Godnatt

God kväll.. tänkte bara uppdatera lite snabbt för jag ska gå och lägga mig.. kom just hem i alla fall, har jobbat ända sen tre, fyfan vad jag har ont i ryggen säger jag bara.. aja uppdaterar mer imorgon för måst hoppa i säng, ska upp väldigt tidig. Godnatt!

sweet!


Så gullig tycker jag! från asos.com


läsning på G

Gud vilken lång dag, har haft fullt upp hela dagen! Och det kommer jag ha imorgon också. då blir det en lite längre skoldag och efter det möter jag upp jonna för att åka till sickla där vi ska inventera på willy med laget, så kommer nog inte komma hem förns till kvällen.. aja nu ska jag lägga mig i sängn och läsa ur boken vi har i svenska, dom som läst den säger att den är bra så hoppas på det! Godnatt allesammans vi höres imorgon puss



två bilder från idag!

Söta Juliet som jag spenderade det mesta av dagen med!


tired of this



Tired of hiding
Tired of running away 
Tired of all thoughts
Tired of my behavior
Tired of never winning
Tired of playing this game with my life..




Flygande bananer

Har haft fullt upp idag, först praktik hela dagen och sedan en del klättring också. kommer förmodligen att ha lite träningsvärk imorgon, får det blev en hel del jobbiga väggar att klara av, sen blev det en joggingtur/powerwalk hem från bussen också. kännde att jag behövde få springa av mig lite, så då gjorde jag det. Det var år sedan jag sprang en bit sist. Kom hem runt 5 på kvällen och har inte hunnit med så mycket mer en att söka sommarjobb och ätit middag.
nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan slå mig ner framför teven tror jag, puss så länge!

Bild från idag,haha.



never go back

sitter på kliniken, har precis ätit och väntar väl mer eller mindre på att min behandlare ska ta vikt och snacka med mig, tror att det har gått bra så är inte jätteorolig. Ska nog försöka sova sen.. Har inte sovit ett skit inatt och känner hur mina ögon bara hänger, det blir nog bäst med litet sömn eftersom jag ska åka till skolan sen. puss och godnatt hehe!



it was my home for 7 weeks, heldygnsvåden är något jag aldrig mer vill uppleva, finns bara en mening som beskriver stället, Man blir psykiskt störd på riktigt! galler för föntrerna (det som fanns i mitt rum) annars fanns det inga fönster alls, man fick aldrig se dagsljuset, ångest och tårar som tog över varje dag, anklagad för saker man inte gjorde, rullstol vart man en skulle, man blev rubbad i hela huvudet kan man säga. Usch aldrig mer ska jag sätta min fot där.
Nu är jag bara här en dag i veckan, jag har kommit sjukt långt, hopaps bara att det psykiska blir bättre, alla ångest och alla tankar.

frågor och svar

Först vill vi bara tacka för alla fina kommentarer ni skriver, vi blir verkligen glada när vi läser era kommentarer, så masso kramar till er!



Lovisa  ([email protected]) om bra låt!:

Älskar eran blogg & ni är verklgen jätte söta båda två.
Känns det inte konstigt att bara ''visa upp'' allt hemskt ni gått igenom? Det ni berättar är egentligen rätt privat. Speciellt det i ''ätstörning'' kategorin. Inget negativt, tycker det är fantsstiskt att ni kan dela med er av det. Undrar bara om det inte känns konstigt :)

Svar: Tack så mycket, vi blir så glada av alla fina kommentarer!
Det var väl från början inte meningen att visa upp allting, utan det var meningen att vi skulle kunna skriva av oss någon stans och så. Sen är det kul att det finns folk som läser, kanske kan det vi skriver bidra till att man inte vill hamna i samma sitts och att folk kan få en tankeställare till att försöka att inte hamna där vi är. Ibland kan det kännas lite konstigt, man blir osäker på vad man kan skriva och vad man inte kan skriva osv. :)

 

 



Anonym om ur min dagbok:

vet era föräldrar om att ni röker?
Svar: Nej inte vad vi vet i alla fall.

 


amanda om ur min dagbok:

sophie till hur många procent följer du matschemat?
Svar: svår fråga, jag vet faktiskt inte.

 


a om ur min dagbok:

ANGELICA SKÄRP DIG. tänk på allt du inte gjort i ditt liv. Varför skulle du bara försvinna genom att ta ditt liv? enns liv är ens gåva, man slänger inte bort gåvor sådär. Var inte så himla envis. Tänk på din omgivning, tänk på att du kan starta om ditt liv, börja om på nytt och uppleva det som roligt. FAAN LÅT INTE MAT FÖRSTÖRA DITT LIV. hatar att läsa om dessa hemskheter, angelica faaaaaaan du är så vacker och har hela ditt liv framför dig. Du kan bli läkare och leva ett lyckligt liv med fina små barn.
bibel jag vet.
Svar: Det här var länge sedan och ja då var jag nära på att ta mitt liv, men idag skulle ajg inte göra det, visst livet känns surt ibland, men jag skulle aldrig göra något sådant idag. Jag har för många underbara stunder och vänner för det.

 


Anonym om outfit idag:

asså seriöst man behöver inte hålla på att påpeka att nån är smal det är som om att man skriver till en mullig person att oj dina lår är ju lika breda som ditt huvud, inte så kul att höra!
men till min fråga - vart köpte du din tröja?
finns den kvar tror du?
Svar: Den är från Gina, och jag har faktiskt ingen aning om den finns kvar tyvärr.. :)

 

 

Anonym om trainingtime!:

Varför klagar ni så mycket för och varför i hela friden är ni så bittra för?! Det är inte så kul att läsa er blogg om ni är så negativa hela tiden. ANGELICA OCH SOPHIE SHAPE IT UP ! ! ! SKÄRP ER FÖR GUDS SKULL
Svar: vi skapade bloggen för att kunna skriva av oss känslor och jobbiga saker och just därför kan du ju uppfatta att bloggen är mycket negativ. om du inte tycker det är kul att läsa så behöver du inte läsa, för bloggen kommer alltid att vara till för det.

 


Anonym om Känd föreläsare:

finns dokumentären någonstans så man kan se? :)
Svar: Jag har letat och letat, men har inte lyckats få tag på den rätta dokumentären tyvärr. Jag vet att den heter ”ett rop från världens tak ( a cry from the roof of the world) ” :)

 


Anonym om Romme imorgon:

Tycker du att du är tjock på outfitbilderna Angelica?

Svar: det är lite olika, ibland tycker jag det, ibland tycker jag att de duger.

 


emma om Känd föreläsare:

vart kommer kappan ifrån? sjuuuuukt fin!!!! :D
Svar: Tack! Den är från New yorker från förra året :)

 

 

Danniela ([email protected]) om gårdagens:

Gud vilken söt topp, vart är den ifrån? :)
Svar: Det är faktiskt angelicas klänning som jag stylat om lite genom att stoppa in den innanaför shortden. Den är från Bikbok :)



Vatten hit, Vatten dit

Kom just ut ur bastun där jag legat och sovit ett tag, superskönt! nuduschad är jag också, så nu känner jag mig super fresh. Jag lyckas alltid somna i bastun, det måste ha med värmen att göra eller något.
Dagen har vart helt okej. vi har haft praktik hela dagen och vi har fått sysslat me lite olika saker, fylla på i hyllorna, inventerat skor, sorterat och tvättat grepp. Kan ju säga att jag och josefin hade det ganska kul när vi stod i tvättrummet med regnkläder och hötryckstvätt och med vatten som sprutade över hela oss. Det blev en hel del skratt under dagen, men det går nog inte en dag utan mängder av skratt med dessa personer och med min klass.
När vi skulle hem från liljeholmen var det stömavbrott ända från gullmars till farsta om jag fattade det hela rätt. tvärbanan kunde inte åka, så vi fick ta bussen. det tog ett riktigt bra tag att komma fram till gullmarsplan, eftersom det inte fanns några fungerande stoppljus. Det var alltså högerregeln och sunt förnufft som gällde i trafiken och somsagt är ju människor som de är, alla vill åka först och de blir total kaus istället.. hem kom vi tillslut iallafall som tur var :)

Bilder från dagen.



Navelpiercingar

Här är till dig som ville att vi skulle visa vilka vi hade!


dagen

Hej på er! Eller god kväll kanske man ska säga! har inte haft tid för uppdatering idag tänkte blogga innan jag gick till skolan men då ringde julia och ville att jag skulle komma tidigare.. så fick stressa som fan. Efter skolan var det strömavbrott i ett stort område vilket lädde till förseningar vid grön linje och bussar så kom hem ganska sent.. därför den dåliga uppdateringen.. men nu vet ni! hade i alla fall svenska idag prkade onte jobba med mitt tal så har suttit och skrivit lite på min nya novell, vet att några av er läste min förra och tyckte om den var bra, så funderar på att kanske lägga upp den här med men vi får se.. vad tycker ni? den handlar dock om helt andra saker, mycket sämre enligt mig, men men. Aja nu ska jag kolla på tv och sedan duscha pussar till er!



Nya frukosten?

Nu ska jag snart börja knata ner till busen. Idag är det praktik igen, så jag hoppas på att vi får klättra en hel del. känner att musklerna behöver arbeta lite. Jag är grymt taggad på att ta en springtur nu när våren äntligen har börjat komma, inte springa så långt utan bra en lien runda. ska nog göra det någon dag nu i veckan tror jag.
Började dagen med ett ägg och ett glas mjölk till frukost. Jag brukar alltid äta lite yoghurt, men vill börja äta mer proteiner, så valde ägg istället. Det är väl inte favoriten, men det funkar väl.
Dags för mig att gå, ha en trevlig dag allihopa! puss


godnatt

Är helt död! så jävla trött och har sjukt ont i magen.. aja säger i alla fall godnatt!


Nu blir det rörigt


Har precis klivit ur duschen och ska försöka göra något, vet ionte vad en bara.. Skulle behöva plugga, men orkar egentligen inte. skulle behöva städa rummet, men orkar inte det häller..eller orkar jag gör jag väl, men jag har ingen lust helt enkelt. sen jag slutade nian har jag tappat fokusen och intresset för skolan helt och hållet, tror det beror på att man fick nya lärare och så vidare.. pepp pepp måste bättra mig!


Så här såg jag ut när jag gick till skolan idag föresten.


Något som jag tänkt på är att det är så himla många i våran ålder som snackar skit. jag tror faktiskt att alla nästan gör det någon gång. Vissa mer och vissa minde, men jag är säker på att nästan alla har gjort det någon gång. Något som slog mig för någon dag sedan är att vuxna människor också är väldigt bra på att snacka skit. Jag satt brevid två män i 35 års åldern på bussen och de ända de gjorde hela vägen tills det var avgång var att snacka skit om deras så kallade vän. Samma sak hände på tunnelbanan då två tanter satt och snackade skit om sina vänner. Det är inte bara vi "barn" som snackar en massa skit, vuxna människor gör exakt samma sak.
Jag undrar egentligen varför vårt samhälle ser ut såhär, jag menar varför ska alla gå runt och snacka så jävla mycket skit? Är det för att trycka ner andra? för att känna sig bättre själv? Eller vad beror det egentligen på? varför är dagens människa så beroende av att vara bättre, ha mer makt och hela tiden vara på en högre position?
Ibland kan man ju undra vad som gör att vi agerar som vi gör och varför vi beter oss på ett visst sätt. Ibland kan man undra varför vi är just de personerna vi är.


Kläderna jag köpte


Nya kläder

Kom just hem ifrån liljeholmend centrum, där jag stannade kav ett tag efter skolan för att shoppa lite. fick faktiskt med mig en hel del hem, så jag är ganska så nöjd. Mindre nöjd med att pengarna bara försvinner iväg, men men det var faktiskt ett bra tag sedan jag köpte lite kläder :)  mycket av det jag köpte är till sommaren, så det dröjer ett tag innan man kan använda det. Men skitsamma, jag när glad iallafall! Tänkte vis akläderna lite senare så att ni får se vad jag fick med mig hem.


