första dagen på lovet!

så tjenare på er! håller på att fixa mig lite inför kvällen, ska först möta upp johanna i handen och så ska hon gå och förbereda lite för en tatuering som hon ska göra i veckan, sedan kommer vi åka mot vesterhaninge där vi ska möta upp lite mer folk för att handla, sedan komer vi göra en god middag och ha en riktigt trevlig kväll! mysigt! puss på er!


it's killing me!

Här är en bild från igår! ska hoppa ner i badet nu.. är bokstavligt talat helt DÖD! skulle kunna somna vilken minut som helst.. vet inte vad som gör mig så slut hela tiden.


mot blackeberg!

Dags att börja gör mig i ordning för träning, sista nu innan lovet, Är grymt trött och vill bara lägga mig och sova, men de är bara att tagga till! Lite kaffe tror jag de får bli för min del kan nog hjälpa mig på traven att bli lite piggare. Lägger upp bilder från gårdagen senare idag! puss


Frågor och svar

anna om Första gången på år och dagar:
när du hade muskler då, vad åt du per dag ungefär, hur många gånger träna du ?
Svar: Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad jag åt.. tränade gjorde jag ca två, ibland tre dagar i veckan. Och det var det mycket klättring som är jättebra träning för framförallt armar och rygg.


åsa om Vilken färg bli snyggast?:
var kan man beställa dem ifrån? skulle du kunna länka sidan? :)
Svar: Den kommer ifrån asos.com :)


emilia  ([email protected]) om Två veckor kvar och sen är den borta!:
Har både du och Sophie tandställning? :)
Svar: Nej det är bara Angelica som har det :)


Anonym om Torsdag!:
Vem av er går i dragons?
Svar: Det är Sophie som gör det.


Anonym om En pluggig söndag:
Angelica, har du lätt för dig i skolan eller är det bara så att du lägger ner väldigt mycket tid på att plugga? :)
Svar: Jag har väl varken lätt eller svårt i skolan tror jag. Ligger helt enkelt där i mellan någon stans. Dock lägger jag ner mycket tid på att försöka få bra betyg :)


felicia om Bilder från Rhodos: Del 2:
Hej, vart kommer den "orangea" bikinin ifrån? :D
kanske är slut, men vet inte vart jag ska köpa bikini :D kram
Svar: Den är från Bikbok, men jag tror inte den finns kvar tyvärr.. :)


Linnea om lördag:
Måste få ställa en fråga. Ni båda har ju ätstörningar osv. Jämför ni er mycket med varandra? Tänker att det kan vara extremt triggande att ha en person som är så pass lik en själv, och att man gärna vill vara den som är "bättre"? Förlåt om det är en jobbig fråga, ni behöver inte svara. Kram.
Svar: ja vi jämför oss nog rätt mycket tror jag. Man tävlar på något sätt alltid med varandra och man vill alltid vara den som är bättre på allt. Kram


Anonym om bio time:
åh, jag älskar att gå på bio! vilken är din favorit du har sätt nånsin tror du? :)
ska se svensson svensson imorn, har varit taggad sen inspelningen började! :)
Svar: det är svårt att säga någon speciell film, det finns många bra! Men twilight filmerna har varit värda att se på bio.


... om Jag idag:
Hej! Tänkte höra med er som har erfarenhet, jag har under flera år haft en del tankar om mat och vikt mm. Är underviktig men känner mig inte som det (bmi på 16-17 som jag har haft länge nu). Tränar ca 5 dagar i veckan. Min mens har alltid varit ganska oregelbunden men nu har jag inte fått den sen i april. Tror jag har gått upp lite i vikt den senaste tiden så tycker det är konstigt att den inte är normal nu. Vad tror ni det beror på?:)
Svar: Det är normalt för en underviktig person att mensen inte kommer som den ska. Och trotts att du går upp till en normal vikt, så kan det ta lång tid för kroppen att anpassa sig igen. Många personer med ätstörningar kan vara friska i år innan mensen kommer tillbaka.
Lycka till!


jag tror det är av igen

Idag är man uppe tidigt, har inges speciell anledning men kan helt enkelt inte sova bara. Igårkväll så tror jag att mitt revben gick sönder igen och det gör så fruktansvärt ont. Det gick sönder på sommarlovet när jag hostade så mycket, men har varit bra nu ett tag. Nu har jag fått lite hosta igen och igår kände jag hur det knäckte till på exakt samma ställe som det var av förut.  smärtan har lätt till en sömnlös natt ute på soffan, sovande sittandes för att inte frsöka hosta.. I dag kommer jag därför förmodligen åka in till akuten för att få något smärtstillande, mer kan de faktiskt inte göra mot brutna revben..




