Namnsdag idag

Har inte bloggat tidigare idag, eftersom datorn hackar upp sig hela tiden.. Men nu för tillfället funkar den! jag har inte gjort speciellt mycket idag, bara slappat hemma. ikväll blir det att träffa tjejerna. Det ska bli bastukväll,
riktigt mysigt sådär! något att se fram emot ikväll alltså.
idag har jag namsdag, och vi brukar faktiskt fira det i våran familj. Det var mamma och pappa som tyckte att jag och sophie skulle få fira en egen dag, eftersom vi har samma födelsedag. så vi firar vårt mellannamn med en fika med en liten liten del av släckten. Vi brukar också få något litet, inte något dyrt som när man fyller år, utan något smått sådär. så igår hade vi gäster, eftersom mamma inte skulle vara hemma idag. Jag fick lite grejer som jag tänkte visa er nu.


Tack Mamma, Pappa, Mormor, Morfar och Farmor! :)




love


Lite mer från igår.

Har varit så trött idag så att jag inte orkat blogg någonting, ledsen för det! men men nu tänkte jag bara lägga ut lite bilder från gårdagen. kan inte göra det snyggt, eftersom stora datan fortfarande inte funkar, men det får duga.
det är så himlans skönt att det är lov nu en vecka, behöver inte ens tänka på tvinga mig upp ur sängen imorgon! bara tanken gör mig glad. Nu blir det att slappa lite vid teven så ni får ha en fortsatt trevlig kväll, puss!

Bilder från igår!

på fiket med tjejerna :)


Sophie och Carro


Jag


Jag och Mickis hemma hos Sebbe, haha.




Alla ville vara tjejer den här kvällen! :)


Flummiga grabbar, haha.





filmdags!

Håller på att ladda ner filmer till datan nu och är grymt taggad på att sätta på en bra rulle! vet dock inte vilken jag ska börja med.. antingen Love and other drogs eller burlesque, någon som sätt och kan rekomendera vilken som är bäst?:P
aja hör hört att båda är väldigt bra så blir nog nöjd, aja det får bli burlesque!


mot träningen

Tjenare! ska snart pallra mig ner till bussen för träning! vi får väl se hur det går, mår ju inte precis prima från gårdagen, men kul hade jag i alla fall! dagen efter är ju dock inte lika rolig.. -.-  aja här har ni några bilder från gårdagen! fler kommer senare när datan vill fungera!

Jag och john

Jag och erik

Simon, mickis, timmy

John och felica

Erik och angelica

Felicia, carro, mickis och jag

michaela


älskar dessa dagar..

ligger just nu och halvsver i soffa.. är så sjukt trött efter gårdagen. kvällen spenderades först i stan med tjejerna på ett cafée. det var jättemysigt, vi satt och snackade om allt och inget, sånt som vi alltid är bra på rättare sagt! efter fikat hämtade en polare oss vid bussen och skjussade hem oh så att vi kunde hämta våran dricka och sedan skjussade han oss till sebbe, där det var en hel del folk. kvällen var trevlig och jag hade kul! jag och sophie slagga kvar där och kom hem runt 12 imorse, så nu ä det bara att vänta på att man blir lite mindre bakis för ikväll får vi gästrer och då måste humöret vara uppe.

bilder från igår och från i fredags och igår hoppas jag kommer upp under dagen, stora datorn är helt oanvändbar för tillfället..

så här såg jag ut igår, lekte lite med webbkameran inan vi åkte.



























mot stockholm stad

Nu drar vi in till stan för att fika med brudrna och ha det mys! hörs när vi kommer hem om vi inte sover borta, ha en trevlig kväll PUSS!


kvällen

Hej på er! har försökt ladda upp bilder från gårdagen men det går inge vidare då vår data är helt cp! ska i slla fall snart äta mat och sen får vi väl se vart kvällen leder oss, skulle egentligen gått på bio, men känner att jag inte har pengar till det just nu, så kanske blir det en fika ute, eller utgång, eller bara en hemma kväll, vi får väl se!
 aja nu ska jag äta puss!


Här har ni i alla fall en bild från gårdagen!


J*VLA DATA!

FÖRSÖKER FÅ UPP BILDER MEN HELA DATAN HÅLLER TYP PÅ ATT LÄGGA AV SÅ FÖRSÖKER FÅ UPP DOM SENARE!


Gårdagens meny

Gårkvällen var som sagt trevlig! det bjöds på italiensk mat av hög kvalité, en mästerkock som lagat maten kunde man ha trott! jag åt av alla tre rätterna, dock inte så mycket av varje och det har ju sina själ till varför. annars smakade allt toppen och det är alltid lika kul att umgås med dessa älskade tjejer! bilder från kvällen kommer komma idag, för just nu vill inte datan sammarbeta så bra.. Han iallafall fixa till menyn som vi gäster bjöds på och så här såg det ut!





Avslutad kväll

Då har vi vart hos romina ikväll, eftersom det var halv åtta hos mig. Det bjöds på mycket god mat och kvällen vart väldigt trevlig! kom hem för ca en halvtimme sen och sen dess har jag tagit en dusch och bytt om till lodiskläder.
Det vart inte att hålla igång så jättelänge idag, eftersom alla var helt slut efter en hel skolvecka. Så det är trötta tjejer som har avslutat en trevlig kväll. Imorgon kommer det förmodligen komma upp bilder från kvällen och på maten som serverades. Med detta sagt säger jag godnatt för ikväll!






Mot nästa deltagare

Sorry för dålig uppdate idag, men vi har haft fullt upp! nu är det dags för halv åtta hos mig igen, fast hos Romina den här gången. Det ska bli myclet trevligt och imorgon kommer det förmodligen komma ut mycket bilder från kvällen och på dagens meny, det blir mycket mat nu när vi kör tävlingen, men det är egentligen bara bra när man ska gå upp i vikt. känns så bra att äta borta, för då kan man äta som man känner för och det känns så naturligt och bra att äta med alla vänner! ses senare eller imorgon, big love!


Jag och Sophie just nu!


hmm.. taggad på sommar eller?

Då sitter man på kliniken då! tråkigt att vara här, hoppas verkligen inte att cicilia ska snacka med mig sen orkar inte det.
Aja har i alla fall just fått i mig frukost, blev det vanliga, gröt med päron och mjölk. Ska va här tills efter lunch tror jag om jag inte minns fel? snackade lite med brudarna om resan också, är så jävla taggad på sommar nu också, usch vil bara ha värme!


Haha taggad tjej?

söt ju!



big brother

Är på bättre humör nu! våra planer och det som skulle hända idag blir förhoppningsvis av nästa vecka, skönt! hoppas allt funkar då. Annars skiter vi i det! Aja sitter och kollar på big brother nu, och måste bara säga att det suger! trodde inte att det var så här dåligt som alla snackat om det, För det första så hör man inte vad folk säger, kanske är det dialekten eller så är det bara väldigt dåligt ljud.. Och seriöst folk är ju liksom 30 plus där inne, vissa har liksom barn, stackars dom säger jag bara!


onödig dag!

Ja rubriken talar ju för allt.. Åkte till skolan imorse, stressade som fan för att komma i tid. Men när jag kommer dit får jag veta att båda mina lektioner var inställda, kul! så jag åkte till angelicas skola eftersom jag skulle vänta på henne, satt där i typ 3 timmar och väntade. sen åkte vi vidare och det hände ingenting! så jävla onödig dag i huvudtaget kunde ha legat hemma hela dagen ju! ucsh aja får se hur det blir med allt nu.. åh nu vill jag bara åka till torvalla och träna! var så himlands roligt sist!


haha bjuder på den här snygga bilden från träningen igår.. var så grymt ful att jag var tvungen att sätta ett kryss i facet.

nere på botten


Jag är så gryymt irreterad just nu, hela dagen har gått åt till ingenting! mötet gick åt helvete fel, det blev jättestruligt för det hände massa saker..  Efter att ha väntat i nästan tre timmar beslutade vi oss för att dra därifrån, så det kanske blir av nästa vecka istället men vi får se. Just nu är jag inte så taggad på att åka tillbaka dit igen. Det kändes bara fel att vara där.. gud vad dåligt humör jag är på, hade verkligen sett fram emot det här!
Allt känns bara fel nu, såg mig själv i spegeln och det gjorde inte humöret bättre, ingen vacker syn rättare sagt.. usch vill bara krypa ner under täcket och försvinna ett tag, kanske känns allt bättre imorgon igen..


grymt dålig bild!

Sämsta bilden! men så här ser jag ut idag. Ska snart åka mot skolan, idag har jag två lektioner! så jag ska även äta lunch i skolan, kommer kännas helt fel, men det ska nog gå bra hoppas jag! efter det åker jag till angelicas skola och väntar tills hon har slutat, sen åker vi och fixar lite saker.. spännande ska det bli!


Outfit idag

Nu är det dags för skolan och kommer inte komma hem förens sent ikväll tror jag, det beror på hur lång tid allt tar på mötet. Mötet har faktiskt blivit ändrat så att det kommer vara lite tidigare, åh nervositeten börjar stiga! Hoppas det kommer gå bra.. Nog om det. nu ska jag iallafall ta mina saker och åka till skolan, ni får ha en bra dag så länge! puss! :)

Outfit idag.



Bara timmar kvar

Praktiken idag gick bra, fullt upp som vanligt med att hålla kurser och så vidare. vart så mycket att jag inte ens han äta något under dagen, lite väl hårt kanske de kör med oss eller? efter vi slutat för dagen så stannade vi kvar och klättrade ett bra tag. Musklerna fick verkligen jobba idag, så kommer väl inte ens komma upp ur sängen imorgon för all träningsverk.. Men det känns bra att ha träningsverk, då känner man att man fått ut något av träningen.

Just nu pirrar det en del i magen inför morgondagen.. Är faktiskt ganska vervös, somtidigt som det ska bli riktigt spännande! Mötet jag och sophie ska på är imorgon klockan sju på kvällen, får se om vi lever när vi kommer tillbaka.. Vet inte om allt kommer bli klart just imorgon, för jag vet faktiskt inte riktigt vad som kommer att bli sagt imorgon, det återstår helt enkelt att se.. Ni kommer förmodligen få reda på mer imorgon. Spännande va? Jag tycker det ska bli sjukt spännande :)

Bild från praktiken idag, tjejen längst fram är Josse :)



Frågor och svar

Anonym om Gårdagens meny:

Kunde ni äta upp alla tre rätterna, eller smakade ni bara? krya på er!

Svar: vi åt inte upp rätterna, men vi smakade på alla iallafall :) Tack!

 

 

Hanna om Trött tjej:

Hej!
Vart har du köpt det där fina pannbandet? :)
Jättefin blogg ni har!
Kram

Svar: Det är en bandana, som jag köpte på stadium när vi skulle upp med skolan till Stöten för att åka skidor.

Tack! Kram på dig med :)

 

' S O F I A ([email protected]) om That is hot:

vart kan man köpa den :)

Svar: Man kunde köpa den på asos.com :)

 

 

Anonym om Detta lockar just nu:

Ofta ni får åka för era föräldrar...
Ofta ni ens har råd också

Svar: V får åka för våra föräldrar om vi lyckats blivit mycket mycket bättre i sjukdomen, så det ger en något att kämpa för.
Ja vi har råd, dock kommer pengarna att vara ganska så slut efter den resan. Vi har sparat ihop en el del och vi kommer förhoppningsvis att jobba i sommar också.

