hemma efter en lång dag!

Har varit upptagen typ hela dagen kan man säga, och till stor del med inventering i södertälje.. långt åt helvete kan man säga, tog mig två hela timmar att komma dit! Hem gick dock lite snabbare. Var i alla fall hemma runt halv 11 och nu har jag duschat och så. Så nu vet ni i alla fall varför uppdateringen varit så dålig! aja ska i nog läsa lite ur min bok jag lånat, Jag har faktiskt varit så duktig och lånat en bok över sommaren, jag som aldrig läser. men den värkade så bra så vill verkligen läsa den. Flickan från ovan heter den och hittills är den riktigt bra, någon som läst den? det är i alla fall min typ av bok, kan bara läsa böcker om mord och hämskheter, annars tappar jag intresset direkt, hm.. vad tragiskt det lät, aja godnatt på er gott folk!


Morsdag presententen

Det här var det då våran kära mamma fick i mors dag present. En klocka från O.N.E och ett matchande hallsband. Superfin klocka tycker jag, skulle görna kunna tänka mig en själv faktiskt. Får låna den av mammsen någon dag om den nu passar runt min arm såklart.




superduper dag!

Idag har vi haft friluftsdag. Min grupp som jag är i hade planerat den själva, som ett sista projekt i skolan. Tanken är att vi ska få lära oss att marknadsföra osv. Det gick helt okej och kul var det! vi hade lite olika tävlingar som resten av klassen fick tävla i som två olika lag.
Efter att vi var klara så var klockan inte mer en 12, så vi stannade kvar i tre timmar och badade och solade på stranden, vilket var jättemysigt! Kallt i vattnet var det, men det är ju inte så konstigt med tanke på att det var havet. Har även åkt kneeboard, eller vad det nu kallas efter båt idag, ( någon slaggs bräda var det iallafall) Det var faktiskt superkul förutom att det var kallt att vara i vattnet så länge. Det blåste en del, vilket gjorde det ennu kallare. Annars har solen skinit nästan hela dagen och det har varit en riktig sommarvärme. Känns som om sommaren är här nu!

Bilder från dagen



mami

love u!


är det fina vädret på väg tillbaka?

Dagen har gått sjukt snabbt idag känns det som, även om detta egentligen är en av våra längsta dagar i skolan. Vi har skrivit två prov idag, de sista för terminen om man inte ska ta igen något man missat du förstås. Det känndes helt okej på båda med tanke på att jag inte pluggat något till dem, i matten har jag knapt gjort ett tal på kapitlet som vi hade prov på, så är ganska nöjd endå. Slutade runt halv 4 och då satt jag och några från klassen kvar i skolan och jobbade, eller jag gjorde inte så mycket då.. men de var duktiga! På vägen hem stannade jag och malin vid strandkyrkogården och tog en liten snabb promenad, det är verkligen fint där upptäckte jag idag.

Två bilder från idag, fastnade verkligen inte på bild. Malin var därimot supersöt!



carro

Grattis Snygging! Hoppas du får en underbar dag! <3



outfit

Hej på er! kom ju som sagt hem från Norrtälje igår, var ju på Martinas landställe, Har i alla fall varit jättemysigt där, Skulle gärna stannat några dagar till! nu ska jag i alla fall äta snart, vilket jag egentligen gärna skulle slippa, är verkligen inte ett dugg sugen på mat, men när jag är hemma kan jag ju inte välja själv när jag vill äta och hur mycket.. aja sen blire träning! är taggad! hörs sen puss!


idag..

redo för skolan!

Nu Rullar jag mot skolan, åker lite tidiagare och möter upp Julia, hörs när jag kommer hem puss!


Så hä ser jag ut idag!

Grattis på mors dag!

Idag har det vart mors dag, men eftersom jag inte träffat mamma så mycket idag pågrund av att hon jobbar natt, så ska detta vänta på henne när hon kommer hem. Hoppas hon blir glad och tycker att presenten är fin, kommer att visa imorgon vad det är för något i paketet. Jag har också bakat min specialkladdkaka och en rabarberpaj, sommaren har börja komma och med det så växer det fullt av rabarber på baksidan av vårat hus. Tänkte att det blev somrigt och gott nu till Mors dag. Har ni gjort något speciellt för er mamma den här dagen? kanske köpt något eller umgåtts något extra?

Grattis på mors dag älskade mamma!



Outfit igår

Så här såg iallafall jag ut igår.



lördagskvällen

Igår var det somn sagt tjejmiddag hos Carro som fyllde år. Det var mycket trevligt och det bjöds på kött, potatis och en god sallad. Vi umgicks och snackade och hade det trevligt bara. Senare på kvällen estämde vi oss för att dra ut, så jag, Romina och Julia drog till tyresö ett tag och träffade lite nytt folk, efter det drog vi till skyttens och fortsatte lite där. Var inte så speciellt kul, utan kvällen blev ganska så misslyckad. Satt typ förstummad på den sista festen och visste inte riktigt vad jag skulle säga.. Det var lite annurlunda en på fester jag brukar vara på om man säger så. Kvällen slutade med att vi gick hem till Romina i spöregnet klockan fyra på natten, lite regn är ju alltid höjdpunkten på en redan misslyckad kväll, eller? nej det var fan det värsta som kunde hända..
Jag fick ju iallafall träffa mina fina vänner under kvällen, så det var höjdpunkten under kvällen!

Bilder från Carros middag.



Egendesignade smycken!

nu är det såhär att jag tänkte tipsa er om en kompis som designar egna smycket. Julia heter hon och gör jättefina smycken som hon säljer. Tycker ni ska kika in på hennes blogg och ta en titt på smyckena, de är grymt snygga!!
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.


Här har vi en bild på snyggingen också!


tjejmiddag på gång

Hr jobbat hela dagen idag, men nu är jag hemma och håller på att fixa mig inför Carros tjejmiddag. Efter det blir det förmodligen fest tror jag, så kommer komma hem set ikväll om jag inte sover borta kanske. Nu är det bara att tagga till helt enkelt! det här ska bli en superkväll :)

Just nu när jag håller på att fixa mig.

Mot landet

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, håller på att packa och fixa lite för efter träningen åker jag ner till Martinas landställe med några ur laget, kommer bli jättekul! så vet inte om jag kommer uppdatera något i helgen, det beror helt på om det finns internet osv. men det ska i alla fall bli grymt mysigt att åka dit! ha en jättetrevlig helg gott folk!
två bilder från skolan

Erik, Rasmus och julia


asso hahahah mickis.. gamla minnen

Snygga smycken, eller vad tycker ni? :)

Godmorgon! Idag var jag hemma från skolan, har inte mått så bra i natt, så har haft jättesvårt att sova, därför stannade jag hemma idag. Vaknade runt 11 och sen dess har jag inte gjort något speciellt, ätit en halv banan är vad jag har hunnit med. Ska försöka plugga en del idag, har 4 fördjupningsarbeten som ska vara klara nästa vecka och sen behöver jag öva på två prov också, Bara att sätta igång då helt enkelt!
Igår svängde jag förbi centrum en snabbis och gjorde några köp på Guldfynd, Allt gick på en bit över 800 med försäkring och allt.. Mycket pengar för något som inte är så stort. Men jag är nöjd, älskar örhängena!

Det jag fick med mig hem igår.


puss och godnatt

Sitter och kollar på något helt sjukt program, om helt sjuka sätt folk har dött på, nästan knappt troligt.. i alla fall så kom jag just ut ur duschen och ska väl antagligen börja röra mig mot sängen snart, eller vet att jag ändå inte kommer sova förns om ca 2-3 timmar men ändå. säger i alla fall godnatt så hörs vi imorgon, då min dag kommer vara väldigt stressig. puss!





fruktigt värre

Dagen idag har flytit på som vanligt, har inte så mycket mer att säga faktiskt. ska gå och lägga mig och plugga nu tänkte jag och så ses vi imorgon. Pussar :)



Bilder från igår, lekparken som är inspererad av frukt. Lite roligt sådär.


home

Hejsan! skoldagen har gått fort, Först satt vi bara och planerade mat inför klassresan vi ska göra den åttonde juni innan skolan slutar, jag är i så kallade lunchgruppen och vi ska göra en god sallad! så nu måste vi åka och handla någon dag, sedan hade vi engelskaskrivning på boken vi har läst (skulle ha läst) kom bara till sida 20 typ hehe, kommer säkert ha gått åt helvete.. efter skolan tog jag en sväng förbi mickis och nu sitter jag hemma och äter mellis. puss!


Fuck this day!

Är så jävla irreterad, så att jag inte har orkat gjort ett skit sen jag kom hem. Det böjade redan i skolan, det var meningen att jag skulle vara modell för några tjejer i staylistklassen på måndag. De frågade mig för att de inte hade någon. Man skulle då bli sminkad, fått kläder och fixat hår osv och efter det gå någon slags sceen och visa upp sig framför ca 300 människor. Jag tänkte först tacka nej, eftersom jag inte är den som gillar att visa upp mig sådär, men sen tyckte jag att  det kanske skulle bli rätt så kul endå, så tackade ja tillslut. men idag så har mina lärare pratat om mig och skolsyster tyckte tyligen att det inte var bra för mig eftersom det var mycket modellliknande? så jag fick inte vara med :O vart fett irreterad, det enda jag tror det skulle göra är att jag känner mig säkrare framför folk efter.. Det var fan bara patetiskt, som om jag aldrig använt smink, gått i klackar eller fixat håret förut liksom..
På vägen hem så vart det inte bättre.. Min bärbara dator försvann på tvärbanan!? superkul den som inte var så gammal liksom.  Mobilen försvann på köpet också, så kan inte ringa eller smsa heller, pluss att i datorväskan låg alla mina provpapper och i datan låg alla mina arbeten. Där gick typ droppen, är så sjukt irreterad och ont i magen har jag också, vilket inte gör saken bättre.. Vilken dag säger jag bara..



