det är inte lätt när det är svårt

Go kväller! ska strax sätta i gång med pluggandet och försöka avsluta någon av uppsattserna vi håller på att skriva just nu. Dagen har varit sådär.. jobbig och ångestfylld, har haft en klump i magen hela dagen, vilket har berott på lite saker inför nästa vecka då vi ska åka och dyka. Skolsysyter har nämligen velat träffa mig och ta vikt och så, men jag har vägrat eftersom jag helt har tppat förtroendet för henne.. Så nu har mina lärare bestämt att jag inte får dyka om jag inte väger mig hos henne. Har min skola blivit ett nytt behandlingshem eller som ska bestämma massor av saker?.. Visst de kanske bara tänker på mitt bästa, men jag är trött på allt sånt där nu, trött på jobbigt prat och vikttagningar hit och dit.. Så nu måste jag dit eftersom jag absolut inte tänker missa en hel vecka av dykning. Jag är bara orolig för att om det gått dåligt, så kommer jag inte få dyka endå.. Så får hoppas att jag inte gått ner i vikt för jag tänker absolut inte missa den här veckan.

Så här såg jag ut idag..



outfit för jobbet ikväll

Så här ser jag ut ikväll. Ska till willys i Sickla och inventera med laget så då behöver man ju inte ha något speciellt snyggt!


just nu

Just nu i skolan! har precis haft matte och sitter med en kaffe i handen, love it! hoppas ni får en bra dag!


onsdag





God morgon! är verkligen sjukt trött och känner bara att jag vill lägga mig i sängen och somna om, men nej ska börja fixa mig nu osv har precis duschat så borde ju piggna till snart!, puss!

ibland vill man bara bort

ångesten dödar mig just nu! kom just hem från träningen, där jag mer eller mindre inte gjort någonting, tråkigt.. satt och lyssna på massa gammla låtar påvägen dit och fick värta ångesten, ville typ bara gråta när jag tänkte på vad jag ställt till med i våran familj. Vill så gärna bara spola tillbaka tiden och göra allt ogjort.. men det går ju inte tyvärr. Föreslog att vi skulle gå på bio och äta middag hela familjen för någon vecka sen för att alla skulle umgås, men fick svaret: "det finns ju ingen film alla gillar så det går ju inte" inte ens rn gnutta positivt i rösten. jaha kul liksom när man försöker umgås med sin familj, aja tror att jag, angelica och mamma ska se "jag saknar dig" någon dag i alla fall så det ska bli mys! aja måste verkligen plugga matte nu, hörs puss!


idag

måste hitta motivationen igen

Dagen idag har varit lång och tråkig! långa lektioner på 2,5 timmar i både fysik och kemi och där i mellan matte. Vi har fått sjukt mycket plugg nu också, så ledig blir man väl inte förens nästa år antar jag.. kvällen har inte heller varit bättre, jag har suttit i två timmar och letat efter något intressant att skriva om, men det slutatde med att sidan var lika tom som innan.. Är så irreterad på mig själv över att jag helt har tappat motivationen till allt just nu. Förut hade jag lätt för att plugga, kunde till och med tycka det var kul. Men nu så hatar jag det, jag vet aldrig hur jag ska skriva något och jag orkar inte plugga lika mycket för att jag tycker det är så tråkigt. Jag vet helt ärligt inte om jag kommer att klara det här året i skolan. Det känns bara som att allt är så jobbigt just nu.. Hur får man tillbaka motivationen igen? och hur hittar man tillbaka till sig själv? Är så ofokuserad på allt som händer just nu, jag får helt enkelt hoppas på att fokusen kommer tillbaka igen. Det slutade i att jag la mig i jacuzzin helt själv, jag låg och tänkte för mig själv i tystnaden och det var riktigt skönt! Det fick mig faktiskt på lite bättre humör och all ångest över hur jag ska klara skolan försvann för ett tag.

Den enda bilden jag har från idag är i från restaurangen där jag åt sushi idag.




Outfit idag


Min outfit idag. säger inte så mycket mer.. usch




Kvällsrunda

Så då var jag hemm från en runda runt långsjön! tror den är ca 6-7 kilometer, men sprang såklart inte hela haha det skulle jag nog aldrig orkat plus att det var grymt mörkt! sprang kanske 1,5 kilometer sen powerwalkade vi resten! sen mötte mickis pappa upp oss vid bussen och mickis körde hem! jätteduktig, vill också börja övningköra nu! Och till er som komenterar att jag inte borde springa och sånt, så är jag tillräckligt frisk för att göra det, det handlar inte om att jag vill gå ner i vikt utan bara nygga upp min kondition och muskler!:) aja hoppas jag sover bra i natt nu, man brukar ju göra det när man varit ute och gått, för natten tills idag var fan inte rolig, halvsover typ och drömmer samma mördröm om och om igen hela natten, men det är inte vanliga mardrömmar utan om och om igen får jag ryck, känns som att något trycker ner mig i sängen flera gånger i rad, vet inte vad det är? panikatacker i sömnen typ? det har hänt en gång förut, men inatt höll det på i flera timmar så fort jag började komma in i sömn. Börjar fan fundera på om jag är psykiskt störd.. haha aja ska väl hoppa in i duschen nu puss!


Mycket plugg att "se fram" emot..

Skolan idag gick sjukt fort även om vi slutade klockan fyra. Lektionerna har varit helt okej, vi har nu satt igång med lite arbete och mer e på väg. Det kommer bli ett tufft år i år, eftersom jag läser 150 poäng utökat det här läsåret, vilket morsvarar ca 150 timmar mer plugg en vad man egentligen ska läsa.. Men det ska jag klara! jag har valt det själv och behöver läsa utökat för att ens ha någon chans att komma in på Läkarhögskolan när jag gått ut gymnasiet.
Sista lektionen idag var engelska, som faktiskt fick en på riktigt bra humör! Vår lärare har en riktigt spännande sak på gång, som kommer att innebära några dagar utanför sverige. Mer kan jag inte nämna just nu eftersom ingenting är helt klart en och så, men jag hoppas att det kommer bli av!

Så här såg jag i alla fall ut idag



asos

Simpelt, men ganska snyggt tycker jag!

 


school like every monday

Japp då var man hemma från skolan, har varit en ganska skön dag, vi startade med idrott, var ganska kul faktiskt sprang lite och sedan körde vi lite friidrotts grenar, tycket det är lite kul att man inte ens kan gämföra idrotten på nacka med typ lyckeby, På lyceby var det bara lek och här på nacka är det jätteseriöst, tänkte inte på det förra året eftersom jag inte var med mer än två gånger, orkade ju knappt upp för backen till skolan i slutet utan att allt svartnade och jag trodde jag skulle falla ihop. Aja slutade i alla fall med design! kul kul! Har i alla fall just ätit, blev wok, smakade riktigt bra faktiskt! ikväll blir plugg och sen vet jag faktiskt inte, tror jag ska ut och ta en springtur också, är faktiskt grymt sugen på det! puss!



ny vecka, nya tag

Så då bär det av till skolan! har idrott som första lektion så lodiskläderna är på så slipper jag fixa det när jag kommer fram! har design idag också så det kommer att vara en ganska chill dag med roliga ämnen! puss på er och hoppas ni får en bra dag!


