onsdag

Godmorgon tjejer och killar! tog lite sovmorgon idag men ska väl snart börja bege mig ner till bussen antar jag, idag blire träning igen, är supertaggad! Cheerleadingen får mig att må så himlands bra! är så lycklig när jag är på träningarna och man liksom tränger bort det mesta som är runt omkring. aja nu måste jag hitta något att ha på mig kram på er!




look idag!

Träning! :)

hahah från designen i skolan.. hatar att rita med tuschpennor! inte klar på långa vägar dock.

Annars har skoldagen varit bra, gått fort och jag är redan hemma, superskönt! ska nu plugga lite och sedan åka och träna med bästa Drakarna, puss


clothes

snyggt! från nastygal.com


Frågor och svar!

veris om Angelica. Del 1. Anorexia:

http://boards.4chan.org/b/res/365007524
hej såg att någon har lagt upp her här. sjukt :s fattar itne

Svar:  Hej vi kan tyvärr inte komma in på länken så vet inte vad de är, om den fortfarande finns kvar får du gärna skriva vart vi kan hitta den!

 

 

sofia om tar det nästa vecka istället!:

Är du nöjd med ditt gymnasieval eller önskar du nu i efterhand att du hade valt ett annat gymnasium?isf vilket? och om du skulle väja en förutom nacka gymnasium vilket gymnasium skulle det va då? :)

Svar: Ja jag är jättenöjd, men nacka är ett gymnasium där det är ganska hög intagningspoäng till de flesta linjerna och har sju år i rad varit Sveriges populäraste skola, vilket också leder till att många är väldigt duktiga, så det är mycket konkurens och press i alla ämnen, men annars är jag jättenöjd med mitt val och linjen är skit bra. Vet faktiskt inte vad jag skulle valt annars, kommer inte ihåg vad jag hade som andrahandsval heller faktiskt, men rekommenderar skolan, den är jättebra och lärarna kan sin sak, mycket nya människor också!:)


linnea om bara sånna där tankar..:

Får man fråga vad din målvikt är? Om den liksom baseras på normalt BMI eller om det är något ni satt upp tuillsammans utifrån vad du vägt tidigare? Kämpa på, ni är båda himla söta ska ni veta!

Svar:  min målvikt är 43 kilo och då har jag ett BMI på 17,9. Egentligen vill dom att jag ska ha ett BMI på 19, och dom ville att jag skulle väga minst 45, och från början var min målvikt på 47 kilo, vilket jag aldrig vägt innan, vägde som mest runt 45 tror jag, men jag sa till dom att jag aldrig vägt mer en 43 och inte tänkte göra det heller.. så tillslut gick dom med på 43 kilo, fast det är mycket prat om att de vill ändra de för att BMIt enligt dom är underviktigt..

 

Anonym om Ge mig nu!:

Hej. Ni gick ju i lyckeby förut och så som jag fattar det så började eran sjukdom där? Vart gick ni och spydde nånstans och hade skolan nån påverkan till att ni fick sjukdommen ( vet inte om det kallas sjukdom förlåt om det inte gör det! )
Hoppas allting blir bra med er, ni är så vackra och fina att man blir avundsjuk!! Kram tacksam för svar för jag går i lyckeby!

Svar: Hej, vi gjorde inte det i Lyckeby, åt bara lite. Tror inte själva skolan påverkade oss, vi påverkades nog av varandra. Kram!

 

emma om för då blir vägen upp igen bara längre och jobbigare..:

Vem hade ni som behandlare på Mandokliniken? :)

Svar:  När Angelica gick där hade hon först en som hette Lina och sen en som hette Linda, tror ingen av dom jobbar kvar nu. Sophie hade först en som hette Cecilia och nu har jag Anna pettersson :)

 

emma om true:

kan inte ni lägga upp bilder på hur ni sminkar er och med vad? skulle va jättekul att få lite inspiration.
så himla fina! :D puss o kram!

Svar:  jo det kanske vi skulle göra om vi har tid!  Tack, kram! :)

 

veronica om great!:

vart är shortsen ifrån? :) kram på <3

Svar: Asos.com tror jag dom var ifrån men tror inte de finns kvar tyvärr! Kram!


Anonym om sushi, det är god mat det:

Är real en bra skola? Har tänkt att börja där fast stylist linjen? Kram :)

Svar: Ja jag tycker den är jättebra, liten men jättemysig, vet inte så mycket om den linjen tyvärr.. men du får gå på ett öppethus så får du veta mer! Kram

 

Anonym om Gårdagens outfit och styling:

vart är toppen ifrån ?

Svar:  den är från Thailand!

 

Anomym om för då blir vägen upp igen bara längre och jobbigare..:

Hej! Jag vill hälst inte skriva namn men, asså jag tycker jag själv är för tjock och inte lika smal som dom flästa runt om kring mig! Önskar att jag så ut som e två ni är grymt fina! Jag är en o 168 lång o väger 65 medans alla min kompisar väger 55-60 vill vara som dommo väga 40 kilo! Går oxå på cheerleading och försöker träna så mycket som möjligt hel tiden men inget funkar. Tackasam för svar

Svar: Vi ger inga tips på hur du ska göra för att gå ner i vikt, för vi vill inte att någon ska hamna i samma sits, jag hoppas inte att du börjar i fel bana, för du förstår inte vad som väntar! Det är ett helvete, inte bara för dig utan alla runt omkring, Var nöjd med dig själv, jämför dig inte så mycket för alla ser olika ut. Alla kan inte se lika dana ut! Hoppas du skjuter undan dessa tankar, du är vacker som du är!


om insperation:

Kan inte ni börja skriva var ni köper era kläder och hur mycke dem kostar ni har båda så sjukt bra klädsmak:)

Svar: jo det kan vi, glömmer det ibland så det är bara att påminna oss! Tack!


