Här har ni tatueringen

Nu till er som länge velat se våran tatuering. Här är bilder på hur det ser ut och som ni ser så vart den inte så bra. Den är för stor för att sitta på handleden och den är inte snygg alls..
Tatueringen står i alla fall för oss och vad vi har gått i genom, så vi gjorde den inte bara för att vi ville ha en tatuering, utan den har en betydelse. Sen hade man väl önskat att den hade blivit bra, men det är lite sent nu i efterhand.





Godmorgon!

Dålig bild.. men jag just nu, osminkad och sjuk! ska åka upp till affären nu och köpa något att dricka, sen ska jag väl hem och städa det sista och sova, Ikväll ska vi fira Felicia som fyllt år, Jag och Anglica mår ju inte så bra så tror bara vi kommer vara med på middagen. Egentligen borde vi kanske vara hemma eftersom vi båda har feber och skit fortfarande, men känner att vi behöver komma ut och göra något! puss


Update Från Sjukstugan

Jag är ledsen men ni får leva med den här urusla uppdateringen för tillfället.. Mår riktigt dåligt båda två, Skitirriterande att läkaren man går till bara ignorerar en också, känns som om man aldrig kommer att bli bra. Och Angelica har typ hostat sönder sitt reben också, man kan ju undra hur det här ska sluta, aja Ni får stå ut för tillfället. Hoppas ni förstår, Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på barnprogram, standard när man är sjuk;) Puss!


Julia och jag påväg till stranden i Rhodos!

Grattis vår fina vän

Grattis Felicia! hoppas du får en underbar dag!


sweet

Jättesöt bikini! från asos.com



Dagarna flyger förbi

Hej på er! har som vanligt typ sovit bort hela dagen.. även om jag går upp tidigt så somnar jag om på soffan gång på gång, man blir verkligen trött av medicinen vi äter.. Aja har i alla fall varit iväg och käkat med mickis, så någonting har jag i alla fall gjort idag, vill verkligen bli frisk nu. känns som om sommarlovet går åt till att ligga hemma och sova. Nu sitter jg i alla fall och väntar på att Angelica ska komma hem från jobbet, så att jag slipper vara helt ensam, eftersom resten av familjen är ute med båten, Måste se till att sköta maten nu också, så att det gått bra när jag kommer til mando, dom är ju så noga med vart ända litet gram.. och vill ju verkligen inte behöva vara där mer. Aja puss på er!

Bjuder på en bild från hotellet innan vi skulle ut :)

medicinen tar kol på mig..

God kväll på er! dålig uppdatering vi vet.. men medicinen vi äter nu gör att man blir så trött.. har sovit bort hela dagen typ, Usch nu börjar jag ledsna på att vara sjuk och inte få sova.. orkar verkligen inte göra någonting om dagarna. Ska försöka fixa upp massa biler från rhodos imorgon! just nu dunkar bara mitt huvud och jag vill bara sova.. ser verkligen inte fram imot natten då hostan är som värst.. aja godnatt på er!

Bild från tatueringsstudion!

Besök på mando igår

Godmorgon! Steg upp för några timmar sen, har sovit riktigt dåligt inatt av all hosta, så vid halv nio fick jag nog och gick upp, Känner mig helt borta, febern har kommit tillbaka.. Kul.. har snart varit sjuk i 2 veckor, det började ju redan andra dagen i Rhodos. Igår mådde jag faktiskt inge vidare häller, kände mig helt borta i huvudet, däckade på soffan runt sju på kvällen, när jag sedan vaknade runt tio, visste jag inte vad som hänt, om det var morgon eller kväll.. Helt sjukt..

Var på mando igår också, Och det hade väl inte gått så bra, hade gått ner, och för dom är det ju hela världen hur lite det än är, Vet inte om det var mycket eller lite, men nu får jag en vecka på mig att visa att det går bättre, annars kommer jag behöva vara där oftare, suck mår dåligt så fort jag ens ser det där stället. Önskar verkligen att det inte fanns, sulle hällre komma till helvetet än att ligga där igen, aja nu ska jag ta lite alvedon och försöka piggna till puss på er!