Just nu :)


sommar!


Vill bara kunna gå såhär nu! fan vad jag längtar till sommaren, den här sommaren ska bli så grymt rolig!

hår

Det var någon som ville att jag skulle göra ett inlägg om mitt hår! så här kommer det.
Du undrade ju hur jag fått en färgen jag har på håret idag. Från början var jag ju blond, gick sedan till frisören för att lägga i mörka slingor.. Då blev mitt hår grått.. eller det såg grått ut när det blandades med mitt ljusa hår. så jag gick tillbaka till frisören dagen efter, jag vill då bli blond igen, men hon sa att det fortfarande skulle bli mörka slingor kvar i håret om jag inte färgade hela håret ljust, vilket jag inte ville eftersom det ser så fejkat ut då. så då tonade jag mitt hår i en rödbrun färg,och gjorde några ljusa slingor i det. i början var håret väldigt mörkt och min hårbotten var röd hehe, men efter stt tag tvättades färgen ut och det är den färgen jag har nu. Förra gången jag blev brunnet gjorde jag ju misstaget att ta en kallare färg, vilket gjorde att håret senare såg grönt och grått ut, så om ni ska bli brunetter ta en varmare färg, i alla fall om ni tonar, först blir det ganska rött men det går snabbt ur, och ni slipper grått hår!

Från blont

Till brunt.. Men nu är det ljusare:)
(Gammla bilder)

Natti natti

Har just tittat klart på luftslottet som sprängdes med Lisbeth Sallander och ätit ett äpple. Den var riktigt bra! Har sätt alla tre filmerna nu och tycker att de har varit bra allihopa, så det är filmer att rekomendera för er som inte sett dem. Det börjar bli dags för sängen snart tror jag, är inte speciellt trött men det kan ju bero på att klockan egentligen bara är halv 11. Man har ju ställt fram klockan en timme nu, så nu är den ju plöttsligt halv 12. Inte för att jag brukar sova vid den tiden häller för den delen, brukar somna alldeles för sent på vardagarna. Jag vet faktiskt inte varför, men på något sätt känner jag mig pigg på kvällarna.
Aja nog om det, säger godnatt till alla läsare istället! pussar.


Äpple


Koppar som väcker minnen

Det har varit en trög dag idag och har inge gjort speciellt mycket, pluggat lite och träffat mickis en liten stund. Sitter just nu och dricker lite te, när jag letade i skåpet efter en tekopp, så hittade jag några koppar som jag gjorde när jag låg på heldygnsvården för lite mer en två år sedan. Kommer ihåg att jag gjorde en till varje person i våran familj för att visa att jag älskade dem och för att de skulle tycka om mig mer. Kommer ihåg att jag trodde att de verkligen hatade mig under den tiden. visst de gjorde de nog på ett sätt, eller jag har ju fått förklarat för mig många gånger att det var sjukdomen de hatade och inte mig, men jag har alltid haft svårt att förstå det eftersom sjukdomen liksom var jag och fortfarande är en del av mig..
Vad saker kan väcka minnen alltså, hade glömt att kopparna ens fanns. Här är en bild på dem.




bilder från gårdagen!

 

 


grym lördag!

God morgon? vaknade just, min huvudvärk tar seriöst kol på mig! Aja går kvällen var riktigt, riktigt lyckad! firade ju Emla som fyllde 18. Kvällen började med att jag mötte upp några tjejor och så gick vi dit, hon hade hyrt en festvilla vilket var väldigt nice. Först var vi ca 30 pers som åt middag. vi blev servrade trerätters! efter att vi ätit klart började det rulla in massa folk. Vi var väl kanske runt 90 pers. Hade verkligen grymt kul! stannade kvar enda tills klockan sex på morgonen. Då liftade jag och martina med en taxi som körde oss till sågen, sedan gick hon hem till sig och jag gick hem till linus och sov där. Så såg kvällen ut, den var grymt jävla rolig!


Födelsedags barnet! som dock inte ville vara med på bilden..

Hubbe a lá pilot

Elin kom just upp med Hubbe, stolt var hon när hon lyckats styla honom till en pilothund, haha. Tyckte nästan lite synd om honom, men han klagade inte och hon tog snabbt av honom kläderna. Men var tvungen att ta en bild på dem när de var så söta! :)




Lördagsmys med lillasyster

Det vart en hemmakväll för mig idag. Jag skulle egentligen ha gått ut ikväll, men mamma och pappa skulle på middag, så jag äerbjöd mig att stanna hemma med lillasyster elin så att de slapp hålla på att fixa med barnvakt. Jag och Elin har vart och hyrt film och köpt godis tills ikväll. Filmen har vi redan sett och den var helt okej. Det är en film från den tecknade tvserien Avatar som går på nickelodeon, jag tittade alltid på det förut och kan faktiskt en idag kolla på det om det inte finns något annat på teven, haha.
Det känns faktiskt bra att vara hemma med henne, vi har ätit middag och kollat på film tillsammans och jag tror faktiskt att hon uppskattar det. Hon sa till och med till mig att hon tyckte det var skönt att vi var ensamma hemma, så jag tror att det gör henne glad, jag hoppas det iallafall.
Sophie är ute och firar en kompis från hennes lag som fyller 18, så henne får jag nog inte se förens imorgon och då lär hon nog inte vara så pigg. Det skulle vara lokalfest med typ 100 pers, så hon lär nog ha skitkul! lite avis faktiskt ;)





gårdagens


Gårdagen outfit som någon ville se! fast med svarta leggins under såklart.


Bilder från Romme





Skidor mot snön åter igen

lev ingen uppdatering igår efter Romme, för jag var helt slut när vi kom hem på kvällen. Dock dum som jag var, gick jag inte och la mig, utan stannade uppe för att kolla på tv. Det blev väldigt sent i säng, eftersom jag ville så klart programmet och eftersom jag hade varit upp sen 3 på natten dagen innan, så dygnade jag nästan. Idag är man lite trött och sliten ifrån gårdagen, men det var riktigt kul där! De hade mycket backar att erbjuda, De hade till och med svarta backar som jag tyckte var sköna att åka i. När jag var där lärde jag mig också att svänga runt ett varv på skidorna samtidigt som man åker, ungeför som en 360 fast på marken. Det gick ju inte så bra i början, så rumpan är lite blå idag, men det är sådant man får ta om man vill lära sig nya saker :) Man får liksom inte ge upp om man väl vill något, Det är något alla borde änka på! även jag i många situationer.



Bild från Romme


hugs and love

sådär då! då var jag klar, ska åka till skolan nu puss på er så hörs vi senare! har mycket som ska göras idag så det blir en fullspäckad dag!


mobilinlägg

Just nu sitter vi några stycken på bussen på väg till Romme. Det ska bli skitkul att få komma ur i backarna igen, även om det bara är en vecka sen vi senast åkte. Många har valt att åka snowboard, men jag tror att jag håller mig till skidorna ett tag till, kan ju vara bra att kunna dem helt innan man ger sig in på något annat. Det kommer förmodligen bli. Mer uppdatering senare ikväll om jag inte är för trött.. Gick ju upp tre i morse, mitt i natten kan man säga. Det ska bli en riktigt lyckad dag idag, ska försöka hoppa en hel del i funparken också. Och så får jag inte glömma att ha det riktigt riktigt kul. hoppas ni alla får en riktigt bra fredag! Pussar.

OMG! hon är bara sju år!





sjukt! hur kan man man vara så duktig när man är så liten?

Romme imorgon

Sitter just nu och äter ett päron, lite mumsigt faktiskt :) ska snart börja packa ihop lite saker inför morgondagen, för då är det friluftsdag och jag har valt att åka till Romme! ska bli superkul. ytterligare lite mer skidor i backarna.
dock måste vi jag gå upp typ tre halv fyra imorgon, eller natt kanske man ska säga? :P vi ska nämligen vara i skolan sex imorgon och det tar ju en timme att bara komma till skolan, så det kommer bli en tidig morgon.. Tror jag vet någon som inte kommer vara på så bra humör imorgon bitti, haha. jag är ju inte morgonmänniskan direkt.

Juste, glömde lägga ut dagens outfit imorse, så gör det nu. Så här såg jag ut idag iallafall.




Känd föreläsare


Så här såg jag ut idag när jag var på väg till skolan idag..

Jag har nu varit hemma ifrån skolan en stund. Dagen har bestått av en lång föreläsning från tio på förmidagen till tre. Men det var en  riktigt intresannt föreläsning med en ganska känd person som heter Fredrik Sträng. Han är en riktigt duktig klättrare, han har tydligen världsrikord i att bestiga de högsta bergen på varge kontinent på kortast tid. Lite coolt faktiskt! Hn berättade om sina äventyr och pratade mycket om målen man har i livet, Att det är viktigt att ha mål om man ska lyckas komma dit man vill här i livet. Han inspererade mig väldigt mycket, just för att han var en sådan stark person också. Han har nämnligen vart med om saker som väldigt många aldrig får uppleva, inte bara att stå på toppen på alla världens högsta berg, han har också vart med om olyckor då folk faktiskt dött mitt framför honom.


Fredrik sträng, som även har skrivit boken K2 på liv och död

Han berättade om när han och 26 stycken till klättrare skulle bestiga det farligaste berget i världen (K2). Det tog två och en halv månad att komma till den sista läger plattsen och när de väl bara hade en liten bit kvar till toppen så var de två timmar försenade. Även om det var perfekta förhållanden så bestämde sig Fredrik och hans vän att bege sig tillbaka till lägret, eftersom det snart slkulle bli mörkt. De resterande klättrade vidare. Väl nere i lägret hörde dom ett skrik och då hade en person av de som fortfarande klättrat ramlat ner och rullat 200 m ner för branten. Han rörde sig fortfarande, så fredrik och hans vän klättrade dit för att hjälpa, men när de kom fram hade personen dött av sina skador. Den dödes vänner ville bära ner kroppen till lägret för att få en liten begravning för mannen, så fyra stycket försökte få ner kroppen. Dock misslyckades de när en man drabbades av hjärnedem (vatten i hjärna) och föll ner för klipporna, Fredrik berättade hur mannan handlöst föll ner från ett två kilometer långt stup. Vi fick även se en dokumenter om händelsen och gud så hemskt det var..
resten av de klättrande nådde toppen av bergen, men på vägen ner vart det mörkt och repet gick av, så de fick klättra ner på egen hand, 6 av dom klättrande dog i ett isras och 4 gav upp och frös ihjäl på toppen av berget. De resterande som kom ner hade förfrusit händer och fötter och många av dem vart tvungna att amputera senare.
Det var så hemsk att höra och samtidigt som man fick se dokumenteren, många av filmbitarna i dokumentären var filmade ifrån själva händelsen, vilket gjorde allt hemskare..
Olyckan var en av de värsta genom tiderna och Fredrik förklarade att om alla bara hade väntat med att bestiga berget så hade många fler överlevt. Jag beundrar honom verkligen, han är verkligen grymt stark person, som aldrig ger upp och bearbetar det som hänt för att bege sig ut för att bestiga nya berg. Att man kan vara så stark är jag så imponerad av. En bra förebild är vad han är helt enkelt.



i want it so bad!


Enkel och snygg! vill ha den!


i'm awake!

Godmorgon! vet att ni inte gillar bilderna som vi tar med datorn, men hinner inte ta kort och lägga in bilder och så med kameran när man har brottom på morgonen. så dom är väl bättre en inga alls?:) aja nu ska jag packa väskan och röra mig mot skolan, möter upp min söta julia i nacka forum och sen går vi tillsamman. Ha en bra dag puss!



one thoght

Right now I'm happy
Right now life feels wonderful
Just at this moment I realized that life is something you should take care of
you only live once!
this is how i want to feel everyday!

trainingtime!