Söt sommarklänning

söt! från nelly.com


Mando + lättnad!

hello! kom just innan för dörren, har ju varit på Mando idag, var sjukt nervös inför mötet med min behandlare, men det hade gått helt okej, verken upp eller ner typ sa hon men hon tyckte det dög, tror jag hade gått upp lite. Så det känns skönt, har gått och oroat mig i två veckor för hur det skule ha gått, eftersom jag inte skulle få träna om jag hade gått ner, så nu är jag lättad! Började äta en kvart innan alla andra eftersom jag skulle med min buss, fick stressa som fan i slutet och typ slänga i mig maten, men missade bussen endå.. Inte så konstigt när kycklingen inte ens gick att tugga.. Nu ska jag i alla fall läsa ur min bok som jag sagt att jag ska gör i några dagar.. men har bara kommit till sida 18 hehe.. och imorgon är skrivningen, jippi kommer ju gå sjukt bra för mig. Jag och engelska asso.. aja hörs senare puss!

Hälsar lite pusar till min söta lillasyster som har blivit magsjuk, hoppas man inte blir smittad bara.. men krya på dig sötis!


proppmätt

Så då har man varit ute och ätit med tjejerna, har seriöst aldrig varit såhär mätt. Har ätit sjukt mycket med hopp om att det ska ha gått bra imorgon, då jag själv vet att jag inte skött maten helt korekt, minst sakt i helgen.. men åt ju jätte mycket nu så förhoppningsvis har det gått bra imorgon då jag ska till mando, annars är jag ganska körd, kommer inte få träna.. och vad gör jag då liksom? mår så sjukt bra på träningarna och jag glömmer verkligen allt annat under de timmarna. men det ska ha gått bra, det känns som om de har det ändå, känns som om jag verkligen gått upp sjukt mycket. Synd att kroppen blir frisk snabbare en huvudet.. önskar att det vore tvärt om! aja ska inte klaga illamående överlever man ju? aja måste verkligen plugga nu puss!
Bjuder på några fler bilder från Finland!


Kan ni gissa vad? :D

Jag har fått min mens efter att varit utan den i tre år! entligen känns det som. hade den en gång förra somaren, men en gång på tre år är ju ingenting, började tro att den aldrig skulle komma. Är superglad faktiskt, kanske betyder att jag kan få barn sen trots att den varit borta så länge. Hoppas att den inte bara kommer en gång nu, utan att den håller i sig. nej men det gjorde min dag faktiskt, kommer säkert inte vara nlika kul om ett tag när mensverken börjar, känner redan nu att den börjar komma. Men men ska inte klaga, ska bara se det positivt!
Annars idag har jag suttit kvar ett tag i skolan idag för att plugga, så kom hem runt klockan 5 och sen dess har jag hängt med Romina och Sophie. Vi ska snart iväg för att sitta ute och snacka ett tag och sen kanske det blir av till Mias. Massa glada pussar!


Så här såg iallafall jag ut idag, ångrade valet av kläder när det mulnade på på dagen, men som tur var blev det lite bättre på eftermiddagen.


lite bilder från Finlandsresan


sliten..

idag har jag bara varit hemma, är sjukt trött och har värsta huvudvärken, fast det var inte därför jag var hemma utan det var för att vi hade en onödig lektion som jag ändå inte kunde göra något på.. har i alla fall sovit sjukt dåligt i natt. Vaknat typ tusen gånger av panikatacker och mardrömmar, suck hatar sånna nätter! Ska lite senare i alla fall träffa romina och sen måste jag plugga, verkligen MÅSTE! aja vi hörs lite senare ska ta en powernap nu puss!


Slänger in den bilden från i helgen! kommer fler senare under dagen!

Godnatt

Tänkte bara be om ursäkt för den dåliga uppdateringen! det har varit fullt upp på sistonde, plugg, träning, saker hemma och som händer runt omkring, men det ska bli bättre snart lovar jag! Ska i alla fall försöka börja läsa ur min bok i engelskan som måste vara klar på torsdag då vi har en skrivning på 90minuter. (Har inte börjat med boken än) sen ska jag nog sätta på en film och sova godnatt!



två bilder från idag!

Första bilden är på fula mig, kommer ångra att jag la upp den..! sen har vi söta juliet!


fel på fel, kan jag göra något rätt?

så då var man hemma från skolan! sitter och dricker en jättegod multivitamindryck från finland, rekomenderas stort för er som åker dit! I skolan har jag i alla fall fått veta att jag inte kommer klara engelskan och måste göra om den nästa år, fan jag okar inte längre. allt går bara fel hela jävla tiden, Jag kan fan inte göra något rätt. Funderar på att hoppa av skolan, kommer ändå aldrig klara engelskan så det spelar ju ingen roll om jag gör kursen igen, kommer helt enkelt inte ha någon framtid. får väl jobba som städerska och bo på gatan! åh känns som om mitt liv bara vänds upp och ner hela tiden och att alla drömmar bara slocknar.. seriöst jag orkar inte längre.


Den Finska drickan jag dricker just nu!


Försovit mig, elller använder nog fel ord nu..

Godmorgon, hoppas ni sovit gott. Just nu är jag lite stressad eftersom jag har försovit mig, eller det gick inte att gå upp i morse när klockan ringde, det känndes typ som om jag hade varit ute och festat kvällen innan eller något. Både Josse och Malin har ringt, så nu är jag vaken i alla fall, hade säkert sovit till tyå 11, 12 annars.
Jag har valt att starta dagen med en kopp kaffe. Känner att jag egentligen skulle behöva typ 10 för att vakna till, men det skulle vara svårt att få i sig haha. Ska börja klä på mig iallafall för att röra mig mot skolan. pussar så länge!


Haha här ligger en bakis tjej, bild från helgen.


Vad hände igår egentligen?

Hej på er! det har inte blivit någon bloggning en idag. Det beror på att jag inte har orkat, har vart väldigt sliten i från gårkvällen om man säger så. Gårkvällen vart ialla fall väldigt lyckad, jag hade det jätteroligt. Dock slutade väl kvällen inte riktigt som planerat för min del.. fick höra idag att jag tydligen somnade mot slutet av kvällen, mickis berättade allt  i morse och jag vart på riktigt chockad när jag hörde det, eftersom jag trodde jag var med hela kvällen.  Jag minns inte hur jag kom hem sen, men det berättade mickis också. Har garvat rikitigt mycket åt mig själv kan jag ju säga, gjorde en del skumma saker igår när jag kom hem.. Men men livet går vidare, det var ett bra tag sen jag drack så mycket, så det var väl på tideen att det blev som det blev..

Fick den här komentaren av Linus i morse, ja vad ska man säga haha.. -.-
Haha hur mår du? Du var ju inte lätt att få liv i igår iaf :D Men när vi bar dig till bilen mumlade du något och gjorde tummen upp så då visste vi att du mådde bra iaf haha


Bilder från igår!



Fuck off

Är hemma från Finland, men är Trött, Irriterad, Arg och Ledsen, så orkar inte blogga idag. Uppdaterar imorgon om min resa som däremot varit bra!men just nu känner jag att jag bara inte vill synas eller finnas. puss och godnatt

Tagga om från gårkvällen


bilder från igår

Gårkvällen vart riktigt trevlig! Vi var hos min fina klasskompis sandra med lite folk, inte många men ibland är det roligt att bara vara några. Flummig kväll vart det med trevliga personer.
Idag har jag jobbat hel dagen och det var ingen rolig jobbdag, bakis som fan. sista gången jag ska jobba dagen efter säger jag bara. Nu ska jag snart dra till Linus på 18årsfest ska bli superkul! bara börja tagga om från gårkvällen och hoppas att kvällen blir riktigt lyckad!


nu kör vi!

Håller just nu på att fixa, har strax sminkat mig klart och kläderna är på. Kvällen kommer spenderas hos en komps med lite folk, kommer bli supernice! jag kommer även bli kvar där över natten eftersom det är gnska långt bort. Sen blir det upp tidigt imorgon för att jobba hela dagen och sedan imorgon kväll blir det 18-årsfest! Fullt i helgen helt enkelt, hoppas och ber att jag kommer orka upp imorgon bara, så att jag inte skulle missa jobbet. Får försöka dricka med måtta ikväll helt enkelt :)


Just nu när jag håller på att fixa mig. Ser ut som om jag nästan inte har något hår haha



snart lämnar jag sverige!

Håller just nu på att packa! lite synd att det är så fint väder ute när man inte har tid att ligga ute i solen.. men men, sånt är livet. Jag hoppas verklgien inte att jag glömmer något nu, skulle ju vara ganska surt om något viktigt blev kvar här i sverige. Mamma håller i alla fall på att göra lite kaffe till mig, jättesnällt! Tror inte jag kommer uppdatera mer innan jag åker för det är ganska stressigt! mn ni får ha en jättebra helg hemma i sverge så hörs vi på söndag när jag kommer hem! puss och kram på er!

