Lite uppdatering i från veckan


Första bilden är från i tisdag. Den här dagen var jag och badade med Sophie, Mickis, Alex och linus. Först var vi nere vid berget och badade och efter det åkte vi hem till Linus och fortsatte att bada där, vid hans brygga. Efter allt badande åkte vi förbi pizzerian och käkade, jag och Sophie tog en varsin kycklingsallad och den ser ni på bilden! :)




Häör har vi två bilder från i går på dagen, då jag och sophie tog moppen ner till berget för att bada lite. Vattnet är så himlans skönt nu, Man kan ligga i sjukt länge! Jag älskar verkligen sommaren, sol, bad och vänner är det absolut bästa som finns.






Sen har vi tre bilder ifrån igår eftermiddag, första bilden är ju riktigt fin eller hur? haha man får bjuda på sig själv ibland :P  Jag och mickis åkte hem till Linus i alla fall och badade med han, Alex och Jerre. Det var riktigt nice, vi simmade ända från linus brygga till Krokodilberget. Det var sjukt jobbigt kan jag lova! Jag och mickis fick jaga efter flytmadrassen nästan hela vägen fram. När vi väl var framme var jag fan helt utmattad, men då var det ju bara att simma tillbaka hela vägen igen.. Tur som vi hade fick vi ta flytmadrassen en bra bit den här gången, så lika jobbigt blev det inte.
kvällen slutade med att vi alla + några till grillade hemma hos oss, supermysigt var det! De flesta drog tidigt, eftersom många jobbade dagen efter, så några av oss tjejer avslutade framför teven med lite film och prat, riktigt mysigt!


godmorgon!

Jag är uppe! helt sjukt att jag lyckats komma upp den här tiden med tanke på att jag inte somnade förens fyra-halv fem någon gång, men jag har i alla fall ställt klockan, vädret är ju fint så jag ska ut och sooola! sen har jag lite annat jag måste göra också, hoppas ni får en bra dag puss!



Nattbloggning!

Hej på er! som ni kanske själva vet så rullar dagarna iväg när det är sommarlov? käns som om tiden går alldeles för fort, håller ni inte med? nu ikväll har vi i alla fall grillat hemma hos oss med lite polare, vi var väl kanske runt tio pers, men det var mys, blev grillat kött med sallad! nog en av de bästa rätterna man kan äta på sommaren tror jag!
killarna drog hem runt 11-11.30 någon gång eftersom många jobbar osv, romina,linn och felicia stannade dock kvar och vi har suttit och snackat massa skit, dom drog nyss och nu ska jag och Angelica kolla prison break! snacka om att fastna när man väl börjat kolla haha! någon mer som sätt serien? om inte rekomenderar jag den stort! dock är en box ca 16 timmar tror jag och det finns tre stycken eller fyra kanske det var? så det tar tid! men det gillar jag! aja säger väl godnatt för ikväll puss!



solen skiner

Hejsan! ännu en dag med bra vädrer, like it! och idag är det träning också, nice nice var ett tag sen så set ska bli grymt kul! Ligger i alla fall uta och solar nu, har varit nere och badat också, älskar verkligen vädret och blir på så ba humör när solen skiner också! sommaren är verkligen bäst! Jag hoppas våra bloggläsare också njuter av solen! här har ni några bilder från igår också!



Frågor och svar

ines om kvällsmellis framför teven:
hej, jag vill börja med att säga att ni har en galet bra blogg!
jag är 13 år, fyller 14 om ett par dagar. jag är typ 1.65 & väger 45. är det för mycket? jag tycker själv att jag är tjock men alla runt omkring mig säger att jag är jättesmal, men det tycker inte jag.
jag mår dåligt över dethär, jag mår dåligt över min kropp.
min kompis har sagt att jag borde kolla om jag är underviktig, med det tror jag inte. men hur mycke "ska" man väga när man är lika gammal och lång som mig?
tack så jääääättemycket om ni svarar!
Svar: Du är absolut inte tjock! du är fortfarande inte så gammal, vilket betyder att din kropp kommer att utvecklas och då kommer du att gå upp i vikt. Men en normalkvikt för din längd skulle i våran ålder (17 år) vara ca runt 52 och uppåt. i din ålder är dte svårt at säga eftersom du utvecklas så mycket. Försök att prata med någon om dina problem, att prata om det man känner kan få allt att kännas bättre. 
Tack så mycket oich lycka till!