Hej på er! är helt död! gick upp 5 i morse.. så sov två timmar när jag kom hem från kliniken, skulle egentligen till skolan efter men missade min buss, åh kan verkligen inte stressäta, behöver den tiden jag behöver! nu har dom ändrat tiden på min mandometer till 15 minuter.. hade 20 innan och kunde inte ens följa den kurvan, fattar inte grejen men varför man ska behöva stressa i sig maten..? aja annars hade det väl gått bra. Ska snart åka till träningen, kulit kulit! puss!


onsdag=kliniken

Godmorgon på er! är grymt trött, men måste snart bege mig till bussen eftersom jag ska till kliniken. usch så tråkigt! aja antingen hörs vi när jag är där eller när jag kommer hem! ha det så bra puss!
sämsta bilden! men men..


bra låt!

need somebody.

but the problem is..

i´m to scared to fall in love


frågor och svar

Anonym om Trött:

varför dricker ni om ni inte äter? det är liksom massa kalorier i alkohol

Svar: Vi vet att det innehåller mycket kalorier, så på ett sätt är det ju bra att vi dricker hehe. Det är ju roligt också, man glömmer liksom allt i livet för en stund.

 

 

Anonym om dålig bild!:

Hur va det i åre? många snygga killar från nyköping? hehe ;)

Svar: haha, jag undrar vem det var som ställde den här frågan. Men det var superduper kul! Haha kanske det ;)

 

amanda om dålig bild!:

vem var ni på fest hos? :D
Svar: Fest och fest, krök hemma hos Timmy :)

 

Anonym om Hemma från skidbackarna:

HÄRLIGT!! :D hur gick det med maten då?

Svar: Ja det har gått bra, tror inte jag gått ner något i alla fall :)

 

 

Simone om jullepulle kommer hit!:

älskar er blogg!
Måste bara fråga, hur var ni starka nog att sluta äta?hade ni verkligen bestämt er för det?
Tack på förhand!

Svar: Det var angelica som slutade äta. Jag bestämde mig bara för att inte äta, ville liksom känna att jag klarade av något, svälten var som en utväg av att få nån typ av bekräftelse av mig själv att jag dugde.
Tack vad kul att höra! :) Sophie slutade aldrig äta helt utan minskade bara maten ganska mycket, sedan började hon spy för att folk märkte att maten minskades.

 

 

Anonym om tierd:

hur många bloggar läser ni? :)

Svar: vet faktiskt inte, främst våra vänners bloggar, men även en del andra bloggar som man kikar in på då och då. Samanlagt runt 10 kanske :)

 

 

Anonym om outfit idag:

Riktigt snygga kläder!!
Jag måste bara få fråga en sak, märke inte era kompisar att ni knappt åt någonting (när de inte visste om sjudomen)? Och vad svarade ni när de började undra varför ni inte åt? Tacksam för svar! kram

Svar: Det skiljer sig en hel del mellan Anorexi och bulimi, när jag angelica vart sjuk hade jag ren Anorexi och då åt jag nästan inget. Mina kompisar frågade saker hela tiden, men jag hade hela tiden ursäkter, som ”jag har redan ätit” jag är inte hungrig” ”jag tycker inte om maten” osv.. och samma men sophie precis i början, eftersom hon inte åt speciellt mycket när hon var md vänner, man hittade på ursäkter.
Kram på dig med!

 

regina om Svar till dig:

vem jorde era frisyrer?:)
Svar: Våran granne som är stylist, Diana heter hon :)

 

mimmi om Svar till dig:

kan inte du visa en bättre bild på din hår uppsättning sofie? :) skiiit fin

Svar: Jag tror inte det finns någon bättre bild tyvärr.. Tack! :)

 

Anonym om ur min dagbok:

vet era föräldrar om att ni röker?

Svar: Nej det gör de inte.

 

Ida om träning:

Känner ni hur folk kan titta en extra gång på er när ni är så smala?
Svar: Nej det gör vi inte, men det har hänt förut när vi var smalare.

 

 

elinor om Tankar som svävar:

Efersom att du själv ser dig själv som "normal" tycker du då att alla dina vänner som är större än dig är tjocka?

Svar: Nej absolut inte! Det är sjukdomen som gör att man tycker saker om sig själv. Man ser inte på
andra på samma sätt som man ser sig själv.









ur min dagbok

Tänk på att det här år 2008, då angelica var sjuk och inte jag!
2008-09/10

Ligger och gråter, är så fruktansvärt rädd. Har varit e riktigt jobbig dag, Jag och Michaela har varit och hälsat på angelica idag på scä. Det var riktigt jobbigt, när vi kom dit hade hon låst in sig på toaletten, mamma satt och grät och sa att hon inte visste vart hon skulle ta vägen, vi började också gråta, det gick inte att hålla tårarna inne..
innanför hörde man angelica sitta och skrika att hon skulle ta livet av sig, man hörde också hur hon hade sönder saker där inne. Eftersom hon inte kom ut fick jag och michaela gå där ifrån, vi kom tillbaka lite senare då hon lugnat ner sig, vi fick prata med henne. Hon berättade då hur hon planerade att ta sitt liv. att om fönster gick att öppna skulle hon ha hoppat för länge sen och massa grejer. ville bara gråta när hon berättade allt. Hatar att se den jag älskar mest, knappt ha orken till att leva. Här hemma är det tomt.. bara jag elin och pappa, känner mig så ensam, knappt pratar någon med varandra. varje natt drömmer jag samma drömm, att angelica tar sitt liv och att jag alltid kommer för sent för att rädda henne. Är så rädd att det ska hända på riktigt vilken dag som helst.. det är det ända som snurrar i mitt huvud, att redan imorgon kanske hon inte finns kvar.



Mina lyckopiller

Dagen idag har gått ganska snabbt. Vi har haft praktik idag, så jag har som vanligt vart på karbin klättercenter och praktiserat. Idag har vi inte haft så mycket att göra, så det har blivit en hel del klättring, riktigt skönt och roligt! är man med jossan och malin kan livet aldrig bli tråkigt tror jag.
Något som är kul att se när m,an klättrar är hur man faktiskt utvecklas och blir bättre. När jag började klättre kunde jag tex inte klättra i tunneln som den kallas. Det går ut på att man klättrar i taket kan man säga. förut kunde jag knappt hänga upp och ner, medans jag nu kan klättra en riktigt bra bit upp och ner. Träning ger lite färdighet helt enkelt :)
Vi har även fått visa våra talanger inom bygge idag, när vi fått borrat och skruvat ner klättergräpp på högre höjd, alltid kul att testa något nytt faktiskt. Det var lite läskigt, men gick utmärkt!

några bilder från dagen :)



tråk

Godmorgon!, min buss går inte förens halv ett så tänkte faktiskt köra lite wii innan, bara lite mage, armar, och benövningar. Vi gjorde ju inte så mycket på träningen igår, så har lite ångest, eftersom allt bara växer hela tiden och det är inte muskler.. fy fan får ångest bara jag tänker på hur svag jag är, orkar ju inte ens volta längre. usch.. fatta att det nästan bara är fett på min kropp, vill verkligen komma igång ordentligt med träningen, längtar verkligen till i sommar! då ska jag ut och springa i massor!

träning

håller på att byta om och packa väskan för att snart åka mot träningen, har precis ätit också, lax blev det idag! är proppmätt och har värsta ångesten, jag hoppas att vi har styrka idag! skulle kännas skönt


9 crimes



Så fin låt, den berör verkligen..


Tankar som svävar

Dagen idag har vart lite halvt jobbig, har haft svårt att sitta still och bara kännt mig allmänt rastlös. Tankarna har vart på andra håll en vid skolbänken helt enkelt. Det känns verkligen som om allt går så snabbt nu, vikten bara rasar upp känns det som.. visst jag är glad att jag går upp i vikt på ett sätt, för då får jag göra mer grejer, men samtidigt klarar jag inte av att se hur allt blir så mycket större. Hur låren blir tjockare och ansiktet rundare. Jag vet att man ska försöka tränga bort alla dessa tankar, försöka se allt positivt istället och förtränga det jobbiga, men det är svårt... Jag tycker att jag ser normal ut nu, tycker att det ser ut som om det inte behövs fler kilon på kroppen, men samtidigt så vet jag att det är en bra bit kvar och det är det som skrämmer mig. För om jag tycker jag är normal nu, vad kommer jag tycka då när jag gått upp flera kilon till? ...


Ibland önskar man att det bara gick att gömma sig ifrån alla problem..


outfit idag

Dagen idag har varit riktigt seg! tror jag ska ta en powernap på soffan och förhoppningsvis vakna med lite bättre tankar i huvudet.. natti!

Jag idag



längtar!

tills h&m ny kollektion kommer ut, så snygga grejer! bland annat de här! fast det finns snyggare!


facelook


Så här ser jag ut just nu! ska snart äta lunch och sedan röra mig mot skolan! hörs när jag kommer hem! puss

Svar till dig

Anna om you are too close to me..:
Åhh vad fina!! Kan ni/ du inte lägga upp mer bilder från den dagen? :D
Svar: det är klart vi kan göra det, här får ni några bilder från den dagen (avslutningsmiddagen) :)




frågor och svar!

michelle om Avslutad kväll:

hur mycket väger ni båda och hur långa är ni just nu ?
en fråga till Angelica, Det värkar som att du gillar din kropp för att du visar så mycket outfits bider, det är jätte kul när du gör det men undrar om du trivs med din kropp ?
SNÄLLA SVARA!! KRAM

Svar: Vet inte riktigt vad vi väger just nu.. men sophie är 1,55 och angelica 1,58. Jag angelica lägger ut mycket outfitbilder för att läsarna bett om de och sophie har inte haft lika lätt att lägga upp eftersom hon vart på kliniken..plus att jag inte gillar att visa min kropp, jag är absolut inte nöjd med min kropp.. kram

 

michelle om Mot nästa deltagare:

Heej!
Vad väger ni båda och hur långa är ni just nu ?
kramkram!

Svar: Vet inte vad vi väger riktigt just nu.. men sophie är 1,55 och angelica 1,58 kram!

 

Sara om Bara timmar kvar:

Följer er blogg och kamp är själv precis utskriven från slutenvård och vet och förstår helvettet kring sjukdomen men ni klarar det fortsätt kämpa så kommer det gå!!!
En fråga kring mandometern
anser ni att det är ett bra verktyg hjälper det?

Svar: Ja det är väl bra, och det har hjälpt oss, däremot tycker vi att det är dåligt när dom gör för stora höjningar och inte tar lite i taget, eftersom det kan bli för mycket när man inte är van.

 

Josephine om so down:

Innan ni blev sjuka visste ni säkert hur anorektier och vissa bukimiker såg ut och hur smala de är, så jag undrar bara om ni vet att ni är smala fast ni ser på er själv som tjocka, fast ni är smala? kämpa på ni är skit duktiga :D puss

Svar: vi såg oss inte som smala, asså man vänjer sig med att gå ner i vikt så man blir liksom blind och ser inte hur smal man egentligen är. Men desto mindre vågen visade desto stoltare och gladare blev man. verken Jag(sophie) eller angelica anser att vi är smala längre, tack tack puss!

 

Anonym om Frågor och svar:

hur mycket har ni vägt som minst?