Time for the Real school

nu beger jag mig mot skolan för att nu på riktigt börja plugget. Vi har nämligen inte börja arbetat en, men idag blir det ändring på det och skolan sätter i gång på fullt allvar. Jag kommer att sluta fyra idag, så vi hörs senare mot kvällen, pussar!

Jag idag



godnatt

Har precis ätit ett kvällmellis! och börjar nu ladda inför kvällen och natten. Ska duscha och sedan krypa ner i min säng och kolla på film tror jag, det är i alla fall planerna, kommer säkert dock sluta med att jag ligger upp tills två innan ens filmen slagits på, det brukar ju sluta så.. Slutade träna vid åtta och då åkte jag och mickis hem till mig och badade och snackade massa skit (som vanligt med andra ord), Aja hörs imorgon puss!



Mot en plats som kommer väcka hemska minnen

Snart ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan fixa mig lite innn jag möter upp Isabell och beger mig till huddinge för att hälsa på Julia. Ska bli så kul att träffa henne eftersom det var ett tag sedan sist! lite leskigt bara att återvända till platsen man hatar och har spenderat flera hundra dagar på, men tor att det kan vara bra också för att få en tankeställere till varför man verkligen ska hitta viljan till att bli helt frisk och att inte behöva åka in dit igen. De personer som någon gång legat på en klinik pågrund av ätstörning förstår nog vad jag pratar om, det finns inget värre en att vara instängd eller bunden till ett sådant ställe, även om det är väldigt nödvändigt för att kunna bli frisk. Hade jag aldrig hamnat på en klinik, så skulle jag förmodligen inte suttit här idag. Så på ett sätt är jag väldigt tacksam över hur mycket jag faktiskt tillfrisknade utav hjälpen jag fick där, även om den tiden på kliniken har varit den värsta i mitt liv. Men att jag lever idag, kan jag faktiskt bara tacka läkare på södersjukhuset och Mandometerkliniken för..
Vi kommer vara där i en och en halv timme, eftersom det är beökstiden nu på kvällen. Det kommer förmodligen att bli en hel del prat om allt och inget och ska försöka prata massor av pepptalk så att viljan till att kämpa sig frammot inte tar slut. Man behöver allt stöd man kan få för att kunna kömpa sig frammot när man ligger på en klinik.

Just nu ser jag ut så här. ska hoppa in i duschen och sedan byta till något varmare kläder tills kvällen. Lite smink ska på också och sedan blir det att ge sig av.



Godmorgon söndag

Såhär startar jag min morgon! Matteplugg och kaffe!


Frågor och svar!

 

jenniiiiiffer om Redo inför kvällen:

Vilken snygg tröja! var har du köpt den? :)

Svar: Det är Sophies tröja och den är köpt på Bokbok i våras:)

 

Anonym om Outfit idag:

Åh! Vart är tröjan ifrån? Super fiiin! Puss

Svar: Jag är inte helt säker men den kan komma ifrån Bikbok:)

 

tyra om Bilder från åland:

Varför var sophie tvungen att gå om men inte angelica ? :)

Svar: För att sophie låg inne på kliniken och missade så sjukt mycket i skolan, vi gick ju i gymnasiet också så då kan man inte missa så mycket.. angelica låg ju inne på kliniken när hon gick i åttan, och missade hela året då, men tack vare att hon fick lärarhjälp på kliniken kunde hon plugga mycket där. 

 

L om Måndag!:

vilken skola går du i sophie ? vilken lilje ? är det en bra skola ? är det snällt folk ? är det sånt folk som du kan vara med på fritiden eller ? :)

Svar: Jag går i Nacka gymnasium, linjen teknik design, jag tycker skolan är jättebra och de är bra lärare, Snälla människor är det tycker jag:) ja skulle kunna umgås med dom på fritiden, kan inte säga så mycket om dom i min nya klass eftersom vi bara kännt varandra i ca en vecka, men min gamla klass skulle jag kunna umgås med på fridtiden!:)


Anonym om Det som får en att älska stunder utav livet:

sjukt att ni inte ens kan ta och vara hjälpsamma och svara på era läsares komentarer..

Svar: Är ledsen men vi försöker så gott vi kan, ibland tar det lite tid då man har mycket att göra och det är många komentarer osv.

 

klara om Efter en god och nyttig lunch, vart det upp på 18 meters höjd:

Betalar skolan lunch på kinarestaurangen, subway osv åt er??

Svar: Ja, vi får ett matkort på 50kr som vi får äta med på olika ställen, och skolan har avtal med de ställena så att dom fixar så vi får mat för dom pengarna!:)

 

Anonym om så bra!:

Snälla svara..
Jag har problem med min vikt. Jag är 1.63 cm och väger 47 kg. VIlket är liiite!! Jag har till och med gått ner i vikt. Jag har ingen matlust och mår ofta illa. Jag vill verkligen gå upp i vikt och hatar min kropp. Ser att ni gjort ett stort steeeeg! Kan inte ni hjälpa mig och göra ett inlägg och berätta hur ni gjorde för att gå upp i vikt? Snälla skulle vara jätteuglligt och snällt!
Puss!

Svar: Ja vi har gjort ett stort steg båda två och gått upp massot i vikt, klart vi skulle kunna göra ett inlägg om hur det gick till, det kommer någon gång under veckan!:)

 

Anonym om så bra!:

Vad heter låten? :) Den var riktigt bra! =)

Svar: Someone like you, med adele :)



Det som får en att älska stunder utav livet

Det känns som om dagen idag bara har flygit i väg! klockan börjar redan närma sig halv åtta och ingenting har man gjort idag. känns inte okej att helgen går så fort och veckorna är så långa..
Igår var i alla fall tjejorna här på mddag och bad i jacuzzin. Vi hade det riktigt mysigt! Jag och sophie gjorde både förätt och huvudrätt som vi serverade våra gäster och maten blev faktiskt riktigt bra om man får säga det själv. Efter att ha ätit upp nästan hela förätten, orkade man bara ta några tuggor utav huvudrätten innan det sa stopp i magen. Magen känndes stor som en balong, men man måste vänja sig vid mättnadskännslan även om det är jobbigt att vara mätt. Man dör ju liksom inte utav det, även om det ibland känns som det. Sånna som inte har haft ätstörning kan känna sig mätta utan problem, så det är bara att vänja sig så att det inte kommer vara jobbigt sen. Ju fortare man kommer in i det, ju fortare kommer det gå att tillslut inte tänka på att man är för mätt. Så säger det till er där ute som har suttit eller, sitter i samma sitts; ju fortare ni vänjer er, desto fortare kommer ni börja komma ut ur sjukdomen!
Kvällen vart i alla fall riktigt trevlig, vi åt, drack champagne och pratade om allt möjligt. Dessa underbara tjejor gör verkligen dåliga dagar till bra dagar och får en att älska många studer utav livet. Vänner är något alla behöver för att må bra!

