanlig person gör... men det känns typ inte rätt att vara så smal, och ni skrev att man kunde dricka näringsdrycker, men funkar det om man bara dricker 1 gång? eller måste man dricka flera gånger eller varje dag? för om jag dricker 1 gång, går jag upp nått kilo och stannar där då? eller går jag ner i vikt igen efter ett tag?
Svar: Näringsdrycken ska du i sånna fall dricka varje dag, sen behöver alla olika mängd men om du vill gå upp i vikt och hålla vikten utan att gå ner igen måste du dricka det varje dag. I vissa fall kan det behövas fler näringsdrycker. Kanske att efter ett tag när du druckit dom att du kan vänja dig av vid dom och kanske bara ta någon då och då. Kram

Anonym om Svar på frågor:
Skulle inte ni kunna sammanfatta eran sommar i ett inlägg? Bilder från fester, på er själva och lite om era sommarflirter (om ni hade) :)
Svar: jo det ska vi absolut försöksa hinna med så snart som möjligt :)

 

 

Anonym om GOD JUL!!:
vad använder ni för kamera? :D kraaaamar
svar: Sony DSC-W55S, 7,2 megapixel cyber-shot digital camera.

 

anonym om Som ny!:
super fin blogg älskar den, lusläser den varenda dag hopppas allt går bra för er fortsätt kämpa saknar du cheerleadingen ? när du blir frisk och du får träna kommer du börja träna då :) ?
Svar: Ja jag saknar cheerleadingen väldigt mycket. Men samtidigt så är det massa saker som gör att jag inte vill tillbaka. Väldigt töntiga saker så som att jag inte vill att folk ska bära mig, vilket dom kommer behöva göre eftersom jag är topp. Känner mig ju jätte stor redan nu och vill inte att alla ska se mig så, Men skulle verkligen vilja träna för det är så kul. Men vi får se kanske kommer jag tillbaka eller inte:)

 

Anonym om cute!:
Tack så jätte mycket för svaren på frågorna!
jag har hamnat i fel sak alla mina kompisar säger att jag är jääätte smal men själv tycler jag verkligen inte det och jag kan inte få ur det ur mitt huvud jag tänker på min vikt hela tiden jag vill inte säga något till mamma jag vågar inte ta någon kontakt med någon som verkligen kan hjälpa mig, det är jätte jobbigt jag mår ständigt dåligt och efter som att jag läser eran blogg så ser jag ju hur illa ni har det och jag vill inte hamna så men det känns som om jag kommer det för jag äter ingen frukost ingen mat i skolan när jag kommer hem äter jag heller inget det är lite på vällen så mamma inte ska misstänka något vad ska jag göra finns det något annat val än att prata med en dockor eller så ?
är kätte tacksam för ett svar kram anomym
Svar:Det är jättebra att du insätt att du har problem. Jag vet preecis hur det känns när man inte vet vem man ska prata med osv. som jag skrev förut på bloggen, så finns det något som kallas mentorer, det är personer som själva haft ätstörning som yngre, men nu är friska. Dessa personer kan man ta kontakt med genom abkontakt. De fungerar som en person att prata med om allt och det bästa är att det förstår en bra, eftersom de själva vart i samma situation.
Kram och lycka till!

 

 

Anonym om Svar på lite fler frågor:
Vill ni inte visa er i bikini för att ni tycker att ni är för tjocka eller för smala och skämms över det? :)
Svar: vi har inget direkt problem att bada med våra närmsta tjejkompisar, eftersom de är så pass insatta i situationerna. Men att bada med tex killarna vi brukar umgås med känns jobbigt, dels för att vi inte har kurvor eller bröst och dels för att vi vet att våra kroppar inte ser friska ut..

