Rekomenderar!

Okej måste bara säga att den här filmen är grymt bra! både rolig och sorlig, Ni måste se den! faktiskt en av de bättre filmerna jag sätt. Familjen jones



Kommentarer
Postat av: Anonym

Min syrra är 16 år och hon har alltid tänkt lite på sin vikt, att inte bli för tjock. men nu när vi äter middag, så säger hon att han redan ätit, eller att hon ska äta hos en kompis, eller att hon åt mycket mellis. och jag när hon väl äter med oss, så går hon på toa efter, så jag misstänker att hon kräks upp maten då. och när hon säger att hon ätit hos en kompis, så vet jag att hon har varit hemma. för mamma och pappa kommer hem till middagen. så dom vet ju inte att hon ljuger. men jag vågar inte säga någonting! och det är svårt för mig själv att fatta att hon är sjuk! jag har försökt att snoka lite på vad hon äter till frukost och så. jag har märkt att hon blivit smalare. men jag vågar inte säga det! hoppas ni fattar hur jag känner? snälla hjälp mig! vad ska jag göra? skulle vara jätte snällt:)

2010-12-06 @ 17:31:14
Postat av: lisa

hej min kompis berättade om eran blogg idag så jag har tänkt börja läsa den, tycker det är grymt tråkigt för det som hänt er.

ni är sjukt fina!

2010-12-06 @ 21:33:49
URL: http://fotoliisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0