Bilder från gårdagen



så bra!



myskväll

Håller nu på att förbereda förätten! har städat hela huset och mamma och pappa har just åkt! kommer bli en jättemysig kväll med alla brudar. Var länge sen vi alla träffades så det behövs! hoppas ni alla får en mysig fredgskväll puss på er!


sjuk?

hej på er alla glada! kom hem från skolan tidigt idag men har haft fullt upp med städning. Ska ju egentligen träna idag också, men mår verkligen inge bra, tror jag har feber och skit, så jag håller mig nog hemma! Angelica ska ju dra hem alla brudar på middag och bad idag också, kanske hoppar i och tar ett dopp jag med, fryser rätt så mycket. Aja sak göra mig en kopp kaffe och fortsätta städa som jag lovade mamma, puss!


Jag?

Fullt upp som vanligt!

Aloha! idag har jag hafft fullt upp! direkt efter skolan åkte jag hem och bytte om och åkte edan direkt för att hällsa på Julia, var jättetrevligt, har saknat min lilla skit! sedan åkte jag hem och hoppade direkt ner i jacuzzin! Grymt skönt och jag var ju den ända i familjen som inte provat den än.. mysigt vare i alla fall, men nu måst jag sova, börjar 08.10 imorgon -.- och det tar ju en timme tillskolan.. suck men får väl pina mig upp i sängen, mamma ska ju köpa en väckarklocka till mig nu så att jag kommer upp på morgonen, eftersom jag råkat somna om typ varje dag.. fattar inte riktigt hur det går till, helt plötsligt vaknar jag och klockan är jättemycket, märker inte ens att jag somnar om.. så det ska hon fixa till mig i alla fall:) hoppas bara att jag kan sova nu har jätte ont i magen, har fått min mens idag! jippi har ju bara haft den en gång innan på två år, och då var den bara en dag, så hoppas att den håller sig nu och inte försvinner igen! det visar ju i alla fall att någonting börjar stå rätt till i min kropp!:) aja godnatt på er!



Mysigt kvällsbad

Jag och Sophie har precis kommit upp ur jacuzzin där vi tillbringat en liten del av kvällen. Riktigt mysigt! Efter en skön dusch känner jag mig nu redo för sängen och en ny morgondag. Sportfiske står det tydligen på chemat hela dagen, inte allt för jobbigt kan jag tänka mig. Men några bilder från kvällen säger jag puss godnatt till alla er läsare!




Några bilder från dagen

Bilder från höghöjdsbanan



Efter en god och nyttig lunch, vart det upp på 18 meters höjd

Skolan dag har varit riktigt rolig om man får säga så. Vi har fått varit med våran gamla klass hela dagen och bara det har gjort min dag! Lunch blev det sedan på en kinarestaurang, där jag åt sushi som smakade riktigt gott. Nyttigt är det också + att det innehåller protein, kolhydrater och nyttiga fetter från avocadon och laxen. Alltså mat som är bra för kroppen. Jag är riktigt nöjd med skolans val av ställen att äta på det här läsåret. Först har vi subway och något grillställe, där brukar jag inte äta men det är ju bra eftersom många gillar sådan mat. Sen har vi orange juice bar, där de säljer sallader, smothies och wraps. En kina restaurang med fyra olika rätter varje dag, varav en alltid är sushi! Sen har vi även Ica där man kan plocka ihop egna sallader med det man vill ha i, eller plocka ihop lite annan mat i någon disk. Riktigt bra mat tycker jag, nyttigt och riktigt gott! Efter lunchen begav klassen sig till äventyrsbanan i Tenntorp, där vi har gått en bana som ligger 18 meter över marken. Det var en sjukt kul utmaning, men riktigt läskigt! När jag väl hade kommit upp ville jag egentligen gå ner igen, men tvingade mig själv vidare och klarade hela banan!

Bilder på lunchen i dag, åt inte allt men rätt så mycket i alla fall.



Trött och påsar under ögonen!

Godmorgon! vaknade nyss, har skit ont i magen och mår jätte illa. vet inte varför, har ångest också men kan inte förklara varför. aja ska försöka tvinga i mig lite frukost trots allt! och även börja fixa mig. Börjar 12 idag, så har fått lite sovmorgon! efter skolan ska jag stressa hem för att sedan åka och träffa Julia, ska bli riktigt trevligt! puss på er!

Dags för smink och kläder!

Rätt eller fel?

Rätt eller fel?

Själv tycker jag att det är ganska rätt, Det är alldeles för många unga kvinor som har ätstörningar runt om i världen, och kanske är det inte så konstigt när modellerna ser ut som pinnar? Dock kan jag själv säga att jag tycker många av alla modeller är snygga och har fina kroppar, men det är vad jag tycker, många skulle säga att dom såg ut som benrangel med inga kvinnliga kurvor. Men även om jag tycker det är snyggt så tycker jag att det är rätt att göra som i artikeln ovan. För det är så många som får lida och även dör av det..

Vad tycker ni läsare?


Frågor och svar

Anonym om lyckat..:

Svara bara om ni vill men hur mycket väger ni/vad för BMI har ni idag och hur ser en typisk matdag ut? Dricker ni ND:s?

Svar: Vikt kommer inte ut i bloggen av olika anledningar. Ingen av oss dricker näringsdrycker just nu, men anglica har gjort det förut och även sophie ett tag.

 

 

Anonym om sugen på bär med mjölk:

klickade in på eran blogg och fastnade direkt! grymt bra.
men min fråga är hur långa är ni och hur mycket väger ni? all lycka till er tjejer. puss!

Svar: Angelica är 158 cm och Sophie 155 cm. vikt kommer som sagt inte ut i bloggen just nu. Tack så mycket! :)

 

Emelie ([email protected]) om Här har ni tatueringen:

Vem av er tillhör den vänstra armen på bilden?

Svar: Det är Sophies.

 

Anonym  ([email protected]) om Dagarna flyger förbi:

Varför följer ni inte ut med båten? Varför klagar ni på så mycket? Det enda man hör åh "jag är sjuk", "jag vill sova" och "jag orkar inte äta"...Jag menar det blir ju inte bättre för att ni klagar?!

Svar: Vi följer inte med ut med båten, för att vi har mycket annat för oss och ibland är det skönt att komma bort från familjen ibland och ta lite eget ansvar.
Ber om ursäkt för om du tycker vi klagar mycket, men om du inte vill läsa om det så behöver du inte göra det.

 

 

Anonym om inget internet:

vad tvättar ni ansiktet med för produkter?

Svar: Ingen av oss använder några prudukter när vi tvättar ansiktet, oftast använder vi bara tvål och vatten. Vilket egentligen inte är bra för hyn..

 

Emma om inget internet:

hur gamla är ni?

Svar: vi är födda 94a och fyller 17 i november.

 

lisa om Frågor och svar!:

sak du fortsätta gå på cheerleading ? vad hette erat lag nu igen ?? Hurricanes elr ? :)

Svar: Ja jag tror det i alla fall, yes hurricanes:)

 

Anonym om packa och fixa:

Vart har ni köpt era vinterjackor och hur mycket kostade dom? Jätteglad för svar!