Typ jag när jag packar? haha nej men det såg typ ut såhär från början, men insåg att jag inte skulle flytta hemifrån utan bara vara borta över en helg hehe, så nu har jag lagom med packning:)

Sommartider

godmorgon på er! idag skiner solen ute och jag är på topp humör. sommarkläderna är på och jag är grymt taggad till kvällen, som ska spenderas hos en tjejkompis. Vi ska grilla, bada badtunna och kröka, tror inte det kan bli bättre. Jag tror att kvällen kommer att bli riktigt lyckad, eller det hoppas jag iallafall. Nu ska jag bege mig till bussen strax, tar moppen idag eftersom jag har lite brottom hem från bussen idag, annars har jag faktiskt vart duktig och tgit cykeln varje dag :)




I will always be ashamed

Idag har vi som sagt haft sex och samlevnad hela dagen. Vet inte riktigt vad jag tyckte om det, det mesta visste man redan. men vi pratade om relationer, könssjukdomar och så fick vi göra lite olika uppgifter i grupper osv. vi fick också någon föreläsning av två präster. Rätt så soft dag endå.
Jag har även träffat skolsyster idag och tagit vikt och det gick väl bra om man bortser från vikten som jag hade tappat lite på, exakt 8 hg, nästan ett kilo.. Inte så farligt eftersom man väger lite olika beroende på kläder och vad man ätit osv. skolsyster var kanske inte så jätteglad och tycker att jag ska gå upp ca 5 kilo till iallafall, det är då typ minst, egentligen ligger målvikten ytterligare ett par kilo till.. fast jag börjar känna mig klar, tycker liksom att det räcker nu. Ibland kommer tankar om att man bara vill släppa allt och gå ner i vikt lite igen, men vet ju att det inte funkar. Varje gång man åker neråt, så måste man bara kämpa sig upp igen. Det är liksom inte värt att hålla på så, det är bara jobbigt och man förstör bara för sig själv och andra. Tänker absolut inte gå ner i vikt igen, men kanske stanna på den här vikten och börja träna. Skulle lätt kunna gå upp något kilo till om det fick vara muskler. Hatar att jag inte får börja träna, skulle vara så lätt att gå upp lite till om man fick bygga lite muskler på gymmet eller något..


Jag är ledsen, det var aldrig meningen att förstöra familjen som ni hade byggt upp. "Förlåt"


true

Låten stämmer så jävla bra in på mitt liv! men istället för bror ska det vara syster..

Jag förstörde allt när det för en gångs skull höll på att läka

Nu är det ett öppet sår som aldrig kommer bli helt igen.


suomi

Hej på er söta bloggläsare! springer just nu runt i huset som en jävla dåre har massa färger som jag måste tvätta, problemet är att mina kläder ligger i hela huset.. har i alla fall skrivit en packlista vilket jag alltid måste göra annars missar jag hälften som ska ner, med en packlista missar jag kanske bara en tredjedel;) för er som inte vet så tar jag planet till Finland imorgon för att tävla där i helgen! Ska bli otroligt skönt att komma bort här hemmifrån, mår så himla bra när jag är borta, som när vi var i Båros förra helgen, mådde jättebra! Klarar inte av vår familj som bara är fuckt up av problem. Så ser fram emot resan även om den bara är en helg! nu Fortsätta packa och fixa!


Har aldrig varit i Finland faktiskt, Är allt lika dant som Sverige förutom språket då? (:

dålig början på dagen

haha jätte ful bild på mig, sitter just nu och myser i julia jättestora tjocktröja och med en kopp kaffe, min morgon har inte börjat bra, då min kära syster gör så att jag kommer sen till skolan.. är sjukt irriterad och jättestressad så vi hörs sen, För måste börja fixa mig nu puss!


Dags att ge sig av

Snart ska jag åka till skolan. Hela dagen idga så kommer vi ha sexualkunskap, så får se vad det blir för något. Säkert det gamla vanliga som man redan vet om könssjuksomar osv.  Men men vissa kanske inte kan sånt, så det är väl bra att man pratar om det isåfall. Vädret idag var inte så jättefint kan man ju säga, jag som bille ha shorts på mig idag, men det fick bli en byxdress istället. Så här ser jag ut idag.




outfit

Dagens outfit
Topp: invikt klänning från bikbok
Shorts: H&M

nytt köp

Ny tröja, så mycket snyggare i verkligheten, den är jättetunn och så lyser det igenom spets och på baksidan är det bara spets! 169 kr från new yorker


Svar till er

Anonym om svar till dig:
Du valde dykning för att idioter till killar sa att ni skulle göra det. Och jo jag känner dig. du får gärna svara på det här med
Svar okej.. så var det då inte, det var tvärtom. vi tjejer bestämde att vi ville dyka och sen ville killarna också det. Fattar inte vad det spelar för roll för dig om jag dyker eller klättrar, det är väl ändå mitt val? och om jag tycker det är kul, varför ska jag inte få göra det då? och om du nu känner mig, så tycker jag att du kan stå för vem du är, eller säga det i verkligheten. Jag kommer iallafall inte svara på fler sådanna här frågor öppet i bloggen..


camilla om svar till dig:
vart ska ni åka utomlands?:D
Svar: Vi har inte riktigt bestämt oss en, men det kommer att bli en resa lite längre bort. vi funderar på att åka tillbaka till Thailand igen, för där trivdes vi jättemycket och det var flera år sen vi var där :)




Två bilder från thailand, redan 5 år sen vi var där. Tiden går så snabbt.



svar till dig

Anonym om godis och cola!:
Som jag skrev till dig förut Angelica men fick inget svar, det va dumt gjort av dig att välja DYKNING när man märker att klättring är din grej och det är det du skulle ha valt, man ser att du gillar det och dykning är egentligen ingenting för dig... Svara!
Svar: Vet inte riktigt vad jag ska svara på det här. Varför skulle inte dykning vara min grej? Man kan ha flera intressen och jag tycker klättring är jättekul precis som du säger, men jag tycker även att dykning är det och nu när jag valt dykning så kommer jag få certifikat så att jag kan dyka när jag vill. Jag kommer klättra också, men det gör jag på fritiden. vet inte vem du är och du känner väl förmodligen inte mig, så du kan inte veta riktigt hur jag tycker. Men jag kommer att hålla mig till dykningen för att jag tycker det är spännande och roligt. Min pappa har även certifikat så vi kommer att dyka tillsammans i höst när vi ska åka utomlands. :)



                    Jag när jag är på väg ut i vattnet för att dyka


Np engelska

Nurullar jag mot skolan! tror jag har Nationella i engelska muntligt idag.. åh jag som suger på engelska:( aja får väl försöka i alla fall och hoppas på G! aja hörs senare puss!


godis och cola!

Jag och Sophie har precis vart uppe vid affären och pantat burkar som vi hade hemma haha. Vi fick lite pengar så då köpte vi lite naturgodis och cola för pengarna. Naturgodig är verkligen gott, äter mycket häldre  det en vanligt godis. Det är både godare och nyttigare. eller rent kalorimässigt innehåller de nästan lika mycket, men naturgodiset innehåller mycket bättre näringsämnen och bra fetter från nötterna. Mina favoriter är de torkade jordgubbara med torkad yoghurt runt. De smakar lite som yordgubbar med vit choklad, fast de är yoghurt som är lite nyttigare. Mumsigt!
Idag har jag inte gjort så mycket, har varit ledig från skolan så hade planerat att jag skulle plugga, men tror ni att jag gjorde det eller? Svar nej.. Istället har jag bara legat framför soffan och bastat, lyckade somna i bastun två timmar och vaknade helt kokhet och efter det var jag bara ännu tröttare. Magen gör fortfarande ont, vilket är ytterligare en anledning till att dagen spenderats hemma. Får hoppas att det blivit bättre tills imorgon.





schooltime

Godmorgon! Har fixat mig sabbt och ska snart börja röra mig mot bussen! Julia kom över en stund nu på morgonen också, så vi åker till skolan tillsammans. aja ska packa mina väskor och fixa det sista puss!

Så här ser man ut idag!

love is love

då var man hemma från träningen! alltid lika sent på måndagar, tur att man börjar sent imorgon i alla fall! träningen gick i alla fall helt okej för mig, längtar redan tills nästa träning! synd bara att den inte är förns på onsdag:( mår så himla bra i torvalla, kanske skulle man flytta dit? haha aja nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sedan somna framför tvn kanske? ska kolla på pirates of the caribbian! låter som en bra idée tycker jag! puss och godnatt på er! Såg just att detta var vårat 1000 inlägg också, inte jättemycket men lite kul iallafall :)


Svar på tal - Jag skrev fel

Anonym om jävla mage att göra ont:
heter eran syster Ronald eller Ronny i mellannamn? Häftigt i så fall! Visste inte att man kunde heta det om man var tjej.
Svar: Det var fel sagt av mig, självklart heter hon inte det i andranamn.. kom just på att hon hade namsdag i fredags och att de tog en fika för henne idag, eftersom det vart något knas just den dagen. Linnea heter hon :) Ledsen för det, har ändrat det nu.


Tre fina låtar








jävla mage att göra ont

Vi har just nu gäster här på en fika för att Lillasyster har haft namsdag. Så mormor, morfar och farmor är här. Är inte ett dugg sugen på fika, kaffe tror jag det kommer bli för min del ikväll. Har haft så himlans ont i magen de senaste veckan, vet inte varför. Det gör bara fruktansvärt ont och krampar i både övre delen och undre delen av magen, känns som om något typ är trasigt. Magen är typ uppblåst och det bränns typ också, någon som vet vad det skulle kunna vara? har aldrig kännt såhär förut och det vill inte ge sig häller. Ibland försvinner smärtan, men den kommer ganska så fort tillbaka igen. Försöker att stå ut och hoppas att det ger sig snart. Ska gå och skala mig en morot och sitta och gnaga på och bara ta det lugntr ikväll.

.




min hund är helt normal...

Kom just ut från bastun! Grymt skönt när man varit ute i det här äckliga vädret.. tog nämligen en liten springtur för att piggna till, fick lite bastusällskap av min kära hund! det visste ni inte va? min hund älskar att basta. Om han inte får vara med ligger han och gnäller utanför dörren. Jag har i alla fall bastat klart han ligger dock kvar och vägrar att komma ut, haha söt! Nu ska jag i alla fall ta en powernap så jag orkar röra mig mot träningen ikväll. puss!


nyvaken

Godmorgon Söta ni! känner mig sjukt trött och hängig! Har i alla fall ätit gröt till frukost och nu ligger jag i sängen igen, känner mig inte riktigt kry.. Tämkte försöka läsa lite i min engelska bok, som vi sedan ska diskutera... men orkar jag? hm.. vi får väl se. aja vi hörs senare puss!


