Härliga morgon, eller?..

Godmorgon på er! hoppas ni mår bra idag, själv känner jag mig jättehängig och har ont i både huvud och hals.. tror jag är påväg att bli sjuk.. men ska knata iväg till skolan ändå, dock tror jag att jag avstår idrotten så att jag inte blir värre.. Vill ju inte vara sjuk nu på tisdag och och onsdag då de är träning, Det är snart tävling och jag har inte råd att missa massa träningar då! aja ska dricka massa te och hoppas på det bästa! puss på er


Btw mitt hår har blivit jätteljust.. funderar faktiskt på att låta färgen gå ut och göra et ljusare till sommaren.. eller vad tycker ni? ska jag bli blond igen?


Vad ska man säga? Hur ska man säga?

Gårkvällen vart en trevlig hemmakväll med min fina Joakim och resten utav familjen. Vi åt finmiddag och satt vid bordet och pratade i flera timmar. Väldigt mysit faktiskt! Kvällen rullade på och vi han med en sen kvällspromenad innan vi kröp ner i sängen framför filmen in time. Jag somnade rätt så snabbt, men har sett filmen förut och vet att den är riktigt bra, så det gjorde inget att jag missade den om man säger så.

Idag vaknade jag upp med världens träningsvärk efter gårdagens klättring. Armarna och ryggen ömmar så fort man rör på sig, som om någon liksom bankant sönder musklerna där inne.. Jag ska inte klaga utan tycker det är rätt skönt med träningsvärk, eftersom att det känns som om man arbetat lite då. Får se om man kommer upp ur sängen imorgon bara..

Jag åker senare till skolan eftersom att jag ska träffa psykologen för första gången imorgon. Eller jag har ju träffat henne men då var det med mina föräldrar och så för att ge en klar bild på hur allt såg ut osv. Imorgon ska jag prata med henne själv och är lite smått nervös, Vad ska man säga? hur ska jag säga saker? Vill jag säga saker? Just nu vill jag verkligen inte gå dit.. vill gå upp som vanligt och åka till skolan i stället och bara glömma bort allt det där. Har ingen lust att prata med någon imorgon, känns som om jag inte är tillräckligt förberedd en för vad som ska sägas och så. Vad kommer hon fråga? jobbiga frågor som är omöjliga att svara på? kommer hon prata på det där sättet som får en att känna sig helt störd? vissa psykologer kan prata så att det låter som om man är helt dum i huvudet. Fåt hoppas att hon jag har nu inte gör det.


Efter ett mellanmål framför wallander kryper jag nu ner i sängen. Är inte trött  så ska nog försöka plugga lite ett tag innan jag somnar.


I got a hangover... na na na naaa

Sliten tjej från gårdagen ger sig iväg på täning! usch länge sen jag mådde så dåligt som jag gjorde igår, över ett år sen om inte mer! aja får skylla mig själv haha, kanske ska lyssna på mammas tipps hehe, varannan vatten.. aja Det ska köttas idag på träningen ändå, taggad!


klättring går ut på att kämpa sig uppåt, och det är dit jag ska

Kom precis hem frånm en dag i klätterhallen tillsammans med Malin och två till. Vi har klättrat några timmar och bara haft det kul helt enkelt. Känner nu att armarna tog lite stryk för de känns tunga som sten. Inte så konstigt med tanke på att det var senast i somras jag klättrade tror jag. Det skulle vara kul att ta upp det igen, för det är jättebra träning för kroppen, speciellt för armar och rygg.
Jag kommer förmodligen att ha världens träningsvärk imorgon om jag känner mig själv rätt. Men det gör inte mig något. Jag tycker bara detär skönt att känna att man använt musklerna lite.

Kvällen kommer spenderas med bästa Joakim. Han kommer hit och äter middag med mig och resten utav familjen och sen får vi se vad vi hittar på helt enkelt. Jag hoppas ni får en trevlig lördagskväll allihopa och spenderar den till något värdefullt. det är ju som sagt bara lördag en gång i veckan :)


Gammal bild för ca ett år sedan då vi klättrade


let´s do this!

big love!


Sånt som får en svårt att förstå

Min dag idag har gått rätt så snabbt, först idrott som jag inte fick vara med på egentligen, men eftersom det var tennis fick jag vara med och spela lite efter uppvärmningen. Tycker det är konstigt att skolan säger att jag inte får vara med, när jag liksom får göra aktiva saker på fritiden. Jag ska bland annat åka och klättra imorgon och det planeras även för en skidresa till åre några veckor framöver med Joakim. Ibland undrar jag vad alla olika budskap kommer ifrån, alla säger olika och agerar olika..

Kvällen har inte bidragit med något särskilt. Har först suttit och diskuterat men mina föräldrar om livets betydelse. Jag anser att den inte har någon, eftersom vi människor inte bidrar med något. Jag tänker att man kanske kommer till en annan plats efter detta liv där man faktiskt bidrar med något bra. (inte för att jag vet om det är så men..) Just nu går livet bara runt som ett enda kretslopp. Borde man inte komma till en plats där man faktiskt har betydelse, varför lever vi annars liksom?
pappa var inte direkt med mig i det hela, så det blev en hel del prat vid middagsbordet.

Annars sitter jag nu med ett glas vin och hoppas på att kunna komma på något bra att skriva på mitt skolarbete. Har försökt skriva hela kvällen men kommer ingen vart. kanske det hjälper att slå sig ner i lugn och ro och bara tänka lite en stund? Jag hoppas det, för måste komma någon vart..




leker med pennorna


syssälsätter mig lite..