Ur min dagbok

Ur min dagbok 3/1-2010

Känns som om allt börjar gå fel. Borde inte göra såhär, Men känner att jag inte orkar vara stark längre, orkar inte vara den som proppar i sig mat, jag har försökt allt för att du ska bli frisk, Ätit dubbelt så mycket som jag brukar, visat att mat är gott och bra, inte farligt. Men jag är inte nöjd, jag mår dåligt när jag ser mig själv i spegeln,Vill bara gråta. Vill bara att kläderna ska sitta fint, vill inte vara tung när mina baser bär mig, vill inte att dom ska tycka det är jobbigt. The only thing i wont is to be beautiful.
Jag har alltid varit minst, och nu får jag alltid hör att jag är störs, Jag har tappat i vikt och det känns så otroligt bra,  varje gång jag ställer mig på vågen och tappat, känner jag att jag lyckats, det är en sån jävla skön känsla. Jag ska inte tappa kontrollen, jag ska bara stanna här. Jag ska inte hamna där Angelica var, kanske bara ett kilo mindre, men inte mer! Ska inte låta min familj gå igenom helvetet med en till.

Blev inte riktigt som jag planerade..

Lördag! :)

Hej underbara lördag! Vädret är bra, jag är pigg och taggad inför kvällen! Gårdagen var mycket lyckad, Var kul att vara på hovet och kolla faktiskt! dock var ju människor helt crazy, grät och skrek, men det var roligt ändå! Sen åkte jag och träffade romina och mickis en snabbis, för att säga hejdå och lämna lite kläder till Michaela som sitter på planet till Thailand nu, hoppas hon får det bra trots alla översvämingar och kaos där! ska i alal fall börja fixa mig snart och sedan åka och hem till min saknade Moa. Så ska vi fixa oss lite tillsammans och sedan drar vi på Halloweenparty! Kommer bli skiit kul!


Måste bara säga att Ashley är grymt söt i verkligheten!



Twilight fan-event

Hello allihopa! har precis gjort mig i ordning lite snabbt och ska börja röra mig mot bussen! Ska nämligen på något Twilight fan event. Lollo i min klass bjöd med mig så varför inte? jag kan inte säga att jag är största fanet, men jag älskar filmerna! Robert Pattinson och Ashley Greene kommer vara där, hoppas det blir kul har ingen aning om vad som kommer göras men skitsamma!:)



in school

Sitter på Historian och gör i stort sätt ingenting.. roligt att veta? kanske inte är i alla fall grymt taggad inför helgen, både för ikväll och imorgon, tror det kommer bli en bra star på höstlovet! berättar sen vd de är jag ska göra! hörs senare puss!


Första gången på år och dagar

Idag har man varit ledig från skolan hela dagen, väldigt skönt! dock har jag sovit bort i princip hela dagen. sov väldigt dåligt i natt, först frös jag och sen vaknade jag med världens huvudvärk och kunnde kanppt andas. Så vart tvungen att gå upp mitt i natten för att göra något åt saken. Så idag har jag sovit flera gånger och det är kanske därför jag inte kan sova nu..
Annars har jag idag även varit och gymmat första gången på år och dagar. känndes riktigt skönt och ska prata med mamma om att skaffa ett gymmkort. skulle vara skönt att komma i gång någon gång igen med att träna. skulle bli lättare att gå upp lite i vikt om man fick träna lite samtigt, då känns det som om kroppen inte bara binder fett utan också lite muskler.