Svar: sophie har vägt ca 29 och angelica ca 30

 

Anonym om sommarjobbsmässa:

Hur gick det till på mässan? :)

Svar: man gick runt och lämnade cv vid lite olika bord där dom presenterade lite olika företag, lite olika ställen man kunde få sommarjobb på. Med vissa fick man sitta en stund och prata, som en liten interljuv. Dom kommer sedan höra av sig om dom tycker att man passade för jobbet. :)

 

Anonym om Frågor och svar:

Hej vad ska sophie bli när hon blir stor, eller vad vill hon bli? lägg gärna frågan i ett inlägg :P
PS eran blogg är as bra <3

Svar: hm jag vet faktiskt inte riktigt, men framgångsrik i alla fall! Kanske en arkitekt eller civilingenjör, eller så vill jag jobba med människor:)

 

L om Nödvändigheter till åreresan:

vart är hörlurarna köpta och vad kostade dom ? :)

Svar: dom är från clas olsson, och kostar 69 kronor!:)

 

 

elvira om onödig dag!:

Jag måste bara fråga en sak.
När ni ser er på kort med vänner, alltså helkropps bilder, ser ni inte då att ni verkligen är smalare än dom? Eller tycker ni att ni är feta på kort oxå?
lycka till :)

Svar: Vi kan tycka att vi ser tjocka ut på kort, men vi gämför inte oss på det viset med kompisar, vi kollar bara på oss själva, och är helt enkelt inte nöjda med hu vi ser ut. Man jämför sig hela tiden med när man var som smalast och på så sätt ser man sig själv som stor och så är det för oss båda.
Nu tycker jag(sophie) att jag ser ut som värsta fettot på varje bild, för att jag gått upp så mycket i vikt. Tack:)

 

Anonym om kul vi har!:

är ni aldrig hungriga?

Svar: När kroppen varit utan mat länge så försvinner hungern kan man säga, så man är aldrig hungrig.. Nu när man äter via matschema så börjar kroppen vänja sig med mat.. dock känner jag (sophie) nästan aldrig hunger.. kanske beror på att jag måste äta så ofta.

 

Anonym om vårt internet ligger nere..:

Jag har bara en fråga, inte för att vara taskig elr nånting, absolut inte! Du till och med är lite cool i det, men har du nåt problem med ditt öga? Har sett på nåra bilder att ditt högra öga är lite snett..? Bara en fråga, kraaam!!<33 :)

Svar: haha nej jag har inget fel på mina ögon/ öga antar att dom ser ut så bara hehe kram :)

 

Josefin om kul vi har!:

I början när ni ville gå ner i vikt, var det inte svårt att hålla sig i från mat och godis? Vad gjorde ni när ni blev hungriga eller godissugna?

Svar: Vi satte upp mål, Angelica hade att hon absolut inte fick äta något onyttigt, vilket snabbt lädde till att hon inte kunde äta någonting alls, Sophie hade också att hon inte fick äta onyttigt och om jag var sugen på något skulle jag dricka vatten eller äta frukt. Och om man verkligen bästemmer sig så går det.. men det rekommenderas verkligen inte!

 

Gabriella om Grattis till Romina:

Röker ni fortfarande?

Svar: ja, tyvärr…

 

sara om Grattis till Romina:

skulle inte ni åka till rhodos i sommar?
när isf? jag och mina kompisar ska åka dit den 10nde til 17nde kanske vi ses där isf :)

Svar: Vi tänkte åka runt den 9nde juli och var borta åtta dagar, så ja det kanske vi gör!:)

 

 

lllll om mando:

Hur går det för er båda? Går det framåt med vikten? Vad väger ni?

Svar: Det går frammåt med vikten hela tiden.. men psykiskt mår vi väl inge vidare.. vad vi väger kommer inte ut i bloggen just nu..




kvällens planer

Hej på er! snacka om att jag är helt död! och då menar jag det verkligen. Kvällen var rolig tills jag inte alls mådde bra och ja.. toan fick vara min vän tills jag somnade, usch mår fortfarande illa.. aja nu ska jag i alla fall hoppa in och ta en skön dusch, sedan ska jag städa, vilket verkligen är ett måste! sedan ska jag nog försöka plugga lite matte. puss så länge!



Trött


Är helt slut idag, eller död är nog de rätta orden.. gårkvällen vart trevlig, vi var ett gäng hemma hos Timmy som umgicks och hade det trevligt. vid slutet av kvällen var alla rejält dragna och vi kände att det var dags att bege sig hemmåt. Dock fick vi för oss att det inte gick några fler bussar så sent på kvällen, så vi började gå hem!? "skitdumma". Jag tror vi gick i över en timme innana vi kom på att vi faktiskt kunde ta bussen.. så då vart det buss hem för mig och sophie. Vi landade innanför dörren runt halv 6 på morgonen, så det är inte så konstigt att man är trött idag..
Nu tror jag att det bli att vila ett tag på soffan, en tupplur skulle sitta fint. puss så länge!


Jag och Sophie igår.



några bilder från igår

lånade från carros blogg!


dålig bild!


Jätte dålig bild men nu drar vi på fest! party all night long!!! hörs imorgon puss


Några bilder från Edsåsdalen




ur min dagbok

2008-30/11
Vilken dag! har aldrig varit så rädd förut.
skolan var väl som vanligt, jag sjönk undan i mina egna tankar som såklart gick till allt som hände hemma. När jag kom hem var allt som vanligt, mamma och angelica var hemma, eftersom mamma slutat jobba för att vara hemma med henne. Angelica låg och sov under en filt på soffan eftersom hon inte hade någon energi alls. och mamma låg inne på sitt rum, Klumpen i magen släppte lite, än var det ingen bråk. till middagen kom pappa hem. alla sätte sig för att äta och då bröt helvetet ut igen. Pappa satt och skrek, Angelica satt och grät, mamma sköt undan sin tallrik och gick där ifrån, själv satt jag tyst och pillrade i mig maten, sedan gick jag upp och la mig på soffan.  Hör allt oljud från undervåningen, håller inne mina tårar. Angelica rusar upp för trappan och smäller igen sin dörr, Hon sitter och hyperväntlierar, gråter och skriker, vill inte höra, vill inte se, men vet inte vart jag ska ta vägen, plötsligt öppnar hon dörren springer ner och hämtar något som jag inte hinner uppfatta vad det är innan hon låst in sig på ditt rum. Både mamma och pappa springer efter upp för trappan, mamma skriker till pappa att han måste slå in dörren, inte förens då förstår jag att hon hämtat alla möjliga medisiner för att ta sitt liv, ser hur pappa sparkar in dörren till hennes rum. Jag brister ut i gråt, sprang ner till mamma, var så rädd för att det skulle vara försent, att hon redan skulle vara död. Mamma kramar om mig, säger att jag inte behövde gå till skolan imorgon om jag inte orkar. Men jag ville gå dit, allt för att slippa vara kvar i helvetet, även om jag var väldigt deprimead.
tur nog så kom han i tid. Det här är nog det värsta jag varit med om, förstår inte vad som händer, vet inte vad jag ska göra, förutom att fälla tårar.




Hemma från skidbackarna

Ja då var man hemma igen, eller kom hem sent igår kväll efter en 10 timmar lång bussresa. Veckan har vart helt otrolig! det var länge sen jag hade så kul som nu. vi har åkt både slalom, långfärdsskidor och tolkat bakom skoter. Nu har man träningsvärk lite överallt, men det känns skönt. Vi har åkt från åtta på morgonen tills fyra på eftermidagen i stort sätt varje dag, så slut har man varit på kvällarna men det har vart allt för roligt. Mycket nya ansikten och roliga minnen, jag hade gärna stannat en vecka till. Tur med vädret har vi haft och något finare en att stå högst upp i på fjället med solsken i ansiktet kan man nog inte uppleva. Resan har vart helt fantastisk helt enkelt! Jag hade tur som fick vara med att åka, för tänk om jag hade missat allt det här, det hade ju varit hemskt!
Det kommer att komma upp bilder lite senare, men just nu får det duga med dessa två härliga bilder från gruppen jag var i när vi åkte.






träning = snyggt

Har ångest som fan! ska åka och träna men börjar tveka på om jag ens vill åka dit, fattar inte att det ska vara så jävla svårt. När vänjer man sig med att man liksom är normal? vill inte åka dit och visa hur min kropp bara blir större och större, men jag måste! jag menar den blir ju inte snyggare av att låta bli.. aja när jag väl är där så brukar det ju ändå gå bra, och jag blir på bra humör, hoppas att det blir så idag också. puss!



ur min dagbok

observera att det här är innan jag blev sjuk, då Angelica var sjuk.

2008-26/11
Jag förstår inte, Hur kan hon göra så här mot sig själv?
Jag bara ser på, på hur du blir svagar och svagare.
Gråter varje kväll, ända tills jag somnar, i skolan låtsas jag som ingenting, är bara tyst och instängd i min egna bubbla.
Kommer hem, väntar 5 minuter innan jag öppnar dörren, för egentligen vill jag inte gå in, Klumpen i magen om att komma in i helvetet. Möttes av mamma, sa hej men fick inget svar, hon gick in på sitt rum där hon redan tillbringat en vecka, apatisk och pratade inte med någon. Gick upp på övervångingen där Angelica satt och grät och skrek på sitt rum.
Min lillasyster kom fram till mig, hennes ord fick mig att brist ut i gråt då hon sa: Nu vet jag varför alla är så ledsna, Angelica ska dö, jag vet det nu. och det kom från en tjej på sex år..
Middagen på kvällen slutade så klart med skrik och tårar, Angelica sprang från bordet, låste in sig på sitt rum, mamma hade inte ens kommit ut för att äta, pappa berättade att Angelica skulle dö, han sa det rakt upp i mitt anskikte. Svarade inte.. visste redan att de kanske skulle sluta så, att jag skulle mista min bästa vän, som jag haft vid min sida hela livet.
Jag är så rädd, är nästan säker på att det här kommer sluta med att Angelica eller mamma tar sina liv, Och jag vet att då följer jag efter, Det lovar jag dig älskade syster, Dör du, dör jag också!


Gästblogg

Tjenis penis, nu är jag och sophie hyffsat klara för att tagga ner till bussen. fast jag har varit klar i typ 40 min nu så hade kunat sovit lite extra menmen. igår satt vi och kollade på massa gamla bilder från sommar 09. FYFAn vad jag saknar det !!. aa har inte så mycket mer att säga. Men ni får ha en toppen dag allesammans ! :)


Jag och soffan nyss, haha ser typ feett sur ut :O :)

jullepulle kommer hit!

Nya planer! fortsätter med städningen imorgon! är i alla fall klar med övervåningen nu, dom nya planerna är att Julia kommer hit, så sover hon här och så åker vi till skolan tillsammans imorgon, nice va? så nu vet jag att jag i alla fall kommer upp och pallrar mig dit. Aja nu knackar hon på dörren! det blir nog ingen mer uppdatering idag så att ni vet.. så ni får utkast som jag skrev när jag mådde som sämst imorgon, Puss och godnatt!


Jag och julia för lite mer än ett år sedan, love u!

städar!

Uppdaterar när jag är klar! då tror jag ni ska få ett utkast ur min dagbok.. eller inte dagbok men som jag skrivit när jag var sjuk..


tierd

hej kära läsare! vaknade just.. kom hem från skolan och frös som en gris, så la mig i bastun och såklart somnade jag, vet inte varflr jag är så jävla trött hela tiden, kan inte sova på kvällarna och är helt död på dagarna, jättirriterande.. Skolan gick i alla fall bra! eller kanske inte min redovisning i svenskan.. haha fatatr inte varför men jag ställer mig framför hela klassen blir allt liksom svart, känns som om man liksom ska ramla ihop eller något. aja Väntar på att mickis ska ringa mig, så ska vi ut och gå en sväng, kvällen kommer sedan gå till att städa! och om jag hinner/ orkar ska jag försöka plugga lite matte. Aja slänga på mig mjukiskläderna nu, mickis borde ju komma hem snart. Puss!



mot skolan

Godmorgon! ska snart börja vandra ner till bussen, för att åka till skolan! först har jag svenska, sen lunch och sedan engelska! kul va? nja inte direkt men det är i alla fall skönt att göra något och inte bar sitta hemma. Föresten fick lite komentarer om min målvikt såg jag och att folk tycker den är för lite. Men ni får tänka på att jag inte är så lång. Har några kilon kvar tills jag väger 43, och då ska ni nog se att ni inte kommer tycka jag ska väga mer, kommer då ha ett bmi på 17,9 tror jag det var, aja hinner inte prata mer om det nu måste gå, puss!!


you are too close to me..