 

 

ella om Detta lockar just nu:

när och vart ska ni åka? :)

Svar: Först var det tänkt att åka i påsk, men nu har vi ändrat oss och tänker nog åka i sommar istället och då har vi funderat på att åka till rhodos, samtidigt som massa andra ska åka. :)

 

 

Anonym om nyfikna?:

vaaad!?! :P

Svar: Tror ni kommer få reda på det på torsdag :)

 

 

Wilma om facelook:

Jätte tacksam för svar!!!
Hej, jag är 13år, vi har precis fått fadderbarn i våran skola. Hade ni fadderbarn? Om ni hade det vems var sötast? Hihi så nyfiken! Jag tycker att det är mysigt med en liten mindre elev att ta hand om. En helt random fråga, men skulle ni säga att era fadderbarn blev som en lillasyster/lillebror för er? Kramen :D<333

Svar: Vad kul att ni fått det. Vi kommer inte svara på vems som var sötast eller inte sötast, det är inte speciellt snällt att jämföra dem på något sätt. Vi kan inte säga att fadderbarnen vart som systrar till oss, för de vart de inte..  Kram :)

 

 

Malla om facelook:

Hej, såg att någon skrivit en kommentar om fadderbarn, alltså i eran skola för länge sen... Det skulle vara grymt roligt om ni kunde göra ett inlägg om dom, skriva vems som var sötast och så. Var ni avundsjuka på varandra vad det gällde dom, eller hade ni samma? Intressant inlägg det skulle bli, ifall ni orkar såklart ;) kram Malla

Svar: vi hade ett varsit fadderbarn och jag har inte för mig att vi jämförde dem på något sätt och det ska man inte göra häller. Jag tror inte vi var avundsjuka på varandra beroende över vilka fadderbarn vi hade. Kram :)

 

 

Nova om nyfikna?:

Har ni bokat resa? :o

Svar: Nej vi har inte bokat en, men det ska ske snart! :)

 

 

Anonym om Tagga tagga tagga:

Fin bild!

Men hur har ni råd att åka och resa nu? Har ni sparat pengar?

Svar: ja vi har sparat en del pengar och förmodligen kommer vi jobba i sommar om vi hittar något sommarjobb, någon som har något tips kanske? :)

 

 

Anonym om ...:

vart kommer bikinin från i inlägget "that is hot" som angelica skrev :)??

Svar: asos.com  :)

 

 

Anonym om ...:

vilka bloggar läser ni? Asså säg inte bara typ våra vänners bloggar utan skriv liksom vilka de är :)

Svar: Vi läser många av våra vänners bloggar,  ibland storbloggarna med det är väldigt sällan. Vi tittar ibland in på våra läsares bloggar för att se vilka vi har som läser och ibland fastnar man lite och läser lite på deras bloggar. Orkar inte skriva alla utan tar de tre främsta bloggarna vi l!


Bästa vännen Michaelas blogg. Den bloggen vi förmodligen läser mest. En blogg om hennes vardag! Hon bloggar en del om hennes utbildning till stylist och vardagliga händelser. Hon Tycker det är kul att fota och det får man också ta del av på hennes blogg. Läs hennes blogg här!   Picks.blogg.se

Läser även
http://isabellthorn.blogg.se/
feliciasawstrom.blogg.se
carolinegerlow.blogg.se
Rominac.blogg.se
sen även många fler som man tittar in på någon gång ibland.



 

ebba om Tagga tagga tagga:

hur kommer det sig att båda två fått ätstörningar?

Svar: om du klickar på kategorin ” Ätstörning” kan du läsa båda våra historier från början.


 

 

ellen om Tagga tagga tagga:

är ni smalare eller "tjockare" nu om ni gemför med på bilden? kram:)

Svar: Svårt att säga, jag (Angelica( tycker jag är betydligt större nu,  men jag vägde lite mer på bilden en idag.

 

 

Anonym om facelook:

vadå vad vart det för tävling med alla ni tjejer ? <3

Svar: Vi tjejer kör halv åtta hos mig. Du vet som det där tv programmet på teven, vi gör precis likadant :)

 

  

alexandra nilsson ([email protected]) om Så underbart snyggt!:

vad kommer dessa underbart fina klänningar ifrån?
Svar: asos.com :)

 
 

Anonym om Detta lockar just nu:

rhodos?

Svar: yees.

 

 

Anonym om plugg! och jag har inget emot det faktiskt:

hur lång tid tar det att gå till bussen?
Svar: Går man riktigt snabbt kan man gå på en kvart. I normal takt så går man på 20 min

 

Anonym om Tagga tagga tagga:

Var du frisk då , på den bilden? <3

Svar: nej jag var inte frisk där, men genom behandling hade jag där lyckats gått upp 9 kilo. :)



Mot träningen!

Så här ser jag ut just nu! ska snart bege mig iväg till bussen för att åka till träningen, ska åka lite tidigare idag för att träffa jonna innan. Aja uppdaterar mer när jag kommer hem om det inte blir allt för sent!:)


måste ha den här!


so down

Sitter och bölar som en jävla unge. Fick värsta panikatacken när jag kollade mig själv i spegeln imorse. Ville bara spy när jag såg mig själv, jag kan inte ha på mig någonting för att jag ser så jävla stor ut. Har i alla fall pratat med mamma i telfon nu och lugnat ner mig, Blir hemma från skolan idag, har ingen ork känner jag efter denna morgon. Nu ligger jag med ångest, men tårarna har i alla fall slutat rinna, kan inte fatta att allt gått så fort för ca 3 månader sen vägde jag liksom tio kilo mindre.. åh vill inte ha alla dessa tankar.


20 minus ute

Godmorgon alla söta! trött som man är var det nara att pallra sig upp ur sängen ändå. praktiken väntar och det är bara att ta sig upp.  Det första man fick höra var att det var 20 minus ute, kuuuul! jag som ska gå till bussen och det är hur långt som hälst, eller inte hur långt som hälst, men 1,5 km. Jag kommer ha frusit ihjäl innan jag ens är halvvägs.. usch på detta väder, nu får det ta  och bli sommar, håller ni inte med?

 


Livet är verkligheten

Livet är en lång jävla resa av elende och skit, en resa som aldrig kommer ta slut känns det som. Livet borde vara år av gläje och fyllt av mål, men under tre år har livet vart år av sorg och hopplöshet och en tid då det känns som om livet inte har någon mening. Jag menar har livet ens nånog mening? Man blir aldrig helt frisk från dessa sjukdomar, man kan aldrig förlåta sig själv för allt man åstakommit under dessa år. Alla relationsproblem i familj, alla ekonomska problem, alla lögner och all svek, alla gånger man hotat att ta sitt liv och alla gånger man faktiskt vart nära, alla sårande ord som verkligen sårat...
Vem är jag och vem har jag vart? Jag kommer aldrig att förlåta mig själv för alla jag skadat i denna värld, kommer aldrig förlåta mig själ, aldrig!. Det är något som alltid kommer att gnaga inom en. Jag kommer aldrig må bra efter allt detta, kommer aldrig att bli frisk från allt detta.
Att sophie insjuknade i samma sjukdom är också mitt fel. Jag hatar att det är så, vill hälst inte inse att det är jag som förstört allt, förstört vår familj och förstört dig, men jag vet och det vet alla andra också att allt faktiskt berodde och beror på mig. Jag kan inte säga annat en förlåt, förlåt far allt! men det räcker inte för det som är gjort är redan gjort. Tiden går inte att spola tillbaka, även fast jag önskar det...




plugg! och jag har inget emot det faktiskt

Kom just hem från en promenad med romina, eller promenad kan man ju inte kalla det vi möttes på mitten och snackade lite:) så skönt att man har kompisar här i närheten eftersom det är så långt till bussen. Nu ska jag i alla fall sätta mig och plugga svenska, kanske hinner jag med lite matte också men vi får se, Har faktiskt inget emot plugget just nu eftersom jag inte varit där på så länge. Imorgon ska jag igentligen till mando, men pallar nog inte dra dit, ska liksom träffa cicilia.. usch tror nog att jag avstår. aja nu blire plugg!


outfit idag

här är min lite simpla outfit för dagen


Säger bara fyfan till hur min kropp ser ut!


Fråga till er!

Har en fråga till er som ni gärna får svara på, Hur hittade ni våran blogg? hörde ni från kompisar? eller såg ni på internet? skulle vara kul att höra hur ni hittade den eftersom jag vet att vi har läsare från alla möjliga delar i vårat land hehe, så hur hittade ni bloggen? :)

idag blir det svenska!

Mot skolan för att ha svenska då! kom på att jag glömde berätta hur första dagen tillbaka i skolan var, men lite kortfattat så gick det jättebra, min klass är ju så underbar så fattar inte varför jag var nervös, hehe. matte blev det igår! idag är det svenska så måste släpa med mig datorn till skolan, föresten har ni sätt vädret?:O mer snö! och inte lite heller.. fyfan kommer det någonsin att bli vår här?:(


så här ser jag i alla fall ut! puss

Trött tjej

Det är helt sjuk vad trött jag är, orkar knappt lyfta ögonlocken för att titta. orkar knappt resa mig ifrån soffan för att börja göra mig i årdning. vill bara skita i att bege mig iväg idag, men det får jag inte göra. jag måste börja sköta skolan helt nu, ingen ogilltig frånvaro i framtiden eftersom det gör att man inte får praktisera utomlands och så i trean. dessutom är det praktik som gäller idag och det är viktigt att jag kommer iväg på den för att få ett bra omdöme i slutet av terminen. Klättringen lockar lite också, få känna musklerna arbeta är alltid skönt!


Såhär ser man ut just nu då och tror inte jag kommer orka fixa mig, så det kommer nog vara såhär jag ser ut idag.



Detta lockar just nu

Nu har vi kollat lite på hotell och sådant och hittat ett jättefint fyrstjärnigt hotell nära stranden. Vi är grymt taggade på att boka det, men måste prata igenom allt lite mer med päronen först. Det är på gränsen till för dyrt, så vi får ser hur det blir. Budgeten är ju inte den största i den här åldern när man inte har något jobb eller så.. Om vi bokar hotellet kommer vi bo i två lägenheter med balkong och ha tillgång till kök så att man inte behöver spendera alla sina pengar på att äta ute osv. Men men vi får se, det lockar ju ordentligt, men mina päron tyckte att det var för dyrt och att vi skulle försöka hitta något billigare, så vi får se hur vi gör. Tyvärr är man ju inte gjort utav pengar, även om man ibland önskar det. Men det skulle vara riktigt kul om vi kom iväg, flera utav våra vänner kommer vara där samtidigt.

Juste, kom i kontakt med en tjej via bloggen titta gärna in på hennes blogg http://sarahtjulander.blogg.se/ 



Bilder från hotellet vi kollat på!





nyfikna?

På torsdag händer det smarriga grejer! tänker inte avslöja vad just nu här i bloggen i alla fall! men jag och angelica har i alla fall bokat ett möte då lite saker ska planeras och förhoppningsvis blir det av också! gud är verkligen jättenervös! tänk om det är ett förhastat beslut liksom.. aja hoppas att allt går bra i alla fall! kan ni gissa vad det är?:) hihi ledsen men kan inte skriva ut i bloggen eftersom folk läser som inte borde få veta, blandannat våra päron

hmm.. vad kan det vara?


inspiration

Har ju funderat på att bli inredningsdesigner när jag börjar jobba, visst några år kvar men jag tycker det är så sjukt kul att inreda och sånt, älskar ikea osv.. fast vem älskar inte ikea?:) aja något i den här stilen kommer jag ha i mitt hus sen!

så grymt jävla snyggt!


...

Uppdatering kommer! är lite upptagen just nu..

Tagga tagga tagga

Kom för att tag sen hem från skolan och gus så trött jag har vart idag, helt sjukt! men men lyckades isallafall att ta mig igenom dagen utan att somna, men det var med nöd och neppe. Snart ska jag och sophie kolla på resor, shiit vad taggad jag är på att åka nu asso! Det kommer bli grymt kul om vi kommer iväg! lite jobbigt såklart att behöva gå i bikini bland alla, men till sommaren är allt förhoppningsvis mycket bättre och jag hoppas att det känns okej att äta med alla och liksom bara ha det superkul! att man ska kunna släppa allt här hemma helt och bara må bra.


Bild på mig ifrån Karibien för över ett år sen.


facelook



Ska snart göra lunch, får äta tidigare idag eftersom jag ska iväg till skolan sen, är jätte nervös, kommer kännas så fel att komma dit, aja önska mig lycka till..

Frågor och svar

Anonym om home!:
Vad fick du göra? :D Bygga?
Svar: Nej det var styrka kondition och volter :)





Anonym om living in a nightmare:
varför ska du byta behandlare? :/
Svar: För att min behandlare ska gå ner i tid och då ska hon inte ha lika många patienter och därför får jag byta.

 

 

demie  (demiiiiiiiiiiie) om my day:
gud va fint smink !
vilken mascara använder du ? :)
hur kan man inte gilla pannkakor ? ..
hahah
puss sötast
Svar: Tack! Jag använder colossal mascara maybelline :)
Jag har aldrig vart förtjust i pankakor, tycker inte det är gott helt enkelt :)
Kram!

