True

Finns så mycket som ni inte vet, finns så mycket som många inte vet, önskar att jag kunde berätta men det går liksom inte, döljer nog hälften utav vad ni vet. Stänger in det inom mig själv. kanske gör det inte saken bättre, för sanningen kommer någon gång att komma fram.



Jag ljuger inte, döljer kanske bara sanningen lite grann..

Kommentarer
Postat av: Ebba

Sophie då :( vi läsare vill ju hjälpa er, vet att det är jobbigt att säga saker men ibland måste man få ur sig saker också, och det är jobbbigt att hålla allt inom sig, ibland är det skönt att skriva av sig och FÅ UT DET. du måste börja bli sann mot dig själv vännen, ta hand om dig. Du förtjänar det bästa så var ärlig mot dig själv och alla andra så blir det bäst, allting kommer alltid fram i slutändan. Vilket suger, men ångesten försvinner då iallafall. Kram på dig!

2011-01-18 @ 15:24:05
Postat av: Anonym

Äta bör man, annars dör man.

2011-01-18 @ 15:26:52
Postat av: Anonym

Jag vet precis vad du menar. Jag gjorde samma sak. Jag ljug inte precis, jag bara inte talade om för dem allt. Och vet ni vad .... sanningen kom ut, det gör det alltid. Du kan inte gömma dig.

Jag gömde vad jag gjorde (jag slutade äta igen och började kräkas) och ljög, berättade att jag gjorde allt rätt. men det fick inte mig någonstans. Jag är bara tillbaka till där jag började.

2011-01-18 @ 15:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0