 

C om Svar på frågor:
Kan ni inte visa vad ni hade på er på nyår? :)
Svar: Jo, vi la inte ut outfitbild, eftersom de inte vart nån bra bild, men här är Angelica på nyår i alla fall :)



Så här såg vi ut på nyår. jonna om Svar på frågor:
När ni ätit lite och haft en "bra" dag hur lite äter ni då? Har ni lyckats att inte äta nått på ett helt dygn? hur göööör ni isf??
Svar: Fattar inte riktigt vad du menar med bra dag.. Ja jag Angelica har gjort det, inte nu men förut. gör och gör, det är sjukdomen som gör att man klarar det.


lisa  ([email protected]) om Strömavbrott:
vart är ni på bilden ?
jag var i sälen förra året, högfjället, iallafall..
det är väldigt likt där vi bodde på bilden :)
vi bodde i orren 2 eller något sånt, väldigt nära hotellet.
haha kanske lite ointressant fråga, men det skulle vara kul om man bodde i samma stuga som sina idoler liksom.
ni får väldigt gärna svara i ett inlägg!
jag har skickat många frågor & kommentarer, men har aldrig fått svar... så svara nu !
ni får gärna ta min email och mejla svar, så jag vet liksom, när ni svarar och så :)
jag förstår exakt vad du gick igenom när ( kommer inte ihåg vem av er som blev sjuk först, men jag har för mig att det var angelica ?) angelica var sjuk, sofie. min lillasyster har bulimi, och jag vet om det, men jag lovade att inte berätta, för mamma & pappa och så, jag vet inte vad jag ska göra. hon vet liksom inte att jag vet om det..
ni är jättefina båda två, tycker verkligen det!
puss
( bara en gång till... )
SVARASVARASVARASVARASVARASVARASVARASVARA !!!
Svar: gud kommer inte riktigt ihåg vad stället hette.. ledsen men vi bodde i en lägenhet kan man väl kalla det lite mer..
Gud vad jobbigt att din lillasyster har drabbats.. kanske är det bäst för hennes skull om du berättar för någon, för det kan gå riktigt illa och ju längre tid man är sjuk, desto längre tid tar det att bli frisk. så för hennes skull kan det vara bra att berätta, även om det känns jobbigt.
Tack för dina fino ord!

 

 

C om Svar på frågor:
Jag vet att folk har frågat det förut, men jag hittade inte svaren, så frågar igen, vilka gymnasium går ni i och vilken linje? :) KÄMPA PÅ! <3
Svar: Angelica går på Realgymnasiet i Liljeholmen. Inriktning Äventyrsturism/ Natyrvetenskap.
Sophie går på Nacka gymnasium. Inriktning Teknik/Design
Tack! :)


 

 


Svar på frågor

Anonym om fullspäckad dag:
vad är en mandometer? kramis
Svar: Det är en våg som väger maten man äter, så att man äter så mycket som man ska äta. Kram

 

Saandra om Att finna lycka och kärlek:
hur länge var ni i karibien? :) <3
Svar: Två veckor :)


 

ida om 2011:
Varför gick ni hem vid nio? :)
Svar: För att äta, sophie måste ju följa ett matschema enligt hennes behandling, så det var därför vi gick hem. :)

 

Rebecka Pålsson  ([email protected]) om Att våga ta steget..:
Hjälp!
Jag vill verkligen gå ner i vikt, jag tycker att jag är jätte tjock och ful! Har börjat tänka på det nu ganska mycket och varje gång jag kollar mig i spegeln så tänker jag "Jag måste gå ner i vikt"
Vet ni något bra man kan göra?
Maila mig snäll på *****************
Svar: hej. Vi tänker inte ge några tips på hur man går ner i vikt. Du är säkert jättefin och att sträva efter att bli smalare är inget vi rekommenderar, plötsligt sitter man fast i sjukdomen i alla fall, även om man inte tänkt det från början.

 

Anonym om gårkvällen i bilder.:
När ni är ute med kompisar och sådär, äter ni snacks och sånt då eller tar ni inte alls. Hur gjorde ni i början innan folk visste att ni hade ätstörningar för att undvika att de frågade varför ni inte ville ha eller inte åt godis?
Svar: Det är lite olika, ibland tar man lite, ibland inte.. det beror mycket på vad man ätit innan. Har man t.ex. inte ätit så mycket under dagen, kan det vara okej att ta lite snacks osv.
Jag tror de flesta förstod ganska snabbt att vi inte åt vissa grejer osv, så det var inte så mycket frågor om det. Men det är klart att folk frågade ibland.

 

Anonym om fullspäckad dag:
Vem av er är äldst? :)
Svar: Angelica. Exakt 1 minut äldre ;)


 
Sophie i blått, Angelica i Rosa.