Bild från Rhodos

Lite kort om resan

Internet är nu i gång igen och som vi skrev ska vi självklart berätta lite om resan.. Redan första kvällen när vi kom dit, drog vi in till bargatan för att kolla läget och vi vart nog alla lika chockade över vilket jävla drag det var! Hur mycket folk som helst och massor av barer att gå in på. Alla kvällarna på Rhodos var vi inne på bargatan förutom en kväll då vi stannade hemma för att återhämta oss lite. Vi dansade sjukt mycket, på både golv, bord, soffor och på upphöjda plattformar på barerna. Drack massor av både goda och mindre goda drinkar. Sjöng och skrek, tills ingen av oss längre kunde prata i över huvud taget.
det jobbiga på bargatan är bara att många greker drar i en hela tiden och vill bjuda på drinkar för att sedan få något för det.. Va försiktiga med allt sådant säger jag bara!
På dagarna försökte vi sola så mycket som möjligt, även om man ibland inte orkade ligga så länge. Vi åkte iväg en dag till en starnd där vi badade och gick lite i Gamla stan en dag för att kolla läget lite. Annars låg vi mest vid hotellets pool, vilket vi inte hade något emot då det var ett riktigt fint poolområde.
Sen  har vi tatuerat oss också.. ja vet inte riktigt vad man ska säga om tatueringen, den blev riktigt ful med andra ord.. Skulle ha tänkt lite mer innan vi bestämde oss för att göra den utomlands, för den blev inte alls som vi hade tänkt oss. Det är försent att göra något åt det nu, alla gör väl något man ångrar ibland antar jag. Tatueringen har i alla fall ett syfte och står för mig och sophie, så den var inget vi gjorde bara för att liksom. men hade önskat att den hade blivit som vi tänkt oss om man säger så..
Efter veckans slut mådde vi tjejer som förtjänat, sjuka hela bunten.. men det är helt klart värt att vara sjuk, för resan är det roligaste som jag någonsin gjort. Därimot önskar jag att det sjuka ska försvinna snart, Har varit sjuk i över en vecka nu med feber hosta och rinnande näsa..


En bild från våran balkong


en bild från en bar på Bargatan. Fler bilder från resan kommer att komma upp så snart som möjligt.


inget internet

Hej! bara så ni vet så har vi inget internet för tillfället.. det på mobilen tog slut, så nu måste vi vänta till måndag eller tisdag, så nu vet ni värför vi inte bloggar! tänkte bara säga det. Ni får ha det så bra så länge tills vårat internet är fixat!

Mysig kväll väntar

Just nu sitter jag och Sophie och väntar på att tjejerna ska bli klara, vi ska sen hem till Romina och bara ta det lugnt allihopa. Just nu sitter jag och Sophie och pratar massa skit med pappa, det är verkligen skönt att prata med han, för han berättar så jävla mycket från när han var i vår ålder. Det är faktiskt sjukt kul att höra och vi kan prata om massor som hänt oss under alla våra roliga år.
Eftersom datorn med alla bilderna fortfarande e trasig, så kommer alla bilderna från Rhodos inte komma upp förens måndag eller tisdag, så ni får hålla utkik då. Så länge önskar jag er en trevlig fredagskväll! pussar.


Bild från Rhodos på underbara Mickis och mig, från stranden!


Frågor och svar!

Michelle om internet utslaget:

Oj men fyy! D:
men bilden såg ju myysig ut! :D vart var ni då?

Svar: Vi var i grekland i Rhodos, vi bodde på ett hotell som hette Filerimos :)


Isabell om helt döda:

Hej tjejer, jättesöta är ni!! Hoppas ni mår bra. Hur var det på Rhodos? Jag ska snart dit, så vill veta lite? Var var ni någonstans? :) Kram på er <3

Svar: Vi hade verkligen skit kul, det var den bästa veckan i våra liv, Vi var ju mest där för att festa så vi var ju på bargatan varje kväll, vilket jag rekommenderar om det är de ni är ute efter, dock är det ju som mäst drag nu under de veckorna som varit, men det kommer nog fortfarande vara grymt roligt, Sen solade vi mest vid poolen eftersom man var trött från kvällarna, men om ni är där tycker jag att ni ska åka in till gamla stan i Rhodos för där är det grymt mysigt, kanske ta en middag eller något. Vi bodde ca 7 kilometer ifrån bargatan.  Så vi tog taxi eller buss, dock är det ganska billigt med taxi, vi betalade mellan 30-40 spänn per resa in till själva staden. Hoppas ni får en jätterolig resa!