Nyvaken!

sommaren är snart här

Det vart inge klättring med syster idag, för hon vart hostig under natten. istället har jag bara varit hemma idag, träffat mickis och sen kollat hockey, brukar inte vara så mycket för att kolla på det, men det har faktiskt vart lite kul. Nu är det final också mellan Sverige och Finland, så tänkte kolla på det också och sen försöka plugga lite. Imorgon blir det skola igen och det är bara att försöka bita i de sista veckorna nu innan det blir sommarlov. Ska försöka ligga i nu så att man får de betyg man vill ha.


Sophie och jag förra sommaren.


Nu massa kaffe!

Kom just ut ur duschen! har rakat benen och smörjt in hela kroppen! vilket verkligen behövdes, jag har börjat fjälla:(
Är jätte trött btw, hade en dålig natt igen. Usch! hoppas i alla fall att jag blir pigg snart så jag kan tagga för träning! Pussar till er.

En bild på mig när mickis fixade mig för sitt skolarbete!


miss u!

Jag saknar dig min vän, saknar det vi hade förut. Älskar dig så otroligt mycket! vill seriöst bara gråta när jag tänker på dig. Min älskade vän vi måste ändra på det här. Vi var så lika, som vi var gjorda för att umgås livet ut! miss u darling.


Älskade syster

sitter hust nu och kollar på eurovision songcontest med en drink framför teven. kom hem sent idag, så orkade inte fixa mig för att dra ut, så blev hemma istället. Brukar inte kolla på eorovision, men ikväll blev det en lugn kväll med lillasyster framför teven. Älskar henne så mycket, hon betyder verkligen jättemycket, har just suttit och snackat med henne för att hon var ledsen, tröstat när hon grät i min famn.. Hon försöker hela tiden vara stark, men genom hennes uppväxt har hon alltid fått höra om allt som vår familj gått/går igenom. fått höra saker som någon i hennes ålder aldrig borde få höra, sett saker som någon i hennes ålder aldrig borde ha sett..
Mår bara dåligt över att tänka på det, tänka att det var jag som förstörde hennes uppväxt, förstörde mycket av hennes barndom.. Vad ska hon minnas från denna tid när hon blir äldre egentligen.. Ibland vill man bara spola tillbaka tiden och ändra allt, för någon så únderbar som hon borde inte fått uppleva det här..
Imorgon ska jag iallafall ta med henne till klätterhallen, så ska lära henne klättra och så får vi lite tid tillsammans, något som hon behöver.



Älskar dig sweetie. Bild tagen för lite mindre en 2 år sen.


dreams or reality?

Har varit helt död idag! har haft panikattacker hela natten och vaknat hela natten, allt jag oroar mig över blir mardrömmar, det känns som om jag lever i en bubbla.. jag vet inte vad som är verklighet och drömmar längre.. det är så sjukt läskigt. Jag ser ingen skildnad. Önskar att jag slapp kliniken så jag inte behöver ligga sömnlös om nätterna, för hur det ska ha gått.. alla hemska minnen finns också med i mina drömmar, Från HDV på kliniken. Hatar sånna här nätter, och det värsta är att dom börjar komma rätt ofta. Vaknar i panik hela tiden och allt handlar så klart och hur min familj påverkas av sjukdomarna. Känns som om jag på något sätt håller på att tappa uppfattningen om livet. Att inte kunna skilja på drömmar och verklighet kan bli riktigt farligt. Allt känns så konstigt..


svar till dig!

Anonym om Mot jobbet och träning:
sophie, du har aldrig skrivit om din ätstörningshistoria, hur det började och så :) angelica har ju det och skulle vara kul att läsa om din också, ni är så sjukt söta och kämpa på ni kommer alltid vara vackra!

Svar: Jag har visst skrivit om min ätsörningshistoria!:) den finns i början av bloggen kolla under kategorin ätsörning, så finns alla delar någon stans i början! kram


Mot jobbet och träning

Godmorgon på er, trötta sen igår? Snart är det dags för mig att börja cykla ner till bussen, ska möta Malin och sedan bege mig till Karbin klättercenter för att jobba. Jobbar bara två timmar, men vi tänkte klättre ett tag sen efter också, så kommer nog komma hem mot den tidigare kvällen eller vad man ska säga. Är ganska taggad på att köra lite väggar faktiskt, och speciellt topprep som var ett bra tag sen jag körde. Vi har ju bara kört bouldering de senaste gångerna. Vi börjar tolv, men ska åka lite tidigare så vi hinner köpa något att äta i liljeholmens centrum, tror jag ska ta en sallad som man mixar själv, då kan jag bestämma exakt vad jag vill ha i den.




Videos när vi badar!


Jag, malin och Josse badar!



Mer bad!


frågor och svar

Anonym om Försovit mig igen..:

Håller med! den där smoothien såg jättegod ut, kan ni inte lägga ut receptet! brukar ni använda mjölk eller yoghurt och isf vilken yoghurt??? :D
Svar: Ja vi gör smothies och joicer själva och vi brukar för det mesta improvisera av det vi har hemma.
just den här var gjord på Banan, frysta bär (blåbär, hallon), jorgubbsyoughurt och proiva jordgubb :) Men som sagt ta det ni har hemma och mixa ihop bara, det mesta brukar smaka bra! :)

 

Anonym om outfit idag:

hej, jag är 14 år, 150 cm kort och väger 47 kilo... jag vill ha en ärlig åsikt. väger jag för mycket? jag har slutat äta frukost och lunch och spyr upp middagen. jag ser mig själv som tjock men jag går på cheerleading och tränar 4 ggr I veckan, skull vara tacksam för svar
Svar: Nejdå, det är inte för mycket, du ligger förmodligen på en normalvikt kan jag gissa. Tänk efter vad det är du håller på med nu, vill du verkligen hålla på som du gör genom att spy och inte äta, Du kommer fastna i det och inte komma därifrån och det blir inger rolig resa upp kan jag lova. Äta är viktigt, om du vill vara nyttig, så ska du träna och äta bra, äta nyttigt! Tänk på vad du gör, ta hjälp av någon att prata med om dina problem. Det blir ett helvete med ångest och tårar sen!

 

Ebba om outfit idag:

Går du med dom där skorna hela dagen? :)
Svar: Nej det brukar jag inte :)

 

ouize om outfit idag:
Angelica: är det ditt riktiga hår? :)

Svar: Ja det är det :)

 

 

N om sliten och trött:

En fråga, på tisdag börjar jag min behandling på mando. Och jag vill verkligen inte de men jag undrar bara blir de sura om man inte har på sig värme jackan eller sitter i värmerummet efter maten. Och brukar man få gå på toa efter maten asså jag har inte bulimi eller sånt men de känns som dom tror de fall man vill gå på toa. Och till sist har du nått tips på hur fan ja ska överleva där! taksam för svar! gillar verkligen er blogg kämpa på och hoppas ditt illamående blir bättre. Puss&Kram

Svar: På Mando är de ganska hårde med reglerna och om det är ar sagt att du ska ha på dig jackan eller ligga i värmerummet så ska du göra det, ju fortare du följer regler och sköter dig, ju fortare kommer du komma därifrån. Man får inte gå på toa förens en timme efter maten och toaletterna är alltid låsta, så man måste be någon att öppna om man vill gå på toa tyvärr, detta är av säkerhetsskäl så att inte folk ska kunna gå in och spy eller träna inne på toaletterna.
Försök hitta något att pyssla med där, gå till glädjevärkstaden, för jag lovar att man kan fördriva tiden där på många sätt även om det kanske känns töntigt i början, plugga om du har orken till det och börja kanske med att pyssla med något eget. Kanske designa egna smycket, måla porslin eller något.
Sen vill vi önska dig lycka till!

 

Rosa om Sommarsmaker till kvällen:

Vad har ni för betyg?:)

Svar: Vi har inte fått våra första gymnasiebetyg en, Men i nian gick angelica ut med 320 poäng och Sophie med 295 :)


elin boström
om Ibland vill man bara säga stopp:

Angelica vilken fin topp du har på den högra bilden! Var har du köpt den? :) <3

Svar: Det är faktiskt en klänning som jag stoppat in, den är från Bikbok <3



Anonym om NATIONELLA IMRGON:

kan inte ni försöka lägga in era outfits varje dag? det skulle vara mycket roligare då :) KRAm på er ! :P

Svar: Vi försöker hinna med att lägga ut, men det är ganska mycket i skolan och så just nu, vilket gör att man inte hinner. Sen är det inte alltid vi har outfits att visa, jag menar iblang går vi bara i mjukiskläder osv. Kram! :)


Anonym om Kvällsmellis:

Förut i en frågestund la ni upp en dricka man kunde dricka för att gå upp i vikt vad heter den/ser ut och vart kan man köpa den? (kan ni ge förslag?)
Skulle vara jätte snällt om ni kunde svara på den här frågan så fort som möjligt!
Jätte fin blogg tjejer och kämpa på!
Ni får andra människor att inte hamna i den sistsen.
Svar: Hej på dig! Det finns en hel del olika sorters näringsdrycker och man får de utskrivna av läkare. Jag brukar föredra calshake, pulver i olika smaker som man blandar med mjölk. De andra smakar ganska slämmigt. Så för att få sånna vänd dig till en läkare, eller sök på näringsdrycker på nätet där man kan köpa, det är såklart väldigt dyrt. Tack så mycket!

 

- om so sweet!:

Jag har en fråga.. som jag jätte gärna vill ha svar på fort utav någon av er två!! Frågan:
Jag är 14 år.. jag är 1,66 och väger 44-45 kilo .. När jag ser mig i spegeln blir jag ledsen och tycker jag ser tjock ut.. vill så grymt gärna gå ner i vikt.. känns som jag äter hela tiden,så har slutat äta lika mycket som för.. äter inte i skolan längre.. inte frukost.. bara lite hemma... och funderar på att börja tränna också? jag vet inte vad de är med mig.. SER BARA ETT FETO I SPEGELN NÄR JAG SER MIG! frågan är.. vad ska jag göra..? va är de med mig liksom..?