Så skönt att vi är från varandra ett tag! tror verkligen att vi båda behöver en paus från varandra, hoppas att allt blir bättre när du kommer hem nu. vi kanske inte behöver bråka 24/7, och jag överdriver inte vi har inte varit sams mer än två minuter per dag den senaste månaden.. Vi behövde komma ifrån varandra tror jag! kanske står vi varandra för nära så att vi stöter bort varandra istället.

 


se aldrig svart och vitt

Jag känner mig helt död, jätte deppig och nere, men vet inte riktigt varför, Tänkte åka och träna idag men tar det i helgen istället, vill bara krypa ner och sova just nu, har ingn ork idag. På kliniken hade jag ju i alla fall haft möte med min behandlare, Det hade väl gått bra tror jag, övertalade henne om att få vara med och träna en dag i veckan också och hon gick med på det om jag äter ett extra mellanmål, haha kan hon ju i alla fall glömma, tränar ju redan två dagar i veckan som inte hon vet om, och jag behöver inget extra mellanmål.. så det tänker jag inte ta i alla fall! men nu när hon gått tillåtelse till en dag i veckan kanske mamma kan gå med på 3?:) aja sedan snackade vi om min målvikt.. Och jag blir så jävla irriterad, Nu kanske jag inte får väga 43 längre utan måste väga mer. Säger bara, aldrig i mitt liv att jag väger mer än det! när jag kommit upp till 43 tänker jag inte gå upp ett hekto till, och om dom vill de så skriver jag ut mig själv.. punkt slut!


dont look at everything in black and white, see everything in shades of gray!

like it


mot kliniken!

Godmorgon! vaknade just och har slängt på mig lite kläder för att röra mig mot kliniken. Sminket sket jag i eftersom jag inte hade tid när klockan ringde. men så här ser jag i alla fall ut!


filmdags!

Nu ska jag kolla på the note book, någon som sätt den? ska i alla fall sätta på den och försöka sova, somna ifrån ångesten och klumpen i magen, imorgon går jag upp tidigt för att åka till kliniken, usch, fy, blä, vill inte!



Föresten.. jag hitttar ingen kameraladdare..:(

Frågor och svar

mops om Bara timmar kvar:

var sophie (tror jag?) i t centralen idag med en kompis? tror att jag såg dig:)

Svar: Nej tyvärr jag var inte i t centralen den dagen.. och inte angelica heller.. :)

 

ella om Frågor och svar:

vilka är det ni ska boka med?

Svar: Det är Sophie, mickis, angelica, julia som skulle åka från början, nu ska även romina med, kanske åker vi dit grabbarna bokat men vet inte än..

 

Anonym om Frågor och svar:

Borde inte ni kämpa mer för att bli friska och fokusera framåt? Blicka framåt och tänka på ett liv när ni är friska? Varför är ni så negativa till mat? Borde inte det kännas bra om ni var friska och kan äta vad ni vill? Tror ni inte att det blir lättare att bli friska om ni äter det ni gillar och tycker om? Ofta era föräldrar vågar släppa iväg er !!! Ni är BARN och jag tror inte alls att ni skulle klara av att resa på egen hand !

Svar: Om du bara visste hur mycket vi önskar att vi var friska och att vi aldrig ens hamnat i sjukdomen.. Vi kämpar på så gott vi kan och det går ju hela tiden framåt! Men om du aldrig haft sjukdomen själv kan du inte förstå hur man ser på mat, man vill kunna äta det man tycker om, men man är fruktansvärt rädd för att gå upp i vikt..  svårt att förklara.. antingen äter man det inte eller så spyr man upp det.. allt för att man är rädd att vikten ska påvärkas.. nu har vi ju båda gått upp massa i vikt och är inte på samma nivå som förut, vi har båda lärt oss handskas med det vi var väldigt rädda för att äta, fortfarande tänker vi ju alltid på vad vi stoppar i oss,  och när vi äter något onyttigt kanske vi hoppar något annat mål.

Ja vi är barn.. men vi fyller faktiskt 17 det här året! Och vi är så pass vuxna att vi kan ta ansvar och klara oss själva.. vad skulle vi inte kunna, jag menar att åka utomlands med några vänner är ju inte så farligt, sola, bada och festa fast i ett annat land bara..

Anonym om outfit idag:

vart har du köpt tightsen? :)

Svar: Dom är ifrån ginatricot!

 

R om so down:

Sophie känner du Emma Luttu och isåfall hur? :)

Svar: Ja det gör jag, vi tränade i samma lag förut!:)


alice om måste ha den här!:

vart är den ifrån!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar: Den är ifrån asos.com :)


Anonym om Livet är verkligheten:

Vad menar du med ekonomiska problem? Kram o kämpa på!

Svar: När jag (Angelica) var sjuk kunde min mamma inte jobba vilket ledde till ekonomiska problem..


Anonym om plugg! och jag har inget emot det faktiskt:

hur lång tid tar det att gå till bussen?

Svar: ca 20 minuter


kattie om så sant..:

är ni 94or eller 93or?

Svar: vi är 94or:)

 

Malin om too cool for school:

Kan ni lägga ut bilder på era navelpiercingar, vill se vilka ni har ? :) Vem av er är det som går på cheerleading, Sophie eller Angelica. För när ni svarar på några frågor så har någon skrivit att det var Sophie som var med på en header på sm hemsidan, men är det inte du, Angelica som går på cheerleading? :p ♥

Svar: Jo vi ska göra det någon dag!  Det är sophie som går på cheerleading, Angelica har aldrig gjort det:P

 

Anonym om too cool for school:

Hej! hur många syskon har du? :)

Svar: Om du kanske missat de så är vi två som driver bloggen, Sophie och Angelica, vi är tvillingar och sedan har vi en lillasyster också:)

 

Amanda om då sätter jag igång med plugget då!:

är julia inte inne på HDV längre? <3

Svar: Jo det gör hon, men hon har börjat fått lite längre permissioner och så!<3

 


Anonym om Halv åtta hos Carro:

Vart har du köpt din topp, Sofie? :)

Svar: Den är egentligen en klänning som jag vikt in.. den är från asos.com:)

 

Cornelia om Just nu:

hur många tjejer är ni som har halv 8 hos mig ? :)

Svar: Vi är åtta brudar!:)

 

Anonym om kul vi har!:

är ni aldrig hungriga?

Svar: När kroppen varit utan mat länge så försvinner hungern kan man säga, så man är aldrig hungrig.. Nu när man äter via matschema så börjar kroppen vänja sig med mat.. dock känner jag (sophie) nästan aldrig hunger.. kanske beror på att jag måste äta så ofta.

 



så sant..


too cool for school

Så då var jag hemma! sket i skolan, kände att min huvudvärk, trötthet och att inte kunna det jag skulle redovisa räckte för att inte orka åka dit.. Åkte istället till handen och solade!:D mötte sedan upp jonna och så gick vi runt i handen och kollade på kläder, och säger bara jag måste shoppa har hittat så mycket fina saker till sommaren! Var i alla fall trevligt att träffa min lilla tös, hehe. Aja idag ska jag städa här hemma, för att tjäna lite cash. Aja jag lever i alla fall så ni vet även om mitt huvud sprängs snart! puss

Gammal bild ca ett och ett halvt år tror jag.

dear john och tårar

Godmorgon solstrålar! börjar dagen med kopp kaffe till min tallrik gröt! mums.. solen skiner ute och det är klarblå himmel, synd bara att det är ganska kallt ute! Idag är det skola, har svenska men vet inte om jag ska komma, har redovisning muntligt för hela klassen och känner att det kommer gå pissdåligt, plus att jag inte sovit ett skit inatt. vet inte varför men alltid dom 3 sista dagarna innan jag ska till kliniken kan jag inte sova, antar att det är för att jag är nervös. Inatt har jag i alla fall kollat på film tils klockan fyra, Dear john och ps i love you. Aja måste i alla fall åka någon stans om jag inte åker till skolan eftersom att mamma är hemma. kram



PS. juste angelica tog med sig kameraladdaren till åre och minkamera har inget batteri, lyckat va? ska leta igenom hela huset idag eftersom det ska finnas två till!



Frågor och svar

Anna om superduper:

Grym blogg ni har! Och ni är sjuukt söta dessutom :)
Men jag har en liten fråga: Vilket gymnasium går ni på? Vilken linje och vilken årskurs? :) Puss!

Svar: Sophie går på nacka gymnasium, linen teknik design, första året! Fast hon ska ju tyvärr gå om eftersom hon missat så mycket då hon låg inlagd på kliniken.

Angelica går på Realgymnasiet, linjen äventyrsturism/ naturkunskap första året! puss

 

Ida om superduper:

Vad dricker ni när i är på café? :) äter ni något också, typ bulle eller nått? Kram

Svar: Vi brukar dricka chailatte! kram

 

Anoroxia om superduper:

Jag tycker om att läsa Er blogg, jag har ju oxå en ätstörning-anoroxia. Usch vad hemskt det e att ha. Er vän Julia e ju på HDV Mando, jag har oxå vart för ett litet tag sedan. Kan ni skriva hennes adress till hennes blogg så kan man läsa om henne oxå. Lycka till, till Er båda! Kram

Svar: ja det är hemskt.. Hon har tyvärr ingen blogg. Kram!

 

Anonym om superduper:

Vart är den vita jackan ifrån? :)

Svar: Den är från new yorker!:)

 

fanny om ta mig till sommaren!:

är det en googlebild? :)
svara väldigt gärna i ett inlägg eller så, kommer glömma bort att jag har frågat, och så får jag inte svar på det ändå... :)
så alltså, svara gärna i ett inlägg!
kram

Svar: Det är en google bild!:)

 

Anonym om menyn:

åt du upp allt? :)

Svar: Nej vi år inte upp allt men vi smakade av varje rätt!:)

 

sandra om fika i city:

hej, ni är sockersöta båda två! :)
men måste fråga en sak, på er header, vem är vem? kan verkligen inte se skillnad! haha :) tacksam för svar!

Svar: Angelica är den till vänster med den rödrosa klänningen och sophie är den till höger med den ljusrosa klänningen!;)

 

om fika i city:

Har julia slutat på helt tids vården?

Svar: Nej men hon har börjat fått ganska mycket permissioner!

 

Anonym om Tror jag är starkare nu en förut..:

Vilka är NI? är det dina föräldrar, kompisar? haha fattar inte :P <3

Svar: Föreldrar..

 

mickis bäst i världen! om start på dagen:

ÄR DET PIZZABRÖDET???? JAG KOMMER DIREKT :d

Svar: haha nej det är nte pizzabröd?:P

 

Anonym om Lite mer från igår.:

Vart har du köpt ditt korshalsband? :)

Svar: Har ärft det av min mormor när jag hade konfirmation!:)

 

linda om mot träningen:

är du och angelica alltid på samma fester ?

Svar: Ja oftast.

 

Anonym om Namnsdag idag:

Om man är 160cm lång och väger 47,2 är det för mycket då?

Svar: Nej det är värkligen inte för mycket!

 

Anonym om Lite mer från igår.:

vad dricker du när du "fikar"?

Svar: Oftast chailatte eller vanlig latte

 

Anonym om mot stockholm stad:

Hej kan du inte lägga upp lite fler bilder från när du körde cheerleading? :)

Svar: Det finns inga fler hehe..:P


Anonym om hmm.. taggad på sommar eller?:

Hej, jag är 13 år, 165 cm lång och väger ungefär 50 kilo.. är det för mycket? för jag trivs verkligen inte i min kropp och jag har vissa ”symptom” för en ätstörning. jag gick in på abkontakt och där finns det ju en grej som heter testa dig själv. dethär stämmer in på mig:

Du har höga prestationskrav
Du är rastlös
Du har täta humörsvängningar
Du är fixerad vid hur din kropp ser ut
Du tänker ofta på mat och ältar oftast samma tankar
Du svälter/hetsäter i perioder
Du tror smal är lika med lycklig
jag vet inte vad jag ska göra, men jag vill inte ha samma kropp som jag har nu, jag vill vara smal.