Anonym om i skolan!:

Vart har du köpt tröjan? Puss

Svar: Den är köpt på H&M i somras! kram



sushi, det är god mat det

Hemma från en lång skoldag. Min dag har bara varit bra, riktigt skönt att var tillbaka i skolan igen och få träffa alla fina vänner man har där. De gjorde min dag toppen genom att bara vara där helt enkelt! Dagens lunch blev på kinarestaurangen, vilket var ett tag sen. Men idag så kände vi för att unna oss lite och gå dit och äta i stället för sallad på ica som det blivit på den senaste tden. Så det blev sushi till lunch, vilket var väldigt gott med tanke på att det var ett tag sen vi åt där. Vi har ju matkort där, så varför inte äta där i bland liksom.

Dagens lunch:




true

One step forward, one step back. Two steps forward, one step back. One step forward, two steps back. Its always the same, I never reach the target, and why? yeah .. for deep down, i really not wont to.



helgens!


Här hasr vi helgens outfits, fredag och lördag! ni ser även mitt hår också!

Bild1: svarta höga jeansleggins från bikbok
Vit blus från vila
Bild2: Svarta jeans från JC
 Volangblus från H&M


great!

love it!


för då blir vägen upp igen bara längre och jobbigare..

Sitter just nu och äter mellanmål med jobbig ångest kroppen. Ångesten är väl mest räddslan över att det inte går så bra just nu. Jag vet att jag tappat en del i vikt igen och vet att jag behöver gå upp några kilo tills efter jullovet för att jag ska få dyka med skolan. Det är så sjukt dumt att råka gå ner lite i vikt, för det är alltid så svårt att gå upp igen. 
Tror det var sjukt dumt av mig att sluta gå och väga mig hos skolsyster, för när jag gjorde det så gick jag inte ner i vikt, eftersom hon hela tiden hade koll på det. Slutade att träffa henne, för att jag inte hade förtroendet kvar för henne efter lite saker som hände. Nu känns det som om det var lite dumt att bara släppa allt och tro att det skulle funka endå, för det funkar inte.. Men jag kan inte bara gå till skolsköterskan och säga att jag inte klarar det här något bra. Kan inte visa att jag är så svag, för jag vill vara stark och klara det här själv. Vill inte att någon ska vara inblandad i mina problem, för de är mina och inte någon annans. Ibland brukar jag fundera på om jag hade vart helt frisk idag om jag fortsatt min behandling på Mando. Om jag inte hade hoppat av när jag närmade mig de högre målen, utan fortsatt.. hade jag kanske vart frisk idag? Jag är i allafall glad över att Mando gjorde mig så frisk som jag är idag, men ibland undrar jag hur mitt liv hade sett ut idag om jag en gång hade blivit helt frisk..
Får försöka ta tag i det här nu för vill inte tappa mer i vikt, för då blir vägen upp igen bara längre och jobbigare..




Gårdagens styling




Från i gårkväll

Gårkvällen spederades hos fina Julia, som bjöd på middag och hade lite fest för att hon fyller år idag. Det bjöds på drinkar och till middag serverades det enchaladas (stavning?) Det smakade i alla fall gott. Efter middagen började folk droppa in och ju längre kvällen gick så fylldes det på mer och mer. Lite senare under kvällen kom Joakim Och Walle förbi och vi tog en taxi hem till oss. Direkt när jag kom innanför dörrarna, så satte hostan igång på allvar och det slutade med att jag knappt kunde andas. Lite läskigt, men det gick över till slut som tur var. Vi somnade alla sen rätt så snabbt och de vart även kvar här ett tag på dagen idag. 

Några bilder från igår.



insperation

Snyggt!


Andetagen känns tunga

Har inte haft så mycket feber den senaste dagen, därmot har jag fått det svårare att andas.. Det gör lite ont i bröstet och det är svårt att andas ordentligt utan att det brusar i från lungorna och hostan e i gång igen. Men men finns inte så mycket att göra, bara hoppas det blir bättre nu när jag börjat pencillinkuren. Trots att jag är sjuk, så var Joakim snäll och gjorde mig sällskap i gårkväll. Det fick en på bättre humör, efter en vecka nerbäddad  soffan helt själv. Han åkte för inte så länge sen och nu väntar jag på att mina fina vänner ska bli klara för att åka till port 73 en sväng och kika lite.




Godmorgon lördag

Godmorgon! någon mer en bara jag som är uppe den här tiden på en lördag? ska i alla fall åka mot frisören nu, är faktiskt nervös, men jag hoppas det blir bra!, puss


Frisören imorgon!

Godnatt! imorgon är klockan ställd på 08.00, ska till frisören. Håret kommer att bli.. vad tror ni, mörkare eller ljusare?


Diagnos: Lunginflammation

Fick svar i från röntgen i morse, som visade att jag faktiskt hade lunginflammation.. Så nu är det bara hoppas att penicillin hjälper så att jag blir bättre. Ska bara ta det lugnt och vila så att det inte blir sämre, för mycket aktivitet kan förvärra det hela. Man har ju hört om folk som inte kunnat andas när de haft lunginflamation och att det faktiskt är en del som stryker med på grund av det. Men tror allt kommer gå bra, jag känner inte ens av det så mycket. Bara hosta och att det känns lite konstigt att andas djupa andetag. Jag har ju ingen allvarlig lunginflammaton just nu, så med lite penicillin borde jag snart vara frisk om allt går som det ska.


snyggt!

snyggt! gillar outfiten starkt!


i skolan!


Fredag!