nanna om kvällsmellis framför teven:
har du inte lagt upp den bilden innan, vad söt du är tycker det är jätte fint av dig att du vill reda ut problemen och inte bara gömma dig för dem!
jag undrar bara när ni skriver "gika" menar ni kika då :)? kram!
Svar: Förlåt för dålig stavning på ordet.. Det är meningen att det ska stå geeka, vilket betyder att man typ kollar länge och mycket. kram på dig och tack så mycket! :)


camilla om kvällsmellis framför teven:
Vad ni är underbart vackra båda två! Är ni tvåäggstvillingar? ha en bra dag :)
Svar: tack vad kul att du tycker det :) nej vi är faktiskt eneggstvillingar :)



Härlig dag!

har haft en jätte mysig dag! Den har vekligen känts riktigt bra och jag har helt kopplat bort allt det dåliga, först åkte jag och angelica till isabell och solade med tjejerna, sedan drog vi och mötte upp mickis och åkte ner till berget och badade, det var ju så himlands varmt ute.. Alex och linus kom dit också, sedan drog vi hem till linus och badade och solade vid hans brygga ända tills halv åtta innan vi åkte till la fleur och käkade middag, blev en kycklingsallad för mig och angelica, älskar sallad på sommaren, så fräscht!  aja kommer nog några bilder senare! nu ska vi kolla prison break! :D


kvällsmellis framför teven

Har precis kommit ut ur duschen och har nu bänkat mig framför teven, med ett glas yoghurt och flingor. det fick bli kvällsmelliset för idag. Vad som går på teven har jag inte hunnit kollat en, men om det inte går något bra så får jag och Sophie fortsätta att gika prison break. Det är helt sjukt vad Wentworth Miller är snygg! man blir typ kär  på riktigt. haha ne men han är lätt en av de snyggaste just nu!
Jag och Sophie sitter just och diskuterar om vi ska ta och åka ut till våra föräldrar, som är ute med båten just nu. Det känns som om det skulle vara en bra ide, så vi får reda ut allt och få umgås lite. Kanske släpper klumpen i magen lite och allt kanske blir bättre? Det är lite svårt att få in någon bra dag bara, eftersom sophie har lite planer inför veckan. Men det skulle allt vara skönt att komma ut på havet någon dag, bara koppla av helt och få lite tid för familjen. Just nu vill jag bara ge dem en stor kram och säga till dem hur mycket jag älskar dem!


Just nu!


Svar på frågor

regina om svar:
är dom högmidjade eller vanliga? :)
Svar: De är inte jättehöga, men inte låga häller. typ någon stans mitt i mellan :)


Anonym om Bilder från Halmstad: del 2:
Vart har Angelica och Julia köpt sina långklänningar någonstans? :)
Svar: Angelicas är fråm Lindex och Julias från H&M


hemma mys

Hej på er! har varit ganska upptagen hela dagen så därför har det inte blivit någon uppdatering.. nu sitter jag i alla fall med tjejerna hemma hos mig och angelica och kollar på prison breake, ska gika hela serien! aja nu ska vi börja kolla så vi hörs senare puss!

haha skit ful bild från midsommar.. men den bjuder jag på!

Midsommar på Ekerö

Igår var en jobbig dag, men får försöka förtränga det lite även om det är svårt. Har fortfarande en klump i magen av oro som inte vill ge sig. Jag är ledsen för allt som hänt och önskar att allt löser sig, för vill inte att någon ska må dåligt pågrund av det. Vill inte att de jag älskar ska vara besvikna och ledsna pågrund av mig.
Anledningen till att jag inte bloggade mycket igår var just det att det var en jobbig dag igår, så tänkte berätta lite om midsommar nu istället. Jag firade iallafall min midsommar hos sandra från klassen, med en massa trevligt folk hemma hos henne på Ekerö. Kvällen vart mycket rolig och jag träffade en massa nya folk. Vi umgicks, badade och dansade. Kvällen slutade klockan 5 på morgonen, då började det bli svårt att hålla ögonen öppna, så då blev det sängen för min del. Rolig kväll i alla fall!