Svar: Jag tror vi köpte dem på stadium eller om det var intersport om du menar våra peakjackor.. De kostade 7000 egentligen, men vi köpte dem på rean, så vi fick dem billigare. :)

 

Anonym om packa och fixa:

Hejhej söta tjejer! jag har en fråga, hur många av era vänner har/har haft äs? Det verkar ju som det är jätte många! :( Förtsätt som ni gör ni är underbara förebilder till många kan jag säga! <3

Svar: Av våra nära vänner har 2 st haft det. Tack så mycket, man blir verkligen glad av sådana här kommentarer

 

Anonym om måndag morgon:

Vilken linje ska du gå sophie? :)

Svar: Jag ska gå samma som förut, teknik inriktning disagn.

 


Rebecca  ([email protected]) om Frågor och svar:

Fan va orättvist, jag blev inte utskriven från östra i Gbg fören jag hade BMI 19!!!

Svar: Egentligen så vill dom också att jag ska ha ett BMI på 19, emn jag totalvägrade och tillslut gick son med på min målvikt 43 kilo, då har jag ett BMI på 17,9, men om jag inte fått tillbaka min mens osv när jag väger det så kommer dom höja mitt BMI..

 

linn om home:

Varför ska du börja om ettan?:/

Svar: för att när jag låg på Mando så missade jag mycket av skolan, som jag aldrig skulle kunna ta igen. Var borta i ett halvår kan man säga.

 

Anonym  ([email protected]) om Höstlängtan?:

Varför är ni så rädda för att vara er själva och rädda att bli hatade? Tänk vad bra ni skulle må bra om ni tänkte på er själva?

Svar: jag tror inte vi har något problem med att vara oss själva, vi känner oss säkra när vi är med personer vi känner oss trygga med och då har vi inga problem med att vara oss själva. Det är väl ingen som vill bli hatad.. vi är inte direkt rädda för det, men vi gör väl allt vi kan för att inte bli hatade och för att folk ska gilla en för den man är.
Det är klart man tänker på sig själv, men där i mot är det svårt att tänka positivt om sig själv.

 


rebeccastips, allt ifrån sex till mode om Det var väl sådär..:

Jag har en fråga som jag väldigt gärna vill att ni svarar på, accepterar ni läsare på facebook som vänner? :)

Svar: Om någon frågar, som vi int har en aning om vem det är så brukar vi inte acceptera. Och det är svårt för oss och veta om det är en läsare eller någonannan som skickar förfrågan.. :)

 

Sophie' om Bilder från åland:

Ska någon av er eller båda på Blog Awards i år den 17 september? :D

Svar: Nej det ska vi inte, vet knappt någonting om det om jag ska vara ärlig. Får man komma oinbjuden och kolla på bara sådär eller? :P

 


jacuzzi med bubbel efter en inte så lyckad brännbollsmatch

Idag har varit en rätt så rolig dag, vi har nämligen haft brännbollstunering hela skolan. Jag tror våran klass kom sist av alla klasserna nästan, men eftersom vi har blivit en ny liten klass så var vi bara 10 som spelade, mot andra klasser som var minst dubbelt så många, så får väl skylla på det haha. Egentligen berodde nog förlusterna på att ingen i vårat lag var speciellt bra på att träffa bollen med brännbollsracket.. men humöret höll jag uppe i alla fall. Ja satt i stället och peppade min gamla klass, som såklart tog hem bokalen och första platsen! :)

nu på kvällen har jag och familjen tagit vårt första dopp i våran nya jacuzzi, vilket var jätte härligt! inte nog med att det var bubblor i jacuzzin, utan det bjöds även på bubbel att dricka också. Det passade riktigt bra i det varma vattnet.

Några bilder från idag på vinnarklassen.







Tiden bara tickar

Nu börjar klockan rinna i väg igen och det känns som om man inte gjort ett skit i dag. Dagen började i skolan och där i från åkte vi sedan vidare till tekniska museet där det var någon Nasautställning. Var där någon timme eller två, innan vi fick bege oss hemmot. utställningen var inte riktigt i min smak och det var rätt så tråkigt att gå runt och kolla på olika delar av rymdfarkoster osv.
Resten av dagen har jag spenderat hemma i soffan. Fattar inte hur jag kan vara så trött när vi bara går några få timmar om dagen, men antar att kroppen behöver vänja sig lite med att gå upp tidigt igen.

Två bilder från Tekniska museet idag.





lite kort så där bara

God kväll gott folk! Träningen gick bra och nu är jag hemma, Imorgon är det onsdag och en ny skoldag, börjar tidigt imorgon så ska försöka komma i säng hyffsat idag! Imorgon får datan åka med eftersom jag har håltimme innan lunch då alla andra har engelska. Så måste ju ha något att roa mig med! Skulle ju ha mejlat min behandare i torsdags om vilken tid jag skulle komma den här veckan, men det har jag helt glömt bort och hon har inte hört av sig så jag skiter i det, skönt att slippa komma dit! så jag hoppas hon gömt bort mig! aja ska hoppa in i duchen nu! pussar

Får bli en gammal bild efterom blogg.se inte vill ladda upp bilder..


Träning

Idag hade vi första riktiga skoldagen, och det har väl rullat på. Slutade runt 3 och sedan åkte jag hemmåt! Sov riktigt bra inatt också! kanske för att jag var ute och sprang innan läggdags? aja ikväll blire träning! ska bli superkul, funderar på att kanske ta en springrunda innan men vi får se, vill ju orka träna också:P aja hörs senare puss!



Det var väl sådär..

Första dagen i skolan har väl varit sådär.. Lite blandade känslor över allting. Jag fick ju börja en ny klass idag och vi är bara 13 stycken i den. Rätt skönt endå att vi är några stycken bara, för det betyder att det blir lättare att koncentrera sig och att det inte blir så stökigt. Det jobbiga var att inse att man inte kommer att gå med de personerna man brukade umgås med, vilken känns riktigt tråkigt! men allt kommer nog kännas bättre efter ett tag.
på vägen hem från skolan så stod moppen och väntade på mig. Tar alltid den till bussen, så att man spar lite tid på morgonen eftersom vi har en bra bit ner till bussen. Dock vägrade den att starta, så jag försökte i en kvart att få upp moppen på stödet för att försöka kicka i gång den, men inte ens det klarade jag.. Och jag som skulle vilja köra motorcross på bana liksom.. Jag tror det jag skulle behöva är några månader på gymmet, för att få en musklad kropp, men nej gymma får man ju inte.. Eller man kanske kan försöka prata lite med mamma om det i alla fall.
Det slutade i alla fall med att jag fick skjuss hem och väl där somnade jag snabbt i soffan. Fattar inte att jag kan vara så trött efter bara en timme i skolan idag, men jag hoppas man vänjer sig efter ett tag.
Med en liten kortfattad text om dagen avslutar jag med att sägas godnatt till alla fina!