Nu kör vi

Det har blivit så mycket frågor nu på sistonde, så vi vet inte vilka som är gamla eller nya så vi tänkte ha en frågestund här på bloggen! Ni som inte fått era frågor kan ställa om dom och nya är välkommna! Vi kommer svara på så många som möjligt. Fråga vad ni vill, för privata grejer kanske inte besvaras, då bland annat våra föräldar läser vår blogg.


give me!


love it!

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

God kväll på er gott folk! kom just hem från träningen. känner att värktabletterna börjar sluta värka, så ska proppa i mig lite nya så att jag slipper det onda i mitt knä:) Ska ta och hoppa in i duschen nu och sedan sova. Brukar ju ha sovmorgon på torsdagar, men inte imorgon. Ska till kliniken innan skolan tyvärr. Önskar att jag kunde bli friskskriven snart och bara slippa komma dit. Vissa klarar de på bara några månader och för vissa tar det år. Olika per person.. har ju som sagt lite med vikten kvar.. tyvärr, dom har ju en vikt jag minst måste komma upp till.. Men annars känner jag mig hyffsat bra, Tankar och ångest finns såklart där hela tiden men i överigt! Det är olika från dag till dag, ibland mår jag super, och ibland vill man bara försvinna.. men men Thats life!



När man försöker sringa ikapp tiden

Hej på er och god kväll! Det är mycket slit och stå i just nu, känns som om kroppen och hjärnan inte konektar så bra med varandra på grund av allt plugg.. tentor, läxor, uppsattser och prov. Är så trött på det att jag knappt orkar stå på benen längre. Världen består just nu inte utav något annat en plugg och ändå räcker tiden inte till. Så fort man är ute och gör något som inte är relaterat till skolan är kroppen fortfarande lika stressad utav vetskapen om allt som behövs göras.. Allt det + mellan 4 och 5 timmars sömn varje natt, som är för lite håller på att bryta ner kroppen, eller är det mer den mentala delen? kanske båda till och med..

Igår åkte jag hem till min älskling på kvällen och sov där. Supermysigt! Allt känns så bra med honom. Problemen bara försvinner och tankarna kring allt som har med livet att göra trängs undan. Allt flyter på och känns så otroligt bra. När jag är med honom känner jag mig friskare en någonsin, även oim jag vet att jag inte är det.

Nästa vecka är det mycket som händer, Psykologbesök, besök hos Socialen och tandläkarbesök. Usch ser inte fram emot något utav dem alls. Lite ångest redan nu om man säger så. Har ingen lust att prata just nu med någon, känns som om jag slösar bort min tid som jag kan lägga på annat. Har ju knappt tid till någon eller något längre och den lilla tid jag får vill jag helst lägga på annat.. Men men vi får väl se hur det går. Man kanske får ut någt positivt av det i alla fall.


sweet


söta till sommaren!

Jag idag


Flätlockar och lätt sminkning bestående utav lite puder, ögonbrynspenna och mascara


Vem är jag

Dagen idag har rullat på som vanligt. Vi har startat upp ett nytt projekt i skolan som heter " Vem är jag" Det verkar rätt så intressant faktiskt. Tror att man kan lära sig en del om sig själv, vem man verkligen är och så, för jag tror inte jag insätt det riktigt en. Det är svårt att veta vem man verkligen är och vad man vill här i livet. Allt jag gör, är det för att visa någon annan vad jag kan? eller är det för att jag verkligen vill det? Några tankar som dök upp idag under första lektionen utav projektet.

Annars har vi också haft engelskaprov som inte gick sådär jättebra.. Fick hjärnsläpp som vanligt när man sitter där och ska försöka formulera sig på pappret.

Dagens lunch: Sallad bestående utav sallad, frukt, räkor, soltorkade tomater och kyckling



Måndag!

Godmorgon gott folk! hoppas ni mår bra, själv mår jag sådär.. har bokstavligt talat ont överallt, träningsvärk blåmärken och skrapsår, och ett dåligt knä. Men smällar får man ta om man gör något man tycker om right? ;) ska i alla fall börja röra mig mot skolan snart, och min underbara mamma skjutsar ner mig till bussen! ska hoppa ur min morgonrock nu och i lite anständigare kläder.. puss!


trötter!

Hej hej bloggen och alla bloggläsare! Tänkte bara uppdatera lite snabbt då jag bokstavligt talat är super trött! Har ju så kallat träningsläger hela helgen, Så ikväll blire att ta det lugnt! mickis kommer hit lite senare så tänkte vi basta, sen ska jag sova tidigt ikväll! puss



Det är svårt att få tiden till att räcka till

Tiden har varit knapp den här veckan och jag ber om ursäkt för att jag skrivit så lite. Men det är så mycket just nu.. Plugg plugg plugg och återigen plugg. ibland känns det som om man ska gå under, om man nu kan uttrycka det så.

Gårdagen började med idrott, som jag då inte fick vara med på.. Det var grymt tråkigt att bara sitta och titta på men får inte vara med tills det att det börjat gå bättre med allt.
Vägde mig hos skolosyster i torsdags och hade gjort en liten ökning på 0,4 kilo sen sista jag vägde mig vilket kändes rätt bra. inte för mycket och inte för lite. Trots öning får jag fortfarande inte vara med på idrotten, untan de vill se att det går bra igen. På idrottsläraren lät det som om jag inte skulle få vara med på månader, medans på min mentor så låter det som om jag kanske får vara med nästa vecka.. Får inte hoppas för mycket på hur det blir för du blir man vara besviken sen i slutändan.