Bilder från midsommar

Sandra, Josefin och Jag


Lite bad i badtunnan :)


Shot time ;)






sorry

Blandad dag med mycket känslor kan man säga.. usch hatar sånt här..
Förlåt mamma, förlåt pappa.. älskar er!



svar

Det var någon som undrade var jag köppt mina skinshorts.

Dom kommer från barnavdelningen på lindex!

Jag köpte dom på rean för 149 :-

vet inte vad dom kostade egentligen..


Bilder från Halmstad: del 2




Snart dags att börja fira

Så här ser jag ut just nu, ska snart gå till bussen för att åka till ekerö för att fira midsommar! ni får ha en underbar kväll och så hörs vi imorgon, pussar!


midsommar outfit

Kör på shorts och en instoppat linne, orkar inte ha klänning på mig trots att typ hela sverige kommer ha det. Sen fick det bli lockigt hår idag, det blev skit dåligt men det är ingen ide att ställa sig och platta det nu.. Jonna kommer förbi här lite senare och sedan drar vi på middag hos kim. Sen får vi se vart kvällen leder! hoppas ni får en bra midsommar! puss!


Bilder från halmstad: del 1




...

usch har ångest..

Ska krypa ner under täcket, gömma mig och vakna till en ny dag.

Godnatt


ut på promenad!

Snart bär det av på en kvällspromenad med mickis och sen drar vi nog hem till romina en stund, var ju ett tag sen vi sågs eftersom vi har varit i halmstad och hon i spanien. så det ska bli jättekul! Vädret börjar ju i alla fall klarna upp nu så man får ju hoppas att vädret blir bra imorgon! vet inte riktigt hur planerna ser ut en.. Kanske ner till Småland, eller ut till Utö, eller så stannar jag kvar här hemma i stockholm, får se helt enkelt, aja nu ska jag rulla, vi hörs!


Bild på mig och julia från klassresan

like it


Hemma!

Hej på er gott folk! Nu är vi äntligen hemma från Halmstad! Vi har haft en ganska lugn vecka kan man säga vädret har inte direkt vart på vår sida om man säger så, men det hr varit skönt att komma bort, men som man brukar säga Borta bra men hemma bäst! Vet inte varför men har haft lite smått ångest varje kväll där borta, men ändå så har det gått bra med maten och det.. kanske just därför jag har haft ångest, rädd att rasa upp i vikt.. aja nu ska vi inte prata om det, Nu har vi i alla fall tillgång till internet igen! Och jag ska väl äta lunsch tror jag, får bli kycklingsallad!



En dag på stan i regnväder

Tjenare! dålig uppdatering här borta men det är sällan internet funkar här ute på landet. Idag har vi i alla fall varit på stan och shoppat lite, regnet har öst ner men vi har haft det mysigt ändå! Nu är vädret i alla fall mycket bättre så jag hoppas att det håller i sig så man kan sola lite imorgon. Hoppas ni har det bra där hemma och bättre väder en oss! puss

haha fulaste bilden.. men jag och moa förra helgen!

Halmstad update

tjenare alla där hemma, fint väder eller? här regnar det just nu iallafall vilket inte är så jätte roligt, men får hoppas att det slutar snart. i torsdags vad vi i alla fall på tylesand nästan hela dagen, vädret var toppen så vi badade massor också. det är sjukt hur fina stränderna är här, ser ut som utomlands nästan! så rekomenderr att åka hit om ni inte redan gjort det. Igår och idag har vädret som sagt varit tråkigt, så vi har roat oss med att kolla film, cykla, tagit joggingturer och spela lite olika spel. Vi höll på att garva ihäl oss igår när vi körde Picasso, det är ett ritspel där man är på lag. Med lite alkohol i kroppen blev kvällen riktigt road, haha. Jag, Mickis och Felicia tog även cyklarna ner till stranden och tog ett kvällsdopp mitt i natten, riktigt mysigt var det! Vet inte om det börjar bli dags att börja med middag snart, vi kanske ska grilla om vädret tillåter. då kommer det sarveras grillad lax med grillad paprika och zatziki, Det blir nog gott, nyttigt och bra!