Måndag!


Så här såg jag ut idag! Har varir och bowlat med klassenn som sagt var, kom sist men hade kul ändå! börjar gilla klassen mer nu när man lär känna folk, och har haft fördomar som visat sig vara helt fel, som vanligt! Det är ofta man har försomar om folk, undra varför egentligen? aja har haft en trevlig dag i alla fall puss!


Outfit idag

Nu är det dags för mig att bege mig till bussen med sophie, vi börjar samtidigt idag, så vi åker tillsammans en bit idag. Första dagen i skolan då, känns både bra och dåligt. Det ska bli kul att träffa alla i alla fall. Jag tror det är ganska många som börjar skolan idag, så lycka till till alla er och så får ni ha en så trevlig dag. Pussar!




mot skolan

Så här ser jag ut idag ska snart åka till skolan, idag ska vi åka och bowla med nya klassen! roligare en skola i alla fall så hörs när jag kommer hem puss!


nyduschad och redo inför morgondagen

Nu sitter jag i soffan nyduschad och fräsch. Ska försöka hinna fixa naglarna lite och bestämma mig vad för kläder jag ska ha på mig i morgon första dagen i skolan. Jag tror jag verkar vara den enda som ser fram emot att börja igen, jag ser fram emot att träffa alla, se det nya schemat och vilka kurser vi kommer att läsa och så vidare. Det enda som är jobbigt är att våran klass kommer att splittras och jag och en till tjej från min klass hamnar i en helt ny klass pågrund av att vi valt inriktning natur istället för turism.. Jag älskade verkligen min gamla klass och såg fram emot två underbara år till med dem, men så blev det nu inte.. får hoppas att allt blir bra endå, men känns jobbigt att splittras från alla man har så jävla kul med i skolan. Får helt enkelt se hur morgondagen blir.


Just nu efter en faktiskt "kall" dusch eftersom varmvattnet tydligen tog slut..


några bilder från igår




Bröllop och barnpassning, nu är man utmattad..

Sitter just i  soffan och pustar ut efter gårdagen och natten. Att passa små barn är nog ett av de tuffaste jobben som finns, dock är det kul samtidigt! Jag älskar ju barn, så det är ett perfekt extra jobb. Vi passade barnen från tolv på dagen i går tills elva på dagen idag. och allt har gått jättebra förutom några tårar efter mamma och pappa precis vid läggdags.
Vi var såklart också med på bröllopet, där vi även passade barnen så att föräldrarna kunde gifta sig utan problem. Det var inte långt att åka, eftersom det var våra grannar som gifte sig och de hade bröllopet hemma hos sig. Vill tillägga att det var ett jättefint bröllop! Först kom bruden ridandes på en häst, sittande i damsadel med sin bröllopsklänning fint liggande mot sadeln. Hon var så vacker, jättefin i håret och jättefint sminkad. De gifte sig sedan framför alla och folk blåste sopbubblor och jublade. Det serverades även mat och dricka hela tiden utav en kock och servitör firma som fanns på plats, kockarna lagade all mat på plats och det var jättegott! till förätt serverades det skaldjurscoktail, till huvudrätt blev det buffé bestående av olika kött, pilgrimsmusslor, fisk och mängder utav tillbehör. Till efterrätt blev det såklart bröllopstårta, men den smakade jag aldrig på grund av att vi gick hem med barnen till oss.
Vi kunde höra hemmifrån oss hur hög musik spelades och hur folk skrattade, så jag antar att alla 70 pers där uppe hade det riktigt trevligt. det verkade i alla fall som det.

En bild från igår, fler kommer. tyvärr finns inga bilder i från bröllopet, eftersom vi inte tog några bilder där i från.

Här har vi brudparets söta små barn!


Den här filmen ska jag se!

Den här filmen måste jag bara se, har hört att den ska vara bra och plus att den handlar om tvillingar, kolla trailern! kommer nog gå och se den med famljen! Någon som sätt den? i sånna fall var den bra?



mysig kväll

God kväll kära blogg läsare! Dagen började inge vidare, vaknade av mamma som väckte mig, Hade lyckats försova mig, Så typiskt mig och det är bara andra dagen. Skyndade i alla fall iväg till skolan där vi bara hade lite genomgångar om allt osv, fick sluta runt 2 och åkte hem. Skolan är mer krävande en vad jag räknat med, så la mig direkt och sov.. Till kvällen så kom romina och mickis hit och vi har bastat och kollat film osv, bara haft en mysig hemmakväll! skönt för imrgon blire tidig uppstigning, ska hinna städa och allt, sedan ska i vara barnvakt åt grannarnas barn medans dom fixar i ordning för deras bröllop. Sen kommer vi vara på bröllopet och passa ungarna hela dagen, dom kommer även sova här som de är tänkt så uppdateringen kommer inte vara något vidare skulle jag kunna tro. just so you know!



Bilder från åland


Bilderna är lånade av Josse, eftersom jag inte får in mina på datorn just nu.


Hemma i från Åland!

I går kväll kom man hem från några underbara dagar på Åland med några underbara tjejer. Vi har haft det jättekul, även om det var tältning osv. Vi har flummat runt och skrattat sjukt mycket, tror inte man kan hitta roligare tjejer att åka i väg med! Kvällarna har varit lite udda, jag vet inte riktigt vad vi har gjort om kvällarna, men kul har vi i alla fall haft det.
Allt har varit toppen, förutom att man ser ut som en prickig korv, och det beror då inte på att jag har fått vattenkoppor eller messlingen, utan det beror på alla myggbett som jag fått under resan. Mitt ena öra är dubbelt så stort som det andra och är rött och svullet och vad det beror på har jag ingen aning om.. Jag har två fina sugmärken på halsen, som inte kommer i från någon het och snygg kille, utan i från  sista kvällen då vi skulle se om det funkade att göra.. Smart tjejej.. Jag fattar inte vart man får allt i från när man har lite alkohol i kroppen.
Som tur är har vi haft en lyckad resa i alla fall!


En bild från Åland på mig och Sandra


Trött tjej

åh, är helt död och det har bara gått en dag, Lyckades somna på soffan när jag kom hem och sov i runt två timmar, inte bra, för nu kommer jag inte kunna sova ikväll och vara lika trött imorgon.. Aja tror jag ska gå ut på en liten kvällsprommis snart, sägs ju att man sover bättre om man varit ute på promenad. Aja Hoppas mitt schema är klart tills imorgon så att jag kan mejla min behandlare och allt. Och för er som undrar vilken linje jag går så är det Teknik design. Och ja, jag har gått om en klass, börjar ettan igen nu. Och det beror på att jag var borta så mycket förra året då jag lades in på HDV på Mandokliniken! så då vet alla de. Aja ha en trevlig kväll puss!


Angelica köppte hem Skittles från båten, Kommer från usa för er som inte visste, så sitter och smaskar på några sånna till kvällmellis.

Första dagen avklarad!