 

Anonym om Frågor och svar!:

jag ställer samma fråga igen, sophie hur känns det att gå i ett lag som härmar eagles pyramider?

Svar: Vet inte riktigt vad jag ska svara, alla lag härmar väl alla någon gång.. Men i vårt fall var det den enklaste pyramiden då vi var tvungna att göra om för att vi hade en topp mindre till NM. Vi hade bara två veckor på oss och såg det som den mest effektiva utvägen, så jag tycker inte att det är så pinsamt, hade det varit av andra anledningar hade de ju varit en annan sak.

 

Emelie ([email protected]) om Hemma från Rhodos!:

Var har du köpt bikinin?
Jättefin :)

Svar: Överdelen är från bikbok och underdelen är från thailand som jag fick av mammas kompis:)

 

Camilla om Hemma från Rhodos!:

ser hur underbart ut som helst.
Vad kostade resan ungefär?
krya på dig:)

Svar: själva resan gick på ca 4600 och då ingick all mat osv, eftersom vi bodde al inclusiv (stavning?) sen hade vi ca 3000 i fickpengar till allt annat som man vill ha, ex annan dricka, taxi, buss, kläder osv tack:)

 

Anonym om Mot arlanda!!!:

trevlig resa tjejer! jag har lite problem enligt BMI är jag överviktig så skulle vilja förlora 5 kilo .. några tips ? :)

Svar: Vi ger tyvärr inte ut några tipps för att gå ner i vikt då vi vet att det finns flera med anorexi, bulimi som läser våran blogg.. och vi vill verkligen inte påverka andra negativt.. så därför ger vi inte ut tipps på det.. Men om du är orolig så kan du alltid fråga din skolsyster, som kan hjälpa dig vidare till någon som är kunnig! Hoppas det årdnar sig, men kom ihåg försök vara nöjd med din kropp, alla ser olika ut! :)

 

elin :) om packning pågår just nu:

hur kan ni ha så långt och fint hår? blir avis :(

Svar: Vi har väl sparat, vi klippte av håret till öronen i första klass och sen dess har vi väl bara klippt topparna och det som behövts, sen använder vi värmeskydd när vi plattar det osv, annars har vi inte gjort så mycket mer.. men nu i veckorna är det dags för klippning och färgning! :)

 

Camilla om Frågor och svar!:

Hur mkt kostade de o ta hål i naveln? gjorde de väldigt ont?
Ha en bra resa :D

Svar: Det kostade 500 kr att ta hål i naveln, och jag vi tyckte att det gjorde väldigt ont, men det är olika på person till person, Vi har kompisar som inte alls tyckt att det gjort ont, så vi kan inte säga om det kommer göra ont på dig eller inte, om du hade tänkt dig ta hål i naveln, men vi är i alla fall nöjda och ångrar oss inte!:)

 

Anonym om Frågor och svar!:

Halloj! ser eller känns det inte äckligt att trycka in en metalstav in i magen? :O Syftar på när ni byter era piercingar :)

Svar: Nej det känns inte konstigt, det är typ som att byta örhängen, i alla fall när hålet är helt läkt, Det blir en vana precis som med öronen:)

 

Anonym  (linnea.larsson@hotmail. com) om Frågor och svar!:

Hej! Jag är bara lite nyfiken på vad det är för sjukdom ni två har haft, inte illa menat. Hoppas allt är bra med er nu!

Svar: Vi har båda haft en ätstörning, och fått legat på kliniker osv för att bli friska, du kan läsa om det i kategorin ätstörning, om du bläddrar ner till början så kan du läsa om båda våra historier! Tack vi mår båda mycket bättre!



internet utslaget

Så kul att åskan har slagit ut vårt internet.. Trodde fan det var jortdbävning inatt.. har i alla fall lyckats koppla upp mobilen till datan att jag har internet men vet inte riktigt hur länge det kommer hålla. Och stora datort där vi har alla bilder osv funkar inte. kul.. Jag hoppas att det ordnar sig men så ni vet så har vi i alla fall problem med internet, det kommer att vara som vanligt igen på måndag-tisdag. så länge så ska vi försöka uppdatera via mobilen. kram och puss!