Har inga bilder, så det får bli en bild på mig inför studentmottagningen för någon vecka sen


Powerwalk snart

Nu sitter vi och kollar på snabba casch och efter det blir det en powerwalk med alla tjejerna. vädret är inte det bäste, så att sola kommer det nog inte att bli så mycket den här veckan. Hoppas ni där hemma har fått en bra start på sommarlovet och att ni gjort något riktigt roligt, pussar


Bild tagen förra veckan på mig nere vid berget.



Halmstad!

Hej allihopa! tänkte bara uppdatera här från Halmstad, igår var vi helt döda när vi kom fram efter en lång tågresa så vi chillade framför tven med massa filmer hela kvällen, mys! idag är vädret halvdåligt så det känns ganska meningslöst att åka till stranden så vi får väl se vart kvällen leder! Tänkte bara säga att dt inte kommer vara så bra uppdatering nu under veckan, eftersom vi inte har internet, men det kanske kommer upp något inlägg då och då:) ha det så bra nu och hoppas ni tar vara på sommarlovet! puss


Mickis och alla väskor på centralstationen!

inte långt kvar tills tåget går

snart bär det av till tandläkaen och efter det blir det tåg ner till halmstad med världens underbaraste brudar! väskan är nästan klarpackad och tåget går klockan 13:14. ser fram emot att vara borta en vecka hemmifrån, det kommer bli skitkul och skitskönt att slippa familjen ett tag. vi behöver få lite tid från varandra så att var och en kan få lite lugn och ro. Solen skiner ute just nu, så satte på mig shorts och linne för tillfället. Får se om jag byter till lodiskläder när vi ska åka tåg,men det får vi se då. Nu måste jag börja vandra ner till bussen, pussar!


Så här ser jag ut just nu, tröjan köpte jag igår från Bikbok


Snälla mamma håll min hand



sitter just nu och lussnar på den här låten, har verkligen fastnat för den så det lyssnas om och om igen just nu haha :)


full fart hela dagen

Idag har det vart i full gång hela dagen! Klev upp tidigt imorse för att bege mig till min gamla skolan där jag gick ifrån åk 6 - 9 med isabell, för att se på deras kabare. Tyvärr tog vi fel på tiden och kom precis när det hade slutat, men då passade vi på att hälsa på lite gamla lärare som vi haft under året. Det var riktigt trevligt att få e vissa igen, vissa av dem har varit väldigt betydelsefulla genom skolgången och drivit mig mycket frammot genom studierna. De var även glada över att få se oss komma så det var roligt.
Efter det begav jag och isabell oss mot handen för att utföra några ärenden, vilket tog ett tag så vi passade på att ta en fika med Romina och hennes mamma på ett café i centrumet. Det blev en latte för mig, vilket var det enda jag fick i mig ifrån klockan 10:00 - 18:00 idag och jag var faktiskt lite hungrig till midagen, vilket aldrig brukar hända annars.
efter det drog vi till linus brygga en stund och chillade några stycken, inte lika mysigt som det brukar vara med tanke på hur mycket det har blåst ute idag, men lite kul att träffa alla innan vi åker till haverdal imorgon och en vecka frammot. Hela kvällen har bestått av att packa och fixa och trotts det är jag ännu inte klar.. jag måste nog vara den segaste människan i världen, men  jag har alltid problem med att bestämma vad jag ska ta med, så därför tar det tid.. Brukar dock alltid bli alldeles för mycket i resväskan, men man behöver valmöjligheter  att välja mellen när man ska ha kläder. vissa dagar passar man inte i vissa kläder och vissa dagar ser man tjock ut i vissa osv, alltså behövs det mycket kläder i resväskan.