Godmorgon! Har lite sovmorgon idag, superskönt! plus att vi bara har en lektion i skolan idag. like! har gjort lite te och en macka och myser nu framför datorn! ska väl börja fixa mig antar jag. puss!


mobiluppladnning!

idag blev det en lungröntgen

Idag har det varit fullt upp. startade dagen med att göra ett besök på vårdcentralen för att se om det fanns något de kunde säga eller göra åt att jag haft hög feber fem dagar i rad. Så det gjorde lite undersökningar och blodprov för att kolla sänkan (stavning?) som var lite hög vilket kan tyda på någon typ av infektion. Sen lyssnade sköterskan på mina lungor och tyckte att det var något litet som inte lät så bra, så hon skickade en remiss till lungröntken för att kolla att det inte var något fel. Främst tror jag det var av säkerhetssjäl så att det inte skulle kunna vara lungimflamation eller något liknande.
Så efter besöket på vårdcentralen så begav jag mig till skolan för att hämta några arbeten och efter det begav jag mig till handens närsjukhus för att röntkas. Får svar på röntgen imorgon, men tror att den kommer visa bra.


Just nu sitter det någon och granskar en liknande bild, fast på mina lungar då och såklart inget skelett som är med på bilden..



fint!

Två klänningar från asos, tyckor dom är grymt söta med spetsdetaljerna!


tar det nästa vecka istället!

Huvudvärk och nya blåmärken! börjar bli en standard efter alla träningar, love it! Gick helt okej på träningen. Kan så klart gå bättre men det kan de väl alltid göra antar jag? Har inte uppdaterat så mycket på senaste, har varit lite depp och haft fullt upp med skolan och träningen, Skolan börjar gå mig på nervärna, all jävla matte, fyfan. Jag hoppas verkligen att jag klarar kursen bara! Idag tänkte jag försöka gå och lägga mig tidigt, ska inte sitta upp halva natten med datan och plugg, behöver ta igen några timmars sömn från den här veckan, ca tre timmar varje natt vilket min kropp inte pallar med! egentligen ska jag till mando imorgon, men orkar inte vet redan att det inte gått bra, så varför ska jag åka dit och få höra det. Ska säga att jag är sjuk och fråga om jag får komma nästa vecka. har gått upp lite av det jag tappat, men om jag får en vecka till på mig hinner jag gå upp mer, så slipper jag vara där oftare! aja godnatt på er puss!



When everything seems hopeless, you have lost today's battle, but not tomorrow's war...




Frågor och svar

Anonym om Gårdagens köp:
örhängena är äkta silver va?
Svar: Ja precis :)

 

my om the best thing i ever have:
vart togs de här fotona? :) på studio`?
Svar: Nej, de togs faktiskt hemma hos tjejen till höger (Michaela). Hon har systemkamera, så vi ställde den på självutlösare. :)

 

Anonym om Ett måste att ha:
Kan ni lägga ut receptet? den ser ut att vara jätte god!:)
Svar: Jo det skulle vi väl kunna göra snart. Dock är den inte så kompliserad att göra alls att göra, men blir väldigt god. :)

 

fanny om blandad dag:
vad ska ni ha för vinterjackor i år?
Svar: vi kommer ha samma vinterjackor som förra året. De kostade en del och vi har inte lust att slösa pengar på en ny. Den vi hade förra året funkar fortfarande :)


moa om Gårdagens outfit och styling:
vart kommer linnet och koftan ifrån? :)
Svar: Linnet är inte ifrån Sverige och koftan är i från H&M :)


Anonym om Don't worry, be happy..:
Får ni mat från eran skola eller behöver ni betala själva?
Svar: vi får mat från våran skola, eller pengar till att köpa maten. Dock har vi en viss peng och vill man köpa något dyrare så får man lägga till själv.



Anonym om Raka och fina, tänder som är mina:
funderar på att skaffa räls, är det värt att ha det i flera månader / år? :)
Svar: nu efteråt tycker jag att det varit värt det, det är lite jobbigt i början bara när man inte är van. :)



Sover hela tiden, men endå är jag trött

E fortfarande sjuk. Kom hem igårkväll och fick 40 graders feber.. Mamma var lite nojjig över det, eftersom det kan vara faarligt när febern blir så hög.. men efter några timmar började tabletterna hjälpa och den sjönk lite.
Det är väldigt jobbigt för kroppen att ha feber märker jag, för jag somnar nästan hela tiden. är typ vaken tre timmar och sen sover jag en timme, vaken tre timmar och sover en timme. missar hela dagarna känns det som när man bara ligger hemma på soffan och degar.. Men men finns inte så mycket att göra, märkte ju igår att kroppen inte var redo för att gå på bio, eftersom att febern steg på direkten..

Nog pratat om det.. Tänkte i stället visa presenterna jag fick när jag fyllde år av mina fina vänner och familj.



Gårdagens köp




varför vänta så länge?

Kom just hem från från en mysig kväll med tjejerna, var länge sen vi umgicks och gjorde något skoj tillsammans. Gick på bio och såg breaking dawn, så jävla bra! och nu måste man vänta ett år på nästa.. inte okej! aja klockan har dragit iväg och är redan halv ett, så dags att sätta igång med plugget. matten skiter jag i det går ändå så dåligt, men designen är ett måste! puss och godnatt!


Ge mig nu!


is-kallt

Hej på er! äntligen hemma från skolan, känner att jag bara vill sova är så sjukt trött! Dagen började med skridskor, roligt men fyfan vad kallt det var, även fast jag hade dubbla strumpor, benvärmare och vantar var mina fingrar och tår i stort sätt isbitar, gjorde så ont. annars har väk dagen flytit på, förutom matteprovet dårå som gick riktigt dåligt. Mina söta klasskompisar hade gjort lussebullarar med ljus i eftersom jag fyllde år igår, så sweet! blev på jättebra humör!



jättedåliga och tråkiga bilder, men fick bli bilder med mobilen, min kamera är trasig så måste försöka fixa den.. Så sålänge får det duga.. kanske bättre en inga alls?