Svar: Du ska absolut inte sluta äta, det är det sämsta du kan göra. Det förstör bara kroppen och du kan riskera att hamna i sjukdomen anorexi. Du är jättesmal och borde prata med någon om hur du känner, någon kunnig läkare, psykolog om det känns bra för dig, kanske skolsyster?  Fortsätt inte  som du håller på nu iallafalll.


L om en fråga!:

Har en fråga, jag ska gå på bal snart och undrar var ni köpte era balklänningar och var det finns fina. Tycker ni långt eller kort är finast?

Svar: jag vet inte om vi ska säga balklänningar, för vi hade bara avslutningsmiddag på vår skola och det var inga speciella klänningar, tror båda var från asos.com om jag inte mins fel. Lång eller kort? Ja det är en bra fråga.. det kan vara fint med båda, men vi tycker vanliga klänningar är väldigt fint.
vart man köper riktiga balklämningar vet vi faktisktminte..:)




Mot torvalla

Nu åker jag och tränar!


en fråga!

Nogon söt läsare som har nogot förslag på vart man kan få sommar jobb? måste jobba i sommar men det verkar fan inte finnas ett skit:( snälla hjälp mig med förslag! Om någon har något förslag snälla komentera!

genomfrusen!

Kom just hem, kände att jag inte kunde vara kvar här hemma så drog ner till berget för att få en stund för mig själv och kunna lugna ner mig, så satt ute en timme kanske, nu är jag dock genom frusen, så ska hoppa in i bastun en stund. sedan åker jag mot träningen! funderar på att kanske åka lite tidigare så man slipper vara här hemma, kanske kan man ta några varv runt löparbanan innan vi börjar? får se de är ju så kallt ute..

Här är i alla fall två bilder från skolan!

Min snyggaste kompis julia!

Tråkig bild från matten!

 


skin som den sol du är

Sitter just nu i skolan och fösröker plugga, går inte jättebra så lyssnar på musik och drömmer mig bort istället. Lyssnar på en jättegammal låt som får mig att längta efter sommaren till tusen, eftersom den påminner så mycket om tidigare somrar. Kan nog aldrig tröttna på den här låten tror jag.


take me away

Du förstår seriöst ingenting!
Du är fan helt dum i huvudet!
visst att du är trött på allt här hemma.
Visst att du önskar att allt vore bra.
men jag kan lova att det inte hjälper, om du bara säger allt som är fel.
Det har alltid gått bra för mig när jag kommit till kliniken, tror aldrig att jag har gått ner i vikt förut.
men jag har fan aldrig fått höra ett "bra" eller "vad duktig du är"
Och nu en gång när det gått dåligt får jag så jävla mycket skit, du skriker, trycker ner.
Talar om hur dålig jag är, jag förstår verkligen inte. Jag duger ju aldrig, jag får ALDRIG höra något bra.
Seriöst Jag vill inte vara här hemma. Fcuk min familj och allt. jag är inte perfekt och kommer alldrig bli heller.
Men ingent annat värkar ju duga för dig. inget annat..


utsidan döljer insidan

Jag har ångest, men jag vet inte varför.
Jag har en klump i magen, jag vill bara gråta.
Allt känns så jävla jobbigt, Jag tänker på allt.
Pappa, mamma. Lögner och åter igen lögner. Alkohol? deppresion?
Längtar tills nästa helg, då kommer jag bort här ifrån.
Utsidan döljer insidan så väl.
Jag mår bra när jag är långt här ifrån, och när jag får träna.
Det som gör att jag håller vikten är att jag får träna, om dom skulle ta det ifrån mig skulle det troligen gå utför.
så var det sist, innan jag inte fick träna mer höll jag vikten ganska länge, sen tog dom träningen ifrån mig.
och då rasade allt. Vill bara springa tills mina ben inte orkar längre, långt bort här ifrån.
långt bort från brustna hjärtan och sår som inte kommer läka. Jag orkar faktiskt inte mer..

summerfeelings

Försov mig i morse igen, eller lyckades somna om när klockan ringde, fast jag bara skulle sträcka lite lite grann på mig i sängen.. Jag är typ hopplös nu för tiden, måste bero på att jag är så j*vla skoltrött, känns som om jag bara vill hoppa av skolan ett tag, men det går ju inte med tanke på vad jag ska bli senare i livet.
Vädret idag har inte vart lika bra som igår, men det har endå varit ganska så varmt i luften vilket har varit skönt. inte lika skönt som igår förståss då jag och brudarna från klassen låg och solade några timmar igår och faktiskt badade ( eller rättare sagt doppade oss kanske man kan kalla det) Längtar tills det blir lite varmare vatten bara och att sommarlovet ska börja, Gör inte ni? Känns som om det här första året på gymnasiet har gått så otroligt snabbt, börjar snart andra året.

Bilder från igår när vi badade



bilder från borås

Kom just hem från en skön springrunda, tog det ganska så chill idag, har sådan jävla träningsvärk i benen sen igår! har i alla fall ätit ett litet mellanmål, det är viktigt att äta efter att man tränat annars kommer jag aldrig att bygga muskler, är så grymt taggad på att få bra kondition och mycket muskler! aja bjuder på lite bilder från dagen efter vi hade tävlat och skulle kolla på söndagens tävling!

jag, jonna och bella

'Mina söta kompisar!

En trött Matina!

Jennifer och jag

Ett snyggt gäng redo för att heja på juniorerna

Cara haha!

En jättesöt martina!


lång dag!

Så nu är jag äntligen hemma! blev en lång dag idag, först var jag i skolan, då jag och julia tillbringade morgonen hemma hos Erik! jättemysigt! sen gick vi till skolan, där vi inprinsip bara suttit ute i solen och snackat! men det är ju alltid kul det med!:) sedan åkte jag direkt hem till mickis där hon och hennesklasskompis Amanda stylade mig och fixade mitt hår för ett skolarbete, kul kul! nu är jag i alla fall hemma och ska snart äta middag efter de blire en springtur i det vackra vädret! puss och kram!





tre bilder från skolan!

söt!

Jättesöt klänning! från asos.com


nu ska jag få upp min kondition!

Kom just hem från en springrunda på 3 kilometer! fyfan vad varmt de är, nästa gång ska jag nog springa på kvällen, i alla fall om de är 20+ ute. Aja kändes riktigt skönt i alla fall! men nu känns det som om mina ben inte orkar bära mig längre, haha snacka om otränad! Ska i alla fall hoppa in i en iskall dusch och sedan ta en powernap innan jag ska möta upp Bella i brandbergen puss så länge!


Mando

Godmorgon! är sjukt trött och har värsta huvudvärken, irriterad är jag också, fast det blir jag ju alltid när jag är här, är på kliniken btw för er som undra, det hade tydligen inte gått något bra, hade tappat lite i vikt. Men det händer väl liksom? det kan ju inte alltid gå bra. Idag börjar jag mitt nya liv också, har massa mål som jag ska nå nästa säsong, så när jag kommer hem sätter jag på mig löparskorna för att springa en runda! skiter i skolan idag för jag orkar värkligen inte åka dit efter att jag är klar här. Träning ikväll också, vet att jag kanske borde ta det lugnt med huvudet men vad fan.. jag är sjukt taggad, så tror nog jag ska träna ändå! aja hörs senare, måste börja röra mig mot tiomelliset på det här skit stället! puss


En morgon man åter igen stiger upp

Nu ska jag bege mig till skolan, så tar cykeln ner till bussen om en liten stund. idag har vi genomgång om sportfiske och sen vet jag faktiskt inte riktigt vad vi ska göra mer. Det bli att se helt enkelt.
Såhär ser jag iallafall ut idag, solen lyser så det blir en sommaroutfit idag igen. Har dock med mig lite varmare kläder eftersom det eventuellt skulle komma in lite moln på eftermiddagen.


Blus: Lindex   Shorts: ingen aning


Älskar nationella.. gör inte ni?

skolan idag har vart rätt okej om man bortsätt från engelska notionella som gick pissdåligt, någon mer en jag som tyckte det var svårt? :O Vissa delar var okej, men vissa var jättesvåra, där rök nog chansen för att få MVG kan jag nog säga..
Annars har min dag varit väldigt skön, vi började tolv och slutade halv tre så det var rätt så skönt. Efter det satt jag, Josefin och Malin nere i parken och njör av den sköna solen. Någon satt även och spelade gitarr så det var jättemysigt! sommaren är verkligen här nu känns det som. Riktigt riktigt skönt! Om det är fint väder imorgon så ska vi tjejer åka och bada efter skolan. Det kanske är kallt i vattnet, men med den här värmen tror jag att man skulle göra vad som hälst för att svalka sig lite, haha. Får hoppas att vädret håller i sig helt enkelt :)

Bilder från idag



outfit idag


byxdress: Bikbok    Skor: Din sko

Här ärett av  mina köp från igår, tänkte att eftrsom det är typ sommar uta så tog jag chansen att inviga den, tycker den är supersöt faktiskt, riktigt skön att gå i också :)


frågor och svar

Anonym om Fråga nu!:

fråga till er båda:
Har ni mer ångest nu än vad ni hade förut när ni kollade er i spegeln eller tycka att ni var tjocka?
Tycker man att man ser tjockare ut desto sjukare man är? Bantar du Angelica?

Svar: Hm.. det är svårt att svara på, det är så olika för dag till dag. Dock gillar ingen av oss våra kroppar

Sjukdomen gör att man liksom vänjer sig vid att se sig själv gå ner i vikt, så när man gått ner lite ser man liksom ingen skillnad.. man blir liksom blind på ett sätt kan man säga, så man fortsätter och fortsätter tillslut är man jätte smal men man ser det inte själv.

 

 

 

Anonym om Fråga nu!:

Sophie, kan du visa bilder på hur din kropp ser ut nu? Skulle du skämmas då?

Svar: Min kropp? Det är inget jag lägger ut bilder på.. förutom outfits bilder som kommer upp i bloggen då och då, jag gillar inte hur den ser ut så ja..

 

Anonym om Fråga nu!:

När du var bulikiker Sophie, hur mycket mat hetsåt du?