Bild från i fredags på studntmottagningen. Bara tvår år kvar nu..



down to the mountain

Har i stort sätt packat det mesta, har bara smink, tanborste, hygienskit och sådant kvar! dock måste jag städa och massa också, så i kväll stannar jag nog hemma och fixar allt. Är också irriterad på småsaker hit och dit så nu tänkte jag åka ner till berget, Blir lltid mycket bättre när man åker dit och ångesten släpper, känner mig lite nere och har lite smått ångest för allt och inget. som vanligt med andra ord! pussar!



My head will always be down .. even if the outside is happy

Packning på G

Hej på er! sitter hemma och gör i stort sätt ingenting, eller håller på att tvätta och packa! För imorgon drar vi och brudarna till Halmstad, Kommer bli så grymt nice! kan inte fatta att tiden gått så snabbt var ju ett år sedan vi var där sist. Ska i alla fall snart möta upp Julia och Johanna för att åka till handen och fixa lite saker för resan. Åh fan vad jag längtar, kommer bli awsome! aja måste börja rulla till bussen nu hörs sen puss!

Syskonparen på bild, shit vilken längdskilnad haha

super lång dag!

hej på er alla söta!
kom nyss hem från berget med isabell och mickis, blev massa skitsnack som vanligt. Idag har jag haft fullt upp hela dagen har haft sommaravslutning med cheerleadingen, så blev lite uppvisning och sedan har jag suttit på föreläsning i typ 7 timmar, så sjukt långtråkigt, men men jag överlever! :)

igår var jag i alla fall och firade madde, som fyller 18. Hade en jätte trevlig kväll med trevligt folk, kom hem runt 5 imorse, tur så åkte linus förbi så att jag fick skjuts hem.. annars hade jag nog inte varit hemma förens 6. Dock känner jag att min kropp skriker efter sömn då det blivit alldeles förlite de senaste dagarna. aja puss!

Jag och bästa Moa


Jag, linn och Födelsedagsbarnet Madde

Dagens köp!




Shoppat hela dagen lång

tjabba tjena hallå :) Dagen har jag spendert i haninge centrum med fina mickis, tror vi gick runt hur länge som helst! men men trevligt var det och jg fick med mig några fina grejer hem. spenderade för mycket pengar på kläder idag, gick på en bra bit över tusenlappen och det är inte bra nu inför sommaren när det är så mycket jag ska hitta på. Men men jag är iallafall nöjd med köpen! på vägen hem från centrum svängde vi förbi linus där grabbsen var för att hämta någran saker och nu är jag hemma igen. Tänkte lägga upp bilder på köpen om ett tag, men nu ska jag först ringa mickis och höra vad vi kanske ska hitta på ikväll. Puss på er!


Bild från taccobar när jag följde med för att mickis höll på att svälta ihjäl ;)


hemmakväll med jordgubbar

dagen idag har betått utav att umgås med mina fina vänner! Vi har badat och åkt lite ute på sjön med våran lilla jolle. Städat den har vi också gjort, vilket var det äckligaste jag vart med om, den har legat ute sen i höstas så den var inte fräsh om man säger så.. Men sen vart den iallafall lite finare och vi tog båten till en klippa där vi sola och snackade skit, Mycket trevligt!
ikväll blir det ingen utgång för min del, har istället bäddat ner mig i soffan framför Derailed som går på tv4 just nu, med jordgubbar och mjölk i en liten skål framför mig, mumsigt! Både nyttigt och väldigt gott! ni får ha en supertrevlig lördags kväll ala fina läsare!