Borde det inte finnas kläder för oss lite kortare?

Hej på er! jag hoppas eran måndag har varit bra! Att skolan flytit på och att jobbet funkat bra. Själv har jag varit hemma från skolan idag, har förtfarande feber, men lite lägre en i går i alla fall. Dock var jag trött på att sitta hemma och under tiden febern var som lägst med hjälv av tabletterna, så passade jag på att följa med mamma och handla lite. Hamnade även i centrum ett tag och fick med mig två tröjor och ett par snygga örhängen från Kenza med mig hem. Tänkte visa bilder imorgon, för det är så dåligt ljus nu när det är mörkt ute.
Det är väldigt svårt att hitta kläder när man väl vill. allt sitter så himlans dåligt när man står i provhyttarna.. sen ser man hela sin kroppsbild och tänker bara usch, usch, usch. Det är det som är lite jobbigt med att prova kläder, inget passar eller sitter fult. Eftersom jag är väldigt kort också, så är nästan alla byxor och klänningar för långa, släpar i backen eller hänger nere vid knäna. Ibland undrar man hur de som gör kläderna tänker.. alla människor ser inte ut som modellerna och är absolut inte lika långa. Jag tycker det borde skapas en kollektion för korta människor, som säljs i vanliga affärer! Det skulle ju vara perfekt, för hur många människor är inte under 160? Det måste väl vara en hel del kan jag gissa.

Bild på hur örhängerna ser ut, bättre bild kommer imorgon!




bara sånna där tankar..

Okej jag har gått ner i vikt, har typ panik för ska till mando på torsdag.
konstigt nog ser jag inte så stor skillnad, men vågen visar det.
Innerst inne känns det jättebra, men vet att det bara drabbar mig själv i slutändan.
Ångest för vet inte hur jag ska göra ena delen säger gå ner lite till, medans den andra säger att jag ska gå upp det igen. Pratade med min ena tränare idag och han sa att jag skulle kunna bli så mycket bättre om jag la på mig mer. För behöver det för att kunna bygga muskler, och jag vill verkligen bli ännu bättre, så blev skit motiverad, för jag vet att det är sant. Dock började jag direkt inse att jag inte kommer trivas i det, kommer se stor ut. och folk kommer se stor skillnad. Fan efter HDV och dagvården i våras var jag nära min målvikt, nu är det betydligt längre ifrån, och tanken på att jag måste upp det igen ger mig ångest! men måste.. frågan är hur jag ska lyckas tills på torsag.

Dagen drar sig mot sitt slut!

Hej på er! Hoppas ni har haft en jättebradag! själv har min dag varit helt okej! inget märkvärdigt men fan 100 gånger bättre en förra! går ju inte ens att jämföra liksom om ni fattar? Det var typ värsta jag varit med om, att fira sin födelsedag på en klinik, stället man hatar mest i hela världen, och männiksorna som jabbar där fyfan! aja inte tänka tillbaka nu. Träningen gick väl helt okej, både bra och dåligt, Ska sätta igång ooch plugga nu tänkte jag, har mattteprov imorgon och har inte ens börjat inom det området.. så får ju se hur det går. Sen åker vi också skridskor imorgon, kuligt!


Ett måste att ha

Även om jag varit sjuk, så ängnade jag och sophie en stund till att baka en tårta idag, vilket är väl ett måste när man fyller år antar jag. Dock smakade jag den aldrig, eftersom att febern ger en sämre aptit. Ibland måste jag äta flera timmar efter familjen, för att febern är så hög.. Jag hoppas på att det blir lite bättre tills imorgon i alla fall så att jag slipper ligga till sängs hela tiden.

Min och Sophies tårta



Happy sick birthday

Igår Jobbade jag första gången som försäljare. Det gick bra till en början men var rätt så svårt. Vissa kunder var trevliga och andra inte, men det var rätt så kul till en början att träffa så många personer. Efter lite mindre en halva dagen blev jag helt skakig, trodde ett tag att jag skulle svimma eller något liknande. Fortsatte ett tag till, men det sllutade med att jag fick åka hem efter ett tag. Jag var helt skakig och kunde knappt hålla mig vaken. Jag blev släppt vid täby centrum och hade ingen aning om hur jag skulle ta mig hem, visste inte ens vilket håll jag skulle åka åt.. att jag var Halvt borta gjorde inte saken bättre och jag höll på att bryta ihop för att allt var så jobbigt. Kom i allafall hem tillslut och då kunde jag inte hålla mig längre, tårarna bara rann ner för kinderna för att kroppen mådde så dåligt. Efter att ha tagit tempen och såg att jag hade 39,5 graaders feber förstod jag varför. Det är ju riktigt hög feber, så det var ju inte så konstigt att jag mådde som jag gjorde.
Bäddade ner mig i soffan och somnade lite halvt. Då hade jag tydligen börjat prata i sömnen om att personer slog mig och grejer.. Helt sjukt hur konstig man kan bli av hög feber..
idag mår jag lite bättre. Har fortfarande feber och så, men det finns inte så mycket att göra, får hoppas födelsedagen blir bra endå!

Mamma, pappa och lillasyster Elin kom in med frukost på sängen i morse, gulliga som de är.


då var vi 17!

Japp klockan är över 12 så då fyller man år då! GRATTIS TILL OSS!, 17 år. WIIIEHOO! Bättre sent en aldrig! bara ett år kvar, myndig, körkort, krogen och allt! nice.



enkelt och snyggt

Enkelt men snyggt, lite färg och snygg rygg! skulle jag lätt kunna bära!



