dessa dagar kommer allt för ofta

Usch sämst dag! allt har gått dåligt och mår inge bra alls, känner mig jättehängig.. kanske påväg att bli sjuk? ska sätta mig och plugga, som jag som vanligt skjutit upp till sista dagen även fast jag i stort sätt inte gjort mycket alls den här helgen. usch ångest för att jag inte presterat tillrekligt bra på träningen också. hate it! ne godnatt på er, vaknar till en ny bättre dag imorgon! kram!



Kommentarer
Postat av: Linda

Jag måste säga att Ni båda e så söta båda två. Jag var på Mando HDV Huddinge då Sophie vad där.Runt denna tid förra året.Jag var där nyårsafton,fyusch det va hemskt.Jag har börjat en behandling i Mora son heter MHE Kliniken,verkar bra.Jag hoppas att jag kommer va där i e idag lite friskare o en dag fri från Anorexian helt.Innan ska ju må så dåligt in och utvändigt.Lycka till med allt,ni e så söta o verkar vara toppen tjejer.Kram Linda

2011-12-05 @ 19:28:41
Postat av: Sophia

Hittade er blogg för ett tag sedan. Igår, sprang jag på en av er. Sophie. Jag måste säga att ni båda är så otroligt söta. Så otroligt vackra tjejer. Men jag måste också säga att jag förstår helvetet så in i norden väl. Jag går också på Mando, fast i Danderyd. Nu är jag bara där någon gång i veckan. Alla former av ätstörningar är så vidriga att en som inte är insatt eller varit utsatt för det själv, förstår. Men när jag sprang på dig igår Sophie(sprang förbi)så insåg jag verkligen; Tjejer slösa inte bort era liv. Jag har redan ångest över det, och jag har precis fyllt 20. Ni vill inte leva sjukt. Ni vill leva livet. Sjukdomen tar allt det ifrån er. Kämpa vidare. Sluta aldrig slåss. Kram till er båda!

2011-12-06 @ 20:17:12
URL: http://oddsophia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0