Bild på mig för ca 7 månader sedan kanske. då klättrade jag ganska mycket och vägde lite mer en idag och hade faktiskt börjat bygga lite muskler för en gång skull, även om det inte var mycket. Finns inga spår av dem nu tyvärr så får försöka fixa till det.


snart Lov!!

Så då var jag äntligen hemma från skolan, var grymt seg på sista lektionen (matte), kan verkligen inte konsentrera mig, sitter och räknar tiden och springer på toa då och då för att jag inte kan sitta still. Kan verkligen inte konsentrera mig.. aja kom i alla fall hem nu och ska väl kolla runt lite på datorn osv, sen ska jag träffa min fina vän Julia, snacka skit och kolla på lite halloweensaker.. är ju tema på helgens party. vet fortfarande inte vad jag ska vara.. funderar på något enkelt bara, så jag slipper måla mig vit i hela ansiktet haha. puss!


Förra halloween jag och bella.



just nu


Godmorgon!

Godmorgon allesammans! Vaknade nyss och sitter i sängen och försöker vakna till, Torsdag idag vilket betyder sovmorgon! gud så skönt, behövdes verkligen. Ska väl hoppa upp snart och göra frukost tror jag. puss!



¨

Vilken färg bli snyggast?

Jag tänkte beställa en klänning men kan inte bestämma mig för vilken färg den ska ha eller om jag ens ska ha den.. Vilken tycker ni är snyggast? Den blåa eller den creamfärgade? Klänningen är tänkt till min födelsedag och till nyårsafton kanske och om den blir för lång så kommer jag att sy upp den till rätt längd. Den ser betydligt snyggare ut när man ser hur den bärs upp av en modell på ett videoklipp, en vad den gör på bilderna.

  


Två veckor kvar och sen är den borta!

Hemma från skolan och idag blir det plugga, plugga och plugga lite till. Har nämligen två prov imorgon som måste gå bra! Hade även prov idag som gick rätt så bra, så nu återstår matte B och fysik A imorgon. Dagen har annars flytit på bra, med tanke på att det är tisdag och vi bara har tunga ämnen.
Glömde helt bort att berätta att jag var hos tandläkaren igår och fick veta att jag ska få ta bort min tandställning inom två veckor, vilket känns toppen! nu slipper jag skämmas över att le som jag gjort innan, speciellt bland nytt folk. Har längtat efter det så länge nu att jag nog kommer hoppa av glädje då den äntligen försvinner!




både en positiv och negativ dag

Idag har varit en lite jobbig dag. Varför vet jag inte riktigt, för den började endå bra. Men efter det blev dagen bara sämre, började med att jag fick ont i magen och bröstkorgen och det höll i sig i flera timmar, det blev till och med jobbigt att stå upp efter ett tag. Det slutade med att jag gick hem från skolan för att jag inte orkade mer. Då satte i stället ångesten igång och det känndes som om jag bara ville gråta, men för vad? jag visste inte ens själv varför allting plötsligt blev så jobbigt..
Nog om det, magen känns bättre och ångesten är lagd åt sidan, i stället försöker jag koncentreara mig på att plugga till alla prov vi har den här veckan i skolan.

Bild från outfiten jag hade i skolan i fredags, tillsammans med en vardaglig sminkning. Lite puder i ansiktet, maskara på överfransarna och lite kajal.




Förslag?

Hej på er! kom just hem från skolan och har krypit ner i min morgonrock med en varm kopp te, allt som behövs i det här vädret! snart blir det väl middag antar jag och sedan är det matte som står på schemat, har ett stort prov imorgon och jag måste i alla fall få G, helst högre såklart.. aja Föresten någon som har något förslag på vad man kan klä ut sig till? ska nämligen fira en kompis som fyller 18 i helgen och man ska vara utklädd.. kom gärna med förslag! puss


Just Smile


Så här ser jag ut ikväll! har gäster här och har precis ätit middag. Igår var det fullt upp, var på mando, hade väl gått sådär, tappat lite, men å andra sidan så har jag pendlat upp och ner runt samma vikt väligt länge nu, Har några kilo kvar till min målvikt, det som är så jobbigt är just den sista biten, jag gick ju ner i vikt för att jag inte var nöjd med min kropp och då vill jag inte se ut som förut. Dock pendlar tankarna fram och tillbaka, jag vet att jag kommer prestera bättre och orka mer på träningarna om jag går upp lite mer, och det är väl de ända som motiverar mig till att kanske gå upp lite till, även om jag verkligen verkligen inte vill.. sen var jag ju på arbetsinterljuv.. gjorde bort mig lite så kommer antagligen inte få jobbet där..:P på kvällen drog i alla fall jag och angelica hem till Walle där vi tillbringade kvällen. idag blire att fira pappa! puss


Grattis pappa!