Svar: Man behöver inte hetsäta för att man har bulimi, jag kunde äta ett äpple och sedan spy upp det för att jag tyckte min mage blev så stor och att jag skulle gå upp i vikt.

 

 

Anonym om Fråga nu!:

heeej får ni pengar för att ni är sjuk? eller.
kämpa tjejer jag hade samma sjukdom men är frisk nu så kämpa ni oxå jag vet det är svårt men kämpa ! puss

Svar: Nej vi får inga pengar, dock har jag ingen aning om våra föräldrar kanske fått det genom försäkringar, vilket skulle kanske vara ganska rimligt! Bra jobbat! Puss!


Anonym om Fråga nu!:

hur mycket väger ni två just nu på ett ungefär?

Svar: vet inte riktigt faktiskt.. vi har ingen våg här hemma..

 

Anonym om Fråga nu!:

Skär ni er? :/

Svar: nej.. men det har hänt förut

 

Har du och Sophie en bra relation med varandra?
Har ni gemensamma vänner och så eller är det som att ni inte alls är med varandra som om det vore många år mellan er..?

Svar: Vi har väl en bra relation till varandra.. vi hatar varandra lika mycket som vi älskar varandra kan man väl säga. Vi har väldigt mycket gemensamma vänner! Och umgås för det mesta med samma kompisar! Däremot har vi ju olika intressen när det kommer till sport osv och då har vi olika kompisar!:)

 

Anonym om Solen håller humöret uppe!:

Saknar ni era gamla kroppar nu , så som ni såg ut innan ätstöringen?
Och tycker ni nu att ni var tjocka förut? :)

Svar: både och.. man önskar ju såklart att man aldrig hade hamnat i de här tankarna från början.. men antagligen gillade vi inte våra kroppar som dom såg ut då, och tyckte dom var för stora..jag (Angelica) hatade min kropp och ingen av oss vill se ut som förut.

 



campingturen i borås!

Efter tävlingen hade vi ca en kvart att gå tillbaka till huset där vi bodde, men för oss blev det en campingtur på ca 1 timme och 40 min! dock tror jag att jag behövde det, allt i mitt huvud började klarna då!

madde, bella, jonna och joanna

vandringen i borås stad

Bella kollar efter en läglig plats att slå läger!

Ja.. vad ska man säga? campningtjejerna är fullkomligt normala!?


nu är det sommar på riktigt!

Vet att man inte ska klaga! men det är nästan för varmt! smälter bort här hemma! termometern visar 24 grader! sommar!!!! Love it!



Mot Nacka!

Jag är vaken! det var faktiskt inte så svårt att komma upp! nu ska jag börja röra mig mot bussen puss på er!


NP imorgon

bilder från helgen får komma imorgon för blogg är så segt! ska i alla fall försöka komma i säng nu, har nationella prov klockan 08.30 imorgon, skönt att det är så tidigt ändå för tror inte jag har några fler lektioner imorgon, hoppas det går bra nu så jag kan tenta av de här kurserna och slipper dom nästa år då jag går om. Fy fan, jag ska gå om! det känns verkligen sjukt jobbigt! Jag hoppas att det har gått bra under helgen! ska ju till kliniken på onsdag. vet att jag inte följt schemat.. men det kanske gått bra ändå?


rekomenderar!

dessa drycker finns i massa olika smaker! sjukt goda! Den rosa, pink lemonad är grymt god! rekomenderas verkligen!


underbar dag, tror inte det kan bli bättre

idag har vart en bra dag! Solen har skinit och humöret har vart på topp! på lunchrasten satt vi ute i solen vid parken och njöt. Det känndes verkligen som sommar, så shotsen åkte på. Vi låg och solade, lyssnade på musik och hade det trevligt. Efter skolan åkte jag och några av tjejerna från klassen till stan där vi strosade runt i massor av affärer, innan vi slog oss ner vid slussen och njöt i solen. Jag fick med mig en bikini ich en byxdress hem somjag tänkte visa er senare, elelr imorgon. Min dag har iallafall varit toppen! hur har er dag varit? :)

Bilder från dagen




besök på sös!

Först och främst vill jag bara fråga om bloggen funkar nu? någon som kan se de senaste inläggen?
Så då var jag äntligen hemma från SÖS, och fy fan säger jag bara, ska aldrig mer åka till ett sjukhus! var där i typ 5 timmar! har gjort rönken av hjärnan, nacken, ryggen och axeln. Men allt verkade se bra ut i alla fall, dock borde jag åkt in direkt till sjukhuset eftersom man tydligast ser alla skador innom 24 timmar, men men, Jag lever men jag har hjärnskakning och tyvärr en tävling som jag inte kommer ihåg.. lite tråkigt, dock så var min prestation inget som jag direkt vill minnas, har ju sett film på den haha! jaja nu vet ni det i alla fall! lägger in bilder från helgen sen!



Gissa vad jag gjorde igår..

Jag tog nämligen första doppet! eller jag har ju badat isvak och dykt i sjön förut, men det räknas ju inte riktigt som första doppet kanske? igår gjorde jag det iallafall på riktigt. Jag och Mickis åkte ner till berget, men det var bara jag som vågade doppa mig, hoppade till och med i två gånger! Jag kan ju inte påstå att det var varmt direkt, man fick verkligen tänka så att man inte skulle tappa andan. Nu är det iallafall avklarat.

Jag igår när jag badade.

Hur många av er har tagit sitt första dopp? :)


Försovit mig igen..

Godmorgon! jag har lyckats försovit mig igen, börjar bli lite allt för ofta nu tycker jag, men vad ska man göra när klockan inte ringer? Aja ska snart ta cyckeln ner till bussen iallafall så lär komma till skolan ca 1,5 timmar försent.
Nu såg jag att blogg funkade föresten och att man kan lägga upp bilder och så igen, vilket är superbra, för då kan jag lägga ut bilder från igår sen.
Nu ska jag ta och skynda mig, har gjort en smothie som jag ska hinna dricka upp inan jag åker, vi höres senare! pussar.


Dricker jag just nu! Nyttigt men gott


Såhär såg jag ut i lördags, ingen fin bild men det var den som fanns bara.


helgen har varit lite.. omtumlande

Jag är hemma! mår lite sådär.. tre meter rakt ner i mattan.. svimmade av, tävlade 5 minuter efter gjorde jag tydligen, men kommer inte ihåg hur jag kom ner till mattan.. kommer inte ens ihåg att jag har tävlat! hmm.. undra hur det går ihop sig? det är läskigt att inte komma ihåg ett skit. fick se film efteråt. Och vad ska man säga? ser ut som att jag är full i hela programmet.. men men jag lever ju i alla fall. Dock har jag hjärnskakning och jävligt ont i en axel! men livet går vidare! berättar mer imorgon! är väldigt trött efter helgen!
Måste bara säga Grymt bra kämpat Hurricanes! Men alla motgångar vi haft, för en månad sen försvann en person och jag kom in.. för ca 2 veckor sen försvann en till och vi fick göra om igen, dagen innan vi åkte till bårås, fick vi drastiskt göra om igen för yttligare en person tyvärr inte kunde tävla.. sen 5 minuter innan vi skulle ut på mattan hände det ännu mer problem, men ändå gick det så bra som det kunde ha gått! GRYMT BRA, och nästa år kommer bli bäst!


Kul att blogg.se inte funkar

Har försökt att blogga hela dagen, men det är något fel när man skja lägga in bilder.. jag som hade en hel del att visa.. tex när jag badade idag och bild på hur jag såg ut igår osv, men det får tydligen vänta tills imorgon antar jag om det nu funkar då..
Annars har jag precis kommit hem, jag och mickis tog cycklarna och cycklade ett riktigt bra tag, upp till affären till och med och det är en rätt så bra bit hemmifrån oss. Svängde förbi Romina en snabbis också och sa hej. Jag har nu bestämt att jag ska börja cyckla mer iistället för att ta moppen, ska börja att cyckla varje dag till bussen och hem och det blir sammanlagt en sträcka på 2,6 kilometer. Inte så jättelångt, men om man cyklar det varje tag så är det ganska bra träning både för konditionen och för benmusklerna, vilket skulle behövas.

Får bli en gammal bild så länge, Jag och Sophie i karibien för ca 1,5 år sen.


sliten och trött

usch mår så jävla illa, kan inte ens stoppa en sked yoghurt i munnen, vet inte varför jag mår så illa, drack inte så mycket igår om man säger så.. tror jag ska gå och lägga mig ett tag igen,kanske sova ett tag ute på solstolen om det går för då får man ju färg samtidigt. jag ska försöka få i mig lite vatten iallafall så att m an piggnar till lite för det kan nog behövas. skriver igen lite senare, pussar!

 
 bild från förra helgen på Elin och mig


utgång snart

Ikväll blir det utgång, väntar just nu bara på att mickis ska ringa upp mig. Sen drar vi iväg! :) Sitter och smuttar på ett glas vin och fixar det sista tills vi drar. Jag hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll, så hörs vi imorgon. Får antagligen höra från sophie också, hon hade tydliged skadat sig ganska mycket, hjärnskakning eller något.. usch stackaren hade trillat från ett trevåningsbygg eller något, hoppas hon kryar på sig tills imorgon iallafall, kommer säkert få höra mer från henne då. Älskar dig syster <3
pussar så länge!


sämsta bilden, men jag just nu. tror inte man kan ha en bättre kamera på datorn..


Duktig jag är..

Så här ser min mobil ut just nu, måste bara fråga varför det alltid händer mig dessa grejer.. Igår gick liksom moppen sönder också, eller jag lyckades ha av hela backspegeln.. Jag gillar att jag alltid har så otur med grejer..




Till dig med skolarbetet

Julia om en fråga!:
Hejhej. Jag har ett skolarbete i skolan och vi ska skriva om ett socialt problem. Jag valde anorexi och nu är det så att jag måste intervjua någon "kunnig" så tänkte fråga om jag fick intervjua någon av er. Skulle vara jättesnällt. Då menar jag att vi kan chatta på msn bara där jag ställer frågor och någon av er svarar.
Älskar er blogg. KRAM!