Idag ska jag snart iväg ock sitta barnvakt åt min grannes två fina barn på 2 och 4 år. Det var ett tag sen och det ska bli kul att få träffa dem igen.
Efter det åker jag direkt hem till Joakim för att fira hans kusin som fyller år och sedan umgås med min fina kille lite. Fullspäckad dag idag, men det är svårt att få tiden att räcka till.


Det är dessa små sötaisar jag ska sitta barnvakt åt idag.




koppla av!


Hej på er!  kom hem för ett litet tag sedan. Har varit sjukt seg och trött hela dagen. Höll på att somna sista lektionen. Ikväll ska jag abra ta det lugnt, Har ont i hela kroppen så tänkte ta ett varmt och skönt bad och sedan är det plugga som gäller, prov imorgon tydligen, har även en arbetsintervju och sen kanske även jag och mamma ska åka och kolla på ett ryggskydd till mig. Någon som har tipps på vart man kan köpa något bra? Min rygg är verkligen helt paj..

Mot skolan!


skolan rullar på!

Hello! sitter i cafeterian i skolan med julia, har håltimme eftesom de andra har engelska, superskönt! ska försöka plugga lite matte tänkte jag men vi får väl se hur det går!


bad mood

Är på sämst humör verkligen! träningen gick inte alls som jag ville, jag har ont överallt och har inte ett dugg lust att gå till skolan imorgon. Men den där nya csn skiten gör ju att man verkligen måste. Förut fick man ha 20% frånvaro och nu får man ha 0% för att få studiebidraget.. dom kan ju inte mena allvar. Borde kanske inte ha så höga krav på mig själv när det gäller träningen. Men klarar inte av träningar då ingenting går som jag vill prestera. aja Låter så negativ, inget ni vill höra på! Godnatt på er!

jag i skolan, haha måste ju bjuda lite på sig själv!

Fysiken har just fått mig att inse hur komplicerad världen är..

Är nu hemma ifrån skolan. Det har varit den bästa tisdagen på länge om man säger så. Jag brukar alltid tycka att tisdagar är den tråkigaste dagen i skolan och att varje sekunde är tio gånger längre en vad den egentligen är, Men idag var det anurlunda. Tiden gick hyffsat snabbt faktiskt trotts att det bara var tunga ämnen på schemat idag, matte, fysik och kemi från halv nio till halv fyra på eftermiddagen. Kanske det berodde på att vi hade en ny lärare idag. En kille som från början kommer i från Thailand och idag är en utav få i Sverige som forskar om "Svarta hål". Han var väldigt duktig på fysik och den lektionen som annars brukar vara så tråkig blev faktiskt rätt så intressant; men svårt är det.. 

Kvällen ska spenderas till att plugga. Har en restuppgift i dykning och sen har jag ett ekologiarbete som ska vara inne på fredag. Det är det jafg sysslar med ikväll tror jag lär nog inte hinna så mycket annat idag om jag känner mig själv rätt.




kvar i skolan!

Hej sitter i skolan helt själv, slutade för mer än en timme sen men hinner inte åka hem innan träningen som sagt var. har dock inte gjort något speciellt. Men dagen har flytit på väldigt bra!

Bild från idag på designen!


Borde bli en rutin att sova tidigt!

God kväll på er! ligger redan i sängen, inte för att jag är trött men så sjukt uttråkad. Somnade redan vid tio igår vilket jag inte gjort på flera år tror jag? så lär ju ha svårt att sova inatt eftersom jag fått tre gånger så mycket sömn som jag brukar få på en natt. Aja ska väl sätta på en film, vill verkligen bara sova så det kan bli en ny dag imorgon. längtar redan efter träningen! Kommer nog bli så att jag åker direkt från skolan imorgon. Så lär väl inte komma hem förens 11 någon gång! så blir en lång dag imorgon. vi börjar i alla fall med produktarbete i designen. kul!

En liten bild från skolan!


ångesten är över!

Hej på er! kom just hem från kliniken, känns super skönt att ha det överstökat och har haft ett långt samtal med min behandlare,gick bra.  kändes som om vi pratade i flera timmar, men gud vad ångesten har lättat, har nog sakt mer en vad jag någonsin gjort till någon om tankar osv. Kändes som om hon var så förstående! så nu börjar jag på allvar sista biten upp! hon förklarade dock att det kan dröja sjukt lång tid att bearbeta alla tankar osv. Men allt känns tusen gånger bättre nu efter vårat samtal. Är stolt övr mig själv faktiskt!

Gammal bild från halloween!

 


mot skolan

Godmorgon! ska snart börja vandra ner till bussen i det kalla vintervädret! fryser redan och det blir inte bättre av att dagen börjar med skridskor.. aja slutar vid tre och kommer nog åka till mando efter, är lite nervös men det har nog gått bra tror jag, eller ja är nästan säker! Aja måste kila puss på er och ha en bra dag!


Dagens outfit och styling




Tiden som bara försvinner

Gå kväll på er! jag hoppas ni haft en bra helg och en skön söndag. Mickis har precis varit här en stund. Vi plaskade runt i jacuzzin ett tag och snackade lite allmänt skit. Skönt att bara prata på om allt möjligt en sådan här söndagseftermiddag.