 

 

Anonym om Halv åtta hos mig:
Haha fett kul! :)
Vilka är det som är med och 'tävlar' :) <3
Svar: Vi som tävlar är Angelica, Sophie, Mickis, Isabell, Romina, Linn, Felicia och Carro :)

 
Bild från i fredags, då vi tog en promenad med några av dessa älskade tjejer! 



Anonym om nu är jag riktigt trött!:
ska Julia också gå om?
Svar: Ja det ska hon tyvärr.

  

 

Anonym om Frågor och svar:
Är du säker på att din linje kommer att finnas kvar nu när de gör om gymnasiet enligt nya gy11? På min skola försvinner flera linjer och ersätts av nya.
Svar: Den kommer att finnas kvar, skolan har redan erbjudit mig en platts på samma linje nästa år.

 

 

Sara om haha:
Åt ni tre rätters middagen igår eller?>3
Svar: Ja det bjöds på trerättersmiddag och vi smakade av alla rätterna :)

 

 

Therese om haha:
Gulligt! När man har "slutat" äta, hur lång tid tar det för att magen ska sluta skrika efter mat? Asså, när krymper magsäcken och man slutar vara hungrig 24/7? Snälla svara..Fortsätt kämpa tjejer!
Svar: Jag vet faktiskt inte riktigt hur lång tid det tar, det är nog olika för person till person och det var så länge sen jag (Angelica) blev sjuk så det är svårt att komma ihåg.
Tack :)

 

 

Anonym om Frågor och svar:
Hej,jag har varit hos en läkare angående att min mens har strulat lite, och jag gick ner ca 5 kilo när jag var sjuk och har haft svårt att gå upp dem kilorna igen, så hon sa att det troligtvis berodde på det, och att om jag inte går upp i vikt så finns det stor risk att min mens tar slut så jag undrar, har ni fortfarande er mens, eller har den slutat eftersom ni är så smala? Om ni inte har mens ungefär hur många kilo / lång tid gick det innan den tog slut?
Tacksam för svar, er blogg är grym!
Kram
Svar: Ingen av oss har mens just nu.. När jag Angelica blev sjuk försvann mensen direkt, jag hade bara gått ner ett kilo och sen kom den inte efter det. Jag har inte haft min mens på två och ett halvt år, förutom två gånger i somras, men sen försvann den igen..
Tack vad roligt att höra och lycka till!

 

 

felicia om Outfit idag:
har ni så rakt hår eller plattar ni dee? :)
Svar: Vi plattar håret :)

 

 


tankar

Sitter och tänker på allt, allt som hänt de senaste åren, Angelica blev sjuk, min familj gick igenom ett helvete. Sen gör jag samma sak, blev sjuk. Kompisar gick också igenom samma sak. Kan inte förstå hur anorexi/bulimi kan ta kontrollen över hela ens liv. Längtar tills den dagen jag kan äta vad jag vill utan att tänka på vikten, utan att få ångest.

 


skola i morgon

Dagen har gått sjukt segt, bakis och bara almänt irriterad, Gårdagen var till en början mycket lyckat, hade en supertrevlig middag med tjejerna, sen kom ju grabbarna dit också, fick i mig aldeles för mycket dricka och däckade ganska tidigt.. mådde inge vidare kan man säga, nu ahr jag i alla fall kollat solsidan och väntar på att wallander ska börja. Imorgon ska jag till skolan och vara med på mattelektionen, är grymt nervös och har lite smått panik, men förhoppningsvis blir det väl bra?


Från igår!

Bildbomb från igår

 

 





Gårdagens meny

Här har vi då gårdagens meny som isabell bjöd på, visst ser det lite smarrigt ut? :)




halv åtta hos mig start igår

Gud vad trött jag är.. bakis som fan kan man ju säga rättare sagt. Gårkvällen vart lyckad. Första halv åtta hos mig var hemma hos isabell som bjöd på italienskt tema. Det var gott och hon var jätteduktig! Jag åt av allt, fast ganska lite av varje för att inte bli för mätt.  Vid halv 11 kom det lite mer folk och det vart att umgås med vänner. Dock vart det lite för mycket alkohol kände jag när jag idag inte minns allt som hände, men men jag var ju inte helt borta direkt. Mer om kvällen får ni se lite senare. Det kommer komma bilder i massor ikväll :)

Såhär så jag ut på middagen igår

Tunika: Gina  Tights: H&M  Kofta: Gina


haha

så söta! välja kopp för morgonhumöret eller? lätt att jag vill ha sånna!


nu drar vi!

Nu börjar vi röra oss till isabell för halv åtta hos mig! ska bli riktigt trevligt! puss så länge!


nu börjar jag fixa mig inför kvällen!


Frågor och svar

Anonym om nu är jag riktigt trött!:
Varför är Julia på HDV?
Svar: Det får ni nog fråga henne om, inget som vi tänker berätta om i bloggen.

 

Anonym om mot kliniken igen!:
Gick inte Julia på dagvården innan?
Svar: Jo det gjorde hon.

 

 

 

Anonym om Tack mamma och pappa:
fiiina saker :D jag ahr bara en fråga...
På era bilder så har ni typ som en skugga i bakgrunden, hur lägger ni in den på era bilder?
Svar: Vi lägger till den i photoshop, inte så svårt att lära sig om man har det, :)

 

 

Anonym om Jag orkar inte längre:
TÄNKER DU GÅ EXAKT SAMMA KURS/LINJE DÅ SOM INNAN ? OCH VILKEN SKOLA TÄNKER DU DIG? SNÄÄÄLLA SVARA FÖR JAG HAR INGEN ANING OM VILKJEN LINJE JA SKA GÅ OSV. SÅ VILKEN SKOLA O VILKEN LINJE ?
Svar: jag tror jag kommer att gå samma men är inte riktigt säker en. I så fall blir det Nacka gymnasium, linjen Teknik/design.

 


Michelle Verona Sjöö  ([email protected]) om time for style:
kan ni skriva om hur det känns innan, om man har ont i magen, hungrig hela tiden?
skulle vara bra att veta, för om man börjar få tecken så kan det ju vara bra att veta hur man ska göra och börja äta mer för att kanske inte få sjukdomen?
sjukt bra blogg, fortsätt kämpa! ni är skitfina :)
Svar: Det känns inget speciellt i magen, man var hungrig i början med det la sig när matsäcken krympte. Dock blir man lätt väldigt hård i magen.. Tack! :)

 

Matilda om Jag orkar inte längre:
Jag missade 1 halvår av skolan när jag var på mando. Men jag fick börja med min klass igen och plugga ikapp själv osv. Jag kommer få ta studenten med mina kompisar i sommar, men sedan gå 1 extra år i skolan och läsa de ämnen jag missat. Kan du inte fråga om du får göra liknande?
Svar: Jo det var en bra ide, har faktiskt pratat om det, ser dock inte ut som att det går att årdna.

 

 

Anonym om min älskling åker med mormor hem idag!:(:
Ofta du inte visste att det fanns sådana innan?
Svar: Klar jag visste att det fanns vattenkokare..

 

 

Anonym om just nu:
vem hejjar ni på, förutom kacey som åkte ut idag? :)
Svar: Gud jag vet faktiskt inte riktigt :)

 

 

Junie om living in a nightmare:
Hej:)
jag har lite frågor ang navelpiercing. jag funderar på att ta och är också ganska smal så har inte så mycke fett över naveln. Vet ni om det gör mer ont om man e smal? och skulle ni snälla kunna visa en bild på någon utav eran piercing? har aldrig sett hur det ser ut på smala.
ps.beundrar er och er blogg otroligt! jätte kul att läsa när ni är så öppna:)
Svar: Vissa säger att det ska göra ondare att ta när man är smal, men jag vet inte om det stämmer eller inte. Vi tyckte båda att det kändes en del att ta, men smärtan försvinner ju såklart efter ett tag. Jag tror inte det kommer komma ut någon bild just nu, men kanske i framtiden.. Tack vad kul att höra! :)

 

 

isabella. om Kan det bli sommar snart:
vart kommer den rosa &svarta klänningen ifrån ? :)
Svar: De är från asos.com :)

 

 

lina om Tio saker om mig:
Kan inte ni göra ett inlägg me de bloggarna ni brukar läsa? ;)
Svar: Jo det kan vi självklart göra. Det kommer inom en snar tid! :)

 

 

Anonym om Tio saker om mig:
Kan du inte skriva tex vad din favorit färg är, lyckotal, favorit djur m.m :)
Svar: Angelicas lyckotal är 2. Jag gillar vitt, ljusare rosa och persikofärg. Favoritdjur är nog hund och häst och om man ska välja något mer exotiskt djur skulle jag välja apa tror jag för de är så söta, jag har alltid velat ha en apa :).
Sophies lyckotal är 6. Hon gillar rosa. Favoritdjur är hund. :)

 

 

Sofie om Svar till frågestund del 4:
har en fråga till dig sophie följer du ditt matschema hemma ? eller?
Svar: Ja det gör jag, men inte alltid..

 

 

camilla om död?:
Åå vad fina de tröjorna var, vart har ni köpt dem?
Svar: tack! :) Den vita är från Gina och den rosa från Bikbok.

 

Anonym om Waking up:
Kalium? Du menar väl Kalcium?
Svar: Nej jag menar Kalium

 

 

Sophie om Frågestund!:
Hej, det är lite kul för min syster heter Angelica och jag heter Sophie! :D men vart har nu köpt era klänningar som ni har på headern? Kramizar ;).
Svar: Dom är båda från asos.com   Kram på dig med! :)

 

Anonym om Drömmer mig bort:
Var är era föräldrar på semester? Ska ni festa extra då, nu i helgen eller har ni myskväll med Elin? <3
Svar: Vi festade den helgen ;)

 

 

Anonym om Drömmer mig bort:
Eh? Det är lätt att dem fifflar med maten och kan börja må sämre? Dessutom undrar jag vem som tar hand om dem,hund och deras lilla syster? Det är inte mer än rätt? Dem är fortfarande barn...
Svar: Vi är fortfarande barn, men stora nog att ta ett ansvar. Dessutom har mormor och morfar bott hos oss hela veckan, förutom på helgen för då ville vi vara ensamma hemma och ha lite folk hemma. Elin var då hos mormor och morfar.



Bild från helgen hos oss.

 

Runa om my day:
Jättefint sminkat. Har du lösögonfransar där? :)
Svar: Tack! ja de har jag  :)

 

 

sofie  ([email protected]) om Svar på frågestund del 2:
är ni tvillingar???
Svar: Ja, för dem som inte fattat det :)

 

Anonym om Här är jag idag:
varför ser angelica så sur/ledsen ut på alla bilder?
Svar: när jag tar bilder tycker jag att jag ler, men ni har rätt det syns sällan på bilder..



tröttnar aldrig på den här låten

 


Så underbart snyggt!




snygga!


Halv åtta hos mig

Sorry för dålig uppdatering igår, men jag slutade skolan vid 4 och var inte hemma förens 20 över fem på kvällen. Då vart det att hjälpa till med maten och efter vi ätitt drog jag och sophie hem till romina med tjejerna. Det vart en riktigt mysig kväll! Vid halv två på natten började vi dra oss hem för att sova hos mickis och jag somnade direkt när vi hoppade ner i sängen.
Idag blir det middag hos isabell. Vi ska ju börja köra halv åtta hos mig med tjejerna, så ikväll blir det det första trerätters midagen. Vi är 8 stycken som kör och alla har lagt 50 kr var i potten, så sammanlagt ligger det 400 kr som någon kommer att vinna. Lite kul att vi ska köra det faktiskt, dock vet jag inte vad jag och sophie ska bjuda på när det blir våran tur.. Någon som har förslag kanske? Det ska helst vara något tema på maten också, så om ni har förslag på något bra så kan ni gärna ge några tips! :)



En bild på mig ifrån sommaren 2009.


fredag då

Hej på er! kom just hem från mickis, åkte dit en stund på dagen. Vi gjorde mellis och satte på en film, the women hette den, riktigt bra måste jag säga! även fast jag missade lite grann, var så fuktansvärt trött så somnade lite, ikväll blire en liten finare middag med familjen och sen ska jag umgås med mina fina vänner, blir nog bara chill ikväll, är inte ett dugg sugen på fest faktiskt.. aja vi hörs senare puss!


mina brudar

ajajaj

Jag kan inte röra mig, har sån j*vla träningsvärk, och jag körde inte speciellt hårt? hmm.. snacka om otränad! men de säger att dag två brukar vara värst så förhoppningsvis känns det bättre imorgon!