Äntligen hemma från skolan, första dagen och den började väl inge vidare. Direkt när vi träffat klassen kändes de som om jag aldrig skulle trivas, inte direkt de typ av folk jag umgås med eller vad man ska säga.. men efter dagen nu så känns det mycket bättre, Träffade en tjej som går samma linje som mig men med en annan inriktning, så vi kommer bara ha vissa lektioner tillsammans, men hon var i alla fall jätte gullig och trevlig! och vi hade mycket gemensamt. Så nu känns det mycket bättre! aja är helt slut så ska lägga mig på soffan! pussar!




Små nervös inför en ny start i skolan

Så då har jag just kommit hem från träningen. Ska väl hoppa in i duschen, raka mig och göra en hårinpackning. Sen ska jag väl försöka att sova i tid, inte så lätt att vända på dygnet dagen innan kanske, har liksom gått och lagt mig runt fyra dom senaste dagarna.. men men upp måste jag i alla fall. Är grymt nervös, kommer inte känna någon. Förra året hade jag ju julia när jag började. Och vad ska man ha på sig då? orkar inte ens fundera på det idag, utan får väl hitta något imorgon. Hoppas nu att det här skolåret blir mer lyckat en de förra, men de ska det, nu har jag ju i alla fall orken i kroppen till att plugga! aja sitter bara och babblar massa skit känner jag, känns som om bloggen börjar bli riktigt tråkig. kan ju ställa en fråga som ni kan svara på medans jag är i skolan imorgon:
VAD VILL NI SE MER AV I VÅRAN BLOGG?:)



Höstlängtan?

Vet inte varför men jag böjar längta lite till hösten nu, inte för att de är sommarväder direkt men längter liksom efter den mysiga höstkänslan och alla mysiga kläder! Nu tycker ni säkert att jag är dum i huvudet hehe, men jag kan få så ibland när man sitter och kollar runt på kläder och gamla bilder, fast vet att när hösten väl är här så kommer jag bara vilja ha sommar!



sista lovdagen

Godmorgon! Jag tänkte vara duktig och gå upp tidigt idag eftersom jag börjar skolan imorgon, så ställde klockan på nio, lite tidigt i alla fall även om de inte är så sent jag går upp till skolan, vaknade i alla fall och gick upp och la mig framför tvn, men såklart somnar jag om och vaknar nu i alla fall, somnade ju inte förens fyra igår i alla fall.. Undra hur jag ska komma upp till skolan, jag som redan har svårt att pallra mig iväg på morgonen, men den här terminen ska jag ha bra närvaro hur trött och jobbigt de än är. Ska se om mickis vill vakna nu så vi kan ses, puss!


Från rhodos

home

Godkväll! eller natt kanske man säger om klockan är över 12? i alla fall så åkte jag nästan direkt hem till Romina efter att jag kom hem från träningen, myste lite där och kollade på film. Nu är jag i alla fall hemma, och ska försöka somna innan typ fyra idag, för imorgon är sista dagen att sova ut, för på torsdagen börjar skolan.. Är jättebervös för kommer inte känna en ända person, min gammla klass börjar ju senare, de är bara ettorna som börjar tidigare, det kommer jag ju ihåg från förra året. Någon som ska börja i nacka gymnasium?:) aja nu ska jag i alla fall lägga mig och kolla på tv, eller en film. puss och godnatt!


Gammal bild! vill tillbaka, önskar att tiden gick att spola tillbaka

mot torvalla

Ska börja röra mig mot träningen, hörs sen puss!


två dagar kvar på lovet

Godmorgon! vaknade för ett tag sedan och har just ätit frukost.. Vaknade med lite ångest idag, vet inte varför kanske är jag rädd att jag inte ska klara terminen, ska börja skolan igen, träna och bli tränare, sen vill jag ockå hitta ett jobb. Vet inte men funderar på att gå ut och ta en springtur. skulle vra otroligt skönt, sen ikväll har vi extra träning tror jag så det blir väl att rulla iväg dit. Just nu vill jag bara att vi ska komma igång helt med träningen igen så jag kan börja bygga lite muskler och allt. Aja hörs senare puss!


min låtsasfru

Måste rekomendera en film till er! såg den nyss och den var riktigt bra. Se den om ni inte redan gjort de!:)



En fråga till er!

jag ska nästa vecka fixa håret, men problemet är att jag inte vet vilken färg jag ska ha. Så jag tänkte fråga er läsare om råd! Ska jag lägga i massa blonda slingor och bli blond igen? eller ska jag färga det lite mörkare än nu, med lite röd ton och lite ljusa slingor? inte lika mörkt som förut när jag färgade det, men lite mörkare än nu?


vad ska jag va?

mot min bästa julia

Hej på er! Ska snart börja röra mig mot bussen fö att åka och hälsa på min älskade julia. Ska bli jättekul! har inte träffat henne på jättelänge och har saknat henne så! ha en trevlig kväll allihopa!


Just nu!

måndag morgon

Good morning sunshines! Vaknade nyss, tvingade upp mig själv ur sängen även om jag hade lust att sova ett bra tag till. Måste ju försöka vända lite på tiden nu till skolan börjar, Börjar redan på torsdag. Fy vill verkligen inte tillbaka till skolan, och nu kommer jag börja helt ensam i en ny klass, fan att jag ska gå om.. Aja det är i alla fall hyffsat bra schema, och jag har ju tentat av engelskan och svenskan så då blir ganska chill i skolan tror jag, skönt de i alla fall! aja nu ska jag gå ner och äta frukost, puss på er! Här får ni lite fler bilder från helgen!













Frågor och svar

Anonym om Alltid här för dig!:

Vad har hänt?

Svar: Inget som kommer ut på bloggen..

 

Anonym om -:

kan ni inte skriva mer om vad som står i era dagböker osv det är as kul att läsa! :) jätte bra blogg!

Svar: Jo det kanske vi skulle kunna göra! Tack!:)

 

nicki om natti:

vilken ur gullig bild! när är den ifrån det är så svårt och se, du har skrivit saknar så ja tänkte att de kanske var från innan du blev sjuk. Men du ser ju så smal ut på bilden så ja vetinte :P och de kan ju inte ha vart början på de här året för då va du brunett, hehe :) ja som du märker ha jag inget liv som sitter och spekulerar :) <3

Svar: Jag hade redan gått ner vikt på bilden, tror den är tagen för ca 1,5 år sedan. Det var innan jag blev brunett! :)

 

Anonym om natti:

Vad är din målvikt/BMI-mål? Och vart ligger du nu?

Svar: Min målvikt ligger på 43 kilo, då kommer jag ha ett BMI på 17,9.  Vet inte men tror inte de är långt kvar.

 

Anonym om natti:

ska du fortsätta med cheer eller ?

Svar: Ja, jag tror de.