Idag fyller fina pappsen år,  så kvällen kommer spenderas till att fira honom. Jag sitter just nu med ett glas chanpagne och väntar på att middagn ska bli klar. Det kommer nog bli en trevlig kväll med fmilj och några vänner som är här. Ni får ha en trevlig fortsatt lördag, pussar!




Torsdag!

Heej! Dagen har varit grymt seg och jag har varit mer eller mindre död hela dagen även om jag fick sova ut, började vid 12.. Aja kom hem runt halv fem typ och har inte gjort ett skit.. tror jag ska hoppa i och bada sen, standard nu för tiden! Sen som vanligt kommer jag väl börja plugga runt 12 och somna jättesent och vara lika trött imorgon.. haha. Imorgon är det stress, först skola, sen ska jag till kliniken (är skitnervös) efter de bär det av på arbetinterljuv, och allt ligger liksom fram och tillbaka så halva dagen imorgon kommer bestå av att åka buss! aja börjar ju vänja mig nu för tiden, pussar



Godnatt!

Hej på er! har haft en jättebra dag, har för en gång skull varit pigg i skolan, kände inte ens mig trött på bussen påväg dit! annars brukar jag sova på bussen och typ halvt på lektionerna.. men idag var jag pigg, vilket har varit superskönt! kanske beror på att jag gick och la mig hyffsat tidigt igår, kom i säng kvart i tolv tror jag och det är riktigt bra för att vara mig! Funderar på att göra detsamma idag faktiskt! På fredag blire mando, är faktiskt jättenervös, inte så ovanligt dock, kommer även få veta hur testfriskskrivningen gick så vi vet hur vi ska gå vidare den sista biten. Aja Godnatt på er!


Just nu! sitter och dricker te!

Södersjukhuset på torsdag

Det går lite segt med uppdateringen just nu som ni kanske märker, men det är så mycket hela tiden. Jag kommer inte hem förens fem halv sex varje dag från skolan och då är det massor utav plugg och saker att fixa. skolan är något jag måste preoritera just nu för att kunna gå ut med de betygen jag vill ha till högskolan sen.
Annars har min dag idag varit helt okej, Förutom att jag har haft väldigt ont i sidorna utav ryggen hela dagen. Det känns som om det skulle kunna vara njurarna, men det är säkert bara inbillning eftersom jag ska till sös på torsdag för att kolla dem igen. Har ju alltid haft lite dåliga värden i dem sen jag blev sjuk. Men jag hoppas att allt ska visa bra nu på torsdag, jag menar de borde ju ha blivit bättre med tiden.. Får helt enkelt se på torsdag hur det går.
Nu ropar mamma från köket att maten är klar, så det är dags att börja pallra sig ner. Rotfruktsgratäng blir det idag och den är faktiskt riktigt fresch och god. Pussar!


Ser väl typ ut något så här




Toppen helg!

Hello allihopa! var ett tag sedan jag skrev, men har varit upptagen med camp Top Gun hela helgen! Har varit superkul, emn har varit helt död på kvällarna, har inte gjort annat än tränat och sovit. Men åh vad jag ser fram emot de här året! kommer bli awesome! aja nu ska jag hoppa ner pch ta ett varmt bad, och sedan plugga gärnet inför teknikprovet imorgon, har inte haft tid att plugga under helgen, så ligger ju lite efter kan man säga.. typ bara 70 A4 att läsa igenom några gånger, om något ska fastna i skallen.  Aja bäst att sätta igång, puss!


haha, bild på planet på väg till rhodos!