Svar: Hej på dig! Det skulle någon av oss självklart kunna ställa upp på. Tror det blir Angelica du kan interljuva eftersom det är hon är det som haft anorexi under sjukdomsbilden. Nu vet vi inte vem du är, så du får ta kontakt med oss genom bloggen igen och berätta lite mer om hur du vill göra, kanske lämna ut en hotmailadress eller något :)
Tack och kram på dig!


Lycka till nu!

Godmorgon alla sköna bönor! Idag vaknade jag väldigt tidigt, tror klockan inte var mer en kvart över åtta eller någon. Lite konstigt att jag har börjat vakna så tidigt, igår vaknade jag liksom 6 på morgonen och var hur pigg som hälst. Lite konstigt med tanke på att jag aldrig brukar vara den morgonpigga personen.
Annars är det lördag idag, någon som ska göra något roligt? själv tror jag att det blir utgång ikväll för min del, eller vi får se helt enkelt. Jag måste ringa sophie senre ikväll också för att få höra hur det gick på tävlingen, så länge får jag önska henne och hennes lag lycka till och hoppas att de tar en bra placering :)



That looks good


Dessa skönheter skulla sitta fint till sommaren.    Från asos.com


Sommarsmaker till kvällen

Som sagt så var skoldagen inte så lång för min del, tror klockan var kvart i två när jag var framme i skolan. lite projekt och matte var det enda jag han med att göra. Mattelektionen vart en riktigt flummig lektion, vi hade fått en ny lärare som var allt annat en normal haha. Vi försökte hålla oss för garv men det var inte lätt kan jag säga. tyckte lite synd om läraren, men hon fattade endå inte så mycket och kunden inte förklara matte för fem öre. Fick redapå att vi skulle ha henne som mattelärare varje fredag, så vi lär väl ha lika roligt varje gånge haha.
efter skolan åkte Jag, Malin och Josefin till Karbin och klättrade lite, det vart inte så jättemycket, bara någon timme,  men det var skönt att komma igång med det igen.
Kom hem runt sju på kvällen och har sen dess bara varit hemma, det får helt enkelt bli en slappkväll hemma själv framför teven idag, känner att jag inte orkar så mycket mer.. Mamma har fixat lite jordgubbar också, så nu ska jag bädda ner mig framför teven och äta jordgubbar med mjölk till kvällsmellis.

Detta ska jag snart börja smaska i mig, nyttigt men extremt gott, sommarsmaker i högsta grad!



Ibland vill man bara säga stopp

Godmorgon på er! Idag lyser solen och humöret är bättre. Jag ska om någon timme bege mig till bussen för att åka till tandläkaren, efter det ska jag bege mig till skolan. Det är fredag idag vilket är hur skönt som bara den. Slutar dock runt fyra idag, så det är en ganska lång dag i skolan, men jag kommer ju komma efter lunch så det blir inte så farligt. Efter skolan tror jag att det blir klättring för min del, ska försöka köra riktigt hårt idag, börjar få lite halvt panik över att gå upp i vikt och det bara fett och inga muskler, känns som om hela kroppen typ dallrar, låter töntigt men det känns faktiskt så.. Idag har jag jeans på mig, så ser ännu större ut. Men jag måste lära mig att använda det för finns så mycket mer kläder man kan ha då.
Nu ska jag börja packa min väska, så hörs vi mer mot kvällen, pussar!

Jag idag, fastnade verkligen inte på bild kan jag ju säga och usch vad stor jag blivit, det syns verkligen att jag har gått upp massor i vikt igen..



Mot borås imorgon

Kom för ett litet tag sen hem från en liten oplanerad träning, fick stressa som bara den för att komma dit, Nu är jag i alla fall hemma och tänkte bara uppdatera lite snabbt om vad som händer, Det är många som har undrat om jag ska tävla med hurricanes, och ja det ska jag, vi kommer ganska tidigt imorgon ta en buss ner till borås, eller man kanske säger upp? skit samma vet inte vart det ligger.. men jag kommer i alla fall vara där hela helgen, kommer hem sent på söndagen, jag kommer ta med datorn dit men vet inte om jag kommer ha tillgång till internet så det kanske inte blir någon uppdatering! men ska i alla fall bli så otroligt skönt att komma härifrån ett tag, aja ska upp tidigt imorgon, har väldigt mycket att göra så puss och godnatt!


Säg någonting bra med dagen idag..

Dagen idag har vair bara jobbig. Började med att jag försov mig, kom ner i köket och bråkade med mamma som tycker jag kan flytta hemmifrån och det skulle jag ha gjort för länge sen om jag hade haft pengar till det..(Hatar att bo i det här huset).  Åkte till skolan trött som fan med världens huvudvärk. Orkade inte göra något i skolan så slutade med att jag åkte hem och la mig på soffan och sov. Nu är humöret lite bättre och jag ska försöka ta tag i pluggningen om ett tag, men funderar på en dusch innan.

 
hörde förestan att vädret skulle bli bättre imorgon, så snart kanske shortsen åker på igen, Bilden är tagen för ca 2 veckor sen.


Planer för dagen!

  • skriva packlista
  • tvätta kläder
  • sola
  • äta middag
  • sy in en knapp i min dräkt!
usch så nervös jag är redan nu.. fattar inte vad som är grejen, det är liksom två dagar kvar, kanske för att det var så länge sedan sist? Men det ska ändå bli kul! är taggad!



Right now

sliten brud..

Så här ser jag ut just nu! kom hem från skolan för ett tag sedan, hade ju NP prov i svenska typ, han kallade det NP prov i alla fall. vi fick skriva i tre timmar. Kan inte påstå att det gick bra direkt, det stod helt still i huvudet, ibörjan kom knappt ett ord upp, satt och tänkte på annat, var irriterad sen morgonen, hade ett bråk med mamma, som slutade med att hon sa att vi kunde flytta här ifrån,kul..


svar på frågestunden del 2

 

linda om outfit för påskmiddagen!:

hur får ni ert hår så lockigt ? det är verkligen jätte fint ! svara gärna i ett inlägg om ni orkar :)

Svar: Vi brukar sova med flätor i håret. När håret är blött/fuktigt så gör vi två flätor av håret som vi sedan låter torka under natten. Sedan är det bara att ta ut flätorna på morgonen och då är håret lockigt. Vi brukar dock fixa till själva frisyren lite med hjälp av en plattång.

 

Anonym om Fråga nu!:

kan ni berätta lite om julia och visa bilder på henne? :D

Svar: Vad vill ni veta om Julia? Hon är väldigt nära vän till oss som vi umgås en del med. En snygg och underbar brud helt enkelt :)

michelle om Fråga nu!:

1.hur mycket och vad äter du på en dag aneglica?
2.kan inte du skriva som en matdagbok? :)
3.När du slutade på mando, blev väl du bara sjukare? Och hur känns det nu för dig, då menar jag hur sjuk eller frisk känner du dig?

Svar:

1. jag vet faktiskt inte, det är olika.
2. Hm jag vet inte, tycker det är ganska jobbigt att skriva ner vad jag äter.
3. När jag slutade behandlingen så hade jag varit sjuk i  anorexi i ca 2 år och ett av de åren var jag inskriven på Mando. Jag slutade där för att jag tyckte jag var frisk, var dock inte uppe i någon målvikt en. När jag skevs ut från Mando började jag utveckla bulimi. Jag känner mig absolut friskare idag en som när jag var som sjukast, min kropp mår betydligt bättre, låg liksom på Södersjukhuset förut för att min puls var så låg och mitt hjärta kunde stanna. men om man jämför med sista tiden på Mando så mår jag väl sämre eftersom jag utvecklat bulimibeteende efter att jag skrevs ut.

 

julia om Fråga nu!:

hur fixar ni er en vanlig dag och för fest? :)
bryr ni er mycket om hur ni ser ut hela tiden, alltså skulle ni kunna gå osminkade/fixar ni håret jättemycket osv.?
favoritaffärer/vart brukar ni köpa era kläder? ni har så sjukt bra stil! <3

Svar:

1. Jag Angelica brukar väldigt ofta gå utan smink i skolan och ska jag på fest så använder jag foundation under ögonen och runt munnen, eftersom jag har ojämn färg där. Ibland lite puder. Mascara. Glittrig ögonskugga. Kajal. Skuggning. Ögonbrynspenna och rouge.
2. Vi kan ju gå osminkade och så, men med smink höjs självförtroendet en aning :)

3. Vi köper våra kläder lite överallt, Gina, Bikbok, H&M, Lindex, Newyorker, Cubus, några plagg är även beställda från internet.


Anonym om Fråga nu!:

kan ni länka era gamla bloggar? ♥

Svar:
Angelicas gamla blogg här!

Sophies gamla blogg här!

j. om Fråga nu!:

kan ni inte lägga ut någon bild på innan ni blev sjuka?
Har båda två anorexi, eller har en av er bulimi?
hur långa är ni?
Vilket år är ni födda? :)

Svar: Jo det skulle vi kanske kunna göra någon dag.
Angelica har haft anorexi i två år och efter att hon skrevs ut från Mando har hon utvecklat bulimibiteende. Sophie har under hela sjukdomsbilden haft bulimi men det började likt anorexi den absolut första perioden, när föräldrarna märkte övergick det till bulimi. Men det går för båda i perioder, ibland äter man inte mycket alls, och ibland när man äter klarar man inte att ha kvar maten. Har man ren bulimi brukar man oftast inte gå ner så jätte mycket i vikt, vi gick ju dock ner ca 15 kilo var, Angelica hade dock anorexi under tiden hon var som sjukast, eller när kroppen mådde som absolut sämst.
Angelica är 158 cm och sophie 155 cm
Vi är födda 1994 :)

 

Sara om Fråga nu!:

Angelica, kan inte du berätta sen om dykveckan vad ni gjorde och så sen, låter spännande :) ta bilder också :D

Svar: Det har jag gjort så om du missat det så finns det att se längre ner i bloggen :)

 

Anonym om Fråga nu!:

har er mens kommit tillbaka?

