Det som får en att älska stunder utav livet

Det känns som om dagen idag bara har flygit i väg! klockan börjar redan närma sig halv åtta och ingenting har man gjort idag. känns inte okej att helgen går så fort och veckorna är så långa..
Igår var i alla fall tjejorna här på mddag och bad i jacuzzin. Vi hade det riktigt mysigt! Jag och sophie gjorde både förätt och huvudrätt som vi serverade våra gäster och maten blev faktiskt riktigt bra om man får säga det själv. Efter att ha ätit upp nästan hela förätten, orkade man bara ta några tuggor utav huvudrätten innan det sa stopp i magen. Magen känndes stor som en balong, men man måste vänja sig vid mättnadskännslan även om det är jobbigt att vara mätt. Man dör ju liksom inte utav det, även om det ibland känns som det. Sånna som inte har haft ätstörning kan känna sig mätta utan problem, så det är bara att vänja sig så att det inte kommer vara jobbigt sen. Ju fortare man kommer in i det, ju fortare kommer det gå att tillslut inte tänka på att man är för mätt. Så säger det till er där ute som har suttit eller, sitter i samma sitts; ju fortare ni vänjer er, desto fortare kommer ni börja komma ut ur sjukdomen!
Kvällen vart i alla fall riktigt trevlig, vi åt, drack champagne och pratade om allt möjligt. Dessa underbara tjejor gör verkligen dåliga dagar till bra dagar och får en att älska många studer utav livet. Vänner är något alla behöver för att må bra!

Bilder från gårdagen



Kommentarer
Postat av: Anonym

sjukt att ni inte ens kan ta och vara hjälpsamma och svara på era läsares komentarer..

2011-08-27 @ 22:18:22
Postat av: Anonym

1. var förätten det där brödet med det vita på det så gäldigt fint ut ducktig du är!

2. badar hon till vänster neck :P

3. jätte bra tips om mättnaden och de!

2011-08-28 @ 14:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0