Bild på mig, tagen för någon dag sedan


senaste dagarna

godmorgon! sommarlovet har börjat och jag har fått en bra start på det! slutade skolan i torsdag och i hade en liten lätt skolavslutning med klassen. lite prat och sen vart det buffé, ingen god mat dock och de hade såklart inget salt. jag måste ha salt när jag äter, maten blir inge god annars. Efter mat och allt var det utdelning av stupendium till en person i klassen, och jag vart väldigt chockad när de ropade upp mitt namn. Jag vart väldigt översakad och så otroligt glad! Fick stupendium för att vara en duktig elev, som driver fram alla i klassen och får den att utvecklas och jobba bra. Riktigt kul, så nu vart man 500 kr rikare :)
Efter skolavslutningen drog vi hem till Sandra i Klassen och firade lite med grillning, bad och lite dricka. det vart en riktigt trevlig kväll!
Igår var vi på studentskiva jag och sophie och det var väldigt väldigt kul, roligare en på länge! Mackan hade vart gullig och fixat jättemycket inför kvällen. roliga lekar, dricka och så bjöd han på sång också, han skriver nämligen egna låtar som är så roliga att lyssna till. Tyvärr vart det bråk senare på kvällen och då stängdes festen, tråkigt att folk ska förstöra men det är ju så det är.. när alla skulle gå så gick vi hem till linus och badade istället mitt i natten, det var lite kallt kan jag säga. vi vart även kvar där över natten, men kom hem tidigt imorse eftersom att tjejpolarna skulle jobba.
Lite information om allt bara, känner att jag behöver bli lite bätre på att bliogga nu!



lite bilder från husarö

Philippa och emma

jag och julia

jag

David och patrik

julia

kaffeshots

paddling klockan 5 på morgonen

 

 

 


skolavsluting imorgon

God kväll! Hinner tyvärr inte ladda upp så många bilder idag, har fullt upp för skolavslutningsplanering plus att jag verkligen måste komma i säng om jag ska orka med dagen imorgon, ska upp tidigt för att bege mig iväg till skolan. Än så länge ser planerna riktigt bra ut för morgondagen, kommer bli awsome! här har ni i alla fall två bilder på mig från resan! Nu måste jag hoppa in i duschen. puss!



hemma!

Hejsanhoppsan! nu är jag hemma igen, tråkigt nog.. har verkligen haft jättekul! bärettar mer om resan och vad vi gjort osv senare om jag inte är allt för trött efter att ha fått en timmas sömn inatt! nu tänte jag höra om mickis ville åka ner till berget och bada, så vi hörs lite senare puss!


spöken i huset?

Det var ett tag sen jag skrev nu, beror på att jag haft så mycket i skolan nu innan vi slutar så att jag har valt att lägga krutet på skolan nu den här veckan. Men fan nu är allt slit slut och vi får lov imorgon, så jävla sköööönt! Skolavslutning i en timme och lite utdelningar av stupendium osv. Sen blir det buffe som skolan har köpt in. Hoppas att det bli något fräsht och sommrigt, någon god pastasallad skulle smaka fint.
Just nu sitter jag iallafall här uppe och är typ livrädd, tror seriöst att jag börjar bli dum i huvudet eller något. halluniserar, halvt drömmer och ser typ saker där imällan. känns som om någon rör vid en och som att det är någon i rummet. Hör hur någon typ andas mitt hjärta dunkar bara snabbare och snabbare. Vårt hus har alltid vartit läskigt, men det var länge sen jag kännde så här. Vet fan inte vad det är, men det skrämmer en väldigt mycket. Mamma om något tror att jag blivit dum i huvudet, hon frågade just om jag gick på droger och hon var helt serriös med det hon sa. Som om jag skulle gå på droger liksom, skulle aldrig få för mig att göra det! Det ända jag knarkar är ju alergitabletter och nej jag tror inte att man skulle se saker som man inte borde se pågrund av dem.. Mina föräldrar kan nog inte bara inse att det bor något annat i vårat hus en bara våran familj.. eller vad fan skulle det annars vara? :O


Tror ni på övernaturliga väsen, andar eller något annat?


mot husarö

Nu drar jag! ha det så bra här hemma puss!


husarö

God kväll kära blogg läsare! Håller på att packa lite, eller.. jag har inte börjat än men tänkte göra det nu:) ska nämligen åka till husarö med klassen imorgon, blir även kvar över natten. Ska bli jättekul, dock också lite sorgligt eftersom det är det sista jag kommer göra med klassen innan vi slutar.. sen kommer jag ju börja om i en ny klass.. fyfan, jag som verkligen gillar min klass! aja kanske uppdaterar ett inlägg imorgon bitti innan jag sticker, annars hörs vi när jag kommer hem på torsdag! puss!