Svar: Du är verkligen inte tjock! Inte någon stans.. om du svälter/hetsäter bör du söka hjälp, för desto längre man håller på desto svårare är det att komma ur det sen, och efter ett tag är du inne i en sjukdom, som består av ett rent helvete! Gör inte samma misstag som oss! Du slösar bort ditt liv på något som man mår piss av, Du är bara 13 år och har hela livet framför dig. Tänk på det! Ett råd är att kanske till en början söka upp en mentor på abkontakt, du behöver inte träffa denna mentor men du kan mejla och få tipps och råd för hur du ska klara av jobbiga tankar osv, mentorerna har själva haft ätstörningar men varit friska sen en lång tid tillbaka.. lycka till! Och sätt dig för guds skull inte i samma sits som vi gjorde! kram



då sätter jag igång med plugget då!

Så nu är jag äntligen hemma! gud vilken lång dag! har varit i full fart nästa hela dagen. Först skola, sen stannade jag och julia kvar i nacka forum ett tag, Kom hem och han inte mer än att byta om innan det bar iväg till sommarjobbsmässan, det gick väl helt okej där. Så nu är det bara vänta och se om det är någon som hör av sig.. Måste ju hitta ett sommarjobb! helst skulle jag vilja ha helg jobb också Någon som kanske har någon ide om vart? eller om ni vet några som behöver helgjobbare? skriv gärna en komentar i så fall!:) aja nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga. puss!



sommarjobbsmässa

Hej på er! tänkte bara uppdatera lite snabbt så ni vet vad som händer. Angelica åkte ju till åre i morse som ni kanske vet och kommer därför inte blogga förens hon kommer hem, vilket är på fredag kväll, jag ska försöka uppdater så mycket jag hinner! men ni får räkna med att det kanske blir lite mindre en vanligt, Har i alla fall just nu skrivit ett CV, ska möta upp julia och åka på någon mässa för sommarjobb. så vi hörs när jag kommer hem för nu har jag lite brottom puss!!



morgonmys

Så här ser jag ut i min mysiga morgonrock just nu, Idag är det skola, matte är det som står på schemat. ska bli kul faktiskt! Julia kommer ju till skolan idag. Runt 11 vandrar jag ner till bussen, så har gått om tid till att slappa framför tven en stund, puss!



coffie

sitter och dricker kaffe! så gott. Kommer ihåg förut hur jag knappt kunde smaka på det och verkligen inte förstod hur man kunde ricka det, det började med vaniljlatte men när jag låg inne på HDV( heldygnsvården) på mando så började jag blanda i kaffepulver i min mjölk, sendan blev det mer och mer kaffepulver och nu kan jag dricka kaffe med lite mjölk i bara! så gott, hiss till det måste jag ju säga!



pictures

hm.. får inte in bilderna från igår på datorn! men här har ni 3 bilder som togs med carros kamera!







reklam då!

Romina gör reklam för den nya designen på marabochoklad!



Frågor och svar

Maanres om sov sött!:

Hej det finns en tjej som heter johanna där va? vad tycker du om henne? //kram Svara snälla<3

Svar: Oj jo det tror jag, har inte riktigt kol på vem som heter vem, men känner ju inte direkt någon.. men hon verkar väl vara trevlig kram!

 

Matilda om sov sött!:

Hej hur lång är du sophie? jätte fin kropp du har :P <3

Svar: Jag är väldigt kort bara 1,55 cm haha.

 

josefina om sov sött!:

Sophie följer du matschemat till 100% hemma som du borde göra? du är alldeles för smal gumman//kram

Svar: Nej det gör jag inte, ibland hoppar jag något mål, och äter inte alltid på mandometer osv, men än så länge går det ju bra ändå. kram

 

Emma om sov sött!:

Hur gick det idag på mando hade du gått upp?

Svar: Det hade gått bra! Fast allt går lite segt fram nu på slutet, emn det tycker jag är skönt.

 

anonym om sov sött!:

hur mycket tror du att du väger nu? spelar egentligen ingen roll men du ser alldeles för smal ut.//kram

Svar: hm.. vet faktiskt inte, men har nog inte långt kvar till min målvikt!

 

Madeleina om sov sött!:

Hej kan ni ge tips på bra ungdoms filmer? //kram

Svar: Oj har sätt många bra, men är dålig på att komma ihåg namnen på dom! Men the last song, dear john, ps i love you är riktigt bra!

 

Janna om sov sött!:

Hej sophie känner du mikaela D?<3

Svar: Om du menar Mikaela Daun så ja, det gör jag!<3

 

Amanda om sov sött!:

Hej ni kämpar skit bra! kan du sophie inte berätta lite om dem andra på mando? Snälla svara på detta!
Ni är så bäst!

Svar: Asså jag känner typ inga andra som ligger där mer en julia, brukar inte prata så mycket med de andra pasienterna, men alla verkar trevliga och dom har ju liksom samma problem som en själv så man vet att de förstår hur grymt jobbigt det är att gå igenom det här.

 

trött på livet om thoughts inside:

Hej.
Idag kastades orden rakt upp i huvudet på mig om att jag har en ätstörning, dock inte samma som ni utan ospecifik. Jag är normalviktig och har mensen kvar men jag äter minimalt och kan gå och spy efter en måltid för att jag får jätte ångest.
Vill jag så blir jag erbjuden hjälp men jag vill testa själv först. Nu till min fråga, har ni några tips på hur man börjar vänja kroppen vid mat igen? Och hur man får slut på kräkningarna, fixar jag inte detta så blir jag tvingad att ta emot hjälp. Och det värsta av allt, mina föräldrar blir indragna i allt. Jag mår väldigt dåligt psykiskt, därav ätstörningen, men har börjat gå till kurator.

Svar: Vi förstår hur du känner men det är väldigt svårt att bryta mönstret, och vi skulle nog säga att det är nästan är omöjligt utan hjälp, men det beror ju också på hur långt gången man är i sjukdomn, båda vi gick ju ner ungefär15 kilo var. Men om du vill försöka så ska du försöka äta flera gånger om dan och kanske inte lika stora portioner osv så att du vill spy upp det, så börja med inte allt för mycket mat på varje portion, och ät ca 6 gånger om dagen, sen kan du börja öka måltiderna sakta men säkert. Därimot rekommenderar vi att du tar hjälp då vi båda vet att det inte funkar att ta sig igenom de själva. Kram och lycka till!

Anonym om dagen då!:

kan inte ni lägga ut bilder på era navelpiercingar ni behöver inte ha på er dom bara se vilka olika ni har ? :) super bra blogg fortsätt kämpa ni båda blir bara vackrare och vackrare för varje dag som går kram.

Svar: Jo det skulle vi kunna göra någon dag då vi har tid!:) tack tack!

 

 

Cassandra om dagen då!:

Är nacka forum bra? :)

Svar: Ja det är bra, dom har många bra affärer!

 

SOPHIE KOLLA! om just wont to say..:

Det har kommit ut en hemsida om cheerleadig och sm 2011, och bara dom ''bästa'' är med på headern och DU ÄR MED!!!! DU MÅSTE KOLLA :D http://www.cheersm.se/
tyckte bara du skulle få veta , hehe(A)

Svar: haha jag såg det, men det är nog inte de bästa som är med, dom har nog bara tagigt bilder dom tyckte passade! Kram!

 

Anonym om menyn:

hos vem va det?

Svar: Det var hos linn!

 

Anonym om så trött!:

Är det "normailt" att väga 43 kilo och vara 160 lång??

Svar: beror ju på hur gammal man är , men om du är i vår ålder så borde du väga mer!

 

Anonym om superduper:

Vart är din jacka ifrån, Sophie?:) Ursnygg!

Svar: Det är julias jacka som jag lånat typ hela hösten och vintern, eftersom hon typ inte använde den, den är ifrån h&m  fast köpt förra vintern!



Kvällens meny

Här har vi då kvällens meny, som Carro tävlar med i halv åtta hos mig.



Just nu

just nu sitter alla vi tjejer hemma hos Carro och har precis käkat klart middagen. Riktigt mysigt! jag och sophie ska nog snart börja röra oss hemmot för att ta en filmkväll framför tven. ska inte dra ut ikväll eftersom imorgon gäller det att packa och fixa allt tills på måndag. Det blir bilder och meny för kvällen senare ikväll och så läng får ni ha det så bra! puss.

Jag och älskade Isabell just nu.

Halv åtta hos Carro

Nu är det snart dags att bege sig till Carro för en fjärde kväll med halv åtta hos mig. Har ingen aning om vad det bjuds på, så det blir en suprise! Kanske är det en vinnare vi är hos ikväll? :) vi får helt enkelt se hur allt blir, men jag tror att det blir toppen! Efter ikväll har vi iallafall kommit halvvägs i tävlingen. mer uppdatering kommer nog mot kvällen, för jag tror inte att det kommer bli utgång för min del iallafall, orkar inte vara bakis om jag ska packa och dona imorgon. Så lite om vad vi har för oss ikväll, vad ska ni göra denna mysiga lördag? Pussar!

Min och Sophies outfits för kvällen.


Tänker tillbaka

Den här låter berör verkligen, den är så sann, som tagen från verkligheten. Tänker på när allt gick åt helvete för snart tre år sedan. Tiden går så snabbt, alldeles för snabbt..





Nödvändigheter till åreresan

Kom just hem från haninge centrum, där jag gått med mamma för att leta allt nödvändigt som jag behöver ha med mig när jag åker till Åre på måndag. Det blev en hel del saker, mamma stod för prylarna, men alla kläder betalade jag själv. köpte ett underställ som sitter jävligt fult, men skitsamma den ska ändå bara vara under kläderna. sen vart det alla andra grejer som ni kan se nedanför, sånt som behövdes helt enkelt.
Jag vart även tvingad till lunch i centrum, ville först inte äta ute eftersom då finns det ju ingen utväg när man väl sitter där. Men som sagt blev tvingad iallafall och det är väl bra på sina sätt.

Lite nödvändigheter till resan



just wish i look this way


insperation! tycker den är sjuk gullig!

gårkvällen

God morgon! eller god eftermiddag ska man kanske säga.. gårdagen tillbringade jag med tjejerna + linus, alex och linus på någon asiatisk resturang i stan! det var jättemysigt och de hade god mat, jag åt shushi! min favoritmat! efter det så drog jag mickis, felicia och isabell hem till sebbe och chillade där med boysen, kom hem runt två någon gång och somnade direkt på soffan! aja puss på er!



Jag blickar tillbaka

Den här veckan har bestått av en del samtal med skolsyster.. Vikt har tagits, den visade tydligen inte något bra, fasten jag vet att jag har gått upp i vikt, det måste ha vart något fel på vågen.. Hon var tydlig med att hon och skolläkaren inte ville att jag skulle åka med till åre, jag blev så klart arg. Tycker att jag förtjänar att få åka iväg, få åka iväg på en ny start, åka bort från allt här hemma ett tag. Bara slippa allt det jobbiga för ett tag, bara komma iväg och försöka bryta de dåliga mönstren som hela tiden spelas om och om igen. Det har ju liksom gått bra för mig, har lyckats gått upp en hel del i vikt. Jag vet att det är nu det börjar bli jobbigt igen, att det är nu jag helst inte vill fortsätta längre, att det är nu ångesten börjar gnaga i kroppen. Men vad spelar det för roll, det har liksom gått bra endå..
Mina föräldrar har iallafall gokänt att jag följer med till åre, men då ska såklart skolsyster sätta massa krav på vad jag ska äta om jag följer med. Sex mål per dag, pluss näringsdryck och så ska någon ha koll på mig. Ett litet roligt skämmt, jag kommer få panik om jag trycker i mig så mycket.. Om jag ska börja en ny start och ha kvar maten, så kommer det såklart inte funka.. Jag fick panik redan i samtalsrummet, ville bara därifrån, så långt bort från allt som möjligt. Det var länge sen jag fick sån ångest, men det beror väl på att det var länge sen någon sa till mig vad som måste göras och vilka krav som måste uppnås. Usch kan knappt skriva, utan att klumpen i magen växer.. Tänk om den här resan inte alls blir rolig? Tänk om det blir en vecka fylld av massa ångest och jobbiga situationer? Jag kan iallafall hoppas att allt blir bra endå, åker ju trotts allt med underbara människor.