Outfit idag

Nu är det dags för skola igen och jag slutar vid fyra! fan vad dåligt att vi slutar så sent på fredagar. Fredagar ska ju vara de kortaste dagarna.. Aja det finns inte så mycket att göra åt saken. Jag hoppas ni alla får en trevlig dag idag och så hörs vi lite senare, pussar!

Jag idag.

Blus: Veromoda  Jeans: Cheep monday.


true


nu är jag riktigt trött!

Kom just ut ur duschen, och har bäddat ner mig framför tvn, Har ont i hela kroppen från träningen igår, tror inte att det finns någon kroppsdel jag inte har träningsvärk i.. Tur att min behandlare inte vet att jag är med, skulle ju få värsta utskällningen då. Var ju i alla fall och hälsade på julia, det var verkligen kul att träffa henne, synd bara att besökstiden är så kort man hinner ju inte prata om allt som hänt. Vi går ju igenom ungefär samma sak, så alltid finns det saker att prata om. Säger bara: Julia nu tar vi oss igenom det här, nästa år börjar vi om skolan, vilket kanske känns skit men vi har i alla fall varandra! allt går bara vi vill.


Tack för så fina kommentarer

Vi får mycket fina kommentarer hela tiden och vi vill bara passa på att tacka er för dem! Det är så kul att logga in på bloggen och läsa alla kommentarerna. Det är så himlans intresant att läsa vad ni skriver och vad ni tycker, Så stort tack till er och hoppas att ni fortsätter att läsa och kommentera, för det är verkligen kul att ni tycker till. Man blir verkligen glad av det! :)


Video från skolan

Här är en video på skolans bästa dansare malin! eller inte.. ;) Det är så här det der ut i skolan en vanlig dag, se och lär ;) videon är det josse som filmar, skönt garv hon har!


Prov, samtal och vikttagning

Idag har det vart mycket i skolan, efter lunch var det engelskaprov och efter det direkt matteprov. Jag satt kvar i skolan till klockan 4 för att bli klar med sista provet och bra gick det inte.. Fan jag vill ju få mvg på proven annars blir jag besviken, men nu lutar det ju inte åt det hållet.. Man kan ju alltid hoppas på ett mirakel men som sagt inte största chansen käns det som..
Jag har även träffat skolsyster idag, det gick väl sådär. Först hade vi ett extremt tråkigt hälsosamtal om allt vad hälsa nu innebär, det vart en del prat om kroppen och mat. Jag kan ju inte påstå att jag pratade speciellt mycket, för finns det något jag hatar så är det att prata med vuxna människor som tror att de förstår precis allt. Satt där mest tyst och svarade på alla frågor så gott jag kunde, dock vart de flästa svaren "mm" eller "jag vet inte".
Samtalet avslutades med att skolsyster sa att jag verkade vara en jättebra och trevlig tjej, men det kändes som en lögn rätt upp i ansiktet, jag tror att hon egentligen tycker motsatsen..
Vikt togs det också och på två veckor hade jag gått upp tre hekto, inte den bästa viktuppgången, men det var ändå åt rätt håll, det är ju bättre en inget. Det bli svårare att gå upp när man tycker benen och magen blir allt större. Någonstans vill man inte gå upp mer, men jag måste försöka fortsätta nu, jag får inte tappa det jag gått upp nu. Måste fortsätta i rätt riktning!

En bild på mig från i sommras..


mot kliniken igen!

Nu åker jag ner till bussen för att åka tillbaka till kliniken, ska nämligen hälsa på min fina vän julia på hdv, ska bli riktgt skönt! aja måste kila vi hörs!


Snart två år sedan! love u

school next week

Har just haft möte med min nya behandlare, men tyvärr var cecilia också där, Jag som hade tänkt att ta upp massa grejer, men nu gick inte det eftersom hon var där.. Hon syns, hörs och är överallt känns det som.. så irriterande, för er som undrade varför jag ska byta behandlare så är det för att cecilia skulle gå ner i tid, jag tycker det känns otroligt skönt eftersom jag verkligen ogillar henne, hon säger saker för att man ska bli glad och kämpa, men sen tar hon tillbaka allt, hon liksom lurar fram mig i behandlingen, Aja nästa vecka sätter jag mig framför skolbänken igen, Ska ju tenta av 2-3 kurser, så att jag slipper dom nästa termin, kommer kännas helt fel att komma tillbaka, är verkligen jättenervös och egentligen vill jag nog inte gå dit, men ändå ska det bli skönt att komma tillbaka igen, kommer ju bara vara där ca 1 lektion om dagen, vill fortfarnade inte inse att jag ska gå om, men jag får väl helt enkelt ta den smällen..



Fullproppad dag

Nu är det snart dags för mig att vandra ner till bussen, usch med tanke på hur kallt det är ute och hur långt det är till bussen... Idag kommer det vara fullt upp i skolan, vi har två prov idag i matte och engelska och sen ska jag träffa skolsyster också. Jippie! det måste vara min lyckodag idag, eller inte.. Aja hoppas allt går någolunda bra ialla fall och så hörs vi när jag kommer hem. Pussar!

Det skulle inte sitta fel med en resa just n till värmen, bli brun, dricka drinkar, bada och bara koppla av, gud jag hoppas verkligen att vi kommer iväg i påsk!



home!

Hej på er! nu är jag hemma från träningen, var riktigt kul och jag mådde hur bra som helst! säger bara att jag kommer ha träningsvärk imorgon.. Men det är jag bara glad för, då känner man ju att kroppen har jobbat! Aja ska hoppa in i duschen och sedan slagga, är helt slut efter en lång dag, här har ni i alla fall en bild från när michaela färgade mina fransar idag.



Tack mamma och pappa

God kväll på er! idag har jag haft fullt upp, försov mig imorse så fick stressa upp för att inte komma för sent till praktikplatsen på karbin klättercenter. Lyckades iallafall att komma i tid och sen har dagen bara rullat på, säkrat person efter person som klättrat. Man blir helt slut av det och dessutom har jag klättrat en del idag , så det gör inte saken bättre. Känner att jag bara vill krypa ner i sängen och sova, men nej det får jag inte.. Jag har nämligen två prov imorgon som jag inte hunnit övat till en, så det är bara att sätta igång..

Mamma och pappa kom ju hem från Grann Canaria i måndags kväll och med sig hade de lite små grejer de köpt, vilket jag tänkte ni kunde få se. Solglasögon, örhängen och perfym, Tack Mamma och pappa! <3




Nu blire träning

Nu ska jag snart ta bussen till träningen, ska bli kul att träna men såklart ska massa tankar förstöra, Har ju shorts och känner hur mina ben bara väller fram, har aldrig kännt att mina lår varit såhär stora, kanske har mjukisbyxor på mig hela träningen men får väl se, ska försöka tänka på annat, och kanske glömmer jag bort det eftersom det är på träningen jag mår bra, aja ska pscka lite och så men vi hörs när jag kommer hem puss!



time for style

Ny dag, nya tag, gårdagen var riktigt jobbig, först mötet med skolan och sen värsta bråket med mamma på kvällen. Men idag känns allt en gnutta bättre, Ska snart bege mig till michaelas skola där hon typ ska styla mig, färga ögonfransarna, sminka och fixa hår, Så nu åker jag helt ofixad dit, no makeup och har ens inte plattat håret. Hoppas man inte träffar någon på bussen då! Aja ska fixa det sista nu sen kör mamma ner oss till bussen, puss!

Vill inte se, vill inte höra




Orkar inte höra längre, orkar inte se allt tjaffs och alla bråk. Orkar inte, orkar inte. Vad är vi för en familj egentligen? Vi är ingen familj och det gör mig rädd, jag känner mig inte trygg hemma, känner mig inte trygg med mina närmaste. Rädslan försvinner aldrig, den finns alltid där, skaver i bröstet hela tiden. Vad kommer att hända med oss egentligen? kommer det någonsin att bli bra igen i våran familj?...



lyckodag!

Kan dagen sluta bättre? fick just veta att min telefon inte kommer gå att laga och att jag måste köpa en ny, fan vad kul! det är verkligen min lyckodag idag. åhh vad irriterande!

Rip min telefon

Jag orkar inte längre

JAG VILL DÖ! JAG ORKAR FAN INTE MER, DET HÄR VAR DROPPEN! MÖTET GICK SKIT SÅ ALLA VET!
Tårarna bara rinner, Fick nyss veta att jag ska gå om, jag orkar inte längre, jag står fan inte ut, fatta att jag ska se alla mina kompisar ta studenten och själv har jag ett år kvar, Jag vill verkligen inte! Jag har fan inte något jävla liv, Hade även mitt första tjaffs med cecilia, hon är fan sjuk i huvudet, vilken jävla H*ra säger jag bara. Fuck detta liv! hejdå.


facelook

Nu ska en trött tjej iväg på möte med skolan, är jättenervös men förhoppningsvis går allt bra. puss så länge!


Mot praktiken

Nu är det dags för mig att ta och bege mig till min praktikplats på karbin klättercenter. Jag har satt på mig mjukisbyxor och en t-shirt, finare behöver man inte vara. jag hoppas vi kommer få klättre en del, för det var ett tag sen och jag är verkligen taggad på att ge mig upp för en vägg, eller utmana mig själv på bolderingen. Det är så skönt att få känna att musklerna arbetar, man blir mer motiverad till att gå upp i vikt om man får träna samtidigt. Dessutom ä det nyttigt för kroppen att hålla igång, det ska ge ett längre och friskare liv :)

Här är iallafall jag idag..





Vem är jag..

Vad är det med sjukdomen som egentligen är så svårt? Varför gör jag samma saker om och om igen, jag menar jag vill inget hällre en att vara frisk, så vad är det då som stoppar mig? Vad är det som är så skrämmande med ett normailt liv, ett liv där alla ser en som helt frisk, som en helt jävla normal människa..
Jag är jätte avundsjuk på mina vänner, avundsjuk på att de har något som jag inte har. De har ett normal liv, ett liv där maten inte är någon big deal. De tänker inte på allt de stoppar i sig, blir de mätta så går de inte till toaletten efter maten. De är normala människor, men vad fan är jag egentligen? Jag kan nog inte ens svara på det själv, men jag är inget jag vill vara iallafall..


Svar på tal! haha

ida om just nu:
varför redigerar ni era bilder så himla mycket,
man ser typ att ni har klippt ut på benen, för bakgrunden är hackig samt benen.
sen emellan benen så är det ojämt och att ni suddat ut så ni ser ännu smalare än vad ni är, ni är redan smala varför ska ni göra så det ser ut som om ni är överdrivet smala?
är det bara för att få fler läsare eller?

Svar: haha patetisk kommentar! varför skulle vi göra så att vi ser smalare ut?:O Vi har aldrig redigera en bild så att vi ser smalare ut? det ända vi gör är är skugga bilderna? Haha vi vill ju inte se anorektiskt smala ut? det är ju int direkt snyggt? Vi vill inte provosera för att få läsare! utan vi har bloggen för att vi själva vill kunna skriva av oss och sen får jättegärna folk läsa det, visst är det kul när antalet läsare ökar men vi skulle aldrig redigera bort delar på oss själva.. det låter ju jävligt konstigt om vi skulle göra det, Varför skulle vi göra oss smalare när ni vet att ni följer oss till ett friskt liv? vi vet ju själva att vi blir större!



min älskling åker med mormor hem idag!:(

Måste ju bara hissa denna sak! mormor och morfar har ju bott här nästan hela veckan eftersom elin ska iväg till skolan osv och mormor hade med sig sin vatten kokare! är typ kär i den! vattnet är ju klart på typ 5 sekunder.. Har suttigt och druckigt te flera gånger varje dag nu. Tyvärr så åker dom ju hem nu efter som mammi och pappi kommer hem, så nu har jag ingen längre:( ska nog be mamma köpa en! jag menar den kommer ju alltid till användning!


just nu

Top model!



living in a nightmare

Då sitter man på kliniken igen då, har ångest som fan men vet inte varför. vill gråta men jag vet inte varför, allt känns bara fel, jag vill verkligen börja skolan på heltid, börja träna på heltid, ikväll kommer mamma och pappa hem från resan, Ska nog försöka prata med mamma om att få börja träna helt igen, för varför skulle det inte gå liksom? jag tror att om jag får komma tillbaka till verkligheten så kommer jag lättare kunna glömma alla tankar och jag skulle fortare bli helt frisk. Imorgon har jag möte med skolan, Är sjukt nervös. tänk om dom säger att jag måste gå om, De stör mig också att min behandlare jag har nu och min nya jag ska få ska vara med, de ska alltid göra sllt sämre, dom är ju aldrig på min sida om amn säger så. Och jag förstår inte varför min nya behandlare ska vara med.. jag vet inte ens vem det är! någon som vet vem anna är? har för mig att hon hette det i alla fall. Nej vart fan ska jag ta vägen om jag inte får leva normalt snart, pallar inte med det här livet längre, vill tillbaka till verkligheten nu!



inte okej

Fyfan! det är 20 minusgrader ute, usch kommer ju inte överleva när jag går utanför dörren..

