Look of today

Nu känner jag mig lite stressad, ska packa klart väskan och bege mig till skolan som vanligt. Men så här ser jag ut idag iallafall..


Kommentarer
Postat av: camilla

Jättesnygga kläder verkligen :)

2011-01-27 @ 08:26:51
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anonym

Angelica du måste gå upp. Ät innan du dör :/

2011-01-27 @ 13:50:10
Postat av: Anonym

Angelica, även om det går ganska bra för dej borde du skaffa hjälp som Sophie. Det finns ingen chans att du tar dej ur det här utan hjälp, det har du sagt hjälp också. Snälla, det kommer inte gå utan hjälp..! Jag vill inte verka negativ, men innan det är för sent. Har du tänkt på att skaffa hjälp? Kram! :)

2011-01-27 @ 15:09:03
Postat av: Anonym

åh herregud.. du måste nog skaffa hjälp.. du verkar vra en sådan underbar människa som bryr sig om andra, är omtänksam och hur söt som helst därför bryr jag mig om dig nu och hoppas att du tar hjälp angelica. som kommentaren innan, du måste börja äta för att din kropp ska kunna orka stå.. orka leva.. <3

2011-01-27 @ 16:52:12
Postat av: Anonym

Håller med ovanstående :(!

Tyvärr ser det ut som om du har gått ner igen <3

2011-01-27 @ 19:10:07
Postat av: Anonym

Jag måste bara fråga. när du tittar i spegeln eller i den bilden, vad ser du?

jag känner mig själv, (fortfarande försöker återhämta sig från anorexi ... just nu i behandling) att när jag ser mig i spegeln jag känner enorm. fett, ful ... allt. och även samma sak med bilder. men ibland när jag tittar på bilder tror jag, "Shit, jag är verkligen underviktig och behöver gå upp i vikt"



tror ni att när man tittar på dessa bilder ... eftersom du desperat behov av att gå upp i vikt, är det verkligen en fråga om liv och död på denna punkt.

tycker du inte det orättvist mot dig själv, på Sophie, om din familj? Vad händer när Sophie är bättre, och du fortfarande kämpar för att bli bättre. att inte ha energi för att göra något? det är inte rättvist mot dig själv ... och jag är säker på att du redan vet från att vara i behandling innan, det är det värsta helvete någonsin och hatar när du är där, (jag är fortfarande i återhämtningen så jag kan inte säga att det blir bra när du äntligen ute behandling) men jag kan tänka mig att det är. att livet kommer att vara 100 gånger bättre än den är just nu.



Titta bara på dig själv .... och inse .. Jag kan inte göra detta på egen hand. oavsett hur mycket du önskar att du kunde. som, du missar mötena med skolsköterskan eftersom du inte vill vägas ... du kan inte göra det.



Jag önskar er all lycka och hoppas att du inser det rätta att göra.



xxx

2011-01-28 @ 21:21:49
Postat av: Michelle

du är jättemager...verkligen... :( inte ens när jag var på min lägsta vikt såg jag ut så!

2011-01-28 @ 22:07:27
URL: http://itriedreallyhard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0