Svar: Nej det har den inte

 

Anonym om Fråga nu!:

Vad väger ni två nu?:)

Svar: kommer inte att skrivas i bloggen för tillfället. :)



Anonym om Fråga nu!:

kan inte ni byta header??
man har tröttnat på eran nu hehe!
:D <3

Svar: Jo vi ska försöka fixa en ny nu till sommaren, men det måste tas lite bilder och så först och vi skulle behöva ta hjälp av våran duktiga Mickis som är duktig på att fota och duktig på att göra header :)

 

Anonym om Fråga nu!:

vem är vem av er i headern? :P

Svar: Angelica till vänster med den rödare klänningen. Sophie till höger i den ljusare klänningen. :)

 

Hannah om Fråga nu!:

till sophie, vart har du köpt det sjukt fina halsbandet med en uggla på ? :)

Svar: Den är från ur&penn kostade bara 69 kr!:)

 

Anonym om Fråga nu!:

har ni haft något slags självskadebeteende någon gång?
kramar på er! :)

Svar: ja båda har haft det förut.




fuck it, vi är döda

Så trött på det här livet nu, trött på att bo i denna familj, står snart inte ut längre i detta hus.. Vad man en gör så är ju allt fel, inte gör man tydligen något rätt. Det är bara allt negativt som tas upp på tal hela tiden, aldrig det positiva. kanske har ni svårt att se det bra man gör? kanske är det bra inte tillräckligt? Är trött nu, vill bara bort från allt här hemma. Bort från familjen för alltid, eller minst ett par år iallafall. Slippa allt det negativa och istället försöka se det positiva.
Kan inte fatta att familjen blivit såhär, det är som om jag inte känner någon av dem längre, som om vi aldrig kännt varandra. Jag fattar inte hur en nästan perfekt familj blivit så här, blivit helt död

once a time
.




mot träningen!


Klar! nu åker jag mot träningen! vädret suger så kommer ju ha svart ringar runt ögonen och halvlockigt hår när jag kommer fram! kommer ju vara grymt söt ellerhur!?

Jag och engelska, funkar bara inte

Kom just hem från skolan! är sjukt irriterad! nationella i engelska gick skit kan man säga, tror att en treåring hade gjort det bättre faktiskt, och då överdriver jag inte! kul att vi ar nationella i svenska imorgon på en bok vi läst som vi ska skriva om och jag har ca 250 sidor kvar, Jag kommer nog hinna läsa ut den tills imorgon, eller? nja tror inte det va kommer ju komma hem runt tio.. aja vå får väl se hur det kommer gå, aja nu ska jag svira om till träningskläder och fixa lite saker, just måste ju fylla i lappen så att jag kan få min dräkt idag, Tävlar ju fan i helgen.. det var ju ett tag sen sist!


Jag idag!

NATIONELLA IMRGON

Har nu läst 30 sidor till ur boken, vilket är väldigt duktigt för att vara mig! problemet är att jag har ca 300 sidor och jag måste vara klar imorgon. Imorgon är det nationella i engelska, som för överigt är mitt hatämne, nästan säker på att det kommer gå åt helvete, har först en lektion från 08.30-09.50 sen har jag håltimme tills klockan 14.00, hm kul.. vad ska man göra då? tar ju ca 50 minuter hem och dit, men tror fan att jag åker hem ändå! aja nu ska jag lägga mig i sängen och kämpa mig egenom några sidor till! hörs imorgon puss!

Hittade den här bilden på mig, tagen för ca ett år sedan när vi körde paintball med klassen, fan vad kul det var!


Kvällsmellis

sitter just nu och äter ett kvällsmellis. Det fick bli en chailatte. Jag har gjort egen vilket är ganska lätt. Man tar en kopp och fyller den hälften till vatten och värmer det i mikron, samtidigt skummar man vanlig mjölk genom att vispa den eller med hjälp av en skummaskin samtidigt som, man värmer upp den. När vattnet är varmt häller man i chaipulver och rör om, sedan fyller man upp koppen med skummad mjölk och så är det klart! Rätt så enkelt och det smakar bra också. Vill man göra det lite lyxigare så kan man ju använda lattemjölk. Den är dock lite dyrare och fetare en vanlig mjölk, men det smakar lite godare antar jag.
Tänkte lägga mig i sängen snart och försöka plugga lite so, det skulle också vara bra att läsa l,ite engelska kanske eftersom vi har nationella prov imorgon. Det suger att vi ska ha det nu på gymnasiet också, trodde det bara var i 9:an. Provet är i engelska också, inte min starka sida direkt..


 +  +   =


so sweet!


så grymt söt! från asos.com

en fråga!

Så här ser jag ut just nu! plattat hår och snebena, det var ett tag sedan jag hade det, funderar på om jag ska sätta på mig lodiskläder med tanke på vädret, snö och regn liksom, hmm.. det är fan inte okej! aja ska packa min väska och fixa det sista nu puss!

Btw, vilken hårfärg ska jag ha? brunt, typ som nu, eller ska jag bli blond igen?


Dåligt väder och dåligt humör

Godmorgon! sovit gott? det har iallafall jag gjort. Vaknade för att tag sen av att klockan ringde och nu sitter jag och äter frukost som består av yoghurt och flingor. Morgonhumöret är väl inte på topp idag, vaknade ju inte direkt till det man vill vakna till, är lite smått irreterad faktiskt, men men får åka till skolan för att få upp humöret lite, där kan man ju inte göra annat en att bli på bra humör.
Sitter just nu och lickar ut genom fönstret och ser att snön faller ner. Det är fan maj nu, det ska ju inte snöa? Det som var så fint väder för en vecka sen. Vädret är en anledning till att man bara vill gå och lägga sig igen och somna om.
Nu ska jag börja få på mig lite kläder, kommer inte orka fixa mig idag, utan bara sätta på mig mjukiskläder.


Vart tog vädret vägen?..


Lilla stjärna

Kom just hem från träningen! Dagen har varit lång, men har fått ganska mycket gjort! nu ska jag tillbringa kvällen/natten till att läsa ur min bok (lilla stjärna), ligger på sida 150 av ca 500 sidor och den ska vara färdigläst till på torsdag, plus att jag måste förbereda min text jag ska skriva på provet, Bra jobbat sophie! Men får väl skylla mig själv när jag inte tar tag i sakerna.. Kom just på att jag måste duscha först, kommer väl komma i säng lika sent som vanligt då.. aja godnatt på er oh sov gott!



some day, but maybe not today

Vill bara flytta här ifrån nu, flytta långt bort från detta land, vara borta riktigt länge. Vill bara släppa allt här hemma ett tag, eller inte ett tag, vill bara komma bort från familjen och detta hus i ett par år. Starta ett nytt liv på egen hand och bryta kontakten med allt här hemma. Kanske bilda en familj och skaffa jobb utomlands, eller om man ens kan bilda en familj efter allt det här.. kanske har jag förstört så mycket i kroppen att jag inte ens kommer kunna få barn. Jag har ju inte haft mens på ca 3 år ungefär, eller på tre är har jag haft den två gånger och det var i somras, så chansen finns ju att jag aldrig kan få barn. Usch vill inte tänka så, Det är ju en av mina största  drömmar.. Om jag bara fick flytta härifrån något år så tror jag att jag lätt skulle kunna bli frisk, eller det känns så iallafall. Få en chans att byta beteende och börja ett sunt liv, efter tre år i en sån här sjukdom kan ju inte kroppen må så jättebra. Även om jag inte känner att jag mår dåligt, så visas det ju på andra sätt, tex på njurar och värden i kroppen och att mensen inte kommer. När jag kommer härifrån, då ska jag bli frisk på riktigt..




Malin lär döda mig nu

Kom precis hem ifrån skolan. idag har vi inte gjort något speciellt, bara haft lektioner. vi hade dock en väldigt rolig lunchrast kan jag säga och det måste ni nästan få se en film på haha. Malin lär döda mig för det här nu, men men lite kul måste man väl få ha ;)


Älskar garvet haha!


plugg

Nu åker jag mot julia för att plugga! vi skiter i matten idag och pluggar svenska istället, puss på er!


Boys don´t cry




party all night long

god kväll då gott folk! har inte haft någon ork till att uppdatera! men jag lever i alla fall så ni vet! lite halft död kanske ;) Nu har vi i alla fall precis ätit middag, så nu är jag mätt och mår illa, gårdagen var i alla fall riktigt rolig, en lyckad valborg helt enkelt! jag och angelica kom hem runt 5 någon gång, sen väckte mamma oss vid ett, så är grymt trött just nu! hoppas att ni också hade en rolig valborg! puss

En bild från gårdagen!

HUR HAR NI FIRAT ER VALBORG?

Själv har jag festat igår. Det började med att vi tjejer drog till en kille som jag tror hette Niklas. Vi var inte där så jättelänge eftersom det inte var så jättekul och vi kännde inte speciellt många. istället bestämde vi oss för att dra till Linus som hade fest hemma. Det skulle bara ta ca 5 min att gå och på en så kort tid kan ju inget hända, eller? självklart kommer polisen och stoppar mig och mickis. De frågar hur gamla vi är och börjar rota igenom våra väskor och tar såklart all dricka.. Jag och Mickis kunde inte göra annat en att fortsätta till festen utan dricka, tur så har man shyssta vänner som bjöd massor. Kvällen hos Limpan var jätterolig, jag och sophie kom hem fem imorse och det är därför vi inte bloggat idag. Hoppas ni andra också hade en trevlig valborg!


Elin, Isabell och Jag


Phille och Elin


Mickis och Nyden




Lukas, Tim, Phille och Jesper


Elin och Jag


Trött kille haha


-

Jag uppdaterar senare, är helt död efter gårdagen, godnatt!

RSS 2.0