En pluggig söndag

Idag har jag spenderat mycket tid till att plugga, vilket verkligen behövdes eftersom jag ligger lite efter i skolan efter Rhodos. Så har skrivit klart en dykningsuppgift och skrivit en massa på fysikuppgiften.. tråkigt men det var nödvändigt. Kvällen ska också ängnas åt plugg, har fysikprov på tisdag så det är bara att börja läsa och räkna på alla fysiska uträkningar..
Annars har jag idag inte gjort så mycket, ätit en god pastasallad och sedan tagit en promenad men Mickis. Det var riktigt skönt med en promenad i det fina vädret, även om kylan biter i ansiktet. Men kylan är inte så farlig så länge vädret är fint, det känns bara uppfriskande att vara ute då.
Ne nu ska jag sätta mig och plugga igen. Får lite smått ångest över att inte ligga bra till och känner av prestationsångesten. vill så gärna prestera bra och få bra betyg.

Bjuder på några bilder från helgen så länge.


Simon, Jag och Linus

Några av grabbarna hemma hos emma som fyllde år i fredags


Simon, jag och Linus igen


Fredde och Romina



Jag i fredags inan jag drog ut


lördag

japp då vaknadde man man nyss.. är väl rätt så trött, men det går äl över snart. Gårkvällen spenderades med att fira Emma som fyllde år, så det vart lite party med en massa folk i går kväll. Kvällen vart trevlig och jag hade i alla fall kul. Fick skjuss hem igår kväll, vilket var jätteskönt eftersom det var minusgrader ute. Det hade inte varit roligt att vandra en och en halv kilometer hem från busen i den kylan..
Nu tror jag att jag ska spendera lite tid i soffan pch försöka piggna till! pussar.


dålig bild.. men i alla fall jag innan jag gick ut igår.


Bilder från Rhodos: Del 2














 


Nu: plugg inför prov!

Kom just hem! har haft fullt upp hela dagen men nu är jag äntligen hemma och det är dags att plugga gärnet till provet i idrott imorgon, har ingen aning om vad det kommer att handla om, för har missat alla teoridelar.. fråga mig inte hur. Så nu är det bara öppna boken och läsa alla sidor om och om igen.. kul kul! måste ju få lite sömn också, för imorgon börjar camp! måste äta bra imorgon så jag verkligen orkar,  funderar på att ladda upp med lite kolhydrater, vilket jag kan erkänna att jag fortfarande har lite svårt för! men jag måste prestera bra nu i helgen annars kommer jag ligga med ångest! Höga krav här! Aja godnatt på er, pussar!


så skön!


Hemma från skolan!

Facelook idag!

Hello! kom precis hem från skolan, Inte gjort så mycket. Glidit igenom mina lektioner som Lollo och Nadine brukar säga.. (två tjejer i klassen) nej men fick värsta kicken igår, ska verkligen ta tag i skolan nu! Aja har massor att fixa så hörs senare puss!


Utforska grotta idag

Idag är jag ledig från skolan, men istället för att sitta hemma, så ska jag, Malin och Josse faktiskt och krypa in ien grotta! Det är stockholms största och sen går ca 300 meter in. Det finns massa trånga gångar att ta sig i genom har jag hört, så det ska bli riktigt kul faktiskt. Dock kommer det vara helt svart där inne, vilket är lite otäckt eftersom jag e mörkrädd.. men det kommer nog gå bra. Får se om vi kommer hem i kväll eller inte, kanske blir vi kvar där inne någon stans..
nu är det dags för mig att kila, hörs senare pussar!






Fuck this day!

Världens sämsta dag! Vart sjukt arg och ledsen hela dagen.. Allt har kännts fel, en sådan dag då man bara vill sjunka under marken och bara dö, även fast det inte hänt något speciellt, Bara allt hemma, bråk, sjukt mycket i skolan, träning, vill bara sjunka under ytan för ett tag, allt går åt skogen. Känner mig så jävla dålig när jag inte lever upp till mina egna krav. Ex skolan, jag lever verkligen inte upp till mina krav, Och träningarna inte heller. Och när någonting går dåligt, sjunker självkänslan mer och mer och allt går åt helvete istället, Vilken skitdag! trodde det skulle bli bra att komma ner på träningen, men nej inget funka.. INGET! hatar sånna här dagar! Godnatt!