Från i onsdags

Nu funkar iallafall internet igen, super! kom för ett tag sen hem från skolan, där jag, Josse och Malin har spenderat hela eftermidagen. Vi var tvungna att stanna kvar i sex för att bli klara med några arbeten.
ikväll var det meningen att alla skulle gå ut och äta på restaurang för att fira att Romina fyllt år, men det hanns inte med för min del, så alla andra brudar och grabbar får ha det så trevligt ikväll. är faktiskt lite avundsjuk, för jag hade mer en gärna följt med om jag hade haft tid. istället får jag nog vara hemma och börja tvätta upp kläder tills jag åker till åre nästa vecka, gud som jag längtar!

Bilder från i onsdag då det vart att fira hos födelsebarnet Romina.



lite onformation

Just nu sitter jag i skolan med malin och försöker skriva klart sista delen i vårt projekt. Det har krånglat en hel del, då jag inte har kunnat skicka sista delen av arbetet från datorn där hemma och inte kunnat ladda ner det på usb för att kunna ta med det till skolan. Så nu hoppas jag på det bästa att inernet där hemma kommer igång snart så att mamma kan skicka arbetet till mig här i skolan. det är nämligen sista dagen det ska vara inne så känns som om vi skulle behöva bli klara..
nog om det. Idag kommer förhoppningsvis internet där hemma igång igen, så att det blir lite bättre uppdatering här på bloggen. om det inte kommer igång idag, kommr det förmodligen att dröja hela helgen.
lite kort information bara, puss så länge!


kul vi har!

Jag, snygga erik, philipa och danni


vårt internet ligger nere..

Hej alla bloggläsare! Ber verkligen om ursäkt för uppdateringen men vårat internet ligger nere! Det suger men jag hoppas att problemet löser sig snarast, mamma ska försöka fixa det under dagen! Nu sitter jag i alla fall i skolan så passar på att slänga in ett inlägg så ni vet vad som händer. Så fort vi får ordning på internet är vi tillbaka som vanligt! jag hoppas att internet är fixat när jag kommer hem så att det blir mer uppdatering! Så här ser i alla fall jag ut idag!





Grattis till Romina

Idag är jag hemma från skolan, har inte kunnat sova i natt för att jag haft så ont i munnen och huvudet, vaknade 4 i morde oxh trodde nästan att huvudet skulle sprängas till miljoner små bitar, eller det var iallafall så det känndes.. Var tvungen att gå upp och ta ett glad vatten och två alvedon för att sedan försöka somna om, nästan omöjligt, men tillslut lyckades jag som tur var. orkade dock inte gå till skolan idag med all smärta och trötthet, så det vart att stanna hemma idag. Det har inte vart lätt att äta någonting eftersom det har gjort så ont överallt i munnen, men yoghurt har jag lyckats fått i mig, för det behöver man inte tugga.
nog om allt det, idag fyller Romina 16 år, så ska hem till henne ikväll och fira lite med hennes familj och några vänner, tror jag att det var. Kommer bli mysigt! Så GRATTIS på 16års dagen sweetie! Hoppas du får en underbar födelsedag!


GRATTIS!




mando

Usch vilken jobbig natt! Vet inte varför men har inte sovit et skit! vaknat och vänt på mig hela natten, tillslut ville jag bara sitta och dunka huvudet i väggen, får sån panik eller vad man ska kalla det när nätterna går så sakta, vid 4.50 gav jag upp och satte mig och kollade på tv och sen började jag packa väskan för att åka mot kliniken, Det hade gått helt okej i alla fall, däremot fick jag lite kritik om tiden.. äter ju tydligen för sakta, så måste börja följa min kurva. Aja nu ska jag nog sätta på en rulle och vänta på att det blir lunch, efter det ska jag ju egentligen till skolan, men åker hem istället eftersom de andra i klassen bara ska redovisa. puss!

Som vanligt blir det csi ny!

sov sött!

Dålig uppdatering men det har varit så mycket de senaste veckorna.. skola, klinik, kompisar, träning och familj, men imorgon ska jag försöka svar på lite frågor, kommer förhoppningsvis att hinna det då jag sitter på kliniken! aja godnatt på er, imorgon är klockan ställd på 05.20, var ca ett halvår sen jag gick upp så tidigt.. önska mig lycka till!



-



Utmattad tjej

Har inte bloggat en idag, har vart upptagen och inte haft orken helt enkelt. idag har jag haft så jävla ont i munnen och huvudet, det har nästan känts som om hela skiten ska sprängas. Det är därför orken inte har funnits till. nu tänkte jag ta och lägga mig i sängen ett tag och bara sova bort allt det onda och hoppas att det är bättre imorgon. Så jag säger godnatt till alla er där ute!


Sophie och jag på Halloween


dagen då!

Hej hej! åkte ju tills kolan imorse, gick runt lite i nacka forum innan jag började, fönstershoppade ni vet? och det är sjuk hur mycket söta saker dom kommit in med, hade ju lust att köpa allt jag såg, hehe. Måste fan ta någon dag och shoppa asså, vill verkligen ha nya fina kläder! men måste ju tänka på att spara mina pengar också om jag vill komma någon stans i sommar. Aja efter skolan mötte jag i alla fall upp mickis och vi gick hem till henne, sen har jag bara varit hemma nu på kvällen ätit massa mat som vanligt.. suck, men får väl skylla mig själv eftersom jag gav mig in i sjukdomen från början. Ikväll ska jag och mickis i alla fall ta en promenad, blir väl den vanliga rundan på 3 kilometer antar jag, nice nice!


Bra affär! har grymt snygga kläder til mycket bra priser, rekomenderas stort!

mot skolan!

Godmorgon kära bloggläsare!:) Idag mår jag helt okej, det är ju bra väder ute! är väl lite nervös eftersom jag ska tillbaka till kliniken imorgon, men vem är inte det liksom? har ju inte varit där på lite över en vecka, så jag måst ju visat att det gått bra.. annars lär jag ju få vara där oftare. Aja ska snart til skolan i alla fall börjar 13.25, men tänkte åka lite tidigare så att jag kommer ca 40 minuter innan så ja kan kolla lite i nacka forum:) tyvärr kommer jag behöva släpa runt på data och massa tunga böcker i väskan.. usch hatar det när man ska gå i affärer, aja puss på er!


hörs efter skolan!

just wont to say..


Från i lördags

Nu kommer det en bildbomb från i lördags, då det var halv åtta hos mig, fast hos linn. Sen även senare från kvällen då vi drog hem till Alex.





tillbaka till det normala igen

Det har vart skolan idag som vanligt, känns hemskt att börja igen, bara massa tidiga dagar och uttråkade lektioner.. fast samtidigt var det väldigt kul att träffa alla igen, skolan skule suga totalt om min klass inte skulle vara så rolig som den är. imorgon har vi aiallafall lite sovmorgon, eftersom vi bara ska gå igenom nästa vecka då klassen ska till ett ställe nedanför åre för att åka skidor måndag till fredag. Det ska bli superkul! älskar att åka skidor, även om jag inte är så bra. Dock kommer det nog bli jobbigt, eftersom att vi inte kommer att få åka hur vi vill. Det är ju meningen att det ska vara mycket utbildning under tiden också, men det blir nog superskojj iallafall!



Bild från Stöten förra året.


thoughts inside

Jag vill lägga mig ner och gråta, jag vill krypa ner under täcket och inte gå upp. jag vill bara försvinna, ju mer jag kollar mig själv i spegeln ju fulare blir jag, och det stämmer, jag blir ju bara större för varje gång jag går dit. Jag hatar att gå ut, jag hatar att gå till skolan och mest hatar jag att gå till träningen. Vill inte att folk ska se hur jävla stor jag har blivit. Vad ska jag göra? jag menar det blir ju inte bättre om jag stannar hemma, skiter i skolan, skiter i träningen.. kanske ska man börja gymma istället, kanske får det mig att må bättre. åh just nu vill jag bara se ut som förut, när jag vägde så lite som 29 kilo! för just nu är min mage aldeles för stor. och mina lår och armar. På riktigt jag klarar inte att se hur jag bara blir fulare och fulare för varje dag som går. Jag vill bara vara lika snygg som alla andra.. men jag är kort, vilket gör att jag inte kan få en slät och fin kropp, mitt ansikte är runt, och min kropp är inte vältränad, fyfan önskar att jag inte hade några ögon så att jag inte kunde se. allt skulle vara så mycket enklare då. Hatar att jag mår så jävla dåligt på insidan, även om det inte syns på utsidan!



snygg!!


superduper

Idag har jag och sophie vart i stan och träffat Julia, som har haft permision över helgen. Vi gick till café 60 och tog en fika och satt och snackade i timmar, supermysigt eftersom det var länge sen jag träffat henne! Vi satt och pratade om vad som hänt när vi inte träffats och så, det vart även en hel del prat om hur allt går för alla och planer för sommaren osv. supertrevligt helt enkelt! Fikade gjorde vi också vilket är ett pluss i kanten. Det känns så konstigt på något sätt att göra det, man känner sig så normail och det känns så skönt.

Bilder från dagen.


menyn

Så här såg menyn ut som linn bjöd på igår kväll!


fika i city

Nu ska jag och angelica snart pallra oss ner till bussen för att åka in mot stan för en fika med julia, ska bli riktigt mysigt, och vädret är ju helt underbart måste jag ju säga! så här ser då jag ut, bakis, allergisk, svullen och ja.. man kan väl inte bli snyggare?



så trött!

Jag är vaken! sov hos romina men gick hem tidigt imorse efter som jag måste förlja det där jävla schemat.. suck! aja hade i alla fall en trevlig kväll igår, berättar dock mer om det senare och vad som händer under dagen, för nu ska jag hoppa ner och sova! ska bli underbart eftersom jag inte kom i säng förens runt klockan fem. puss och godnatt!


kG in daa maadddafaking hooouse gästbloggar

wzup mates?

sitter här och gästbl0ggar för twisen folkeryd! hoppas de nice asså, själv mår jak rätt bra. mitt tillstånd är dock oklart. Idag har jag typ slaggat än del sen ingenting alls, fick panik efterbolaget stängde kl 3 idag. men man fick göra  det bästa av situationen och avsluta den affären. FAN VA DETTA SUGER, VAFAN SKRIVER MAN NÄR MAN GÄSTBLOGGAR - SUG YARRE

så värdefull

Det finns en person i hela världen, bara en person som förstår precis allt. En person som siktar mot samma mål, en person som kämpar mot toppen av samma backe. Det kommer aldrig finnas en peson som någonsin kommer betyda mer, eller som någonsin kommer att kunna ersättas med någon annan. Det vi går igenom nu är inte lätt, det har nästan tagit livet av oss båda. vi måste måste ta oss igenom det här, vi kan inte ge upp våra liv pågrund av allt.. För jag vill avsluta mitt liv, precis som jag började det, "Tillsammans med dig".




Bilder från igår

Några bilder från början av kvällen igår. Min kamera kom aldrig fram igår, men mickis var duktig och fotade några bilder så jag passa då på att sno dem från mickis blogg.

Bilder tagna av michaela.



ta mig till sommaren!

Just nu vill jag bara ut i skärgården med några kompisar, sitta på ett berg med brasa vid solnedgången, ha en cider i handen och bara känna sommarvärmen! åhh kan det bli sommar snart?


Mys!