Sussi om Mondo:

hejsan.
ja undrar hur ni göra för att hantera ångesten?
Hoppas de gick bra idag på mando

Svar: Det är väldigt svår att hantera ångest.. nästan omöjligt. Vi brukar försöka sysselsätta oss med något så att man kan tänka på annat, men det är inte lätt.. kram

 

Anna om Lika bra som vanligt?:

Hej sophie :) jag vet inte om du har sett det, men du nämns i en fråga på nationalchamps.blogg.se ( eagles blogg)
är det sant att dem har försökt att värva dig och kommer du stanna kvar i HCE eller byta förening?
<3 kraaaam

Svar: Jo jag har sätt det, men det är inget jag tar upp i bloggen,  Faktiskt så har jag ingen aning just nu. Kram:)

 

 

Camilla om Lika bra som vanligt?:

åå vad synd med mobilen :/ tappade du den i vattnet?:O:O
hoppas verkligen det löser sig iallafall:)

Svar: Ja fast det var inte så djupt, så hittade den, men den funkar inte.. :P

 

 

Emma  ([email protected]) om Ut med båten:

lite random fråga bara, accepterar ni vänförfrågningar på facebook? :)

Svar: Nej vi brukar inte acceptera vänner på Facebook om vi inte vet vilka det är.:)

 

 

Amanda om Börjar känna mig lite bättre:

har ni flyttat hemifrån eller är dom bara borta ett tag o ni e ensamma hemma? :o

Svar: Nej vi bor hemma! Dom är bara ute med båten och jag och angelica bor själva:)

 

Anonym om Här har ni tatueringen:

Visa mer dagens outfit, blir roligare att läsa då:D

Svar: Kommer nog bli bättre när skolan kommer igång! Just nu är våra kameror urladdade och laddaren borta, så måste hitta den:)

 

Anonym om medicinen tar kol på mig..:

det kul i rodhos(stavning) jag och mina kompisar funderar på att åka dit nästa år :P
Kram!

Svar: Ja vi hade superkul! Rekommenderar starkt att ni ska åka dit! En resa vi aldrig kommer glömma, vill tillbaka nu!



imorgon bär det av till åland

Nu börjar jag äntligen bli klar med allt packande, eller ja det är en del grejer som fortfarande återstår.. Imorgon kommer jag åka tidigt hemmifrån. Ska vara i T-centralen redan 20 över sju, så bussen från mig går kvart i sju imorgon. Känner redan nu att det kommer vara plågsamt att stiga upp imorgon, är sjukt trött sen igår och kroppen mår fortfarande inte bra sen allt det sjuka i från Rhodos. Har haft sjukt ont i ryggen och revbenen nu i snart tre veckor och det verkar aldrig vilja ge sig.. Gör ju ont att röra sig och att ens ligga ner. Fattar inte hur länge man ska behöva stå ut med allt det onda..
nog om det, nu ska jag försöka fixa  lite till inför i morgon och sedan krypa i säng tror jag. Ni får ha det så bra nu i veckan! pussar


Underbara tjejer jag ska åka med, så kommer nog bli toppen!


packa och fixa

Sitter just nu i soffan och vilar lite efter middagen, det serverades pastagratäng med spinat, tomat och skinka, vilket smakede rätt å bra. Ikväll blir det bara att vara hemma och packa och handla lite inför imorgon, då åker jag nämligen till Åland med brudarna från klassen. Det kommer nog bli riktigt mysigt så länge vädret håller sig hyffsat bra. Vi ska ju tälta, så det lär ju inte bli så kul om det regnar in i tältet och allt blir helt blött. men men det ska bli mysigt att komma i väg med just de personerná, för vi har så kul tillsammans!
Gårkvällen vart i alla fall lyckad! mycket folk och bra musik, folk som dansade och umgicks och bara hade det trevligt! Lkite bakis idag, men det får man tåla.

Några bilder från igår









Redo inför kvällen

nu blir det ut och fira Micke som fyller 19. Kommer bli jättetrevligt tror jag, med mycket folk och så. Ni får ha en så trevlig kväll och så hörs vi imorgon.

just nu





bakisface!

Godmorgon! vaknade för en liten stund sedan och började dagen med lunch, gjorde en laxsallad! smakade helt okej och nu sitter jag och gör i stort sätt ingenting! igår drog jag i alla fall och mötte upp madde och gänget, vi skulle ju laga mat tillsammans men istället gick vi ut och åt på resturang, blev sushi för min del, love it! vilket det bli ikväll till middag också, vilken tur jag har va? aja sen drog jag i alal fall och mötte upp tjejerna i vega, kom hen runt 5 typ. nu ska jag hoppa in i bastun, ta en riktigt lång och skön dusch också!



Alltid här för dig!

love u!

 


Fredag!



Håller på att fixa mig! ska möta upp Madde, Johanna och Moa i västerhaninge för att handla käk, sedan ska vi hem till Madde och äta gott och dricka lite vin! kommer bli jättetrevligt! sedan får vi se var kvällen leder! puss

Rhodos del 1

Nu kommmer det lite bilder från Rhodos, bättre lite sent en aldrig ;)




-


Back on track

hej på er alla! Det var ett tag sedan jag bloggade och det har berott på att jag har jobbat de senaste tre veckorna. Jag har gått upp fem varje morgon och slutat fyra, så kroppen har varit helt död. Det är inte bara jobbet som har gjort att jag inte bloggat, utan har även varit sjuk med hög feber under dessa veckor, vilket har lätt till att jag bara har legat hemma resten av tiden och sovit. Nu börjar jag bli bättre, bara hosta och smärta i rygg och revben som återstår. Dessutom slutade jag jobbet igår, så nu kommer jag ha tid och ork till att blogga igen!
Det är så skönt att jobbet nu är över, parkarbete var inget för mig direkt. sopa, kratta, rensa ogräg och klippa gräs osv har varit något av det tråkigaste jag någonsin gjort, men får se det från den ljusa sidan: Jag e nu "expert" på allt med parkarbete att göra och har ju fått lite pengar, även om det var en liten summa.
Efter jobbet igår gick jag ut med några av tjejerna på bio, en belöning efter att ha slutat jobbet kan man väl kalla det. Vi såg Brides Maids, en riktigt rolig film som jag rekomenderar er att se. Tror att jag satt och smilade hela filmen nästan.


En bild på mig i från jobbet, inte lätt att vara sjuk och jobba samtidigt -.-



hagel i Augusti?

Hello! Har inte haft något internet idag efterom det vart så jävla dåligt väder. Så vi drog ut telefonjacket eftersom blixten slog ner där sist, så internet inte funkade på flera dagar.. Men nu är det på igen! Och idag har Angelica slutat jobba så nu ska hon nog komma tillbaka till bloggen!;) Aja sitter i soffan och myser under massa filtar helt ensam, Resten av tjejerna är på Bio. Min hosta har kommit tillbaka också.. Vilket driver mig till vansinne, då jag på nätterna hostar så mycket att jag får kvällningar och tror att jag ska spy. Aja ska fortsätta kolla på tv nu, vi hörs!


