Bröllop och barnpassning, nu är man utmattad..

Sitter just i  soffan och pustar ut efter gårdagen och natten. Att passa små barn är nog ett av de tuffaste jobben som finns, dock är det kul samtidigt! Jag älskar ju barn, så det är ett perfekt extra jobb. Vi passade barnen från tolv på dagen i går tills elva på dagen idag. och allt har gått jättebra förutom några tårar efter mamma och pappa precis vid läggdags.
Vi var såklart också med på bröllopet, där vi även passade barnen så att föräldrarna kunde gifta sig utan problem. Det var inte långt att åka, eftersom det var våra grannar som gifte sig och de hade bröllopet hemma hos sig. Vill tillägga att det var ett jättefint bröllop! Först kom bruden ridandes på en häst, sittande i damsadel med sin bröllopsklänning fint liggande mot sadeln. Hon var så vacker, jättefin i håret och jättefint sminkad. De gifte sig sedan framför alla och folk blåste sopbubblor och jublade. Det serverades även mat och dricka hela tiden utav en kock och servitör firma som fanns på plats, kockarna lagade all mat på plats och det var jättegott! till förätt serverades det skaldjurscoktail, till huvudrätt blev det buffé bestående av olika kött, pilgrimsmusslor, fisk och mängder utav tillbehör. Till efterrätt blev det såklart bröllopstårta, men den smakade jag aldrig på grund av att vi gick hem med barnen till oss.
Vi kunde höra hemmifrån oss hur hög musik spelades och hur folk skrattade, så jag antar att alla 70 pers där uppe hade det riktigt trevligt. det verkade i alla fall som det.

En bild från igår, fler kommer. tyvärr finns inga bilder i från bröllopet, eftersom vi inte tog några bilder där i från.

Här har vi brudparets söta små barn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0