övningsköra

Har precis övningskört, gick jättebra faktiskt, har övat på att parkera och köra på vägar, dock bara småvägar med lite trafik!, men fan vad kul det var! åh vill ha mitt körkort nu! imorgon är det bara ett år kvar tills jag får ta det! Föresten någon som har några tips på bra övningar?:) aja mickis kommer hit nu så ska vi bubbla lite, ska bli skönt fryser som bara den, hörs sen puss



gårdagen med strömavbrott

Godmorgon sunshines! det är jättefint väder ute idag, och inte superkallt så funderar på att ta en promenix! gårkvällen spenderades hemma hos oss med tjejerna, dock blev det inga bilder eftersom vi hade stömavbrott hela kvällen, så typiskt att de ska hända just när vi har planerat kvällen, så vi fick gå hem till Romina och laga mat, eftersom hon hade el, sen satt vi i mörkret och käka!, ganska mysigt faktiskt. Sen badade vi jacuzzi också! Nej nu ska jag ta och hoppa i lite kläder puss!


Kärlek!

in school

Sitter i skolan och har rast, en lektion kvar sen är det helg! wiiiehoo! Älskar fredagar!


the best thing i ever have




Stress är sånt som driver en till vansinne ibland

Idag har det vart fullt upp hela dagen. ingen skola men massor annat som behövts göras. Har varit och storhandlat med mamma och bakat inför i morgon, då tjejerna samlas för att fira mig och sophie som snart fyller år. så det blir förhoppningsvis en trevlig kväll med dem. Man fyller ju 17 på söndag, så helgen kommer vara full utav firande med familj och vänner. Känns lite surt att man inte fyller 18 än, men ett år lär ju gå rätt så snabbt endå.
Ikväll kommer Joakim hit och gör mig sällskap, hoppas det blir mycket trevligt. Så nu är det dags för mig att säga godnatt till er, för vi lär inte höras mer idag. pussar!


Från basmaskinkörningen

igår kom jag hem i från Norrköping, där vi har kört basmaskin med skolan. Resan har varit rolig, speciellt körningen. Vi fick köra både traktor och fyrhjuling, vi har fått kört i tärängbanor, djup lera och så vidare. Övat på att allt från backa till att koppla och växla. Köra släp och backa med dem. Boxerat varandra osv. Det har varit superkul, speciellt fyrhjuling! Har till och med träningsverk för att vi kört så mycket, vilket beror på att vi kört i sådan ojämn teräng att man hela tiden måste hålla emot styret när man åker och svänga hela tiden.
Dagarna har i alla fall varit roliga och nu äger jag ett täränghjulingskort som betyder att jag får köra dem.

Bilder i från dagarna



one year ago

Igår var det den 16/11 vilket betyder att det var exakt ett år sen jag lades in på HDV på mando, Gud vad tiden gått fort, Fyller år om 3 dagar också, sist firade jag min födelsedag inlagd på mando, fan vad hemskt, kommer ihåg hur arg jag var att jag inte fick komma hem och göra allt vi planerat. Men egentligen fick jag väl skylla mig själv, var ju mitt eget fel att jag låg där. Vissa säger att det är en självs fel och andra sjukdomens fel, jag vet inte vad jag tror, tror nog att det är sjukdomen, men att sjukdomen är en själv. svårt att förklara. Den här födelsedagen ska i alla fall bli mycket bättre. Vill inte påminnas om förra..


De här var två bilder från min födelsedag! usch

like

Like it! måste fan ha  klänningen, jackan är också grymt snygg! Från asos.com


några fler bilder från i helgen


så trött!

Godmorgon! Är sjukt trött, har ont i huvudet och hela kroppen. Mina armar har fått så mycket smällar så musklerna är inte riktigt på min sida. Sen känner jag av allergi också, kul! har en boll till ansikte idag! aja vill egentligen bara krypa ner under täcket och sova, sova och sova. Allt jag tror jag behöver just nu faktiskt, men skolan först, se you!



just thoughts

Är rädd för att sjunka tillbaka
Är rädd för att sikta mot målet
Är rädd för att släppa taget och bara låta tiden läka alla sår.
Jag vill så gärna ha kontrollen. Jag vet inte vad jag vill.
Jag kan inte föreställa mig min framtid, jag har inga mål.
Kanske är jag helt frisk? kanske ligger jag på botten?

Godnatt!

Godkväll! kom nyss hem från träningen! 100 nya blåmärken men de är det värt! superkul. Nu ska jag i alla fall plugga och planera lite mat för fredag! så hörs imorgon puss!


lånar lite bilder som jullan tagit, min kamera är trasig!

hmm.. ADHD?

Hej på er alla fina! mår bättre idag men humöret har väl varit lite halvdåligt, morgonen började skitdåligt, hittade inte min skåpnyckel, inget att ha på mig och missade min buss, stressade som bara den! vart så arg att när jag kom till garaget skrek jag och sparkade omkull någon jävla låda med verktyg, sen började jag nästan gråta. Tötigt jag vet men när jag blir arg så kan det hända. Börjar fan undra om jag har ADHD.. Allt är så sjukt stressigt och jag mår dåligt utav all press från alla håll och kanter. känns som om jag bara vill ge upp allt, bara ligga kvar i sängen och stanna där i flera dagar.  aja dagen slutade i alla fall bra och nu ska jag börja röra mig mot träningen, super!


Söt tjej i skolan?

blandad dag

Hej på er! Tisdag idag och stress som vanligt för att hinna iväg till träningen efter skolan, kom i alla fall hem nu och verkligen måste plugga, har seriöst störstaa ångesten för hur mycket jag ligger efter, dock blire inte så jättemycket plugg, för är sjukt trött så vill bara hoppa in i duschen och sen sova. Men ett arbete måste jag göra eftersom det påverkar hela vår grupp annars.. är ett grupparbete vi sysslar med! annars har min dag varit väldigt blandad, skolan gick bra, snabbt och hade kul, men när jag kom hem hade jag sån stor ångest att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tårar och depp! men glömde bort lite av det på träningen i alla fall, dock känner jag att det kommer tillbaka nu, suck! aja godnatt på er !