Ägnade hela gårkvällen och hela dagen idag till att skriva ett CV och nu är jag äntligen klar! Det var inte lätt att skriva faktiskt och när det kommer till en personlig text om sig själv är det nästan omöjligt. Det är så svårt att komma på positiva egenskaper som verkligen ska låta bra till jobbet man söker osv. Tack och lov är jag klar i alla fall och hoppas kunna lämna in det snart till alla möjliga platser. Bäst att ligga i lite nu om man ska hitta något jobb inom en snar framtid.

Kom på att jag faktiskt glömde berätta om i fredags. Jag sa dagen innan att jag tänkte gå och prata med min mentor om att ta regelbunden vikt, men inte var riktigt säker på om jag vågade. Med mycket om och men så gjorde jag faktiskt det! och det kändes riktigt bra för hon vart så glad. Kändes som om jag tog ett bra beslut där endå!
Vi satt även och pratade ett tag och jag kunde faktiskt öppna mig lite när hon ställde frågor. Har nog aldrig sagt så mycket som jag sa till henne till någon annan förut, även om det inte var så mycket jag berättade. Hon lyssnade och pratade på ett sätt som inte fick en att känna sig osäker. Hon verkade så positiv och stolt, vilket fick beslutat att kännas helt rätt.




Read all about it




a big part of my life

Sitter och kollar runt på olika vidios gamla tävlingar och nyare, blir så sjukt taggad och vill bara träna nu på en gång. Vill bli bra, vill sätta allt. Jag mår så jävla bra på träningarna. Glömmer allt runt omkring och har bara så sjukt kul. Kommer ihåg när jag var som sjukast och inte hade tränat på ett bra tag, hade då bestämmt mig för att aldrig komma tillbaka till cheerleadingen. Trodde jag skule ha tappat allt och att ingen skulle orka bära mig. Men här är jag idag, så sjukt glad att jag valde att börja igen. Nu är det DM om drygt en månad, sen SM och Nordiska mästerskapen och i april USA, kan inte bli bättre! så glad att jag valde att byta Dragons. De här året kommer bli awesome!



Gårmiddagens outfit




Mysig middag med finaste

Min helg har varit toppen så långt! Den började igår med att jag och Joakim åkte in till stan för att äta middag. Vi hamnade på en bar/restaurang som hette Mamas and tapas tror jag det var. Vi hade det jättetrevligt och beställde in lite olik små tallrikar med mat. skaldjursspett, kycklingspett, patatisklyftar, beconinlindad getost, kycklingkroketter osv.. Man kunde smaka lite av allt och det var riktigt god mat faktiskt! Vi satt kvar ett bra tag och bara snackade och njöt lite utav livet eller det gjorde i alla fall jag.

Vi drog lite senare vidare Chill, där vi tog något att dricka och stod och pratade en stund. Det var mycket folk, men det är ju inte så konstigt med tanke på att det var fredag. trevligt var det endå.

Sedan blev det hemfärd och vi hamnade i sängen framför en film. Trött som jag var han jag inte se klart filmen utan somnade kanske efter halva. Somnade med ett leende på läpparna i alla fall efter en väldigt trevlig och mysig kväll.

Spenderade den mesta delen utav dagen idag hemma hos Joakim. Vi har bara tagit det lugnt och så. Några från hans släckt var även där på fika så vi gjorde dem sälskap ett tag. Fick sedan skjuss hem och nu ligger jag i soffan och tar det lite lugnt.


en bild från igår i slutet av middagen med min finaste! (dålig kvalite på bilden)


underbara helg!

Godmorgon!  vaknade hyffsat tidigt och har städat hela huset, lite extra pengar. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem från affären så vi kan övningköra, var jättelänge sen. och tycker det ä så sjukt kul! får se vad som händer mot kvällen. utgång eller hemma kväll? får se just nu är jag inte taggad på att gå ut i alla fall! hoppas ni har en bra helg puss!

 


alla har varit små

de jag saknar mest i mitt liv! min barndom...


kvällens!

pyjamas och te!


Godnatt!

Hej på er! min dag har gått hyffsat snabbt, började 12 och slutade 4, skulle egentligen till kliniken men hoppade de så de blir väl någon gång nästa vecka tror jag. Skönt men har smått ångest endå.. men men sånt e livet! jag ska i alla fall börja krypa till kojs. En rulle kanke det blir först, får se. puss och godnatt!

dagens!


Efter regn kommer det solsken, right?

Samtalet med psykologen läkaren och mina föräldrar idag var hemskt jobbigt. fyllde nog en hink med tårar tror jag. Alla kort ligger nu på bordet i alla fall. Mina föräldrar och psykologen vet nu hur allt ligger till och det kändes just då hemskt. Men nu när jag samlat mig efter allt så känns det ändå bra, det behövdes nog om jag ska lyckas kämpa mig uppåt igen.

Det kändes under samtalet som om detta aldrig skulle fungera. Då menar jag att kunna öppna sig för psykologen och så, men nu efter känns det som att jag vill ge allt och verkligen vill försöka öppna mig för henne. Kanske kan det hjälpa mig att komma framåt och hon kanske kan hälpa mig på vägen. Behöver nog någon som jag kan få förtroende för. Tror att jag behöver någon som jag kan bevisa för att jag kan göra framsteg.