Bakis tjej, hej hej

Gud så trött jag är.. Gårdagen vart inte en av de bästa kan man väl påstå. Först var jag mickis och romina på fest i älvsjö, med rätt så trevligt folk. Det var mycket nya personer, vilket var lite kul. Vid tolv ungeför skulle vi på lokalfest i skogås, men när vi kom dit bästämde vi oss för att dra direkt, det var ingen fest i min smak.. Kous och bara fel sorts personer helt enkelt. Vi gick inte mer en in från dörren innan vi vände och gick tillbaka.. Efter det orkade vi inte dra vidare någonstans, utan beslöt oss för att åka hem. Vi fick stå ute och vänta i typ 40 min på att nattbussen skulle komma och sedan vandra hela vägen hem från bussen, så inte den roligaste kvällen direkt.

Outfit för igår.



helt lonely igår!

Godmorgon på er! somnade ganska tidigt igårkväll, var så sjukt trött så jag somnade till någon film som gick på tv. Kvällen var i alla fall väldigt tråkig, elin och pappa gick och la sig vid typ halv 11, och mamma var inte hemma så man kan säga att jag spenderade kvällen helt ensam! fast det kan ju faktiskt vara skönt ibland. Aja har nyss ätit mellis tror jag ska hoppa in i duschen och så snart så man är fresh till kvällen, för då är det halv åtta hos linn! hon firar ju också sin 16års dag! Grattis!


Grattis sötis!

ajj

Hallo! känner att det här inte riktigt är min dag! alla andra ska i alla fall ut snart! är taggad men ändå inte. Skulle vara kul att följa med men är grymt trött, plus att jag inte har någon dricka, fast är inte direkt sugen på det.. sen har jag ju onte i tummen också:( höll på att skära av en stor bit av tummen när jag skulle skära igenom en brödskiva, nu har jag ett djupt jack ner i tummen. Angelica var snäll och lekte docktor, så hon lindade min hand för att få det att sluta blöda. Själv vågade jag knappt titta om jag hade min tumme kvar.. aja jag stannar i alla fall hemma ikväll. kommer säkert ångra mig men men..


Vår påväg?

fan vilken vårkänsla det vart de senaste dagarna, Hiss till det säger ja bara! här har ni några bilder från vårvädret!



Inför kvällen..



































zzz zzzz

Är dödstrött! så ska ta en tupplur! godnatt

sliten tjej?

Hej på er! mår sådär efter gårdagen! lite illamående men annars är jag väl ok. Lite trött såklart också! aja hade i alla fall en trevlig kväll igår, med nytt folk och några jag inte umgåtts med på länge. Vi var i alla fall hos moa hela kvällen, sov även kvar där. kvällen slutade i alla fall med tårar, inte för mig men för alla andra, kärleksproblem ni vet? känslorna tar ju oftast över på fyllan! Glömde ju kameran hemma också, var nästan säker på att jag packade ner den men tydligen inte, så det blev inga bilder:( aja nu ska jag dricka massa vatten och äte min fruktsallad och sedan hoppa in i duschen, puss på er!



Verkligheten är svår att se

Sitter just nu och kollar på en dokumenter om barnpornografi i kambodja. Det är så hemskt att se hur vanligt utnyttjande av barn är där. Det är hur mycket turister/pedofiler som köper små flickor från familjer, för att få ha dem över natten.. Man blir bara så arg, hur kan människor köpa små små barn och utnyttja dem? tycker så synd om familjerna som tvingas sälja sina barn för att få råd med mat, för att ens få något att dricka.. Barnen är bara barn, många inte ens fyllda 7 år.
En journalist med en dold kamera var ute och åkte i kambodja, när en pojke på ca 10 år springer fram till hans bil och frågar om journalisten vill ha flickor. Han följer med för att kunna filma hur allt verkligen går till. pojken leder journalisten in till ett rum där det står 5 flickor mellan 4-7 år, han säger att flickorna i mellan 4-5 år suger och att flickorna mellan 6-7 fick han ha sex med.. Det var så hemskt att se, tänk att det faktiskt är så verkligheten ser ut idag i många av dessa länder, det är helt jävla sjukt!
Genom att se allt detta blir jag bara mer motiverad till att kämpa för att uppfylla min dröm med att kunna hjälpa utsatta barn, kunna få en bra läkarutbildning och resa till dessa länder för att hjälpa familjer och barn. Jag vill verkligen kunna hjälpa på något vis..



mot moa

Ikväll ska jag till min kära vän Moa, ska bli jätte kul eftersom det var länge sen jag umgicks med henne! så här ser jag ut idag!


Så hemskt..

Har precis tittat klart på opera, ä det var en dokumenter om  en familj som förlorade alla sina barn i en bilolycka.. och som tårarna rann när man såg på det, bara tanken om att förlora precis allt som betyder mäst för en är ju helt obeskrivlig. Jag kan aldrig fatta hur jobbigt det måste vart för föräldrarna att gå igenom det, ingen borde behöva gå igenom något sådant, behöva begrava alla sina barn samtidigt i små små kistor. så hemskt..

En video om händelsen, inte lika sorglig som dokumenteren, men det visar en bit om vd som hände.



vår feeling

Hej alla söta! är typ jättesugen på att gå ut och möta någon kompis här i gudö.. men vågar inte ringa och vecka folket! dom var ju och nattgibbade i natt och kom inte hem förens tio i morse så antar att dom ligger och sover.. aja har ju glömt att berätta om kliniken känner jag, jag var ju där i måndags för koll och skit och allt had gått bra, så hon tyckte att jag skulle få lov, så hon föreslog att jag skulle komma på fredag (alltså imorgon) men grym som man är lyckades jag övertala henne om att få komma på onsdag istället! nice nice, så nu får jag långledigt därifrån för första gången! en vecka plus några dagar! Nu gäller det att jag sköter mig bra så att dom får förtroende för mig! Aja på tal om annat så tror jag att våren är påväg! grymt mysigt väder ute. puss!

Mysigt snart är våren här kanske?

Sjukdom på sjukdom, dödsdömd vid 25 eller?

okej hemma från läkaren och har fått en diagnos. Det var ju inte vitaminbrist det berodde på, utan jag har tydligen soriasism (stavning?)  jag visste inte att det gjorde sig synligt på naglar, visste bara att man kan få stora exem av det. Inget jag har, men tydligen riskerar att få nu.. Läkaren sa att det inte är säkert att man får det, det är olika från person till person. Han sa också att det förmodligen inte finns något att göra åt naglarna, vilket menas med att de kommer se ut så här för alltid? usch jag hoppas verkligen det finns något att göra åt det, för det är verkligen pinsamt över hur de ser ut.. någon som kanske har liknande problem och vet något som kan hjälpa?
Det känns som om det bara kommer sjukdom på sjukdom just nu, ska jag dö vid 25 eller? :O först problem med pullsen och blodtrycket även hjärtat var i en utsatt risk. vitaminbrist, njurproblem, sen inflammation i de yttre blodkärlen som ledde till svarta fläckar på ben och svår smärta i fötterna, njurproblem igen och nu det här och bakom det även ätstörningen. Allt på bara något år, man börjar ju undra om det kommer sluta någon gång eller om det kommer fortsätta såhär, lär väl sluta som ett paket tillslut..




Mot läkaren

Är uppe tidigt idag, nio var klockan ställd på. Det var ju inte det lättaste att stiga upp ur sängen, när man bara vill sova vidare. Fick kämpa mig upp ur sängen för att inte somna om igen och upp kom jag iallafall tillslut.. anledningen till att jag är iuppe tidigt är för att jag har en tid hos läkaren klockan tio. ska nämlgen undersöka mina tummenaglar som inte mår så bra. sjuksköterskan trodde det kunde bero på vitaminbrist och att det var därför de nästan lossnar. Usch vad äckligt det låter, så jättefarligt är det inte, men vill gärna ha alla mina naglar kvar, så nu blir det läkaren som gäller. Pussar så länge!




just nu..

Diggar jag den här låten!


Tror jag är starkare nu en förut..

Jag tror faktiskt alla hämska ord jag hört, alla jävla ord som sårat djup inom mig, faktiskt har gjort mig starkare. Alla gånger ni skrikit, alla gånger ni slängt ur er att allt var mitt fel, att jag var ful, att allt skulle vara bättre utan mig, alla dessa ord som sänkte mig längre och längre ner tror jag efter många år gjort mig starkare. Visst det bränns fortfarande i bröstet så fort ni säger fel saker. Visst jag blir fortfarande ledsen, men jag har lärt mig att acceptera mina misstag. Det var inte någon annans fel någon stans, jag förtjänade att få höra saningen även om det sved längst in i redan ett brustet hjärta.
Jag tror jag är starkare idag, eller är jag det? Jag tror jag har insätt att livet aldrig kan bli sämre en vad det var förut, jag kan inte tryckas så långt ner igen och att det är tack vare det jag orkar fortsätta. Livet är inte ljust nu, men ljusare en förut..  Jag tänker förtsätta kämpa för att livet ska bli ljusare, kan inte fortsätta att behandla livet som en gammal värdelös leksak som ingen längre vill ha. Jag måste ta vara på tiden som faktiskt tickar, måste se till att leva innan klockan stannar och allt är förbi..


mot träningen!

Sorry för uppdateringen men blogg. se har varit nerlagd typ hela dagen så det har inte gått att komma in på bloggen! nu ska jag i alla fall åka och träna, bella hoppar på samma buss som mig, så åker vi dit tillsammans. Alla andra var ju så tråkiga! eftersom att det är frivillig träning vare många som inte ville komma. Ursäkten var att de är lilllördag idag -.- suck aja jag ska i alla fall dit och efter möter jag upp mickis för att fixa en sak, hörs när jag kommer hem! puss


ucsh, fy, blä. Men jag börjar bli van! och det är ju bra


dont look down

I just wonder
I just dont understand
I hate to see myself
i hate to see what i do
Sometimes I wish I was blind
Sometimes I wish I was like everyone else..


sweetest ever

Seg dag idag, har inte gjort mer en att vart ute med Hubbe och träffat mickis och felicia på promenaden. vi snackade en snabbis och mickis passade på att fota vår sötnöt med sin systemkamera, grym som hon är lyckades hon såklart få bra bilder, som tyvärr inte jag lyckades med med min kamera. så snodde bilden ifrån henne, hehe. Men är man bra på att fota så får man jui dela med sig lite, eller hur? ;) 

Foto av Mickis!

Visst är han bara för söt? :)




tjejkväll igår

Kvällen igår spenderades hos mickis med bastu och mys, med felicia och sophie. Riktigt trevligt! vi badade ångbastu kan man väl säga och hade ansiktsmask och grejer. Sen kollade vi även på Friday the 13th, jag hatar egentligen skräckfilmer, men vill se på dem iallafall. pinsamt nog håller jag för öronen och blundar halvt när det är på väg att hända något läskigt. Tråkigt egentligen, men sån är jag haha.

Tror inte att jag kan lägga upp en fulare bild en den här, säger bara herregud! men det är  iallafall en bild från igår..


im so in loooove!


Synd bara att båda överdelarna kostar 1000 spänn styck.. Ska jag köpa en hel bikini kostar den ca 2000kr, hmm.. så mycket tänker jag inte lägga på en bikini:( men dom var sjukt snygga!

start på dagen

Godmorgon! vill bara först börja med att säga förlåt för den grymt dåliga uppdateringen, men vår ena data är bara för mycket för tillfället.. aja har i alla fall just ätit frukost, när jag kom ner hade angelica bakat bröd, snällt va?:) och vet ni vad det bästa är? mamma har kommit hem med en vattenkokare! så nu kommmer jag kunna dricka grymt mycket te, mums! aja tänkte kolla runt lite på internet efter nogot gott att bjuda på när vi har halv åtta oss oss, puss!


det luktar gott i hela huset!

Från i fredags..

Bilder från i fredags då det var halv åtta hos mig, som egentligen skulle ha kommit upp för länge sen! Det är inte bilderna som det var tänkt att vi skulle lägga upp, utan dessa är tagna från mickis blogg.


RSS 2.0