Jag och Julia i skolan!

Update från angelica

Uppdaterar lite från Angelica, resan ner gick tydligen bra, inte för att jag kommer ihåg vart hon skulle men ändå. Idag har dom bara haft teori och kört traktor,kanske inte värdens roligaste om ni frågar mig hehe, men imorgon ska de i alla fall köra fyrhjuling! jag hälsar också godnatt till våra fina läsare. pusss!

Malin får råd av körläraren att det inte är så bra att köra om man blundar och skriker samtidigt.. Kan ju vara bra att ta till sig..

 


standard för mig?

Hej på er, hoppas ni haft en bra måndag! min startade väl kanske inte så jätte bra, vaknade klockan tio, fråga mig inte hur jag lyckas, men efter typ 15-20 minuter var jag i alla fall påväg till skolan, missade dock hela idrotten och kom lite sent till mitt matteprov som jag inte hade någon aning om att vi skulle ha.. fick värsta chocken när jag kom in i klassrumet. Annars har väl dagen flytit på, har hunnit städat lite här hemma och nu väntar jag på att maten ska bli klar, är hungrig. har bara fått i mig lite lunch i skolan, han ju inte gör frukost..
Aja på vägen hem träffade jag på en jättegullig tjej på bussen, hon var utvecklingstöd. Jag hjälpte henne att få tag i sin farmor och sen satt vi och pratade en stund, och hon var så glad att jag hjälpte henne, så otroligt gullig tjej. Börjar fundera på om jag kanske valt fel linje ändå, skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba men handikappade! aja ska käka nu sen kommer mickis och romina hit och badar! puss


En bild från helgen när vi käkade hos Romina!

världens finaste!

Love you


Tidigt tidigt!

Då har man varit vaken sedan kvart i fyra på morgonen, härligt va?.. Nu är det sista nerpackat och klart och jag ska snart bege mig ner till bussen med min stora resväska för att bege mig till skolan. Nu blir det basmaskinskörning till på onsdag. Medans får ni alla här hemma ha det så bra. Ses när jag kommer hem!


Gårdagens outfit och styling

Så här såg jag ut igår då. Som ni ser är mina lockar på första bilderna hemska och det var därför det fick bli en håruppsättning i stället. Det såg i alla fall lite bättre ut.




sjukling?

Sitter hemma och är sjuk.. så blev ingen träning för mig idag, Eller sjuk och sjuk, mådde inge bra av något jag ätit tror jag, men i alla fall hoppas att jag känner mig bättre imorgon så jag kan gå till skolan! plugg är det som gäller nu, måste prioretera det nu, viktigt viktigt!! puss


Jag igår! hade dock inte dom kläderna..

solsken i mörkret

Min helg har varit toppen! hoppas eran också har varit det. Att få umgås med mina fina vänner är det som behövs för att fylla mina dagar utav glädje. I gårkväll var vi hemma hos Emma som fyllde år vilket var mycket trevligt.
Många glada oh trevliga personer att umgås med. Klev innanför dörren klockan fyra i natt ungefär och var tvungen att gå upp tidigt idag så är rätt så trött just nu. full rulle e det i alla fall, eftersom jag håller på att packa, tvätta och så inför imorgon. ska nämligen åka iväg och köra basmaskin (fyrhjuling och traktor) med skolan i tre dagar. kommer nog bli riktigt skojj, men kommer inte kunna blogga tills på onsdag. Men jag är säker på att Sophie kommer hålla er uppdaterade.

Bilder från igår, lånade utav Carro och Elin





haha cute



Ingen telefon..

Hello! kom just hem från Nadine och har haft en mysig dag/kväll med grönsaker och dipp, film och spel, mysigt! Upptäckte när jag kom hem att jag glömt min tele där, vet inte riktigt hur jag ska gör nu.. hon bor ju ganska långt bort.. så är utan telefon just nu. Nu ska jag i alla fall kolla på idol, puss!


Godmorgon fredag

Nyvaken och trött tjej

Godmorgon på er! är sjukt trött men har tvingat upp mig ur sängen för att plugga lite. Hade bara en lektion idag, så tänkte att jag jobbar hemma, så slipper jag slösa flera timmar på att åka buss, altså mer tid åt pluggningen! ikväll kommer min älskade Michaela hem från thailand, ska bli jättekul att träffa henne, om hon hinner idag såklart tror hon skulle komma ganska sent.. aja ha en trevlig fredag!


gårdagens outfit


Topp: Bikbok    Jeans: Gina    Skor: Din Sko


Don't worry, be happy..

Go kväll på er, eller godnatt kanske passar bättre?.. Idag började jag klockan 1, vilket känndes helt underbart! Dock hade jag och mina fina vänner från klassen planerat att äta först i centrum, så vi var där en timme tidigare. Dock insåg jag att jag hade glömt hela min plånbok hemma, så någon mat blev det inte för min del.. från att ha ätit frukost halv nio på morgonen som bestod utav en kaffe, tills jag kom hem halv sju på kvällen fick magen nöjja sig med vatten. Fanns inte så mycket annat att göra faktiskt. Jag vart rätt så hungrig efter några timmar, men det släppte senare mot skolans slut som tur var. Måste se till att inte glömma den igen nu, för lunchen beövs just nu för att jag inte ska tappa mer i vikt. Har ju lyckats tappa lite igen, så måste se till att gå upp lite i allafall..




bowling me la familja

Hej allesammans! har haft en riktigt skön dag! lite stress men har verkligen varit super pigg och på bra humör och även fått massa gjort! vilket är super! Direkt efter skolan så åkte jag och fixade lite saker och var inte hemma förens halv 6, då blev det middag med la familja, chilconcarne med ris serverades, och sen åkte vi och bowlade, tusen år sen senast men riktigt kul att gör något med familjen! När vi skulle åka hem fick jag övningköra lite på parkeringen, första gången och det gick jättebra! sjukt kul också. Ska köra mera på lördag! puss på er!



dagens

Så här såg jag ut idag!