Anonym om fullspäckad dag:
Om du inte gillar maten då? Blir du liksom TVUNGEN att äta den då? Alltså något du verkligen hatar då, hehhe ;)
Svar:

 

Anonym om gårkvällen i bilder.:
och hur klarade ni av att inte börja äta när ni gått utan mat en hel dag? hur gjorde ni för att låta bli?
Svar: Ja det är ju det som är mycket av anorexian, man vill inte ha något med mat att göra.. Det är det som gör att man inte vill äta maten och klarar att inte äta.

 

Anonym om gårkvällen i bilder.:
Hej! har en fråga. när ni ville gå ner i vikt och slutade äta, var det jobbigt i början? Allstå ville ni egentligen äta eftersom ni måste ju ha varit hungriga iaf, och det är ju inte så roligt. var det som att ni tvingade er själva att inte äta fast ni egentligen ville äta och få bort hungern? kram på er :)
Svar: Ja hungern var jobbig i början, jag Angelica gick hungrig, men ville inte äta endå och tillslut la sig hungern när magsäcken krymper. Kram :)

 

Anonym  ([email protected]) om Mycket fin!:
måste fråga en grej gällande er lillasyster Elin. hur skulle det kännas ifall hon också utvecklar anorexi? kan det inte motivera er till att försöka bli friska från sjukdomen?! tänk på hur hon hamnar i skymundan och ser vad ni gör mot era kroppar, och hur hela er familj är involverade i sjukdomen? det borde motivera er; att rädda er lillasysters liv.
Svar: Om hon skulle få det skulle vi båda få ett enormt dåligt samvete, eftersom det skulle kännas som om det var vårat fel, vilket det också är. Eftersom hon ser upp till oss, Båda vi tänker på det väldigt mycket, och vi vill ju bli friska och vara bra förebilder, men det är ändå inte alltid så lätt. Men vi försöker ju göra så mycket vi kan i situationen för att hon inte ska hamna där..

Lillasyster Elin.

  

Emelie om Snart dags att börja röra sig..:
Hej på er!
jo, jag undrar när ni säger att ni helst inte vill bada med folk är det för att ni tycker att ni är för tjocka eller att ni har insett att ni är s smala som ni är?
älskar er blogg!
Svar: det är klart man känner sig väldigt tjock ibland, men vi vet båda att våra kroppar inte är friska, vi saknar inprinsip allt en kvinna ska ha, kurvor, bröst osv.
Tack!

 

 

Anonym om Svar på frågor:
röker ni? eller feströker?
tack för en skitbra blogg, kram!
Svar: Ja tyvärr, Tack och kram på dig!

 


Att finna lycka och kärlek



En dag kommer jag nå vägens slut och finna lycka. En dag kommer allt det mörka i livet att bli ljust. En dag kommer det friska övervinna över det sjuka. En dag kommer jag våga vara lycklig och våga se kärleken.


Jag lever igen

Hej på er!
Nu börjar jag äntligen att piggna till, Har mått illa och rent sagt varit död hela dagen. Blev precis middag och det slutade med att jag fick ge upp, jag orkade verkligen inte äta upp allt. Det gick inte få ner mer liksom om ni fattar.
Nu blir det i alla fall fångarna på fortet. Brukar inte kolla på det men idag ska ju några bloggare vara med så det kan ju bli kul att se faktiskt.

här får ni en bild från igår.


Nyårsaftonen

hej på er! sitter just nu och myser i soffan i min morgonrock. gårkvällen spenderades hos mackan med lite folk, vi firade tolvslaget där och åkte sedan vidare till jens där det var en hel del folk, för att senare på natten åka tillbaka till mackan igen, där vi även sov kvar. kom väl i säng runt sex, sju på morgonen så gissa om man är trött.. sov även tills halv tre på dagen, har aldrig sovit så länge på dagen, men skönt var det!

Bilder från igår.




2011

Jag är helt DÖD! kom nog inte i säng förens sju i morse, klockan ringde klockan nio och då började jag och Angelica vandra hemåt, slocknade direkt när jag kom hem och har sovit sedan dess, skulle nog kunna sova hela dagen tror jag, men mamma väckte oss för att vi skulle gå upp och äta lunch. Berättar om morgondagen senare för nu ska jag fortsätta sova. puss! vet förresten inte vad som hänt med blogg.se men det funkar inte att ladda upp bilder eller något just nu, hela menygrejen är borta..

RSS 2.0