Godnatt

Jag ber om ursäkt men mår riktigt dåligt, Febern kommer tillbaka hela tiden.. Suck det suger verkligen att vara sjuk, men jag tar lätt den smällen efter en sån underbar resa! dock får uppdateringen lida, ibland vill jag bara gråta för att jag har så ont överallt, men men ska inte tycka synd om mig själv, finns ju folk som har det extremt mycket värre! aja ska nog krypa till kojs nu och försöka få en natt med sömn, om hostan nu tilllåter det, puss och godnatt på er så hoppas vi må bättre imorgon och uppdatera med bilder osv från resan!



Rhodossjukan

Som Sophie redan skrivit så är vi båda sjuka, hosta och feber som håller en vaken fast man bara vill sova. Resan har iallafall varit toppen! Helt klart den roligaste veckan i hela mitt liv. Vi tjejer har verkligen haft en lyckad resa tillsammans. kommer berätta mer om allt senare när kroppen mår lite bättre. Det kommer att bli svårt att försöka berätta hur jävla sjukt kul det har varit, men vi får försöka så gått det går.  Det får förmodligen bli imorgon, eftersom jag nu tänkte krypa ner i sängen för att försöka få lite sömn. Är så himlans trött, men hostan håller en vaken.. får i alla fall ta att försöka, för ögonlocken vill bara inte hålla sig öppna just nu. Pussar!

Så länge får ni en bild på mig i från Rhodos.





helt döda

Hej Bloggen! är ledsen för uppdateringen men både jag och angelica mår verkligen skit kan man säga, ligger typ helt däckade på soffan, har i alla fall varit hos läkaren imorse och fått mediciner utskrivna, så snart borde vi må bättre! skulle ju varit på Mando idag också, men orkade verkligen inte kriga dit efter en natt utan sömn, så nu blir det på måndag! vi ska försöka lägga in lite bilder och berätta om resan lite senare under dagen puss!






Hemma från Rhodos!

Hej på gott folk! Nu är vi hemma från Rhodos, och shiit vilken vecka vi haft, har nog haft den besta veckan i mitt liv! kommer ha oförglömliga minnen härifrån, Dock Ligger jag sjuk nu, har feber, värdens hosta, ont i kroppen och halsen, och inte mycket till röst kvar, dock har den blivit så mycket bättre en vad den var i veckan, Idag har den mesta dels av dagen spenderats åt att sova, vilket verkligen kan behövas efter den här veckan, man har ju inte fått mycket till sömns om man säger så, Tänker bäretta mer om hela resan och vad vi gjort osv senare, för nu känner jag att febern är påväg tillbaka för jag fryser som bara den, så ska ta och hoppa in i bastun nu, puss!



Mot arlanda!!!

Godmorgon på er! om en halvtimma åker vi till arlanda, Så tänkte bara säga hejdå till alla! jag vet inte om vi kommer kunna uppdatera där nere, möjligtvis om vi får tillgång till något internetcafé men om inte så hörs vi när vi kommer henm om en vecka! Vi hoppas att vi kommer få en resa som vi sent kommer glömma, Är så jävla taggade!!! :D aja ha det bra här hemma i sverige puss!

Frågor och svar!

jaquline om Bilder från helgen:

Kan inte ni visa bild på era navelpiercingar? :)

Svar: Jo vi har gjort det förut men här är dom igen!

 

Anonym om Våga testa något nytt?:

Sygging! Du passar jättebra sådär ju!
Förresten, har du nått din målvikt ännu? Du är så smal, verkligen. Kul att du börjat lägga upp lite outfitsbilder då och då. Förstår att det varit jobbigt tidigare, dessa avskyvärda hjärnspöken som intalar en att man är fet. Så är det inte, åtminstone inte i ditt fall!
Hur mycket tränar du Sophie per vecka? Har träningen gett resultat? Vem är din behandlare? Hur ofta kommer du till sjukhuset? Är du friskriven? Är så roligt att läsa er blogg, känns som om ni båda börjar bli lite friskare, framförallt tankemässigt! ...och en sista fråga också bara. Tror du att du & Angelica någonsin kommer att bli helt friska? (Ber om ursäkt för frågebomben, hoppas ni orkar ta er m den ändå)!