Time for school

Nu är det dags att bege sig till skolan åter igen, suck jag är lika trött som vanligt.. Orkar inte fixa mig utan kör på osminkad idag. Något som jag verkligen märkt jag har blivit bra på är att gå utan smink. Förut kunde jag aldrig visa mig utan smink för någon typ, men nu så orkar jag nästan aldrig sminka mig för att gå till skolan, eller träffa vännerna osv. det är faktiskt någonting jag är glad över, att inte känna att jag måste sminka mig hela tiden. Det sparar tid och är bättre för huden. Dock trivs jag ju fortfarande bättre med smink, men det är det ju många som gör, eller?
Ne nu ska jag börja klä på mig utterkläderna och bege mig till skolan, ni får ha en trevlig dag allesammans!

Jag just nu.



bästa!

Nu börjar mitt favoritprogram! Kan ni gissa vilket det är? Solsidan såklart! kanske inte så svårt att gissa eftersom typ varända människa gillar det programet? aja nu blir det i alla fall solsidan och sen såklart wallander, en typisk söndagskväll, tror alla mina söndagar ser ungefär lika dana ut hehe, men söndagar är ju till för att återhämta sig efter helgen ellerhur? aja nu böjar det så puss på er!


Tio saker om mig




Färg glad!


Gud så söt, nu vill jag ha sommar!

Svar till frågestund del 4

Anonym om Frågestund!:

Har eran syster någon gång varit rakt på sak & sagt t.ex: Gud vad ni är smala! Eller så?
Går eran lillesyster på någon sport? Isåfall vad? :)
Vet era föräldrar om att ni dricker alkohol? Isånnfall, vad säger dom om det? Och om dom nu inte vet, misstänker dom inget när ni kommer hem sent och är bakfulla dagen efter? ;)
Kram.

Svar:  ja det har hon, flera gånger har hon påpekat det, men ändå har hon sagt att hon vill se ut så.

Ja elin rider :)

Ja det vet dom, vi brukar driva lite om det haha, men egentligen vill dom nog inte att vi ska det ialal fall inte mamma, men vad ska hon göra liksom? Klart hon inte blir glad när vi kommer hem fulla..:P

 

Nicole om Frågestund!:

Vart kommer de vita klänningarna ifrån som ni hade på den där festen?:)

Svar:  Den vita är sophie klänning och den kommer ifrån asos och den andra som sophie hade på sig kommer ifrpån nelly förra sommaren och det är Michaelas klänning.

 

Anonym om Frågestund!:

Vet era killkompisar om att ni är sjuka? Har dem sagt något om sjukdomen?

Svar:  Ja det vet dom, och vissa av dom har sagt saker om det och vi har pratat om det med några, så dom vet om det:)

 

Anonym om Frågestund!:

Har du (angelica) tagit nån behandling nu? eller försöker du själv? hur går det? Sophie hur gåre för dig i behanligen?

Svar:   nej det har jag inte, jag försöker själv och vikten går i alla fall framåt:)

Det går väl bra i min behndling också skulle jag nog säga:) det går framåt!

 

IAnonym om Frågestund!:

vem av er fick mens först? när va det?

Svar:  Angelica fick sin mens först, hon var 12, sophie fick sin lite mer en ett halvår senare då fyllda 13:)

 

Micke om Frågestund!:

1. Hur går det för er?
2. Kan inte förstå hur det är att ha ätstörning.
Ser dock ut som ett rent helvete! Allt löser sig för eller senare ska ni se. :)
Jag var med om en stor olycka för ett tag sen, det sitter spår från det än. Har fortfarande svårt att köra och en massa som har med Lastbilslörning att göra. Kanske dom jämförelse. Dock så är eran fight att lära er äta mer och bli bra igen.. Själv så måste jag lära mig att kontrollera känslor och annat.. Men det går bättre och bättre, så hoppas det gör det för dig också!
Håller med om andra, ni är så grymt fina!
och Angelica, Tandställning är inte farligt.. Dessutom är vissa tjejer fina med om! tror dock inte jag sett dig med nån bild då du döljer det. :(
Hoppas allt blir bra och jobba på så ska ni se att det blir bättre. :D Massa kramar och pussar på er!

Svar:  Oj gud så hemskt, hoppas det blir bättre och att allt ordnar sig!:)

För oss går det helt okej, men lär sig handskas med sina känslor och jobbar sig hela tiden uppåt.

 

R om Frågestund!:

Om ni fick välja exakt hur långa ni skulle vara som fullvuxna vad skulle ni ta för längd då? Har ni vuxit klart än? Ni är supersöta :)

Svar: Jag sophie skulle vilja vara 1,65-1,70 tror jag, Angelica skulle vilja

 

SNÄLLA SVARA om Frågestund!:

VART KOMMER ERA SNYGGA KLÄNINGAR IFRÅN? OBS, NI BORDE SKRIVA VART ALLA ERA KLÄDER ÄR IFRÅN
http://folkeryds.blogg.se/2011/february/outfit.html#comment
http://folkeryds.blogg.se/2011/february/fix-infor-kvallen.html#comment

Svar:  från asos och nelly, emn de är från förra året!

 

Anonym om Frågestund!:

Varför står ni alltid på tå på bilderna? :P

Svar:  Står inte på tå så ofta för har oftast klackskor på oss.. annars för att vi vill se längre ut

 

om Frågestund!:

Hellu! :)
Hur är det igentligen att ha en tvillingsyster?
Har du sophie också tandställning?

Svar:  Det är blandat, jättejobbigt att vi har samma kompisar osv, och att vi hela tiden gämför oss mot varandra. Jag menar vi bråkar fan jämt! Men vi känner ju varandra in och ut så man kan verkligen prata om allt, och när man åker på semester har man ju någon man alltid kan umgås med.:)

Nej jag sophie har inte tandställning.

 

Malin ([email protected]) om Frågestund!:

Sophie, kommer du tävla sm med hurricanes?
Vad gör du Angelica på fritiden?
Saknar du cheerleadingen sophie?
Har du sätt Thunders?
Vad tycker du om oss?

Svar:   Ingen aning hur det kommer bli med det faktiskt.

Angelica sysslar inte med någon sport just nu, klättrar lite på fritiden bara.. men red och gick på boxfys förut, annars umgås jag väl med vänner, sen blir det ju en hel del plugg också.

Ja jag saknar cheerleadningen väldigt mycket!

Ja jag har sätt er på film, ni var jätte duktiga synd bara att en grupp inte körde, fattade aldrig varför ni inte gjorde det..

 

Anonym om Frågestund!:

Har någon av er fått tillbaka mensen? Hann ni få den innan ni blev sjuka? Hur gamka var ni?
Vad har ni för BH-storlek?

Svar:  Ja vi hann få den innan vi blev sjuka, angelica var 12 och sophie fick den lite mer en ett halvår senare då fyllda 13. Angelica fick tillbaka den i somras efter att vart utan den i två år men sen försvann den igen, sophie har inte fått tillbak den ännu och har inte haft den på ett år sammanlagt.

BHstorlekar är något vi inte kommer skriva ut i bloggen!


 


Waking up

Godmorgon på er! just nu sitter jag med att glas juice i handen som jag snart ska dricka upp. Apelsinjuice inehåller kalium och därför är det bra att jag dricker det, eftersom det värdet är lågt i kroppen just nu.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ett måste är att plugga media och komunikation iallafall eftersom vi har prov på måndag. Jag skulle behöva plugga lite matte också och engelska, men vi får se vad som blir gjort.
Tror jag ska gå och lägga mig framför tven ett tag och vakna till innan jag ska göra något annat, puss så länge!

Waking up with jouice :)



död?

Hej på er! har legat död hela dagen och mått så fruktansvärt dåligt, egentligen skulle jag fira moa idag, men kunde inte ens ställa mig upp utan att jag trodde att jag skulle ramla ihop, nu mår jag lite bättre i alla fall men verkligen inte bra, ska göra mig en kopp te nu tänkte jag och sen bara fortsätta slöa i soffan, kommer nog somna ganska tidigt eftersom jag inte kom i säng försn klockan fem typ, aja säger godnatt i alla fall, puss!


En till bild från helgen, på mig och angelica, och nicke syns lite i bakgrunden också hehe:)

Bilder från gårkvällen

Som jag sa tidigare så skulle jag lägga ut några bilder, så här kommer det några. Tog lite tid, men jag somnade på soffan så jag kunde inte lägga upp dem tidigare.




Svar på frågestund del 3

Anonym om Frågestund!:

hur kommer det sig att ni förlorade oskulden samma dag?

Svar: Ja du.. bra fråga, ibland händer väl lite oplanerade saker kanske man kan säga.

 

Hanna om Frågestund!:

när ni läggger in typ "dagens outfit" skulle inte ni kunna skriva vart ni köper era kläder(om ni kommer ihåg) :)
Ni 2 har såå fina kläder!

Svar: Jo det skulle vi kunna göra, men ibland är man så stressad att det helt glöms bort, men vi ska tänka på det framöver :)

 

Anonym om Frågestund!:

Skickade denna fråga lite för sent, men hoppas att ni vill svara i alla fall... Om ni går tex. på stan, brukar folk titta på er för att ni är så smala?

Svar: Asso förut när vi var som smalast brukade folk kolla ganska mycket, men nu är vi ju inte jätteunderviktiga längre så nu bukar vi inte lägga märke till det.

Therese om Frågestund!:

Hur har ni fått så sjukt fint hår? :)
eran blogg är super fin, och fortsätt bara att kämpa, ni kommer fixa detta.
Har själv en syster som har anorexia ''/

Svar:  Vi har inte gjort något speciellt, bara sparat, klipper bara topparna när vi klipper oss, sen använder vi värmeskydd när vi plattar det osv och lite olika hår produkter. Tack:)

Gud vad tråkigt att höra, det är ju väldigt vanligt nu för tiden, eller det blir allt vanligare.




Anonym om Frågestund!:

Har någon av er pojkvän eller någon som ni gillar eller som typ raggar på er?

Svar:  nej ingen utav oss har pojkvän just nu, och ingen vi gillar speciellt mycket häller, som raggar på oss.. svårt att säga men det händer väl..

 

. om Frågestund!:

Hej, jag har börjat tänka jätte mycket på min vikt. Vissa dagar slutar jag äta helt andra äter jag jätte mycket fast när jag äter mycket så spyr jag upp det. På ca tre veckor har jag gått ner 5 kilo, varav jag stod stilla en vecka och inte gick ner något alls.
Jag väger 70 och är 174 lång men vill ner till 62 innan jag är nöjd. Men jag vet inte vad jag ska göra för att sluta spy upp det och börja äta normalt istället.