Svar på fråga

L om Mot Grekland!:

Jag hittade nyss till er blogg och har läst en del. Som jag har förstått så har ni båda en ätstörning och är tvillingar.
Jag har också en tvilling, och vi båda har en ätstörning. Det började med att vi tog bort det onyttiga i vår kost och började träna i hopp om att gå ner i vikt eftersom vi alltid har varit de mulliga i släkten. Det funkade, men gick inte ner så mycket som jag ville och jag började bara fett på kroppen. Jag började läsa en blogg om en tjej som har anorexia, och någon vecka efter pratade jag och min tvilling om ätstörningar och bloggen om anorexia. M (min tvilling) sa att hon känner igen sig lite av det hon skriver för hon också hade läst den, och jag sa att jag också gjorde det.
Vi började göra matplanering för varje dag och räknade kalorier. Vi kom ner till 300 kcal om dagen högst och så brände vi allt vi hade ätit.

I början gillade jag det, men nu är jag orolig. Jag äter inte så mycket alls, men M "tappar kontrollen" ibland och spyr upp. Jag hör henne ofta spy på toan. :( Jag vill bli frisk och försöker, har pratat om det med henne men hon vill inte. Jag har sagt att jag kanske berättar för mamma om hon inte slutar spy men då säger hon att jag sviker henne och blir arg.
Vad jag ska göra? Har du något tips på hur jag kan göra för att prata med henne?
Förlåt för en rörig och lång kommentar men jag vet inte vem jag ska vända mig till.


Svar: vi känner igen oss väldigt mycket i det du skriver. När jag (Angelica) var sjuk i anorexia vågade Sophie aldrig berätta för vår mamma att jag aldrig åt, även om mamma ofta frågade och undrade, eftersom jag rasade i vikt. Samma sak gällde när Sophie också vart sjuk, Då vågade Jag (Angelica) inte säga något heller, även om mamma undrade osv. Det berodde på att man inte ville svika varandra osv.
Varken jag elller Sophie fick hjälp i tid, vi hade rasat massor i vikt båda två och jag (Angelica) fick ligga på akuten i en vecka för att mitt hjärta höll på att stanna, eftersom min puls var så pass låg, innan jag lades in på Mando och Sophie fick läggas in väldigt snabbt på Mando, eftersom hennes kalium var så lågt osv.
När man väl börjat med något är det så svårt att komma ur det, både du och din syster har ju problem med maten, så kanske ni kan prata med varandra och bestämma er för att söka vård tillsammans?
Om det inte blir bättre för din syster tycker jag att du ska vända dig till någon vuxen, Jag (Angelica) vände mig till skolsyster när Sophie vart sjuk och hon kunde ringa hem till min mamma och berätta allt. Dock sa hon inte att det var jag som hade berättat, utan att det var hon själv som sätt att Sophie var sjuk. Tyvärr var våran skolsyster vi hade då inte så förståelig för ätstörningar och det dröjde därför väldigt länge innan hon ringde.
Du kanske kan prova det du med? Gå inte och vänta, för ingenting blir bättre utan hjälp.

Du är ju inte heller frisk, så kanske kan du vända dig till någon att prata med till en början, kanske får det din syster på andra tankar också? hon kanske väljer att följa din väg om hon ser att du mår bättre också. Det finns mentorer man kan skaffa, som själva har haft ätstörningar men nu blivit friska. Dem har tystnadsplikt om allt ni säger, men kanske kan vara till hjälp eftersom de vet vad ni går egenom.

Kram och lycka till !









depp, trött, ont i huvudet, blir hemma idag.