Svar: Tack!:) nej jag har inte nått min målvikt ännu men tror inte att jag har så långt kvar, hoppas inte det i alla fall:)

Nu när det är sommarlov har vi bara träning en gång i veckan, men annars tränar jag cheerleading fyra dagar i veckan, vet inte om jag kan säga att träningen gätt något resultat en.. har ju línte tränat så länge, men när vi kommer igång ordentligt efter lovet hoppas jag på resultat!

Min behandlare är just nu Anna pettersson, när jag låg på HDV hade jag en behandlare som hette Isabell, sedan fick jag en som hette Cecilia, men min nuvarande är Anna. Jag är inte friskskriven än, på sistonde brukade jag vara där varannan vecka bara, men nu under lovet har jag fått mera ledigt, för att jag varit bortrest och hon på semester, skulle varit där idag, men mejlade henne och sa att jag skulle åka idag så nu slipper jag komma dit yttligare en vecka:)

Och till den sista frågan så.. Jag vet faktiskt inte.. känns aldrig som om man kommer bli helt återställd, så som man var innan allt började, tror alltid att vissa tanskar osv kommer finnas kvar även om man är frisk i kroppen, men jag tror att vi kommer bli så pass friska att vi kommer må bra igen, men det tar väl säkert tid för familjen att läka! kram:)



packning pågår just nu

Så då var jag hemma från handen! har inhandlat lite skit till resan, ni vet nödvändiga saker som man kan behöva. Mamma har även varit gullig och köpt hem massa hygienpartiklar och sånt, ni vet Shampo, balsam, deo, rakhyvlar osv, tack mammsen!! :) aja nu ska jag fortsätta med min packning, har inte kommit så långt en hehe, puss!


Bilder från helgen

Fullt upp här hemma just nu, eftersom vi åker imorgon, så det har varit svårt att hinna med att slänga in några inlägg. Tänkte att ni kunde få se några bilder från helgen istället, för nu är det dags att börja packa lite!














Only one day left

Hej på er gott folk! Förlåt för den usla uppdateringen men det har varit fullt upp nu de sista dagarna innan resan,Födelsedagar har firats hit och dit också, kan visa lite bilder från dagarna senare, nu är jag i alla fall uppe med tuppen, egentligen skulle jag till kliniken idag, men har blivit lite missförstånd plus att jag behöver göra andra saker nu inför imorgon! Så nu ska jag och julia iväg på lite ärenden! puss


En bild från igår!

Våga testa något nytt?

Lite annorlunda frilla.. vad tycker ni ska man köra på det ikväll kanske? ne tror inte de men det skulle ju vara kul att testa något nytt! håller i alla fall på att fixa mig, ska vara hos mickis klockan sex, där det bjuds på middag osv. Aja nu måste jag fixa mig hörs puss!


i'm in love

      
Så underbart söt klänning! Skulle vilja klicka hem den här just nu, men pengarna måste sparas.. Gryyymt snygg var den i alla fall, hade passat väldigt bra nu på sommaren!


Grillning, pool och sedan fira!

Snart ska vi bege oss av till banken, för att växla pengar och se till att våra kort funkar att ta ut pengar med när vi är utomlands. Efter det ska jag hem till Malin och bada i hennes pool och grilla med brudarna från klassen! kommer bli riktigt skönt, med tanke på att det är så varmt ute.
Mot kvällen sen blir vi bjudna på middag hemma hos Mickis, eftersom hon fyllde år igår. Sen får vi helt enkelt se vart kvällen leder oss. fullt upp har jag idag i allafalll, vilket är ganska så skönt faktiskt, gillar inte att sitta och tråka längre stunder. Nu skulle vi egentligen ha åkt, men lyckades precis få upp Sophie ur sängen, så det lär ta ett tag till. Har försökt få liv i henne hela morgonen, men har typ inte fått några reaktioner haha. Stackaren ser rätt så sliten ut från gårdagen om man säger så ;) 


Grattis Michaela!

Just nu ligger jag och kollar lite på tv. Är grymt uttråkad och har varit det ett bra tag, men vad ska man göra, man kan ju inte direkt dra ut nu.. Dagen har jag spenderat med sophie, vi har åkt runt lite och letat något till bästaste Mickis som har fyllt år idag, eller igår om man räknar med att klockan är över tolv.. Sjukt svårt var det i alla fall, att köpa paket är inte något jag är så bra på, kommer aldrig på vad man kan köpa. Jobbigt var det i alla fall att gå runt i värmen hela dagen, med träningsvärk i kroppen sen gårdagen också, då jag och Malin var och klättrade. Vi hittde tillslut något att köpa, så imorgon får vi ge det till henne och hoppas att det duger ;) Grattis Mickis i alla fall på 17-årsdagen!





dags att börja göra sig i ordning!