Jag funderar även imorgon på att prata med min mentor om att ta regelbunden vikt i skolan. För jag tror att det kommer öka pressen på mig artt gå upp i vikt. Något som kommer vara jobbigt men behövande om jag ska ta mig uppåt igen. Jag vill bli frisk nu och även om det känns svårt, så vill jag sätta press på mig själv så att jag någon gång kommer dit. Om jag gör det imorgon så känns det som ett misslyckande, eftersom jag då erkänner att jag inte klarar det själv. Men om jag gör det så visar jag att jag faktiskt vill bli frisk och det är ett stort steg i rätt riktning. Frågan är bara om man vågar ta det steget imorgon?


Så glad över att ha dig som förstår allt. Nu är det dags att vinna en gång för alla!


Jag vill så gärna tro

Sitter just nu i skolan och pluggar lite inom ämnena "arbetsliv och naturbruk"  och engelska. började egentligen ett idag, men var här redan halv nio på morgonen. kände att jag ville åka hit och plugga lite i stället för att vara hemma. Kommer inte vara med på lektionen som börjar klockan 1 helelr eftersom jag ska till psykologen då, så tänkte att det var bra att plugga lite nu på morgonen i stället.

Det blir det första samtalet med psykologen idag och vet inte riktigt hur det känns. Jobbigt att mina föräldrar måste delta under första mötet, men det är tydligen så det går till. Ska försöka se mötet som något bra och ha en positiv inställning när jag kommer dit. Eller jag tänkte försöka med det i alla fall. Jag är lite nervös inför allt, men det blir intressant att se vem psykologen är.
Är dock lite skeptiskt till om dettta kommer att funka. Jag brukar ha svårt att öppna mig för personer och någon man inte känner måste det vara extremt svårt för. Får se efter mötet hur allt känndes helt enkelt, jag hoppas verkligen att detta ska fungera. Jag vill så gärna tror att det verkligen gör det.




Alla mot en

Mötet i morse med soc, mina färäldrar, mentor och skolsyster gick sådär. Jag fick inte delta i samtalet föerens en timma efter att alla andra suttit och pratat och då kändes det som alla mot en. Känns som om de bestämde massor som jag inte vet om. Jag vet att det var då skolsyster passade på att bestämma att jag inte fick vara med på idrotten längre. Så förbannad över det, eftersom att skolsyster innan lovet sagt att vi skulle se hur det gick under lovet med vikten och efter det bestämma om jag skulle få vara med eller inte. Känner mig sviken än en gång.. Hon kollade inte ens hur det hade gått för mig..

Annars verkade de från soc trevliga. De jobbar inte med ätstörningar eller så, utan med att försöka hjälpa familjer och personer att komma på fötterna igen. De sa inte så mycket mer en att de skulle se vad de kunde göra och inte göra. Får se vad det leder till helt enkelt.

När allting var slut tömdes ögonen på tårar. Gick helt enkelt inte att hålla dem inne. arg, besviken och ledsen, kännslorna bara flög upp. Man känner sig så misslyckad när man vet att det är en själv som är problemet. Den personen som förstört allting och gjort att allt gått så långt.


you are my everything

i love u!


onsdag

Godmorgon på er! ska precis börja röra mig ner mot bussen, är helt död och ångesten sitter uppe i halsen. Familjens första soc möte idag. Så glad att jag inte behöver vara med nu på de här första mötet! ne ska inte prata om tråkigt depp nu.. träingen igår gick jättebra, verkligen superkul och jag kom på helt andra tankar! och jag bara längtar tills idag! nee nu måste jag röra mig! hörs sen puss!

trötta tjejer påväg till skolan igår!

Put a smile on your lips, and no one can see how you feel on the inside

Hemma från skolan, gick helt okej, lång dag men skönt att inte vara hemma. Igår var jag skittaggad på träning, längtade så mycket. men idag känner jag bara för att krypa ner under täcket försvinna och aldrig mer komma upp. Jag vet att det skulle vara bättre om jag försvann, eller i alla fall inte bo här, både för min egen skull och mina föräldrar. fattar inte hur jag harkunnat göra såhär, jag förstör inte bara för mig själv utan mellan mina föreldrars relation och lillasyster. Jag är så jävla egoistisk.. Ne har inte tid med det här nu måste ge mig iväg och kanske lika bäst de, så att jag kommer på andra tankar. it just to smile, jag ska inte visa några känslor!



i still believe

Gick hem från skolan tidigt idag. Huvudet gör ont och hela jag flödar över av känslor. Ångest och panik som kom krypande i hela kroppen. Tårar som vill rinna ner från kinderna, men jag tvingar dem att stanna inne. Jag är inte svag, ska inte gråta.
Överdrivet kanske, jag vet inte.. Men känner mig så misslyckad, som om jag föddes till att sabotera för andra. Åren bara passerar, klockan bara tickar iväg och fortfarande har jag inte lyckats. Lyckats bevisa att jag faktiskt kan och duger till något. Så extremt besviken på mig själv, besviken på att jag aldrig vinner..