Svar: Okej vilket jobbigt läge, du borde tänka på att inte gå ner för fort i vikt och verkligen inte för mycket, det komer din kropp verkligen inte må bra av. Och var väldigt försiktig med det så att du inte fastnar och blir för fikserad, då kommer det sluta med att du bara vill gå ner mer och mer. Det är jättesvårt när man väl börjat med någonting att sluta med det, om du spyr så har du ju redan en ätstörning. Ett tipps för att inte spyr att du äter regelbundet för att hålla ditt blodsocker uppe så att du inte blir sugen på något, Så ät kanske 5-6 gånger om dagen, men i så fall mindre portioner och nyttigare, och så tar du bara små mellanmål imellan måltiderna för att få bort suget, det kan hjälpa dig att inte äta så att du blir övermätt och spyr. Men tänk på att bantning är farligt något som du egentligen inte borde syssla med, så var väldigt försiktig! Kram

 

Anonym om Frågestund!:

har ni ngn gång:
sugit av ngn?
runkat ngn?
blivit slickad av ngn?
lite personliga frågor kanske men xPPP <3

Svar: Haha som du säger lite personliga frågor kanske.. Vi har gjort lite grejer men vad behöver vi inte gå in på här på bloggen, våra föräldrar läser den ju liksom.. :P

 

 Anonym om Frågestund!:

bh storlekar? :)

Svar: Det är något vi verkligen skäms över, så det kommer vi tyvärr inte svara på. Vi skulle bara må dåligt då.. :/

 

Anonym om Frågestund!:

Vad är ni mest nöjda med på er själva?
Vilken är eran bästa resp. sämsta egenskap?
Vilket är ert favoritgodis?
Favoritartist och favoritfilm?

Svar:  1.Det måste väl vara att vi har bra pigment och hy.

2. Sophie: bästa är väl att jag är snäll, sämsta är väl att jag kan bli irriterad utan anledning.

Angelica:

Bästa är väl att jag är hjälpsam, sämsta är väl att jag är sjuk envis.

3. då säger vi nog båda zoogodiar

 

Anonym om Frågestund!:

hur vill ni se ut ? tycker ni att ni är tjocka/smala ? säg dom ställena ni skulle vilja ändra på och på vilket sett :)

Svar:  Jag sophie tycker att jag blivit jätte tjock eftersom jag jämför mig med hur jag såg ut innan, jag vill vara smal men ha kurvor och bröst, jag skulle vilja ha smalare ansikte, plattare mage, större bröst, vara längre och ha smalare ben plus fastare kropp med mer muskler.



natalie om Frågestund!:

vem har störst bröst av er ? :)
kul om man fick svar, för en gångs skull, hahah ;d
kram

Svar:  Ja du.. vi brukar inte stå och jämföra direkt, så vet faktiskt inte. ;)

 

Anonym om Frågestund!:

hur ser kroppen ni strävar efter ut?

Svar:  Svårt att säga, skulle väl vilja ha en victoria secret kropp, men det vill väl typ alla? Smal men med kurvor

 

S om Frågestund!:

hur ser kroppen ut som ni strävar efter att få? har det ändrats från i början ni blev sjuka till nu?

Svar:  som sagt victori secret skulle inte vara fel.. vet inte om det ändrats jag menar vi strävar ju inte efter att se ut som skelett, man blir blind kan man säga och man ser inte hur smal man egentligen var, men vi vill väl vara smala men ha kurvor.




Gårdagen

Det vart väldigt lite uppdatering igår, vilket berodde på att vi hadde det fullt upp. Först åkta jag och sophie till centrum för att köpa dricka till kvällen. åkte dit vig halv ett och var hemma drygt sex på kvällen för att trafiken var så seg. När vi kom hem var det bara att stressa som fan, det skulle lagas mat, städa huset och hinna sminka oss tills klockan åtta, då det skulle komma en del folk till oss. Det vart en trevlig kväll och en hel del folk.
Jag och sophie har precis blivit klara med städningen av huset och tror att jag ska krypa ner i sängen och sova ett tag, dagen efter det roliga är ju inte alltid lika rolig..
Det kommer bilder från kvällen lite senare, så puss på er!


Drömmer mig bort

Skulle ju inte vara helt fel att sitta här just nu! Är grymt avunsjuk på mina föreldrar som ligger och solar just nu och lämnade oss hemma med ett vinteroväder, dom åkte ju bort rätt vecka i alla fall.



Snökaos

Jag hade just fixat mig och tänkte precis ta mitt pick och pack och börja traska ner till bussen i detta väder, då jag fick ett sms av michaela att alla bussar är inställda.. Vafan nu har jag gått upp helt i onödan! aja känns väl skönt att slippa kliniken i alla fall, även om det had varit bra om vi tagit mötet idag så att jag slipper vänta tills på måndag. haha kollar man på facebook så är det ju inte några som blir hemma idag, aja hoppas att trafiken kommer igång under dagen, för annars kommer vi få problem med planerna för kvällen.. aja ska nog hoppa tillbaka i sängen igen, puss!
Någon som vet när allt börjar funka igen? säg gärna til i så fall! :)


Så här såg jag i alla fall ut!

my day

Sitter just nu med en kopp te i handen, är nervös för att Cecilia ska säga att det inte gått något bra imorgon för ska ha möte med henne då.. Lunchen idag gick väl åt skogen kan man säga, det var pankakor på menyn, vilket jag vägrade att äta, mår illa bara jag täner på dem. Såklart sa behandlarna att jag inte hade något val men jag tänkte inte stoppa in de där sladdriga sakerna i munnen, så efter ett långt tjaffs fick jag sitta i labb, Fick fisk och potatis istället. Fick i alla fall min vilja igenom så blev nöjd tillslut, dagen har i alla fall gått riktigt bra annars, så är nöjd! nu taggar jag inför helgen, imorgon blir det röj!


jag och romina!

Grattis min sköna böna!

Grattis Moa, 17 barre! hoppas du får en super födelsedag!

Svar på frågestund del 2

Anonym om Frågestund!:
Går Julia fortfarande på Mando hon också?
Svar: Ja det gör hon.

 

Anonym om Frågestund!:
När min kompis var på Mando fick hon inte röra sig gäller det inte samma med alla att man inte ska gå promenader? Kram
Svar: Jo det stämmer, man ska inte röra sig mycket. Dock när det börjar bli bättre så är det meningen att man ska komma tillbaka till aktiviteter osv. kram

 

 

Anonym om Frågestund!:
Hur många killar har ni haft?
vilka länder har ni varit i?
vad gör ni på fritiden?
Svar: Angelica har haft 2 och Sophie 1, om man räknar med sådana som vart lite mer seriösa.
Vi har vart på Zakynthos, Två gånger på Kreta, Mallorca, Canariaöarna, Bulgarien, Turkiet, Thailand, Dominikanska republiken (Karibien), Danmark. Sophie har även vart i USA.
På fritiden umgås vi mycket med vänner, festar osv. Sophie tränar även cheerleading.

 

 

Anonym om Frågestund!:
Hur gör ni för att undvika att äta mycket när ni är med vänner, familjen osv?
Hur gör ni när ni spyr?
Svar: Det är ganska svårt att undvika, det är lättare med vänner en vad det är med familjen osv.
Hur vi gör är inget som tas upp i bloggen.

 

 

Cornelia om Frågestund!:
även fast ni är på fester äter ni alla mål ändå?
Svar: Nej det brukar vi inte göra.

 

 

Malin om Frågestund!:
Hur länge ska du vara på mando innan du börjar skolan?
Svar: Förhoppningsvis ska jag (Sophie) få börja skolan inom loppet av två veckor, det beror förstås på hur det går.. Och när jag börjar skolan så kommer jag inte få gå alla dagar i veckan, utan börja med någon dag i veckan.

 

 

Johanna om Frågestund!:
När ni är på restaurang och fester äter du sophie på mandometern då? //kram
Svar: Nej det brukar jag inte göra, det känns lite pinsamt att äta med den inför folk. Kram

 

 

 

Emma om Frågestund!:
Har ni bulimi trodde ni hade anorexi?
ps. ni är ur söta men skulle bli ännu sötare om ni gick upp en bit till.
Svar: Angelica hade från börjar ren anorexi i två år, Räknade kalorier i allt och åt ingenting nästan, var rädd för mat kan man väl säga. Men det senaste året har detta övergått till bulimi. Sophie har aldrig haft anorexi utan i stort sätt bulimi från första början fast det började mer åt anorexihållet men överkick ganska snabbt till bulimi då mamma märkte.
Å tack vad gullig du är!

 

Anonym om Frågestund!:
har ni gjort något med en kille, utan att akohol varit inblandat?
Svar: Ja det har vi.

 

Lina om Frågestund!:
har du tandställning angelicia?? <3
Svar: Ja det har jag, något jag hatar men det är så det är.. :)

 

Felicia om Frågestund!:
1. Vad vägde ni när ni vägde som mest?
2. Vilket datum är ni födda?
3. Vilken är eran naturliga hårfärg?
4. Har ni för midjemått och låromfång?
5. Ser ni själva att ni är underviktiga på bilder?
6. Vad är er favoritmat?
7. Varför vill ni bli friska?
8. Vad är svårast med att bli frisk!

Förlåt för många frågor. Ni är såsåså söta! Men dock alldeles för magra båda två :/ kram på er<3
Svar:
1. Båda runt 45 sophie lite mindre.
2. den 20 november.
3. Blond
4. ingen aning faktiskt, orkar inte mäta för då mår man bara sämre.
5. Ibland kan vi tycka vi ser smala ut, men oftast inte.
6. En riktigt god sallad med något grillat kött.
7. Vi vill bli friska för att kunna få ett normalt liv, kunna äta ute och äta i över huvud taget utan att känna ångest eller att man behöver ha en toalett i närheten.
8. Det finns nog inget som är lätt. Alla tankar och kännslan av att vara mätt är grymt jobbig.
Ingen fara, tack så mycket! Kram.





Anonym om Frågestund!:
heej!
är ni oskuld?
om ni inte är det i såfall med vem blev ni av med oskulden :D
kram!!
(kanske lite privat men ni sa att man kunde fråga vad som hällst?
Svar: Nej vi är inte oskuld, men med vem är lite för privat för bloggen. Kram!




back to normal

Då var man på kliniken igen då, känns faktiskt helt okej, har ju inte varit här på ett tag men känner att det behövs för att jag ska komma igång igen, har ju gjort lite som jag velat den senaste veckan då jag varit sjuk, Får ju alltid problem med min mage när jag blir sjuk, får kramper och sjukt ont, och har ju faktiskt inte varit här någonting den här veckan så får väl vara glad att det bara är två dagar kvar innan helgen! har hela helgen planerad så det blir mycket att se fram imot:) nu ska jag kolla på ett avsnitt av csi ny, har laddat ner hela sesong tre så jag ska ha något aatt göra här borta! ha det så bra puss!


nu musik!

Till skolan

Jag mår lite bättre idag, har ingen feber men det kanske beror på alla alvedon jag tagit. Kroppen värker en del, speciellt ryggen och huvudet, men jag orkar inte vara hemma idag. Jag vill iväg och träffa lite vänner, så därför går jag till skolan. Får se om jag orkar hela dagen men jag hoppas det.

Så här ser jag ut idag.

Stickad tröja: Gina. Jeans: Cheep Monday.


dream

Något jag under de senaste dagarna väldigt mycket kollat på är att åka och jobba som volontär, det verkar så jävla roligt! som volontär åker man till något fattiget land i typ afrika och jobba på kanske ett barnhem där för att hjälpa till, man kan så klart åka som massa olika saker, inom medicin, jornalistik osv, det finns ett speciellt program för ungdomar mellan 16-19 år då man kan åka som volontär i två veckor, har kollat rätt mycket på det och funderar på att kanske göra det i sommar bara som en kul grej sådär, åka ner och hjälpa fattiga barn. ända sen jag var liten har jag velat prova på att bo och leva fattigt och nu kanske jag kan gör det! skulle verkligen vara riktigt roligt, har ju aldrig varit i afrika för den delen häller..


Svar på frågestund del 1

 Anonym om Frågestund!:
Fick alla i er skola varsin macbook laptop när ni började?
Svar: I sophies skola fick alla på hennes linje en varsin macbook. I angelicas skola fick man ingen dator.

 

Anonym om Frågestund!:
Har ni "häts ätit" något under tiden när ni varit sjuk.. eller nu på senare tid?
Svar: Ja det har hänt.