Närmare bild

Det var någon som ville se mina skor jag hade på mig här om dagen, här är dom! från H&M förra året, tycker dom är snygga men de är en av de oskönaste klackar jag någonsin gått i! dont like!


Kaffe för att piggna till, det är väl så man säger?

Godmorgon på er fina läsare! Just nu sitter jag i soffan med in kopp kaffe i handen och blickar ut genom fönstret. Det är väldigt dimmigt ute idag, men trots det lyser solen igenom. Det ser väldigt mysigt ut, hade suttit fint med en springtur nu runt området, eller en mysig morgonpromenad med trevligt sällskap. Idag börjar jag klockan 1 och har bara en två timmars lektion, riktigt skönt! ska dock stanna på extramatten, eftersom jag ligger lite efter i matte C. vi jobbar efter ett väldigt snabbt tempo i matten, känns som vi nästan springer igenom hela matteboken för att ta oss till målet så fort som möjligt. jag är inte den personen som gillar att jobba snabbt. Jag föredrar ett lagom tempo där man får tid att tänka ordentligt.




bedtime

God kväll! eller godnatt kanske man också kan säga? har i alla fall just kommit ut ur duschen, Träningen idag gick väl helt okej. Dock duger det inte för mig, vill bli bättre, vill sätta allt, vill göra alla nöjda! ångest för att jag inte lever upp till mina egna förväntningar!
Nu när jag tränat igår och idag har jag inte hafft någon tid för plugg, hela dagen går ju åt till att komma hem från skolan, vända åka till träningen och sedan hem därifrån, Dock gör det inte mig något eftersom träningen är så pass kul! men skolan får ju lida.. imorgon ska jag verkligen plugga gärnet när jag kommer hem, men först ska jag fixa ett litet ärende i stan!:) puss och godnatt!





sånt som gör en irreterad, ni vet..

Just nu är humöret nere på noll. varför? jo för att jag inte är överens med mina föräldrar just nu. Det beror på en sak jag sett fram emot att göra, men nu kanske inte får.. hm sånt man helt enkelt kan bli irreterad på, tror många av er vet hur det är..
Jag får hoppas på att humöret blir bättre under kvällen, Ska nämligen få lite sällskap och om jag känner mig själv så kommer humöret snabbat att ändras till det glada! Kan nästan säga att jag är säker på det. Nu är det dags för mig att måla lite maskara på fransarna, pussar så länge!

Bild från dagens lunch



looki


blus: Bikbok
Örhängen: ur & penn
Lacktights: lindex


hiss eller diss?

Tycker den här klänningen är lite söt faktiskt, snygg när man är brun! dock är den mycket finare in real! tror dock inte att jag skulle passa i den klänningen, men speciell och anorluna är den!

från asos.com


Man vill vara perfekt, men man blir aldrig perfekt

Just nu sitter jag och pluggar för fullt. Det är mycket som måste göras denna vecka i skolan.. Har lite smått ångest över allt med skolan just nu. Förut gjorde jag allt för att få högsta betyg, pluggade jämt och ständigt. Tyckte det till och med var kul att plugga hemma efter skolan. Jag var så himla målmedveten om vart jag skulle ta mig någonstans och ett misslyckande var inte okej. Jag fick helt enkelt inte misslyckas, jag ville hela tiden vara perfekt på alla sätt, även om jag visste att man aldrig blir perfekt..
Men nu har jag tappat orken för att plugga och det gör mig så irreterad, för jag vill fortfarande vara den som går ut med högst betyg, jag vill så gärna vara så bra. Jag vill fortfarande visa min familj att jag kan bli något i mitt liv. Att jag faktiskt inte föddes för att bara ställa till med problem.. Blir så arg på mig själv, varför kan jag inte bara få tillbaka all motevation till allt igen?..


Bild tagen idag..


Dagens outfit




in school

Åh saknar det!

Hej på er!
Sitter i skolan och har matte, så sjukt tråkigt och får panik för att jag verkligen inte fattar.. bara tekniken kvar sen och funderar på att gå hem och jobba, hatar tisdagar, hinner knappt till mina träningar för att det är så stressigt. Så då passar det perfekt att jobba hemma!

Puss och godnatt!

Kom just hem fråm Romina, alltid lika kul att träffa henne! borde väl plugga men vi får väl se vart de leder, sov knappt något i natt, eftersom dygnet var helt omställt. Så antar att jag snart kommer däcka, skulle faktiskt vara skönt dock! puss och godnatt på er!

Två bilder från skolan på mina jättecoola vänner!

Dagens middag!

Har precis ätit middag och sitter nu och väntar på att Romina ska komma hem. tänkte gå över till henne ett tag och snacka lite skit. Idag blev det lins och grönsakssoppa till middag, riktigt gott! det vart även det jag åt till lunch idag. Det gör mig inget att äta samma sak två gånger på samma dag när det smakar så bra. Dessutom ger soppa inte samma sorts mättnadkännsla som vanlig mat, vilket gör att det är lättare att äta.

Dagens mat då.




look today!