Nu ska jag hoppa in i duschen, raka benen och göra mig i ordning för kvällen. Ska ju som sagt var fira martina idag som fyller år, Mickis fyller också år idag men henne firar vi imorgon istället! Har mycket planerat dom här sista dagarna innan vi åker, Så jag hoppas att dom här fem sista dagarna går fort, vill verkligen bara åka nu!



Träningsvärk

Godmorgon! jag tvingade upp mig själv ganska tidigt idag med, eftersom jag och angelica ska åka till centrum för att fixa lite saker, När jag kommer hem ska jag väl fixa mig och sedan dra till martina för att fira henne som fyller 18, kommer bli skoj! För det andra så har jag sjukt mycket träningsvärk sen styrkan vi hade på träningen igår. Det är lite jobbigt men ändå gillar jag det, för då känner man att kroppen har jobbat! vi hörs senare puss!

gammal bild

tierd

Säger godnatt emd den här bilden, är inte på humör och sjukt trött så kommer inte att blogga mer idag, puss på er så hörs vi imorgon!


LUNCHTIME

Goddag kära läsare! okej det där lät jättetöntigt men har tänkt på att jag alltid börjar alla inlägg lika dant, aja skit samma idag har jag inte gjort myket, solat i kanske en halvtimma och sedan bara suttit framför tven typ. Åt just lunch också och idag fick det bli grillat zuchini (stavning?), ägg, tomat och potatissallad, var faktiskt ganska gott! aja nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka mot träningen, puss!


Mer info om resan..

Så lite mer info om resan nu, eftersom det vart lite oklart sådär. Vi som ska åka är jag, Sophie, Mickis, Julia, Romina och Linn. Vi har alla sparat ihop pengar själva. jag har sparat från studiebidraget och får genom sommar jobb osv.
Vi vet alla att det har hänt mycket på Rhodos och kommer vara väldigt försiktiga av oss, aldrig gå ensamma, inte ens två och två.. Vi kommer inte ta emot drinkar och sådant från sådanna vi inte vet vilka de är, med tanke på att man kan bli nerdrågad osv. Vårat hotell Ligger inte i Rhodos stad där den stora bargatan ligger, utan det ligger 7 kilometer utanför, vilket betyder att vi inte kommer vara i stan hela tiden. Vi åker inte dit bara för att festa, utan också för att umgås, sola och bada osv. Klart vi kommer att festa mycket, men vi kommer vara väldigt försiktiga, aldrig släppa varandra ur sikte och aldrig bara gå med någon för att man tror att man kan lita på den personen. Vi är inte personer som gör som vi vill, vi har alla stor respekt för vad våra föräldrar säger och vi kommer att ta ett stort ansvar för vad vi gör.

Här är bilder på hotellet där vi kommer att bo. vi bor allinclusive, så då slipper vi oroa oss för att behöva lägga ut massor av pengar på mat osv. Jag tycker själv att hotellet ser riktigt fint ut, så jag hoppas att det kommer bli toppen!



svar på tal

anonym  ([email protected]) om bokat och klart:
Akta så ni inte blir våltagna? Ofta era föräldrar släpper iväg er? Då är hon inte rädd om er.

Svar: Ja klart vi kommer akta oss för att bli våldtagna, det är inte direkt så vi kommer gå en och en sent på nätterna. Och att våra föreldrar släpper iväg oss är väl egentligen inte så konstigt, vi är ju snart 17 år. Vi har kompisar som är ett år yngre som ska med dit, Klart vår mamma är rädd om oss, vems mamma är inte liksom? bara för att hon släpper iväg oss på en resa är hon inte rädd om oss? förstår inte riktigt, skulle mer en hälften av alla mammor i sverge då inte vara rädda om sina barn eftersom det är väldigt många i vår ålder som åker utomlands med kompisar..?


bokat och klart

NU ÄR DET BOKAT, den 12 åker vi ner till Rhodos!!! Kommer bli grymt!!!