Nu i allt väder och rusk här hemma vill man ju bara ännu mer tillbaka!

natti

Hej på er! Kom just hem från en fika i stan med mina underbara tjejer! Dock ligger jag nu hemma med en ond mage och hosta.. Förstår inte riktigt vad som är fel. Aja i alla fall så gick det helt okej på kliniken, jag hade gått upp lite av det jag tappade, bra för dom i alla fall, någon som blir nöjd.. Annars pratade vi över en halvtimma om allt, Hon är tydligen orolig eftersom jag gått lite upp och ner de senaste månadena och att jag borde nått min målvikt för länge sen, dock är det inte långt kvar. Suck, hatar de här varför ska man nå en jävla målvikt? räcker det inte med att man gått upp typ hur mycket som helst? Själv skulle jag helst vilja väga några kilo mindre än nu, men jag vet att det inte funkar så får väl leva med det. Imorgon är det i alla fall träning, längtar verkligen
ska nog sova nu, mår inge vidare så godnatt på er!

saknar!

Mondo

Nu åker jag mot kliniken, mjukisklkäderna är på som vanligt! hoppas att det går bra nu, men det tror jag. Det känns som det i alla fall! puss så länge


Lika bra som vanligt?

Kul att jag sumpade min nya telefon i vattnet nu när vi var ute med båten.. Jag förstår verkligen inte hur jag lyckas. Så den är nu ur funktion och jag får använda min gamla så länge. Ska i alla fall få en ny lika dan tror jag från försäkringen, vilket jag hoppas för jag var väldigt nöjd med min Samsung galaxy s..



love

Älskar dig!


Ur min dagbok

från 16/08 2009, då jag började hamna i fel tanke banor.

Jag har alltid tyckt att Angelica haft en ful kropp när hon var som sjukast, inte för att vara taskig eller något men det är fan inte snyggt att se ut som ett benrangel, Nu när hon börjat bli friskare ser hon så mycket bättre ut, även om hon fortfarande är väldigt smal.
Hon går alltid och kollar på sig själv i spegeln och nu har jag börjat göra samma sak, förut har jag aldrig sätt något större fel på min kropp, har liksom inte brytt mig.. men jag tror jag faktiskt ska gå ner något kilo, och få tränad och slimmad kropp, Då inte mycket, bara lite så ingen märker. Jag skulle ju aldrig hamna i samma sits som Angelica. Skulle aldrig göra så mot henne när hon för en gång skull börjar bli lite bättre. Men ska bara äta nyttigare, typ bara frukost, lunch och middag varje dag, och då inte för mycket på tallriken, inget godis eller små mellanmål! Det klarar jag, jag ska bara bli lite nöjdare med min kropp!


Så lät det, men det var inte riktigt så det slutade..



Ut med båten

Så nu håller vi på att packa och städa det sista för att börja röra oss mot årsta brygga, för att ta båten över till utö, där våra föräldrar möter upp oss, Ska bli skönt att komma ut med båten några dagar och bara koppla av och umgås med familjen! blir ute över helgen och kommer hem på söndag kvälll! puss på er!

vill tillbaka nu!

lyckat..

Sen jag skrev sist tänkte jag bara sova i 40 minuter innan jag skulle upp till kliniken.. men så blev det inte riktigt, vaknade vid tolv istället, så typiskt mig att inte vakna av klockan, antar att jag måste vart ganska trött! aja skönt att man slapp komma dit idag då, men kommer antagligen behöva komma imorgon eller på måndag istället, Nu ska jag i alla fall ta en alvendon och lägga mig ner på soffan och sova, Är grymt trött! puss

Bild från Rhodos på linn och romina!

hemma nu..ska upp snart

Nej usch kom just hem.. och har just kört angelica till bussen för att hon skulle till jobbet, kul att man kommer lagom tills hon ska jobba.. aja orkar inte tvätta bort mitt smink eller något.. ska upp om 40 minuter för att åka till kliniken.. kul, kommer ju vara lagom död där.. aja godnatt klockan är fan halv 7, ska man dygna kanske?..

Sommartider

Hej på er fina bloggläsare! kom just hem från skrubba, där jag, jonna, mickis, romina och marcus har varit och badat! Nu ska jag sätta igång med att städa ur köket ordentliget, då menar jag alla lådor och skåp osv, grymt tråkigt men vad gör man inte för att tjäna lite pengar? Imorgon ska jag till kliniken igen, vilket jag helt hade förträngt då jag planerade andra planer för morgonen, men aja.. blir väl att komma i säng hyffsat tidigt idag då.., natten igår var ganska jobbig då jag hade sjukt mycket ångest, men tillslut vid fyra somnade jag i alla fall. hoppas ni har en trevlig dag!

Bild från gamlastan i Rhodos

full dag

God kväll på er! eller godnatt kanske man ska säga? har i alla fall haft fullt upp hela dagen, Direkt efter att jag ahde vaknt drog jag och mickis till flaten, för att sola och bada, dock sög ju vädret så det blev inte så mycket av det, men jag träffade på lite vänner som jag inte sätt på länge, kul kul! sedan drog vi hem och jag åkte och träffade min kära vän julia som jag inte sätt på länge! sedan åkte jag hem och myste lite med tjejerna på min altan för att sedan dra vidare till jimmy för att kolla film, mys! kom i alla fall just hem och tror jag ska börja göra mig i ordning för sängen, Angelica ligger redan helt deckad av alla mediciner hon går på och "redo för jobbet i morgon"! aja god natt på er!

Gammal bild på mig, då jag var ganska sjuk..

morgonmys

Godmorgon! sitter just nu ute och myser på min altan, i det vackra vädrat. Ska göra mig lite frukost tänkte jag och äta den här ute för mig själv!



some times...

Usch har ångest, Tankarna snurrar i huvudet och jag känner att jag bara vill gråta, Vill verkligen inte åka tillbaka till det där äckliga f*tt stället på torsdag, är jättenervös för hur det ska ha gått, vill verkligen inte behöva vara där mer. Åh vill verkligen att alla tankar bara ska försvinna, Varför ska det ta så lång tid för huvudet att bli friskt, kroppen går ju så mycket fortare och huvudet hänger inte med.. Önskar att tiden gick att spola tillbaka. För vill inte bli stor,Vill inte växa upp, vill inte slösa bort tid på tråkiga tankar, vill inte börja jobba och veta att jag kunde gjort så mycket mer som barn. Jag vill vara liten för alltid, så att jag kan göra allt på det sättet jag velat!



Börjar känna mig lite bättre

Hej på er! idag sov jag bort hela dagen kan man säga, Blev väckt av telefonen som ringde oavbrytet runt halv 12, men somnade sedan om och vaknade lite över ett, Första natten på länge som jag verkligen fått sovit, vaknade kanske bara 5 gånger av hostan. Kände att jag verkligen behövde det, tror jag kanske är påväg att börja tillfriskna! :D, sitter i alla fall just nu och äter lite yoghurt och flingor och väntar på att mickis ska komma över och göra mig sällskap eftersom angelica jobbar. Har i alla fall varit duktig och städata av köket här hemma, När man bor utan föreldrar är det så mycket roligare att ta hand om allt hemma, Man känner ett mycket större ansvar. Men till helgen kommer vi nog åka ut till dom, som förövrigt är ute med båten igen, ska bli mys att umgås lite med familjen också, så hoppas på bra väder!

RSS 2.0