Imorgon väntar nog en tuff dag kan jag tänka mig. Fick veta idag att soc kommer till skolan imorgon för möte med mina föräldrar, lärare och förmodligen mig antar jag. Vet inte vad soc ska göra, omplacera mig till en annan familj? ne antar att de gör andra saker en de, men det är det första tankarna man får när man hör om soc.  Vet inte riktigt vad de gör egentligen, eller har faktiskt ingen aning om vad mer de sysslar med.
Är rädd inför mötet, vad kommer de säga? Jag vet ingenting och det skrämmer mig. Tror de bara ska prata och försöka få våran familj på fötterna igen kanske, men vet faktiskt inte.
Jag tyckte det räckte med samtal hos psykologen på fredag, men tydligen inte. Sådan ångest inför veckan, panik över allt just nu. kommer nog bli en tuff vecka kan jag tänka mig, men måste våga tro att det kan sluta bra. 




feelings

Jag har ångest, sån sjuk jävla ångest, jag orkar inte känna så här längre, orkar inte bo i en olycklig familj. Det kommer aldrig gå att laga och hur mycket jag än försöker så tar det stopp. jag orkar inte ljuga längre, Jag önskar jag bara kunde säga allt. bara släppa på hjärtat och berätta men det går inte, jag kan inte ta alla konsekvänser, jag kan inte riskera att missta det ända jag verkligen älskar att göra, okej jag har inte jättelångt kvar til min målvikt, ca 5 kilo. Men det som gör mig så irriterad är att jag nästan var där i sommras, sen tappade jag lite och när man börjat tappa vill man bara fortsätta, vilket jag inte kan för dom har stenkoll på kliniken nu. jag måste upp på en målvikt på 43 kilo, ett bmi på 17,9 har jag då. det var ett minimum som jag fick tjaffsa länge om att få väga.

Men helt ärligt så bara går det inte, jag vet inte vad det är som sätter stopp, för på ett sätt vill jag få finare kurvor, men sen kollar jag mig i spegeln och inser hur stor jag ser ut, och på varje bild lyckas jag se tjock ut.. som om jag var störe innan jag ens blev sjuk., jag vill inte ha magdräkt på mig och jag ska väga så mycket. det bara går inte. Jag har normal kropp nu, varför kan jag inte få väga såhär. Saken gör det inte bättre att jag ska dit på torsadag.. det måste ha gått bra.. har ätit ett mellanmål nu till kvällen, har skit ont i magen, är uppblåst och allt.. hoppas det lägger sig till imorgon, ska ju prova dräkter då.. nä fan vad jag babblar på om saker ni inte ens förstår.. som sakt även om kroppen e frisk sitter det antagligen kvar i huvudet.. Nya tag imorgon!


slängde ihop en liten bild till kvällen..

dags att satsa och ge allt

Första dagen i skolan har varit helt okej. Riktigt kul att få träffa alla fina vänner igen! Det har varit en ganska så lugn första dag, vi har startat lite nya arbeten och fått tillbaka respons på några gamla. känns faktiskt bra att komma igång med lite arbeten, för känner mig stressad över betyg och allt redan nu. Vet att många ämnen inte gått så bra som jag velat under detta år och vill nu mer en allt göra bra ifrån mig denna termin. 

Efter skolan åkte jag hem och kvällen har spenderats med världens bästa Michaela. snackat skit och badat lite Jacuzzi. Känner att mankanske spenderar för mycket tid i det där badet, men fan vad skönt det är nu på vintern att sitta ute i ett varmt bad!

Bild på skollunchen idag. Sallad bestående utav frukt, sallad, räkor, kyckling och soltorkade tomater. Härlig blandning av allt möjligt vart det. Till det en dressing och proivadryck.
  


sweet



söta sommriga shorts från nastygal.com


Så här såg jag ut idag

     


Då var allt som vanligt igen

Då var man upp tidigt igen och man känner att kroppen inte är van vid tidig uppstigning efter att ha sovit ut i två veckors tid. Dags för en ny termin och nya tag. Denna termin ska bli bättre en förra, inte lika deppig som den blev mot slutet. Stress och oroligheter som gjorde en deprimerad, vilket påverkade arbetet i skolan. Nej nu känner jag mig moteverad och taggad inför en ny start.

Ska strax bege mig ner till bussen, en morgonpromenad för att vakna helt enkelt. Känns som att det behövs om man inte ska komma till skolan med stora påsar under ögonen.

Så här startade jag min morgon, te och facebook!



skön unge!



Vecka med känslor som väntar

Den här helgen har varit bra, förutom huvudvärken som inte vill ge sig. Ibland känns det nästan som om man bara vill försvinna för att den blir så extrem. Känner även attt kroppen börjar bli lite utmattad av ständig huvudvärk i över en och en halv vecka. Mamma ska ringa till läkaren imorgon och höra om det finns något annat att göra, eftersom medecinen inte verkar hjälpa.

Annars har jag spenderat min helg till att träffa några fina vänner och även spenderat en hel del tid till att umgås med Joakim. Så riktigt trevlig helg vart det endå.

Imorgon börjar skolan och ser fram emot att träffa alla vänner igen. Dock kommer jag träffa både skolsyster för vikttagning och på fredag är det även inbokat ett psykologsamtal på bup då båda mina föräldrar kommer att delta. hm kommer nog bli lite jobbigt denna vecka. gillar inte att prata med folk om mina problem. ska dock verkligen försöka och ge detta en chans. Psykologen ska tydligen vara bra med personer som har ätstörningar, så jag hoppas att detta ger mig något i allafall.