Halv åtta hos mig: Första avsnittet

Som många av er vet, så körde vi Halv åtta hos mig förut vi tjejer. Men sen tog det liksom stopp och vi kom aldrig igång igen. Så nu tänkte jag faktiskt visa första avsnittet som jag klippte ihop av första kvällen hemma hos Isabell för ca 5-6 månader sedan. Det är jag som är den så kallade speakern i vedeon. Jag hade gärna fortsatt att köra Halv åtta hos mig, det var ett roligt sätt att umgås med vännera, samtidigt blev man bjuden på mat en gång i veckan, och fick bjuda själv. Men som sagt, eftersom att tävlingen inte kommer köras fördigt, så kan jag lika görna visa det första avsnittet. Dock kan man inte se hela klippet eftersom att det max får vara 5 minuter, så alla omdömmen är inte med i slutet av videon. men här är en del av den i alla fall :)





Frågor och svar

Anonym om all by myself:
vart ska ni? :)
Svar: Vi och några tjejkompisar ska till Rhodos :)


Anonym om Frågor och svar:
Jag är lite nyfiken på hur din/erat matintag ser ut på en dag? Hur långa är ni? Väldigt bra och intressant blogg! :)
Svar: Hm det är en svår fråga, vi vet inte riktigt hur mycket exakt vi får i oss på en dag.. Angelica är 158 cm och Sophie 155 cm 


Anonym om -:
Hej! Jag måste bara fråga er en sak; jag är väldigt orolig över min kompis som typ inte äter någonting. Hon äter typ ingen frukost, kanske lite sallad till lunch och något litet till middag. Hon klagar på att hon är fet, men hon är jättesmal! Hon väger 46 och är 170 cm. Hon lyssnar inte på när man säger att hon inte ska banta, hon tränar även fotboll 3 gånger i veckan och resten av dagarna springer hon för att hon måste träna enligt henne själv. Många försöker hjälpa henne, men ingen vet riktigt vad de ska göra.. Vad ska jag göra? Jag vill inte att hon ska bli sjuk!
Svar: Om du har försökt att prata med henne och det inte funkar, så prova att vända dig till skolsysterna i din skola och berätta för henne vad du vet. Hon kan ringa till den här personens föräldrar och prata med dem om hur allt ligger till. Du kan välja att vara anonym, så din kompis behöver inte få veta att det är du som sagt något.  De kan i sin tur hjälpa henne genom att prata med henne och om det har gått för långt så finns det kliniker som kan hjälpa henne. Det kan dock vara lång väntetid på dessa kliniker. 
Det är väldigt bra att du bryr dig om din vän, lycka till med allt!


Anonym om Frågor och svar:
kan ni länka era gamla bloggar? :)
Svar:
agelica.blogg.se

Sphiie.blogg.se


Anonym om Frågor och svar:
vem är vem på eran header? vet att nån har frågat det förut men jag hittar inte det och glömde bort liksom.
btw jättefin blogg! :)
Svar: Angelica är till vänster med uppsatt hår och Mörkare klänning. Sophie är till höger med den ljusare klänningen. Tack så mycket! :)





love


Nog en av de finate låtarna som finns, kan börja gråta när jag ser videon...

Klappat och klart

Då Var ännu en dag över på sommarlovet, känns som om tiden bara svävar förbi, Ialla fall så har dagen gått fort, men ändå käns det som om jag hunnit med en hel del, Jag har varit i stan halva dagen, Bakat tårta med lillasyster, fira henne med släkten, varit nere vid berget och hemma hos mickis och ändå är klockan inte mer en halv elva. Första gången på länge som jag faktiskt är lite trött vid den här tiden, dock kommer det snart gå över och det kommer sluta med att jag inte kommer i säng förens fyra i alla fall hehe, men imorgon ska jag upp ganska tidigt igen, så skulle behöva lite skönhetsömn!


all by myself

Snart är det dags! längtar så sjukt mycket nu.. Få åka iväg en vecka på egen hand och bara få göra allt på sitt sätt. Har en känsla av att det här kommer att bli oförglömligt, minnen för livet! Är så grymt taggad och så j*vla nervös. Slippa tänka och bara agera helt enkelt. Eller klart man ska tänka innan man gör saker, men slippa tänka på allt jobbigt och bara leva! Det kommer bli toppen, så underbart roligt. Ta vara på livet och lev det, den veckan är det exakt vad jag ska göra. Inte tänka på något om vad man stoppar i sig och så vidare, bara leva för att ha det gryymt kul!




skulle publicerats i morse 08.30

Jag är vaken! ska iväg in till stan ju, så det var bara att kämpa sig upp nu på morgonkviskten.. Har även sjungt för min bästaste lillesyrra som fyller år, !10 år.. shit tiden går sjukt fort.
GRATTIS ELIN!! jag älskar dig, du kommer alltid va min lilla ängel!