Juste kom på att jag måste göra mandos 6 månaderskontroll.. suck säkert över 1000 frågor, Det har redan gått 6 månader, kan inte fatta..



bild från idag


Love u!
Angelica och jag.


like


Provade dom här skorna idag och blev verkligen helt kär! måste ha dom! dom finns i vitt också så tror jag ska ta det eftersom det passar till mer kläder! kommer dock inte ihåg vad affären hette..


trött tjej

Åh så trött jag är! funderar på att ladda ner en rulle och krypa till sängs. Låter faktiskt helt okej efter en lång dag. Gick inte och la mig förens halv 8 på morgonen haha, men kul hade jag i alla fall. Vi drog hem lite folk hit och dansade och umgicks. Kul att se alla igen eftersom det var ganska länge sen senast. Lägger upp lite bilder imorgon! aja godnatt påer gott folk!
Bjuder på den här bilden som jag hittade på datan efter igår, söta linn och alex


some pictures

här är några bilder från helgen!


middag



Det här var då dagens middag, en grillad köttbit med sallad! så skönt att jag själv får välja vad jag vill äta nu, det hade ju inte gått om jag hade mandometern kvar..


snabb uppdatering

Hej på er alla bloggläsare, ber verkligen om ursäkt för uppdateringen men som sagt var är det fullt upp nu innan skolan slutar, vi har varit i full fart hela dagen! Har blandannat städat hela huset, handlat, pluggat och passat grannens ungar osv men vi lever och uppdateringen kommer snart bli bättre när allt lugnat sig lite! nu håller vi i alla fall på att fixa oss inför kvällen!
'

godnatt.. eller godmorgon?

Shiit.. klockan är snart fem och jag kan inte sova, det är helt sjukt. Panik och ångest, Fan att det alltid ska komma sent på kvällarna. Kul att man sover helt ensam i huset också, det är fan läskigt.. aja får väl se om jag somnar någon gång. lär ju sova bort halva dagen imorgon..




Summer outside!

Tjenare! vilken underbar dag va?:) Älskar verkligen sommaren. Har varit nere vid berget och badat, det är faktiskt sjukt skönt i vattnet. Dock tror jag att jag är påväg att bli sjuk eller något, känner mig jättehängig och har ont i halsen. så det kanske får bli att vara hemma ikväll och bara ta det lugnt. Men vi får väl se helt enkelt!



certifierad dykare!

solen skiner och humöret är på topp! lite ont i huvudet bara, beror nog på dålig sömn och den varma solen. Igår klockan halv 2 på natten kom jag iallafall hem från jönköping där jag dykt en hel dag. Det var jättekul, fast vissa stunder vart det väldigt kallt och då var det inte lika kul, men annars hade vi en toppendag! Kom hem riktigt sent i går kväll, klockan var luite över halv två när jag äntligen klev innanför dörren här hemma. Det berodde på att vårat tåg fick tekniska fel, så vi blev nästan två timmar försenade..  Trötta och slitna fick vi stå och vänta på ett nytt tåg, tur som vi hade fick vi sitta första klass eftersom det inte fanns några andra platser lediga, det var superskönt att få slå sig ner i en stor skön stol och vila resten av resan hem.
Nu är jag certifierad iallafall vilket känns superkul, har tagit första certifikatet Open water diver och får med det dyka ner till 18 meters djup och får dyka utan instruktör. hoppas att det blir något mer dyk snart så att man får öva sina fördigheter under vattnet lite. Pratade lite med pappa som också var sugen på att dyka, så tror vi ska göra något dyk vid något vrak eller något så småning om, vilket jag verkligen ser fram emot.


sooool!

Godmorgon! vaknade precis och ska gå ut och lägga mig i solen, det är typ 25 rader ute, så jävla nice! hörs lite senare puss!

Det här äter jag just nu! ser inte så gott ut haha men det är grönsaker med kryddor!

fullt upp !

