tårarna rinner

the only thing I want is to be beautiful

Nu hatar jag mig själv jag vill inte se ut så här

vill bara spy när jag ser mig i spegeln.

Snälla jag vill inte.


Kommentarer
Postat av: ida

Frågestund på bloggen :)

2011-01-19 @ 14:49:36
URL: http://weretwo.blogg.se/
Postat av: camilla

Tänkte bara fråga om ni tappar/tappade mycket hår?

2011-01-19 @ 15:18:23
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anonym

förlåt men sluta vara så JÄVLA MESIG. jag har själv svält mig och ville mest av allt gå upp allt igen och DÅ BESTÄMDE JAG MIG FÖR DET OCH DÅ GJORDE JAG DET. det är en KROPP sophie, inget mer. jag förstår inte vad fan problemet är, du väger typ 40kg och TYCKER DU ÄR TJOCK??????? Det finns så många motbevis mot det så jag fattar inte vad fan det är du gnäller om ÄT FÖRFAN var glad att du ens FÅR mat på tallriken.

men ingen kan tvinga dig till att äta, tycker bara att du tänker så jävla barnsligt. du kommer vara så jävla fin när du ser ut som du gjorde förut, DÅ kommer du vara vacker. ingen tycker att du är vacker som du är nu. du är ett benrangel i folks ögon förstår du? folk tittar för att du är ett benrangel, inte för att du är TJOCK sophie. du är inte det! blir irriterad för jag tycker det är så mycket snack och liten verkstad, du klagar jämt på att allt är så dåligt och du vill bli frisk MEN OM DET ÄR SÅ DÅLIGT BLI FRISK DÅ! jag förstår att det är svårt men du försöker ju inte ens. vill du, kan du.



är verkligen inte ute efter att såra dig eller något, utan ser väl mer detta som en slags pepp. går du upp några kilo kan du lätt se ut som VS modellerna om du är vältränad (vilket du kommer bli, om du fortsätter träna cheerleading). Grejen är den sophie att om du tränar jättemycket kommer ingen kunna stoppa dig, så ät upp dig nu och träna

2011-01-19 @ 15:22:15
Postat av: Sofie

Du som är världens sötaste ju! Kan inte sätta ord på hur söt jag tycker du är. Verkligen en liten pärla! Jösses asså. Haha.

Dina ögon och hela ditt ansikte. Lyssna inte på de elaka rösterna inom dig. För vi andra ser någonting helt annat <3 Believe me!



Hur gör du med plugget nu förresten? Ska du hoppa in i din gamla klass igen eller gå om ?



Stora kramar

Btw, trevligt att träffas idag.

2011-01-19 @ 16:28:55
URL: http://soffiproppen.bloggagratis.se
Postat av: ems

men fan kommenterar något så jävla respektlöst? (två kommentarer upp) FYFAN! Det där peppar nog ingenting alls. Om man bara kan "bestämma sig" för att börja äta igen, har man ju fan inte någon sjukdom!

Snacka om att inte ha någon medkänsla eller förståelse. Det är såklart inte så jävla lätt att bara äta. Visst, det är bara en kropp, men ändå? Uppenb arligen bryr hon sig!



Både du och Angelica är SJUKT vackra och helt uppriktigt, ni skulle kunna vara med i Victoria Secrets fashion show!

Säger som Sofie, strunta i de elaka rösterna inom dig och försök se det vi andra ser, för dte är något sjukt vackert!

2011-01-19 @ 16:47:58
Postat av: Lina

Vad är erat bästa tips till att snabbt gå ner i vikt?

Kram!

2011-01-19 @ 17:12:40
URL: http://dittfel.blogg.se/
Postat av: amanda

Det här texten skrev jag i höstas efter att ha svalt mig själv i månader. Men sophie det går att förändras. Det går att bli bra igen. Jag säger inte att jag är frisk, men jag mår bättre. Jag står upp och är tillräckligt stark för att inte göra detsamma längre... Du kommer också komma tillbaka, om du vill så kan du! <3



Min text:

Förut behövde jag trycka in hela näven i munnen, nu för tiden räcker det med ett finger eller två innan allting flödar upp igen. Förr behövde jag kväva mig själv innan, nu tar det bara några sekunder innan magen vänder sig och spyan strömmar upp. Det sved förr i halsen, idag är det inget märkvärdigt med frätande i halsen. Förut led jag av stanken men inte längre, jag känner den knappt.