Svar till dig - Om min skola

Min skola heter Realgymnasiet och ligger i Liljeholmen. Skolan finns även på många fler ställen i Svergie. Min skola har lite mer ovanliga inriktningar som Stylist, djurvård, hund, häst, äventyrsturism osv. Jag har gått äventyrsturism och då gar vi med skolan fått göra massor utav olika saker, tex dykt, åkt skidor, klättrat, paddlat kajak, fisakat, tältat osv.. Det har ingått i våran utbildning och har varit jättekul! I tvåan får man inrikta sig på en specialidrott och då har jag valt dykning. Skolan betalar då så att vi som valt just den idrotten får ta olika dykcertifikat. Oftast åker vi bort någon vecka för att ta ett certifikat osv. 
Jag tycker min skola är jätte bra. stämningen är bra, lokalerna är nya och fresha och lärarna är också bra. Maten är bra, vi har ju matkort på olika restauranger, så bra mat får vi. 
Det enda som personer brukar tycka är jobbigt är att vi har ett speciellt sett att jobba på i skolan. vi jobbar mycket i projekt och i början kan det vara svårt att anpassa sig till det. Jag tyckte det också var svårt i början, men nu är jag van och tycker det är helt normalt.  

Här e några slumpvist valda bilder från det vi fått göra i våran linje äventyrsturism


Raka och fina, tänder som är mina

idag är en av de lyckligaste dagarna på jag vet inte hur länge! Jag har fått tagit bort min tanställning, som jag har längtat efter så länge. Ända sedan jag tog bort den för någon timme sedan har jag gått runt och speglat mig och ett stort leende som bebött mig tillbaka i spegeln. Jag blev jättenöjd faktiskt och äntligen kommer jag att kunna le utan att skämmas över det. Är så lycklig att jag har lust att springa jorden runt några varv eller något. Helt orimligt att det skulle gå, men just nu känns det nästan som det!




i have decide


jag vill nog bli brunett igen, saknar det faktiskt!

dags att ta nya tag

Hej på er, jag vet att min uppdatering varit väldigt dålig nu på sista tiden. varför vet jag inte riktigt, har helt enkelt inte haft lusten eller tiden till att blogga. Men vad sägs som lite nya tag? bättre uppdatering och fler nya bilder. Kanske en ny header också, har ju haft bloggen ett år nu, så det skulle ju vara på tiden..
Skulle vara kul om ni gav några tips också. vad vill ni läsa om, vad vill ni se? Hjälp till att få igång bloggen lite igen. Varför inte slänga in en tipshörna i detta inlägg, snälla kom med ideér nu! :)




ångest

Ångest! fan varför ska det vara så jävla svårt jag förstår inte..

Folk säger att jag är vacker, att vikten inte spelar någon roll

Varför kan jag inte se det, varför är vikten ett så stort problem

Varför kan jag inte bara släppa taget den biten som är kvar, när jag ändå kommit så långt.


mot trollis!

Mot solariet! är blek som ett spöke så behöver verkligen lite färg! pluggandet får vänta några timmar!


Saturday morning

God morgon! vaknade nyss, har fått i mig lite frulle och ligger och myser i soffan. Idag blire plugg hela dagen och sen på kvällen kommer jag hitta på något roligt! det är planerna just nu, sen vet jag ju att planer är bra på att ändrs, speciellt när det gäller plugg! så vi får väl se hur dagen kommer se ut! Har ju ganska mycket att göra om man säger så, och smart som jag är har jag inte börjat än, som vanligt sparar jag allt till sista dagarna.. aja ha en trevlig lördag gott folk!
Bjuder på lite bilder från när vi var och fika i veckan!







Det får inte vara sant!

Enligt Aftonbladet kommer facebook eventuellt hackas imorgon, sidan kommer då ligga nere en lång tid framöver, kanske aldrig mer komma tillbaka, jag hoppas verkligen inte att detta stämmer.  läs artikeln här!


right now

Fredagsmys med jullan i bubbelpoolen!


hatar tandläkaren!

Gud vilken stressig dag! skyndade mig iväg till stan för att göra lite ärenden, men det var så mycket folk så han ändå inte göra det jag skulle, därifrån tog jag en buss direkt till tandläkaren, och aj vad ont jag har i munnen nu! dom lagade hål, bedövade hela käften så jag knappt kunde prata efteråt! därifrån fick jag stressa till kör kursen, som var 3,5h lång, suck höll på att dö och helt onödig var den, tror inte jag lärde mig något nytt om jag ska vara ärlig, och det var så sjukt tråkigt att lyssna på en gammal man som pratade om alla detaljer i minsta detalj, om ni fattar vad jag menar? så onödigt och höll på att tuppa av utav all tandvärk! kom i alla fall hem för någon timme sen och har knarkat lite alvedon och tagit ett snabbt bad i jacuzzin! Är grymt trött och ska sova! puss och godnatt!



Mysmys med mera mys

Har just kommit hem och hunnit ätit middag med familjen. resten av dagen har inte spenderats hemma men vart mycket trevlig.
Gårkvällen spenderades med fina Romina och Sophie hemma hos Romina. Vi hade en mysig filmkväll med melon och popcorn att mysa med framför teven. vi sov även kvar där och det slutade med att vi alla tre somnade i Rominas säng runt två på natten. Vaknade sen på morgonen med världens mensvärk så vart tvungen att gå hem. Har faktiskt fått min mens igen, tredje gången det här året faktiskt! stora framsteg om man jämför mot förut då jag inte hade den alls på flera år. Kanske börjar kroppen äntligen återgå till det normala igen.


Bild från igår


Gillar den!



några fler bilder från halloween


Svar angående min klädsel på halloween

elinore om it's killing me!:
vart kommer cat wommen saken ifrån snälla svara!!! :)

Svar: Jag vet faktiskt inte fick låna den av min kompis mamma, som hade en hel låda full med olika grejer sen olika fester/maskerade sen massa år tillbaka.. så kan fakiskt inte svara på det tyvärr.. :/


RSS 2.0