Bild på mig från i helgen



bra men lång vecka!

hej hej! gud vad trött jag var efter veckan med jobb, och supelånga dagar. men har i alla fall haft det underbart bra med fina laget! igår gick vi även och provade på lite olika sporter, och vi testade även styrkestationen, jag vann pris för att jag slog rekordet i plankan för dagen, stod i 5 minuter och 30 sekunder, så vann en keps och en mp3, duktigt va ;) några kanske var på wintergames förresten? aja somnade vid tio igårkväll av all utmattning och vaknade sent idag, skönt att äntligen få sova! idag har jag så sjukt ont i kroppen, sån träningsvärk överallt..men det gilar jag!
imorgon börja ju skolan igen, och som jag visste så har jag skjutit upp mina två uppsatser som skulle vara klara igentligen förra terminen.. så dom måste jag spendera kvällen till! kommer säkert inte att hända men ändå..


bild fårn mässan! åh vad jäg längtar till tisdag! vill bara kötta programmet!

Smygreklam

Hallå där! Michaela här.
Ligger i soffan hos mina underbara tjejer och vi har precis kikat lite på gladiatorerna på tvn. Ska väl börja röra mig hemmåt vilken minut som helst men tänkte att jag kunde göra lite smygreklam här för mig själv medans tjejerna inte ser, hihi. Busig liten tjej.
Klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄR, eller kanske här... eller så kan ni faktiskt också klicka här ;)


Work

Hej på er kära ni! hemma efter tio timmars jobb och två timmars resväg, gick upp klockan 5 imorse, är verkligen helt död! och imorgon bär det av igen. Imorgon blir det mer uppvisningsjobb, roligt! om vi bortser från magdräkterna.. i alla fall så ska jag sätta mig i jacuzzin och bara slappna av, om jag inte somnar innan då vill säga. aja kram på er!


Lisas sjukt snygga hopp!


fina hedda i luften!




Några bilder.. lånade från youbetterwork! hemska bilder på mig, men annars är hon riktigt duktig på att fota!

Vintervädret är nu här

Godmorgon!

Idag vaknade man upp till en klarblå himmel och solens strålar som skymtade mellan träden. Underbart väder här i stockholm idag! Det är några minusgrader ute, så snön från igår ligger kvar på marken. Äntligen lite vinterväder ute.

Igår var jag bara hemma, Gjorde inget speciellt förutom att träffa käraste michaela ett tag på dagen. Sedan fortsatte min kväll hemma framför en film på sophies data och även lite jacuzzibad.
 Jag försökte hålla mig vaken inför hockeyn som började klockan två inatt. Misslyckades och vaknade i början av andra perioden. Somnade efter den och vaknade igen när tredje var slut. Han i allafall se den avslutande tilläggs perioden där Sverige tillslut lyckades ta hem VM guldet.

Klockan var fem på morgonen då jag kröp ner i min egen säng för att sova för natten. Samtidigt ringde Sophies klocka för det var dags för henne att börja göra sig i årdning för dagens jobb. Tyckte nästan synd om henne som måste upp så tidigt trots att vi har lov egentligen.


Från förra vintern


hemmamys perfekt läkemedel

Igår var jag som sagt hos läkaren för att ta reda på vad huvudvärken kom ifrån. Blev faktiskt skickad till röntgen av huvudet för att de skulle se om jag hade bihålsinflamation, och svaret blev att jag hade det. Så nu blir s´det penicillin i tio dagar igen. Har ätit det hur många gånger som helst nu det senaste halvåret känns det som. Är det kanske nu emunförsvaret börjar ta stryk efter alla dessa år i sjukdomen kanske? jag vet faktiskt inte, det kan ju bara vara ren otur också att jag vart så mycket sjuk sen i somras.
Jag hade först tänkt att gå ut igårkväll, men kroppen orkade inte det. I stället blev det en hemmakväll framför teven med min Joakim. Supermys! Den ferfekta medecinen för att känna sig lite friskare. Vi kollade på någon film och satt och pratade tills klockan vart halv tre tror jag. Väldigt mysigt sådär bara.





några bilder

lite bilder från idag (lånde från postern.se) dock har det inte kommit upp några bilder på oss än, får väl se om det gör det så småning om! imorgon blire inte jobb i hallen som aktiv, utan jobb som entrévärd! godnatt!


Sjukt lång dag

Är verkligen helt död! kom hem för ett tag sedan och har hållt igång hela dagen. Känner att kroppen bara vill lägga sig ner och dö typ, haha. Aja ska ta en dusch och sedan lägga mig och kolla på film! och göra mig en stoor kopp te!! klockan är ställd på 05.20 imorgon wihoo!! jobb till klockan 18 imorgon också! Aja faktiskt skönt att slippa vara hemma bara. Att bara komma bort från det dystra och tänka på helt andra tankar! dock hade vi dräkt på oss hela dagen idag, usch gillar inte att visa mig i magdräkt.. tur att jag slipper det imorgon i alla fall!


Frågor och svar

Matilda om love:
vad har du för bh under den blåa klänningen? Kram
Svar på bilden hade jag vanlig bh, men köpte senare en slags bh som man klistrar på. Den har inga band runt midjan eller över axlarna. Kram!