Hej på er! Blev hemma från skolan idag. Orkade verkligen inte pallara mig upp till den första lektionen, var så sjukt jävla trött, fråga mig inte varför för jag vet faktiskt inte. Har sovit så sjukt dåligt och haft värsta huvudvärken sen vi kom hem och haft ångest och varit almänt deprimerad, igår var en sån dag då jag bara börja gråta fast ingenting hänt. Varför har jag ingen aning om, ska till kliniken på fredag men måste nog flytta fram det, Har träningsläger i helgen och kommer aldrig hinna i tid om jag ska vara på mando då. Skönt i alla fall att slippa åka dit, men känns som om varje gång jag ska dit, hittar jag på en ursäkt för att slippa komma..
Aja lägret i helgen kommer bli skit kul, Tränar fre, lör, sön och måndag, 22 timmar sammanlagt alla dagar, komer vara helt död efter helgen haha, men värt är det! aja nu äre plugg som gäller, ligger så långt efter att jag fan har lust att hoppa av skolan.. men nej inte ett år om igen! måste kämpa och fokusera och få tillbaka motivationen till allt. Måste bestämma en klar framtid så att jag vet vad jag ska kämpa mot. kramar!


Bild från Rhodos, mattias, jag och Jocke!

Skolfoto som en fläckig sak

Nu är jag redo och klar iför skolan, som idag innebär skolfoto, "suck".  Jag hatar skolfoton för man kan verkligen inte bli bra på dem och jag tror inte det här årets kommer bli det heller. har spenderat hela morgonen till attt försöka få fläckarna i ansiktet att inte synas, det kanske blev något bättre, men nu känns det som om man har för mycket puder i ansiktet i stället. Typiskt att skolfotot skullle vara precis efter resan, då det är då man fjällar som bäst. I för sig bryr jag mig egentligen inte så mycket, eftersom jag förmodligen endå inte kommer att köpa några foton i alla fall.
nej nu är det dags för mig att vandra ner till bussen! ni får ha en underbar dag så länge, puss!




Bilder från Rhodos: Del 1













till skolan!

Godmorgon gott folk! vaknade dagen som vit igen, har tappat all färg i anisktet typ. lika blek som innan vi åkte, förutom några bruna fläckar som sitter kvar.. kul! aja skitsamma ska röra mig mot skolan tänkte jag, heldag idag.. suck  aja sen blire fort hem för att åka mot träningen, wiiho är grymt taggad även fast jag har värsta huvudvärken just nu! aja måste kila puss!



Borta bra, men hemma bäst!

Hej allihopa! hoppas ni haft en bra vecka! min har i alla fall varit toppen! sjukt mycket bättre och roligare än förväntat. Vi har Varit på vattenland, åkt till fina stränder, angelica och pappa har varit och dykt, sen har vi solat och badat såklart. Det har blivit sena utekvällar men såklart har vi försökt hunnit med att sola också! lyckad resa i alla fall. Kommer nog somna riktigt tidigt ikväll vilket jag gjorde igår också i och för sig, men behöver ta igen lite sömn sen resan! aja puss!


Bild från hotellet!

Hemma från Rhodos igen

Igår kom man då hem från Rhodos för andra gången det här året. Vi har haft det verkligen superbra! Vädret kanske inte har varit på topp varje dag, men det har endå vart rätt så varmt hela tiden. Så lite färg har man väl fått endå. Flagnar dock i hela ansiktet, så ser ut som en leopard typ.. men men det försvinner väl snart hoppas jag.
Den här semestern har varit över förväntningarna faktiskt, Vi åkte två familjer och vi hade det jättetrevligt och roligt tillsammans. Vet inte mer vad man ska säga, men kommer lägga ut lite bilder senare så att ni får se vad vi sysslade med där borta. Så länge får ni en bild från resan på mig.



Mot Grekland!

Hejdå Sverige! nu åker vi till grekland! Ha det så bra allihopa!! puss

fix och stress!

Idag är det fullt upp verkligen! Det ska packas, städas, pluggas (Verkligen ett måste, har typ 20 sidor matte jag ligger efter) men är sjukt taggad för resan i alla fall, Kommer ju inte slå våran och tjejernas resa någon stans, men fan vad skönt det ska bli att komma bort! kommer åka hemifrån ca halv tre inatt, så man behöver ju inte ens gå och lägga sig.. har i alla fall massvis att fixa, så ska sätta fart, börjar med att åka iväg och fixa lite ärenden! puss



RSS 2.0