-



Jag lever!

Hej på er! eller god kväll kanske man ska säga!
Idag vaknade jag hyffsat tidigt, julia ringde och väckte mig efter som vi skulle in till stan för att fixa lite saker, dock var det stängt så nu ska vi åka in imorgon istället.. klockan 10.15 ska vi vara i stan, Berättar sen när allt är klart vad det är! usch hur ska jag komm upp, brukar ju i alla fall sova till typ ett. Aja resten av dagen har badat och bastat typ. Nej fy så nervös jag är nu.. Inte långt kvar nu!


Frågor och svar

Millie om Lite uppdatering i från veckan:
Hur mkt väger du idag angelica? är det över 40 kg? KRAM!
Svar: Jag kommer inte säga exakt vad jag väger, men det är lite lite över 40. Kram!


Pranpriya om Några bilder från igår:
Får ni dricka alkohol nu ? Du går väl fortfarande på mando någon gång ibland ?
Kram :)
Svar: Vet inte om man ska säga att man får kanske, vi är ju under 18 så egentligen inte haha.
Jag Angelica går inte på Mando, blev kickad där i från för ca 1,5 år sen. Sen dess har jag klarat mig själv och tagit hjälp av skolsystern i min skola, eftersom det gick ganska så dåligt ett tag med vikten. Sophie där i mot besöker fortfarande mando ibland.
Kram på dig!


camilla om mot stan:
Skitsnyggt linne verkligen :D vart är det köpt?:D
Svar: Tack! Det är från Bikbok :)


Anonym om Frågor och svar:
jag är 13 år och väger nästan 70 är 1.62, väger jag för mycket?:( vågar knappt gå ut längre speciellt nu i sommaren .. Kämpa på tjejer, all lycka till er!
Svar: Det är svårt att säga för mig om det är för mycket. Det beror helt på hur kroppen är uppbyggd, hur mycket muskler man har osv.  Men är du orolig för det kan du ju alltid rådfråga en läkare, han kan säkert också svara på dina frågor. Mår du dåligt tycker jag att du ska prata med någon om det, vänner, föräldrar eller kanske skolsköterskan eller någon.
Tack och lycka till!



Några bilder från igår


Jerre, Willy och Limpan hemma hos willy där vi grillade.


Willy och Mickis


Jag, Isabell och Linn innan alla skulle komma till oss


Sophie och Jag


Isabell och Jag





sugen på bär med mjölk

Seg dag idag kan man säga. Trött efter gårdagen kan man säga. Det blev en sen kväll som slutade klockan sju på morgonen för våran del. Vi började kvällen hemma hos willy, där vi grillade och förade lite. Sen drog vi hem till mig och sophie och fortsatte kvällen med en massa folk. Det blev en helt okej kväll, jag var inte riktigt på humör och det vart rätt så mycket folk, så det vart lite stressigt. Men det är så det kan bli ibland bara. Det var i alla fall trevligt att träffa alla och umgås lite. Det var inte lika kul i morse när man vaknar av att mamma och pappa kommer hem och huset är helt ostädat, burkar och flaskor överallt.. Men det gick ganska bra endå, vi städade allt och sedan drog jag och sophie ner till berget och badade lite för att vakna till. Vatten måste vara botemedlet för bakisheten. Ikväll blir det nog en hemmakväll framför teven, man är inte riktigt på topp för att gå ut och festa ikväll. Jag är grymt sugen på färska bär med mjölk, någon som har lust att plocka lite och komma hem och lämna dem till mig? :D

Så här såg jag ut igår.





mot stan

outfit för idag, blev en skitdålig bild.. men ahr lite brottom, jag och angelica ska in till stan nu och fixa busskort och lite sådant, puss!


RSS 2.0