 

emma :) om Frågestund!:
1. Angelica hur fungerar det för dig? hur mycket äter du på en dag och spyr du fortfarande..?
2. Har du "fuskat" någon gång under din behandling genom att få tillbaka ditt bulimi beteende sophie?
3. Får ni festa av era föräldrar eller asså säger ni att ni ska på fest och hur länge får ni vara ute för ibland är ni ju ute hela nätterna? vet dom om det :o
4. Räknar ni kalorier i allt ni äter?
5. Delar ni garderob?
6. Har ni bra kontakt med era föräldrar eller bråkar ni ofta pga sjukdomen?
Hoppas ni blir friska snart snyggosar, ni förstår inte hur ännu vackrare ni skulle bli <3
Svar:
1. Det fungerar ganska bra med vikten och jag har lyckats gått upp en del, dock händer det att jag spyr..
2. Ja det har hänt tyvärr.
3. Vi får festa, de tycker såklart inte det är okej att vi dricker osv. Vi har en tid som gäller när vi sover hemma, dock vet de ju inte hur länge vi är ute när vi sover borta, så då händer det att man är ute hela nätterna.
4. Nej det gör vi inte. Angelica gjorde det i exakt allt förut, men nu brukar vi inte göra det.
5. Nej det gör vi inte, vi har varsina rum med varsin garderob.
6. Vi har väl inte bästa kontakten med våra föräldrar och vi har bråkat massor pga. sjukdomen.
Tack! :)

 

 

Anonym om Frågestund!:
Äter du Sophie någonsin utöver schemat eller har du t.ex en öl som kvällsmellis? Räknar ni kalorier? :) Tack för en bra blogg!
Svar: Jag brukar inte äta kvällsmelliset om jag vet att jag ska festa, för då dricker man en massa, dock har jag inte alkohol på chemat, det är jag för ung för :P
Vi brukar för det mesta inte räkna kalorier, men det kan hända. Tack! :)

 


Anonym om Frågestund!:
Vilka var era senaste pojkvänner?
Är ni på G med nån just nu?
mysig tjejkväll eller fest med skitmkt folk?
Favorit-tv-serie?
vad älskar ni mest?
bråkar ni ofta med varandra?
Kram! :)
Svar:
John och Oskar hette våra senaste pojkvänner.
Nej vi är inte på G med någon just nu.
Båda är roligt. Så det beror på vad man är sugen på.
Favorit tv-serie måste nog vara solsidan om den räknas :)
Det vi älskar mäst är våra nära vänner och familj.
Vi bråkar tusen gånger varje dag, ne kanske inte riktigt så mycket, men väldigt väldigt ofta.
Kram på dig! :)

 


sofia om Frågestund!:
när ni började sluta äta fick ni då uppsvälld mage? :)
Svar: Nej det tror jag inte att vi fick. :)

 


Linnea
om Frågestund!:
Hur tror/hoppas ni att era liv ser ut om några år ? :) massa kramar till er!
Svar: Angelica hoppas att hon är helt frisk från sjukdomen, att hon gått ut skolan med höga betyg så att hon kommer in på läkarlinjen. Och att han rest och upplevt mycket. Och kanske träffat sin stora kärlek :)
Sophie hoppas också vara helt frisk, Skaffat en pojkvän och jobb och rest mycket.

 


Anonym om Frågestund!:
vilka skolor går ni i?
Svar: Angelica går i realgymnasiet i liljeholmen och Sophie går i Nacka gymnasium.

 


Anonym om Frågestund!:
hur mycket väger ni?
har ni haft sex?
vad säger era kompisar om er vikt?
Svar: Vi vet inte riktigt vad vi väger just nu, men vi har båda gått upp en del i vikt.
Ja vi har haft sex.
De säger inte så mycket, ibland säger de till en att äta lite mer, eller att man ser smal ut men det är ganska sällan.

 


Anonym om Frågestund!:
jag har också ätstörningar och fick det för min mamma påverkade mig så mycket...
hur började eran story? :/
får ni mycket hjälp och stöd från familjen?
kram
Svar: Om du läser i kategorin ätstörning, så finns båda våra berättelser om hur allt började osv.
Ja vi får en del stöd från familjen, dock har det blivit mindre på senaste tiden då vi glidit isär en hel del. Kram!



eva om Frågestund!:
vad väger ni nu?
vem väger mest?
Svar: Vi vet inte riktigt vad vi väger, men vi väger ungefär lika mycket tror jag.

 

 

eva om Frågestund!:
kanske dags att söka hjälp angelica? :(
du är jättesöt i tandställning, det är inget man kan dömma en person utifrån...och det räcker med att bara titta snabbt på er så ser man hur söta ni är!
sen , bråkar ni aldrig i erat umgänge eftersom ni träffas verligen samma personer hela tiden? känner ni inte att ni vill träffa nytt folk eller umgås med andra?
mer videobloggar! :)
Svar: Jag tänker inte söka hjälp för tillfället :/ Tack Vad glad man blir av att höra något sådant!
Ne vi brukar inte bråka och vi trivs med dessa personer och det är därför vi umgås med dem. Vi känner inget behov av att träffa nya vänner när man redan har en massor. Såklart träffar man nytt folk på fester ibland, men de gamla vännerna finns alltid kvar. :)

 


Sara om Frågestund!:
Har någon av er pojkvänner? Eller är ni på G med någon?
Svar: Nej inte för tillfället.



Film, bästa när man är sjuk

Just nu sitter jag och kollar på Eclipse fast jag egentligen skulle behöva plugga lite. Fast när man är sjuk förtjänar man att ligga framför tven och kolla på film, man har ju inte så mycket ork till annat.. Jag gillar verkligen Twilight filmerna, man blir förälskad varje gång man ser dem. Kärleken verkar så perfekt, man kan ju inte bli något annat en avundsjuk.





jag lever

Hello! Känner mig mycket bättre idag så imorgon bär det av till kliniken, usch är faktiskt ganska nervös. Tänk om det inte gått bra? aja ska inte tänka sådär har ju ju möte med skolan nästa vecka så det ser jag fram emot! vill ju komma tillbaka så fort som möjligt så att jag inte missar mer, även om jag inte längtar till just att plugga och allt det där, vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer behöva göra. Har i alla fall skrivit lite på min novell som jag håller på med just nu och sen lekt runt på datorn. puss så länge!


Första dagen på mando.. minss det så väl

Nyduschad och sjuk

Usch vad hämskt det är att vara sjuk.. Jag har haft över 39 graders feber hela gårkvällen och natten, som inte vill ge med sig med tabletter. Så många tabletter jag har tagit kommer det väl snart att bli en överdos, som förut då jag nästan svimmade och spydde. ne det vill jag inte uppleva igen, jag kunde inte ens gå då. Jag får vara lite försiktig med tabletterna så det inte blir för många, men kan bara febern försvinna, jag står fan inte ut längre. Skulle gärna byta plats med någon just nu.. Det finns möjligtvis ingen som har några gamla knep som sägs ska hjälpa när man är sjuk? som tex att honung ska vara bra för halsen och så vidare. tippsa gärna isåfall, är villig att prova vad som hälst..

Jag just nu, nyduschad och sjuk.



avslutas inatt

Frågestunden avslutas inatt klockan 12 så om ni har några mer frågor är det bara att fråga, sen svarar vi på frågorna så fort vi har tid:)

Sorry

Jag vet bloggen är jättetråkig just nu, men det får vara så just nu tills vi blivit lite friskare, börjar faktiskt känna mig lite bättre nu.. När man bara ligger hemma och är sjuk finns det ju inte speciellt mycket att blogga om heller, det händer ju liksom ingenting. aja sitter i alla fall och dricker te, mycket gott!



saker många inte visste!

  • Jag firade min födelsedag på mando
  • Jag har ett marsvin
  • Jag gråter ofta
  • Jag hatar pankakor
  • Jag tror på spöken
  • innan jag blev sjuk tänkte jag gå hotell och resturanglinjen

Angelica tipsar

Jag har ett litet tips till er som tycker det är jobbigt att äta, men behöver gå upp i vikt. Ät en flapjack iställett för att mål, det brukar jag äta till lunch för att inte bli jätte jättemätt. Det är en bar med torkade bär, havregryn och lite annant skit. Den är toppad med torkad yougurt och innehåller 450 kalorier. Perfekt om man tycker det är jobbigt med mat, men endå måste gå upp i vikt. den innehåller ju inte direkt några vitaminer, utan bara en massa kalorier, men ska man gå upp i vikt så är detta bra omm an inte har lätt för att äta stora mängder..




Jag är helt död..

Ledsen för dålig uppnatering igår, men har legat helt död hela kvällen och natten. Har knappt orkat resa mig upp från soffan. hela kroppen gör ont, huvudet sprängs och hostan tar kol på mig.. Jag hatar att vara sjuk! jag som hade sett fram emot praktiken idag på Karbin. Vi brukar få klättra en hel del vilket är superkul och man bygger muskler hehe. inte för att jag hade orkat det nu, orkar knappt stå på benen idag..  så jag får väl se fram emot nästa veckas praktik istället.

Två bilder som inte har med inlägget att göra, Det är från i frdags då Linus fyllde 18. Jag vill vara frisk så att jag kan träffa alla vännerna igen..





39 grader

Fyfan vad dåligt jag mådde för en stund sen 39 graders feber och orkade inte ens resa på mig. Tog alvedon och sedan sov jag någon timma.. Fyfan min astma gör att det känns som om jag inte kan andas också. Ber om urkäkt för dålig uppdatering men mår verkligen inte bra och har inte haft någon ork alls.. nu ska jag lägga mig under täcket igen och försöka uthärda natten, puss!


Frågestund!

Då kör vi på en frågestund då, eftersom det är del som efterfrågat det. Fårga vad ni vill, om vd ni vill, så ska vi försöka svara på så många frågor som möjligt! :)




usch

Jag mår skit! tvingade just mig frukost och nu ligger jag i sängen igen.. Har börjat hosta som jag vet inte vad, halsen värker, huvudet bultar och hela kroppen gör ont, kan knappt ligga still för att jag har så ont i ryggen! blir i alla fall att vara hemma idag, ska bara ligga och dö i soffan hela dagen, men först ska jag försöka sova Godnatt!

Någon som vill ta hand om mig?:)

sjuk som alla andra då

Har knappt kunnat sova inatt, halsen irreterar och huvudet bultar.. Typiskt att man ska börja bli sjuk, men det är ju inte så konstigt när en efter en av våra närmsta vänner blivit sjuka, det var ju bara att vänta på sin  tur. Tänkte försöka gå till skolan efter jag vart hos tandläkaren och så får vi ser hur länge jag står ut. Ne nu ska jag börja kila till bussen, puss!

Outfit idag.



Något ni kanske inte visste

Jag har precis kommit ut ifrån duschen och börjar nu göra mig i årdning för att krypa ner i sängen. Är inte speciellt trött, men eftersom man ska upp tidigt imorgon är det lika bra att iallafall försöka sova. Så godnatt på er! Imorgon blir det att åka till tandläkaren innan skolan. Jag fick en kommentar från en person som frågade om jag hade tandställning, och ja det stämmer.. det är något jag verkligen hatar och som jag skämms över och därför har jag inte skrivit något om det i bloggen. Tandställningen är något som sänker mitt självförtroende ennumera och jag tycker det är jättejobbigt att träffa nytt folk, eftersom jag är rädd att de alltid ska dömma en efter det där jävla rällset i munnen.. Men men det finns inte så mycket att göra åt det, får stå ut tills den försvinner och jag får snygga tänder. Problemet är bara att det är långt kvar tills jag får ta bort den..



Här får ni en bild på mig från i fredags.


look

Så här såg jag ut på tjejmiddagen igår! nu ska jag kolla på wallander och lägga mig och dö i soffan, inte kul att vara sjuk säger jag bara!



sick

God kväll på er! ligger under ett täcke och fryser som jag vet inte vad, såklart har jag blivit sjuk nu, inte så konstigt eftersom helften av alla tjejer är sjuka. Har i alla fall feber och så sjukt ont i kroppen.. Får se hur det blir imorgon kanske pallrar mig iväg till kliniken ändå. Nu ska jag knarka lite alvendon och ge mig iväg på ett ärende, hörs lite senare!


Gårkvällen var super

Jag och sophie har just vart på en liten promenad i det fina vädret. Man kan inte låta bli att vara glad när solen skiner!
Gårkvällen spenderades hos Linn där vi åt middag och effterrätt och jag åt av båda, var jättemätt men förträngde allt genom att vi hade det så kul. Så mättnadskännslan släppte tillslut och allt känndes jättebra! Vi spelade Med andra ord och hade det skittrevligt. Jag och Sophie var överlägsna och vann såklart stort. Men det var väl nästan tippat liksom, hehe ne nu var jag lite rolig vi hade tur helt enkelt :) Runt 12 på kvällen hämtade mickis pappa oss och vi åkte alla hem till sig.