Johanna  om Mina julklappar:
Hej tjejer!
Undrar vart Joakim har köpt den fina tröjan någonstans?? Kram Johanna
Svar vet inte vart han köpt den men den är från homerun står det i den, sök på internet så hittar du säkert.  Kram på dig med :)


eaElg om Mina julklappar:
Var någon av ser på capio anorexi center idag? (27/12) isåfall så såg jag nån av er när ni gick till hissen vid väntrummet där uppe! <3 svara gärna :]
Svar: nej ingen av oss har någonsin varit där. Så det var inte någon av oss du såg :)


Anonym om Julaftons outfit:
vart är kläningen ifrån? jättefin
Svar: det är ifrån asos.com


william om storm:
skitfin header:D modell:D????
Och vad tycker du om mina "Heart Broken" Modell bilder som jag har tagit:D?
Svar: nej nej vi är verkligen inga modeller. De var jättefina :)


Norea om När ljusen slocknar lyser stjärnorna:
Men shiit ja trodde de va Sophie. Ni är så lika! Har du gått ner i vikt igen? Ohjuste ja bara undrar, Har du anorexia nu? eller asså följer du de kriterierna. de borde du väll göra me tanke på hur du tänker och din låga vikt eller? Ja undrar bara har själv anorexi och har haft den i snart 5 år! shit va tiden gått :o aja oj va långt de blev. Men lycka till jag tycker ni är bäst! <3
Svar: ja jag har tappat lite i vikt. Jag vet faktiskt inte vad jag uppfyller för kriterier och inte, för kommer inte ihåg hur de ser ut.
Hoppas du tillfrisknar snart, tack!



Anonym om När ljusen slocknar lyser stjärnorna:
Hur var det för er när ni började äta igen ? Gick ni upp mycket då direkt ...eller tog det ett tag ?
Och när ni hade anorexi, kunde ni äta ett äpple utan att gå upp i vikt ?
Svar: ingen av oss fick veta hur mycket man gick upp i vikt. Där i mot går det olika snabbt för alla. För mig och sophie tog det ett tag att komma upp i vikt.
Ja vi kunde äta ett äpple utan att gå upp i vikt. Det är sjukdomen som tror att man går upp i vikt ut av det och när vi var där trodde vi det med.


Anonym om Fullt upp idag:
ä joakim din pojkvän :)
Svar: Ja det är han :)


Anonym om Bloggtips:
Hej jag älskar verkligen eran blogg och tkr den är awesome!
fixar ni header? isf hör av er :)
Svar: tack! :) nej vi fixar tyvärr inte header, utan det är våran kompis michaela som gjort våran.


sara om min sötnos här om dagen!:
Vad är det för hund ? ;)
Svar: det är en Irländsk jaktsetter


Anonym om sliten, men bara att fortsätta:
vadå hur brukar du sminka dig annars? :)
Svar: i skolan brukar jag oftast bara ha puder och maskara. Men på helger brukar jag använda ögonskuggor, eyeliner och lite sånt.


Anonym om sliten, men bara att fortsätta:
Var det svårt att komma in på realgymnasiet? och skulle du rekomendera den skolan? :)
Svar: Nej det var inte svårt och jag tror fortfarande inte att det är det, eftersom skolan är så pass ny. Jag gillar min skola jättemycket och skulle rekomendera den :)



frossa c-vitamin för att hålla sig frisk

Idag är jag uppe rätt så tidigt, ska nämligen till doktorn idag och kolla om det är bihålsinflammation eller vad det nu är som gör att jag har haft väldigt ont i ena sidan av huvudet i en veckas tid. vad det en är så är det dags att göra något åt det nu. Står inte ut längre med alla huvudvärk och kännslan av att någon slagit in näs och kindbenet på ena sidan av ansiktet. För det gör faktiskt så ont. Men det är dags för mig att åka nu, hoppas att de gör någonting åt det nu och att det blir bättre snart.

Äter mycket apelsiner just nu, mycket c-vitamin sägs vara bra om man ska hålla sig frisk så det är bara att äta på



jobb resten av lovet då!

Idag har jag inte gjort mycket alls varit på en kort utbildning som behövdes för jobbet vi ska göra på stockholm winter games med laget, är så sjukt trött! ska väl komma i säng i tid idag så jag orkar upp imorgon, kul att jag inte får sova ut de sista dagarna nu på lovet.. aja sånt är livet, ska bada nu tänkte jag och sen plugga och hoppa i bingen! puss på er!



Nyårsafton

Så det har inte blivit något bloggande sen nyår, men tänkte att det var dags nu. Mitt och Sophies nyår vart faktiskt riktigt bra. Vi hade jätte kul och firade med en massa vänner hemma hos Philip. Riktig trevlig och rolig kväll med raketer och fina vänner. Först åt vi tre rätters middag hemma med familjen och vänner till familjen och efter det tog jag och Sophie en taxi hem till philip där vi spåenderade hela våran kväll. hem kom vi vid fem på morgonen, efter att ha åkt buss och tagit en promenad från bussen hem. 
Hoppas ni också hade en bra nyårsafton!

Några bilder från nyår











bara inse, jag har inget val

Hej på er! var ett tag sedan senast. Hoppas ni hade ett bra nyår! mitt var jättelyckat. lägger ut bilder och berättar mer senare om det ;), annars kom jag just hem från mandokliniken, hade gått sådär.. om jag inte sköter mig till nästa gång kommer jag behöva komma flera dagar i veckan.. usch aldrig, Och om det inte fortsätter att gå upp kommer jag inte få träna som jag gör. Förstår verkligen inte, för som jag väger nu är inte ens lite. Finns så mycket folk som väger så mycket mindre än mig och dom får se ut så, träna hur dom vill och äta vad dom vill. Varför får inte jag? bara för att dom anser att de är så lätt att sjunka tillbaka i skiten. Nu måste jag gå upp till nästa vecka. Usch vill verkligen inte, men har inget val antar jag..


RSS 2.0