I huvudet snurrar ångest runt och knyter fast sig så hårt. ”Tack för maten!” Jag ställer tallriken på diskbänken och springer till toaletten. Jag som hade lovat mig själv att det aldrig skulle hända igen och aldrig igen skulle jag äta en halv potatis extra eller dricka ett extra glas mjölk. Varför lyssnar jag inte på mig själv? Toalettlocket flyger upp och pekfingret är nere i halsen på nolltid. En, två kvällningar. Första spyan uppe, vilken lättnad. En kvällning till och spya nummer två ligger nu också i toaletten. Jag fortsätter för nu när jag ändå håller på kan jag få upp allt.

Jag börjar blöda näsblod nu och blodet blandar sig med den allt mer spya i toaletten, tårarna rinner och ångesten tar över mig mer och mer. När jag hukar mig över toaletten en sista gång för att få upp det lilla som finns kvar långt där nere, då ser magen. Två bilringar. Lika stora som vanliga bildäck. Jag harklar mig, och gråten pressas fram. Ingen får höra mitt snörvlande här inifrån, det här angår enbart mig. Det är ju jag som får dras med de extra kilona, inte mina vänner eller mina föräldrar. DET ÄR JAG.

Jag tvättar händerna flera gånger uppemot ett dussin och sedan sprayar jag parfym i toalettstolen, torkar tårarna och blodet från kinderna. Jag sätter in två bomullstussar i näsan och börjar sminka mig lite för att täcka blodet och tårarna. Jag tar fram min andra tandborste, den jag har för sådana här tillfällen. Jag borstar snabbt igenom munnen samtidigt som jag står och glor på mig själv i spegeln.

Jag är för fet och ful för att få finnas.

2011-01-19 @ 17:30:51
URL: http://amandahalonen.devote.se
Postat av: Linnea

Tycker det är jättefel av personen att skriva så till dej där uppe.

Tycker inte heller det låter peppande alls.. Å när folk skriver så så kan det ofta bli att man inte vågar skriva vad man själv känner utan känner att man måste begränsa sej jättemycket. Men fortsätt som ni gör! Det är helt och hållet er blogg och den är fantastiskt bra! Och som sagt, vem hade inte valt att bli frisk om det skulle vara så enkelt? men det är långt ifrån enkelt.

Massa kramar till er tjejer!

2011-01-19 @ 18:16:12
URL: http://helluu.blogg.se/
Postat av: Angoria

Ursch vilken kommentar där högre upp..fyfan alltså, vet hon inte vad denna sjukdom är? Gumman du är hur fin som helst, blir ledsen när du skriver sådär. Du klarar det och du är så vackeer! =) <3

2011-01-19 @ 18:31:00
Postat av: Anonym

Har du Sophie varit på en träning ännu? I sådana fall - gick det bra? Fick du några tvångstankar, ångest?

Bli friska snart, båda två!

2011-01-19 @ 20:41:00
Postat av: Anonym

Allt kommer att vara ok.

Jag vet att det så mycket lättare sagt, men bara gå med den. det blir bättre. och i all ärlighet, försöka titta på vikt som en bra sak, får du träna mer, gå till skolan bara vara "normal".

det är så mycket lättare sagt än gjort. och titta i spegeln samtidigt gå igenom detta är helvetet. du kan inte stå din kropp och du bara vill göra allt för att inte äta.

men det kommer inte att hjälpa.



och för kommentaren ovan - vad hemska saker att säga, men jag är ledsen, men jag måste hålla med.

men jag håller inte att du bara kan äta. ätande är exakt det du inte vill göra, men vet att du måste, för om du går ner i vikt, du får man bara straffas för det. det skulle vara enkelt att bli bättre om vi bara kunde säga till oss själva "äta".

behöva handskas med din kropp är det värsta någonsin. bara titta på din mage, och tittar på "flab" bara får dig att vilja spy och gå bort från allt du har arbetat för.

2011-01-19 @ 21:17:06
Postat av: Anonym

ni är så jävla fina båda två, ni är grymt starka så fortsätt kämpa. ni klarar dethära. ni är bäst, älskar eran blogg. kramis ♥

2011-01-19 @ 21:18:20
Postat av: hemligt :D

Hej, ja tränar också cheerleading i haninge cheer elite, jrA, och jag såg dig idag på seniorernas träning, och jag måste säga att jag tycker ud är otroligt vacker, och jätte vig :D men kämpa på, ja vet att du och din systser kommer klara er igenom dethär, jag tror på er :) kram<3

2011-01-19 @ 22:21:31
Postat av: Anonym

Du har ser mycket friskare ut nu, kämpakämpakämpa det är inte långt kvar !

2011-01-19 @ 23:40:08
Postat av: bästa bella

Världens sötaste du, du är den vackraste människan jag vet. Och du har dessutom redan bestämt dig. Hur bestämmer man mer att man vill än lägga in sig själv på klinik? Du är den starkaste människan jag känner jag önskar jag hade din styrka. Puss på dig fina tjej!

2011-01-19 @ 23:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0