Outfit för igår.
 


bästa!

Önskar kära Hurricanes lycka till på dm idag! Jag vet att ni kan så kör hårt nu tjejer!



tjejmiddag på gång

Nu dar vi till Linn på tjejmiddag. Vi hörs imorgon, Puss!

 



Outfit

Min outfit för gårdagen!



Fix inför kvällen

Just nu håller jag på att fixa mig inför kvällen. Det ska bli tjejmiddag hos Linn och kanske drar vi vidare senare. Det ska bli trevligt, är dock inte så taggad på att dra vidare sen eftersom man är väldigt trött sen gårdagen. Men vi får se man kanske kör idag igen. Gårkvällen vart iallafall väldigt lyckad! jag hade det supertrevligt. är dock ganska bakis idag så känner mig inte så taggad på att dricka idag igen, men vi får se.

Här är iallafall gårkvällens outfit.



always

 Vi finns alltid här för dig! älskar dig gumman glömm aldrig det!




bilder i massor!

Berättar om kvällen senare! mår inte speciellt bra just nu kan man ju säga.. Har aldrig haft värre huvudvärk och har tillbringat morgonen framför toaletten.. länge sen jag var så här bakis. Har i alla fall proppat i mig lite alvedon och hoppas det blir lite bättre för ikväll kör vi ju igen!:) kommer må så bra imorgon!





fullt upp

tänkte bara uppdatera lite snabbt sådär.. Det har hänt massa grejer idag som inte är speciellt roliga vilket gör att vi inte kommer updatera mer idag, ska ju även till linus som fyller 18bast så det kommer inte finas någon tid för uppdatering mer idag. men imorgon får ni massa bilder och så, ha en trevlig fredag allisammans!

take me away

Hej på er!
mysigt väder idag va? typ snöstorm! sitter i alla fall på kliniken just nu, mår skit kan man säga, tänker på allt och känner att jag bara vill dö för tillfället, fattar inte att denna sjukdom kan vara så psykiskt jävla störd. Hade förut ett bmi på runt 12 och nu har jag ett bmi på nästan 16 det är sjukt! känner mig så jävla äcklig. På utsidan försöker jag se glad ut, döljer liksom all jävla ångest och ledsamhet med ett leende på läpparna, mycket som händer runt omkring också. känns som att alla bara mår skit just nu.. Jag orkar inte med det här längre vill inte ha den här känslan i kroppen..



Grattis

haha grattis limpan!


pictures

2 bilder från handen med mamma



Många samtal oh besök idag

Idag har varit en stressad dag. först försov jag mig och vaknade när min buss skulle gå. stressade som fan och på en kvart var jag klar för att bege mig till skolan i lodiskläder, en fläta i håret och inget smink. Kände mig som veckans skönhet, eller inte..
Det vart inte så mycket plugg i skolan idag, utan dagen bestod av samtal och läkarbesök. Först var det utvecklingssamtal med mamma och min mentor, vilket faktiskt gick rätt så bra. Lite mycket frånvaro men annars såg allt rätt så bra ut. Efter det var det träff med skolsyster vilket gick bra, jag hade gått upp i vikt! vilet jag antar är positivt.
Efter det var det att bege sig av till sös för prover. Det var tydligen fortfarande blod i urinprovet, vilket jag antar var mindre positivt.. Jag undrar vad det är för fel som gör att man får röda blodkroppar i urinet och om det är farligt, jag känner ju inte av det på något sätt, så så farligt kan det ju inte vara..



mot handen

nu åker jag till handen med mammi för att köpa lite smågrejer tills imorgon, snacka om att jag är taggad! vi ska i alla fall fika där också så hoppas att det går bra, min behandlare vill ju att jag ska äta mer "onyttiga" saker, aja nu måste jag kila puss så länge!

Film med mig

Nu ska ni få se på något, jag är ju faktiskt filmstjärna också!  ne nu var jag rolig.. men som jag har sagt förut så gjorde jag och min vän isabell en film i nian som handlar om mobbning. Det var en uppgift på bilden och genom den skapade vi denna lilla film. Den är inte speciellt bra, men tänkte visa den endå. den väcker minnen från den tiden! (kolla på hela filmen för att fatta den, även texten som kommer i slutet)



 


down

Allt känns fel
Verkligen allt
vill bara försvinna för ett tag
långt bort där alla problem inte existerar
fast finns ens en sån plats?
tror faktiskt inte de

Ont överallt

Jag är helt slut, vaknade precis i bastun där jag lyckades somna. Hela kroppen gör ont, jag har träningsverk överallt, ben, rumpa, rygg, mage och armar, inprincip överallt. I morgon kommer det förmodligen inte vara bättre eftersom vi klättrat en del i dag på praktiken också.. så vi får väl se om jag lyckas ta mig upp ur sängen imorgonbitti..

En bild på mig när jag klättrar i tunneln idag..



vill ha

Älskar h&m nya kollektion, så söta grejer!


home

Kom just hem från en prominad med hunden min, gud så jobbig han var lyssnade fan inte ett skit på vad jag sa.. Aja i alla fall blev hemma från kliniken idag, hade en jobbig kväll igår, tårar och ångest över allt och inget så fick väldigt dåligt med sömn inatt, vaknade med stora påsar under ögonen och ett huvud som inte vill hänga med. Så sket i att gå dit idag. Mamma blev jättesur så antar att min behandlare inte heller kommer vara speciellt glad.. Aja här får ni lite tråkiga bilder från prominaden, vårkänsla!



Frågor och svar

Anna om Nya stjärntecken!:
Oj.. då byter jag ju tecken med! Konstigt. Hur går det för dig Sophie med det nya matschemat.. mår magen bättre? Hur der set du?
Svar: Ja min mage mår faktiskt bättre, men har råkat fuskat lite ibland och då blir den sämre, matschemat ser lika dant ut bara att det är laktosfria produkter förutom att yoggi(125g) byts ut mot soya yoghurt.

 

Angelica  ([email protected]) om jeans:
Vart har du köpt den där tröjan?
& du har skitsnygg brun färg på kroppen<3
hur ofta solar du solarium?
kram
Svar: Tröjan är från en affär som heter papaya i usa, dock har jag själv klippt av den.
Tack:) så ofta solar vi inte det går i perioder, ibland kanske man solar två gånger någon vecka men sedan kan det gå över en månad innan man solar igen, det är jätteolika kram!

 

philippa om Här är jag idag:
vilken fin blus! Vart har du köpt den? :)
Svar: Tack! Den är från vero moda :)

 



V om Fight it through:
snäll hjälp mig, jag vet inte vad jag ska göra. jag känner mig så himla tjock hela tiden, det började när vi förra måndaen skulle till badhuset med klassen och vi skulle visa oss i bikini.. jag har aldrig varit missnöjd med min kropp förut, men en tjej i min klass började kommentera min mage osv. blev verkligen skit ledsen eftersom hon är väldigt mycke smalare än mig. sen dess har jag sprungit på vågen minst 2 gången per dag, och tittar mig mer i spegeln och öpptäcker saker som jag inte hade sett förut.. jag är ca 172 och väger 52-54 kg. snälla svar ni är så himla starka och jag vet inte vem jag annars skulle prata med, hör gärna av er på mmin hotmail, tack så mycket ni är jätteduktiga ta hand om er! kramar <3
Svar: Tycker det är riktigt dåligt av din klasskompis att hålla på sådär! Vad är det för kompis egentligen? Ta inte åt dig.. hon säger säkert så för att må bättre själv, det brukar vara så men egentligen är hon bara osäker själv. Avundsjuk kanske? Enligt din vikt och längd är du verkligen inte tjock nån stans! För smal i sådana fall. Jag hoppas du inser att du är fin som du är.. för du vill inte hamna i detta helvete! Ett råd är att du slänger vågen, Man fastnar lätt vid den och det blir ett beroende. Tänk att de bara är siffror.. inget att bry sig om, väger mig själv minst en gång om dagen och det gör bara att man mår sämre. Kram och lycka till på dig!

 

Sofie om tårarna rinner:
Du som är världens sötaste ju! Kan inte sätta ord på hur söt jag tycker du är. Verkligen en liten pärla! Jösses asså. Haha.
Dina ögon och hela ditt ansikte. Lyssna inte på de elaka rösterna inom dig. För vi andra ser någonting helt annat <3 Believe me!
Hur gör du med plugget nu förresten? Ska du hoppa in i din gamla klass igen eller gå om ?
Stora kramar
Btw, trevligt att träffas idag.
Svar: tack:) förhoppningsvis ska jag hoppa in i min gamla klass, men jag vet inte hur det kommer bli ännu, ska ha möte med skolan den 18 februari och då kommer jag få veta hur jag ska göra..

 

Ida om mitt matschema:
Oj oj, mycket. Är detdär matschemat mest anpassat för att gå upp mycket i vikt eller att kroppen ska må bra. Jag menar då att om en normalviktig skulle äta allt detdär & gå upp i vikt. Det är ju otroligt mycket mat :o
Svar: Det är ju meningen att jag ska gå upp i vikt, men eftersom jag vart underviktig så går jag ju upp, det är mýcket mat jag vet men en vanlig person kanske småäter lite dricka, godis osv under dagen så det jämnar nog ut sig. En vanlig kvinna ska äta runt 2000-2500 kalorier om dagen mitt schema är på ca 2300 kalorier..

 

Anonym om Träning:
Kan du inte ta någon bild från hur det går på träningen nu? :D
Svar: Vet inte riktigt vad jag ska fota eftersom jag inte är med och kör utan sitter och gör lite små övningar för mig själv.. Kommer nog inte fota när de andra tränar eftersom andra inte vet vad de kommer tävla med för saker..

  

Anonym om Träning:
Fin du är? Har du gått upp någonting sen du började behandlingen sophie och du går fortfarande kvar va? hoppas träningen går bra, kram! :)
Svar: Ja jag har gått upp runt 8-9 kilo sen jag vägde som minst och ja det gör jag. kram

 

Anonym om Prommis:
Vad skulle du göra om er hund skulle springa iväg och aldrig komma tillbaka? (du börjar säkert leta men om chansen skulle vara så stor att han inte skulle komma tillbaka eller om du endå inte skulle hitta han.) Vad skulle du göra?
Svar: Okej det var ju en lite annorlunda fråga.. ja vad skulle man göra, ringa polisen och be dom hålla koll på om dom får in någon hund och såklart fortsätta leta..:P

 


Anonym om Svar på frågor:
Vad heter jeansen på ''jeans'' inlägget. Alltså Ginas kläder har ju typ namn eller vad man ska säga :d
Svar: Det är inget märke på dem.. står bara perfect jeans ginatricot..



Jag hatar..

Jag hatar att se dig ledsen. Jag hatar att våran familj är splittrad i tusen bitar. Jag hatar att varje leende, varje skratt och varje mening är en snsträngande påfrestning för att få allt att verka bra. Jag hatar alla lögner. Jag hatar att var rädd för allt, vara rädd för vad som kan hända våran familj. "om man ens kan kalla det för familj".. Jag hatar att tankarna alltid är på fel ställe och koncentrationen på noll. Jag hatar att alla mår så dåligt och är så deprimernade och det jag hatar mest av allt är att det är jag som skapat allt detta, att det är mitt fel att allt är som det är, mitt fel att folk mår dåligt..




Praktik idag

Har vart helt slut idag efter praktiken, men nu börjar jag få lite nya krafter igen känner jag. jag är så trött hela tiden, men på kvällarna blir jag alltid pigg igen. Energin kommer vid lite fel tillfälle kan man säga, skulle behöva den i skolan, så att jag orkar jobba på lektionenrna istället.
idag på praktiken fick vi hålla kusr som vi brukar göra när vi jobbar, sen fick vi även klättra en del, vilket är kul. Man känner hur musklerna får jobba, vilket känns riktigt skönt efteråt. Man känner sig frächare på något sätt.

Två bilder från idag på josse och mallan.


nytt

Den här söta toppen och thightsen fick jag blandannat med mig hem från stan, den andra tröjan få ni ingen bild på tyvärr men ni lär väl se den på någon outfit nån gång:)



love is somthing everyone needs


RSS 2.0