Hej på er! är jätteledsenn över uppdateringen men nu när det är sista tiden innan skolavslutning plus långhelg är det sjukt mycket att göra! har knappt varit hemma idag, vaknade i älvsjö runt halv 1 och var inte hemma förens 3 typ, då var det bara att hoppa in i duschen och fixa sig för att sedan dra till mackan för att grilla, har haft en jättmysig kväll, med sång och gittar! är i alla fall hemma nu och ska nog sova, dock är jag helt ensam eftrsom angelica kommer hem sent inatt från dykningen och resten är ute med båten, så är lite rädd, ibland är det jobbigt att bo långt in i skogen.. aja godnatt på er så hörs vi imorgon med bilder från igår osv. puss!


Trött tjej redo för sängen!

jönköping imorgon för certifikat

Har haft fullt upp hela dagen, städat, pluggat, städa igen, packat och handlat.. Jobbig dag, men det känns som om man har fått lite gjort iallafall, sitter dock lite fast i pluggningen, så nu måste jag skriva klart tre fördjupningsarbeten till på söndag, känns som om det är stört omöjligt..Ska fan försöka stå i nu sista dagarna och få det fixat..
Imorgon åker jag iväg till jönköping igen för att ta klart mitt dykcertificat med de andra från klassen som valt dykning. Det kommer bli superskoj, bra väder och allt! Ska dock upp om ca tre timmar och packa det sista för att bege mig till centralstationen, tåget går klockan 5 i morgonbitti, så det blir inte mycket sömn i natt. Jag får helt enkelt försöka vakna med en kopp kaffe och hoppas att jag inte lyckas somna om i sängen, finns nog ingen större risk för jag ser verkligen fram emot det!

Igår var vi ute och grillde också med några av tjejerna. Det var jättemysigt! Jag och sophie grillade kyckling som vi åt med min hemmagjorda zatziki, några kolhydrater blev det inte på talriken. Det smakade faktiskt riktigt gott, kanske inte så konstigt när det var jag som skötte grillen ;) haha ne nu skojjar jag bara men det smakade iallafall riktigt bra!

en bild från igår

Jag vid grillen



hatar att..


Håller på och storstäda hela huset, vilket verkligen verkligen behövs! dock bland det värsta jag vet, så tråkigt.. Så därför blir det segt med uppdatering nu under dagen så att ni vet! hörs senare med mera uppdatering! puss




nu blire grillning!

Nu åker vi ner till ett berg för att grilla och mysa! Jag, Angelica, Julia, Michaela, Romina och linn. Kommer bli jättemys hörs sen puss!:)

några bilder från norrtälje!


Några bilder från Martinas landställe!


Dålig start på dagen men bra fortsättning!

Kom just hem från skolan, idag fick vi våra betyg i engelska och svenska, och vet ni vad? jag får G i engelska i alla fall. är så grymt jävla glad! Han som sa att jag helt säkert skulle behöva göra om kursen, men klarade mig tydligen bra på sista skrivningen så han ger mig G ändå, fast det var på hårstråt sa han. I Svenska fick jag VG vilket jag faktsisk nöjer mig med, vet att jag kan bättre men med ala omständigheter och det jag missat så får det duga.

Imorse dock hände det lite saker vid lunchen, Ni kanske inte vet det men jag har verkligen värsta fobien för mat som ska gå ut, om tillexempel brödet eller mjölker går ut om 1-2 dagar kan jag inte dricka den för att jag är rädd att den ska vara gammal.. fast jag vet att man kan äta det mesta någon dag efter utgångsdatumet, förut en gång när jag åt tacos hade brödet gått ut, det var inget fel på det men det hade gått ut..  fick då värsa paniken! men idag var det värst jag varit med om, jag hittade en skalbagge inne i en böna, fick värsta paniken började störtböla, ringde mamma och hade värsta paniken. Det slutade dock med att jag satt framför toan, mådde så sjukt jävla dåligt, Men kändes bra efter att jag fått upp allt. usch får rysningar bara jag tänker på det, tänk om det liksom var någon i de andra jag åt..

Tänker aldrig i hela mitt liv äta böner!

Outfit idag

Nu blir det att bege sig till gamla stan med klassen. Hoppas ni alla får en trevlig dag idag och att vädret håller i sig!

Outfit idag



RSS 2.0